Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'de lüx daire yada villa??

TaGo
27-07-2010, 09:56
Arkadaşlar, bilindiği üzere İstanbul'da çokca lüx ve uygun daire seçeneği var. Özellikle Beylikdüzü gibi şehrin biraz dışında kalan bu yerleşim alanlarının fiyat fayda analizi ise oldukça iyi. Yani çok uyguna oldukça faal kullanılabilen bir daire alınabiliyor.

İstanbula taşınmayı düşünmediğimize göre :) Özellikle İzmirde bu tip emlak işiyle uğraşan ve seçenek sunacak arkadaşlar varmı

tunceR
27-07-2010, 10:56
olimpiyat evleri var abi fiyatları uygun yerleşim içinde uygun , yatırım içinde.. tanıdığım bazı insanlar yatırım için alıyolar ordan hep ilerde baya ii olcak mış oralar. sessiz sakin ulaşımı kolay manzarası da güzel.

TaGo
27-07-2010, 10:57
evet bak oralar cidden çok düzenli. Tanıdıklardan benim için bi fiyat öğrenebilirmisin üç aşağı beş yukarı

tunceR
27-07-2010, 10:59
70ile 120 arası değişiyomuş.. 3+1 teraslı evler 95 bin tl civarı

focus musty35
27-07-2010, 11:00
tarkan abı ksk otobanının orda yukarda ege kop yenı daıreler yapıyor hazır daırelerde var fıyatı uygun soluyorlar yerlesım baslamıs yatırım ıcın alınabılır bız dusunuyorum fıyat bılgısı alınca mesaj atarım

JumboAli
27-07-2010, 11:04
Ayarlıyalım abı Emlakcı benım valıde 10trılyona kadar daıre verebılırz :)

TaGo
27-07-2010, 11:04
evet evet onlarda olabilir. Ulukente kadar yolu var. Bizim taraftanda seferihisara kadar. Maksat şehirden biraz uzaklaşmak.

feRRo
27-07-2010, 11:06
olimpiyat evleri var abi fiyatları uygun yerleşim içinde uygun , yatırım içinde.. tanıdığım bazı insanlar yatırım için alıyolar ordan hep ilerde baya ii olcak mış oralar. sessiz sakin ulaşımı kolay manzarası da güzel.

biri babanmı lan yoksa :D

tunceR
27-07-2010, 11:19
biri babanmı lan yoksa :D

numaram değişmedı he bilgin olsun .. :)

cagri-35
27-07-2010, 11:52
Bende aynı arayış içerisindeyim yaklasık 4 aydır. İllede villa olsun diyorsan en çok düşünebileceğin iki seçenek var. Karşıyaka tarafından düşünürsen (tabi yaka olarak bahsediyorum yoksa 20 km kadar vardır.) Çiğliyi geçtikten sonra, Menemen' e herhalde tahmi,ni 6 km 7km önce seyrek kent diye bir yer var orada çok büyük bir kooperatif yapıldı evler bitti,bahçeli ve 6+2 lere kadar evler var. Bazıları tek bazıları ikiz villa rakamları 110 000 civarından başlayıp 180 190 lara kadar gidiyor.Bazıları dışı bitmiş içi na tamam vs. seçenek çok fazla ama çok fazla oturan yok yatırım dersen alınır şehrin genişlediği nokta çok yakınına metro hattı da geldi çünkü. Sizin taraftada benim sıkı takibe aldığım yerler Zeytinalanı ve Güzelbahçe. Güzelbahçe'de Yelki diye bir yer var evlerin rakamları daha uygun tahminimce otoban sapağından dönüp içeri doğru devam edince konu açılmışken Yelki mevkii tam olarak ne tarafta kalmakta bilen söylerse sevinicem :) Ayrıca bir seçenekte ( Şehir içinde zor ) ama şehrin biraz dışında şayet güzel bir yerde arsa bulursan kendinde ev dikebilirsin. Firmalar villa yapmayada başladı + prefabrikte seçenekler çok fazla .

TaGo
27-07-2010, 11:54
Yelki, Seferihisar otoban gişesinden sonra3-4 km gibi başlar bademler köyüne kadar devam eder. Yani 7-8 km lik bir şerit. Dağlara kadar ev çıktılar ordada, seçenek çok.

cagri-35
27-07-2010, 12:00
Bu durumda Zeytinalanına yakın ama İzmire göre daha yakında kalıyor sanıyorum doğrumuyum? Çünkü Zeytinalanı Urlaya daha yakın sanıyorum Yelki daha sonrada Zeytinalanımı geliyor?

TaGo
27-07-2010, 12:03
Yelki seferihisara doğru dönünce, zeytinalanı ise sahil şeridi boyunca urlaya doğru. Ayrı istikametler yani.

Villa tercihim, ancak fiyatlar istanbuldaki seviyeleri bulursa yoksa 100 binlerce tl vermeyi düşünmüyorum.

cagri-35
27-07-2010, 12:08
Bahsettiğim gibi Seyrek tarafında villalar 110 190 arası. Çokta talep olmadıgından gerçekten sıkı pazarlık yapılabilecek bölgeler. Diğer taraftan Yelki ve Zeytinalanıda buna uygun noktalar. Ben villa'ya yoğunlaştım fakat lüks daireler mesela Narlıderenin yukarılarına yapılan evler var. Gerçekten başarılı bütün lüxü içinde barındıran evler var şu anda en büyü ksorun ulaşım yeni kentleşme oluyor. Ama onun dışında malesef İzmir ev rakamları ve seçenekleri bakımından İstanbuldan geride kalıyor son birkaç yıldaki inşaat patlamasına rağmen. Direk mevki olarak şu anda Çiğli- İstasyonaltınada bakmanı öneririm gerçekten binalar siteler mükemmel ama rakamlar sürekli tırmanıyor. Diğer bi parlayan noktada Manavkuyu Bayraklı belediyesi çevresi ama oradada rakamlar çok uygun değil evler yine 180 190 lardan başlıyor yeni binalarda.

cem
27-07-2010, 12:12

Sakin mi :) Ben bi kere gittim acaba yanlış yoldan mi gittim pek tekin degildi oralar :))

tunceR
27-07-2010, 12:15
olimpiyat evlerı beyaz beyaz girerken güvenlık felan var cem limontepe kavşağından donunce hemen aşağıda solda.. sen nereye gıttın

TaGo
27-07-2010, 12:17
Manavkuyu-Bayraklı vs semt olarakta beğenmediğim yerler nedense buna Bucayıda katabiliriz. Ben biraz daha şehir dışı bir yer bakıyorum, bu nedenlede fiyatta cazip ama lüks bir yer olsun fikrindeyim. Yoksa İzmirin göbeğinde oturuyoruz; 100 m2 lik 30 yaşında daire 200 bin tl. Ama gel gelelim, kalabalık bunaltıyor artık.

TaGo
27-07-2010, 12:18
olimpiyat evlerı beyaz beyaz girerken güvenlık felan var cem limontepe kavşağından donunce hemen aşağıda solda.. sen nereye gıttın

o bir yere gidememiş Limontepeyi görünce donmuş kalmış :D

Quantum
27-07-2010, 12:21
izmir mavişehirdeki soyak evlerinden uzak durun

TaGo
27-07-2010, 12:24
Zaten küçücük daireye 450.000tl verecek kadar param yok. İçime oturur o parayı versem.

cem
27-07-2010, 12:24

orası yav işte , limontepeden gitmiştim sanırım :D

cem
27-07-2010, 12:26
izmir mavişehirdeki soyak evlerinden uzak durun

Zeminden dolayimi ?

tunceR
27-07-2010, 12:27
oralarda ağır ağır iileşiyo toki felan yapıldı herkes oraya geçicek yıkcaklar oraları hep..

punto_multijet
27-07-2010, 12:35
guzelbahce tarafında arkadasım havuzlu villaya 600tl kira oduyor o tarafta mantıklı gibi

TaGo
27-07-2010, 12:37
kaan hemen yanında yer varsa bizde oraya taşınalım, bilgi bekliorum

punto_multijet
27-07-2010, 12:38
arıyımo zmn seni

Brs_eg
27-07-2010, 13:19
İzmirde peki 100milyarlk bi yatirim yapilsa neler alinablir - alinan bolgelerin durumlari nasildir- daire mi olur atiyorm eski yapim villami olur sifir villa 100 liraya biraz zordur sanirim

en onemlisi bunlarin aylik kira getirisi nasi olur ?

TaGo
27-07-2010, 13:21
İzmirde 100 bine gettoda anca daire alınır. Kira getirisi olmaz.

focus musty35
27-07-2010, 13:24
izmir merkezde bır ev 170 den baslar 750 bın tl ye kadar daire var kordondakınlerı hıc solemeye gerek yok trılyon zaten :D 170 olanlar eskı bınalar bız oturdugumuz apartmanın mulk sahıbıydık gecen sene arka daıremız 240 bın tl ye satıldı 1000 tl kıra edıyor bence mantıklı bı yatırım deıl banka daha cok verıyor :)

Brs_eg
27-07-2010, 13:24
Bahsettiğim gibi Seyrek tarafında villalar 110 190 arası. Çokta talep olmadıgından gerçekten sıkı pazarlık yapılabilecek bölgeler. Diğer taraftan Yelki ve Zeytinalanıda buna uygun noktalar. Ben villa'ya yoğunlaştım fakat lüks daireler mesela Narlıderenin yukarılarına yapılan evler var. Gerçekten başarılı bütün lüxü içinde barındıran evler var şu anda en büyü ksorun ulaşım yeni kentleşme oluyor. Ama onun dışında malesef İzmir ev rakamları ve seçenekleri bakımından İstanbuldan geride kalıyor son birkaç yıldaki inşaat patlamasına rağmen. Direk mevki olarak şu anda Çiğli- İstasyonaltınada bakmanı öneririm gerçekten binalar siteler mükemmel ama rakamlar sürekli tırmanıyor. Diğer bi parlayan noktada Manavkuyu Bayraklı belediyesi çevresi ama oradada rakamlar çok uygun değil evler yine 180 190 lardan başlıyor yeni binalarda.

70ile 120 arası değişiyomuş.. 3+1 teraslı evler 95 bin tl civarı

Bende aynı arayış içerisindeyim yaklasık 4 aydır. İllede villa olsun diyorsan en çok düşünebileceğin iki seçenek var. Karşıyaka tarafından düşünürsen (tabi yaka olarak bahsediyorum yoksa 20 km kadar vardır.) Çiğliyi geçtikten sonra, Menemen' e herhalde tahmi,ni 6 km 7km önce seyrek kent diye bir yer var orada çok büyük bir kooperatif yapıldı evler bitti,bahçeli ve 6+2 lere kadar evler var. Bazıları tek bazıları ikiz villa rakamları 110 000 civarından başlayıp 180 190 lara kadar gidiyor.Bazıları dışı bitmiş içi na tamam vs. seçenek çok fazla ama çok fazla oturan yok yatırım dersen alınır şehrin genişlediği nokta çok yakınına metro hattı da geldi çünkü. Sizin taraftada benim sıkı takibe aldığım yerler Zeytinalanı ve Güzelbahçe. Güzelbahçe'de Yelki diye bir yer var evlerin rakamları daha uygun tahminimce otoban sapağından dönüp içeri doğru devam edince konu açılmışken Yelki mevkii tam olarak ne tarafta kalmakta bilen söylerse sevinicem :) Ayrıca bir seçenekte ( Şehir içinde zor ) ama şehrin biraz dışında şayet güzel bir yerde arsa bulursan kendinde ev dikebilirsin. Firmalar villa yapmayada başladı + prefabrikte seçenekler çok fazla .

izmirin fiyatlarini bildigmden deilde yorumlardan gordugm için sormustm ama sizin yanitiza gore zor demekki

punto_multijet
27-07-2010, 13:26
İzmirde peki 100milyarlk bi yatirim yapilsa neler alinablir - alinan bolgelerin durumlari nasildir- daire mi olur atiyorm eski yapim villami olur sifir villa 100 liraya biraz zordur sanirim

en onemlisi bunlarin aylik kira getirisi nasi olur ?

genelde ozellikle ksk tarafında diyim buaralar baktıgım yer; 130-140m2 300bin+ civarında

TaGo
27-07-2010, 13:28
Baştanda belirrtiğimiz gibi İzmir içi dairelere nedense altın muamelesi yapılıyor. Çünkü İzmir sahili denizi, alışveriş merkezleri vede kordonuyla meşhur. Buralara nekadar yakınsanız evin yaşının önemi yok, pahalı bir yerde otururyorsunuzdur. Eğer mahalle getto değilse.

Bu nedenledirki, özellikle ben şehir merkezine uzak ancak vereceğim paraya değecek bir yer satın almak istiorum. Buna Beşiktaştaki bir daire ile Beylikdüzündeki bir daire örneğini verebilirim. Beylikdüzü çok daha yapılanmış bir yere sahiptir ancak, değer olarak belkide ancak 3 de 1 i eder.

Brs_eg
27-07-2010, 13:29
genelde ozellikle ksk tarafında diyim buaralar baktıgım yer; 130-140m2 300bin+ civarında

Valla izmiri bi kere şansim oldu 2 gun fln kaldik heryeri guzel sakin sessiz geldi bana izmirden cesmeye giderkende sehirden uzak guzel yerler vardi.kordon dedignz yer sahil yolu gibi bi yere paralel duran binalarsa onlar efsaneydi ztn :D

Ne şehir içi kalabalik ne kordon gibi ucuk orta bişyler düşünmüştüm

ztn izmir çeşme arasi 80km gibi bişydi sanirim 40dk içinde gitmiştk

gidip 30km uzak olsa merkeze ztn 25 dk mesefe yapar orda ne bilm orta karar bi site olur bişy olur. ama tabi ole yerlerede kiraci bulunurmu bilemem

mmustu
27-07-2010, 13:31
valla hacı nedendir bilmiyorum gerçi çok fazla içini yada semtlerini gezmedim ama hani bugün yerleşeyim desem bizim mustafanın oturduğu yer hoşuma gitti hani izmirliler pek tutmuyorlar ama kalabalık ve her aradığını bulabileceğin bir cadde ve en önemlisi kordon dibinde liman dibinde :D diğer semtlere görede daha ucuz olacağını düşünüyorum

Brs_eg
27-07-2010, 13:33
valla hacı nedendir bilmiyorum gerçi çok fazla içini yada semtlerini gezmedim ama hani bugün yerleşeyim desem bizim mustafanın oturduğu yer hoşuma gitti hani izmirliler pek tutmuyorlar ama kalabalık ve her aradığını bulabileceğin bir cadde ve en önemlisi kordon dibinde liman dibinde :D diğer semtlere görede daha ucuz olacağını düşünüyorum

abi o semt ismi neydiki ne bilm aslinda orasida iç içe samimi gibiydi ama sanirim yerlisi olmak lgzm oralarda yaşamak için

Birde bu getto nedir :)

mmustu
27-07-2010, 13:34
eşrefpaşa :D hacı

getto ne lan :D

TaGo
27-07-2010, 13:34

Orası gettonun kralı olum :D

Yılmaz Güneyin "Eşrefpaşalı" diye filmi bile var, Tiyatroda yaklaşık 35 senedir yine aynı isimde sergilenen bir oyun dahi var. Piskopat yetiştirme merkezi orası :D

mmustu
27-07-2010, 13:35

Yılmaz Güneyin "Eşrefpaşalı" diye filmi bile var, Tiyatroda yaklaşık 35 senedir yine aynı isimde sergilenen bir oyun dahi var. Piskopat yetiştirme merkezi orası :D

tam benim mekanım işte :D :D :D

hacı o kordon sahil boyu bildiğin kartal maltepe sahil yolu gibi burada :D hani hem sanayiye hem sahile yakın olsunda semt farketmez :D

TaGo
27-07-2010, 13:35
La olum lüks konut ne arar la gettoda :D

Getto aslen dış ülkelerde yabancı uyrukluların kümeleştiği semtlere verilen bir addır. Bizdede çok farklı dğeil :D

Mustafa Birsesli
27-07-2010, 15:37
evet bak oralar cidden çok düzenli. Tanıdıklardan benim için bi fiyat öğrenebilirmisin üç aşağı beş yukarı

550/650 aralıgında kiralar

Mustafa Birsesli
27-07-2010, 15:42

30 spartalı 1 eşrefpaşalı tako hatırlarsın ;)

tam benim mekanım işte :D :D :D

hacı o kordon sahil boyu bildiğin kartal maltepe sahil yolu gibi burada :D hani hem sanayiye hem sahile yakın olsunda semt farketmez :D

izmirdeki bütün sanayilerin merkeziyim hangisini istesen 10 dk

mmustu
27-07-2010, 15:53
kanka izmire gelirsem bi tek sana komşu olurum başka bi yere gitmem :D

senna
27-07-2010, 15:54
olmaz o iş muştu izin vermem buna:D

Mustafa Birsesli
27-07-2010, 15:58
kanka izmire gelirsem bi tek sana komşu olurum başka bi yere gitmem :D

kime komşu olacan kanka zaten ahaha akşamları takılırız garajda benım :D

Kaan
27-07-2010, 15:59
emlak işiyle uğraşan jumboali ve muratbaykal var onlara bi danış istersen lüx daire yada villa tarzı evler genelde güzelbahçe tarafında var karşıyaka tarafınada bakmak istersen mavişehir mavi adaya bakabilirsin tawsiye ederm güzel evler 1.5 trilyon a yakın ama fiyatlar

mmustu
27-07-2010, 16:05
olmaz o iş muştu izin vermem buna:D

haha hacı sende ne ... geliyon ne .... ::hehe: sen beni beğenmiyürmüsün :D

kime komşu olacan kanka zaten ahaha akşamları takılırız garajda benım :D

aynen kankacım yaw hatta yeşil pancurlu pembe boyalı bi garaj açarız kendimize :D

korki
27-07-2010, 16:07
izmire birkaç defa gitmişliğim var pek fazla da bilmem işim gereği de izmire taşıncam gibi ama bahsettiniz kira fiatları cidden uygun (istanbul-ankaraya göre) karşıyaka merkezden bostanlıdan daire fiatlarına bakmıştım tabi eski binalardı ama yine vapur iskelesini denizi filan gören daireler de vardı fiatları 150binden başlıyodu daireninin içini de kendin yaptırdıktan sonra mis gibi olur düşüncesindeyim

senna
27-07-2010, 16:07
haha hacı sende ne ... geliyon ne .... ::hehe: sen beni beğenmiyürmüsün :D

aynen kankacım yaw hatta yeşil pancurlu pembe boyalı bi garaj açarız kendimize :D

megatron abiyi korumaya çalşıyorum:D etkilerinden haberi yok:D

Mustafa Birsesli
27-07-2010, 16:09
megatron abiyi korumaya çalşıyorum:D etkilerinden haberi yok:D

kanka ben efsunluyum bana bişey olmaz :)

Murat ELCİK
27-07-2010, 16:10
2 ay sonra güzelbahçede lüks bir siteye başlıyoruz.

havuz
otopark
fitnees centre
çocuk park alanı
kamelya
içi dışı lüks bir site olucak

2+1=120m2
fiyatta yardımcı olurum.
fiyatları öyle düşündügünüz gibi uçuk olmayacak.

düşünürsen P.M at.yardımcı olayım ;)

senna

öyle deme abi muştudan korunmak lazım:D facebookta fotolarını görmedinmi egzorcıst olmuş :D

mmustu

alamancı adamın alamancıya şeyi kalkmaz :D

cagri-35
27-07-2010, 18:33
guzelbahce tarafında arkadasım havuzlu villaya 600tl kira oduyor o tarafta mantıklı gibi

Aynen iki tane varsa hemen diğerinede biz talip olalım :) gerçekten neresinde kalıyor özelden yada buradan bilgi verebilirmisin.

izmirin fiyatlarini bildigmden deilde yorumlardan gordugm için sormustm ama sizin yanitiza gore zor demekki

Yok esasında mumkun fakat İzmir genelde deniz kenarına yerleşim olan bir yer bu yuzden eski yerleşimler sıkış tepiş yeni mevkiler böyle değil. Bahsettiğim yerler merkeze uzakta kaldıgından rakamları uygun.

havuz
otopark
fitnees centre
çocuk park alanı
kamelya

2+1=120m2
fiyatta yardımcı olurum.

proje ile alakalı pm alabilirmiyim.

ramo35
27-07-2010, 18:57
karşıyaka çarşı ile alaybey arasında kalan dairemiz var kirası 500-550 milyon içi yapılı 3+1 daire 140-150 m2 fln dır ama bina eski rht 35-40 yıllık çarşı 5 dakika yürümeyle aynı zamanda alaybet tersanede 5 dakika yürüme mesafesinde orda daire fiyatlarıda 100-120 milyar arası getto da sayılmaz şuan kiralık dairemiz ama ileride satmayıda düşünüyoruz onun dışında bostanlıda oturuyoruz pazar yerinin orda 5 katlılarda ordada kiralar duydugumuz kadarıyla daireler 850-1000 arası haaa ama herşeyiyle çok güzel yer bostanlı doğma büyüme bostanlı hiç bir şeye değişmem izmirdede taşınmak istesek başka yere ksk yalı olur bostanlı pazar yerinin orda 5 katlı evler netten 280-370 arası değişiyor yapılı ve bakımsız olmasıyla

Boost Up
27-07-2010, 18:58
Baykaaaal konuşsanaaa:hehe:

JumboAli
27-07-2010, 19:02
Karşıyaka Yalı TURYAP Bizim abı herturlu yardımcı oluruz :D

gökan
27-07-2010, 19:04
beylıkduzunde yazılıktaydım sımdı 37o mılyara lux havuzlu vılla var dusunursen :)3 katlı

Mehmet Alacicek
27-07-2010, 19:12

havuz
otopark
fitnees centre
çocuk park alanı
kamelya

2+1=120m2
fiyatta yardımcı olurum.

Muratcım konuyu baştan bi okuyayım dedim senin evleden bahsedecektimm bende bende önce davrandım yer güsel proje güsel alınabilecek bi yerde inşaat olucak
Balçova - Narlıdere - güselbahçe satılık daire ve villa satışı itina ile yapılır....:icon_tup:

TaGo
27-07-2010, 22:37
Elcik Murat, proje bilgisi verirsen sevinirim

cem
27-07-2010, 22:42

havuz
otopark
fitnees centre
çocuk park alanı
kamelya

2+1=120m2
fiyatta yardımcı olurum.

bende p.m alabilirmiyim veya burdanda aciklayabilirsin.

hak_on
27-07-2010, 22:47
evka-2 taraflarına niye bakmıyorsunuz 130m2 evler sessiz sakin mustakil triplex daireler var.ust taraflara cıktıgınızda butun izmir ayaklarınızın altında mazarası muhtesem.ayrıca cevre yoluna direk giriş var bornova 7-8 dk.bir tane bile ısıga girmeden cesmeye gitmeniz mumkun.degerlendirmenizde fayda var derim....

Murat ELCİK
28-07-2010, 09:10
Site içerisinde
2+1 120 m2

19m2 yatak odası
15m2 mutfak
28m2 salon
12 m2 çocuk odası
9m2 banyo

Çift balkon
Balkonlar komple deniz manzaralı.
Havuzlu
Otoparklı
Çocuk Park alanlı
Kömürlü merkezi ısıtma sistemi.
Hazır mutfak
Hilton banyo
Komple 1.sınıf laminant parke
Gizli Panjur.
Güvenlik Sistemli.
Kapıcılı

vs
vs

evlerin içini iç mimar dizayn edecek..İsterseniz kendi zevkinize göre yapma şansız var.

Fiyatları katına göre değişiyor..
Fiyatlarımız şuan 180-210 arasında değişiyor.

Konumu :

Güzelbahçe limanın karşı sokağından içeri giriyorsunuz.100m ileride solda..
Güzelbahçe merkeze yürüyerek 7dk..güzelbahçe migrosa yürüyerek 5dk.

PPR engineering
28-07-2010, 09:25
valla izmir güzel yer kıymetini bilin:)

TaGo
28-07-2010, 11:21
Elcik Murat; bu konu için ayrıntılı görüşelim. Çifte vs nerde buluşalım, plan falan getir inceleyelim.

Murat ELCİK
28-07-2010, 13:13
tamam konuşalım

shumi
28-07-2010, 13:56
yer çok güzel,saydığın özelliklerde bir yer olarak ciddi fiyatta çok iyi murat :icon_tup:

MuratB
30-07-2010, 17:29
Baykaaaal konuşsanaaa:hehe:

yardımcı olamıyorum ardacım .tarkan abinin gördüğüm kadarıyla istemediği evlere bolca sahibim şuanda elimde mavişehirde denize bakan köşe 4+1 salon daire var fiyatı çok uygun 380 bin lira. ama isteklere uymuyor o yüzden bişey diyemedim.villa kentte daire var elimde ama onunda fiyatı uçuk ve seyrekte:)

TaGo
30-07-2010, 17:31
daire asla uymaz muratcım :D

villa dediğinde ilerki 10 sene içinde anca uyar :D

MuratB
30-07-2010, 17:39
:) kısmet abi Allah hayırlısını versin inşallah

ben yine bakıyorum ,dikkatimi çeken uygun güzel birşey olursa bilgi veririm sana

JumboAli
30-07-2010, 18:12
Çeşme Dalyan Villa Komple sıte ınsatta gır bak begen al durumda

Serencebey
30-07-2010, 18:45
banada bısıler lazım :D

TaGo
31-07-2010, 12:53
Çeşme Dalyan Villa Komple sıte ınsatta gır bak begen al durumda

Jumbo ne dion olum :D

kadıköy porno cd cileri gibi Angelina var Caterina var diyip çekilion :D

Ne anlıcas şimdi bu yazdığından açıklama yapsana biraz