Orijinalini görmek için tıklayınız : model helikopter yardım
TURBO CİVİC
11-03-2007, 17:11
arkadaslar nikko markalı helikopter almayı dusunuyorum.kullanan, sahip olan, bilgisi olan varmı?(acil)
sürüngen
11-03-2007, 22:27
bende nikko ripper var 2 tane..
çok eğlenceli bi araçtır baştan söliyim ama alışana kadar baya bi zaman harcarsın eğer yılmadan uğraşırsan bi kaç gün içinde çözersin.
kumandasının üzerinden manuel pal ayarı dışında herşeyi yapılabiliyor.manuel pal ayarınıda pallerin altındaki ufak kolcuktan yapıyorsun.halk arasında selamlama da denilen öne eğik uçuşu genel olarak buradan fine tunesini kumanda üzerinde ki (benimkiyle aynı kumanda olursa sağ yandak)rollerdan yapabilirsin.
kutunun içinden iki adet pil çıkmasına dikkat et yedekli kullanacaksın.(kutu gibi 2 adet ufak pil çıkacak)
palleri çok dayanıklıdır ben henüz kıramadım ama cab'leri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.sert zemine çakılırsan kırılabilir.
açık alanda yaklaşık 300 mt çap ve 20 mt civarı yükseklik alabilirsin.
ilk kullanımlarda toprak çimen gibi yumuşak yüzeylerde ve örümcek ayaklarıyla kullan.alışınca ayakları sökersin.bu ayaklar daha rahat kalkıp inmeni sağlayacak.bir de kıç motorlarıda biraz hassas ama tamir edilebiliyor.
son olarak tavsiye ederim gerçekten çok keyifli oyuncaklar:D
bizde vardı nikko helikopter ucuramadık sadist gidiodu saga sola :) sonra geri verip paramızı aldık ama ucurana kadar baya bi zahmet cekersiniz :)
TURBO CİVİC
12-03-2007, 18:07
saolun arkadaslar tesekkur ederim.bende zaten beni oyalıcak kafamı dagıtıcak biseyler arıyodum. :soru: dogru bi tercih :icon_tup:
nikkon almamanı tavsiye ederdim ama sen karar vermişsin;)
sürüngen
12-03-2007, 18:21
saolun arkadaslar tesekkur ederim.bende zaten beni oyalıcak kafamı dagıtıcak biseyler arıyodum. :soru: dogru bi tercih :icon_tup:
kafa dağıtmak için iyi olmayabilir.ilk bi kaç gün daha çok sinirlendirebilir seni.bu arada tek pilin ömrü 10 dk civarıdır.birini kullanırken diğerini şarjda tut mutlaka keyfin yarıda bölünmesin:)
kafa dağıtmak için iyi olmayabilir.ilk bi kaç gün daha çok sinirlendirebilir seni.bu arada tek pilin ömrü 10 dk civarıdır.birini kullanırken diğerini şarjda tut mutlaka keyfin yarıda bölünmesin:)
arkadaş doru söylüyo
kendisi baya sinirlendi saçları döktü saçı yok şuanda :)
TURBO CİVİC
12-03-2007, 19:00
nikkon almamanı tavsiye ederdim ama sen karar vermişsin;)
ya ilk okudugum msjlar olumlu olunca dogal olarak bende olumlu ddusundum.senin alma deme sebebin nedir?bilelim nedir ne diildir.saklama benden bildiklerini :D ( bide gecen konut kent te karsılastık ama ben sen oldugunu onume gecince anladım.yanıma gelince bastım kusara bakma :o :icon_tup: )
sürüngen
12-03-2007, 19:00
arkadaş doru söylüyo
kendisi baya sinirlendi saçları döktü saçı yok şuanda :)
olm ben arabanın tavanına düşürdüm bi kere..
ne ağlamıştım be:D