Orijinalini görmek için tıklayınız : Kara Bocuk From İzmit
Painkiller
07-08-2010, 00:55
Herkeze merhabaler ben Serkan Kocaeli-İzmit'ten.2001 siyah 106 gti sahibiyim.müsait bi zamanda resimlerini sizinle paylaşacağım.Bütün arkadaşlara kazasız belasız cezasız sürüşler keyifli forumlar :icon_tup:
slm kardeşim hoşgeldin.keyifli forumlar !
hosgeldın keyıflı forumlar
ugurseyhan
07-08-2010, 01:18
hoşgeldin keyifli forumlar
Hosgeldın Keyıflı Forumlar :)
Painkiller
07-08-2010, 13:48
hoşbuldum arkadaşlar herkese çok tşk.ler iyi sürüşler
Cihan Çizmeci
07-08-2010, 14:24
Hoşgeldiniz..Hangi 2001 bu çıkaramadım İzmit'in neresinden acaba?
Painkiller
07-08-2010, 14:31
Cihan Çizmeci;Hoşgeldiniz..Hangi 2001 bu çıkaramadım İzmit'in neresinden acaba?
açıkçası iş güç ten pek kullanmaya fırsat olmuyo eski istanbul yolundayım ben asri mezarlık civarı sen başiskeledesin sanırım
Cihan Çizmeci
07-08-2010, 15:25
Yuvacık'tayım.Başiskeledeki Mücahit ha ben ha o bir sayılırız :) Bizi kaıştırıyorlar ztn ikimizdede beyaz vardı.
Bu akşam işiniz yoksa arkadaşları toplamayı düşünüyorum çay içmek için isterseniz beklerim.
Bu arada araç resimlerine baktımda aracı biliyorum :icon_tup:
Painkiller
07-08-2010, 15:33
Yuvacık'tayım.Başiskeledeki Mücahit ha ben ha o bir sayılırız :) Bizi kaıştırıyorlar ztn ikimizdede beyaz vardı.
Bu akşam işiniz yoksa arkadaşları toplamayı düşünüyorum çay içmek için isterseniz beklerim.
Bu arada araç resimlerine baktımda aracı biliyorum :icon_tup:
davet için tşk.ler bu akşam için misafirim var ama bi dahaki sefere gelmeye çalışırım teli kaydediyorum
Selcuk_RoL
07-08-2010, 15:40
hoş geldin
Painkiller
07-08-2010, 15:40
Yuvacık'tayım.Başiskeledeki Mücahit ha ben ha o bir sayılırız :) Bizi kaıştırıyorlar ztn ikimizdede beyaz vardı. :icon_tup:
başiskele genel olarak söledim yoksa diğer beyazı da biliyorum senin eski aracı da facebook profilindeki resimlerine de bakmıştım yuvacık ve başiskeleden arkadaşlarım mevcut ayrıca kırmızı 206 rc sahibi olan melih var izmitte onun siteye de üyeyim sanırım onunlada tanışıyosun bi de benim kuzen var kuafor de bulent de çırak muyat :) o da tanıyo seni daha önce bahsetmişti ;)
Cihan Çizmeci
07-08-2010, 16:16
başiskele genel olarak söledim yoksa diğer beyazı da biliyorum senin eski aracı da facebook profilindeki resimlerine de bakmıştım yuvacık ve başiskeleden arkadaşlarım mevcut ayrıca kırmızı 206 rc sahibi olan melih var izmitte onun siteye de üyeyim sanırım onunlada tanışıyosun bi de benim kuzen var kuafor de bulent de çırak muyat :) o da tanıyo seni daha önce bahsetmişti ;)
Evet bahsettiklerinin hepsini tanıyorum :) Muyat'ta dahil berbere oraya gidiyorum :)
emnun oldum tekrardan bir akşam beklerim :icon_tup:
hoşgeldin keyifli forumlar.
ERkut 205
08-08-2010, 13:34
Hoşgeldin.
Painkiller
08-08-2010, 18:01
aranızda olmak gayet güzel herkese tekrar tşk.ler