Orijinalini görmek için tıklayınız : MK1 Audi TT 1.8 T Quattro
arkadaşlar arabayı nasıl bilirsiniz Coupe almayı düşünüyorum genel sorunları nelerdir ? neler yapılabilir RWD ye çevirilebilirmi ? Kısacası bildiğiniz herşeye ihtiyacım var:)
yavuz364
20-08-2010, 23:08
imkan varsa kaçmaz derim :) çok çok eğlenceli bir makine, motoruda MK1 olmasından ötürü çok güzel :) sadece 2 kişilik olması ve dar olması dışında aklıma negatif bi özelliği gelmiyor...
225lik tabi TT MK1 2 kişilik mi ? coupe olanı
turbo&quattro
20-08-2010, 23:11
4 kisilik ama arkaya bebek zor sigar :)
Arka koltukları dar diye yok gibi demek istedi sanırım.
4 kişilik coupeler, 2 değil ama 3. kişiyi oturtamazsın o yüzden 2 denilebilir :) arkaya kimse sığmaz, çocuk bile sığmaz.. sığsa bile ne şekilde bir işkence çekersiniz içeride bilemem :) çanta manta anca koyarsın..
fiyatı uygun bulursan aracıda temiz bulursan al tabiiki gayet iyi bir araba.. orasından burasından ses gelmesin içeride, motoru şanzımanı yürüyeni sağlam olsun yeter, baktırırsın zaten
koltuk olsunda bebek zor sığsın :) peki bu haldex takma olayı nedir ? istediğimiz gibi değiştiriormşuz çekme oranlarını
yavuz364
20-08-2010, 23:14
yok 4 kişilik te arkadaşın dediği gibi arkası o kadar küçük ki, hiç saymayın... bagaj gibi anca kullanılır, yada 4-5 yaşına kadar çocuk durabilir.. bende ilk gördüğümde çok şaşırmıştım, çok saçma flan demiştim, ihtiyaç durumunda 4 ancak binebilsin die yapılmış, günlük için değil yani :)
benim için zaten önemli olan o koltuk olsun çok zor durumda 4 kişi olsun :)
koltuk olsunda bebek zor sığsın :) peki bu haldex takma olayı nedir ? istediğimiz gibi değiştiriormşuz çekme oranlarını
sadece minimal değişiklikler yapabilirsin haldexte, istediğin gibi değiştiremezsin haldex biyere kadar müsade eder.. haldex controller alacaksın 500 küsür pound 1500 tl civarı buraya gelişi sanırım en son öyleydi.. fantezi olarak kalır o iş zaten
75 arka 25 ön şeklinde falan değiştiremiyorumuyuz yani ? veya sadece RWD ye çeviremeyizmi bi şekilde ?
yavuz364
20-08-2010, 23:20
ben de bunu çok istiyorum ya, haldexde biraz daha yaklaşıyor ama benim quattroda hiç olacak gibi değil :(
75 arka 25 ön şeklinde falan değiştiremiyorumuyuz yani ? veya sadece RWD ye çeviremeyizmi bi şekilde ?
52/48 - 75/25 aralığında değiştirebilirsin yanlış hatırlamıyorsam uğraşmayalı çok oldu hatırlamıyorum kurcalamam lazım da rwd ye çeviremezsin.. mantıken mekanik değişiklikler lazım onun için baya fazla, yapan görmedim duymadım daha.. yapılmaz değil yapılır ama masraflı olur ve uğraştırır
egeturbo
20-08-2010, 23:26
arka koltuğu dışında bence 10 numara bi araç .
Müşterimde var çoookta memnun kısmetse bi chip yapıcaz hatta inanılmaz zewkli hele konsoluna bitiyorum
yavuz364
20-08-2010, 23:30
tam bu konunun üstünde başka bir forumda bi arkadaşın ilanını gördüm :) buyrun...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-tt-tt-quattro-1-8-coupe-siyah-cok-iyi-durumda/detay
bu sanırım 180 hp lik olan :)
arka koltuğu dışında bence 10 numara bi araç .
Müşterimde var çoookta memnun kısmetse bi chip yapıcaz hatta inanılmaz zewkli hele konsoluna bitiyorum
sende anasini satiim hep bi chip yapip duruyosun,her aractanda mutlaka ve mutlaka bitane musterinde var..
hayirli olsun bu arada,s2000`de seneye insallah:D
52/48 - 75/25 aralığında değiştirebilirsin yanlış hatırlamıyorsam uğraşmayalı çok oldu hatırlamıyorum kurcalamam lazım da rwd ye çeviremezsin.. mantıken mekanik değişiklikler lazım onun için baya fazla, yapan görmedim duymadım daha.. yapılmaz değil yapılır ama masraflı olur ve uğraştırır
50 / 50 ye kadar ayarlanabiliniyor Manuel Haldex Controller la
Haldex controller lazımsa bende var
http://www.4motioncontroller.com/shop/products.php?version2&osCsid=5lgoph7h34akj9etn94hfumsb0qn5vk9
manuel, 100 / 0 dan başlayıp (yani arka itişi iptal edip) 99/1 98/2 ... 50/50 ye kadar ayarlayabilip tepkime süresini 0.1 saniyeye kadar düşürebiliyosunuz.
Haldex ısısı, frene basınca arkayı kilitleme opsiyonu, elfreni cekikken manuel ayarlamalar falan büssürü ayar özelliği var,
Çok eğlenceli oluyor araba
Bende TT'm için almıştım LCD ekranı kırmızı TT için özel istemiştim
sende anasini satiim hep bi chip yapip duruyosun,her aractanda mutlaka ve mutlaka bitane musterinde var..
napim aileden veto yiyince :)
bu arada konu güncel :) satan tanıdığı olan varmı MK1 TT 1.8 T Quattro
bu arada konu güncel :) satan tanıdığı olan varmı MK1 TT 1.8 T Quattro
Ben sana öylesine TT al dedim sen ciddi sardın arabaya :))
Git Rocco, 207Rc bir şey bak kazara gidip alican TT sonra ihale gokhanla bana kalicak okulda yakın Custom Garage proje günleri baslar.
tek kötü tarafı akvaryumdaki balık hissi veren kokpit başka sıkıntısı olmayan güzel oyuncak:)
Ben sana öylesine TT al dedim sen ciddi sardın arabaya :))
Git Rocco, 207Rc bir şey bak kazara gidip alican TT sonra ihale gokhanla bana kalicak okulda yakın Custom Garage proje günleri baslar.
haha neden olmasın proje :D kimin kuzeniyiz :)
Boost Up
22-08-2010, 23:41
S2000 i ben alcam Mert Can dan önce :hehe:
sen bi hazırlık atlayamada görcez :D