Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : pırlanta nerden alınır

karsiyakaliozi
25-08-2010, 14:22
arkadaslar merhaba eşime hediye olarak pırlanta tek taş yüzük almayı düşünüyorum internetde roberto bene isimli bi site buldum fiyatları baya makul bilen duyan varmıdır teşekkür ederim.

McS_R53
25-08-2010, 14:23
Mehzent'e ulaş bir istersen sanırım o buna benzer işleri yapıyordu

facia
25-08-2010, 14:54
getirtme şansınız varsa bluenile.com a bakın... ingiltere kanada ve abd de var.. ben şimdiye kadar hep burda aldım ...

tunceR
25-08-2010, 14:56
mağzadan nıye almıyosunuz ??

OnurD.
25-08-2010, 15:11
mağzadan nıye almıyosunuz ??

+1

bencede mağazadan alın, böyle şeyler özeldir ve herzaman alınmaz. Elleyip tutmak, gözle görmek, beğenmek daha iyi olur bence ;) ben pırlanta ve altın alışverişlerimi yaptığım karşıyakadaki atasay bayii önder kuyumculuktu sanırım çarşıda, orayı tavsiye ederim. çok iyi fiyatlara çok güzel ürünler var.

karsiyakaliozi
25-08-2010, 15:39
magazadan aldım hep şimdiye kadar ama netde fıyatlar nerdeyse % 50 fark edıyor ksk de temızocak en uygun fıyatı verır ımalatcıdır aynı zamanda izmirde doktorda ıyı fıyat verır oda imalatcıdır ama nakıt ıster parayı yada kart tek cekım ordanda aldım sonuc ıtıbarı ile aynı paraya daha buyuk bir taş almak istiyorum o yuzden netden araştırıyorum selamlar

KSK-VTEC
25-08-2010, 16:03
magazadan aldım hep şimdiye kadar ama netde fıyatlar nerdeyse % 50 fark edıyor ksk de temızocak en uygun fıyatı verır ımalatcıdır aynı zamanda izmirde doktorda ıyı fıyat verır oda imalatcıdır ama nakıt ıster parayı yada kart tek cekım ordanda aldım sonuc ıtıbarı ile aynı paraya daha buyuk bir taş almak istiyorum o yuzden netden araştırıyorum selamlar

Alacağın taşın rengine dikkt et derim netten büyük ve ucuz diye aldım sanıcaksın ama üzerindeki kirli değersiz bi pırlanta olabilir.
Ksk de bülent maro kuyumculuk var temizocağın yanında sokak içinde onlarda imalatcı ve fiyatları uygundur eğer gidiceksen bana haber ver fiyat konusunda yardımcı olsunlar sana

http://www.mozanit.com/index.php?target=pages&page_id=pirlanta_renk

karsiyakaliozi
25-08-2010, 16:04
Alacağın taşın rengine dikkt et derim netten büyük ve ucuz diye aldım sanıcaksın ama üzerindeki kirli değersiz bi pırlanta olabilir.
Ksk de bülent maro kuyumculuk var temizocağın yanında sokak içinde onlarda imalatcı ve fiyatları uygundur eğer gidiceksen bana haber ver fiyat konusunda yardımcı olsunlar sana

http://www.mozanit.com/index.php?target=pages&page_id=pirlanta_renk

I veya H grubu dusunuyorum .40-.50 karat aralıgında ilgine tesekkür ederim

sulhi
25-08-2010, 16:04
mehzentten alınır..

Ae86
25-08-2010, 16:10
Karşıyaka çarşı girişinde Efes kuyumculuk var aldığın pırlanta sertifikalı ve garantili saat 7 gibi çarşıda olucam istersen tanıştırabilirim seni.

karsiyakaliozi
25-08-2010, 16:18
Karşıyaka çarşı girişinde Efes kuyumculuk var aldığın pırlanta sertifikalı ve garantili saat 7 gibi çarşıda olucam istersen tanıştırabilirim seni.

ilgine tesekkur ederim dostum malesef iş yerındeyım cuma aksamı bakmayı planlıyoruz eşimle şoyle yardımcı olabılrısın tahmını bi fiyat alabılırsın bana mumkun olursa 0.40 karat ayarında I veya H sınıfı fıyat ne kadar olur kredı kartı tek cekım olabılır veya taksıtlı özelden yazabılırsın teşekkür ederim.

senna
25-08-2010, 16:19
mehzenti tavsiye ederim

Göki,ZD
25-08-2010, 16:31
+mehzent....

RUN
25-08-2010, 23:12
sportinger nickli ilker arkadaşımızda kuyumcudur. Kendisine p.m atarsan sana yardımcı olacaktır.

onn_dear
25-08-2010, 23:22
replika pırlanta alınabilir :D :D :D

Tuner
25-08-2010, 23:26
+ Mehzent işi işciliği çok güzeldir güvenilir.

chaylak
25-08-2010, 23:29
bende soruyu değiştireyim pırlanta neden alınır?
şu kadınları anlamak vallahi mümkün degil bi taş parçası görünce gözleri dönüyor :hehe:

Göki,ZD
25-08-2010, 23:30
mehzent in sitesi.. olm siteyi güncelleyin halen sevgililer günü diyor :D

http://www.altinmarketim.com/

batucan
25-08-2010, 23:52
kemeraltı kudret uysal kuyumculuk

çok eski arkadaşımın dükkanı yardımcı olurlar... selamımı söylersiniz veya siz gitmeden ben ararım.. eğer gitmeyi düşünürseniz özelden bilgilerini atarım...

mehzent
25-08-2010, 23:54
tesekkur ederım benı tavsıye eden arkadaslara valla ısı dusenlerın ısını halletmeye calısıyorum elımden geldıgınce sanada yardımcı olurum elımden ne gelıyorsa altınmarketım benım sıtem ama sonra kovalamadım onu perakende bana gore degıl cunku ordan bakarsan yardımcı olurum..

master
25-08-2010, 23:56
İstanbulda kuyumcukent

Girişte sol köşedeki kuyumcum .
Çılgın fiyatları var. Piyasanın yarısı.

karsiyakaliozi
26-08-2010, 09:44
tesekkur ederım benı tavsıye eden arkadaslara valla ısı dusenlerın ısını halletmeye calısıyorum elımden geldıgınce sanada yardımcı olurum elımden ne gelıyorsa altınmarketım benım sıtem ama sonra kovalamadım onu perakende bana gore degıl cunku ordan bakarsan yardımcı olurum..

özelden yazdım dostum teşekkür ederim

by serçe
26-08-2010, 09:48
arkadaşım toptancı çemberli taşta ilgilenirsen tel ve adresini veriyim ..... yardımcı olur

karsiyakaliozi
26-08-2010, 16:35
arkadaşım toptancı çemberli taşta ilgilenirsen tel ve adresini veriyim ..... yardımcı olur

ilgine tesekkür ederim pm den ulastırabılırsen sevinirim bu hafta sonu izmirde bakacagım olmazsa alternatifler arasında bulunsun