PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 rc Vs Clio rs rolling.

Sayfa : 1 [2]

Cliosportve
03-09-2010, 15:44
ya arkadaşlar RS çiler en hızlınız kim onu söyleyin. bize ss dediler onla denedi serhat başka birini söyleseler onlada deneriz bizde sıkıtı yok.

Bunu diyebilmek için bütün RS leri toplayıp tek tek denemek lazım
Şu anda bazı arkadaşlarada haksızlık yapmış oluruz
Okadar RS varki arkadaşların videosu yok
Ama görünen RS lerde SS ile VE RS eski Utkunun U RS güzel gidenlerden diye tarafsız yorumum olursa
Fakat Benim Derdim yok Fn2 lerlen
Denemeyede gerek yok final belli en iyimser yanıt arka tampondan ayrılmam 4. vitese kadar 5. te alıp başını gidersin

chiefkadir
03-09-2010, 15:45
yahu yapmayın kendi aranızda anket yapmadınızmı ne hızlınız ss değilmiydi, ankette tamam senin araçta vardı ama ben trafikte yürüyen en hızlıyı dikkate alıyorum senin araç bitmedi sanırım henüz, benimde setup değişikliğim olacak yakında umarım sizin istanbula geldiğiniz tarihte aracım yetişirde deneme fırsatı buluruz,Tabi sözleştik canım gelicem yağmur yağış düşmeden,
ama öyle anketti manketti yanıltır sizi işte sağlam giderli bir rs üzer..Şu an hali hazırda iyi giden rs var fakat uzakta işte:icon_tup:

Serhat Y.
03-09-2010, 15:45
Serhat adam motoru patlatmış :( Blok delmiş. Şimdi çok komik bir rakama satıldı bir ustaya. Ama asıl sürpriz o zaman geliyor. Usta Megane RS II Motoru ile swaplayacakmış. Yani artık konu dışı oldu :rolleyes:

:icon_tup: ok. abi dikkate alırım bundan sonra,,

GKS TypeR
03-09-2010, 15:48
Ama görünen RS lerde SS ile VE RS eski Utkunun U RS güzel gidenlerden diye tarafsız yorumum olursa
Denemeyede gerek yok final belli en iyimser yanıt arka tampondan ayrılmam 4. vitese kadar 5. te alıp başını gidersin

:bravo: :bravo: :bravo: yorum çok güzel. doğrusuda bu zaten. :icon_tup:

ukku
03-09-2010, 15:49
ah be stock fn2 ye, CAI egzoz yazılımlı RS ile 4-5 boy atmışsın ya keşke bide şimdi deneyebilsen diyecem ama şimdi de o senle denemez. :rolleyes: varsa daha dolu rs iniz getiririz fn2 mizi :cool:

ben yanımda göki ile çipsiz halde cumhur abiyi 3 boy kadar geçmiştim..
cumhur abi tek başınaydı..
e buna ne demeli :)

BoraRS
03-09-2010, 15:50

Utku yanlışın vardır. Geçemezsin. Olamazz :hehe:

ukku
03-09-2010, 15:52

buna da katılırım :icon_tup:

hsyn_çvk
03-09-2010, 15:53
abıcım demek oluyomus adamın arabası mermı gıbı 106 gti nere m3 nere kucumsedıgımden degıl nerdeyse 106 nın tamamı kadar m3te motor var adamın araba dıger arabalarada oleymıskı ıyı gıdıyomus yanı bu rs de olabılır dunya kadar parca var arabanın ustunde neden olmasın yanı ona guvenerek huseyın bole soylemıs olabılır dıye dusundum.
gördünmü orçun demekki söylenilenlere değil duyudukların inancan kardeşim ;) ben sadece arabamın gidişini denediğim arabaların denediği aralarla oluşan pozisyonlarına göre yorumladım ama bi baktım nasıl sölenmiiş insanlara :confused:

GKS TypeR
03-09-2010, 15:53

ne diyelim tebrik ederim :)
benimle de denermisin. :cool:
sen yine 2 kişi ol ben tek :D

Serhat Y.
03-09-2010, 15:54

Bu duruma bence cumhur bisey demeli,:D

ukku
03-09-2010, 15:57

rs gitti.. cupra ile mi deniyoruz külüstür a3 ile mi :)

Bu duruma bence cumhur bisey demeli,:D

cumhur abiye de gökiye de sorabilirsiniz :)
hatta göki, rs ler yürümüyo yürümüyo diyodum ben bindim 2 kişi type-r geçtik vay anasını falan demişti :D

GKS TypeR
03-09-2010, 16:01

hatta göki, rs ler yürümüyo yürümüyo diyodum ben bindim 2 kişi type-r geçtik vay anasını falan demişti :D

fark etmez istersen cuprayı getir. :D şu a3 kırmızı daha önce geçtiğim a3 mü :soru:

ukku
03-09-2010, 16:02
fark etmez istersen cuprayı getir. :D şu a3 kırmızı daha önce geçtiğim a3 mü :soru:

hangi fn2 bilmem, birinizle 2 ye tek yürürken videolarını izlemiştim :)

Göki,ZD
03-09-2010, 16:02

Doğru dur geçtik, ama şöylede bi durum var arabasında tesisat vardı ve cumhur aracına senin RS'e hakim oldugun kadar hakim değildi, ama haticeye değil neticeye bakıcaksın geçtin mi geçtin..:icon_tup:

RS yürümüyor lafına gelince evet yürümüyor bana göre yapında görelim:D:D:D
Halen wimmer cipler vs ler havada uçuyor :D

ibooooooo:p

Sportline
03-09-2010, 16:07
bu çözülmüş hali evet, tatmin etmedi sanırım seni, en hızlınız buymuş o dönem bende sonradan ögrendim:D gerçi o tarihten sonra benim araç biraz daha hızlanmıştır diye düşünüyorum (müzik sistemi söküldü)

arabam atmosferik yüklü diyelim;
cai
exhs
hedrs
rrc
flashpro

iki kişiye tek kişi böyle oluyorsa pek çözüm olmamış :)

GKS TypeR
03-09-2010, 16:07
Doğru dur geçtik, ama şöylede bi durum var arabasında tesisat vardı ve cumhur aracına senin RS'e hakim oldugun kadar hakim değildi, ama haticeye değil neticeye bakıcaksın geçtin mi geçtin..:icon_tup:

aynen geçilmiş geçilmiştir. :icon_tup:

SekoLive
03-09-2010, 16:10

BS typerdaki tesisat belki clio RS deki 2. kişiden daha ağırdır :) o yüzden sorun değil çözüm üretelim

serhat abi neydi sendeki tesisatın tam olarak kilosu?

GKS TypeR
ozaman gelelim konuya
benim gördüğüm rc-rs denemesinde rc geçiyodu
he şöyle bişey var rs bana daha atarılı geliyor
ama rc ninde şekli güzel.

ogunmisir
ogun abı nerdeharbı ukraynadamı:)

Arkadaşlar dedi,arbede var,can pazarı filan gelim bakim dedim:D
Arada Ukrayna-İstanbul gidip geliyoruz işte.:)

Serhat Y.
03-09-2010, 16:11

yok ben şunu demek istemiştim yani şimdi cumhur burda yok görürse eminim mantıklı bi açıklaması vardır,

ukku
03-09-2010, 16:11
BS typerdaki tesisat belki clio RS deki 2. kişiden daha ağırdır :) o yüzden sorun değil çözüm üretelim

benden ağır tesisat anca yarışmalarda olur :D

Cimmeria
03-09-2010, 16:12
kim kimi geçiyor kim kimle deniyor şimdi ?

SekoLive

buda iyidi :D :D :D

ukku
yok ben şunu demek istemiştim yani şimdi cumhur burda yok görürse eminim mantıklı bi açıklaması vardır,

sonuç o kadar mı mantıksız :)
maşallah demek bu kadar zor olmamalı bence..

GKS TypeR
03-09-2010, 16:13

bu da çok iyimiş :D :D :D

Serhat Y.
03-09-2010, 16:14

itinayla *** atılır diyosun yani:D napalım elimden bukadarı gelmişti ozaman, daha iyilerini yapıcaz enkısa zamanda:icon_tup:

GKS TypeR
03-09-2010, 16:15
sonuç o kadar mı mantıksız :)
maşallah demek bu kadar zor olmamalı bence..

vallahi benim denediğim rs lere göre sonuç çok mantıksız :confused: hemde 2 kişi :soru:
ne diyelim tebrik ettim daha önce.

iynn-RS
03-09-2010, 16:16

Tamam bulacaz sanada guzel bı RS :D

ogunmisir
03-09-2010, 16:17
Ne o Soner kardeş,geçen süre zarfında Honda'yı nasıl bıraktında Renault aldın sen yav:D

ukku
03-09-2010, 16:18
vallahi benim denediğim rs lere göre sonuç çok mantıksız :confused: hemde 2 kişi :soru:
ne diyelim tebrik ettim daha önce.

ben de diğer rs lerle denerken epey mantıksız sonuçlar çıkıyordu :)
bakınız yine 2 kişi benim rs,
meşhur alican rs tek kişi

(alican'ın hakkını yemeyelim, şu anki hali videodaki halinden 2-3 boy belki 4 boy hızlıdır)

http://www.streetfire.net/video/clio-rs-vs-clio-rs_741399.htm

Serhat Y.
03-09-2010, 16:26

valla serkancım bahane olarak algılanmasını başından beri istemiyorum biliyosun sende, ama hatırı sayılır bir sistem vardı öyle söliyim,

Erol
03-09-2010, 16:29
Ne o Soner kardeş,geçen süre zarfında Honda'yı nasıl bıraktında Renault aldın sen yav:D

hahahahahaha:D:D yaa soner usta:D:D

CemVteC
03-09-2010, 16:29
konu biraz sacmalamıss denedıklerı arabalara gore rc de rs de ciddi iyi yürüyen arabalar zaten konu ondan karıstı sanırm rs bukdarmı yürüyo daha hızlısı var faaln die bnce daha hızlısı yook gördüğüm kadarıyla yiidi oldur hakkını yeme demişler

Erol
03-09-2010, 16:33
aynen neyse gece güzel olucaga benzer rakip bulamassam kendime, cam car ım :)

Juggernaut
03-09-2010, 16:46
http://www.streetfire.net/video/egvteccliors206rcwmv_703862.htm

bu denemeden sonra rc de değişiklik oldumu?

rs te chip filtre egsoz kısa vardı ozaman.

BoraRS
03-09-2010, 17:59
http://www.streetfire.net/video/egvteccliors206rcwmv_703862.htm

bu denemeden sonra rc de değişiklik oldumu?

rs te chip filtre egsoz kısa vardı ozaman.

Buradaki sanırım Barışın eski RS.

Murat
03-09-2010, 18:31
Muyat dostum herzaman beklerim gerçi bayrama kadar kafam rahat araba yatıyor
İyice ciğersizleşsin istiyorum :D
Güzel bir gün çıkar makara yapa yapa deneriz RS-RC tartışması istanbul ayağı :)

inş kısmet olur :icon_tup:

ama rs rc deil. rs gti olacak yanlış olmasın :D

SONE-R
03-09-2010, 19:04

hidayete erdim ogün usta.. doğru yolu buldum sonunda.. hükümetimiz sağolsun :D

Cem.B
03-09-2010, 19:09
hidayete erdim ogün usta.. doğru yolu buldum sonunda.. hükümetimiz sağolsun :D

abi senin reno alman bnm typer almamndan daha yüksek ihtimalmiş demekki ben bunu anladım :D

SONE-R
03-09-2010, 19:10
abi senin reno alman bnm typer almamndan daha yüksek ihtimalmiş demekki ben bunu anladım :D

valla bir de Fiat alırsam tam olacak.. bilirsin fiat'ları hiç sevmem :D :D

BoraRS
03-09-2010, 19:26
valla bir de Fiat alırsam tam olacak.. bilirsin fiat'ları hiç sevmem :D :D

Bak yine başladın büyük konuşmaya :D İşi gücü bırakıp bir de fiat mı bakacaz sana yahu:hehe:

Alicanrs
03-09-2010, 19:38
öle bidünya yok yaa egsoz yazlım cai rc egzantirikli rs i geçicek 16 sayfa olmş geç kalmışım seve seve denemek isterim bende yazılım egsoz caili rc lerle bende egzantirikte yok

Ahmet_28
03-09-2010, 19:41
öle bidünya yok yaa egsoz yazlım cai rc egzantirikli rs i geçicek 16 sayfa olmş geç kalmışım seve seve denemek isterim bende yazılım egsoz caili rc lerle bende egzantirikte yok

yarın deniyormuyuz alican ?bendede egzantrik yok :D

Alicanrs
03-09-2010, 19:41
yarın deniyormuyuz alican ?bendede egzantrik yok :D

egsoz takınca ilk seni arıcam m.etme :D egsoz yok şuan ama bi yazılım egsoz caili rs videolu isterse seve seve takarım :D

ahop
03-09-2010, 19:43
bs fn2
ss rs evet haddidden fazla gidiyor filtre egzos ile ve bariz yapılı bir rs gelse ss rs tabiki geçilecek ama burada anlatılmak istenen sen aracını atmosferik olarak gırtlağa yakın yüklemişsin ve deneme videosunda 2 ye 1 denemişsiniz filtre egzoslu ss rs e en fazla açtığın 2 boy civarı
öncelikle ss te 1 kişi olsa en az 2-3 boy daha hızlanacak tesisatını söksen 1-2 boy sen hızlanacaksın aradaki fark yine 1 boy kadar olacak belkide eşitlenecek teke tek
peki hiçhesaba kattınmı bu rs chip ve egzantrik taksa neler yapacak ?
yapsa etselerle olmaz tabiki ama eğer sen yüklemişsen yüklülerle kıstas almak gerek
örneğin ss rs ile o gece teke tek olsanız ve senin aracında cai ve egzos olsa sonuç ne olurdu sence samimi olmanı istesem ?

Ahmet_28
03-09-2010, 19:43
egsoz takınca ilk seni arıcam m.etme :D egsoz yok şuan ama bi yazılım egsoz caili rs videolu isterse seve seve takarım :D

sen egsoz taktığında denememize gerek kalmaz;)

Serhat Y.
03-09-2010, 19:50
bs fn2
ss rs evet haddidden fazla gidiyor filtre egzos ile ve bariz yapılı bir rs gelse ss rs tabiki geçilecek ama burada anlatılmak istenen sen aracını atmosferik olarak gırtlağa yakın yüklemişsin ve deneme videosunda 2 ye 1 denemişsiniz filtre egzoslu ss rs e en fazla açtığın 2 boy civarı
öncelikle ss te 1 kişi olsa en az 2-3 boy daha hızlanacak tesisatını söksen 1-2 boy sen hızlanacaksın aradaki fark yine 1 boy kadar olacak belkide eşitlenecek teke tek
yapsa etselerle olmaz tabiki ama eğer sen yüklemişsen yüklülerle kıstas almak gerek
örneğin ss rs ile o gece teke tek olsanız ve senin aracında cai ve egzos olsa sonuç ne olurdu sence samimi olmanı istesem ?

varsayımlar üzerinden yorum yapmayı sevmiyorum onun için sorunu maalesef cevapsız bırakıcam, dediğiniz tarzda bir rs bulursanız ayarlayın merakımız gitmiş olsun:icon_tup:

Sportline
03-09-2010, 19:52
bs fn2

yazmaya üşenmiştim ben :)

Cliosportve
03-09-2010, 19:55
Alican BAyramdan sonraya ayarla Dost Spec yapalım Ahmet_28 CZT - 106 da var
Kim kime dum duma
Hem seninlende hesabım bitmedi fena halde kilidim

Burak İ
03-09-2010, 20:24
Maaşallah araçlara. RC üzerindeki ağır 17 jantları ile mi yürüyor ? Ben şıklık açısından 17 yi güzel buluyorum ama 16 haahfi bi oz olsa daha iyi olur düşüncesindeyim.

glockevo
03-09-2010, 21:05
Bu rs egzantirikmi var şimdi eger varsa ciger yok o zamn yada bir yerde hata var.

Ahmet_28
03-09-2010, 21:14
rs yururse ciğerli yurumezse bi sorun var.ama rc yuruyorsa imkansız böyle bişey olamaz böyle bi dünya yok:) niye ciğerli rs oluyorda rc olmuyormu?

peugeot ,citröen grubu yuruyorsa var bi terslik var yurumez çünkü bunlar :)

clıosport_ph1
03-09-2010, 21:33
selamlar :)
maşallah araçlara çok keyifli olmuş
varmıdır istanbulda rc pazar gunu gunduz musayıt olan
hıc denemek kısmet olmadı bı deneyelıp gorelım :)

Schumi
03-09-2010, 21:46
Konu çok sapmışta şunu sanırım herkez kabul ediyordur. Clio daha hafif. Jantları ufak. Gaz kelebeği mekanik. Gaz tepkisi gayet iyi. Hele hele RC'ye göre çok çok çok daha iyi. Gaz tepkisi benim tek şikayetim. Güç olarakta 165 hp ve üstü veriyorsa RS sağlıklı demektir bence stok halde. RC ise dediğim gibi daha ağır jantı büyük. He fabrika böyle yapmış diyecek bişi yok. Ama gaz kelebeği elektronik ve tepkimeler yavaş. Rollingde resmen ayarlamak gerekiyor. Yavaşlamadan başlatmak lazım arabayı. Bu dediğimi herkez anlamamıştır sanırım. Bu arada VVT sensörü arıza lambası yakmayan ve bilgisayara bağlatınca gözükmeyen bir arıza. 206 RC den direk 12-13 hp siler. Cem'e elli kere dedim değiş sensörü diye ama bana yok arıza yakmıyo yok bilgisayar göstermiyo diye değiştirmedi. Çoğu RC sahibinin bundan haberi yok mağlesef. Ayrıca o parça fabrika tarafından revizyon gördü. Yeni versiyonu takılınca araç çok değişiyor. Yazılım olarakta superchip hariç her yazılım iş görüyor galiba.

Cliosportve
03-09-2010, 22:06
selamlar :)
maşallah araçlara çok keyifli olmuş
varmıdır istanbulda rc pazar gunu gunduz musayıt olan
hıc denemek kısmet olmadı bı deneyelıp gorelım :)

BM cigerlendi iyicene tam kıvamında evet RC ci yok mu BM RS le deniycek :D

iynn-RS
03-09-2010, 22:29
Konu çok sapmışta şunu sanırım herkez kabul ediyordur. Clio daha hafif. Jantları ufak. Gaz kelebeği mekanik. Gaz tepkisi gayet iyi. Hele hele RC'ye göre çok çok çok daha iyi. Gaz tepkisi benim tek şikayetim. Güç olarakta 165 hp ve üstü veriyorsa RS sağlıklı demektir bence stok halde. RC ise dediğim gibi daha ağır jantı büyük. He fabrika böyle yapmış diyecek bişi yok. Ama gaz kelebeği elektronik ve tepkimeler yavaş. Rollingde resmen ayarlamak gerekiyor. Yavaşlamadan başlatmak lazım arabayı. Bu dediğimi herkez anlamamıştır sanırım. Bu arada VVT sensörü arıza lambası yakmayan ve bilgisayara bağlatınca gözükmeyen bir arıza. 206 RC den direk 12-13 hp siler. Cem'e elli kere dedim değiş sensörü diye ama bana yok arıza yakmıyo yok bilgisayar göstermiyo diye değiştirmedi. Çoğu RC sahibinin bundan haberi yok mağlesef. Ayrıca o parça fabrika tarafından revizyon gördü. Yeni versiyonu takılınca araç çok değişiyor. Yazılım olarakta superchip hariç her yazılım iş görüyor galiba.

rs yururse ciğerli yurumezse bi sorun var.ama rc yuruyorsa imkansız böyle bişey olamaz böyle bi dünya yok:) niye ciğerli rs oluyorda rc olmuyormu?

peugeot ,citröen grubu yuruyorsa var bi terslik var yurumez çünkü bunlar :)

yukarda suayb ın sıraladıgı nedenlerden dolayı RC nın RS i gecmesı ıcın daha cok modıfıkasyona ıhtıyacı var.

ikiside stock ıken RC aradakı yaş farkından dolayı gecebılır.araclarda sorun aramak yanlıs olur

RC nın RS den daha az yuklu oldugu durumlarda RC geçiyosa bu ıste bı terslık var demektır.kesınlıkle RS ın gecmesı gerekır.

RC nın RS e gore daha yuklu oldugu durumlarda RC tabıkı gececektır RS i .aradakı fark da modıfıkasyonlar gore yoruma acıktır.

seko
03-09-2010, 22:54
rs bence tr deki en iyi rs sanzımanı bile ozel ve eksiksiz bir araba videodaki sorun rc biraz cigerli sanırım oradan cıkıyor tekrar yeni sahiplerinde denenir ise cok zevkli olur artı olarak rs ten mumkunse bir kpro type r denemesi rica ediyoruz ..

M3CSL
03-09-2010, 23:35
kprolu ctr ıle denedı dıe bılıorm ama ctrnın sılencırı ustundeymıs:)
hedrs egsozlu ıle yakın belkı az onde, genelde oldugu gıbı 180de yanından ısınlanırcasına gecılme deıl 220 230lara kdr denk gıdecegını dusunuorm..

+ rstekı sanz ole aman aman kısa deıl orj oranlara yakın olması lazm..5te gene 250 260 a yakındı dimi alper hocam..

Murat
04-09-2010, 19:09
denemelerden haber varmı?

Kim geçti ne oldu?

tunceR
04-09-2010, 19:16
280/280 egzantrikli 106 ile kafa kafaya gitti.. başkada deneme olmadı.

Juggernaut
04-09-2010, 19:18
Buradaki sanırım Barışın eski RS.

Aynen Barışın arabası.

iynn-RS
04-09-2010, 19:25
280/280 egzantrikli 106 ile kafa kafaya gitti.. başkada deneme olmadı.

hangi araç?

tunceR
04-09-2010, 19:27
alp36 mavi..:)

iynn-RS
04-09-2010, 19:51
alp36 mavi..:)

apl36 mavi 106 gti ile kim denedi.Clio rs mi 206 rc mi

Murat
04-09-2010, 20:00
apl36 mavi 106 gti ile kim denedi.Clio rs mi 206 rc mi

aynen??????

alpergti
04-09-2010, 20:03
clio rs ile.

3rk4n
04-09-2010, 21:05
clio rs ile.

Alper varmı video falan ?

alpergti
04-09-2010, 21:16
Alper varmı video falan ?

video yok kanka bende çeken varsa koyabilir.rs kendi devrinde basarsa arka tampona kadar atıyo 106 6800-6900 de oluyo.106 nın devrinde yanyana.

TaGo
04-09-2010, 21:27
ozaman 106 yada maaşallah.

iynn-RS
04-09-2010, 21:27
106 daha once 206rc ıle denedımı hıc yada baz alınabılecek baska bı deneme oldumu.

106 nın nası gıttıgını bılmıyoruz sonucta.

Clio RS te sahıbının soyledıgı kadar bı degısme olmusmu yani?

chiefkadir
04-09-2010, 21:28
Şimdi Rs ile Rc denemedi galiba,
Rs ile Colombolu 106gti aynı gitti ..........
Deneyen denemeyen Rc,Rs,106 üçünede maşallah ;)

Murat
04-09-2010, 21:31
yaf bende dedim ak koyun kara koyun çıkacak meydana :)

BoraRS
04-09-2010, 21:37
Videoları atacakmış RS sahibi arkadaş. Dediğine göre 106 epeğ yüklüymüş.

alpergti
04-09-2010, 21:37
ak koyun için rs ve rc nin top speed e kadar gitmesi lazım...bnm aracım ölçü olmasın şanzumanım biyere kadar gidiyo...ben rs le denemeye gelmedim olaylar değişik gelişince denendi.aracım 15.2 afr ile yürüyor egsoz sibopları yamuk 3-4-5 viteslerde yığılıyor.bayramdan sonra yeniden deneyip sonucu görürüz:icon_tup:

alpergti
04-09-2010, 21:39
Videoları atacakmış RS sahibi arkadaş. Dediğine göre 106 epeğ yüklüymüş.

yavaş gelsin o arkadaşa söle arabada 280 280 egzantirik var kısa chip.120000 km külbitör kapağından başka bişey açılmadı daha :icon_tup:

Murat
04-09-2010, 21:42
o zaman rs bozukdur kesin :D :D :D :D

SONE-R
04-09-2010, 21:43
o zaman rs bozukdur kesin :D :D :D :D

ona ne şüphe :p :p

alpergti
04-09-2010, 21:45
yazılımı oturmamış olabilir bilmiyorum arkadaş tatmin olamadı sonuçtan dip sökük en yüklüsünü 2 boy geçti çünkü:icon_tup:

seko
04-09-2010, 21:45
kprolu ctr ıle denedı dıe bılıorm ama ctrnın sılencırı ustundeymıs:)
hedrs egsozlu ıle yakın belkı az onde, genelde oldugu gıbı 180de yanından ısınlanırcasına gecılme deıl 220 230lara kdr denk gıdecegını dusunuorm..

+ rstekı sanz ole aman aman kısa deıl orj oranlara yakın olması lazm..5te gene 250 260 a yakındı dimi alper hocam..

adaş rs lerin problemi uzun 5 degilmi bir miktar hrld onunda onune gecmistir cup sanzımanı yada herneyse onun icin dedim.
rs leri cok severerim ama sınırları belli alet mevzu bahis aracta aklına ne gelirse var videodaki durumunu bilmiyorum bakımı vs. nasıl ama rc ile yakın gidiyor :(
Can sıkıcı bir durum..

chiefkadir
04-09-2010, 21:51
rs bence tr deki en iyi rs sanzımanı bile ozel ve eksiksiz bir araba videodaki sorun rc biraz cigerli sanırım oradan cıkıyor tekrar yeni sahiplerinde denenir ise cok zevkli olur artı olarak rs ten mumkunse bir kpro type r denemesi rica ediyoruz ..

adaş rs lerin problemi uzun 5 degilmi bir miktar hrld onunda onune gecmistir cup sanzımanı yada herneyse onun icin dedim.
rs leri cok severerim ama sınırları belli alet mevzu bahis aracta aklına ne gelirse var videodaki durumunu bilmiyorum bakımı vs. nasıl ama rc ile yakın gidiyor :(
Can sıkıcı bir durum..Yaw seko bu araba bıraz abartılıyo sonra arkadaşlar bızler aaa oylemıymış oluyoruz ? Bu rs in yazılımı bizdeki gibi agresifte değil diye biliyorum Alper hocam bilir görürse yazar,Baturalpın sökük bs rs ıle th 106 da yakın gitti bende çkarsam belki böyle gidecek (ıtb takılana kadar) o yüzden tr.nin en iyi rs i şöyle böyle demeye gerek yok..Şanzımana gelince ben direk 15/61 li bir şanzımana kısa 5 koydum 5.vites 8000dd 240 yapacak. 5.vites 195den başlayıp 240 a kadar sürüklücek bakalım işte abartmalar yanıltıyo..

BoraRS
04-09-2010, 21:54
yavaş gelsin o arkadaşa söle arabada 280 280 egzantirik var kısa chip.120000 km külbitör kapağından başka bişey açılmadı daha :icon_tup:

Egzantrik kısa çip egzoz cai de vardır daha ne bekliyosun? Bi pistonu yokmuş. Yüklü olması için daha ne olması gerekiyor?

RECEP DİKEN
04-09-2010, 21:58
ha bu arada 2 de 106 nın kendi devrinde baıldığında kafa bile çıkardı bn gözlerimle gördüm :)))))

seko
04-09-2010, 21:59
Yaw seko bu araba bıraz abartılıyo sonra arkadaşlar bızler aaa oylemıymış oluyoruz ? Bu rs in yazılımı bizdeki gibi agresifte değil diye biliyorum Alper hocam bilir görürse yazar,Baturalpın sökük bs rs ıle th 106 da yakın gitti bende çkarsam belki böyle gidecek (ıtb takılana kadar) o yüzden tr.nin en iyi rs i şöyle böyle demeye gerek yok..Şanzımana gelince ben direk 15/61 li bir şanzımana kısa 5 koydum 5.vites 8000dd 240 yapacak. 5.vites 195den başlayıp 240 a kadar sürüklücek bakalım işte abartmalar yanıltıyo..

abi sen en iyi ile hızlıyı karsıtırıyon hrld hızlı demiyorum uzerindeki parcalara bakarak soyluyorum acıkcası ne kadar hızlı olduguda onemli degil ..
rs tuner ın loglarınıda biliyorum utku soylemisti tekerde zamanında U rs ten 15-17 ps fazlası vardı yanlıs hatırlamıyorsam ben f-e-h lı halimle utku ile nasıl yurudugumu dolu saxo ile nasıl yurudugumu bilioyrum ona gore yorum yapıyorum :icon_tup:

orcuns
04-09-2010, 21:59
dun aksamın bence en basarılı arabası alperın arabasııydı 150 hp bır 106 gti ve cocuk kendı ugrasıyo dıdınıyo cabalıyo denemıs oldugu araba 2.0 hacımlı ıddalı bır rakıp guzel deneme oldu herkezın ayakları yere bastı bayram sonrası herkez hızlanır denemler tekrar yapılır caylar ıcıldı ............... :D:D

alpergti
04-09-2010, 22:00
Egzantrik kısa çip egzoz cai de vardır daha ne bekliyosun? Bi pistonu yokmuş. Yüklü olması için daha ne olması gerekiyor?

yok arkadaş en yüklü ve en sökük olanını geçti siboplu 52 li yay şapkalı kapaklı pistonlu ss headers egsozlu kısalı arabayı geçti ya ondan yanılmasın yani çıksın o hayal dünyasından:icon_tup:
52 li bi 106 paramparça eder bu rs i kimse kendini kandırmasın.sende bak yukarda yazıyo yüklü 106 ;)

BoraRS
04-09-2010, 22:03
Bence de eder. O konuda sana katılıyorum. Zaten söylediğimiz o. Ya bu RS' te bir sıkıntı var ya da arabanın kapasitesi bu.

chiefkadir
04-09-2010, 22:03
abi sen en iyi ile hızlıyı karsıtırıyon hrld hızlı demiyorum uzerindeki parcalara bakarak soyluyorum acıkcası ne kadar hızlı olduguda onemli degil ..
rs tuner ın loglarınıda biliyorum utku soylemisti tekerde zamanında U rs ten 15-17 ps fazlası vardı yanlıs hatırlamıyorsam ben f-e-h lı halimle utku ile nasıl yurudugumu dolu saxo ile nasıl yurudugumu bilioyrum ona gore yorum yapıyorum :icon_tup:

En iyi ile en hızlıyı karıştırmışım benim aklıma en iyi dendimi bu roll davası içinde en hızlı gelir ,konu fotoğraflarda geçseydi eniyi dendimi belki öyle düşünebilirdim:hahaha:

Rs tuner loglarına bakarsan ,kadrandan araba yarıştırırsan cevabı yolda verirler:hahaha:
(Hüseyin kardeşim veya başkası yanlış anlamasın genel anlamda konuşuyorum :)

RECEP DİKEN
04-09-2010, 22:05
hacı 52 pistonlu arabayı kullanan eleman aracın kendi sahibi bile değil elaman arkadaşından aracı alıp hiç bilgisi olmadığı halde kullanıo aragazı verio 52 takılı bi araca hiç alt devirlerde bindiniz mi bilmiom ama 4 5 bin e kadar devir bandı oturmadığı için salak saçma şeler yapar.işte öle denersen bnde 1.2 doblo var sıkıntı olmaz deneris.bu arada rs de gerçekten başarılı bi araç güzel bi araç sakın yanlış lanse edilmesin ama dün gece olanları gördük

alpergti
04-09-2010, 22:09
Bence de eder. O konuda sana katılıyorum. Zaten söylediğimiz o. Ya bu RS' te bir sıkıntı var ya da arabanın kapasitesi bu.

bizde arkadaşı uyardık yanlış yoldasın diye ama dinlemedi.dediğimiz yüklü 106 yı sahibi kuzenine vermiş arkadaşlarda adamın rolling nedir bilmediğini anlayınca 2 boy geçmiş 106 yı adam aragazı veriyomuş vites aralarında:D sonra aracın sahibi ortaya 500 euro koyup deneyelim dediğinde arkasına bakmadan kaçanlarıda gördük:De hal böyle olunca arkadaşta k-prolu type rı geçmek ve m3 e direnmekte haklı...

seko
04-09-2010, 22:11
En iyi ile en hızlıyı karıştırmışım benim aklıma en iyi dendimi bu roll davası içinde en hızlı gelir ,konu fotoğraflarda geçseydi eniyi dendimi belki öyle düşünebilirdim:hahaha:

Rs tuner loglarına bakarsan ,kadrandan araba yarıştırırsan cevabı yolda verirler:hahaha:
(Hüseyin kardeşim veya başkası yanlış anlamasın genel anlamda konuşuyorum :)

abi utkunun U rs ankaraya geldi oranın en iyi rs ile denemedimi yani aslında kıstas yaptıgımız seyler aslında cok uzak degil iyi kotu tahmin ediyoruz birseyler :D

RECEP DİKEN
04-09-2010, 22:11
bn dünki mavi 106 ı gördüm iyi gidio araba :D :D :D ama kullanan adam kimse hiç aragazı vermedi 106 ya

chiefkadir
04-09-2010, 22:13
abi utkunun U rs ankaraya geldi oranın en iyi rs ile denemedimi yani aslında kıstas yaptıgımız seyler aslında cok uzak degil iyi kotu tahmin ediyoruz birseyler :DBro denemelerini ben görmedim ,baturalp sonradan conta yaptı arabayı söktü ufak tefek ekledi vs.konu utkunun veya başkasıın rs ile burdaki davaya typer üzerinden nası ışık tutacak anlamıyom ama utku senle yürüdüyse iyi..Zaten bs geçmiş benim bildiğim, atmo arabalar arasında 1-2 boy oldumu o onu bu bunu derken zaten olan oluyo :) Turbo gibi 20 boy fark olmuyoki..

Murat
04-09-2010, 22:14
konu nerelerden nerelere geldi :D

SONE-R
04-09-2010, 22:16
valla 106 alacam artık.. RS gitmiyor :D :D

BoraRS
04-09-2010, 22:21
valla 106 alacam artık.. RS gitmiyor :D :D

Sen bence dizel alıp köşene çekil :D Hoş gerçi RS aldın hala köşendesin :hehe:

seko
04-09-2010, 22:23
Bro denemelerini ben görmedim ,baturalp sonradan conta yaptı arabayı söktü ufak tefek ekledi vs.konu utkunun veya başkasıın rs ile burdaki davaya typer üzerinden nası ışık tutacak anlamıyom ama utku senle yürüdüyse iyi..Zaten bs geçmiş benim bildiğim, atmo arabalar arasında 1-2 boy oldumu o onu bu bunu derken zaten olan oluyo :) Turbo gibi 20 boy fark olmuyoki..

abi yapta gel su ss ile bir deneyin adam ciddi ciddi gidiyorr :D

SONE-R
04-09-2010, 22:25
Sen bence dizel alıp köşene çekil :D Hoş gerçi RS aldın hala köşendesin :hehe:

köşeler iyidir hocam :D tenhada denk getirirsem affetmem:hahaha:

chiefkadir
04-09-2010, 22:26
abi yapta gel su ss ile bir deneyin adam ciddi ciddi gidiyorr :DSS idolümüz bro onu geçersem kimseyle denemem okanada dedim zaten:hahaha:

iynn-RS
köşeler iyidir hocam :D tenhada denk getirirsem affetmem:hahaha:

abi gel şu RS lerı bı deneyek:D tenhayı sen sec :D

SONE-R
abi yapta gel su ss ile bir deneyin adam ciddi ciddi gidiyorr :D

SS geçti mi seni seko :)

SONE-R
04-09-2010, 22:28
abi gel şu RS lerı bı deneyek:D tenhayı sen sec :D

teflon conta ısmarlarsanız denerim :D :D

iynn-RS
04-09-2010, 22:29
teflon conta ısmarlarsanız denerim :D :D

ne alaka anlamadım?

iddaa mı koyalım dıyosun?

seko
04-09-2010, 22:33
SS geçti mi seni seko :)

abi yavas ,
adam short ram li halime kafa cıkardı sonra ***** sonuc oldu:D
sonra cai ye gecti 10 boy hızlandı hep derim rs ler verimli alet diye :D:D:D
ole yada bole adam gidiyor:rolleyes:

chiefkadir
04-09-2010, 22:34
abi yavas ,
adam short ram li halime kafa cıkardı sonra ***** sonuc oldu:D
İyimiş:hahaha:

CLIORS
04-09-2010, 23:06
Aracı ben verdıgım de cok cok temız durumdaydı, son durumunu canlı gormedım. Bence motorunu kontrol etmekte fayda var.

SifirinciMurat
04-09-2010, 23:36
biriniz benim arabamı alın artık da standart rs ile yarıştırın bir de :)

M3CSL
04-09-2010, 23:50
yuklu 106 guzel gıder bılırımde ole rsle arasında daglar bnce olmaz, ıyı bı 106 s2knın devrınde s2kyı ne kdr gecebılır ordan pay bıcmek lazm.. bnce max 1 boy fılan cıkarır ac gıbı bişi deılse:)

en ıyı 2 rs ankarada ve ızmırde ztn herhalde..

chiefkadir
05-09-2010, 00:03
yuklu 106 guzel gıder bılırımde ole rsle arasında daglar bnce olmaz, ıyı bı 106 s2knın devrınde s2kyı ne kdr gecebılır ordan pay bıcmek lazm.. bnce max 1 boy fılan cıkarır ac gıbı bişi deılse:)

en ıyı 2 rs ankarada ve ızmırde ztn herhalde..Güzel yorum olmuş , ama atlamışın en iyi Rs SS rs :hahaha:
SS s için okanın misafiri olacam burgazda dimi leeeeeen:hahaha:

kara_baskan
05-09-2010, 01:50
RS vs. 106 #izmir 03.09.2010

2056359

http://www.streetfire.net/video/clio-rs-vs-pug-106-izmir_2056359.htm

Murat
05-09-2010, 01:55
n bu onaylanan. bide açıklama olsaydı?

GKS TypeR
05-09-2010, 02:02
noldu utku demiştim ares ile fn2 geçemezsiniz :rolleyes:
teke tek denedik 2 boy geride kaldın.
dürüst ol sonucu yaz.. :cool:
bu arada plakaya neydi ares in ZY miydi ares arkadayken göremedim :soru:

kara_baskan
05-09-2010, 02:03
edit

...

Murat
05-09-2010, 02:06
o 106 bozuktur bozuk :D

Murat
05-09-2010, 02:08

ahahaa :D :D

iynn-RS
05-09-2010, 02:10

yeni denememi oldu?

iynn-RS
05-09-2010, 02:12
murat kardes sen nıye kırletıyosun bu konuyu bu kadar?

araban bıtınce yap bı deneme ac bı konu ne kadar geyık yapmak ıstıyosan orda yap.

alpergti
05-09-2010, 02:13
ne oldu ya kara başkan diğer video nerde yanlışlıkla sildinizmi? ben geçti diye yazdım inkar etmedim ama DELİKANLI olsun herkes koyun diğerinide...

GKS TypeR
05-09-2010, 02:13
yeni denememi oldu?

aynen öle video koyarlar umarım. :cool:

Murat
05-09-2010, 02:19
murat kardes sen nıye kırletıyosun bu konuyu bu kadar?

araban bıtınce yap bı deneme ac bı konu ne kadar geyık yapmak ıstıyosan orda yap.

üstad ettiğim 2 kelimemi kirletti? geyik oldu?

şöyle bi gerilere git bakalım ne geyikler dönmüş konudan alakasız. hiç deilse konu ile alakalı bi geyik yapmışım. ha yok dokunuyorsa haberimiz olsun yapmayalım bu şekil muhabbet? ;)

Serhat Y.
05-09-2010, 02:32
kanka seninle deneyen rs in bu konuda postu varmı hangi arkadaş? plakasınıda hatırlamıyorum hiç,,

deeperblack
05-09-2010, 02:45

Valla ne diyim bilemedim. Konu pembe diziyi geçip xxx lere bağlamış. Her dağda dolaşan tilkinin boku neden fn2 lere bulaşıyor anlamış değilim. Ne mutluki üretimi de bitiyor. Rahatlicaktır birçok kişi.

Ukku senle denememize gelelim. Benim hatırladığım o gün seninle 2 kere denedik birinde sen diğerindede ben geçtim. Taylanda videosu vardır sanırım ordan belli oluyodur.
Bu mesajları ataşehirde tlf. da gördüm ve çok şaşırdım açıkçası. Hep haticeye bakıyosak bu işin türlü türlü kaşarlığı var sen benden daha iyi biliyosundur.Araban çipsizdi ama kasnak vardı mesela falan filan bunlar küçük detaylar....

Seni RS konusunda taktir ediyorum. Çok fazla araştırıyosun uyguluyosun deniyosun
yapıyorsun ama benim için insanların davranışları arabaların birbirlerini kaç boy geçtiklerinden çok daha önemlidir.

Allah herkesin yolunu açık beygirini bol etsin...

GKS TypeR
05-09-2010, 03:17
kanka seninle deneyen rs in bu konuda postu varmı hangi arkadaş? plakasınıda hatırlamıyorum hiç,,

valla kanka bilmiyorum birisi geldi yanıma merhaba benim adım utku deneyelimmi dedi olur dedim 2 boy yaptım sonra bidaha gece boyu hiç görmedim :confused:

Cem.B
05-09-2010, 03:21
valla kanka bilmiyorum birisi geldi yanıma merhaba benim adım utku deneyelimmi dedi olur dedim 2 boy yaptım sonra bidaha gece boyu hiç görmedim :confused:

siz denemeye çıkarken bnm yanımda geçip gitti demekki denemeye gelmiş sizinle ama evdeki hesap çarşıya uymamış olabilir :)

JDM EF9
05-09-2010, 03:27
ewt o video işte utkunun jum FN2 ile denediği video ZS vtec ten ali ile beraber çektik. :D

FN2: İnjen filtre
Rs: utku yazsın...
http://www.streetfire.net/video/fn2-rs_2056361.htm

JDM EF9
05-09-2010, 03:29

bu akşam bizim yanımızada geldi.
denedik tutunamadı gitti sonra bizde hiç görmedik

Selcuk_RoL
05-09-2010, 03:47
valla RC şaşırtmış?

iynn-RS
05-09-2010, 04:01
bu akşam bizim yanımızada geldi.
denedik tutunamadı gitti sonra bizde hiç görmedik

bu utku ''ukku'' nıcklı arkadasmı. eger oysa sattı dıye bılıyorum clıo rs ını

ukku
05-09-2010, 05:18
arkadaşlar utku benim doğrudur.
bugün arkadaşımın cai hariç full stock RS'i nasıl gidiyor diye bi deneyeyim dedim... 3 tane orta susturuculu, çipsiz, 16" jantlı bi RS...

GKS ile 2 kere denedik.. ilk denemede çıkmaya başlamıştım ki önümüz doldu bıraktık, gks makaslarla devam etti, doğru di mi?
2. denemede bariz bi şekilde geç bastım ve 1 boy kadar çıktın, 2 boy hiç bi zaman olmadı.. ben zaten fn2 bi yerde gidecek diye kabul ediyorum, ama üstün olduğun süratlere o trafikte erişemedik bu bi gerçek..

Cumhur abi de sağolsun kırmadı denedi, taylan da yanındaydı ve ben tektim (tahminen 40-50 kg ağır kalmışlardır), 150 160 lara kadar kadar yan yana gittik ve 4'ün sonunda yarım boy kadar çıktım, yanlış mı gördüm?
tutunamadı gitti demişsiniz, ben değilim heralde o?

Bu kadar fanatik olmayın derim, ben hiç bi iddiası olmayan, nerdeyse full stock bi RS ne kadar gidebilir diye merak ettim ve geldim, keza fanatiği olduğum araba audi'dir, onun bile iddiasını yapmıyorum type-r geçer diyorum :) ayrıca sizin yaptığınız işleri ve iyileştirmeleri takdir ediyorum ancak bugünkü denemelerde geçildi diye yorumladınız ya dicek hiç bişi bulamadım..

ukku
05-09-2010, 05:20
Bu arada kendi arabam olmadığı için kısa bi süre takıldım ve döndüm, arabanın sahibi arkadan başka bi arabadan izliyordu ve hiç söylediğiniz gibi şeyler anlatmadı bana, dışardan izlediği halde..
Kendi arabamda sorun vardı, yaklaşık 4 saattir otoparkta onunla uğraşıyordum, ancak çözüldü ve eve çıkabildim.. (06.23)
Evdeki hesabın çarşıya uymaması gibi bi durum söz konusu değil, ben bu kadar gitmesini beklemiyordum bile ;)

ukku
05-09-2010, 05:35
Valla ne diyim bilemedim. Konu pembe diziyi geçip xxx lere bağlamış. Her dağda dolaşan tilkinin boku neden fn2 lere bulaşıyor anlamış değilim. Ne mutluki üretimi de bitiyor. Rahatlicaktır birçok kişi.

Ukku senle denememize gelelim. Benim hatırladığım o gün seninle 2 kere denedik birinde sen diğerindede ben geçtim. Taylanda videosu vardır sanırım ordan belli oluyodur.
Bu mesajları ataşehirde tlf. da gördüm ve çok şaşırdım açıkçası. Hep haticeye bakıyosak bu işin türlü türlü kaşarlığı var sen benden daha iyi biliyosundur.Araban çipsizdi ama kasnak vardı mesela falan filan bunlar küçük detaylar....

Seni RS konusunda taktir ediyorum. Çok fazla araştırıyosun uyguluyosun deniyosun
yapıyorsun ama benim için insanların davranışları arabaların birbirlerini kaç boy geçtiklerinden çok daha önemlidir.

Allah herkesin yolunu açık beygirini bol etsin...

Ben hatice değil netice önemlidir demedim bunu baştan belirteyim... Tekrar okursan göreceksin..
Benim arabam senin araban kadar, yanımda adam olmasına rağmen bazı denemlerde 2-3 boy fark olacak kadar fazla bile gidebiliyor derken senin arabanın iyi gittiğini ve ona referans olduğunu yazıyorum, bu iyi bişey bence, gitmeyen bi arabayı baz alsak, onu zaten geçersin gibi yorumlar gelir, siz ters anlamışsınız..

Benim arabamda çip yoktu, clio cup krank kasnağı vardı.. bu saklanacak bişey değildi, önemsiz bilgiydi, keza yürüre katkısı olan bişey olsa insanlar yana yana peşinden koşar, hiç öyle bi malzeme değil.. hatta RS'lerin pek çoğunda cup kasnak var zaten.. servis her krank kasnağı bozulana daha sağlam diye onu takıyor, tek fark sahipleri bilmiyor :)

yakın arkadaşınızda, ali'de clio RS 182 var.. ve inşallah krank kasnağı bozulmaz da görmezsiniz ne olduğunu.. clio cup krank kasnağının yürürle hiç bi alakası olmayıp sağlamlıktan ötürü takıldığını o zaman da söyledim, şimdi de söyleyeyim.. sanki superchargerlı araba.. o kadar bu işin içinde olup bu kasnağa anlam yüklemenizi hiç anlamadım..

tam dediğin gibi, kişiler benim için hangi arabanın kaç boy gittiğinden çok daha önemlidir.. ben taylanı 7 8 senedir tanırım.. sizle muhabbetim epey az.. karakterinizi kişiliğinizi taylanı bildiğim kadar bilmem tabiki ama onun bile çıkıp "kim ne derse desin adam 15 liralık renoyla type-r'a tutunmuş" diyememiş olmasını beklemezdim açıkçası.. keza ben bile dalga geçiyorum esnaf arabası, reno işte ne olacak diye..

seko
05-09-2010, 09:25

hacım sen sadece cai ile mi denk gittin merak ettim ??
header eksoz filan yaptınmı ?

Cihan Çizmeci
05-09-2010, 09:33
Ben arada 2 boy göremedim videoda tamponda gidiliyor ama :/ Videoya aldanmayalım başka denemede mi 2 boy oldu?

GKS TypeR
05-09-2010, 11:30
Ben arada 2 boy göremedim videoda tamponda gidiliyor ama :/ Videoya aldanmayalım başka denemede mi 2 boy oldu?

bu videoda 2 boy yok jum arkasına almış gidiyor. ilerde kaç boy olur bilinmez :eek: :icon_tup:
bide benim videom olması lazım (GKS) 2 boy olan :hahaha: :hahaha:
açık ve net bu ares te yavaştı en hızlı ares i bekliyoruz. :cool:

GKS TypeR
05-09-2010, 11:42
hacım sen sadece cai ile mi denk gittin merak ettim ??
header eksoz filan yaptınmı ?

ne sadece CAi si ne denk gitmesi :ofk: net 2 boy oldu.
bende filtre egzos headers şimdi normal mi sonuç. :cool:

seko
05-09-2010, 11:47

easy :)
utku yakın diyor sen 2 boy diyorsun ortada video yok neyse hayırlı olsun malzemler aynı araca caili ep3 te 190-200 e kadar 1-2 boy atıyor uyandırayım :D
Sen bir SS ile dene sonra flash pro siparisi kesin verirsin :D

Murat
05-09-2010, 11:53

videoda 1.5 boy. ama kaç km bilinmez. ilersi varsa daha açmış olabilir. içerden video lazım.

HaLuK-35
05-09-2010, 12:07
Hüso proservis dyno akşamında yaptıgımız konusmayı hatırladım şimdi de 106 nın hard olmasına bile gerek yok ya :) maasallah butun araclara ;)

Shellkolik
05-09-2010, 12:27
bu videoda 2 boy yok jum arkasına almış gidiyor. ilerde kaç boy olur bilinmez :eek: :icon_tup:
bide benim videom olması lazım (GKS) 2 boy olan :hahaha: :hahaha:
açık ve net bu ares te yavaştı en hızlı ares i bekliyoruz. :cool:

sizin en hızlınız BS değilmi sen BS yi geçiyormusun yada kaç boy yiyorsun ondan ?
Flashprolu değilmi bu bs ? ve gırtlağa yakın en dolu fn2 değilmi ?
ss rs ile denedi en hızlı dediğiniz rs filtre egzoslu bir rs ve bi denemde yarım boy 2. denemede 1,5 boy civarı typer zor geçti. (not : rs 2 kişi typer 1 kişi :) ) rs tek olsa muhtemel sonucu sende bilirsin
bu adam kalkıp senle niye denesinki ?

ahop
05-09-2010, 12:29
sizin en hızlınız BS değilmi sen BS yi geçiyormusun yada kaç boy yiyorsun ondan ?
ss rs ile denedi en hızlı dediğiniz rs filtre egzoslu bir rs ve bi denemde yarım boy 2. denemede 1,5 boy civarı typer zor geçti. (not : rs 2 kişi typer 1 kişi :) ) rs tek olsa muhtemel sonucu sende bilirsin

+gti :D bence zevkli olur bir denesin bu gks ile ss :)

Cem.B
05-09-2010, 12:44
bu rs de neymiş arkadaş gks nin önüne filan çıkıomuş yanında gidiomuş sadece cai ile vay anasını bende aşağı yukarı gökselle aynı gidiorum demek bizide böyle yapıcak biz boşa almışız bu arabaları al bi rs tak filtreyi devam 220-225 hp arabaları geç

feRRo
05-09-2010, 12:54
rs te ii gidiyo ama 2.videoyuda koymanız lazım koyulan video rs istedigi devirde basılan video..rc rs denemesini merak edenler mutinin muhasebesi vardır kendi capında denemedi ama cuma akşam olan demelerden anladıgım bence rc önde olur..

cevik typerla denemeyi merak ediyodun orcunlada birbirinizden haz etmiyomussunuz yazılanları okudum şimdi bilmiyodum haftaya alayım typerı orcundan deniyek k-pro var die 5 boy avans eksik sayalım 5 boy:)k-prosuzla denemek istedigin içim sölüyom hüsam:D

alpçim arabanın maşallahı var üstündekinlere göre ii gidiyo kazasız belasız..

ukku
05-09-2010, 12:56

göz var izan var..
dicek hiç bişi bulamıyorum..

bu arada videodaki deneme filtreli egzozlu RS 2 kişi, type-r tek kişi tekrar uyandırayım..

gitmiyor dediğiniz RS, dün akşam 1-2 deneme yapan RS Enes'in (BA type-r) sadece grouppem'li haline 160a kadar tutunuyor, o nasıl iş?
Enes görürse yazacaktır.

iynn-RS
05-09-2010, 12:57
bu FN2 lerden birini herhangi bi RS cıkıp geçince ne olacak bu kadar konuşma merak ediyorum.

ukku
05-09-2010, 13:00
Dün akşam ZY plakalı RS ile JUM plakalı fn2'nin denemesini gören yok mu?
Ya da görüp de yazabilecek?

derece43
05-09-2010, 13:50
rs te ii gidiyo ama 2.videoyuda koymanız lazım koyulan video rs istedigi devirde basılan video..rc rs denemesini merak edenler mutinin muhasebesi vardır kendi capında denemedi ama cuma akşam olan demelerden anladıgım bence rc önde olur..

cevik typerla denemeyi merak ediyodun orcunlada birbirinizden haz etmiyomussunuz yazılanları okudum şimdi bilmiyodum haftaya alayım typerı orcundan deniyek k-pro var die 5 boy avans eksik sayalım 5 boy:)k-prosuzla denemek istedigin içim sölüyom hüsam:D

alpçim arabanın maşallahı var üstündekinlere göre ii gidiyo kazasız belasız..

:D ahdung...

RECEP DİKEN
05-09-2010, 13:56
:D ahdung...
alp çiğimin arabası harbiden iyi gidior abi :D:D:D

derece43
05-09-2010, 13:56
3-4-5-6 ncı şahısların girmesi, denemeler yapılmadan yapılan denemelerin yapılmış gibi düşüncelerin dile getirilmesi, vs vs gibi basit ama büyütülen sıkıntı ve konuşmaların varsayımından ve ilgili personelin hala durumu açıklamaması karşılıklı konuşulmaması yüzünden muhasebe büyümüştür..,Bakalım kavga gürültü yok olmazda zaten Ama ben bi ara denettirecem :D:D:D olmadı ben filtre egzosumuda söküp stock olarak denerim RS cilerde gerekli cevabı alırlarD:D:D:D:D

Serhat Y.
05-09-2010, 14:00

en dolu fn2 olabilir ama aracımın setup ı henüz bitmedi, ortamdan geri kalmamak adına ve aracımızı geliştirmek için çıkıyorum buaralar, bütün işlemlerim tamamlandığında yazarım zaten buraya herkes görür,
ss denemelerimde zaten 5 sonu görmedim ben hiç, dolayısıyla videonun sonlarındaki farklar seni yanıltır, ben kimin önde olduğu ile ilgileniyorum.
ss rs ile teketek denemek istiyorum kendisi siteye üye değil sanırım tanıyan arkadaşlar varsa, bayram tatilinde ist.da değilim, hemen bu salı akşamı deneyebiliriz, isterse ortak bir noktadada buluşabilirz değişiklik olur, bende cam kamera aparatı var teketek denenir video çekilir:rolleyes:

Serhat Y.
05-09-2010, 14:02
bu FN2 lerden birini herhangi bi RS cıkıp geçince ne olacak bu kadar konuşma merak ediyorum.

yine varsayımlar yine varsayımlar:icon_wack

RECEP DİKEN
05-09-2010, 14:02
3-4-5-6 ncı şahısların girmesi, denemeler yapılmadan yapılan denemelerin yapılmış gibi düşüncelerin dile getirilmesi, vs vs gibi basit ama büyütülen sıkıntı ve konuşmaların varsayımından ve ilgili personelin hala durumu açıklamaması karşılıklı konuşulmaması yüzünden muhasebe büyümüştür..,Bakalım kavga gürültü yok olmazda zaten Ama ben bi ara denettirecem :D:D:D olmadı ben filtre egzosumuda söküp stock olarak denerim RS cilerde gerekli cevabı alırlarD:D:D:D:D

206 rc nası kullanılıo acaba çok merak ettim :D:D:D

Cem.B
05-09-2010, 14:04

akşam nolmuş onu soruolar kanka sen izlemedinmi yazsana

derece43
05-09-2010, 14:04
206 rc nası kullanılıo acaba çok merak ettim :D:D:D

Reco denerken seni yanıma oturtayım hem nasıl kullandığıma bakarsın hemde video cekersin sonra sana bi tur veririm:D:D:D:D

RECEP DİKEN
05-09-2010, 14:06
Reco denerken seni yanıma oturtayım hem nasıl kullandığıma bakarsın hemde video cekersin sonra sana bi tur veririm:D:D:D:D

tmm abi bn sesizcene otururum izlerim uslu uslu kayıt yaparım.ama bn varım die gazlamaynlar olabilir:soru:

gökh@n_gr
05-09-2010, 14:20
alp 36 gidiyosun be:)

Serhat Y.
05-09-2010, 14:21
akşam nolmuş onu soruolar kanka sen izlemedinmi yazsana

yok kanka onu sormamış arkadaş, şu şöyle olsaymış mış muş,,
akşam nooldu diye sorarsan ben clio ile hiç denk gelemedim gişelere gelmeden daha yolun başında yanımdan geçip gökselle denediler önümde ondada benim gördüğüm gks öndeydi hatta yanlarındada cumhur (jum) sıkıyordu oda görmüş olması lazım. sonrada kayboldu arkadaş otobanda devam ederken gözlerim hep onu aradı ama yoktu,:cool:

seko
05-09-2010, 14:37
göz var izan var..
dicek hiç bişi bulamıyorum..

bu arada videodaki deneme filtreli egzozlu RS 2 kişi, type-r tek kişi tekrar uyandırayım..

gitmiyor dediğiniz RS, dün akşam 1-2 deneme yapan RS Enes'in (BA type-r) sadece grouppem'li haline 160a kadar tutunuyor, o nasıl iş?
Enes görürse yazacaktır.

Utku tursu senin U dan hızlı degil Allah askına siz kurtbil ile sen U da iken bende tek iken denemeyi bir yazıver ne oldu? gorunen o ki fn2 ile tursu teke tek deneseler denk gidecekler deneme sonucu bunu gosteriyor :hehe:

GKS TypeR
05-09-2010, 14:39
bu rs de neymiş arkadaş gks nin önüne filan çıkıomuş yanında gidiomuş sadece cai ile vay anasını bende aşağı yukarı gökselle aynı gidiorum demek bizide böyle yapıcak biz boşa almışız bu arabaları al bi rs tak filtreyi devam 220-225 hp arabaları geç

vaybe kanka ne insanlar benim önüme çıkımıyomuş falan filan
buna kim inanır kadir inanır.:hahaha: :hahaha:
o rs sadece cai ile benim önüme çıksın fn2 yi satıp hemen clio alıcam gırtlak doldurup geri kalan parayıda yiyecem, biz bu paraları boşuna veriyoruz anasını satim. kanka bu adam senle denese gp geçtim diyecek sakın deneme :D :D ... :hahaha: :hahaha:
eğer ben aynı arese 60-240 1 boyda avans vermezsem bırakırım bu işleri ;)

seko
05-09-2010, 14:47
vaybe kanka ne insanlar benim önüme çıkımıyomuş falan filan
buna kim inanır kadir inanır.:hahaha: :hahaha:
o rs sadece cai ile benim önüme çıksın fn2 yi satıp hemen clio alıcam gırtlak doldurup geri kalan parayıda yiyecem, biz bu paraları boşuna veriyoruz anasını satim. kanka bu adam senle denese gp geçtim diyecek sakın deneme :D :D ... :hahaha: :hahaha:
eğer ben aynı arese 60-240 1 boyda avans vermezsem bırakırım bu işleri ;)

Hocam acı ama gercek 200 e kadar tekrar deneyin teke tek su halinle gecemezsin gibi duruyor ve gercekten o aracta sadece filtre ve egsoz var birde hafif jant var 16" enkei bildigim kadarı ile baska bir sey yok.
Problem edecek birsey yok tekrar tekrar denenir isin zevki burada :D

iynn-RS
05-09-2010, 14:48

bu senın aracmı kardeş?

http://www.streetfire.net/video/clio-rs-ph1-vs-fn2-type-r_685090.htm

Cem.B
05-09-2010, 14:50
bu senın aracmı kardeş?

onlar çok eski kardeşim orda 150 kilo tesisatla bide cai vardı sadece sanırım

GKS TypeR
05-09-2010, 14:53
onlar çok eski kardeşim orda 150 kilo tesisatla bide cai vardı sadece sanırım

anlamazlar :icon_wack

GKS TypeR
05-09-2010, 14:55
bu senın aracmı kardeş?

kardeş sen niye hep yancısın bi icraatını görmiyoruz. :ofk:

Serhat Y.
05-09-2010, 14:58
bu senın aracmı kardeş?

çok eski video bu dersine iyi çalışmamışın:ofk: evet benim araç ordaki nedir sorun sor bakalım??

GKS TypeR
05-09-2010, 15:03
çok eski video bu dersine iyi çalışmamışın:ofk: evet benim araç ordaki nedir sorun sor bakalım??

haydi sor sor :D :D :D
bi sorusu yok be olum maksat video koymak *** atmak işte :Deli: :Deli:
hala aynı zannediyolar heralde :hahaha: :hahaha:

Alicanrs
05-09-2010, 15:05
haydi sor sor :D :D :D
bi sorusu yok be olum maksat video koymak *** atmak işte :Deli: :Deli:
hala aynı zannediyolar heralde :hahaha: :hahaha:

maşallah gks ye:D

GKS TypeR
05-09-2010, 15:20
maşallah gks ye:D

sağol kardeşim :icon_tup: geldi işte en hızlı rs ;)

tunceR
05-09-2010, 15:28
alp 36 gidiyosun be:)

olum kaç. ay oldu ya nerdesin.. nasıl bi kısa dönemsin sen yaa..

Alicanrs
05-09-2010, 15:29
sağol kardeşim :icon_tup: geldi işte en hızlı rs ;)

estf.. göksel abi :)

gökh@n_gr
05-09-2010, 15:33
olum kaç. ay oldu ya nerdesin.. nasıl bi kısa dönemsin sen yaa..

atarsa 10 kanka geliyorummm:)

ukku
05-09-2010, 15:57
Hocam acı ama gercek 200 e kadar tekrar deneyin teke tek su halinle gecemezsin gibi duruyor ve gercekten o aracta sadece filtre ve egsoz var birde hafif jant var 16" enkei bildigim kadarı ile baska bir sey yok.
Problem edecek birsey yok tekrar tekrar denenir isin zevki burada :D

16 enkeiler orijinalden daha ağır..
egzoz da yok, 3 tane de orta susturucu var..

@gks forum neye inanırsa inansın, benim için problem değil, sen kendi kendine düşün benim fn2mde ne yanlış diye :)
grouppemli ep3'den hızlı mısın? :)

Cem.B
05-09-2010, 16:09
şimdi ben bişi dicem fn2 ler bnm her zman görüştüğüm yakın arkadaşlarım arada bizde atışırz bende öle onlara 225-230 a kadar denerim derim

sana sorcağım arabana ne yaparsan artık 225-230 a kadar geçceğinmi düşünüosun :)

150-160 a kadar olaylarını geç herhangi hızlı bir araba ztn aynı gitmesede 1-2 boy geçilir atla devede diel yani 70-160 arası kaç sn sürüoki ztn seni ne kadar geçicek

Alicanrs
05-09-2010, 16:17
kilit lazm konuya :D:D

yasin_R
05-09-2010, 16:43
bu çözülmüş hali evet, tatmin etmedi sanırım seni, en hızlınız buymuş o dönem bende sonradan ögrendim:D gerçi o tarihten sonra benim araç biraz daha hızlanmıştır diye düşünüyorum (müzik sistemi söküldü)

arabam atmosferik yüklü diyelim;
cai
exhs
hedrs
rrc
flashpro

bu halinden en az ama en az 2 boy daha hizlısın serhat:) konuyu daha yeni okuyorum:))))

yasin_R
05-09-2010, 16:47

göksel abi sahalarda özelmiştik:)

SaBRi
05-09-2010, 16:49
yazmamak için kendimi zor tuttum ama dayanamadım :)

yüz yüze herkes çok iyi maşallah ama foruma gelince işler değişiyo

deneme adı altında geçen yarışta geçilmeyi hazmetmeyi bilmek gerekir çünkü kimse geçilmek istemez ama geçilirsen kabul edeceksin

bu tip arabalarla konusu geçen type r rs 150 - 160 kadar denemeyi hesaba katıyosan hiç deneme 250 ye kadar gitmiyo mu ?? hee yol müsait değil deneme o zaman :) yüksek süratte zaten type r geçer diyosan konuyu uzatmaya gerek yok

geçen adam geçtim der olayı kapatır digeri tutundum az kaldı kafa çıkardım gibi laflar ancak bahane olur

herkese maşallah Allah kimseye kaza bela vermesin

yasin_R
05-09-2010, 16:50
ben de diğer rs lerle denerken epey mantıksız sonuçlar çıkıyordu :)
bakınız yine 2 kişi benim rs,
meşhur alican rs tek kişi

(alican'ın hakkını yemeyelim, şu anki hali videodaki halinden 2-3 boy belki 4 boy hızlıdır)

http://www.streetfire.net/video/clio-rs-vs-clio-rs_741399.htm

alican en az suan 4 boy daha hızlı....

OmeR-FE
05-09-2010, 16:54
İşte deneme budur.
Çok zevkli olmuş ya, yan yana :)
Maşallah araçlara.

Serhat Y.
05-09-2010, 16:56
şimdi ben bişi dicem fn2 ler bnm her zman görüştüğüm yakın arkadaşlarım arada bizde atışırz bende öle onlara 225-230 a kadar denerim derim

sana sorcağım arabana ne yaparsan artık 225-230 a kadar geçceğinmi düşünüosun :)

150-160 a kadar olaylarını geç herhangi hızlı bir araba ztn aynı gitmesede 1-2 boy geçilir atla devede diel yani 70-160 arası kaç sn sürüoki ztn seni ne kadar geçicek

rollingde devrim 70-160 arası en hızlı atmosferik,
ben bilmiyordum kanka öyle oldugunu kimsede çıkıp bigün demediki bizim en iyi hız aralığımız bu diye:D:

ukku
05-09-2010, 17:44

videoyu koyduğum mesajda da belirttim, keza herşeyini ben yaptım biliyorum hızlandığını :)

yasin_R
05-09-2010, 17:52
videoyu koyduğum mesajda da belirttim, keza herşeyini ben yaptım biliyorum hızlandığını :)

onuda biliyorum:)

Alicanrs
05-09-2010, 18:47

:) senin kdr hızlı gonzalez olamasakta saolsn abi =) çok deişti araç :D

walla senin hakkını yiyemem benim hakkımı geç =) herşeyimi utku yaptı walla emeği çok hakkını yiyemem tabiki adam toplantıya gitceği zmn takım elbiseli haliyle manifoldumu temizledi :D:D sayende böle yürüo :) 1.6 enjektörle anca o kdr yapabiliodm o zamanlar=) inanmayanlar inanmıo gerçi başka bişiler var sanıo araçta ama yok utku A dan Z ye herşeyini bilio çnkü herşeyini utku üstlenip yaptı ne kdr tşk etsem azdır ztn :) kendi aracı gibi ilgilendi.. banada öle gelio 4 boy net farketti gibi

yasin_R
05-09-2010, 19:22

walla senin hakkını yiyemem benim hakkımı geç =) herşeyimi utku yaptı walla emeği çok hakkını yiyemem tabiki adam toplantıya gitceği zmn takım elbiseli haliyle manifoldumu temizledi :D:D sayende böle yürüo :) 1.6 enjektörle anca o kdr yapabiliodm o zamanlar=) inanmayanlar inanmıo gerçi başka bişiler var sanıo araçta ama yok utku A dan Z ye herşeyini bilio çnkü herşeyini utku üstlenip yaptı ne kdr tşk etsem azdır ztn :) kendi aracı gibi ilgilendi.. banada öle gelio 4 boy net farketti gibi

yaw arkadaş beni de aranıza alın bende 1 boy 2 boy kavgası yapayım gel bidaha deneyelim diyip cümlemin sonuna ünlem işareti koyayım. tekrara deneriz görürürz muhabbetlerinide özledim sıkıntı yok birdaha deneriz ide sonra şahitlerim var en az 3 boydu yuda:) filan yani alican lan sana 10 boy avans vereyım:) 270 kadar sıkak:)

GKS TypeR
05-09-2010, 20:44
16 enkeiler orijinalden daha ağır..
egzoz da yok, 3 tane de orta susturucu var..

@gks forum neye inanırsa inansın, benim için problem değil, sen kendi kendine düşün benim fn2mde ne yanlış diye :)
grouppemli ep3'den hızlı mısın? :)

haklısın benim fn2 typeR ımda sorun var biraz hızlı :beuj:
bunu sen değil dostlarım bilir. :)

seko
05-09-2010, 20:48
haklısın benim fn2 typeR ımda sorun var biraz hızlı :beuj:
bunu sen değil dostlarım bilir. :)

Goksel hocam tekrar denesenize kolayı var neden birbirinizi uzuyorsunuz :beuj:
teke tek denersiniz kamera aracıda getirilir 200 lere kadar bakılır sonra 240 a kadar sıkılır bakılır bakalım nasıl oluyor diye kimsenin kafasında soru isareti kalmaz :icon_tup:

GKS TypeR
05-09-2010, 21:07
Goksel hocam tekrar denesenize kolayı var neden birbirinizi uzuyorsunuz :beuj:
teke tek denersiniz kamera aracıda getirilir 200 lere kadar bakılır sonra 240 a kadar sıkılır bakılır bakalım nasıl oluyor diye kimsenin kafasında soru isareti kalmaz :icon_tup:

kardeş video çekildi de koyan yok işin çakallığı işte geçilseydim 50 tane video çıkardı :mad: bu kadar hırs yapıp gelen sence video çekmezmi :soru:
isteyen ares le videolu denerim. :cool:
hırs yapıp, başkasının arabasını alıp, başkasının gazına gelip, FN2 geçmeye kalkarsan böle elinde patlar ben ares ile denerken s2000 li arkadaşlar neyin ne olduğunu ares i ne kadar geçtiğimi gördüler zannedersem,
umarım onlarda yazarlar.

not: bidahaki denemem hondatalı olur umarım bunu hesaba katıp gelirler.

yasin_R
05-09-2010, 21:09
kardeş video çekildi de koyan yok işin çakallığı işte geçilseydim 50 tane video çıkardı :mad: bu kadar hırs yapıp gelen sence video çekmezmi :soru:
isteyen ares le videolu denerim. :cool:
hırs yapıp, başkasının arabasını alıp, başkasının gazına gelip, FN2 geçmeye kalkarsan böle elinde patlar ben ares ile denerken s2000 li arkadaşlar neyin ne olduğunu ares i ne kadar geçtiğimi gördüler zannedersem,
umarım onlarda yazarlar.

not: bidahaki denemem hondatalı olacak umarım bunu hesaba katıp gelirler. :rolleyes:

itina ile cam car olunur .... :)

GKS TypeR
05-09-2010, 21:16
itina ile cam car olunur .... :)

sen cam car olamazsın bu ares ler sc li ep3 geçer. :D :D :D

yasin_R
05-09-2010, 21:24
sen cam car olamazsın bu ares ler sc li ep3 geçer. :D :D :D

yok be abi:) tamam bi iddea olur kafa boyun cıkartılar gecilirler gecmeye çalışırlar 200den sonra 25 saniyede 1, 2 km hızlanırlar :) fn2 ye tutunurlar filan ama sc li typer..

yok canım herlade iddea edemezler:) ayıptır yani. he bildiğim meşhhuuur bi egsantrikleri kısaları filan var 2 3 cm:) onlardan yaparlarsa belki gecerler:))

yasin_R
05-09-2010, 21:25
ya bi de su subarucular totalde zeytinburnunda mı cevizlibağdamı ne buluşuyolarmıiş sziin oralarda biliiyomusun buluşma zamanlarını filan onlarla cıkıcam:)

200 250 hpler sarmıyo:)

yasin_R
05-09-2010, 21:28
bi ara rs cilerle rollinge cıkdım gercekden zevkli idi:) o kadar cekim yaptım baya bi keyif almıştım... adamlarda düzgün adamlardı allahı var....

GKS TypeR
05-09-2010, 21:29
ya bi de su subarucular totalde zeytinburnunda mı cevizlibağdamı ne buluşuyolarmıiş sziin oralarda biliiyomusun buluşma zamanlarını filan onlarla cıkıcam:)

200 250 hpler sarmıyo:)

biliyorum çoğunu tanıyorum sana bi roll ayarlarlarım :icon_tup:

chiefkadir
05-09-2010, 21:37
sen cam car olamazsın bu ares ler sc li ep3 geçer. :D :D :DKardeş ben kendı arabamla ıstanbula gelecem ama nezaman hazır olur tam bılemıyoruz , şımdı ıstanbulda dolu rs yok o yuzden dolu fn2 ye gıder yapanda çıkmıyo sıze bır teklıfım var en ıyı fn2 yı 19 eylul pazar gunu boluya alın gelın buluşalım bs rs ıle deneyelım geçılen etlerı ısmarlasın ne dersınız ? :)

iynn-RS
05-09-2010, 21:45
kardeş sen niye hep yancısın bi icraatını görmiyoruz. :ofk:

bolu olayı guzel olur bencede

sende gel ıcrratı orda goruruz o zaman:)

Cem.B
05-09-2010, 21:51
Kardeş ben kendı arabamla ıstanbula gelecem ama nezaman hazır olur tam bılemıyoruz , şımdı ıstanbulda dolu rs yok o yuzden dolu fn2 ye gıder yapanda çıkmıyo sıze bır teklıfım var en ıyı fn2 yı 19 eylul pazar gunu boluya alın gelın buluşalım bs rs ıle deneyelım geçılen etlerı ısmarlasın ne dersınız ? :)

valla bs de gks de araba denemeyi benden çok daha fazla severler ama boluyada giderlerse yuh artık:)

yasin_R
05-09-2010, 21:51
biliyorum çoğunu tanıyorum sana bi roll ayarlarlarım :icon_tup:

ayarla ayarla ama söle 1 barda 380 450 hp subaruları benden uzak tut maksimum 350-370 hp lere eywallh:)

yasin_R
05-09-2010, 21:52
Kardeş ben kendı arabamla ıstanbula gelecem ama nezaman hazır olur tam bılemıyoruz , şımdı ıstanbulda dolu rs yok o yuzden dolu fn2 ye gıder yapanda çıkmıyo sıze bır teklıfım var en ıyı fn2 yı 19 eylul pazar gunu boluya alın gelın buluşalım bs rs ıle deneyelım geçılen etlerı ısmarlasın ne dersınız ? :)

vadaaa güzel teklif ben varım:) ama neden bolu

chiefkadir
05-09-2010, 21:54
valla bs de gks de araba denemeyi benden çok daha fazla severler ama boluyada giderlerse yuh artık:)Maksat eğlenmek yaw :D Bahane olur dağda etyemek ıçın daha batu'nun haberı yok abı naaptın sen der ama kırmaz:hahaha:

yasin_R
05-09-2010, 22:10
Maksat eğlenmek yaw :D Bahane olur dağda etyemek ıçın daha batu'nun haberı yok abı naaptın sen der ama kırmaz:hahaha:

adapazarı-abant a kadar cok iyi de yol.abant daha iyi olmaz mı:) hem ordada et var

chiefkadir
05-09-2010, 22:13
adapazarı-abant a kadar cok iyi de yol.abant daha iyi olmaz mı:) hem ordada et varbolu derken orda basacaz zate:icon_tup:

yasin_R
05-09-2010, 22:34
bolu derken orda basacaz zate:icon_tup:

ordan her gectiğimde berchest de durduğumda arkadas su yolda rolling yapmak ne zaman nasip olucak diyip hep iç çekiyorum:)

chiefkadir
05-09-2010, 22:38
ordan her gectiğimde berchest de durduğumda arkadas su yolda rolling yapmak ne zaman nasip olucak diyip hep iç çekiyorum:)Gel bro senıde egsozlu evo x ıle denerız tabı mustı gelırse :)

yasin_R
05-09-2010, 22:49
Gel bro senıde egsozlu evo x ıle denerız tabı mustı gelırse :)

gelirim tabiki.. büyük keyifle

chiefkadir
05-09-2010, 22:53
gelirim tabiki.. büyük keyifleTamam bro konuşalım :)

ukku
05-09-2010, 23:41

güle güle kullan :)

benim de bi dahaki denemem tfsi olur madem öyle :) dün cuprayla gelince hiç bi fn2 ci bişey demedi nedense.. ares görünce farklı muamele oluyor :)

göksel araban hızlıysa maşallah, bizimki de epey hızlı o zaman ;)

bu arada dünkü araba benim 2. RS'imdir.. benden sonraki sahibi de yakın arkadaşımdır.. hala cilasına kadar ellerimle yaparım..

yasin_R
06-09-2010, 06:18
güle güle kullan :)

benim de bi dahaki denemem tfsi olur madem öyle :) dün cuprayla gelince hiç bi fn2 ci bişey demedi nedense.. ares görünce farklı muamele oluyor :)

göksel araban hızlıysa maşallah, bizimki de epey hızlı o zaman ;)

bu arada dünkü araba benim 2. RS'imdir.. benden sonraki sahibi de yakın arkadaşımdır.. hala cilasına kadar ellerimle yaparım.. utku göksel a.nin stoc fn2 ile bile nasil gittgni biz yakin arkadaslari iyi bilyoruz. Zaman gectkce arabalar gercekten cok hizlandi, ben bile 320hp ler oldum, arabalari bilmem ama göksel abi ve soferligi gercekten hizlidir, traktörle köyde bile rolling yapsalar ayni speclerdki traktörù tarlada 2 boy saplar yani:) mami spec misal. Hahaha

GKS TypeR
06-09-2010, 08:19
utku göksel a.nin stoc fn2 ile bile nasil gittgni biz yakin arkadaslari iyi bilyoruz. Zaman gectkce arabalar gercekten cok hizlandi, ben bile 320hp ler oldum, arabalari bilmem ama göksel abi ve soferligi gercekten hizlidir, traktörle köyde bile rolling yapsalar ayni speclerdki traktörù tarlada 2 boy saplar yani:) mami spec misal. Hahaha

gözümsün :) bana arkadaşını söle sana kim olduğunu söyleyim hepimiz hızlıyızda kardeşim gider yapılacak araba yapılmıyacak araba var.

GKS TypeR
06-09-2010, 08:31

nasıl yani istanbulda dolu ares yok :eek: öyle dersen diğer para harcayan ares çilere ayıp olur içlerinde sevdiğim arkadaşlarımda var ki onlarlada denedim geçemediler. ayrıca hani SS ares hızlıydı ha :soru:
19 eylülde arkadaşlara söz verdim cila buluşmasındayım (konusu açıldı oraya yazmıştım) :( he orda olmasam da denemeye boluya gelmem et ısmarlamak problem değil sen boluya geliceksen boluya gelen istanbulada gelir gel istanbula deneyelim ben burdayım. :icon_tup: senle bi şekerpınar yaparız. ;)

GKS TypeR
06-09-2010, 08:35
bolu olayı guzel olur bencede

sende gel ıcrratı orda goruruz o zaman:)

işte böle seni atarlı giderli görmek ne güzel :D
bırak şu yancılık olayını gelin istanbula deneyelim. :) icraat görmek istiyorum. :hahaha:

chiefkadir
06-09-2010, 08:59
nasıl yani istanbulda dolu ares yok :eek: öyle dersen diğer para harcayan ares çilere ayıp olur içlerinde sevdiğim arkadaşlarımda var ki onlarlada denedim geçemediler. ayrıca hani SS ares hızlıydı ha :soru:
19 eylülde arkadaşlara söz verdim cila buluşmasındayım (konusu açıldı oraya yazmıştım) :( he orda olmasam da denemeye boluya gelmem et ısmarlamak problem değil sen boluya geliceksen boluya gelen istanbulada gelir gel istanbula deneyelim ben burdayım. :icon_tup: senle bi şekerpınar yaparız. ;)dolu rs olup olmadığını biz az çok takip ediyoruz sıkıntı yok,bolu olayına zaten gelmeyeceğini az çok çok tahmin ediyoduk sen SS rs le dene onu geçersen senlede deneriz ama en dolu fn2 ile denemek daha adaletli olur:)

Serhat Y.
06-09-2010, 09:05
dolu rs olup olmadığını biz az çok takip ediyoruz sıkıntı yok,bolu olayına zaten gelmeyeceğini az çok çok tahmin ediyoduk sen SS rs le dene onu geçersen senlede deneriz ama en dolu fn2 ile denemek daha adaletli olur:)

bolu olayı iyi organize olursak, abuk sabuk bi dünya araç olmazsa bana uyar, ama o tarihte şuanki setup ımda olucam bir hafta daha beklerseniz en dolu fn2 ile denersiniz:D,
kadir senin aracının 19 eylüle kadar hazır olacagını varsayarakmı konusuyorsun yoksa başka rs lermi var deneyeceğimiz?

Serhat Y.
06-09-2010, 09:07
tabi bir düzeltme yapayım hemen, bizim grupla konusurum eger toplu olarak geliceksek geliriz zaten yoksa tek başıma oralara gelmem bilginiz olsun,,

BoraRS
06-09-2010, 09:07
Özledim eski günleri be :) Böyle tatlı sert atarlar olmasa kimse araba yapmayacak yalnız :)

Kadir üstat İstanbula geldiğinde direksiyona geçebilir miyim:soru: ***** unuttum RS' leri yürütmeyi hem hatırlamış olur pasımı atarım :rolleyes:

chiefkadir
06-09-2010, 09:08
bolu olayı iyi organize olursak, abuk sabuk bi dünya araç olmazsa bana uyar, ama o tarihte şuanki setup ımda olucam bir hafta daha beklerseniz en dolu fn2 ile denersiniz:D,
kadir senin aracının 19 eylüle kadar hazır olacagını varsayarakmı konusuyorsun yoksa başka rs lermi var deneyeceğimiz?Gönül isterki hazır olsun ama hergün bir sıkıntı çıkıyo o yüzden net konuşamıyorum,Bs rs te benim eski aracım huyunu suyunu bilirim baturalp ile geliriz büyük ihtimal 19 olayı bayram sonrası hemen deneriz meraklar gider diye atıldı ortaya bir iki hafta sonra illaki benim araba ile gelecem Bora'ya söz verdim. birkaç hafta bekleyip fn2 ninde formunda olanla denemek tabiki daha keyifli olur:icon_tup:

GKS TypeR
06-09-2010, 09:08
dolu rs olup olmadığını biz az çok takip ediyoruz sıkıntı yok,bolu olayına zaten gelmeyeceğini az çok çok tahmin ediyoduk sen SS rs le dene onu geçersen senlede deneriz ama en dolu fn2 ile denemek daha adaletli olur:)

sanada clio nada saygı duyuyorum daha uzatmıycam.
istanbula geldiğin de haber ver deneyelim
benimle dene geçersen en hızlınız SS i geçen en dolu fn ile denersin ;)
geliceğin zaman mesaj atarsın bekliyorum görüşmek üzere...
kazasız belasız.

chiefkadir
06-09-2010, 09:09
Özledim eski günleri be :) Böyle tatlı sert atarlar olmasa kimse araba yapmayacak yalnız :)

Kadir üstat İstanbula geldiğinde direksiyona geçebilir miyim:soru: ***** unuttum RS' leri yürütmeyi hem hatırlamış olur pasımı atarım :rolleyes:Tabiki direksiyona geçte iki dakkaya kadar msn e geç kol yatağı lazım sipariş geçecez:mad:

Serhat Y.
06-09-2010, 09:09
bizim atarlar konunun önüne geçti, isterseniz ayrıca rs vs. fn2 konusu açalım ordan devam edelim beylerr,,

BoraRS
06-09-2010, 09:14
Tabiki direksiyona geçte iki dakkaya kadar msn e geç kol yatağı lazım sipariş geçecez:mad:

Çözeriz üstat sıkma canını ;)

tool
06-09-2010, 09:14
iyi bayramlar...