Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 rc Vs Clio rs rolling.
derece43
02-09-2010, 19:32
206rc:filtre-eksoz-yazılım 2kşi
Clio rs:egzantrik-ragnotti sanzuman-headers-yazılım-eksoz. 2kişi
http://www.streetfire.net/video/drc-07-206rc-vs-38-ae-clio-rs_2052232.htm
http://www.streetfire.net/video/drc-07-206rc-vs-38-ae-clio-rs_2052229.htm
hangi 206rc bu?
maaşallah bu arada
tam istediğim usul :))))))))....maşallah ikinizede çok keyifli olmuş...
:):) güzel ve çook zevkli deneme.
enee dereceli rs çipli rc geçememiş. :P
maşşallah iki aracada.
bu arada rs hangi rs onuda sorayım
bluecore
02-09-2010, 19:48
alla alla hangi rc hangi rs bunlar yawf
böle bi dünya yok:)
Rs te CLİO_RS alper abinin eski aracı galıba
Juggernaut
02-09-2010, 19:58
Güzel gitmiş rc.
bu rs alper abinin rs mi acaba?
rc çok ''ciğerli''maşallah:)
rc nin detaylı konusu war mı.. maşşallah harb,den iki aracada. çok zevkli olmuş..
M///maniac
02-09-2010, 20:13
drc rc mi bu çok garip olms sonuc???
drc rc doğru. hatrladım.. çok garip değil. ama garip biras. egzantrikli bi clio nun yanında öle gdemez gbi geliodu bana.
M///maniac
02-09-2010, 20:18
drc rc doğru. hatrladım.. çok garip değil. ama garip biras. egzantrikli bi clio nun yanında öle gdemez gbi geliodu bana.
206 rc yururu harika bi araba bunu biliorm çok yakın arkadasımdada var ama bu sonuç biraz garip clionun o speclerde daha ii gtmesi lazım çünkü çok denendi bu rs in bi doktora görünmesi lazım
Maşallah İki Aracada RC Güzel Yürümüş :)
şimdi bu RS tr'nin en baba modifiyeli nadide RS'i miydi?
RC de 180hp yi veremediği söylenen 206 RC.. şaşırdım.. RC ye helal olsun..
ciğer dedikleri bu olsa gerek :D
clınun sahıbı esmer bı cocukmu uzun boylu:)
mşllh. iki aracada çok keyifli bir roll olmuş..komutan bu senin arac mı muti ninkimi
mşllh. iki aracada çok keyifli bir roll olmuş..komutan bu senin arac mı muti ninkimi
abooo mesur oldum:)araç benim erol abi.alper abi arabayı satınca denemistik.komutanda nerden bulmus bu videoları:):D
abi nettin ya cai egzozla 195 hp dynosu vardı :)
yaw bende deim bunlar gizli gizli sıkıyorlarmı :D:D
ahah Erolunda sordugu soruya bak:D
bu arada yanıltmasın vıdeo RS ın yururu oldukça ıyıdır, rc den gidişten dolayı yanılma olabılır, 200e kdr s2kla yurudugu (vtec acık) ve devamındada arkasından ayrılmadıgı vıdeo mevcuttur.
abi nettin ya cai egzozla 195 hp dynosu vardı :)
yaw başka bir konuda şahan isimli arkadaşımız beğenmiyordu RC leri de.. onun için söyledim :)
bu video cekildiginde bugra aracı daha yeni almıstı vitesleri dogru duzgun bile atamıyordu. Bu bahane mi degil, Mutinin aracın masallahı var anormal iyi gidiyor.
Bugradan sonra alan arkadasta forumdan kendisi roll konularında gayet aktif, yenileri cekilir konulur. Ben artık aracı surmuyorum ya da son durumunu bilmiyorum, ne yermek ne de ovmek bana duser.
Senin videolarını da gorelim Soner ;)
ahah Erolunda sordugu soruya bak:D
bu arada yanıltmasın vıdeo RS ın yururu oldukça ıyıdır, rc den gidişten dolayı yanılma olabılır, 200e kdr s2kla yurudugu (vtec acık) ve devamındada arkasından ayrılmadıgı vıdeo mevcuttur.
Sorun yok Serkanım :D Arkadas hızlı gırıs yapmıs
bu video cekildiginde bugra aracı daha yeni almıstı vitesleri dogru duzgun bile atamıyordu. Bu bahane mi degil, Mutinin aracın masallahı var anormal iyi gidiyor.
Bugradan sonra alan arkadasta forumdan kendisi roll konularında gayet aktif, yenileri cekilir konulur. Ben artık aracı surmuyorum ya da son durumunu bilmiyorum, ne yermek ne de ovmek bana duser.
Senin videolarını da gorelim Soner ;)
hocam benim arabamın iddiası yok.. teflon contam yok, header'ım yok.. ;) yürümez benimki..
Sorun yok Serkanım :D Arkadas hızlı gırıs yapmıs
:)
5te böle giden rs görmedim desem yeridir, standrt sayılabılcek rslerle guc farkı uzunda çok belli oluyor..
yaa rs hüsamda olan mı?
:D:D:D:D:hahaha: m6 bozmuş seni :)
evt..
valla şuan tam hatıralmıorumda bdne geçiodum ya galiba rs leri :)
derece43
02-09-2010, 21:14
bU rc sWAPLI M3 MOTORU TAKMIŞ ONDAN BÖLE ZATEN 3 BİNDE VİTES ATIYOR 8 BİN CEVİRSE F-16 YI GECER.. oNDAN BÖLE SONUCLAR SİZİ GİDİ ANTİ-RC CİLER.. :D:D
:D:D:D:D:hahaha: m6 bozmuş seni :)
evt..
ne bilim iyi gidiyor diyorlardı rs için vteclere 4-5 boy atıormuş desene tam egvteclik miş:)
chiefkadir
02-09-2010, 21:26
Araçlara maşallah, Alper hocamın arabanın roll vıdeosunu epeydır beklıyoduk ıynn ıbo ıle tahmın ettığımız gıbı ıyı yurumuş , Bu ıkı arabada başka bır rc ıle denese 6 boy geçer,
walla Kadir bu RC digerlerine pek benzemiyor, isteyen gelsin denesin :D
masallah alper abinin rs e.digerlerinle denedigmizde 3 4 boy geride kalıyolar.ama alper abinin arabası guzel gidior.
chiefkadir
02-09-2010, 21:32
walla Kadir bu RC digerlerine pek benzemiyor, isteyen gelsin denesin :DBiliyom Alper maşallah severek takip ettiğim bir araç :)
derece43
02-09-2010, 21:35
Bakalım bu hafta maalesef bakımdan dolayı deneme yapamıycam ama bu RS ciler ile nasıl gidecek diğer RC bakalım 6 boymu olur 66 boymu bende takıldım:D:D:D:D:D:D:D:D
chiefkadir
02-09-2010, 21:36
Bakalım bu hafta maalesef bakımdan dolayı deneme yapamıycam ama bu RS ciler ile nasıl gidecek diğer RC bakalım 6 boymu olur 66 boymu bende takıldım:D:D:D:D:D:D:D:DYine egzantrikli rs ile chipli rc videosu var istersen atarım özelden ;)
yaw başka bir konuda şahan isimli arkadaşımız beğenmiyordu RC leri de.. onun için söyledim :)
bıu arada isim az rastlanır türden :) benimde şahan ama ben RC'leri severim..karışıklık olmasın :) anlar o arkadaşda zamanla RC nin RC olduğunu..:icon_tup:
bıu arada isim az rastlanır türden :) benimde şahan ama ben RC'leri severim..karışıklık olmasın :) anlar o arkadaşda zamanla RC nin RC olduğunu..:icon_tup:
http://www.techturkey.com/forum/showpost.php?p=1664910&postcount=15 ;)
derece43
02-09-2010, 21:42
Valla abi ben çok kurcalama olayında yokum bana bi egzos sesi yeter.. Rakip yüklediği kadar yüklesin sonrada geçtim desin sorun yok ama ben sadece şu RC leri kötülemelerini anlayamıyorum o kadar.. Eşek değilki bu araba kardeşim
chiefkadir
02-09-2010, 21:46
Valla az önce koyduğunuz stock s2k vs Rc videosunu seyrettim ..Alper hocanın eski Rs kösülmüş :D gibi geldi bana neyse uzaktan yorum boş oluyo ben daa yorum yapmayım :D
http://www.techturkey.com/forum/showpost.php?p=1664910&postcount=15 ;)
bu RC'leri stock 106lar Saxolar nerde ayırıyor anlamadımki..benim tüm arabalarım bozuktu sanırım..hiç geçemedim :)
valla şuan tam hatıralmıorumda bdne geçiodum ya galiba rs leri :)
geçiyodun cem geçiyodun ben cok ıyı hatırlıyodum.
gelen teşrif eden herkesle denerim sorun olmaz.misafirimiz olursunuz sonrada cayımızı kahvemizi iceriz.;)
Masallhh araçlara ,;) Rc ii yürümüş, Rs de ii gidiyoo :)
yarın bi deneyelim o zaman kanka bi kahveni içerim :D:D
Valla az önce koyduğunuz stock s2k vs Rc videosunu seyrettim ..Alper hocanın eski Rs kösülmüş :D gibi geldi bana neyse uzaktan yorum boş oluyo ben daa yorum yapmayım :D
yanılomıosam yalnız mutının gıdısı s2k vıdeosu çekıldıkten sora hızlandı, o vıdeo eskı sayılır, su an baya bı yanyana gıder gıttıde..
chiefkadir
02-09-2010, 22:12
yanılomıosam yalnız mutının gıdısı s2k vıdeosu çekıldıkten sora hızlandı, o vıdeo eskı sayılır, su an baya bı yanyana gıder gıttıde..doğrudur ,zaten rc de 80 gibi dolu oluyo..Benim eski egzantrikli Rs ile 65-70 gibi basıldığında 180 e kadar 2-2,5boy önde oluyodum caili s2k ya..
RS pt52, kısalı, boşaltılmış, DRAglardA yanılmıosam Derece yapan 106YIDA gectı baska bı gun.. alper hocamda bılmıodur belkı:):)
yanılomıosam yalnız mutının gıdısı s2k vıdeosu çekıldıkten sora hızlandı, o vıdeo eskı sayılır, su an baya bı yanyana gıder gıttıde..
seko ozmandan daha ii gidio simdi.eski bi video bu zten.su anda daha ii.
nekadar solesek bos buradan.:icon_tup:
yarın bi deneyelim o zaman kanka bi kahveni içerim :D:D
sen gel ne olursan ol yine gel:D:D
ordayım geçen hafta allahlık gitmişiz rot balans a bi gittim lastigin biri öle yarılmışkii alper birdaha binmem dedi :D
doğrudur ,zaten rc de 80 gibi dolu oluyo..Benim eski egzantrikli Rs ile 65-70 gibi basıldığında 180 e kadar 2-2,5boy önde oluyodum caili s2k ya..
evt olunabılır aslında ama demek ıstedgm 200 210dan sora bıle ayrılmıo bıanda, ara acılmıo fazla.. kı s2k gıbı bı arabadan bahsedıorz..
muti:icon_tup:
seko ozmandan daha ii gidio simdi.eski bi video bu zten.su anda daha ii.
nekadar solesek bos buradan.:icon_tup:
hangı uygulamalarla hızlandı Rc, ozel degılse ogrenebılırmıyım
ordayım geçen hafta allahlık gitmişiz rot balans a bi gittim lastigin biri öle yarılmışkii alper birdaha binmem dedi :D
abi allah korusun ya.aman diyim.dikkat etmek lazım sonradan telafisi olmayacak işler aslında bunlar.bide 400hp olunca:icon_tup::D
allah korusu ndeil allah korumuş resmen alperde var fotolar yarın bir bakın offf diyorum
Cliosportve
02-09-2010, 23:14
Aracın acemiliği var gibi geldi
RS leri savundugum yok belkide cigeri tıkanmışta olabilir RS in
RC de normal gitmiyor gibi durum karışık :D
Ama normal koşullarda RS ler 2-3 boy geçiyor
Mesela ;
http://www.youtube.com/watch?v=_fj0BJz6iJQ
burdaki gibi klasik final ;)
Aracın acemiliği var gibi geldi
RS leri savundugum yok belkide cigeri tıkanmışta olabilir RS in
RC de normal gitmiyor gibi durum karışık :D
Ama normal koşullarda RS ler 2-3 boy geçiyor
Mesela ;
http://www.youtube.com/watch?v=_fj0BJz6iJQ
burdaki gibi klasik final ;)
bu araba da benim araba :Dii bulmussun.ama burada selenoid arızası var.neyse sorundeil zaten gecmis bi video.rclerde selonoid arızası olunca 12-13 hp kaybettirior.bilen bilir.
Cliosportve
02-09-2010, 23:33
Birde böyle bir video var
Burda RS egzantirik yazılımlı
RC de yazılımlı
Sonuç çok net ortada ;)
ML-_rLzo-K4
http://www.youtube.com/watch?v=ML-_rLzo-K4
Özberkin JS RS şu an bende VE RS performansından birşey kaybetmedi
RC cileri beklerim herzaman ;)
bu araba da benim araba :Dii bulmussun.ama burada selenoid arızası var.neyse sorundeil zaten gecmis bi video.rclerde selonoid arızası olunca 12-13 hp kaybettirior.bilen bilir.
clio da benim di debriyajım bitikti bide emre el frenini çekik unutmuş o kadar da söyledim çekme diye ama olsun sağlık....:)
eski videoların denemelerin hiç bir anlamı yok bence bu durumda insan rs in o kadar ek parçalar ile daha iyi gideceğini düşünüyor sadece ama bazen yanılmalar olabiliyor ki rc de bence chip ile kendine gelmiş...
iki arabayıda kullandım rc de rs de güzel arabalar maşallah ikisinede....
alpergti
03-09-2010, 00:28
maşallah muti...k-prolu type r,atmosferikte son nokta 106-saxoların geçemeyeceği rs mi bu?:D şimdi aydan filizin yaptığı arabayla deneme muhabbetini çözdüm 106 yı hakkaten insan gibi sürmemişler.:heyoo:
bu vıdeoyu 206 dan bne cektım ve suan araba daha ıyı gıdıyo zaten sizin koydugunuz clio 206 videosu yanıltıcı olablir bu 206 normal bi cıplı 206 rc gıbı gitmiyorr o yuzden clio yürümüyo gibi goruneblir bukadar yüklü olmasına rağmen ;) yani bnce sizin videodaki clioda anca böle kafakafaya gider falasını beklemeuin derim.
clio da benim di debriyajım bitikti bide emre el frenini çekik unutmuş o kadar da söyledim çekme diye ama olsun sağlık....:)
eski videoların denemelerin hiç bir anlamı yok bence bu durumda insan rs in o kadar ek parçalar ile daha iyi gideceğini düşünüyor sadece ama bazen yanılmalar olabiliyor ki rc de bence chip ile kendine gelmiş...
iki arabayıda kullandım rc de rs de güzel arabalar maşallah ikisinede....
iyi ellerde ii kullanımla guzel sonuclar alınabilir.her iki araç için.:icon_tup:
iyi ellerde ii kullanımla guzel sonuclar alınabilir.her iki araç için.:icon_tup:
köşeli jeton artı paraşüt:)
maşallah rc ye tekrardan şuan için video yorumum kesinlikle normal olması gereken olmuş....:)
chiefkadir
03-09-2010, 00:37
bu vıdeoyu 206 dan bne cektım ve suan araba daha ıyı gıdıyo zaten sizin koydugunuz clio 206 videosu yanıltıcı olablir bu 206 normal bi cıplı 206 rc gıbı gitmiyorr o yuzden clio yürümüyo gibi goruneblir bukadar yüklü olmasına rağmen ;) yani bnce sizin videodaki clioda anca böle kafakafaya gider falasını beklemeuin derim.O clio şuanda son dragda ankarada birinci olan brutal kardeşimizde ve nasıl gittiğini burdaki arkadaşlar biliyor,keşke yakın olunsa zevkle denerdiler mesafe fazla o yüzden ne desek boş:)
R21TURBO 41
03-09-2010, 00:38
Maşallah araçlara... RC ye 2 kere maşallah..
JapanVsGermany
03-09-2010, 00:42
ben Brutal RS ile denedim 2 hafta önce.
Ankara drag da 1.olan Brutal RS we 2. olan TH700 106GTI ile beraber 3lü deneme yaptık. Maaşallah ben hiç ihtimal wermiyordum bir clio RS'in aracımı geçebileceğine ama.... :D
Kimse alınmasın yanlış anlamasın ama Şu anda Yüklü bir CLIO RS (Mesela Brutal RS) ile yürüyecek atmosferik bir 206RC göremiyorum. warsa nerde? :)
206 rc ve brutal rs hahaaaa :D:D
clınun sahıbı esmer bı cocukmu uzun boylu:)
yok kardesim.bu rs alper abinin sattıgı rs.farklı arabalar.
hangı uygulamalarla hızlandı Rc, ozel degılse ogrenebılırmıyım
kusura bakma yeni gordum:)
aracımda su anda yazılım kn cai eksoz timing var.bu islemler ile.:icon_tup:
-Günalp-
03-09-2010, 01:56
[QUOTE=Muti;1666209]kusura bakma yeni gordum:)
aracımda su anda yazılım kn cai eksoz timing var.bu islemler ile.:icon_tup
muti okuyup ufleyip cikio ondan bole arac=) video yaniltmasin rs yurumuyomu die.. rs cok ii yuruyen bir rs.. hatta trdeki sayili rslerden..ozellikle 200 den sonra boyle gden bir rs gormedim.. mutinin arabada bi bozukluk var fazla iyi gidio=) masallah kardesm..
yok orda denerken selenoid arızası yoktu ama sadece son susturucu vardı yanlış hatırlamıosam sonra ben timingle yapıp egzostu yaptırıp filtreyide takınca epeyce farketmişti
ztn kısa süre sonrada selenoid bozulmuştu bütün hevesim gitmişti o sorunu çözemeyince
Ben videolardan önce de denemelerden haberdardım..
Hüseyin ile de konuştum, RS'in şu anki sahibi..
Foruma videolarının konduğundan bile haberdar değil,
51 mm egzozdan kurtul da bişeyler çek dedim, gelir yenileri izleriz :)
beratzade
03-09-2010, 02:33
muratın aracının maşallahı var binen gören bırı olarak.
borina57
03-09-2010, 04:00
2 aracada maşallah keyifle izledim valla.keşke son süratlere kadar bir video daha çekilse :)
hsyn_çvk
03-09-2010, 07:53
evet konuyu yeni gördüm arkadaşlar,rs benim yani eski alper hocanın rs ve bu denemeyi ben yapmadım benim arabayı aldığım arkadaş yani buğra kullanırken yapmış,rc'de murat arkadaşımızın rc'si,şimdi araba bende mutide arkadaşımız kendisi burdanda görür ki görmesse ararım ben ;) bu akşam bi deneyelim sonucu görelim beraber :icon_tup:haa bide unutmadan benim araba hiç sökük deil ;)
şimdi herkes bişey yazmış çizmiş şunu söliyim klasik bir forum videosu olmuş biri arabayı yeni almış (buğra) diğeri arabasını bilen biri (muti) hemen tenhada denenmiş konulmuş video sadece gülerim ben buna :D neden celallendin diyen olursa şunuda diim çünki adım gibi biliyorum sonuç bu olamaz!
burdan şöle bişey diim o zaman MUTİ'ye ondan rica edeyim akşam kendisi ile ben kullanırken deneyelim bi videoda çekelim koyalım eğer müsaitse ve onada uyarsa,hatta murat'ın yanına 2,5 korna serkan ;) binsin (serkan benim arabanı giderini ii bilen bi arkadaşta ondan serkanı istiom :D)
murat gelsin gelmesin,dengim olan her arabayla denerim,denemek isteyenler HÜSEYİN ÇEVİK:0505-867-62-62 bu numaradan ulaşabilirler,amaaa bir şartla ''VİDEO ÇEKİCEZ'' ve videolar foruma konulcak,beygirine gücüne güvenen yarışçılar aranıyor :heyoo:
allah hüseyin geldi kaçın,dagılın :D
güzel bir deneme olur ama sanki rs biraz daha agır basıyor gibi
şu sitede neden acaba yürüyünce en çok şaşırılan araba RC?
derece43
03-09-2010, 08:33
şu sitede neden acaba yürüyünce en çok şaşırılan araba RC?
Çünkü otobana yakışan bu güzelliği çekemiyorlar :D:D:D
derece43
03-09-2010, 08:35
evet konuyu yeni gördüm arkadaşlar,rs benim yani eski alper hocanın rs ve bu denemeyi ben yapmadım benim arabayı aldığım arkadaş yani buğra kullanırken yapmış,rc'de murat arkadaşımızın rc'si,şimdi araba bende mutide arkadaşımız kendisi burdanda görür ki görmesse ararım ben ;) bu akşam bi deneyelim sonucu görelim beraber :icon_tup:haa bide unutmadan benim araba hiç sökük deil ;)
şimdi herkes bişey yazmış çizmiş şunu söliyim klasik bir forum videosu olmuş biri arabayı yeni almış (buğra) diğeri arabasını bilen biri (muti) hemen tenhada denenmiş konulmuş video sadece gülerim ben buna :D neden celallendin diyen olursa şunuda diim çünki adım gibi biliyorum sonuç bu olamaz!
burdan şöle bişey diim o zaman MUTİ'ye ondan rica edeyim akşam kendisi ile ben kullanırken deneyelim bi videoda çekelim koyalım eğer müsaitse ve onada uyarsa,hatta murat'ın yanına 2,5 korna serkan ;) binsin (serkan benim arabanı giderini ii bilen bi arkadaşta ondan serkanı istiom :D)
murat gelsin gelmesin,dengim olan her arabayla denerim,denemek isteyenler HÜSEYİN ÇEVİK:0505-867-62-62 bu numaradan ulaşabilirler,amaaa bir şartla ''VİDEO ÇEKİCEZ'' ve videolar foruma konulcak,beygirine gücüne güvenen yarışçılar aranıyor :heyoo:
Hüso hondacılar filtre egzos headerslı olunca stock diyorlar ya bende bi egzos var onuda söküp zırstock deniyim öle bari senle kardeşşş:D:D:D
chiefkadir
şu sitede neden acaba yürüyünce en çok şaşırılan araba RC?Rc yi ben çok güzel buluyom fiyatları 14-15 e düşsün alıp sağlam yürütecem:)
hsyn_çvk
Çünkü otobana yakışan bu güzelliği çekemiyorlar :D:D:D
bu akşamda yakıştıralım o güzelliği otobana komutan :D:D deneyelim deneyelim,gelsin kırmızı senlede deneyelim :icon_tup: komuatanım
vay hüseyin, sen de hondadan sonra ben gibi RS çi oldun ha.. :) güle güle kullan hayırlı olsun.. sonuç beni şaşırttı.. yeniden bir deneme yapın, sonuç değişir umarım ;)
derece43
03-09-2010, 08:38
bu akşamda yakıştıralım o güzelliği otobana komutan :D:D deneyelim deneyelim,gelsin kırmızı senlede deneyelim :icon_tup: komuatanım
Aga valla bu akşam harbiden çok istiyodum ama maalesef debriyaj teli değişmesi gerekiyor bakımda araç kırmızı gelemiycek ama bi dahakine satılmadan söz deneyek bizde hırs yok:D
Cliosportve
03-09-2010, 08:41
Rc yi ben çok güzel buluyom fiyatları 14-15 e düşsün alıp sağlam yürütecem:)
Aynı fikir bendede var Kadir emmi :)
Pusuda bekliyorum vergiside düşer yakıtlarda ucuzlarsa deme keyfimize:rolleyes: :)
hsyn_çvk
03-09-2010, 08:45
vay hüseyin, sen de hondadan sonra ben gibi RS çi oldun ha.. :) güle güle kullan hayırlı olsun.. sonuç beni şaşırttı.. yeniden bir deneme yapın, sonuç değişir umarım ;)
saol sonerim ;) valla öle denk geldi böle oldu,deneyelim dedik işte bu akşam bakalım,ama denersek sonuç değişmez şaka olur :D akşam görcez bakalım
chiefkadir
03-09-2010, 08:46
saol sonerim ;) valla öle denk geldi böle oldu,deneyelim dedik işte bu akşam bakalım,ama denersek sonuç değişmez şaka olur :D akşam görcez bakalımBizimde hayallerimiz yıkıldı Alper hocanın Rs'i hakkında ama tabi Rc de eski formundan daha iyi olabilir sonucu bekliyoruz :icon_tup:
Cliosportve
03-09-2010, 08:51
Güzel videolar bekliyoruz arkadan yarım yamalak çekilen videolar olmasın bari :D
Rc yi ben çok güzel buluyom fiyatları 14-15 e düşsün alıp sağlam yürütecem:)
o civara düşsün 2.yi alırım:)
Allah her arabaya böyle hakkını verecek söför nasib etsin.
chiefkadir
03-09-2010, 08:55
o civara düşsün 2.yi alırım:)20-23 lü rakamlara çıkınca aklım typera kayıyo :)
akşama şenlik var desenize,ben otoyoldaki rezervasyonu yaptırayım :p
yalnız birşey eklemek istiyorum,mutide hüseyinde yakınen tanıdığım arkadaşlar,samimiyetimize dayanarak söylüyorum bu videodaki rs in gidişinin şu anki haliyle ilgisi alakası yok...diğer araçlarla denediğmiz sonuçlar itibariyle bunu çok rahat söyleyebilirim,sonuçta her ikiside yakınlar birbirlerine,akşam deneriz muhtemelen sonuç ne olursa olsun bir video ile geçmek geçilmek ile arkadaşlığın zedelenme durumu söz konusu bile değil,olmamalı yani...
komutan hondacılarla uğraşma,sola dönggg :D al gel bakem akşama arabanı :heyoo:
derece43
03-09-2010, 09:01
o civara düşsün 2.yi alırım:)
++Her renginden alırım:)
derece43
03-09-2010, 09:02
akşama şenlik var desenize,ben otoyoldaki rezervasyonu yaptırayım :p
yalnız birşey eklemek istiyorum,mutide hüseyinde yakınen tanıdığım arkadaşlar,samimiyetimize dayanarak söylüyorum bu videodaki rs in gidişinin şu anki haliyle ilgisi alakası yok...diğer araçlarla denediğmiz sonuçlar itibariyle bunu çok rahat söyleyebilirim,sonuçta her ikiside yakınlar birbirlerine,akşam deneriz muhtemelen sonuç ne olursa olsun bir video ile geçmek geçilmek ile arkadaşlığın zedelenme durumu söz konusu bile değil,olmamalı yani...
komutan hondacılarla uğraşma,sola dönggg :D al gel bakem akşama arabanı :heyoo:
Puahaha:D:D hondacıları seviyore bilader..Valla akşama araç bakımda yaw aksilik..
RC ler ucuzlasın da 2-3 tane de ben alayım :D :D
ben Brutal RS ile denedim 2 hafta önce.
Ankara drag da 1.olan Brutal RS we 2. olan TH700 106GTI ile beraber 3lü deneme yaptık. Maaşallah ben hiç ihtimal wermiyordum bir clio RS'in aracımı geçebileceğine ama.... :D
Kimse alınmasın yanlış anlamasın ama Şu anda Yüklü bir CLIO RS (Mesela Brutal RS) ile yürüyecek atmosferik bir 206RC göremiyorum. warsa nerde? :)
Bu arkadaş istanbuldamı? :)
Bu arkadaş istanbuldamı? :)
kendısı dahıl mesajında saydıgı tum araclar ankarada.
aranan 206rc ıstanbuldamı yoksa.
RC ler ucuzlasın da 2-3 tane de ben alayım :D :D
abi RS satılık mı?
chiefkadir
03-09-2010, 09:07
Bu arkadaş istanbuldamı? :)O ankarada ama bir iki haftaya emsali gelir denicenmi ? VE RS ile denedinizmi ;)
abi RS satılık mı?
RS satılık evet.. yerine megane dizel alacam.. artık sapına kadar renocuyum :D :hahaha:
RS satılık evet.. yerine megane dizel alacam.. artık sapına kadar renocuyum :D :hahaha:
bana bi pm atar mısın abi detayları
kendim için soruyorum
Puahaha:D:D hondacıları seviyore bilader..Valla akşama araç bakımda yaw aksilik..
ay em de to conem :D olsun artık daha sonraya denerük :icon_tup:
kendısı dahıl mesajında saydıgı tum araclar ankarada.
aranan 206rc ıstanbuldamı yoksa.
rc deil gti. olmamı? :D
O ankarada ama bir iki haftaya emsali gelir denicenmi ? VE RS ile denedinizmi ;)
VE ile tanışmak istiyorum kısmetse :) Ama az daha zamana ihtiyacım var.
chiefkadir
03-09-2010, 09:20
VE ile tanışmak istiyorum kısmetse :) Ama az daha zamana ihtiyacım var.Egzantriksiz sadece cai ve egsozlu Rs leri (SS,VE vs gibi) 4-5 boy geçersen bilki BS Rs le yakın gidiyosun:)
bana bi pm atar mısın abi detayları
kendim için soruyorum
ciyersiz o araba tavsiye etmem :D
Benim bildiğim egzoz CAI timing bu RC de İstanbulda olduğu zamanlarda da vardı. Ek olarak İzmirde yazılım yapılmış anladığım kadarı ile. Atmosferik arabada bu setuplarda yazılım taş çatlasa 2 bilemedin 3 boy hızlandırır.
Eski defterler bunlar ama size şunu söyliyim bu videodaki RC' nin İstanbulda 5. vitesten itibaren geçemeyip geriye düştüğü FN2 ye ben sadece CAI egzoz yazılımlı RS' imle 230 kmh lara kadar 4-5 boy açıyordum o da 5. vitesin sonlarına yaklaşmış yani RS' in en ölü vitesi oluyordu:rolleyes:. O nedenle insanlar haklı olarak Alper hocanın RS' inin üzerindeki ekstralara göre çooooook daha iyi gitmesini bekliyordu. Benim eski RS' imden farklı olarak Alper Hocanın eski RS' inde yok yok çünkü. Headersından tutun, özel bilmem kaç yüz dolarlık CAI' sine, teflon contasından headers sargısına, 4 milyar liralık Ragnotti şanzumanına, dereceli egzantriğinden özel yazılımına varıncaya kadar ;)
Yani insanların şaşırması gayet doğal. Eğer max yürürü bu ise ki ben pek zannetmiyorum, onca masraf keyfe keder yapılır mı acaba diye düşünmeden edemiyor insan malesef:confused: Kimse ortamı karıştıracak yorumlar yapmasın. Burada sıkıntı RC' nin yürümemesi değil. RS' in yürümemesi veya yürütülememesi. bir de Hüseyin denesin bakalım sonuç ne olacak. Merakla bekliyoruz.
SekoLive
03-09-2010, 09:33
abi hangi FN2'miş merak ettim 4-5 boy açtığın?Burdan yazmaz isen PM de atabilirsin
ciyersiz o araba tavsiye etmem :D
olur mu hiç başkanım? kop kardeşim chipledi 10 numara ciğerlendi şu anda.. ;)
Egzantriksiz sadece cai ve egsozlu Rs leri (SS,VE vs gibi) 4-5 boy geçersen bilki BS Rs le yakın gidiyosun:)
denemek lazım tabiki üstad. ne konuşulsa boş :)
Sportline
03-09-2010, 09:56
RS çok yavaş kalmış gerçektende hele üstündeki parçalara göre.
chiefkadir
03-09-2010, 09:56
denemek lazım tabiki üstad. ne konuşulsa boş :)Tabiki de normal giden Rs'ler ile denemeden en iyi gideni istemen biraz garibime gitti yanlış anlama:icon_tup:
Seninde emek verdiğini okuyoruz inşallah iyi olur:)
alpergti
03-09-2010, 10:26
hüseyin bu videodakinden farklı bişey yoksa arabanda veya devirlerimiz tutmuyodu gibi vb şeyler yoksa kaç boy geçicen mutiyi bütün samimiyetimle soruyorum.:icon_tup:
GKS TypeR
03-09-2010, 10:55
Benim bildiğim egzoz CAI timing bu RC de İstanbulda olduğu zamanlarda da vardı. Ek olarak İzmirde yazılım yapılmış anladığım kadarı ile. Atmosferik arabada bu setuplarda yazılım taş çatlasa 2 bilemedin 3 boy hızlandırır.
Eski defterler bunlar ama size şunu söyliyim bu videodaki RC' nin İstanbulda 5. vitesten itibaren geçemeyip geriye düştüğü FN2 ye ben sadece CAI egzoz yazılımlı RS' imle 230 kmh lara kadar 4-5 boy açıyordum o da 5. vitesin sonlarına yaklaşmış yani RS' in en ölü vitesi oluyordu:rolleyes:. O nedenle insanlar haklı olarak Alper hocanın RS' inin üzerindeki ekstralara göre çooooook daha iyi gitmesini bekliyordu. Benim eski RS' imden farklı olarak Alper Hocanın eski RS' inde yok yok çünkü. Headersından tutun, özel bilmem kaç yüz dolarlık CAI' sine, teflon contasından headers sargısına, 4 milyar liralık Ragnotti şanzumanına, dereceli egzantriğinden özel yazılımına varıncaya kadar ;)
Yani insanların şaşırması gayet doğal. Eğer max yürürü bu ise ki ben pek zannetmiyorum, onca masraf keyfe keder yapılır mı acaba diye düşünmeden edemiyor insan malesef:confused: Kimse ortamı karıştıracak yorumlar yapmasın. Burada sıkıntı RC' nin yürümemesi değil. RS' in yürümemesi veya yürütülememesi. bir de Hüseyin denesin bakalım sonuç ne olacak. Merakla bekliyoruz.
ah be stock fn2 ye, CAI egzoz yazılımlı RS ile 4-5 boy atmışsın ya keşke bide şimdi deneyebilsen diyecem ama şimdi de o senle denemez. :rolleyes: varsa daha dolu rs iniz getiririz fn2 mizi :cool:
hsyn_çvk
03-09-2010, 11:11
hüseyin bu videodakinden farklı bişey yoksa arabanda veya devirlerimiz tutmuyodu gibi vb şeyler yoksa kaç boy geçicen mutiyi bütün samimiyetimle soruyorum.:icon_tup:
bende senin tüm samimiyetinle sorduğuna inanarak tüm samimiyetimle yanıt vereyim,ben mutiyle 2'de bastığımda belki kafa atar oda en fazla kapısının oralarda kalırım 3 e attığımızda ben yürür giderim ve sana şunu diim muti arabasına bişey yapmadıysa yada zaten klima sistemi sökülü,stepne,kriko,bijon anahtarı faln yokta bide koltukları falan söküp arabasını dahada hafifletmediyse :rolleyes: ve klasik pejocu hareketi (şöle 4.vitesde arkadan yaklaşalıyorsa yada aradaki fark açılmaya başlıyorsa :D ) yapmassa 4.vites bitmeden minumum 2 boy önce olmamı bekliyorum zaten 5.vitese atmasınıda ummuyorum atarsa dengeler çok daha fazla değişir çünki ;)
alpergti
03-09-2010, 11:21
bende senin tüm samimiyetinle sorduğuna inanarak tüm samimiyetimle yanıt vereyim,ben mutiyle 2'de bastığımda belki kafa atar oda en fazla kapısının oralarda kalırım 3 e attığımızda ben yürür giderim ve sana şunu diim muti arabasına bişey yapmadıysa yada zaten klima sistemi sökülü,stepne,kriko,bijon anahtarı faln yokta bide koltukları falan söküp arabasını dahada hafifletmediyse :rolleyes: ve klasik pejocu hareketi (şöle 4.vitesde arkadan yaklaşalıyorsa yada aradaki fark açılmaya başlıyorsa :D ) yapmassa 4.vites bitmeden minumum 2 boy önce olmamı bekliyorum zaten 5.vitese atmasınıda ummuyorum atarsa dengeler çok daha fazla değişir çünki ;)
zaten stepneyle bijon anahtarıyla deneyen ben daha görmedim kardeşim.bak yine tekrarlıyorum bu iki arabaya başka bi müdahale yapılmadıktan sonra sebastian loebi bindirsen yine yanyana gider.5 diyosun ama muti 4 sonunda kafa uzatıyo gibi videonun birinde.bide bişey sorayım iki arabanın kiloları eşitmi?
Tabiki de normal giden Rs'ler ile denemeden en iyi gideni istemen biraz garibime gitti yanlış anlama:icon_tup:
Seninde emek verdiğini okuyoruz inşallah iyi olur:)yok üstad yanlış anlama :) ben kendi çapımda takılıyorum. beni pek kimse tanımaz. tanıyanda bilir öle geçtim geçildim sevdam da yoktr. yanlış anlaşılmasın. denemek isterdim sadece.en iisi en kötüsü fark etmez benim çin. maksat muhabbet.
boğulacaksan okyanusta boğul demiş eleman :D
Bu akşam roll var demek süper olur.
10 boy yiceğimi bilerek bende denemek isterim gelen arkadaşlarla, yapacağım modifiyelerin etkisini görmek açısından...
chiefkadir
03-09-2010, 11:34
yok üstad yanlış anlama :) ben kendi çapımda takılıyorum. beni pek kimse tanımaz. öle geçtim geçildim sevdam da yoktr. yanlış anlaşılmasın. denemek isterdim sadece.en iisi en kötüsü fark etmez benim çin. maksat muhabbet.
İnşallah allah gönlüne göre verir istanbulda rs çok denersiniz artık:)
hsyn_çvk
03-09-2010, 11:40
olay ne biliomusun bora benim arabayı aldığım buğra arabayı yeni almış arabada ayar yokken (şuan arabanın üstünde alper hocanın araba bendeyken yaptığı ayar var :icon_tup: ) keyfine bir deneme ki zaten buğra dediğimiz arkadaşta ya 2 ya 3 kere denemiştir arabayı çok ilgili deil,buğra ile konuştum ''ben 7000 dd da vites atıyordum'' dio ama araba şuanda 7950 dd dönüo ;) ben çok açık söliyim arabayı akşam ben kullanıcam ve farkı hep beraber görücez bak ;) bu arada s2000 ve ağzına kadar dolu sapına kadar sökük bi 106 deneme videom var arkadaşta onlarıda arıyıp koydurucam foruma :icon_tup:
rc- rs videosunda ben rs ın egzoz sesını duyamadım.arcta 4-2-1 headers oldugu halde neden bu kadar sessiz?
hsyn_çvk
03-09-2010, 11:47
zaten stepneyle bijon anahtarıyla deneyen ben daha görmedim kardeşim.bak yine tekrarlıyorum bu iki arabaya başka bi müdahale yapılmadıktan sonra sebastian loebi bindirsen yine yanyana gider.5 diyosun ama muti 4 sonunda kafa uzatıyo gibi videonun birinde.bide bişey sorayım iki arabanın kiloları eşitmi?
ben aldığımdan beri arabamı denerken arka koltuk kafalıklarından tutda stepnesine,krikosuna bijon koluna kadar herşey vardı ;) ki bende sana açıkca söliyim muti 4'ün sonunda benim yanımda olamaz! alşam seyreder görürsün bak,ağırlık konusuna gelince benim arabamın ruhsatında yazan ağırlık 1110 kg,şimdi o kadar yanlı ve cahil yazıonki alper ben 106 ile denerken 106 yı kullanan adam bilmiomuş sen ondan geçmişin dion ama buğra arabayı kullanırken muti ile denerken 7000 dd vites atınca buğrayı kaldırıp sebastian loebi oturtunca fark olmuo ölemi :hahaha: ya alper senle abin direksiyon değiştirincede fark oluodu yapma allahını seversen,sen bu işi bilmeyen anlamayan adam deilsin,muti gelir akşam denenir video koyulur herkes o zaman yorumunu yapar ;) bak ne yazdım ben ''dengim olan ve benimle denemek isteyen her arabayla denerim'' akşam isteyen gelir :icon_tup:
ah be stock fn2 ye, CAI egzoz yazılımlı RS ile 4-5 boy atmışsın ya keşke bide şimdi deneyebilsen diyecem ama şimdi de o senle denemez. :rolleyes: varsa daha dolu rs iniz getiririz fn2 mizi :cool:
Oradaki örneği vermemin sebebi FN2 yi nasıl geçtim ama değil, RC' nin o stock dediğiniz specteki FN2 yi bile geçemezken bir yazılım artısı ile benim eski RS' ten normalde çook daha iyi olması gereken bir RS ile kafa kafaya yürümüş olmasına verilmiş bir şaşkınlık tepkisidir. Oradaki ters orantıyı anlatmak için verdim o örneği. Ama senin anlayış tarzın farklı olduğu için şaşırmadım...
Ayrıca az sabır. Çıkıyor Ankara' dan inşallah bir güzel bir RS' imiz. Kısmet olursa tabii ki de denenir. Bence çok da güzel ve keyifli bir deneme olur.
ADMISE R1
03-09-2010, 11:49
ah be stock fn2 ye, caı egzoz yazılımlı rs ile 4-5 boy atmışsın ya keşke bide şimdi deneyebilsen diyecem ama şimdi de o senle denemez. :rolleyes: Varsa daha dolu rs iniz getiririz fn2 mizi :cool:
öle deme göksel rc geçerse rs boştur yada sorunludur belkide sürücüsü iyi değildir rs geçerse herşey mübahtır.ayrıca anlamıyorum neden rc rs geçemiyoki bende alicanı geçiyodum özelliklede 200 + da 2 ve 3 te arkama alıyodum 4 te yanıma geliyodu 5 te tekrar çıkmaya başlıyodum.şahitlerimde var bilende biiyo zaten yani rs o kadarmı büyütülecek bi araba.cem in rc nin rs lere geçildiği zaman da bende vtec vardı cai hdrs egsz 200 210 gibi arkadan gelip sellektör atıyodum:d yani rc o zaman sorunluydu.
hüseyin mk1 RS ler 1035 kg dur :) 1110 u kim yazmışsa hayal görmüşte yazmış :D
şimdi orda biraz yanılırsınız işte o zman araba bozukmuş vvt selenoidi bozukmuş,ayrıca ben total de 60 km yol gidip gelceği halde gelmeyen cliolarda bilirim o yüzden hükmen mağlup oluosun :)
hsyn_çvk
03-09-2010, 11:51
rc- rs videosunda ben rs ın egzoz sesını duyamadım.arcta 4-2-1 headers oldugu halde neden bu kadar sessiz?
neden olduğunu söliyim arabada k-tec 4-2-1 headers var 60 mm'lk ve arkaya kadar katdan sonra 60 mm gidio son susturucu ise 51 mm girişi olan bir remus son susturucu var tahminimce bu egsoz sistemi arabayı kasıo ama benim için bahane deil akşamda bu egsoz sistemi ile denicem :icon_tup: ama haftaya komple 63 mm krom yapıp sonada hks tarzı 63 mm girişli bir egsoz takıcam isterse murata hafatayada öle deneriz ;)
olay ne biliomusun bora benim arabayı aldığım buğra arabayı yeni almış arabada ayar yokken (şuan arabanın üstünde alper hocanın araba bendeyken yaptığı ayar var :icon_tup: ) keyfine bir deneme ki zaten buğra dediğimiz arkadaşta ya 2 ya 3 kere denemiştir arabayı çok ilgili deil,buğra ile konuştum ''ben 7000 dd da vites atıyordum'' dio ama araba şuanda 7950 dd dönüo ;) ben çok açık söliyim arabayı akşam ben kullanıcam ve farkı hep beraber görücez bak ;) bu arada s2000 ve ağzına kadar dolu sapına kadar sökük bi 106 deneme videom var arkadaşta onlarıda arıyıp koydurucam foruma :icon_tup:
Ben de öyle diye düşünüyorum ama akşam belli olur. Güzel güzel kalkp kırmadan dener görürsünüz. Eğer hala RC kopmuyor ve yanyana yürüyor ise RS ile o zaman RC' ye kocaman Maşallah ve sahibine de kocaman tebrikler demek gerekir :icon_tup:
hüseyin mk1 RS ler 1035 kg dur :) 1110 u kim yazmışsa hayal görmüşte yazmış :D
ruhsatta 1110 yazıyo demıs zaten. bende de ruhsatta 1110 yazıyo.
derece43
03-09-2010, 11:52
Bu Rs ler standart 1030 kg sanırım.. Rc 1180 kg gibi gibi gibi Zaten ki Rc lerde orjinal fab. çıkışı stepne mtepne gibi olaylar yok tüplü hüseyin arkadaşım:D:D Bırakta kg lar azda olsa eşitlensin... Bu Rs cilerde maşallah hem doldur hem boşalt:D :D:D Valla zevkli rollere diyelim hep beraber..
şimdi orda biraz yanılırsınız işte o zman araba bozukmuş vvt selenoidi bozukmuş,ayrıca ben total de 60 km yol gidip gelceği halde gelmeyen cliolarda bilirim o yüzden hükmen mağlup oluosun :)
Ben de draglara giricem diyip girmeyen RC leri hükmen mağlup sayıyorum biliyo musun ;)
Bozuk selenoid kötüdür evet. :)
chiefkadir
03-09-2010, 11:53
Ayrıca az sabır. Çıkıyor Ankara' dan inşallah bir güzel bir RS' imiz. Kısmet olursa tabii ki de denenir. Bence çok da güzel ve keyifli bir deneme olur.Bitsin az kaldı gelecem ist.e, araba itin olur al kimle deniyosan dene:icon_tup:
ruhsatta 1110 yazıyo demıs zaten. bende de ruhsatta 1110 yazıyo.
hüseyin 1110 kg sanıyor ama arabasını.. ben o konuya dikkat çektim.. ;) bu arada bende 1035 yazıyor.. ;)
neden olduğunu söliyim arabada k-tec 4-2-1 headers var 60 mm'lk ve arkaya kadar katdan sonra 60 mm gidio son susturucu ise 51 mm girişi olan bir remus son susturucu var tahminimce bu egsoz sistemi arabayı kasıo ama benim için bahane deil akşamda bu egsoz sistemi ile denicem :icon_tup: ama haftaya komple 63 mm krom yapıp sonada hks tarzı 63 mm girişli bir egsoz takıcam isterse murata hafatayada öle deneriz ;)
bencede guzel olur o sekılde:icon_tup:
chiefkadir
03-09-2010, 11:55
neden olduğunu söliyim arabada k-tec 4-2-1 headers var 60 mm'lk ve arkaya kadar katdan sonra 60 mm gidio son susturucu ise 51 mm girişi olan bir remus son susturucu var tahminimce bu egsoz sistemi arabayı kasıo ama benim için bahane deil akşamda bu egsoz sistemi ile denicem :icon_tup: ama haftaya komple 63 mm krom yapıp sonada hks tarzı 63 mm girişli bir egsoz takıcam isterse murata hafatayada öle deneriz ;)Hüseyin gel headersları değişek bende fazladan piston olacak ihtiyacım var :D
hüseyin 1110 kg sanıyor ama arabasını.. ben o konuya dikkat çektim.. ;) bu arada bende 1035 yazıyor.. ;)
tarttınmı? tartıncada 1035 cıkmıyo;)
hsyn_çvk
03-09-2010, 11:55
Bu Rs ler standart 1030 kg sanırım.. Rc 1180 kg gibi gibi gibi Zaten ki Rc lerde orjinal fab. çıkışı stepne mtepne gibi olaylar yok tüplü hüseyin arkadaşım:D:D Bırakta kg lar azda olsa eşitlensin... Bu Rs cilerde maşallah hem doldur hem boşalt:D :D:D Valla zevkli rollere diyelim hep beraber..
tüp bunda deil komutan poloda sen yanlış hatırlıon ;) ama senle denicek olursak tüp takıp hem tüp tankını hem benzin tankını doldurum bide tüpde basarım (muratın arabasına göre senin arabanın gidişini bildiğim için tabiki ;) ) hatta sende komple sök arabanı bende dediğim şartlarda olayim :icon_tup:
Ben de draglara giricem diyip girmeyen RC leri hükmen mağlup sayıyorum biliyo musun ;)
Bozuk selenoid kötüdür evet. :)
ben draglara gircem demedim o yüzden üstüme alnımıorum :D
peki clio rs ın stock gucu ıle 206 rc nın stock guclerı aynımı?
rs 169 rc 180 hp ;)
yaw 2 sene oncekı tartısmalara gerı donduk ıyımı:D
ben draglara gircem demedim o yüzden üstüme alnımıorum :D
Sağlık olsun :)
ragnotti sanzuman ne ya . ?
tarttınmı? tartıncada 1035 cıkmıyo;)
1000 kg üzerinde 5 kg hassasiyetle ölçebilen bir kantar bulursan tartalım... ;)
Sağlık olsun :)
hehe iğrenç typer kavgalrından iidir:)
ragnotti sanzuman ne ya . ?
orasını karıştırma efsane ;) google a ragnotti clio yaz izle videoları :D
kömürcüler tartıyor. pc ile hassas :)
sende 1035 yazınca 1035 olmuyo ama.
ben tarttım 1085 kılo geldı yalıtımla bırlıkte.
fabrıka verısı 1065
hsyn_çvk
03-09-2010, 12:04
orasını karıştırma efsane ;) google a ragnotti clio yaz izle videoları :D
soner sendeki şu benim s2000 ve 106 denemelerimi eklesene videolar ksmına
hehe iğrenç typer kavgalrından iidir:)
Cem biz yaşlandık boşver :)
chiefkadir
03-09-2010, 12:05
clio RS,
http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=100144
1059 kg.
kömürcüler tartıyor. pc ile hassas :)
biz kamyonların çıktığı kantarda VTi'larımızı tartmıştık zamanında.. benim sedan VTi (1120 kg katalog verisi) 1180 kg çıkmıştı.. depo çeyreğin altındaydı..
Bitsin az kaldı gelecem ist.e, araba itin olur al kimle deniyosan dene:icon_tup:
Allah razı olsun. Abi yanımda sen varsan denerim. Video lazım video :D
hsyn_çvk
03-09-2010, 12:06
Hüseyin gel headersları değişek bende fazladan piston olacak ihtiyacım var :D
valla abi arabanın setup'ı şuan çok ii ve civata bile sökmeyi düşünmüyorum ama eğer öle bir fikir oluşursa haber veririm sana ;)
soner sendeki şu benim s2000 ve 106 denemelerimi eklesene videolar ksmına
dışardayım şuan, eve gidince yüklerim
masallah araçlara:)bu rs in eskı sahıbı uzun boylu ırıce bı arkdsmıydı??yanlışta hatrlıyr olabılırım :D
chiefkadir
03-09-2010, 12:09
valla abi arabanın setup'ı şuan çok ii ve civata bile sökmeyi düşünmüyorum ama eğer öle bir fikir oluşursa haber veririm sana ;)Şaka diyom bro sökme tabiki senden beklediğimiz imaj:hahaha:
sende 1035 yazınca 1035 olmuyo ama.
ben tarttım 1085 kılo geldı yalıtımla bırlıkte.
fabrıka verısı 1065
clio RS,
http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=100144
1059 kg.
http://img257.imageshack.us/img257/6661/tara00631.jpg
masallah araçlara:)bu rs in eskı sahıbı uzun boylu ırıce bı arkdsmıydı??yanlışta hatrlıyr olabılırım :D
İri değil şişko. Yağları göbek tarafında tişörtten taşmış olansa evet odur :hehe:
biz kamyonların çıktığı kantarda VTi'larımızı tartmıştık zamanında.. benim sedan VTi (1120 kg katalog verisi) 1180 kg çıkmıştı.. depo çeyreğin altındaydı..
valal bilemem ama şu an düzgün bir kantar çok hassas tartıyor. önce kendimi tartıp test ettim :D
bu katalog verisi acaba araba üzerindeki tüm sıvılar (benzin, yağ, su) doldurulmadan önce mi tartılıp yazılıyor?
-Günalp-
03-09-2010, 12:47
bicok arkadas araclarin kilolarindan bahsetmis.. fabrika ole uretmis bunu degistirmek sokmekle olur sadece.. sonucta bu araclar birbirine rakip uretilmis araclar.. clio boyle.. rc boyle.. zevk ve tercih meselesi.. kiloyu tartismak sacma bence.. herkes aracini en ii sekilde yurutmek istio.. bu yolda hersey yapilabilir.. o kisilere kalmis.. onemli olan dostca denenmesi.. herzaman yuzyuze olan kisiler.. denensin zevkli bi deneme olur..iki aracida biliorum ikiside orneklerinin en iyi araclari bence..
ohhhoooo hop hop iki dakka bos bırakmısız yine muhabbetler kaynamıs.arkadaslar bukadar buyutmeye gerek yok işleri zaten her cuma aksamı muhabbetimizi yapıp cıkıp denioruz zaten.benim hiç bi iddam yok gecsin yada gecilsin.eger bu izmir cevresinde benim speclerimde bi rs varsa deneyim ozman gorunur benim arabanın ne kadar gittigini.ayrıca huseyine arabayı satan arkadasım daha once mcs typer cupra gibi araclara sahip olmus ve bunlarıda en iyi sekilde yurutmus arkadasımdır.onada yok vites atamıyomus yok yurutemiyomus kimse demesin b.k atmasın.
hüseyin arabayı almadan onceki bi videodur bu.hüseyin arabayı alırkende denedik aynı bu sekilde oldu.surekli bu sekilde gittik.bende izmirde fazla deniyecek araba bulamadıgımdan dolayı bu aksam sadece jantlarımı degistirip gelicem.ole bi deneyip bi bakalım.eger hüseyin bu sekilde kabul ederse denerim.yoksa surekli arabamı bu sekilde kimse için yoramam.
ayrıca hüseyin benim aracımda fabrika cıkısı istepne yok.bijon anahtarı da yok.bu arada aksamki denemeyi cok konusmazsan denicem senle.eger yine fazla konustugunu gereksiz yorum yaptıgını gorursem duyarsam ozman işin rengi degisir aslan.
Cihan Çizmeci
03-09-2010, 13:46
Maşallah iki aracada RC nin yürürü çok hoşuma gitti arada çıkıyor böyle Rc ler ;)
hsyn_çvk
03-09-2010, 13:51
bu arada aksamki denemeyi cok konusmazsan denicem senle.eger yine fazla konustugunu gereksiz yorum yaptıgını gorursem duyarsam ozman işin rengi degisir aslan.
o kadar mesaj yazdım hiçbirinde seninle böle lakayiit bir dialog kuracak şekilde yazı yazmadım bu 1,gelelim ikincisine ister denersin ister denemessin çokda tınımda deil bu 2,sen benim konuştuğumu bunuda gördüğünü ve duyduğunu varsay ve işin rengini değiştirsene bi akşam ben bi göreyim bakayım nasıl oluomuş bu 3 aklını başına al ya adam gibi yaz yada yazma bu 4 benim yazdıklarımı bi oku bakalım seninle ilgili nasıl yazmışım neler demişim? sen işin rengini ama genede ne olursa olsun değiştir bana bi akşam!!! haddini bilcen murat tıpkı benim seninle olan dialoğumu göz önüne alarak bildiğim gibi!!
-Günalp-
03-09-2010, 13:53
gece guzel olcak=)
huseyın orda burda konusuyomussun kprolu typerı gecerım dıye orcunun araba var denermısın dedıklerındede bızım onunla yıldızlarımız barısmıyo cok haz almıyoruz bırbırmızden dıyomussun burda bu ıse bır nokta koyalım yuz yuze bakıyoruz sonucta aksam bır deneme yapalım bakalım sen kprolu typer geçebılıyormusun gecemıyomusun benım senden tek rıcam olucak gecersen ben buraya konu acıcam ve dıcemkı huseyıne helal olsun cocukta ıyı bılek var geldı bızı gectı dıye eger sen geçılırsen ben bazen cok konusuyorum cenem cok dusuyo anlamsız yere kalp kırıyorum herkezden ozur dılerım dıye bır konu acıcaksın varmısın yokmusun?
Cihan Çizmeci
03-09-2010, 14:04
İşler yine gündüz programlarına döndü :)
kim birincilik ister. varmısın yokmusun :)
ya arkadaslar gergınlık yaratmayında deneme işi yalan olmasın:)
hsyn_çvk
03-09-2010, 14:08
huseyın orda burda konusuyomussun kprolu typerı gecerım dıye orcunun araba var denermısın dedıklerındede bızım onunla yıldızlarımız barısmıyo cok haz almıyoruz bırbırmızden dıyomussun burda bu ıse bır nokta koyalım yuz yuze bakıyoruz sonucta aksam bır deneme yapalım bakalım sen kprolu typer geçebılıyormusun gecemıyomusun benım senden tek rıcam olucak gecersen ben buraya konu acıcam ve dıcemkı huseyıne helal olsun cocukta ıyı bılek var geldı bızı gectı dıye eger sen geçılırsen ben bazen cok konusuyorum cenem cok dusuyo anlamsız yere kalp kırıyorum herkezden ozur dılerım dıye bır konu acıcaksın varmısın yokmusun?
sana yalan yanlış bilgi gelmiş orçun,ben stock ep3 ve egsoz headers filtreli ep3 ile denemek istiyorum dedim ve üstüne sen teklif edildin bende senin yazdığın gibi yıldızlarımız barışmıyo birbirimizden çok haz almıyoruz ve zaten onunla denemem dedim,k-prolu ep3 beni geçer diyen zaten ben kendimim ama seni bana karşı iyi gazlamışlar :D ha bide yüz yüze falan bakıyoz demişin ama ben öle bi sahne hatırlamıyorum yani biz seninle zaten konuşmuyoruz ama birbirimize karşı saygızılıkta yapmıyoruz :icon_tup: ama şunu sölemiştim tekrar söliyim k-prolu ep3 beni rahat geçer saçmalamanın gereği yok :heyoo:
akşama herkez gazlı gelsin:) ama sorun çıkartmasın bide birebir agızdan çıkan laflara inanın arkadaşlar herkez yoksa bişeyler diyor piyasa ****** bir piyasa:D
o kadar mesaj yazdım hiçbirinde seninle böle lakayiit bir dialog kuracak şekilde yazı yazmadım bu 1,gelelim ikincisine ister denersin ister denemessin çokda tınımda deil bu 2,sen benim konuştuğumu bunuda gördüğünü ve duyduğunu varsay ve işin rengini değiştirsene bi akşam ben bi göreyim bakayım nasıl oluomuş bu 3 aklını başına al ya adam gibi yaz yada yazma bu 4 benim yazdıklarımı bi oku bakalım seninle ilgili nasıl yazmışım neler demişim? sen işin rengini ama genede ne olursa olsun değiştir bana bi akşam!!! haddini bilcen murat tıpkı benim seninle olan dialoğumu göz önüne alarak bildiğim gibi!!
hüseyin herkesten duydugumu soluyorum sana muti yi 4 5 boy geciyorum gibi bi hayalden ibareten bi laf kullanmıssın.bunu kim olsa geldi bana soledi.senle denemeden bile kalkıp ortalıkta konusuyomusun.bak adamım ben ole senin laf soleyipte karsılık alamadıgın adamlara benzemem.bu aksam cifteye gel bak bakalım işin rengini nasıl degistiriyom.bole kimse olmadan ortalık ta atıp tutman ayıp.bu araba daha oncede bugrada dı cıkıp denedik.ozman nie bole laflar edilmedi neden bunlar konusulmadı.sırf sende oluyo bole muhabbetler neden oluyo anlamadım.ben sana bu zmana kadar ne konustumda arkamdan laf duydun.ama sen herzman bole ortamlarda laf edip duruyon.bana sen haddimi bildiremessin senin tabir ettigin gibi ASLAN.gel bi bildir bakalım neler oluyo.
akşama herkez gazlı gelsin:) ama sorun çıkartmasın bide birebir agızdan çıkan laflara inanın arkadaşlar herkez yoksa bişeyler diyor piyasa ****** bir piyasa:D
cok gazlıyım erol gazımı alsana :) aksam ben tek olayım sen ıkı kısı al 0,8 barda bas ben 2 kornada basayım fılan falan karısık bır sey yapalım olmamı ?
Ateşle barut şu RC-RS, 106-VTI, Typer-M3 konuları yeminle.
SifirinciMurat
03-09-2010, 14:16
Ateşle barut şu RC-RS, 106-VTI, Typer-M3 konuları yeminle.
arabamı satmadan denk getirirsem alırım anahtarını Schumi efendi ol :)
cok gazlıyım erol gazımı alsana :) aksam ben tek olayım sen ıkı kısı al 0,8 barda bas ben 2 kornada basayım fılan falan karısık bır sey yapalım olmamı ?
olur adamım olur :) ama nerden bilicen benim 0,8 de yürüdügümü ? :D
Cihan Çizmeci
03-09-2010, 14:20
Puhahaha D: :D
sana yalan yanlış bilgi gelmiş orçun,ben stock ep3 ve egsoz headers filtreli ep3 ile denemek istiyorum dedim ve üstüne sen teklif edildin bende senin yazdığın gibi yıldızlarımız barışmıyo birbirimizden çok haz almıyoruz ve zaten onunla denemem dedim,k-prolu ep3 beni geçer diyen zaten ben kendimim ama seni bana karşı iyi gazlamışlar :D ha bide yüz yüze falan bakıyoz demişin ama ben öle bi sahne hatırlamıyorum yani biz seninle zaten konuşmuyoruz ama birbirimize karşı saygızılıkta yapmıyoruz :icon_tup: ama şunu sölemiştim tekrar söliyim k-prolu ep3 beni rahat geçer saçmalamanın gereği yok :heyoo:
zaten cuma aksamları herkez aynı yerde toplanıyo 200 m2 bır yer ıster ıstemez goz goze gelınıyor tatsızlıgın bır anlamı yok bazen oluyo boyle seyler ıllakı benım ısım olmaz dersen bende sana bayılmıyorum hayat devam eder gel su ısı tatlıya baglıyalım.bırde bunları bana soyleyen ınsanlar delıkanlı ınsanlar yanlıs yalan beyanda bulunmazlar gel bız kıralım seytanın bacagını aksam senınle bır deneyelım.
olur adamım olur :) ama nerden bilicen benim 0,8 de yürüdügümü ? :D
ben senın arabayı sureyım ozamn :D:D
SekoLive
03-09-2010, 14:23
zaten cuma aksamları herkez aynı yerde toplanıyo 200 m2 bır yer ıster ıstemez goz goze gelınıyor tatsızlıgın bır anlamı yok bazen oluyo boyle seyler ıllakı benım ısım olmaz dersen bende sana bayılmıyorum hayat devam eder gel su ısı tatlıya baglıyalım.bırde bunları bana soyleyen ınsanlar delıkanlı ınsanlar yanlıs yalan beyanda bulunmazlar gel bız kıralım seytanın bacagını aksam senınle bır deneyelım.
:bravo::bravo::bravo::bravo:
tebrik ediyorm orcun, bu kavga çıkarmadan tatlıya bağlayıcı yazından dolayı :icon_tup:
hsyn_çvk
03-09-2010, 14:34
hüseyin herkesten duydugumu soluyorum sana muti yi 4 5 boy geciyorum gibi bi hayalden ibareten bi laf kullanmıssın.bunu kim olsa geldi bana soledi.senle denemeden bile kalkıp ortalıkta konusuyomusun.bak adamım ben ole senin laf soleyipte karsılık alamadıgın adamlara benzemem.bu aksam cifteye gel bak bakalım işin rengini nasıl degistiriyom.bole kimse olmadan ortalık ta atıp tutman ayıp.bu araba daha oncede bugrada dı cıkıp denedik.ozman nie bole laflar edilmedi neden bunlar konusulmadı.sırf sende oluyo bole muhabbetler neden oluyo anlamadım.ben sana bu zmana kadar ne konustumda arkamdan laf duydun.ama sen herzman bole ortamlarda laf edip duruyon.bana sen haddimi bildiremessin senin tabir ettigin gibi ASLAN.gel bi bildir bakalım neler oluyo.
ya murat sen oruç tutuyosan tutma sende gerginlik ve alınganlık yapmış,sen benden duymadığın şeylerede çok inanma,ya sen aklı başı yerinde adamdın ama anlamadım :rolleyes: biz senle nerde denedikde seni 4-5 boy geçtim?bide geçtimde birilerine söledim,bende salağım ya böle bi gerçekliği olmayan şeyi söledim,sende bunu yedin,bak orçunda duymuş k-prolu type-r geçiomuşum ben mesela ama sorsak orçunda benden duymamıştır,nasıl bir camia ve nasıl insanlar varsa etrafımızda sizi bana karşı iyi gazlamışlar,akşam nerde olduğumuz belli ikimizinde muratcım sen nasıl iletişim kurmak istersen öle kurarız,ister arabaları deneriz,ister konuşarak çenemizi deneriz yada senin istediğin şekilde deneriz
Serhat Y.
03-09-2010, 14:39
ama bora sen böyle her tartışmada sürekli fn2 yi şukadar geçtim diyip bizim araba üzerinden kendine pay cıkarırsan yanılırsın,
muhtemelen benim araçtan bahsediyorsun ama o dönem bende sadece cai vardı ve yine o dönemki cemin 206rc ile olan denemelerimizde sonradan anladıkki arıza varmış, çünkü sonrasında tamer arkadaşımız başka bir 206rc aldı ve üzerinde cemin aracından daha az parça olduğu halde yine bizim cai li halimizi net bir şekilde geçti,
yani demek istediğim çok fazla analiz yapmadan bikere geçtiğin bir araç hakkında bukadar net yazılar yazarsan, arızalı araçlarla normal gidenleri, standart olanlarla modlu olanları aynı kefeye koyarsan olmaz,
hazır olan rs inizde varsa seveseve deneriz,
Ooo güzel fırsat. 3 dediğimizde aynı anda anahtarları değişiyoz oke. Depoyu full getir ama. :D
GKS TypeR
03-09-2010, 14:52
ama bora sen böyle her tartışmada sürekli fn2 yi şukadar geçtim diyip bizim araba üzerinden kendine pay cıkarırsan yanılırsın,
muhtemelen benim araçtan bahsediyorsun ama o dönem bende sadece cai vardı ve yine o dönemki cemin 206rc ile olan denemelerimizde sonradan anladıkki arıza varmış, çünkü sonrasında tamer arkadaşımız başka bir 206rc aldı ve üzerinde cemin aracından daha az parça olduğu halde yine bizim cai li halimizi net bir şekilde geçti,
yani demek istediğim çok fazla analiz yapmadan bikere geçtiğin bir araç hakkında bukadar net yazılar yazarsan, arızalı araçlarla normal gidenleri, standart olanlarla modlu olanları aynı kefeye koyarsan olmaz,
hazır olan rs inizde varsa seveseve deneriz,
yok canım artık senle deneyebilecek rs yok :cool:
rs lerin dolu olanı anca benle (egzos,filtre headerslı fn2) ile belki yürüyebilir. :D bende seve seve denerim. arabam hazır :icon_tup: isteyen rs ile hemen bu akşam deneyebiliriz. he beni geçen senle dener serhat. :icon_tup: :icon_tup:
bu FN2 işini SS Rs çözer:D
@hsyn_cvk
Ben İstanbul'dan Muti'nin RC yi geçiyormuşsun, beni hiç N\a 106 geçemez laflarını..:) Bunlar ya söyleniyor yada 1'e 5 katıp laf çevirilip insanlara söyleniyor..
tekneci Bora sen yok musun :D daha RS vs RC meselesi çözülmeden FN2 yi de olaya kattın :D :D
Serhat Y.
03-09-2010, 14:57
yok canım artık senle deneyebilecek rs yok :cool:
rs lerin dolu olanı anca benle (egzos,filtre headerslı fn2) ile belki yürüyebilir. :D bende seve seve denerim. arabam hazır :icon_tup: isteyen rs ile hemen bu akşam deneyebiliriz. he beni geçen senle dener serhat. :icon_tup: :icon_tup:
oluuur bana uyar, denemek isteyen arkadaşlar olursa, özelden haber versin:icon_tup:
Serhat Y.
03-09-2010, 14:58
o işi ben 3 ay önce çözdüm haberin yokmu senin:D hemde..............
ama bora sen böyle her tartışmada sürekli fn2 yi şukadar geçtim diyip bizim araba üzerinden kendine pay cıkarırsan yanılırsın
Ah Serhat keşke pay çıkarsam :) Neyse sen de haklısın boşver. Doğrudur RC daha da hızlıdır. Polemiğe gerek yok.
derece43
03-09-2010, 14:58
peki clio rs ın stock gucu ıle 206 rc nın stock guclerı aynımı?
rs 169 rc 180 hp ;)
yaw 2 sene oncekı tartısmalara gerı donduk ıyımı:D
Madem hp hesabı yapıcaz o zaman net olarak fransız üretimi araçların adları ve verilerini vereyim..
Clio mk1 Rs 172 olarak geçiyor Fabrika çıkışı 169 PS dir. 125KW
206 Gti 180 ismi ile çıkar diğer ülkelerde RC diye geçiyor ancak fabrika çıkış 176 PS 130 KW biliyosundur..
Şimdi ayrıntılara girersek göz ardı edilmeyecek neler var örnek versek jantlar 15 e 17 vs vs..
;);)
Not kızışsın ortalık FN2 --3. vitesten sonra toz olur..:D:D
beratzade
03-09-2010, 15:01
;) ahhahaaahha
beratzade
03-09-2010, 15:02
Madem hp hesabı yapıcaz o zaman net olarak fransız üretimi araçların adları ve verilerini vereyim..
206 Gti 180 ismi ile çıkar diğer ülkelerde RC diye geçiyor ancak fabrika çıkış 176 PS 130 KW biliyosundur..
Şimdi ayrıntılara girersek göz ardı edilmeyecek neler var örnek versek jantlar 15 e 17 vs vs..
;);)
Not kızışsın ortalık FN2 --3. vitesten sonra toz olur..:D:D
aHAHAHAHAHHAHAHAHAH uzunları açsa önde eritir bizi abı :D UHAUHAHUAHU
hsyn_çvk
03-09-2010, 15:03
@hsyn_cvk
Ben İstanbul'dan Muti'nin RC yi geçiyormuşsun, beni hiç N\a 106 geçemez laflarını..:) Bunlar ya söyleniyor yada 1'e 5 katıp laf çevirilip insanlara söyleniyor..
beni hiç n/a 106 geçemez diye bir laf etmedim,aynen 1' 5 katıp söleniyor ama dolu 106 lar ile denerim dedim ve muhtemelen pistonlu kısalı chip egsozlu 106 yı geçerim dedim,muti yi geçtim demedim mutinin ve benim denediğimiz arabalardan yola çıkarak denersek 3-4 boy geçerim bu tabloya göre dedim,benim dediklerimle insanların duydukları arasında ben bi bağ kuramıyorum ve :hahaha: ee bunlar insanların istediği ve algıladığı gibi dolaşıp dönüp karşıma saçma bi şekilde çıkıo aşırı komik yaa ha bide k-prolu ep3 de geçiomuşum ben bunuda demişim bu daha gelmedimi istanbullara? gelirsede herhalde k-prolu ep3'le denedim 5 boy geçtim diye gelir ;) ben arabamı yeni aldım dengim olan her araba ile denerim ve eğlenirim hemde arabamı görürüm ;) (şimdi buda karşıma hüseyin herkese gider yaptı diye gelirmi acaba :D )
bicok arkadas araclarin kilolarindan bahsetmis.. fabrika ole uretmis bunu degistirmek sokmekle olur sadece.. sonucta bu araclar birbirine rakip uretilmis araclar.. clio boyle.. rc boyle.. zevk ve tercih meselesi.. kiloyu tartismak sacma bence.. herkes aracini en ii sekilde yurutmek istio.. bu yolda hersey yapilabilir.. o kisilere kalmis.. onemli olan dostca denenmesi.. herzaman yuzyuze olan kisiler.. denensin zevkli bi deneme olur..iki aracida biliorum ikiside orneklerinin en iyi araclari bence..
ya bende her ayrıntıya takılmayın dıye yazdım usttekı mesajda da arkadas ıyı acıklamıs.
Serhat Y.
03-09-2010, 15:04
Ah Serhat keşke pay çıkarsam :) Neyse sen de haklısın boşver. Doğrudur RC daha da hızlıdır. Polemiğe gerek yok.
yanlış anlama beni ben rc daha hızlıdır demek istemedim, sadece kıstas aldığın araç sayısı çok az okadar net yorum yapmak için, ama benim şahsi görüşüm rs ve rc arasında dağlar kadar fark olmadığı, rs ler daha atarlı daha istekli hatta,
@hsyn_cvk
Valla ben bilmem,:) ben kulağıma geleni söyledim, ortalarda bu tip laflar söyleniyorsa bi zaman sonra can sıkıcı hal alır senin açından, haberin olması açısından söyledim, bu tip durumlar sana bilenen araçlarda çıkartır ortaya doğal olarak :D
tekneci Bora sen yok musun :D daha RS vs RC meselesi çözülmeden FN2 yi de olaya kattın :D :D
Tövbe de Soner sonra 3 gün ban yemeyelim yok yere :)
Cliosportve
03-09-2010, 15:07
VE ile tanışmak istiyorum kısmetse :) Ama az daha zamana ihtiyacım var.
Egzantriksiz sadece cai ve egsozlu Rs leri (SS,VE vs gibi) 4-5 boy geçersen bilki BS Rs le yakın gidiyosun:)
denemek lazım tabiki üstad. ne konuşulsa boş :)
Muyat dostum herzaman beklerim gerçi bayrama kadar kafam rahat araba yatıyor
İyice ciğersizleşsin istiyorum :D
Güzel bir gün çıkar makara yapa yapa deneriz RS-RC tartışması istanbul ayağı :)
hsyn_çvk
03-09-2010, 15:08
@hsyn_cvk
Valla ben bilmem,:) ben kulağıma geleni söyledim, ortalarda bu tip laflar söyleniyorsa bi zaman sonra can sıkıcı hal alır senin açından, haberin olması açısından söyledim, bu tip durumlar sana bilenen araçlarda çıkartır ortaya doğal olarak :D
ya bi araba için ne kadar can sıkıcı durum olur benim açımdan söliyim 'ya geçerim' sevinirim 'yada geçilirim' satarım :D:D:D ama rakip olmasıda ii değilmi kardeşim keşke herkes birbirine bilensede arabalarımızı daha çok denesek ;) peki sana şunu sorayim dur bak sen bana bilenmiyon dimi :D
bu topic'te yanlış cümleler kurulmuş....
vay ogünmısır naber yaw.. hoşgeldin :D ukraynada havalar nasıl? :) :)
derece43
03-09-2010, 15:14
aHAHAHAHAHHAHAHAHAH uzunları açsa önde eritir bizi abı :D UHAUHAHUAHU
Puuaa beto yaw gecen yakacaktı beni o merso ışıklarıyla.. sorma:D:D:D
vay ogünmısır naber yaw.. hoşgeldin :D ukraynada havalar nasıl? :) :)
ogun abı nerdeharbı ukraynadamı:)
bumu çözülmüş hali
http://www.streetfire.net/video/bs-fn2-typer-1-kisi-ss-clio-rs-2-kisi_2006102.htm
bu vıdeodakı fn2 de ne var?
GKS TypeR
03-09-2010, 15:18
cevap gecikmemiş :alright: :smokin: :hoo:
:hoo: ne yanien hızlınız ss aress mi serhat sen onu FeNa üzmedinmi :hahaha:
derece43
03-09-2010, 15:18
Bak valla ben bayramdan sonra tüm Rs cilerle deniycem ama sonra beni geçenler ( Bir bakıyomuşum hepsi geçmiş) buralarda makaraya alırsanız ucakla geçerim sizi:D:D:D:D:D
Alırım anahtarınızı zaten Rs almayı düşünüyordum vazgeçtim fanatikler sizi:D:D
huseyın sımdı bır sey solucem bunu sormayı unuttum senın agzından duyayım m3 gecerım dedınmı pekı ?
yanlış anlama beni ben rc daha hızlıdır demek istemedim, sadece kıstas aldığın araç sayısı çok az okadar net yorum yapmak için, ama benim şahsi görüşüm rs ve rc arasında dağlar kadar fark olmadığı, rs ler daha atarlı daha istekli hatta,
Doğrudur. Normalde RS' ler RC lerden daha hızlı oluyor. Bunu çok test ettik ama her araba birbirini tutmuyor. Neyse akşam kavgasız gürültüsüz deneme yapılsın da her iki araca da Maşallah' ımızı iletelim.
orcun niyetlimisin kanka :D
Allah kabul etsin..
orcun niyetlimisin kanka :D
Allah kabul etsin..
olum yemın ederım duydum aydan fılızı aramıs dedıler....
GKS TypeR
03-09-2010, 15:23
akşama alın rs inizi gelin FN2 lerimiz hazır deneyelim.
bumu çözülmüş hali
http://www.streetfire.net/video/bs-fn2-typer-1-kisi-ss-clio-rs-2-kisi_2006102.htm
İlginç bir video olmuş. Gerçi SS stock diyorlar ama böyle stocka can kurban o zaman :)
olum yemın ederım duydum aydan fılızı aramıs dedıler....
ama hacı her denilen yada duyulanada itimat edilmez ki M3 ve RS :D:D:D
ibo kursuna dizicek beni şimdi ne istiyosun rs lerden diye ahauhauah
İlginç bir video olmuş. Gerçi SS stock diyorlar ama böyle stocka can kurban o zaman :)
bu RS leri anlayamadım ben tekneci hocam.. stokları it gibi gidiyor :D teflonlu, header'lı, şanzımanlı, egzantriklisi ise beklendiği gibi gitmiyor ;)
chiefkadir
03-09-2010, 15:24
huseyın sımdı bır sey solucem bunu sormayı unuttum senın agzından duyayım m3 gecerım dedınmı pekı ?Yaw bi kafasını karıştırma olm Rc ile denicek adam ya:hahaha:
cevap gecikmemiş :alright: :smokin: :hoo:
:hoo: ne yanien hızlınız ss aress mi serhat sen onu FeNa üzmedinmi :hahaha:
yok ıste bende onu dıyorum headers-fılıtre-egzoz la fılıtre egzozlu rs gecmıssınız nıye bukadar mutlusunuz:)
ama hacı her denilen yada duyulanada itimat edilmez ki M3 ve RS :D:D:D
ibo kursuna dizicek beni şimdi ne istiyosun rs lerden diye ahauhauah
:) yahu sana bır sey solıcem ortalık kan golune donucek ızmırde camcı alının arabası otobanda 200 e kadar m3 u 3 boy gecıyomus buna ne dıceksın pekı..bunu ben 1 kısıden degıl belkı 40 kısı soledı
hsyn_çvk
03-09-2010, 15:26
huseyın sımdı bır sey solucem bunu sormayı unuttum senın agzından duyayım m3 gecerım dedınmı pekı ?
ya orçun sen buna ne kadar inandın? dedim demim ama sor bi neden dedim :D:D patronla denicez bakalım bu akşam z06 ile denicem onuda geçerim dedim hey alahım ya :D
Serhat Y.
03-09-2010, 15:26
bumu çözülmüş hali
bu çözülmüş hali evet, tatmin etmedi sanırım seni, en hızlınız buymuş o dönem bende sonradan ögrendim:D gerçi o tarihten sonra benim araç biraz daha hızlanmıştır diye düşünüyorum (müzik sistemi söküldü)
arabam atmosferik yüklü diyelim;
cai
exhs
hedrs
rrc
flashpro
bu RS leri anlayamadım ben tekneci hocam.. stokları it gibi gidiyor :D teflonlu, header'lı, şanzımanlı, header'lısı ise beklendiği gibi gitmiyor ;)
Gerçekten şunu söylemek gerekir, RS tutarlı yürüyen bir makina değil. Hele Honda gibi hiç değil. Bir RS diğerini tutmuyor. Benim RS' e ben Wimmer attım 5 boy hızlandım, Wimmer atıp da olduğu yerde sayan bir sürü RS biliyorum. Ben eminim ki SS RS' e wimmer at taş çatlasa 1-2 boy ya etki yapar ya yapmaz. Hep böyle oluyor. Neden diye sorarsanız ben de bilmiyorum. Bakımsızlık mı desem bilmiyorum.
Bilmiyorum ulan işte bilmiyorum sıkıştırmayın :hehe:
:) yahu sana bır sey solıcem ortalık kan golune donucek ızmırde camcı alının arabası otobanda 200 e kadar m3 u 3 boy gecıyomus buna ne dıceksın pekı..bunu ben 1 kısıden degıl belkı 40 kısı soledı
O eski muhabbet kanka 3 senesi var temiz :D
ya orçun sen buna ne kadar inandın? dedim demim ama sor bi neden dedim :D:D patronla denicez bakalım bu akşam z06 ile denicem onuda geçerim dedim hey alahım ya :D
neden dedın??
hsyn_çvk
03-09-2010, 15:28
bak senle ben bişey paylaşayim senin bu dediğini bende duydum orçun
eski hikaye diosan doğrudur. beyaz komple sökük 106gti ile orçunun td ile yürüordu. 3 boy geçme demeyelimde kafa çıkarıp 170 lere kadar o şekilde gidebiliordu.
hatta videosu vardı bulursam koyayım, tam arkalarından geliordum.
chiefkadir
03-09-2010, 15:29
bu çözülmüş hali evet, tatmin etmedi sanırım seni, en hızlınız buymuş o dönem bende sonradan ögrendim:D gerçi o tarihten sonra benim araç biraz daha hızlanmıştır diye düşünüyorum (müzik sistemi söküldü)
cai
exhs
hedrs
rrc
flashproYaw ne en hızlısı allahaşkına yapmayın etmeyin adamın arabasında mod.olarak pek bişey yok güzel gidiyor sadece ikiye tek yapılmış galiba geçmişsiniz normaldir.Teke tek olsa nolu belki yine geçersiniz ,
Yanlış bilmiyosam flasprolu fn2 f/h/c li typer kadar gidiyor...
hsyn_çvk
03-09-2010, 15:30
neden dedın??
ya ne demesi be kardeşim,ben m6 geçerim dedim bu sefer 1' e 5 katmamışlar 6'dan 3 almışlar lafı dolandırırken :D:D:D
O eski muhabbet kanka 3 senesi var temiz :D
abıcım demek oluyomus adamın arabası mermı gıbı 106 gti nere m3 nere kucumsedıgımden degıl nerdeyse 106 nın tamamı kadar m3te motor var adamın araba dıger arabalarada oleymıskı ıyı gıdıyomus yanı bu rs de olabılır dunya kadar parca var arabanın ustunde neden olmasın yanı ona guvenerek huseyın bole soylemıs olabılır dıye dusundum.
GKS TypeR
03-09-2010, 15:31
cai
exhs
hedrs
rrc
flashpro
serhat yeter yok işte seni geçicek rs :rolleyes: en hızlı dediler SS i getirdiler sağolasın arkadaşda denedi seninle :D geçtin daha ne olsun. :icon_tup:
chiefkadir
03-09-2010, 15:32
serhat yeter yok işte seni geçicek rs :rolleyes: en hızlı dediler SS i getirdiler sağolasın arkadaşda denedi seninle :D geçtin daha ne olsun. :icon_tup:Siz denedinizmi SS rs ile video linki varmı ?
Cliosportve
03-09-2010, 15:33
Bora Emmiye vericen VE RS atıcak kırbacı atıcak kırbacı :D
cai
exhs
hedrs
rrc
flashpro
emek verıp yurutmussunuz fn2 yı ve sızı tatmın etmıs onemlı olan o:D
ama benı tatmın etmedı gercekten. bı oncek mesajda headers-fılıtre-egzoz olarak dusunmustum vıdeodakı fn2 yı ama 2 parca extrası daha varmıs tatmınsızlıgım arttı gercekten.
SS ıyı gıdıyo ama en hızlı rs dıye kım demısse o kısılere kullanın bence bu alaylı tavırı cunkı bende guluyorum ss e en hızlı rs dıyenlere:)
herneyse ben sunu soylemek ıstıyorum bu vıdeodakı sızın tabırınızle atmo yuklu fn2 yı gececek atmo yuklu rs var ama sız daha deneme fırsatı bulmamıssınız bence.
Bora Emmiye vericen VE RS atıcak kırbacı atıcak kırbacı :D
Ne kırbacı yaw ben sado mazomuyum. Ben daha çok tekme ve tokat atıyorum :hehe:
Serhat Y.
03-09-2010, 15:36
yok ıste bende onu dıyorum headers-fılıtre-egzoz la fılıtre egzozlu rs gecmıssınız nıye bukadar mutlusunuz:)
heh bunu bekliyodum bende seviye düşmeye başladı tamam, kim mutluymuş noolmuş ben anlamadım, atmosferik aynı haacimdeki iki araçtan bahsediyoruz, modifiye avcısımıyım ben ne biliyim kimin arabasında nevar ne yok geldi denedik işte geçseydi filtre egzos headerslı fn2 geçtim dermiydi demezmiydi acaba ss in sahibi ki videonun sonunu izlersen sende bana hak vericeksin, baktı gecemiyor konu biranda ikiye tek deniyoruza kayıyor, halbuki bilmiyorki benim bagajımda nasıl bi sistem var ve aslında standartta fn2 rs ten nekadar ağır,
Bora şu senin aracı sattığın arkadaşla bi deneme ayarlıcaktın sanki bana yoksa benmi yanlış hatırlıyorum:)
chiefkadir
Bora Emmiye vericen VE RS atıcak kırbacı atıcak kırbacı :D:hahaha::hahaha:
Acaip özlemiştir şimdi haaa:hahaha:
GKS TypeR
Siz denedinizmi SS rs ile video linki varmı ?
bende onu söylüyorum en hızlı ss rs ise onunla ben denerim serhatın FN2 biraz kalın gelir.
Cliosportve
Ne kırbacı yaw ben sado mazomuyum. Ben daha çok tekme ve tokat atıyorum :hehe:
Senin için yaşlandı diyorlar gene tekrarlıyorum ve kenara çekiliyorum maksat kızıştıkça kızışsın mevzu :D
SekoLive
03-09-2010, 15:37
2 ye bir olayında sökülen tesisatı unutmayın belki 2. kişiden daha ağır bi tesisat vardır serhat abinin fn2de :)
abıcım demek oluyomus adamın arabası mermı gıbı 106 gti nere m3 nere kucumsedıgımden degıl nerdeyse 106 nın tamamı kadar m3te motor var adamın araba dıger arabalarada oleymıskı ıyı gıdıyomus yanı bu rs de olabılır dunya kadar parca var arabanın ustunde neden olmasın yanı ona guvenerek huseyın bole soylemıs olabılır dıye dusundum.
kanka standart yüklü olan parçalar vardı 106 da, ki 106 nın m3 geçmesi için o parçalar ile imkansız.. Tarkan abi de söylemiş zaten 170 e kadar kafa burun çıkıyordu diye böyle dense okey derdim, ama 3 boy önde olmasına babam söylese inanmam gözümle görene kadar :):):) denilen arabada buydu
http://img217.imageshack.us/img217/633/pa811.jpg
GKS TypeR
03-09-2010, 15:39
ya arkadaşlar RS çiler en hızlınız kim onu söyleyin. bize ss dediler onla denedi serhat başka birini söyleseler onlada deneriz bizde sıkıtı yok.
Ali bu arabanın içinde tabure ile oturuyordu o gece :D
öle bir boştu araç, ama çok güzel geceydi. Araçta fena gidiordu.
kanka standart yüklü olan parçalar vardı 106 da, ki 106 nın m3 geçmesi için o parçalar ile imkansız.. Tarkan abi de söylemiş zaten 170 e kadar kafa burun çıkıyordu diye böyle dense okey derdim, ama 3 boy önde olmasına babam söylese inanmam gözümle görene kadar :):):) denilen arabada buydu
http://img217.imageshack.us/img217/633/pa811.jpg
dun ıste konusunu yaptık adamın araba gıdıyomus krdesım bu arabada gıdebılır olabılır yanı arabadan acayıp bır ses cıkıyomus dedıklerıne gore.
Puhahahhahahah konuya bakın beyler herkes herkese karşı oldu bi anda. Tıtanların savaşına dönecek.
rs ler, rc ler fn2 ler, ep3 ler, pug grubu, bmwler :D
amerikan güreşinde bi kapışma varya 8 kişi birbirine dalıo ona döncek birazdan
heh bunu bekliyodum bende seviye düşmeye başladı tamam, kim mutluymuş noolmuş ben anlamadım, atmosferik aynı haacimdeki iki araçtan bahsediyoruz, modifiye avcısımıyım ben ne biliyim kimin arabasında nevar ne yok geldi denedik işte geçseydi filtre egzos headerslı fn2 geçtim dermiydi demezmiydi acaba ss in sahibi ki videonun sonunu izlersen sende bana hak vericeksin, baktı gecemiyor konu biranda ikiye tek deniyoruza kayıyor, halbuki bilmiyorki benim bagajımda nasıl bi sistem var ve aslında standartta fn2 rs ten nekadar ağır,
Bora şu senin aracı sattığın arkadaşla bi deneme ayarlıcaktın sanki bana yoksa benmi yanlış hatırlıyorum:)
Serhat adam motoru patlatmış :( Blok delmiş. Şimdi çok komik bir rakama satıldı bir ustaya. Ama asıl sürpriz o zaman geliyor. Usta Megane RS II Motoru ile swaplayacakmış. Yani artık konu dışı oldu :rolleyes:
Serhat Y.
03-09-2010, 15:43
Yaw ne en hızlısı allahaşkına yapmayın etmeyin adamın arabasında mod.olarak pek bişey yok güzel gidiyor sadece ikiye tek yapılmış galiba geçmişsiniz normaldir.Teke tek olsa nolu belki yine geçersiniz ,
Yanlış bilmiyosam flasprolu fn2 f/h/c li typer kadar gidiyor...
yahu yapmayın kendi aranızda anket yapmadınızmı ne hızlınız ss değilmiydi, ankette tamam senin araçta vardı ama ben trafikte yürüyen en hızlıyı dikkate alıyorum senin araç bitmedi sanırım henüz, benimde setup değişikliğim olacak yakında umarım sizin istanbula geldiğiniz tarihte aracım yetişirde deneme fırsatı buluruz,