Orijinalini görmek için tıklayınız : s2k vs Rol Vti Ankara
chiefkadir
03-09-2010, 23:55
S2000 ile Rol Vti denemek istiyoduk epeydir geçenlerde denedik sağolsun Cenk kardeşimin araba zehir gibi olmuş maşallah:icon_tup:
Specler,
s2k de-cat,aem v2,komple egsoz
Rol vti 84mm Piston,conta
(Jenerik karışmış ilk deneme 70-72 gibi basıldı)
http://www.streetfire.net/video/s2k-vs-rol-vti_2055963.htm
chiefkadir
03-09-2010, 23:58
hangi ara denediniz :DÜç beş gün oluyo bro :D
Maş her 2 aracada ROL vtec kabus olmuş ankarada yaw :D:D Kazasız belasız ...
JapanVsGermany
04-09-2010, 00:03
Walla Rol Vtec ne oldu onu ben bilemem ama ben 4 atınca S2000benim kabusum oldu onu zaten izleyenler gördü maşallah :)
Bilmeyenler için söyleyeyim,denemeyi yaptığımız gece gördüm ki benim arabaya artık bir yazılım şart. 9000Dewir çewirmek lazım zira Rol Vtec hala stock yazılım ile 8300d/d çewiriyor, 4ten 5.vitese attığımda 180km ciwarında bir hızda oluyorum we yokuş yukarı olduğu zaman o süratte 5te sabit kalıyorum. İyi bir yazılım ayarı ile dolu dolu 9K dewir çewirmek gerekli...
Bu arada denediğim S2K de benim şansıma maşallah OHA SPEC gidiyor, videolardan birisi yokuş yukarı diğer düz yol, araba 200le giderken maşallah 100ler gider gibi hızlanmayı kesmiyor.
S2K sahibine teşekkür ediyorum burdan tekrar kırmayıp denediği için :)
Masallah araclara güzel deneme olmus
Walla Rol Vtec ne oldu onu ben bilemem ama ben 4 atınca S2000benim kabusum oldu onu zaten izleyenler gördü maşallah :)
Bilmeyenler için söyleyeyim,denemeyi yaptığımız gece gördüm ki benim arabaya artık bir yazılım şart. 9000Dewir çewirmek lazım zira Rol Vtec hala stock yazılım ile 8300d/d çewiriyor, 4ten 5.vitese attığımda 180km ciwarında bir hızda oluyorum we yokuş yukarı olduğu zaman o süratte 5te sabit kalıyorum. İyi bir yazılım ayarı ile dolu dolu 9K dewir çewirmek gerekli...
Bu arada denediğim S2K de benim şansıma maşallah OHA SPEC gidiyor, videolardan birisi yokuş yukarı diğer düz yol, araba 200le giderken maşallah 100ler gider gibi hızlanmayı kesmiyor.
:icon_tup: Yazılım konusunda bence geç bile kalınmış dene bilir ama cidden böyle bu speclerde böyle giden bi vtı yok sanırım MAŞALLAH tekrar kazasız belasız tekrar...
chiefkadir
04-09-2010, 00:08
S2K sahibine teşekkür ediyorum burdan tekrar kırmayıp denediği için :)Combo biraz daha insaflısı var bir iki gün sabret onlada deneriz iyi tutundun yine bu sefer teke tek yaparız:icon_tup:
Üç beş gün oluyo bro :D
Kadir abi sen her gece rolldemisin :D
chiefkadir
04-09-2010, 00:15
Kadir abi sen her gece rolldemisin :DBazen takılıyom conem:hahaha:
re$o ayar çekmek lazım sana olmuyo böle :D
masallah araclara.. :)
s2000'n durusu yeter ya cok guzeldi gözlerimi alamadim o gece :D
60hp olsun, s2000 olsun :hehe:
maşşallah çok ii asılmış s2000 e vti.
rol yine tadında yürümüş maşallah
flexamin
04-09-2010, 00:19
maşallah maşallh reşo ve kadir ağa :D canlı canlı izleyenzi :D
chiefkadir
04-09-2010, 00:20
re$o ayar çekmek lazım sana olmuyo böle :D
masallah araclara.. :)
s2000'n durusu yeter ya cok guzeldi gözlerimi alamadim o gece :D
60hp olsun, s2000 olsun :hehe:Heyaw ne geceydi:hahaha:
Senide bekliyoruz sahneye bro benden önce denersin herhalde s2k ile:)
maşallah maşallh reşo ve kadir ağa :D canlı canlı izleyenzi :DSende vardın demi bro ogün:)
VTI'da sıkıştırma ne alemde. Stock sıkıştırma oversize piston mu var ne var üstünde.
seytan diyo sök p28'i geri tak safc'yi :D :D :D
şu s300/neptune isini halledeyim abi zevkle..
10-11 afr ile geziyorum söylemesi ayip :hehe:
tender06
04-09-2010, 00:23
reşo nikah ne zaman :D :D :D
reşo nikah ne zaman :D :D :D
benim boşamam lazım önce ilk kocasıyım ne de olsa :hehe:
chiefkadir
04-09-2010, 00:24
VTI'da sıkıştırma ne alemde. Stock sıkıştırma oversize piston mu var ne var üstünde.Orjinal 81mm ken Bizimkinde 84mm 12,5 sıkıştırma+buddyclub ince conta var hacim 1778cc yapıyodu galiba hesaplamıştık..
tender06
04-09-2010, 00:25
benim boşamam lazım önce ilk kocasıyım ne de olsa :hehe:
la sen nasıl kocasın görmüyonmu adam hardcore yapmış ahauaha :D :D :D
JapanVsGermany
04-09-2010, 00:26
chaylak, bu akşam sana bi nikah kıyacaktım, ayarım yok ayarı sen werme demedin mi? :D
Mesut, sen nikahlım değil misin? laf etme şimdi 7kocalı mesut :)
İlla da nikahlanacaksam bırakın da böyle giden bir S2K ile olsun gocunmam :)
darton gömlek 84mm piston var artı olarak ama p28i bagajda geziyo oem beyinle yürüyo öle garip bi arabamiz var iste :D
tender06
04-09-2010, 00:27
chaylak, bu akşam sana bi nikah kıyacaktım, ayarım yok ayarı sen werme demedin mi? :D
Mesut, sen nikahlım değil misin? laf etme şimdi 7kocalı mesut :)
İlla da nikahlanacaksam bırakın da böyle giden bir S2K ile olsun gocunmam :)
puhahahaha buz getirin derdim ama neyse :D :D
la sen nasıl kocasın görmüyonmu adam hardcore yapmış ahauaha :D :D :D
kanka bu ara boşladım ya onu gözü dışarı kaydı hemen ondan oluyo :D
tender06
04-09-2010, 00:28
darton gömlek 84mm piston var artı olarak ama p28i bagajda geziyo oem beyinle yürüyo öle garip bi arabamiz var iste :D
bide stock 106 geçer karım der ahuhauahua :D :D
chiefkadir
04-09-2010, 00:29
Ulen tender burdada başladın geyiğe :)
JapanVsGermany
04-09-2010, 00:30
mesut ben senin 106'nı ZIR STOCK ACCORD ile geçtikten sonra o makama eriştim, senin 106'nı Rol Vtec ile geçtiğimde ben şaka yapıodum sadece sen ciddiye almışın,yamanmaya çalışma :D
tender06
04-09-2010, 00:31
mesut ben senin 106'nı ZIR STOCK ACCORD ile geçtikten sonra o makama eriştim, senin 106'nı Rol Vtec ile geçtiğimde ben şaka yapıodum sadece sen ciddiye almışın,yamanmaya çalışma :D
hayla accord sevdasında nasıl geçtiğinide bi anlat sen ikinci vites olduğunu ben 3 te olduğumu senin vtecinin açılana kadar beklediğimizi ve o kocaman 2.4 moturunla 190 da anca geçtiğini anlatki millet bilsin :D :D
tender06
04-09-2010, 00:33
Ulen tender burdada başladın geyiğe :)
banlarlarmıki ya la :D :D
ankraa yıne cosmus masallahh masallah
flexamin
04-09-2010, 00:37
Heyaw ne geceydi:hahaha:
Senide bekliyoruz sahneye bro benden önce denersin herhalde s2k ile:)
Sende vardın demi bro ogün:)
aynen bensiz olur mu :D ailenizin çatlağı :D
rol vtec e maşallah iyi tutunmuş ;)
Orjinal 81mm ken Bizimkinde 84mm 12,5 sıkıştırma+buddyclub ince conta var hacim 1778cc yapıyodu galiba hesaplamıştık..
O zaman 1800cc 12.8 CR bir VTI desek daha doğru olucak.
chiefkadir
04-09-2010, 01:57
O zaman 1800cc 12.8 CR bir VTI desek daha doğru olucak.Evet aynen öyle ..Yakında p28 takacak bakalım hayırlısı;)
mad_max1978
04-09-2010, 02:14
maşallah her 2 aracada.bu s2000 tuğbayın denediği araçmı?
Maşallah her iki araca da. Vtec fenalarda. S2K belli bir süratten sonra ciddi açmış arayı. Yanlız S2K' nın vites geçişlerini dinledim de, adam 5 ten 6 ya atıyor araba hala devirlenmesini koruyor. Ulan ne kabustu RS te 4 ten 5 e attığımız günler :hehe:
chiefkadir
04-09-2010, 08:24
Maşallah her iki araca da. Vtec fenalarda. S2K belli bir süratten sonra ciddi açmış arayı. Yanlız S2K' nın vites geçişlerini dinledim de, adam 5 ten 6 ya atıyor araba hala devirlenmesini koruyor. Ulan ne kabustu RS te 4 ten 5 e attığımız günler :hehe:Bro sanada s2k almanın zamanı geldi herhalde baya sulanıyosun:hahaha: Bu s2k ıle ben daha once Rol typer ıle denemıştım bende kpro+rbc vardı s2k ıse zır stock du(sağdaki mavi) o zaman baya fark olmuştu.Şimdi araba filtre egsoz ile baya iyi olmuş beyaz s2k kadar gider bence..
http://www.streetfire.net/video/rol-typer-vs-s2k-vs-blue-s2k_720160.htm
vtc mania
04-09-2010, 08:52
rol yine tadında yürümüş maşallah
:icon_tup::icon_tup:
vtı cok guzel gitmiş maşallah:) ama 17 jant olmasa sankı daha cok tutunabılırmıs ya.15 takıp denersenız iyi olur bence :)
JapanVsGermany
04-09-2010, 09:06
Jantlar gece wideolarında süper görünüyor ama değil mi :)
Görüntü yanıltmasın,üzerindeki jantlar 15 :)
Tutunmak güzel şey ama gerçekten 170lerden sonra S2K hızlanmayı hiç kesmiyor,o sebeple widelorda da görüldüğü üzere 5.vitese attıktan hewes kalmıyor (benzin bedawa değil:D ) ben bırakıyorum ama S2K 240a kadar allah ne werdiyse yapıştırıyor, çok da güzel gidiyor maşallah :) (Not: 240da chiefkadir frenleme sistemi dewreye giriyor yoksa o S2K daha gider :D )
Maşallah Güzel Denemeler Olmuş.
mannerboy
04-09-2010, 15:32
hacimi tam olarak 1714 cc çıkar piston büyütme olayınada stroker denmez strok granktan gelir :) denemeler güzel olmuş
Beyler videolarda dikkatimi çeken bir nokta var. s2k nın kadranını arada bir gördüğümüz için; 75 den 200km ye geliş sn sine videodan baktığımızda aslında sürenin hiçte az olmadığını görüyorum. Yani 75-200km hızlanması 20 sn nin altına hiç düşmemiş. Buda bence kesinlikle çok ii bir hızlanma değil. Bu tip bir s2k dan ben bu hızlanmayı 14-15 sn ler civarında olmasını beklerdim. Videodan videoya atıfta buşlunmanın çok manasız olduğunu bilsemde, 320d in kadran videosuna bakarsanız onunda bu sn lere koştuğunu görürsünüz. Burada bir terslik var ama ne ?
chiefkadir
04-09-2010, 16:00
Beyler videolarda dikkatimi çeken bir nokta var. s2k nın kadranını arada bir gördüğümüz için; 75 den 200km ye geliş sn sine videodan baktığımızda aslında sürenin hiçte az olmadığını görüyorum. Yani 75-200km hızlanması 20 sn nin altına hiç düşmemiş. Buda bence kesinlikle çok ii bir hızlanma değil. Bu tip bir s2k dan ben bu hızlanmayı 14-15 sn ler civarında olmasını beklerdim. Videodan videoya atıfta buşlunmanın çok manasız olduğunu bilsemde, 320d in kadran videosuna bakarsanız onunda bu sn lere koştuğunu görürsünüz. Burada bir terslik var ama ne ?Terslık şu olabılır , bız 1100 rakımda deneme yaptık ve çıkış eğım vardı bırı 80 dığerı 90 kılo ıkı kışıyle:icon_tup:
chiefkadir
04-09-2010, 16:02
hacimi tam olarak 1714 cc çıkar piston büyütme olayınada stroker denmez strok granktan gelir :) denemeler güzel olmuşStroker kım demış kı ?
Beyler videolarda dikkatimi çeken bir nokta var. s2k nın kadranını arada bir gördüğümüz için; 75 den 200km ye geliş sn sine videodan baktığımızda aslında sürenin hiçte az olmadığını görüyorum. Yani 75-200km hızlanması 20 sn nin altına hiç düşmemiş. Buda bence kesinlikle çok ii bir hızlanma değil. Bu tip bir s2k dan ben bu hızlanmayı 14-15 sn ler civarında olmasını beklerdim. Videodan videoya atıfta buşlunmanın çok manasız olduğunu bilsemde, 320d in kadran videosuna bakarsanız onunda bu sn lere koştuğunu görürsünüz. Burada bir terslik var ama ne ?
çıkış eğiminden kaynaklanıyor sanırım
mannerboy
04-09-2010, 16:14
Stroker kım demış kı ?
bazıları 1.8 strokerli felan diye biliyor yazıyor başka konulardada geçmişti o yüzden yazdım
VTec_king
04-09-2010, 16:27
rol vtec le azcık daha oynansa gerçekten çok başarılı olur
şu videodaki haliyle bile headers filtre egzozlu type r a bayagı yakın gider
ben teşekkür ederim kardeşim vti öyle bir kafa çıkartıyorki başta harbiden şaşırdım çok iyi gidiyor gerçekten devir çevirirsen tutunursun kesinlikle 1100 rakımda hızlanma normal 0 rakımda bu kadar gazla 270 görürdük rahat :D gerçi yine görecektik kadir durdurmasa idi sizin araçtan çekilen videoları merak ettim nasıl gözüküyor koyarsanız sevinirim
rol vtec le azcık daha oynansa gerçekten çok başarılı olur
şu videodaki haliyle bile headers filtre egzozlu type r a bayagı yakın gider
yakınmı :)
bence filtre egzoz headerslı bı type r ROL u gecemez :)
chiefkadir
04-09-2010, 21:22
ben teşekkür ederim kardeşim vti öyle bir kafa çıkartıyorki başta harbiden şaşırdım çok iyi gidiyor gerçekten devir çevirirsen tutunursun kesinlikle 1100 rakımda hızlanma normal 0 rakımda bu kadar gazla 270 görürdük rahat :D gerçi yine görecektik kadir durdurmasa idi sizin araçtan çekilen videoları merak ettim nasıl gözüküyor koyarsanız sevinirimMaşallah bro baya düzelmiş araba :) 220-230 yakın gidilmediği sürece kasmaya gerek yok kankam ;)
yakınmı :)
bence filtre egzoz headerslı bı type r ROL u gecemez :)Bro Cenk şu sıra pek gözükmüyo bence Rol vti Cenk ile Tolganın dediği gibi aynı gider(rol 1boy önde) Typer 200 sonrası geçer;)
by serçe
05-09-2010, 02:14
güzel deneme olmuş maşallah araçlara ............
elastico
06-09-2010, 22:57
maşallah rol vti geçildigine göre s2000 crx le kapışmaya hak kazanmış :)
Maşallah keyifli denemeler olmuş )
minimal_freak
06-09-2010, 23:15
:hahaha::hahaha::hahaha::D:D:D:D
olm manyak mısın başladın yine ahahahhhh :D
maşallah ikisinede, yol şartlarını bildiğimden zaman dilimi / hızlanma normal görünüyor bencede, rol çok iyi tutunmuş:icon_tup:
JapanVsGermany
06-09-2010, 23:59
yahu deniz,sen gece 12den önce uyumaya mı başlasın yoksa artık ayıkken de mi rüya görüyorsun :)
Sen önce 1.6 bir vti geç, sonra gel beni bul ;)
gider yapma millete mübarek gün :hehe:
JapanVsGermany
07-09-2010, 00:10
la cenk olm sende de iyi ki bi turbo civic war ha kime yazsam zank diye karşıma çıkıosun...
hacım senin rakibin atmosferik civicler değil, sen kalk bi turbo civiclere yanaş bakalım nasıl oluyor???
Pardon duyamadım :D :D :D
ne alaka olm konuyla simdi?
senin yazdigin ortami germeye müsait sözden dolayı iki laf attık işte ortam gerilmesin diye..
söyledigin seye bak, ben zaten seninle denemem daha 34985390458 kere geçtim yeter :hehe:
elastico
07-09-2010, 00:25
yahu deniz,sen gece 12den önce uyumaya mı başlasın yoksa artık ayıkken de mi rüya görüyorsun :)
Sen önce 1.6 bir vti geç, sonra gel beni bul ;)
hehehe geçemedigim 1.6 vti mi var :)
bu arada sizin rolede baktım 200 dedimmi bitiyor zaten :)
200 den sonraki hızlarda vti de geçse fark etmez :) yarış bitmiştir zaten :)
Cihan Çizmeci
07-09-2010, 00:39
Maşallah araçlara Rol iyi
tender06
07-09-2010, 02:22
ne alaka olm konuyla simdi?
senin yazdigin ortami germeye müsait sözden dolayı iki laf attık işte ortam gerilmesin diye..
söyledigin seye bak, ben zaten seninle denemem daha 34985390458 kere geçtim yeter :hehe:
ne biri hardcore mu dedi puhahahahha :D :D
maşallah araçlara ROL s2k ya tutunmus :) s2kda zor atmıs yakasından maşallah rol vtec e:)
JapanVsGermany
07-09-2010, 12:10
chaylak,hazır araban ayarsızken bir bassaydık da ayarı ben werseydim :) :) :)
elastico deniz, vti 230un üzerine kadar kesilmeden çıkıyor sewgili kardeşim, wideolarda 170den sonra 2sk fena halde gittiği için 180de 5.witse geçirdikten sonra zorlamayıp bıraktık aracı. Aha madem 200den sonra kesildiğini düşünüyorsun, gel senle bir deneme yapıp wideo çekelim, kamera şakası diye akıllı tw ye yollarız hatta :)
Neyse bu gibi konuşmaların atışmaların sonu gelmez, wideo güzel olmuş bir daha izledim de :D
Benim araçtan yapılan çekimler erdi'de ama onun telefon da ziyan specc çekim yapıo, sorarım yine de :)
elastico
07-09-2010, 12:45
chaylak,hazır araban ayarsızken bir bassaydık da ayarı ben werseydim :) :) :)
elastico deniz, vti 230un üzerine kadar kesilmeden çıkıyor sewgili kardeşim, wideolarda 170den sonra 2sk fena halde gittiği için 180de 5.witse geçirdikten sonra zorlamayıp bıraktık aracı. Aha madem 200den sonra kesildiğini düşünüyorsun, gel senle bir deneme yapıp wideo çekelim, kamera şakası diye akıllı tw ye yollarız hatta :)
Neyse bu gibi konuşmaların atışmaların sonu gelmez, wideo güzel olmuş bir daha izledim de :D
Benim araçtan yapılan çekimler erdi'de ama onun telefon da ziyan specc çekim yapıo, sorarım yine de :)
200den sonra vti s2000 i geçse de degildi aslında yanlış yazmışım, vti 200den sonra crx i geçsede sorun degil yarış 200de bitiyor zaten genelde, demiştim aslında :) abi sen arabayla fazla oynamada 2 ay falan senle bi kalkalım akıllara zarar tv ye koyarız videolarıda heheh :)
JapanVsGermany
07-09-2010, 13:02
2ay ben beklerim de araba 2 ay daha bende kalır mı onu bilemem denizcim :)
Ne zaman istersen gel ama beklerim :)
elastico
07-09-2010, 13:03
aslında senle bi rovanş yapmak lazım :) accordla lastiksiz saxoyu geçmiştin hani hatırlıyon demi :)
Caneration
07-09-2010, 13:07
ROL'ün gidişine hayranım :D maşallah.
JapanVsGermany
07-09-2010, 13:07
don lastiği gibi uzatmıştım hem de accord ile saxo'yu,hatırlamam mı, wideou bile war :D
ankarada 106 yla deniyecek cigerli crx arıyoduk ne zaman müsaitsin?
JapanVsGermany
07-09-2010, 13:17
ankarada 106 yla deniyecek cigerli crx arıyoduk ne zaman müsaitsin?
fatiiii, elastico avea'lı değil, fazla yüklenmeyin :D
chiefkadir
07-09-2010, 13:19
Konu dağılıyor yine ,
@elastico Deniz sen Krc(2 kişi) sen Crx(tek ve araban sökük) denediniz krc seni geçti yarım boyda olsa geçti başka vti ile denedinmi ?
ah unuttunuz tabi siz:)
istek üzerine kilit