Orijinalini görmek için tıklayınız : Az vtec-vav vtec-kam vtec
serdar_07
04-09-2010, 12:58
antalyadaki iftar buluşması sonrası kemere dönerken sıktık biraz:)
vav vtec= filtre-hedır-düzboru-egsoz
kam vtec=filtre-düzboru-ITR egzantrik-egsoz
az vtec= bilmiyorum:) ama body kit çok tutuyo arabayı:)
http://www.streetfire.net/video/az-vtkam-vtvav-vt_2056170.htm
birazda tünel show yapalım dedik:D
http://www.streetfire.net/video/mov01964mpg_2056171.htm
diğer çekilen videolarıda bekliyoruz..
video aktif değil henüz :D
edit: aktif
onn_dear
04-09-2010, 13:10
maşallah araçlara
tünel çok fena olmuş ,çok başarılı
serdarcım geriden başlamana rağmen güzel geçmişsin :icon_tup:
serdar_07
04-09-2010, 13:20
:D:D:D:D bide AZ ye yetişebilseydim :D
kam vtecin speclerine İTR eksantrikleri eklerseniz daha iyi olur..
serdar_07
04-09-2010, 13:43
düzeltildi..
Keyifli olmuş :) Tünelde yanyana gelip sıksaymışsınız daha güzel ses çıkacakmış..maşallah araçlara..
by_BuRoCk
04-09-2010, 14:07
linklerde bi sorunmu var videolar açılmıyor
Maşallah :D
İçim kıpır kıpır zaten bu videoları izleyince gidip hemen vti alasım geliyor.
Sıkıyorum kendimi :)
serdar_07
04-09-2010, 14:11
linklerde bi sorunmu var videolar açılmıyor
linklerde sorun yok:)
JapanVsGermany
04-09-2010, 14:41
Çok güzel we eğlenceli denemeler we wideo olmuş, allah kabul etsin iftarınızı :)
---caner---
04-09-2010, 14:47
hey maşşallah be sesler müthiş çıkmış
Gokalp-M
04-09-2010, 14:55
az abdullah abide spec yok herşey var :D
KCANN_220
04-09-2010, 15:04
cok ıyıler masallah kazasız belasız..:)bnm arabaylada denemek nasıp olur ıns...
serdar_07
04-09-2010, 15:06
az abdullah abide spec yok herşey var :D
hahahahha ewt her şey var abdullah abide :D
Jön Türk
04-09-2010, 15:13
Zamanın aşkları tatlı telaşları :D
Güzel güzel :)
3 * 41 = 123 kere maşalah :D
MaşallaH araclara tünel fena olmuş :)
Gokhan43
04-09-2010, 16:13
Maşallah 3üne de :) Tünel kısmı iyimiş :D
VTec_king
04-09-2010, 16:30
maşallah vtec leri seviyoruz :)
maşallah vtec olsun çamurdan olsun
serdar üçünüzdede ikişer kişimi vardı ?
kırmızı sedanda kısa var yanılmadıysam doğrumudur ?
sakın yanlış anlaşılmasın sadece bilgilendirme maksatlı yazıcam....itr egzantriklerinin can alıcı devrini çeviremiyor kam vtec şu anda....çıtırdan iş görüyor elbette ama devir döndüğünde birazcık daha gideri var....inşallah yakında döndürücek :icon_tup:
üç aracada maşallah çok güzel bir deneme olmuş....dostluğunuz daim olsun....
nakayama
04-09-2010, 17:01
Maşallah KAM vtec'e dün gördük speclerine göre 10 numara gidişi var..
http://www.nasilyap.com/wp-content/uploads/nazar.jpg
serdar_07
04-09-2010, 17:28
serdar üçünüzdede ikişer kişimi vardı ?
kırmızı sedanda kısa var yanılmadıysam doğrumudur ?
sakın yanlış anlaşılmasın sadece bilgilendirme maksatlı yazıcam....itr egzantriklerinin can alıcı devrini çeviremiyor kam vtec şu anda....çıtırdan iş görüyor elbette ama devir döndüğünde birazcık daha gideri var....inşallah yakında döndürücek :icon_tup:
üç aracada maşallah çok güzel bir deneme olmuş....dostluğunuz daim olsun....
abi kırmızı sedanda kısa var p28 var hedırs var piston felan var ama tam detayını bilmiomrum 3 araçtada 2 şer kişi ile basıldı...:icon_tup: egzantirikleri tam olarak kullanamıyorum şu an..
Selcuk_RoL
04-09-2010, 17:36
maşşallah araçlara
AZ vtec deyince biran benimki sandım :D
tünel videosu çok başarılı maşallah vteclere :)
G.S.İ_07
04-09-2010, 18:04
Serdar tekrar maaşallah yürürüne makina güzel hepside güzel gerçekten .:icon_tup:
lordly_07
04-09-2010, 19:15
vtecler gerçektende çok güzeller maaşallah.kazasız cezasız inşallah..kemer tünelleri iyi akustik oluşturmuş :)
alikarakus
04-09-2010, 19:21
amatörce 3 araba yan yana giderken çekilen bir video alper abi arabaların giderini tartışılıcak bir video değil yine güzeldi depoo yu ceken varsa bekliyoruz videoları :))
maşallah araçlarınıza vtec ayrı bi tad :)
serdar_07
04-09-2010, 19:26
amatörce 3 araba yan yana giderken çekilen bir video alper abi arabaların giderini tartışılıcak bir video değil yine güzeldi depoo yu ceken varsa bekliyoruz videoları :))
depoo videosuda gelio az kaldı....ayrıca amatörce olan ne onu anlamadım:soru:
kırmızı vtec bi de sade bi görünüme kavuşsa daha gideri var gibi :D
evet o body ciddi etkiliyordur olayı bencede...
ekliyecez videoları az sabır :)
gri vtecteki egzos ne marka kardeşim ?
alikarakus
05-09-2010, 00:20
depoo videosuda gelio az kaldı....ayrıca amatörce olan ne onu anlamadım:soru:
vav vtec sahibi özgür abi hazır bi tereddüt varsa giderelim istediği zaman geleyim diyo roll drag farketmez biraz etkinlik olmuş olur :D
masallah vteclere gece gece senfoniyi son ses actim izledim
Maş çok güzel bi etkinlik olmuş daa benim annamadım bu AZ yi iyiki body tutuo tutmasa ne olurdu acaba :D:D:D
iftara doğru giderken sahile girdikten sora siz önden bastığınızda az nin beni bi geçişi vardı ztn sağ şeride geçtiğimde arkadan basarak gelmiş ohhh ha dedim :D ben sti ın arkasından sıktıktan sonra (tabi sti %30 gazla gidiyodu) :D
zevkli bi deneme olmuş maşallah araçlara
depoo yolu videolarıda var elimde:icon_tup: bugüne koyarım kim önde kim geçti daha net görmüş oluruz..:)
http://video.ak.fbcdn.net/cfs-ak-ash2/57597/370/434714168953_34947.mp4
Bu ilk deneme.önlerine araba çıkıyor ve Serdar kesiciye düşmesine rağmen geçtiği görülüyor:icon_tup:2.videoyu henüz yüklemedim.Ondada farklı bi sonuç olmuyor VAV'ın baya erken basmasına rağmen benim gördüğüm:)
Edit:Link değişti.
by serçe
05-09-2010, 02:23
maşallah...................
serdar_07
05-09-2010, 08:23
vav vtec sahibi özgür abi hazır bi tereddüt varsa giderelim istediği zaman geleyim diyo roll drag farketmez biraz etkinlik olmuş olur :D
benim içinde farketmez kardeşim kemerde yol yok bigün ayarlayalım gidelim antalyaya TEREDDÜTLERİ gideririz..:heyoo:
cihan-07
05-09-2010, 09:17
engin abi akşam teklif yaptı.ya biz kemer e gelelim diye alper abi uygun yer yok dedi o zaman siz kumlucaya gelin dedik her yer uygun dedik. işten geç çıkıyoruz filan dedi.
serdar_07
05-09-2010, 09:54
engin abi akşam teklif yaptı.ya biz kemer e gelelim diye alper abi uygun yer yok dedi o zaman siz kumlucaya gelin dedik her yer uygun dedik. işten geç çıkıyoruz filan dedi.
kemerde uygun yer yok hakkaten ve işten 12 gibi çıkıoruz zaten yorgun oluyoruz..uygun bi zamanda antalyaya gideriz deneriz..
cihan-07
05-09-2010, 10:11
kumlucaya gelin heryer uygun drag rolling drift ne isterseniz . biz akşam davet ettik yada biz gelelim dedik
serdar_07
05-09-2010, 11:06
kumlucaya gelin heryer uygun drag rolling drift ne isterseniz . biz akşam davet ettik yada biz gelelim dedik
bu kadar hırs yapmaya gerek yok...zamanı gelince deneriz;)
aynen telefonda belirttiğim gibi kemer de uygun yer yok ve halen sezondayız..sıkıntı yok kumlucaya geliriz müsait alan çok orada bir daha deneriz :icon_tup:
maşallah araçlara :icon_tup:
metin_07
05-09-2010, 19:34
3aracında Maşallahı var.AZ ninde ayrıca MAŞALLAHI var.dipo videosunuda izledim..KAM vtec :icon_tup::icon_tup:
Masallah araclara sesler güzelmis:D
cihan-07
06-09-2010, 10:41
vav 88 deki eksoz mack hasan performance el yapımı eksoz
cihan-07
06-09-2010, 10:43
nakayama
06-09-2010, 13:25
O gün kendim gördüm kam vtec vav vteci geçiyor.
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 14:13
Benim eski 106 da ordaydı denemediniz mi Alper abi ile? Gideri çok güzel bir 106 tıdır Antalyada çığır açar kendi speclerinde benim bildiğim kadarıyla :) Olsa haberim olurdu o spec lerde onun gibi koşabilecek yada üst spec ler bile zor yakalar. :)
Maşallah araçlara tüneli yıkmamışsınız ona üzüldüm ama o kadar araba:)
nakayama
06-09-2010, 14:21
Benim eski 106 da ordaydı denemediniz mi Alper abi ile? Gideri çok güzel bir 106 tıdır Antalyada çığır açar kendi speclerinde benim bildiğim kadarıyla :) Olsa haberim olurdu o spec lerde onun gibi koşabilecek yada üst spec ler bile zor yakalar. :)
Maşallah araçlara tüneli yıkmamışsınız ona üzüldüm ama o kadar araba:)
başka bir 106 ile denendi kafa kafaya gittiklerini söylediler...
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 14:23
başka bir 106 ile denendi kafa kafaya gittiklerini söylediler...
Başka bir 106 da o Antalya daki egzantrikten kısaya volana herşey olduğunuda söylediler mi? :)
2 sinin arasında uçurum spec farkı var. Benim eski beyazda piston Chip Filtre Eksoz Piston var ne debriyaj ne volan ne kısa ne egzantrik hiçbişey yok.
nakayama
06-09-2010, 14:24
Başka bir 106 da o Antalya daki egzantrikten kısaya volana herşey olduğunuda söylediler mi? :)
filtre eksoz çip...
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 14:26
filtre eksoz çip...
:) Hangi 106 mış o? Ben haftaya Antalya'dayım yolun arabamı yormıyacağını bilsem onunla gelicem ama halen kararsızım zaten bir gaza gelsem ordayım :) Uçakla araba arasında gidip geliyorum. Ben açık söliyim beyazın arkasından chip filtre eksozlu bir 106 nın yürümesini ben kendim görmeden inanmam Antalya ya geldiğimde ben biner denerim
nakayama
06-09-2010, 14:27
:) Hangi 106 mış o? Ben haftaya Antalya'dayım yolun arabamı yormıyacağını bilsem onunla gelicem ama halen kararsızım zaten bir gaza gelsem ordayım :) Uçakla araba arasında gidip geliyorum. Ben açık söliyim beyazın arkasından chip filtre eksozlu bir 106 nın yürümesini ben kendim görmeden inanmam Antalya ya geldiğimde ben biner denerim
Buyr misafirimiz ol :) Deneticek araba çok :icon_tup:
ocean0636
06-09-2010, 14:31
Kam vtec var en başta :D
Harbiden felaket gidiyor cidden çok temiz bi vtec :icon_tup:
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 14:32
Sıkıntı yok :) Sizde type R var galiba.Ama emin olun siz buraya gelecek olsanız ve misafirim olsanız ben size böyle davranmam :) Farketmez daha gelmeden bilendiyseniz her türlü çözeriz :icon_tup:
Ama birgün İzmit'e düşerseniz her türlü başımın üstünde yeriniz var.
nakayama
06-09-2010, 14:33
Sıkıntı yok :) Sizde type R var galiba
Hayır Type-R yok jaguar var bende.
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 14:34
Hayır Type-R yok jaguar var bende.
Maşallah R yazınca yanlış oldu k. bakmayın
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 14:36
Ha bu arada Alper abi eksozuda sökmek gibi 106 ya yapılacabilecek o spec lerdeki en kötü hareketi yapmıştı 2 gün önce kouştuğumuzda :) Bilmiyorum işte ben gelince daha detaylı konuşur izleriz ;)
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 14:41
Kam da taşlama yada conta kasnak piston vs yok mu sadece Egzantrik filtre eksoz düz boru mu? Merak ettim
dragon07
06-09-2010, 14:43
cihan antalyanın saxo 106ları efsane gider zaten...
zvde cip egzoz cai var...hee sen DS 106 ile karıstırmıs olma ZV yi...
yok bizim burda eksoz cai çip kısalı yada nasıl bi spec varsa getirin deneyelim...misafirimiz oln hatta bikaçta vtec getirin...burda zaten 30-40 vtek var...herkez dener geri vites olmaz.inş yolunuz düşer birde akşama infernoya gideriz kemere...o zaman çok iyi olur basın gelin :D
nakayama
06-09-2010, 14:43
Kam da taşlama yada conta kasnak piston vs yok mu sadece Egzantrik filtre eksoz düz boru mu? Merak ettim
Egzantrik filtre eksoz düz boru specleri.Yazılım ve headers dan sonra o egzantrıklerın faydasını görür.
By_HaNNibaLL
06-09-2010, 14:44
Bunlar Nasil Vtec :D:D
Tunel özellikle bitirdi beni
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 14:49
Egzantrik filtre eksoz düz boru specleri.Yazılım ve headers dan sonra o egzantrıklerın faydasını görür.
Tabiki daha çok faydasını görür. :icon_tup:
cihan antalyanın saxo 106ları efsane gider zaten...
zvde cip egzoz cai var...hee sen DS 106 ile karıstırmıs olma ZV yi...
yok bizim burda eksoz cai çip kısalı yada nasıl bi spec varsa getirin deneyelim...misafirimiz oln hatta bikaçta vtec getirin...burda zaten 30-40 vtek var...herkez dener geri vites olmaz.inş yolunuz düşer birde akşama infernoya gideriz kemere...o zaman çok iyi olur basın gelin :D
Yok kanka işte bunları nerden çkaryıosunuz ben normal bişey yazdım geri vites olmaz atlarlar zıplarlar 50 kişi gelin falan :) :) Gelin dediğin yer tr nin bize göre en güneyi farkındasın değil mi? :) Maşallah araçlarınza bişey demedim sakin olun :) Ben nişanlımı görmeye gelicem Antalya ya kanka olayım bu :) Farketmez ztn Inferno için davet aldık daha önce tabiki sizlede giderim saolasın düşünmen yeter :icon_tup: Daha öncede çok gidip geldim Antalya ya:icon_tup: Ben tek gelicem ya uçakla yada 106 ile.
dragon07
06-09-2010, 14:53
kardesim havalimanındayım gel her türlü karşılaız...yani msjlarını bidaa dikkatli okursa inceden giderleniyoun bunu herkez fark etti...yollar çok düzgün ıspartaya kadar ip gibi yol var...bizde edelim davet 2 kere gideriz...sana numaramı pm liyorum... gelince ara mutlaka dostum...
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 14:56
kardesim havalimanındayım gel her türlü karşılaız...yani msjlarını bidaa dikkatli okursa inceden giderleniyoun bunu herkez fark etti...yollar çok düzgün ıspartaya kadar ip gibi yol var...bizde edelim davet 2 kere gideriz...sana numaramı pm liyorum... gelince ara mutlaka dostum...
Yok kanka ben gider yapsam açık açık derim saklamam :) Msjlarıma bakıyorumda bence mimik ses yok forumda anlayışınız yanlış yansımız benim anlatımımla :) Doğrudur sorun yok ztn :) Alper abi ile tekrar bir konuşıyım yollar için eğer gel derse atlar gelirim araba ile hem orda banada lazım olur sağa sola ama duyduğuma göre polis eksoz konusunda çok sıkı imiş benim Greddy i kaldırabilirler mi? :D :D
Bu arada kız arkımda Havalimanında çalışıyor :icon_tup:
dragon07
06-09-2010, 14:57
express yolları gösteririz gezen yine geziyorda :D gündüz degil tabiiki geceleri
Jön Türk
06-09-2010, 15:01
K DS ile kafa kafaya gitti DS de kısa olmasına karşın.
ZV yi geçti diye biliyorum.
Zır stok VAV ı çok beğendim yürüyüşüdür duruşudur 10 puan aldı benden.
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 15:06
K DS ile kafa kafaya gitti DS de kısa olmasına karşın.
ZV yi geçti diye biliyorum.
Zır stok VAV ı çok beğendim yürüyüşüdür duruşudur 10 puan aldı benden.
Hmm arkadaşlar farklı diyor ama :)
K da orj susturucu olması lazım o denemede birde :) Ben atar yapmıyorum kimse yanlış anlamasında benden gittikten sonra oraya bişey yapılmadı ise o arabanın gideri gereğinden güzel ona emin olun :) Eksozu sökmemesi için yalvardım Alper abiye ama nafile polis sıkıntıymış sizin orda.K da eksoz çok şeyi değiştirir.
Edit: Şu DS ve VAV ın tam spec lerini alabilir miyim zahmet olmaz ise.
K da 51 lik eksoz orta susturucu ve orj son (Bunlar o spec te çok eksi) + filtre + piston ve Chip var.
Jön Türk
06-09-2010, 15:12
K da orj susturucu olması lazım o denemede birde :) Ben atar yapmıyorum kimse yanlış anlamasında benden gittikten sonra oraya bişey yapılmadı ise o arabanın gideri gereğinden güzel ona emin olun :) Eksozu sökmemesi için yalvardım Alper abiye ama nafile polis sıkıntıymış sizin orda.K da eksoz çok şeyi değiştirir.
Bütün denemelerden sonra alper abiye sordum abi kim geçti diye ne varsa anlattı.
videolar gelsin netleşir.
ZV 106 da komple düz boru son susturucu vardı orda denen bu.K da egsozda yok.
ortalığı karıştırmak yada kızıştırmak derdim yok.
Denemeler sonrası deeponun düzlüğünde tırcının sıkıştırmasıyla kaza yapmaktan kurtaran beyaz paliocu arkadaşa teşekkür ederim Allah razı olsun. KMK Başkanıydı sanırım.
serdar_07
06-09-2010, 15:12
K da 51 lik eksoz orta susturucu ve orj son (Bunlar o spec te çok eksi) + filtre + piston ve Chip var.
alper abiye bende yalvardım sökme egsozu diye ama:D:D VAV ın spec leri var zaten ilk sayfada benim bildiğim bu kadardı..
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 15:18
Bütün denemelerden sonra alper abiye sordum abi kim geçti diye ne varsa anlattı.
videolar gelsin netleşir.
ZV 106 da komple düz boru son susturucu vardı orda denen bu.K da egsozda yok.
ortalığı karıştırmak yada kızıştırmak derdim yok.
Denemeler sonrası deeponun düzlüğünde tırcının sıkıştırmasıyla kaza yapmaktan kurtaran beyaz paliocu arkadaşa teşekkür ederim Allah razı olsun. KMK Başkanıydı sanırım.
ZV yi geçmesi zaten normalmiş sadece komple eksozlu ise zaten ama yakınlarsa ZV ye bir baktırın derim spec leri için.Tabi burdan yazmak yanlış diyecekseniz ama ben PE yi yani K'yı çok iyi biliyorum sonuçta herşeyini yapan biziz Alper abide son düzenlemelerini yapıyor :) :) Yanıldığımı iddaa edenle ben geldiğimde kullanır denerim :icon_tup:
Diğer 106 da neler var? DS galiba
alper abiye bende yalvardım sökme egsozu diye ama:D:D VAV ın spec leri var zaten ilk sayfada benim bildiğim bu kadardı..
Yani emin olun orta susturucu taktı orj son taktı o arabayı öyle bir geri çektiki inanamazsınız... Geldiğimde ilk yapıcağım iş eksoz takmak olucak ona kim ne derse desin :) Alper abi yaktım seni bak sadece eksozlu 106 lar burda hiç denemiyordu bile benle :D
Jön Türk
06-09-2010, 15:25
SS de SS tutturmuş :D
Gitti 1 günlük egsozu söktü SS için :)
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 15:29
SS de SS tutturmuş :D
Gitti 1 günlük egsozu söktü SS için :)
Söktüğü eksoz bende :D TD0570 :) Benimde eksoz sesi azalsın diye taktım onun söktüğünü :D
cihan-07
06-09-2010, 15:30
vav 88 de:filtre.hedır.61lik.düzboru.egsoz
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 15:35
vav 88 de:filtre.hedır.61lik.düzboru.egsoz
Maşallah :icon_tup:
cihan-07
06-09-2010, 15:37
o araba senin bildiğin bi kişide ztn da önce si için bi alışverişiniz olmuştu engin abi ile onda sayılır vav 88
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 15:39
o araba senin bildiğin bi kişide ztn da önce si için bi alışverişiniz olmuştu engin abi ile onda sayılır vav 88
Engin abiyi tanıyorum :) O alışveriş canımızı almıştı ne karıştı o ara :)
Çok selam Engin abiyede :icon_tup: O zaman geldiğimde baya bir tanıdık görücem inşallah :) Orda denemekte güzel olucak ama Alper abiye benim evdeki 3 eksozdan birini getircem :D :D Yerler sesini polisini abi o araba eksozsuz kullanılmaz :) Piston var bir kere arabada ztn orta son tutuyo iyice sıkıyo arabayı şuan çok fark eder 51 lik düz ve güzel eksoz
öncelikle herkese selam arkadaşlar kardeşler..ilk önce ds ile denedik aracımdaki eksikleri görme açısından faydalı olacağını düşündüğümden..kafa kafaya yürüdük :) daha sonra zv ile denedik arkamdan geldi :) söylenen chip+filtre+düz boru+egzoz fakat dönüş esnasında gördüğüm araç alt devirde bile egzozundan alev çıkmasıydı..sağlam sıkıştırması olduğunu düşünüyorum :) egzozu orj sisteme çevirince 2 boy geri düştü araba cihan ın dediği gibi yapılacak en büyük kötülüğü yaptım aracı sıkıyor en kısa zamanda ss koymayı düşünüyorum :)
cihan-07
06-09-2010, 15:42
Engin abiyi tanıyorum :) O alışveriş canımızı almıştı ne karıştı o ara :)
Çok selam Engin abiyede :icon_tup: O zaman geldiğimde baya bir tanıdık görücem inşallah :) Orda denemekte güzel olucak ama Alper abiye benim evdeki 3 eksozdan birini getircem :D :D Yerler sesini polisini abi o araba eksozsuz kullanılmaz :) Piston var bir kere arabada ztn orta son tutuyo iyice sıkıyo arabayı şuan çok fark eder 51 lik düz ve güzel eksoz
o vav 88 engin abinin en iyi arkının arabası engin in şuanda yeni vti aldı 3 gün fln oldu Oda gri sedan maşallahı var V 8383
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 15:43
öncelikle herkese selam arkadaşlar kardeşler..ilk önce ds ile denedik aracımdaki eksikleri görme açısından faydalı olacağını düşündüğümden..kafa kafaya yürüdük :) daha sonra zv ile denedik arkamdan geldi :) söylenen chip+filtre+düz boru+egzoz fakat dönüş esnasında gördüğüm araç alt devirde bile egzozundan alev çıkmasıydı..sağlam sıkıştırması olduğunu düşünüyorum :) egzozu orj sisteme çevirince 2 boy geri düştü araba cihan ın dediği gibi yapılacak en büyük kötülüğü yaptım aracı sıkıyor en kısa zamanda ss koymayı düşünüyorum :)
Alt devirlerde alev avrsa 2 seçenek var abi ya boruları dar 51 in altında yada sıkıştırması tepede :) DS nin speclerini kimse sölemicek mi dışarıya çıkıcam daraldım :D ? 2 boydan fazla kaybettin abi emin ol bende denedim bunu önceden.Ben sana söliyim kime fazla gelirse gelsin 3 boydan aşağıya çektiyse ben işey bilmiyorum kendim 2 kere denedim farklı zamanlada :icon_tup: K nın gider daha var.Neyse geliyorum abi seçimlerden sora hangi eksozu istersin? Çıkıyorum msj at :D
o vav 88 engin abinin en iyi arkının arabası engin in şuanda yeni vti aldı 3 gün fln oldu Oda gri sedan maşallahı var V 8383
Maşallah hayırlı olsun dileklerimi iletirsin :icon_tup:
cihan-07
06-09-2010, 15:45
Maşallah hayırlı olsun dileklerimi iletirsin :icon_tup:[/QUOTE]
senin antalyaya geleceğini duydu arayacaktı aslında seni o
Alt devirlerde alev avrsa 2 seçenek var abi ya boruları dar 51 in altında yada sıkıştırması tepede :) DS nin speclerini kimse sölemicek mi dışarıya çıkıcam daraldım :D ? 2 boydan fazla kaybettin abi emin ol bende denedim bunu önceden.Ben sana söliyim kime fazla gelirse gelsin 3 boydan aşağıya çektiyse ben işey bilmiyorum kendim 2 kere denedim farklı zamanlada :icon_tup: K nın gider daha var.Neyse geliyorum abi seçimlerden sora hangi eksozu istersin? Çıkıyorum msj at :D
kardeşim ses 51 in altındaki boru sesi değildi senin arabanın sesi vız gelir onun yanında :D
serdar_07
06-09-2010, 15:58
kardeşim ses 51 in altındaki boru sesi değildi senin arabanın sesi vız gelir onun yanında :D
ZV çatara pataraydı valla alper abi :D:D
nakayama
06-09-2010, 16:02
ZV mustafa abinin aracında sıkıştırma filan yok eksoz filtre çip yazılımdan dolayı patır kütür gidiyor.
Mehmet Alacicek
06-09-2010, 16:16
tünel videosu güseldi seslerde öle
3 vti ada maşallah
ZV mustafa abinin aracında sıkıştırma filan yok eksoz filtre çip yazılımdan dolayı patır kütür gidiyor.
tamam ondan dolayı patırdıyor :)
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 16:31
ZV çatara pataraydı valla alper abi :D:D
Yuh o kadarsa işler değişir :) Sesi geç abide eğer alev varsa altta hemde hks falan tarzı ise alevi varsa sıkıştırması yada avansı fazladır bu net :icon_tup:
senin antalyaya geleceğini duydu arayacaktı aslında seni o[/QUOTE]
Aradı kardeşim konuştuk demin saolsun :)
İşte o zaman avansları tepe :icon_tup:
bişeyler var veya yok çokta önemli değil sadece bana var gibi geldi onu söylemek istedim :)
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 16:44
bişeyler var veya yok çokta önemli değil sadece bana var gibi geldi onu söylemek istedim :)
Aslında oda önemli değil abi sen ortanı sök orj sonu sök öylşe dene sorun kalmaz :icon_tup:
dragon07
06-09-2010, 17:21
ds de...
kısa cip janspeed hedırs egz var...280e 270 olması egzantrikelrin...
ZV nin sahibi benim. ilk denememizde benim telefonum çaldığı için kornayı duyamadığımı ve geç kalktığımı söylemiştim. sonra ki denemelerde göktürk arkadaşım kullandı aracı o gerekli bilgileri buraya yazar. 2 sefer de geçtiğini söyledi. eğer varsa gelin bi daha deneyelim camcar eşliğinde hepimzde görmüş oluruz... saygılar...
dragon07
06-09-2010, 17:27
egzoz orjinalmiş moruk takınca olaylar degişir ;)
firat_07
06-09-2010, 17:43
olum buluşma mı düzenlediniz polemik ortamımı gene buluşup gene dener millet kimse birbirine gider yapmasın
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 17:44
egzoz orjinalmiş moruk takınca olaylar degişir ;)
Hemde çook kanka :icon_tup:
ZV nin sahibi benim. ilk denememizde benim telefonum çaldığı için kornayı duyamadığımı ve geç kalktığımı söylemiştim. sonra ki denemelerde göktürk arkadaşım kullandı aracı o gerekli bilgileri buraya yazar. 2 sefer de geçtiğini söyledi. eğer varsa gelin bi daha deneyelim camcar eşliğinde hepimzde görmüş oluruz... saygılar...
Spec leri nedir aracın sahibinden öğrenelim ;)
ds de...
kısa cip janspeed hedırs egz var...280e 270 olması egzantrikelrin...
Yuh :D :D Abi orj eksozda bile öyle yürüdüyseniz olay açık ve net zaten bu kadar yük olan araba ile :) Maşallah K ya :icon_tup:
olum buluşma mı düzenlediniz polemik ortamımı gene buluşup gene dener millet kimse birbirine gider yapmasın
Gider olduğunu sanıyorum ya güzelce kounşuyor herkez :icon_tup: Zaten bende gelicem haftaya
Jön Türk
06-09-2010, 17:53
DS de bass kabinide vardı kısa not geçeyim.
Alper abi tarttı kendi elleriyle :p
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 17:57
DS de bass kabinide vardı kısa not geçeyim.
Alper abi tarttı kendi elleriyle :p
Bende o spec ler olsun isterse Alper abide üstünde otursun :D
Şaka yapıyorum Maşallah tüm araçlara ben tüm öğreneceklerimi öğrendim :)
Videolar gelmicek mi
Gokalp-M
06-09-2010, 17:59
ZV de düz boru+eksoz-çip-filtre vardır.çatırdamasıda yazılımdan dolayı.K da kısa varmı?
Gokalp-M
06-09-2010, 18:07
2. denemede abim sürdü banada geçtiğini söylemişti
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 18:07
ZV de düz boru+eksoz-çip-filtre vardır.çatırdamasıda yazılımdan dolayı.K da kısa varmı?
Yazılımı egzantrikli ayarına göre avansları fazla açık o zaman :icon_tup:
K nın şanzımanını ben koydum kısa olarak almadım :icon_tup: Hiçbir 106 tıma kısa takmadım
2. denemede abim sürdü banada geçtiğini söylemişti
Çelişiyor ama konular.ZV nin spec leri her sayfada değişiyor.Biri geçti diyor biri geride?Nasıl olcak?
zv 619 yazılımını ben verdim arkadaşlar...sarı 106 gti kendim kullanıyordum aynı yazılımı zv 619 araçta sadece cihp eksoz filitre war ama üst speclerdeki 106 aracları fazlasıyla zorlar ve egzantriksiz kısasız 106 biz burda 1.2 boy önde yürüyoruzz ben bunu kendisinede syledim farkı sizde görmek isterseniz tekrar video çeker atarsızsınız herkeste görür....
yol herzaman orda arabası olanaaa?
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 18:33
zv 619 yazılımını ben verdim arkadaşlar...sarı 106 gti kendim kullanıyordum aynı yazılımı zv 619 araçta sadece cihp eksoz filitre war ama üst speclerdeki 106 aracları fazlasıyla zorlar ve egzantriksiz kısasız 106 biz burda 1.2 boy önde yürüyoruzz ben bunu kendisinede syledim farkı sizde görmek isterseniz tekrar video çeker atarsızsınız herkeste görür....
yol herzaman orda arabası olanaaa?
Sorun yok ama her 106 aynı değildir SDY sendeydi o arabanın ben her sn sini biliyorum mesela sana gelene kdarki.Herşeyden emin olma kardeş emin ol her 106 aynı değil ;) Ben K ya güveniyorum geldiğimde tekrar deneriz :)
ocean0636
06-09-2010, 18:40
ZV'nin chip oncesı ve sonrası halını adım gıbı bılıyorum kımse sıkıstırma falan var dıye camur atmasın chıp den sonra patırdamaya basladı;) MAŞALLAH :icon_tup:
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 18:56
ZV'nin chip oncesı ve sonrası halını adım gıbı bılıyorum kımse sıkıstırma falan var dıye camur atmasın chıp den sonra patırdamaya basladı;) MAŞALLAH :icon_tup:
Avanstandır diye dedim ztn olay netleşince ;) Maşallah :icon_tup:
Sorun yok ama her 106 aynı değildir SDY sendeydi o arabanın ben her sn sini biliyorum mesela.Herşeyden emin olma kardeş emin ol her 106 aynı değil ;) Ben K ya güveniyorum geldiğimde tekrar deneriz :)
ben birçok dolu araba grdümm atmosferik olarak sylyrum stok arabaya boyun egen.. tabi buda motorun gücüne baglı şimdi burda çogumuz 106 gti 120hp ve hiç motoru açılmamış olarak düşünün yılda bir hp düşse bu araba 10 yılda 10 hp demek buda nerden baksanız neredeyse bir pt52 egzantrikge eş deger bu açıkca ortada zaten ama tam performanslı bir 106 gti tabiri caizse sıkıştırmaları yüksek düşük bir 106 fark atmaması içten bile olmaz....
eski aracımı sdy biliyorsan az çok yürürünü grmüşündür benim aldıgımda forget yoktu ve istanbulda çok can yakmış bi araba.. bu banada yetmedi crm suat abiye forget takdırdım ve aracımı ank.mete ank.hilmi.ant baştaş.ist.suta abi herkeste aracımı biliyor ve şimdiye kadarda roolde 106 boyun egmedim.. ama egende çok grdüm..
en güzeli alper arkadaşla mustafa arkadaşımız tekrar kalkar ve sonucu bize daha iyi yansıtır... benim grüşümm
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 19:12
ben birçok dolu araba grdümm atmosferik olarak sylyrum stok arabaya boyun egen.. tabi buda motorun gücüne baglı şimdi burda çogumuz 106 gti 120hp ve hiç motoru açılmamış olarak düşünün yılda bir hp düşse bu araba 10 yılda 10 hp demek buda nerden baksanız neredeyse bir pt52 egzantrikge eş deger bu açıkca ortada zaten ama tam performanslı bir 106 gti tabiri caizse sıkıştırmaları yüksek düşük bir 106 fark atmaması içten bile olmaz....
eski aracımı sdy biliyorsan az çok yürürünü grmüşündür benim aldıgımda forget yoktu ve istanbulda çok can yakmış bi araba.. bu banada yetmedi crm suat abiye forget takdırdım ve aracımı ank.mete ank.hilmi.ant baştaş.ist.suta abi herkeste aracımı biliyor ve şimdiye kadarda roolde 106 boyun egmedim.. ama egende çok grdüm..
en güzeli alper arkadaşla mustafa arkadaşımız tekrar kalkar ve sonucu bize daha iyi yansıtır... benim grüşümm
Benim motorum orj ama K nın kini birkaç ay önce CRM de sıfırladık yani kaçak yok ;)
SDY yi iyi bilirim hemde baya :icon_tup: Maşallah sendeki yürüyüşüne :icon_tup:
Denesinler görelim haklısın.Ama K nın eksozu olması gerekene gelsin ben sonuçtan eminim 220 ye kadar
Benim motorum orj ama K nın kini birkaç ay önce CRM de sıfırladık yani kaçak yok ;)
SDY yi iyi bilirim hemde baya :icon_tup: Maşallah sendeki yürüyüşüne :icon_tup:
Denesinler görelim haklısın.Ama K nın eksozu olması gerekene gelsin ben sonuçtan eminim 220 ye kadar
:icon_tup:
Body kitin tutmuş hali buysa :)
Araçlara maaşallah sesler süper . Ama kırmızı olanın aha bir cırtlak.
aracımda düz boru bile yok ortadan 2 susturucu aldım sonuna bi eksoz o kadar. aracım 108 bin km de 99gti full+full orjinal ilk sahibinden gazlanmamış bir araç bunuda belirteyim. yani specler chip+filtre+düz boru(oda düz boru denemez:D)egsoz. bu kadar daha yazcak bişey kalmadı. (birde komple ses izalasyonu 15 metre izalasyon kullanmışlar fuar aracıymış :D)
aracımda düz boru bile yok ortadan 2 susturucu aldım sonuna bi eksoz o kadar. aracım 108 bin km de 99gti full+full orjinal ilk sahibinden gazlanmamış bir araç bunuda belirteyim. yani specler chip+filtre+düz boru(oda düz boru denemez:D)egsoz. bu kadar daha yazcak bişey kalmadı. (birde komple ses izalasyonu 15 metre izalasyon kullanmışlar fuar aracıymış :D)
naptın sen öle bizim burda adamlar sigara paketi almıyorlar yanına role çıkarkennn....
naptın sen öle bizim burda adamlar sigara paketi almıyorlar yanına role çıkarkennn....
abi napayım yaa adamlar bagaja 2 adet kicker L7 40 cm bass koymuşlar zamanında. o izalasyon bile az kalmış. desibel dereceleri var adamların. motora hiç çalışmamışlar fuar dan fuara binmişler :D uahauhha
arkadaşım bana var gibi geldi onu söyledim yoksa yoktur benim için önemli değil..evet telefonum çaldı dedin bişey demedim..şimdi diyorsun ki göktürk 2 seferde geçti ayıp..inan benim kadar efendisini zor bulursunuz :) 4 ün sonun da kafa çıkarır gibi oldu sonra yine yan yana geldi araçlar buda 1 kere oldu..diğerinde kafa çıkarma falanda olmadı geçemedi yani senin aracın.
alikosar
06-09-2010, 20:03
arkadaşlar lafı uzatmayalım tekrar deneyelim sonuç net çıkar.
arkadaşım bana var gibi geldi onu söyledim yoksa yoktur benim için önemli değil..evet telefonum çaldı dedin bişey demedim..şimdi diyorsun ki göktürk 2 seferde geçti ayıp..inan benim kadar efendisini zor bulursunuz :) 4 ün sonun da kafa çıkarır gibi oldu sonra yine yan yana geldi araçlar buda 1 kere oldu..diğerinde kafa çıkarma falanda olmadı geçemedi yani senin aracın.
bana bu şekilde söylendi diye yazdım. arkadaş girincede anlatır diyede yazdım. benim zaten bi iddiam kimseyle yok ben aracımı görmek istedim. hatta denerken sormuştum aracınızda ne var diye, bişey yok demiştiniz ama sonradan öğrendik 11.5 sıkıştırma piston olduğunu buda bi gerçek. neyse konuyu fazla dağıtmaya gere yok. maşallah aracınıza...
bana bu şekilde söylendi diye yazdım. arkadaş girincede anlatır diyede yazdım. benim zaten bi iddiam kimseyle yok ben aracımı görmek istedim. hatta denerken sormuştum aracınızda ne var diye, bişey yok demiştiniz ama sonradan öğrendik 11.5 sıkıştırma piston olduğunu buda bi gerçek. neyse konuyu fazla dağıtmaya gere yok. maşallah aracınıza...
ben mi birşey yok dedim ? neden öyle birşey diyeyim ki? cümlealem biliyor bu arabada ne olduğunu :) ne varsa söyledim ben oradakilerde biliyorlar ne olduğunu..ben eski sisteme dönünce tekrar deneriz sorun değil..senin aracada maşallah :)
ocean0636
06-09-2010, 20:27
Ne zaman deneniyor..? :)
Bence gece 2 den sonra yani geç bir saatte tıp fakultesi onunde denensınkı oradakı yaya ustgecıtınden bolca vıdeolar cekılır ve her sey acıga kavusur ;)
Bence gece 2 den sonra yani geç bir saatte tıp fakultesi onunde denensınkı oradakı yaya ustgecıtınden bolca vıdeolar cekılır ve her sey acıga kavusur ;)
bayramdan sonra aracı servise sokucam fincanlarından ses geliyor..o şekilde zorlamak istemiyorum :) yapıldıktan sonra deneriz :)
ocean0636
06-09-2010, 20:37
bayramdan sonra aracı servise sokucam fincanlarından ses geliyor..o şekilde zorlamak istemiyorum :) yapıldıktan sonra deneriz :)
ben sadece yer ıcın onerıde bulundum, artık roll konusunda bı tecrube edındık en guzel roll ızleme mekanı orası ant. da :D zamanı sız kararlastırır bıze bıldırırsınız artık :) gercı bıldırmesenızde kulagımıza gelır :D
bunu sen yazdın değilmi?
ocean0636
06-09-2010, 20:45
bunu sen yazdın değilmi?
ben yazdım fakat ne zaman dıye sordum ;) su zamanda deneyın yazmadım :icon_tup:
ben yazdım fakat ne zaman dıye sordum ;) su zamanda deneyın yazmadım :icon_tup:
tamam haberleşilir deneriz :) kumluca da ki arkadaşlarımızda haber bekliyor :)
benımlede deneyın rodajım bıtsınde :D:D:D
ocean0636
06-09-2010, 20:59
benımlede deneyın rodajım bıtsınde :D:D:D
araba ne ara cıktı yauw ? :D
tursurayn
06-09-2010, 21:02
ZV yi geçmesi zaten normalmiş sadece komple eksozlu ise zaten ama yakınlarsa ZV ye bir baktırın derim spec leri için.Tabi burdan yazmak yanlış diyecekseniz ama ben PE yi yani K'yı çok iyi biliyorum sonuçta herşeyini yapan biziz Alper abide son düzenlemelerini yapıyor :) :) Yanıldığımı iddaa edenle ben geldiğimde kullanır denerim :icon_tup:
Diğer 106 da neler var? DS galiba
Yani emin olun orta susturucu taktı orj son taktı o arabayı öyle bir geri çektiki inanamazsınız... Geldiğimde ilk yapıcağım iş eksoz takmak olucak ona kim ne derse desin :) Alper abi yaktım seni bak sadece eksozlu 106 lar burda hiç denemiyordu bile benle :D
ARKADAŞLAR ben havaalanı köprüsünün biraz daha ilerisindeydim nasıl oluyor bu iş ya nasıl k geçmiş yada başa baş mış zv öndeydi eger demek isterlerse zv ile tekrardan yarışsınlar bizim bi şüphemiz yok araçlardan bu arada zv de eksoz ve cip den başka bişey yok istenilen ustaya gösterile bilir.
ARKADAŞLAR ben havaalanı köprüsünün biraz daha ilerisindeydim nasıl oluyor bu iş ya nasıl k geçmiş yada başa baş mış zv öndeydi eger demek isterlerse zv ile tekrardan yarışsınlar bizim bi şüphemiz yok araçlardan bu arada zv de eksoz ve cip den başka bişey yok istenilen ustaya gösterile bilir.
diyecek söz bulamıyorum..bu lafın üzerine ben aracı servise falan sokmam..sadece egzozumu eski haline getiricem ve deniyeceğiz :)
tursurayn
06-09-2010, 21:13
[QUOTE=tursurayn;1675143]ARKADAŞLAR ben havaalanı köprüsünün biraz daha ilerisindeydim nasıl oluyor bu iş ya nasıl k geçmiş yada başa baş mış zv öndeydi eger denemek isterlerse zv ile tekrardan yarışsınlar bizim bi şüphemiz yok araçlardan bu arada zv de eksoz cip ve caiden başka bişey yok istenilen ustaya gösterile bilir.bu arada araçlara maşallah ikiside güzeldi zaten önemli olan yarış degildi mübarek ramazan ayı iftar buluşması düzenlemişler arkadaşlar böyle polemiklerin olması çok üzücü eger tekrardan denemek isterlerse gene antalyaya bekleriz abilerimi .
polemiği sen yarattın işte..arkadan gelen aracı önde görerek..sinir bozuyorsun ama umrumda değil..söylediğim gibi aracı kesinlikle servise sokmuyacağım sonra yok sen orasını burasını ellettin olucak hiç sevmediğim muhabbetler dönücek vs vs..
araba ne ara cıktı yauw ? :D
Allahtan bır manı cıkmaz ıse yuce rabbımın ıznı ıle yarın kontak basarız
ocean0636
06-09-2010, 21:29
Allahtan bır manı cıkmaz ıse yuce rabbımın ıznı ıle yarın kontak basarız
oh hadi Hayırlısı, sen bu gece uyuyamazsın demedi deme :D
dragon07
06-09-2010, 21:30
siz denicek makinaları söyleyin oan göre ufak liste yaparız :)
k 106 da egzoz olmaması ciddi geriye götürür fakat...
onurun aracı ve göktürkün aracı bunlarıda göz ardı etmemk lazım gibi geliyor bana...
irfan07 orkun lise kabarık...denicek olan arklarımız sölesin adam gibi bi org daha yapalı bayramda boş oluruz büyük ihtimalle....
:D
krom borularda hayırlı olsun ayna gıbı olmus
ocean0636
06-09-2010, 21:34
:D
krom borularda hayırlı olsun ayna gıbı olmus
eyw. saolasın valla guzel oldu senın hedırsız halın gıbı cıkıyormus ole dedı turgay :D saka maka da harbı beklenmedık sonuc oldu Ümit abide sasırdı kontaga bı bastım arabanın altına gırıp bakasım geldı acaba kaçak felan mı var nası bu kadar ses cıkıyo dıye :hahaha:
onurun aracı ve göktürkün aracı bunlarıda göz ardı etmemk lazım gibi geliyor bana...
irfan07 orkun lise kabarık...denicek olan arklarımız sölesin adam gibi bi org daha yapalı bayramda boş oluruz büyük ihtimalle....
bro uzun bır rodaj benı bekler
***** agrı dagı pıston sıkıstı kaldı oralarda alıstırmak lazım sevmek lazım
ortaya ufak bır susturucu ıle zırıltamayıda kesersınız aslında zırldasın dursun daha ıyı
ocean0636
06-09-2010, 21:36
9 Eylül'e plan yapma :D
9 Eylülde inna geliyor Kemer/Aura'ya,, oraya gidicez Efe Bey :icon_tup: sonradan R yapma :D
ocean0636
06-09-2010, 21:37
ortaya ufak bır susturucu ıle zırıltamayıda kesersınız aslında zırldasın dursun daha ıyı
valla benım hosuma gıdıyo ben yırtık seslerı sevıyorum ugultu sevmıyorum :D aynen bole dewam :)
tursurayn
06-09-2010, 21:40
polemiği sen yarattın işte..arkadan gelen aracı önde görerek..sinir bozuyorsun ama umrumda değil..söylediğim gibi aracı kesinlikle servise sokmuyacağım sonra yok sen orasını burasını ellettin olucak hiç sevmediğim muhabbetler dönücek vs vs..
valla abi ben polemik felan yaratmadım sadece gözümle gördügüm olayı gerçekçi olarak söyledim eger denemek isterseniz camcar eşliginde denersiniz sonucu tam olarak ve dogru bişekilde herkes görür
en ıyısı yola devam zırıldasın zuruldasın sesın ıyısı kotusu olmaz
yatak gıcırtısı harıc:D
ocean0636
06-09-2010, 21:42
Aynen, tam ıstedıgım gıbıde patlıyor :D
firat_07
06-09-2010, 21:49
adam bir haftadır sanayide yatıyor yatak gıcırtısınıda özlemiştir
valla abi ben polemik felan yaratmadım sadece gözümle gördügüm olayı gerçekçi olarak söyledim eger denemek isterseniz camcar eşliginde denersiniz sonucu tam olarak ve dogru bişekilde herkes görür
o zaman ben yalan söylüyorum abisi..beni sinirlendirirseniz tekrar denerim söylediğim gibi servise sokmam arabayı..herkes görür.
ocean0636
06-09-2010, 22:00
adam bir haftadır sanayide yatıyor yatak gıcırtısınıda özlemiştir
ahaha aynen :D
kanala gırıyorum arabayı cekıyorum sabah 8 de sonra arabanın ıcıne yatıyorum bı bakıyorum saat 12-1 olmus sonra bıraz etrafta dolanıyorum gene arabaya gecıp yatıyorum gunlerım boyle gectı :hehe:
serdar_07
06-09-2010, 22:50
efe bu organizasyonda seni aramızda görmek istiyoruz...:p:p
efe bu organizasyonda seni aramızda görmek istiyoruz...:p:p
o herzamanki gibi arazi olur :D:D ruhunda havalimanı arazileri var :D:D
dragon07
06-09-2010, 23:22
kaza ölüm hastalık olmadıgı sürece geliriz kardeş...
onursoytam
06-09-2010, 23:25
sen gel kardşim bizim aabaların hepsini ben kullanıcam.. sende kendi sattığın aracına bin deneyelim.. ROLL basarız 0-400 de basarız Her türlü deneriz
KCANN_220
06-09-2010, 23:29
mustı bana soyledıler pıston war bıde chıpmıydı neydı hatırlamıom tam bnde sana soylemıstım...hatırlamıorsun buyuk ıhtımal nyse...onemlı deıl o..
alperın araba egzoz olmasa bıle pıstonun torkundan kazanıp acıp gıtmesı lazım matıken cunku yarıstıgı arac orjınal yanlıs anlasılmasın araclar olarak konusmuom genel mantık konusuom...alperın araba gusel gıdıor dsyle yurumus cunku masallah tekrardan ancak zv orjınal olmasına ragmen gayet saglıklı bı arac alperın arabaya 4 te yaklasıorsa 5 te alıp gıder dıe tahmın edıom bakalım kısmet deneyelım gorelım...:)
tamam haberleşilir deneriz :) kumluca da ki arkadaşlarımızda haber bekliyor :)
allah nasıp ederse yarın 2 aracımız daha cıkıor orkunun vtec we bnm ls/vtec ctz zv war 4-5 arabamız hazır yanı kardesım kamı senın arabayı vav ı yanı gıden arabalarınızı getırın deneyım sıkıntı yok..:Dzewklı gusel bı organızasyon yapalım gene bulusma+roll...:D
KCANN_220
06-09-2010, 23:32
buranın arabaları baska yerlere benzemez kanka yanlız..bnde en basta buyuk konustum sıkıntı yasadım onda berıdır buyuk konusmuomm...:D
onursoytam
07-09-2010, 00:04
Her dayim Hazır, yarış SPEC : 2 adet SAXO VTS, 1 adet 106 GTI , 1 adet VTEC
Şöför ü benim 4 arabanın da,Antalya ve Kumlucadan Kemer den herkez gelsin toplanalım güzelce muhabbetimizi edelim Yarışalım durumu Değerlendirelim kim kimi geçmiş kim arabasına ne yaparsa ne kullanırsa daha iyi gider onları konuşalım..
burda her kez yazar ben seni geçtim sen beni geçtin diye yollar müsait deneyelim görelim araçların videoları çekilecek sitede yayınlanacak.
S_B_R-GC8
07-09-2010, 00:24
ZV nin eski sahibi arkadaşımdır uzun yıllardır tek kişi tarafından kullanılmıştır vede yeni sahibinin dediği gibi araçta fazlasıyla izolasyon vardır evet aracın motoruna yönelik hiçbirşey yapılmadı tabi yeni sahibi bir değişiklik yaptırmadıysa sadece müzik sistemi fuar amaçlı ama standart hali ile yürürü gerçekten güzeldi, araçların hepsine maşallah diyorum kazasız belasız cezasız günlerde kullanmak nasip etsin...
sen gel kardşim bizim aabaların hepsini ben kullanıcam.. sende kendi sattığın aracına bin deneyelim.. ROLL basarız 0-400 de basarız Her türlü deneriz
cihan ın benim arabamı kullanmasına gerek yok ben kendim kullanırım..sende istediğin aracı kullan kardeşim :) egzozumu değiştirince deneriz..geçilen tebrik eder muhabbetimize bakarız.
dragon07
07-09-2010, 07:58
106 vtek aracın olunca polemiklerin içine sevsende sevmesende giriyorsun :)
birde sanal alemde herkez giderli yüzyüze olunca herşey farklı oluyor..alper abi cihanda gelsin hepimizle tanıssın gezelim tozalım roll da yaparız...tanısıp kaynasırız geçilen tebrik eder üstüne eklemeler yapınca yine denenir :)
onursoytam
07-09-2010, 08:22
cihan ın benim arabamı kullanmasına gerek yok ben kendim kullanırım..sende istediğin aracı kullan kardeşim :) egzozumu değiştirince deneriz..geçilen tebrik eder muhabbetimize bakarız.
Tamam buluşma tarihi ne zaman olsun ?
nakayama
07-09-2010, 09:19
bayramda olsun şenlenelim 11 eylül cumartesi akşamı mesela hem bayram buluşması olur hemde roll aradan çıkar :)
Her dayim Hazır, yarış SPEC : 2 adet SAXO VTS, 1 adet 106 GTI , 1 adet VTEC
Şöför ü benim 4 arabanın da,Antalya ve Kumlucadan Kemer den herkez gelsin toplanalım güzelce muhabbetimizi edelim Yarışalım durumu Değerlendirelim kim kimi geçmiş kim arabasına ne yaparsa ne kullanırsa daha iyi gider onları konuşalım..
burda her kez yazar ben seni geçtim sen beni geçtin diye yollar müsait deneyelim görelim araçların videoları çekilecek sitede yayınlanacak.
sana fazlasıyla katılıyorummmm:icon_tup: yol herzaman ordaaaa arabası olanaa
Cihan Çizmeci
07-09-2010, 09:35
birde sanal alemde herkez giderli yüzyüze olunca herşey farklı oluyor..alper abi cihanda gelsin hepimizle tanıssın gezelim tozalım roll da yaparız...tanısıp kaynasırız geçilen tebrik eder üstüne eklemeler yapınca yine denenir :)
Herkeze günaydın
+ Çizmeci :icon_tup: Olay budur kanka.
Bu arada bilgi amaçlı yazıyım ben 12 Eylül'de oylamadan sonra gelirim anca oy kullanmazsan uyuyamam :)
ZV nin eski sahibi arkadaşımdır uzun yıllardır tek kişi tarafından kullanılmıştır vede yeni sahibinin dediği gibi araçta fazlasıyla izolasyon vardır evet aracın motoruna yönelik hiçbirşey yapılmadı tabi yeni sahibi bir değişiklik yaptırmadıysa sadece müzik sistemi fuar amaçlı ama standart hali ile yürürü gerçekten güzeldi, araçların hepsine maşallah diyorum kazasız belasız cezasız günlerde kullanmak nasip etsin...
teşekkürler güzel bi açıklama olmuş..
Tamam buluşma tarihi ne zaman olsun ?
egzoz bulup değiştirdikten sonra cumartesiye kadar yetiştirmeye çalışırım..cumartesi olmazsada diğer hafta olur sonuçta olur :)
sözüm sana değil ama buradan böyle yalan yanlış yazmak hiç hoş değil..geçildiysen geçildim demesini bilmeli herkes..nedir yani şerefinmi zedelenecek?..abisi bu işler yapılacaksa bir kere herkes efendi olmayı öğrenmeli saygıyı kaçırmamalı ki kimsenin canı sıkılmasın.
nakayama
07-09-2010, 12:31
sözüm sana değil ama buradan böyle yalan yanlış yazmak hiç hoş değil..geçildiysen geçildim demesini bilmeli herkes..nedir yani şerefinmi zedelenecek?..abisi bu işler yapılacaksa bir kere herkes efendi olmayı öğrenmeli saygıyı kaçırmamalı ki kimsenin canı sıkılmasın.
+1 :icon_tup:
serdar_07
07-09-2010, 12:32
+1531365123186532:icon_tup::icon_tup:
m-power07
07-09-2010, 12:45
Süpersin Kardeş migros kavşağında polis bekliyor ama bazen bakarız boşsa gideriz oraya:D
ocean0636
07-09-2010, 12:48
Süpersin Kardeş migros kavşağında polis bekliyor ama bazen bakarız boşsa gideriz oraya:D
Yok ya daha önceden denerkende hep beklıyorlar ama bos beklıyolar :hahaha:
Bakıyoruz durum sakat hemen lunaparka dogru saga donup yardırking kayboluyoruz ortadan :D
m-power07
07-09-2010, 12:57
bayramda olsun şenlenelim 11 eylül cumartesi akşamı mesela hem bayram buluşması olur hemde roll aradan çıkar :)
o gün doğum günüm güzel olur demi alper :P
o gün doğum günüm güzel olur demi alper :P
heeee doğru valla kardeşim senin doğum günün o gün :) roll eşliğinde doğum günü :D
ardacngns
07-09-2010, 13:41
Edit:.... Yanlış msj
VAV ın eksozu nedir ? Pazar günü k20 gibi geçti yanımdan :)
nakayama
07-09-2010, 13:46
ss magnum...
cihan-07
07-09-2010, 16:54
VAV ın eksozu nedir ? Pazar günü k20 gibi geçti yanımdan :)
onursoytam
07-09-2010, 19:14
egzoz bulup değiştirdikten sonra cumartesiye kadar yetiştirmeye çalışırım..cumartesi olmazsada diğer hafta olur sonuçta olur :)
Tamam serdar aracılığı ile haberleşelim :icon_tup:
Göktürkm
07-09-2010, 22:08
işlerden dolayı fırsat bulup yazamadım. ogün tanıştık konuştuk ii hoşta şimdi burda zv gerideydi dersen olmaz 2 denemedede 4 e atmamla yanındaydım ve 2 sindede gazdan ayağımı çektiğimde çamurlukla öndeydim. nasıl yanyanaydık diyosun anlamadım doğrusu
maşallah aracın dip diri duruyo çok güzel yürüyo hatta dahada gideri var eminim orj egzosla yarıştın ben mustafayla denediğinizde noldu bilmiyorum ama benimle yaptıgın 2 denemedede çamurlukla öndeydim bunuda adım gibi biliyorum aksini söylemeye hiç gerek yok.
alikarakus
07-09-2010, 23:50
El yapımı Antalya ( Mike Hasan )
işlerden dolayı fırsat bulup yazamadım. ogün tanıştık konuştuk ii hoşta şimdi burda zv gerideydi dersen olmaz 2 denemedede 4 e atmamla yanındaydım ve 2 sindede gazdan ayağımı çektiğimde çamurlukla öndeydim. nasıl yanyanaydık diyosun anlamadım doğrusu
maşallah aracın dip diri duruyo çok güzel yürüyo hatta dahada gideri var eminim orj egzosla yarıştın ben mustafayla denediğinizde noldu bilmiyorum ama benimle yaptıgın 2 denemedede çamurlukla öndeydim bunuda adım gibi biliyorum aksini söylemeye hiç gerek yok.
vay be ikisnde de çamurlukla öndeydin :D birinde hiç burun çıkarma falan olmadı..diğerinde kafa çıktı sonra yine yan yana olduk demekki sen gaz kesmişsin tamam..4 kadar geride değilmiydin peki? 4 te yanıma geldin ben aksini iddia etmedim..neyse egzoz değişecek tekrardan denenecek..hatta şöyle yapalım senin aracın onurun aracı zv ve benim araçla aynı anda role başlıyalım daha keyifli olur bir kerede bitmiş olur..ona uygun yer yok demeyin var :)..şunuda söyliyeyim bizim burada anlaşmamıza imkan yok sana göre sen iki sefer geçtin bana göre durum o şekilde değil :)
m-power07
08-09-2010, 10:46
vay be ikisnde de çamurlukla öndeydin :D birinde hiç burun çıkarma falan olmadı..diğerinde kafa çıktı sonra yine yan yana olduk demekki sen gaz kesmişsin tamam..4 kadar geride değilmiydin peki? 4 te yanıma geldin ben aksini iddia etmedim..neyse egzoz değişecek tekrardan denenecek..hatta şöyle yapalım senin aracın onurun aracı zv ve benim araçla aynı anda role başlıyalım daha keyifli olur bir kerede bitmiş olur..ona uygun yer yok demeyin var :)..şunuda söyliyeyim bizim burada anlaşmamıza imkan yok sana göre sen iki sefer geçtin bana göre durum o şekilde değil :)
Bacanam burada polemiğe gerek yok bence sabır beyler geçen geçilen c.tesi günü kameralı olarak belli olacak şimdiden kazanacak arkaşımıza tebrikler diyorum.
bu işlerden anlayan adamlarsınız alper adam diyor zaten orjinal eksozla yürüdüğünü düz boru remusu tak inanıyorum o arabada şayet değişiklik olmazsada 2 boy gideri var yanlışım varmı ? :D
nakayama
08-09-2010, 10:48
kesin cumartesimi deneme.
Yarışan adam bu gören adam buki oraya geldiğindede aynı şeyi söyledi.Forumda ayrı orda ayrı konuşmuyor:)
Ben şunu söyleyeyim.K 106da piston vs olmasına karşın ZV dede egzost var.2 aracın specleri birbirini karşılıyor.K egzost yapsa tabikide daha gideri var ama keşke taksaydım veya takınca görüşürüz kim kimi geçiyo gibi konuşmalarda yanlış:icon_tup: K'da piston chip var ZV'de egzost chip var buna sayalım:) orda o specler vardı öyle yürüdüler.Cihan kardeşim sende gel miss gibi roll gecelerine akarız:DEfeninde dediği gibi "yüzyüze farklı,forumda farklı konuşuluyor" ama görsen herkes ciyer:)
m-power07
08-09-2010, 11:29
kesin cumartesimi deneme.
Bir aksilik olmazsa cumartesi dendi ama biz genede cuma'dan işi sağlama alalım kimse boşa gelmiş olmasın.
Yarışan adam bu gören adam buki oraya geldiğindede aynı şeyi söyledi.Forumda ayrı orda ayrı konuşmuyor:)
Ben şunu söyleyeyim.K 106da piston vs olmasına karşın ZV dede egzost var.2 aracın specleri birbirini karşılıyor.K egzost yapsa tabikide daha gideri var ama keşke taksaydım veya takınca görüşürüz kim kimi geçiyo gibi konuşmalarda yanlış:icon_tup: K'da piston chip var ZV'de egzost chip var buna sayalım:) orda o specler vardı öyle yürüdüler.Cihan kardeşim sende gel miss gibi roll gecelerine akarız:DEfeninde dediği gibi "yüzyüze farklı,forumda farklı konuşuluyor" ama görsen herkes ciyer:)
şartlar eşitti..fakat forumda keşke egzoz taksaydım demedim..takınca görüşürüz de demedim yanlış bir konuşmam olduğunuda sanmıyorum :) yüzyüzede farklı bir konuşma içerisine gireceğimi sanmıyorum :)
Bacanam burada polemiğe gerek yok bence sabır beyler geçen geçilen c.tesi günü kameralı olarak belli olacak şimdiden kazanacak arkaşımıza tebrikler diyorum.
bu işlerden anlayan adamlarsınız alper adam diyor zaten orjinal eksozla yürüdüğünü düz boru remusu tak inanıyorum o arabada şayet değişiklik olmazsada 2 boy gideri var yanlışım varmı ? :D
kardeşim bu cumartesi zor çünkü egzoz gelmedi bayramdan sonraya kaldı :) egzoz değişiminden sonra 2 boyu var evet :)
şartlar eşitti..fakat forumda keşke egzoz taksaydım demedim..takınca görüşürüz de demedim yanlış bir konuşmam olduğunuda sanmıyorum :) yüzyüzede farklı bir konuşma içerisine gireceğimi sanmıyorum :)
Keşkelerle olmaz demek istiyorum sadece..egzostun yoktu ama pistonun vardı.gökturkte azda olsa geçtğini soyledi.yazdıklarından onlar anlaşılıyo demk istedğim o:)takarsın egsozunu gecersin o ayrı ama orda olan oydu herkesinde demek istediği o:):icon_tup:
dragon07
08-09-2010, 14:48
kcann rodaj kaç km olcak len?
Keşkelerle olmaz demek istiyorum sadece..egzostun yoktu ama pistonun vardı.gökturkte azda olsa geçtğini soyledi.yazdıklarından onlar anlaşılıyo demk istedğim o:)takarsın egsozunu gecersin o ayrı ama orda olan oydu herkesinde demek istediği o:):icon_tup:
dönüşte kafayı çıkardı orada da söyledim ben bunu ve dedim ki sonra yine ben geldim yanına..yanına gelmemin nedeni göktürk ün gazdan ayağını çekmesiymiş tamam eyvallah :) ama 1.cide aynı şey olmadı..bunun tartışması bitmez önce söylediğim gibi :) tekrar denenir ama dostça denenir kimse efendiliğini bozmaz..videolarda konur herkes güzelce izler yorumunuda efendice yapar :) göktürk dediki arabada kısa mı var..araştırmasını bende yaptım farklı devirlerdeki hızını takip ettim ve kısa yok arabada..takıcam ama daha sonra :) o gün arabada extra olarak düz boru ve remus olucak :)
dönüşte kafayı çıkardı orada da söyledim ben bunu ve dedim ki sonra yine ben geldim yanına..yanına gelmemin nedeni göktürk ün gazdan ayağını çekmesiymiş tamam eyvallah :) ama 1.cide aynı şey olmadı..bunun tartışması bitmez önce söylediğim gibi :) tekrar denenir ama dostça denenir kimse efendiliğini bozmaz..videolarda konur herkes güzelce izler yorumunuda efendice yapar :) göktürk dediki arabada kısa mı var..araştırmasını bende yaptım farklı devirlerdeki hızını takip ettim ve kısa yok arabada..takıcam ama daha sonra :) o gün arabada extra olarak düz boru ve remus olucak :)
tartışma fılan yok yani ezelden beri böyle anlaşmazsılıklar olur.fransızcılar arasında tartışma istemiyorum,Efeyle veya hondacılarla yapalım böyle olmaz:D
m-power07
08-09-2010, 15:24
Amma uzadı he bu mesele tmm artık denedikten sonra konuşun burayı takip edicem die diğer yorumlar kaçıyo :)) Herkese bol şans.
ocean0636
08-09-2010, 16:36
tartışma fılan yok yani ezelden beri böyle anlaşmazsılıklar olur.fransızcılar arasında tartışma istemiyorum,Efeyle veya hondacılarla yapalım böyle olmaz:D
Alperlede kanki olmusunuz kardesımı buldum tam benım kafadan dıyodu sımdı emın oldum :hehe:
Edit: Karışmasın bahsettıgım bizim cliosport07 Alper ;)
onursoytam
09-09-2010, 07:40
Drag 0-400 için Yeni sanayi herkeze uygunmudur :icon_tup: site içi ve site dışındaki herkez gelsin.. Kim isterse 0-400 arabamı denerim.güzel Kalabalık bi ortam olsun:rolleyes:
arkadaşlar kırmızı vtec son susturucunun markası ney bılenınız varmı
Videolar açılmadı usta bende :S
1.4 clioma tutunabilenle yaristan sonra yemege gidicez.deli atar yaparım telden ulasin:D
Cihan Çizmeci
09-09-2010, 17:18
arkadaşlar kırmızı vtec son susturucunun markası ney bılenınız varmı
No name Hand made ne derse :) El yapımı Anltaya da yapılmış ;)
Drag 0-400 için Yeni sanayi herkeze uygunmudur :icon_tup: site içi ve site dışındaki herkez gelsin.. Kim isterse 0-400 arabamı denerim.güzel Kalabalık bi ortam olsun:rolleyes:
0 - 400 spec leri apayrı bişey senin gibi o speclerde kaç kişi hazırlık yapabilirki :) Maşallah aracınızın drag metini duymuştum öncedende :icon_tup:
Som306 tım kanka az kaldı geliyorum eğlenelim güzelce :icon_tup:
[QUOTE=Cihan Çizmeci;1680746]No name Hand made ne derse :) El yapımı Anltaya da yapılmış ;)
0 - 400 spec leri apayrı bişey senin gibi o speclerde kaç kişi hazırlık yapabilirki :) Maşallah aracınızın drag metini duymuştum öncedende :icon_tup:
Som306 tım kanka az kaldı geliyorum eğlenelim güzelce :icon_tup:[/tşk kardeşim sesi cok guzel gelıyor
nakayama
09-09-2010, 17:52
kırmızının eksozu greddy el yapımı deil
kırmızının eksozu greddy el yapımı deil
el yapımımı veya markası bılgınız varmı
nakayama
09-09-2010, 17:59
el yapımımı veya markası bılgınız varmı
Kırmızının eksozu GREDDY marka öyle diyorlardı...
frankurtlu
09-09-2010, 18:02
ARkadaşlar herkese slm öncelikle;
Alper abiye aracı ben SATTIM:(,araçta kısa yok,denildiği gibi piston(11.3 sıkıştırma),cip,filtre,bide egsoz vardı:),Şunu çok net söyleyebilirimki bu speclerde 'K'yı geçebilen araçlara maşallah:icon_tup:,Fazla plomiğe gerek yok gerçekten çıkın tekrardan deneyin herkes görsün sonucu,neyse tüm araçlara maşallah şimdiden:icon_tup::icon_tup:
Kırmızının eksozu GREDDY marka öyle diyorlardı...
tsk sesı cok guzel cıkıyo apexi zannetdım
Gokalp-M
09-09-2010, 20:17
denemeler ne zaman yapılıyor tam 11'indemi??
söylediğim gibi roll yapalım yukarıda..daha sonrada istediğin gibi 0-400 deneriz :)
denemeler ne zaman yapılıyor tam 11'indemi??
malesef 11 in de yapamayız..egzoz gelmedi ve gündüz gidip uğraşmam gerekicek oda mümkün değil :)
onursoytam
09-09-2010, 20:57
söylediğim gibi roll yapalım yukarıda..daha sonrada istediğin gibi 0-400 deneriz :)
roll de serdar rın KAM vtec ve ZV yı kullanıcam, Kendi aracım 0-400 için çıkartıyorum aracımda kısa olduğu için Rolling yapmıyorum.kendi aracım la 0-400 yaparız diğer arabalarla da roll basarız
KCANN_220
09-09-2010, 21:15
kcann rodaj kaç km olcak len?
1000 km allah bılır ne zaman bıtcek..:mad:
dragon07
09-09-2010, 22:07
araba antalyaya geldiginden beri bile 1000km yapmamıstır :D:D yani bu demek oluyorki 1 yıl kadar :D
araba antalyaya geldiginden beri bile 1000km yapmamıstır :D:D yani bu demek oluyorki 1 yıl kadar :D
oha len abartma :D görende gerçek anlar valla :D
onursoytam
10-09-2010, 08:25
yürümeyen arabanın rodajımı alur a.q :hahaha:
adit : KAMALL CAN arabası bitince ilk beni çintecek :) Biz Gardaşız dimi kamalim :)
seyfi 07
10-09-2010, 09:06
yürümeyen arabanın rodajımı alur a.q :hahaha:
adit : KAMALL CAN arabası bitince ilk beni çintecek :) Biz Gardaşız dimi kamalim :)
olum senı ben sercey le cıntıcem bkle az kaldı bende rodajdayım suan:D:D:D:D
onursoytam
10-09-2010, 09:14
çinterken belini ağrıtma kanka :D
seyfi 07
10-09-2010, 09:15
ne agrıtıcam olum bugune kadar sen belınımı agrıttın sankı mılletı gecerken................:)
onursoytam
10-09-2010, 09:17
ne agrıtıcam olum bugune kadar sen belınımı agrıttın sankı mılletı gecerken................:)
direkt öle demeseydin iyidi be kankam :D
Gokalp-M
10-09-2010, 09:24
mauhahahaha yarıldım yaaa:hahaha::hahaha:
seyfi 07
10-09-2010, 09:25
direkt öle demeseydin iyidi be kankam :D
yanlıs bırseymı konustum olum sende yaaaa........:p:p
onursoytam
10-09-2010, 09:26
yanlıs bırseymı konustum olum sende yaaaa........:p:p
Gözlerim görmesin seni :)
dragon07
10-09-2010, 09:28
org günü yaklaşıyor yazalımmı adınızı gençler....:)
onur gökalp die başlayımmı ne diyonuz :D
onursoytam
10-09-2010, 09:29
org günü yaklaşıyor yazalımmı adınızı gençler....:)
onur gökalp die başlayımmı ne diyonuz :D
Onur bunu sevdi...
nakayama
10-09-2010, 09:38
Nezaman org...
ohhh bayadırda yarış almıyordu damarlarımız hadeeeee:D Efe liste yaparken kendinide unutmada:)
ocean0636
10-09-2010, 11:31
Beyler aman dikkat edin denetim cok sıkı dun gece yanı bu sabaha karsı kemerde aracımı bagladılar. Muayeneyı ıptal ettıler egzoz fılm ne var ne yok sokmemız gerekıyormuş..
Muhtemelen rollıng gecesıne gelemıcem, gıdecek arkadaşların cok dıkkat etmesını tavsıye edıyorum :)
serdar_07
10-09-2010, 11:56
Beyler aman dikkat edin denetim cok sıkı dun gece yanı bu sabaha karsı kemerde aracımı bagladılar. Muayeneyı ıptal ettıler egzoz fılm ne var ne yok sokmemız gerekıyormuş..
Muhtemelen rollıng gecesıne gelemıcem, gıdecek arkadaşların cok dıkkat etmesını tavsıye edıyorum :)
İNNA'YA geldin dimi kemere :D
ocean0636
10-09-2010, 12:00
İNNA'YA geldin dimi kemere :D
evet guzel bitmişti cok eglendık :D taaaaki sabaha karsı 5 cıvarı kemer cıkısına gelene kadar.........
serdar_07
10-09-2010, 12:01
evet guzel bitmişti cok eglendık :D taaaaki sabaha karsı 5 cıvarı kemer cıkısına gelene kadar......... :(
kemer polisi mi bağladı aracını bölge trafik mi??
Cihan Çizmeci
10-09-2010, 12:01
Geçmiş olsun ..
Be nası yapıcam o zaman :) Alper abi benim sesi bilir benim orda takılmam imkansız o zaman.Halen kararsızım uçakla araba arasında :)
ocean0636
10-09-2010, 12:03
kemer polisi mi bağladı aracını bölge trafik mi??
Kemer polisi. suanda otoparkta yatıyor aracım. pazartesı sanayıye cekıcez her seyı sokuceksın dıyor. ruhsatı alın ızın kagıdı verın ant gıdıp gelıyım ant da sokturıyım dedım ben anlamam ustanı yanında getır burada soktureceksın dıyor
ocean0636
10-09-2010, 12:04
Geçmiş olsun ..
Be nası yapıcam o zaman :) Alper abi benim sesi bilir benim orda takılmam imkansız o zaman.Halen kararsızım uçakla araba arasında :)
teşekkür ederim
arabayla gelmen acık konusmak gerekırse baya bır rısk fakat gezdıgın yollara da baglı tabi :)
serdar_07
10-09-2010, 12:07
teşekkür ederim
arabayla gelmen acık konusmak gerekırse baya bır rısk fakat gezdıgın yollara da baglı tabi :)
yahu biz alper abiyle yıkıoruz kemeri allaha şükür bi şey olmadı :D:D ama sen antalya plaka olunca direk göze batmışsın ben yardımcı olmaya çalışcam sana bakalım..
dragon07
10-09-2010, 12:09
valla birader gezen geziyor sadece yanına antalyayı bilen birin alcaksın :)
ocean0636
10-09-2010, 12:17
yahu biz alper abiyle yıkıoruz kemeri allaha şükür bi şey olmadı :D:D ama sen antalya plaka olunca direk göze batmışsın ben yardımcı olmaya çalışcam sana bakalım..
benım durum bıraz karısık msn den konusalım :)
Cihan Çizmeci
10-09-2010, 12:25
Kemer polisi. suanda otoparkta yatıyor aracım. pazartesı sanayıye cekıcez her seyı sokuceksın dıyor. ruhsatı alın ızın kagıdı verın ant gıdıp gelıyım ant da sokturıyım dedım ben anlamam ustanı yanında getır burada soktureceksın dıyor
Kanka onlar açıkça para istiyor :Deli:
ocean0636
10-09-2010, 12:35
Kanka onlar açıkça para istiyor :Deli:
yok bence onlar benım canımı ıstıyor, aklıma baska bısey gelmıyor :)
onursoytam
11-09-2010, 10:31
Mert geçmiş olsun... :(
Cihan araban ile gel ama çarşıda kendi araban ile gezmemen lazım orginal araba ile gezmeniz lazım sıkıntı çıkıyor
Gokalp-M
11-09-2010, 11:56
bencede arabanla gel çarşıya fazla çıkmassın olur biter :D
Cihan Çizmeci
11-09-2010, 14:42
Bakalım tekrar tartışıp son kararı vericem az kaldı :)
ocean0636
11-09-2010, 14:43
Mert geçmiş olsun... :(
Teşekkür ederim :(
dagıtmıssınız tunelı :D:d
geçmiş olsun..aklınızda olsun o yolu kullanmayın gece :) cihanım sende arabayla gelme bağlarlar sonra uğraşırız :)
Bakalım tekrar tartışıp son kararı vericem az kaldı :)
kanka bence arabayla gitme o kadar yol yapıp km'yi arttırma ayrıca uçak fiyatlarını da göz önüne alınca uçakla gitmek çok çok daha mantıklı bence
ocean0636
12-09-2010, 04:43
geçmiş olsun..aklınızda olsun o yolu kullanmayın gece :) cihanım sende arabayla gelme bağlarlar sonra uğraşırız :)
Benim şansıma gecen gun oyle denk geldi, kaç yıldır kemer e sureklı gıderım ılk defa o noktada cevırmeyle karsılastım, bu gece de stock arabayla gıttık, eve daha yenı geldım, yolda 1 tane bıle cevırme yoktu. :)