PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Seat İbiza Cupra

mertk
07-09-2010, 18:06
Bugun babamla araba bakmaya gittik Cuprayı gösterdim fiyat olarak 45000TL iyi geldi roccodan sonra tabi :) DSG vs. 180hp tabi hic binmedim ibizaya nedir ne değildir bilmiyorum alınırmı gidisi nasıldır sizden elestirilerinizi bekliyorum tesekkurler.

levent
07-09-2010, 18:09
stock vs stock sciroccodan hızlıdır, yüklenince dsg sıkıntı yaratabilir.
scirocco daha iyi yol tutuyo, ve arada platform olarakta sınıf farkı var sonucta scirocco daha konforludur.

srknzfr
07-09-2010, 18:13
test sürüşüne katıldım kesinlikle başarılı bir araç.. dsg çok keyifli

SkY
07-09-2010, 18:19
dsg her ne kadar güzel bir sistem olsada sorunsuz değil..bence manuel almak daha iyi olur..

mertk
07-09-2010, 18:26
manuel getirmediklerini soylediler birde Boca....bilmemne modeli varmıs ne farkı vardır acaba :) kusura bakmayın unuttum suanda, arac günlük kullanılcak suanki aracımın km si biraz fazla yükseldi birsene olmadan 23000km de boyle bir alternatif düsünüyoruz fiyat ve aracın gücü bakımından ilgimizi cekti

ogunozcan
07-09-2010, 18:30
duz vıtes allll sakın dsg alma..

Eworen
07-09-2010, 18:34
Bu sınıftaki bir aracın manuel olmaması ciddiyetsizlikten başka bişey değildir..
bakın selefine neden hepsi manuel
otm vites furyasıda nedir..

levent
07-09-2010, 18:37
bocanegra ;

Sadece kozmetik.

Mesela Bocanegra'nın önü panjur fln siyah. Koltuklarında cupra yazısı yerine B logosu var. Jantları farklı. Arkasında da sanırım cupra yerine bocanegra yazıyor.

Boost Up
07-09-2010, 19:22
bocanegra ;

Peki motorları aynı mı Levo bilgin var mı?

SercanTurkoz
07-09-2010, 19:27
duz vıtes allll sakın dsg alma..

pardon ;
Neye göre sakın dsg alma diyorsunuz ?
salisesinde vites atan bi şanzıman varken düz alın diyosun
anlam veremedim ?
ilerde sorun falanmı çıkartıyor ?

mertk
07-09-2010, 19:38
yorumlarınız icin tesekkür ederim ben DSG kullandım gercekten hayran kaldım ilerde nasip kısmet alır edersek bi Chip ten baska bisi düsünmüyorum DSG de sorun yaratırmı bilemem Chip i

CTG
07-09-2010, 19:41
manuel getirmediklerini soylediler birde Boca....bilmemne modeli varmıs ne farkı vardır acaba :) kusura bakmayın unuttum suanda, arac günlük kullanılcak suanki aracımın km si biraz fazla yükseldi birsene olmadan 23000km de boyle bir alternatif düsünüyoruz fiyat ve aracın gücü bakımından ilgimizi cekti

o boca-bilmemneler baya iyi duruyo yav aslında :)

Juggernaut
07-09-2010, 19:48
Fiyatı bencede çok iyi.Dsg nin sorun çıkarma ihtimali herzaman var garantisi bitene kadar kullanılır sonra satılır:)

JOCCO
07-09-2010, 20:14
bocanegra ;

Alıntı:
JOCCO´isimli üyeden Alıntı
Sadece kozmetik.

Mesela Bocanegra'nın önü panjur fln siyah. Koltuklarında cupra yazısı yerine B logosu var. Jantları farklı. Arkasında da sanırım cupra yerine bocanegra yazıyor.

teşekkürler :)

hadi biriniz alın artık şöyle cam tavanlı fln :)

bu arada test aracı hangi bayide var?

SkY
07-09-2010, 20:19
pardon ;
Neye göre sakın dsg alma diyorsunuz ?
salisesinde vites atan bi şanzıman varken düz alın diyosun
anlam veremedim ?
ilerde sorun falanmı çıkartıyor ?

dsg'lerin özellikle 7 ileri olanlarında mekatronik veyada komple şanzıman değişimi çokça yapılıyor..amerikada vw 10 seneye çıkarttı garanti konusunu şanzımanda ama Türkiye de hala 2 sene garanti..

onursumer
07-09-2010, 21:07
bende incelemeye gittim bayilerde olmadığını siparişle getirdiğini soylemişlerdi bayağı once

fiyatı bence çok uygun geldi ozellikle katalogtaki sarısı çok hoşuma gitti ayrıca duz vites getirmiyorlarmış

Emre D.
07-09-2010, 21:19
aslında bende fr düşünüyorum tek kapıdan sıkıldım 5 kapılı rahat ederim diyorum ama bilemiyorum +30 hp değer mi??:soru::soru::soru:

Dağhan
07-09-2010, 22:12
45-55.000 tl arası s2k ve leon cupra bakarken birden bire bocanegrada aklıma yattı şimdi :D Kırmızı ve siyah inanılmaz güzel yapmış aracı,tek sıkıntı dsg yüzünden yüklenemeyişi olsa gerek..
Yeni ibiza gerçekten hoş oldu.Tek eksikleri FR TDI çıkarmaları lazım :)

oğuzk
07-09-2010, 22:15
DSG ye karşı ön yargı var gibi var mı yükleyipte DSG'den sorun yaşayanlar veya ne kadar yüklendikten sonra sorun yaşanıyor?

Alınır bence fiyatı uygun güzel hızlı ..

Kayseri'de sarı vardı bulabilirseniz sahibini ondan sorun derim.

Low-Rider
07-09-2010, 22:23
DSG ye karşı ön yargı var gibi var mı yükleyipte DSG'den sorun yaşayanlar veya ne kadar yüklendikten sonra sorun yaşanıyor?

Alınır bence fiyatı uygun güzel hızlı ..

Kayseri'de sarı vardı bulabilirseniz sahibini ondan sorun derim.

dsg ile yüklemeden sorun yaşayanlar var sıkıntı orda

kurtbil
08-09-2010, 00:36
Cupra fıyat performans acısından guzel araba ama suan cupra kullanıcılarının bas sorunu 7 ılerı Dsg den gelen ses,servısın sok yazılım guncellemesınde sesın braz olsun azaldıgını soyluyorlar ama yıne de guvenılmez,duz vıtes uretılmemesı buyuk talıhsızlık.1170kg 180bg b araba her turlu performansı ıle mutlu eder ama chıp egsoza gırıldımı ne o dsg ne kadar sorunsuzluk saglıcak suan cok muallak

karsiyakaliozi
08-09-2010, 13:52
gecen hafta izmirde ınceledım bocenegro sanırım o medel vardı eskı ıbıza sever ve kullanıcısı olarak dıs hatlar guzel sayılır ama iç mekan bu kadar mı kotu olur bu kadar mı sıradan ve kalıtesız gozukur yakıstıramadım seat a malzeme kırılacak gıbı duruyor sankı kokpıt egreldı geldı fıyat olarak makul su an tanıtım fıyatı sayılabılır iç mekan içinize sınıyorsa alınabılır

emirhan sph
08-09-2010, 14:00
DSG gercekten sikintili bi sanziman tamam guzel hos ama insanin karnini agriticak durumlar cikartio. Arkadasim 2.0 200 hp rocco almisti 2. haftasinda komple dsg sanzimani degisti. Bi arakdasimda da golf var 1.4 tsi 140 hp dsg sanziman garantisi bu ay bitio sanzimani sacmalamaya basladi. Sacma sapan bi tikirdamasi ve arada sirada devir degistirmemesi gibi bi sknti yasio. Bi diger arkadsimdada golf gt var dsg o hic bi sknti yasmadi arabayi bi kere chipledi 215 hp ye yakin bi deger aldi tik demedi. Su anda stock kullanio.

Bilmiorm tercih meselesi acikcasi ben bu riskleri goze almak istemem manuel alirdim. Dsg nin ne yapicagi belli olmuyor :D

mertk
08-09-2010, 14:37
manuel getirseler keske neyazıkkı DSG olayı dünden beri aklımızı karıstırdı

Tunç
08-09-2010, 14:55
düz vites herzaman daha sorunsuzdur

erkin006
08-09-2010, 15:00
seat servisleri Trde revizyona girmeden dsg yalan...kafa yapısı olarak revizyon...

bi sıkıntı yaşadığın zaman kimseye derdini anlatamazsın...doğuş alternatifi olmasaydı tabiki:)

tunch
08-09-2010, 15:14
ay sonunda antalyaya test aracı geliyor kartınızı bırakmanız yeterli..adanada boyle bir hizmet yokmuş bugün sordum..ilgilenenlere :)

JOCCO
10-09-2010, 14:12
manuel getirseler keske neyazıkkı DSG olayı dünden beri aklımızı karıstırdı

siz aracı hangi bayide test ettiniz?

JOCCO
15-09-2010, 12:48
Bu arada test sürüşleri 26 eylülde başlayacakmış. Şu an araçlar basındaymış..