Orijinalini görmek için tıklayınız : Hep fotograf olmaz zk'e36m3
cembozbey
19-09-2010, 01:59
fotograflardan skıldım amatörce elimdeki videoları birleştirdim,codec sorunu yuzunden dahil edemedigim videoalrda oldu artık kısmet yoruldum ugrasamıcam =)
özellikle bütün bilgileri turkce yazdım ardından ing yazdım ***** türküz neden diye sormayın spec teaser anlasılır dilde ama turkcelerinide yazmak lazım bence:icon_tup:
şimdilik face linki var yarına upload ederim umarım begenirsiniz...
http://www.facebook.com/video/video.php?v=439130359642&ref=mf
http://www.izlesene.com/video/arabalar-e36-m3/2606857
0610792d-4296-42b1-bb23-9df60030c760
keyifle izledim ancak daha bol yanlı donutlu videolar bekliyoruzzz
facebook olmayanlar icin alternatif video var mi?
cembozbey
19-09-2010, 10:16
keyifle izledim ancak daha bol yanlı donutlu videolar bekliyoruzzz
prof çeken bi arkadasımız olsa:P
birazdan upload ederim paylasım sitelerine
ben bu arabayamı deneyelim diye teklkifde bulundum naptım ben ya :D:D:D ahuahaua
Maşallah maşallah
cembozbey
19-09-2010, 10:57
ben bu arabayamı deneyelim diye teklkifde bulundum naptım ben ya :D:D:D ahuahaua
Maşallah maşallah
seninlede cekicem video :D
bu arada izlesene coma yukledim link yukarda
gürkan18
19-09-2010, 11:03
Maşallah.
Geçen gün kulaklarım çınlamış yıkamada selam olsun :D marmaristen dönmüşün sanırım.
başımızdan g*tü başı yana alıp sara sara gitmek eksik olmasın inş.
Maşallah cok guzel arac kazasız belasız...
cembozbey
19-09-2010, 11:22
evet maalesef istanbuldayım :) teşekkur ediyorum arkadaslar
Keyifle İzledim Başarılı olmuş Emeğine Sağlık :)
focus musty35
19-09-2010, 13:57
pınarbasında ızledık gecen cuma maşallah cok iyi yanlıo :)
Cihan Çizmeci
19-09-2010, 14:51
Maşallah maşallah makine görüntü ve gidiş bakımından çooook güzel nazar değmesin inşallah
GökhanAk
19-09-2010, 16:33
maaşallah çok beğendim valla Allah kazasız belasız kullandırmayı nasip etsin (:
cembozbey
19-09-2010, 17:00
amin arkadaslar hepimiz kazasız belasız inş.
Kardeşim güzel olmuş video eline sağlık kamera varsa eğer prof anlamda bişeyler çıkarmaya çalışırız :)
cembozbey
20-09-2010, 10:33
Kardeşim güzel olmuş video eline sağlık kamera varsa eğer prof anlamda bişeyler çıkarmaya çalışırız :)
hd çeken bi zıkkım var tripot felan da var yapalım en yakın zamanda:icon_tup:
Eline sağlık gerçekten keyifle izledim.Kazasız belasız kullan.
kaan_cupra
20-09-2010, 10:50
maşallah gerçekten..keyifle izledim..
yaz başında yeşilköy de görmüştüm çok güzel duruyodu
masallahh her yönden keyıflı bı araç, allah kaza bela göstermesın.
cembozbey
20-09-2010, 11:14
çok saolun arkadaslar agız tadıyla hepberaber bineriz inş.
by serçe
20-09-2010, 11:15
maşallah allah nazardan saklasın ......
fastchild
20-09-2010, 11:48
evet maalesef istanbuldayım :) teşekkur ediyorum arkadaslar
maalesef istanbudayım ha
teeeesüf ederim
istnbulun neresi
cembozbey
20-09-2010, 12:20
maalesef istanbudayım ha
teeeesüf ederim
istnbulun neresi
marmariste tatildeydim yeni geldim takdir edersinizki işe basladık koydu biraz oyuzden yazdım:D
istanbul kucukyalıdayym ben
yusufbatırel
20-09-2010, 12:27
allah kaza bela vermesın su komple eksoz ısını bende bayagı nıyetlıyım nasıl olur sesı dıye endıselıyım
gürkan18
20-09-2010, 12:29
masallahh her yönden keyıflı bı araç, allah kaza bela göstermesın.
bak sen gerçekten keyiflimi cnm :D
gel yamacıma o zman izmire bekliyom.:heyoo:
Masallah sesi gidisi goruntusu gercekten basarili :)
fastchild
20-09-2010, 12:35
marmariste tatildeydim yeni geldim takdir edersinizki işe basladık koydu biraz oyuzden yazdım:D
istanbul kucukyalıdayym ben
bende maltepedeyim :D:D:heyoo::heyoo:
cembozbey
20-09-2010, 12:35
allah kaza bela vermesın su komple eksoz ısını bende bayagı nıyetlıyım nasıl olur sesı dıye endıselıyım
katalizör varmı bilmiyrum ama orta ve sonla kullancaksan iptal et , ortayıda iptal ediceksen alt devirlerde skıntı olur zaten yuksek hacim, bende hafif volan oldugu için altları toparlar diye dusundum ve sadece son var.
saolun arkadaslar yorumlar için.
@fastchild,maltepedeysen beni görmeme gibi bi ihtimalin yok:D
yusufbatırel
20-09-2010, 12:41
katalizör varmı bilmiyrum ama orta ve sonla kullancaksan iptal et , ortayıda iptal ediceksen alt devirlerde skıntı olur zaten yuksek hacim, bende hafif volan oldugu için altları toparlar diye dusundum ve sadece son var.
saolun arkadaslar yorumlar için.
@fastchild,maltepedeysen beni görmeme gibi bi ihtimalin yok:D
katalızor yok bende sadece son susturucuya gelmeden 2 tane ufak susturucu var bıde son susturucu o zaten devasa bısey kurtulmamda lazım bısuru vıdeo sıtelerınde e34 le ılgılı vıdeoları arastırdım fakat tatmın edıcı bır ses yok 540 la fazla ugrasanda yok
41 kere maşallah özellikle ses çok etkileyici olmuş :icon_tup:
fastchild
20-09-2010, 12:44
sahil civarlarından hatırlar gibiyim sanki isparkta fotoğraf çekiliyodu aracın yada oylumdan felanmı hatırlıyorum bilmiyorum
cembozbey
20-09-2010, 12:49
katalızor yok bende sadece son susturucuya gelmeden 2 tane ufak susturucu var bıde son susturucu o zaten devasa bısey kurtulmamda lazım bısuru vıdeo sıtelerınde e34 le ılgılı vıdeoları arastırdım fakat tatmın edıcı bır ses yok 540 la fazla ugrasanda yok
son susturucuya gelmeden 2 tane susturucu varsa bence birini iptal et:)
ayrıca bunları iptal etmeden sadece sonda daha ufak birseyler yapılabilir,
birde 540dan bahsediyoruz tatmin edici sesi olmaması imkansız biraz ugras bence egzos sisteminle =)))
@fastchild;dogrudur oralardaym
diger arkadaslar cok saolun...
yusufbatırel
20-09-2010, 12:59
son susturucuya gelmeden 2 tane susturucu varsa bence birini iptal et:)
ayrıca bunları iptal etmeden sadece sonda daha ufak birseyler yapılabilir,
birde 540dan bahsediyoruz tatmin edici sesi olmaması imkansız biraz ugras bence egzos sisteminle =)))
@fastchild;dogrudur oralardaym
diger arkadaslar cok saolun...
benım suana kadar gorsellıgı dısında motorda lımıtor ıptalı chıp takabıldım eksozu komple yaparsam +bıseyler daha alırmıyım acaba
cembozbey
20-09-2010, 13:05
benım suana kadar gorsellıgı dısında motorda lımıtor ıptalı chıp takabıldım eksozu komple yaparsam +bıseyler daha alırmıyım acaba
çok bişeyler beklememek lazım ama bazen orta susturucular miadını dolduruyo kurum baglıyo,doluyo vs iptal edince baya rahatlama gercekleşiyo,ayrıca o aracın sesini bi şeklde duymalısın 540 sonucta ben olsam bidakka durmam :)
yusufbatırel
20-09-2010, 13:08
çok bişeyler beklememek lazım ama bazen orta susturucular miadını dolduruyo kurum baglıyo,doluyo vs iptal edince baya rahatlama gercekleşiyo,ayrıca o aracın sesini bi şeklde duymalısın 540 sonucta ben olsam bidakka durmam :)
su susturucuları bı cıkarım bakım ben asagı sanayıye ınım bakım ne olcak ama bana son susturucu gereklı tok ses verecek
cembozbey
20-09-2010, 13:11
su susturucuları bı cıkarım bakım ben asagı sanayıye ınım bakım ne olcak ama bana son susturucu gereklı tok ses verecek
videoları bekliyoruz önce ve sonrası ozaman:)
saol elpadre
Maşaallah araca, 2-3 hafta felan önce sahildeki meguiarstan çıkarken görmüştüm, yaklaşık 5-6saniye kadar kaldırıma bakarak ilerlemişti araba yan yan :D izlemesi bile eğlenceliydi. :icon_tup:
yusufbatırel
20-09-2010, 18:56
videoları bekliyoruz önce ve sonrası ozaman:)
saol elpadre
cem sen tekını ıptal et demıstın bunların son susturucular cıftlı tek parca 60 lık boru yaptırdım 2 saat surdu kavıslıymıs boru donuslerı uzun surdu ses bekledıgımdende guzel oldu soz verdıgım ıcın cepten cektım vıdeosunu son susturucu orjınal
http://tinypic.com/player.php?v=16ht44x&s=7
cembozbey
20-09-2010, 19:17
Maşaallah araca, 2-3 hafta felan önce sahildeki meguiarstan çıkarken görmüştüm, yaklaşık 5-6saniye kadar kaldırıma bakarak ilerlemişti araba yan yan :D izlemesi bile eğlenceliydi. :icon_tup:
evet genelde kuckyalı sahil meguarstyz=)
@yusuf abi ne yabarsan yab bmw540 v8 her halukarda guzel olmustur sesi video içinde saol daha detaylıda cekeriz mu7sait oldugun bigun beraberce,maşallah=)
teşekkurler sky...
yusufbatırel
20-09-2010, 19:20
evet genelde kuckyalı sahil meguarstyz=)
@yusuf abi ne yabarsan yab bmw540 v8 her halukarda guzel olmustur sesi video içinde saol daha detaylıda cekeriz mu7sait oldugun bigun beraberce,maşallah=)
teşekkurler sky...
sagol cem alakan ıcın tesekkur ederım konuna kendı aracımla ılgılı goruslerımı yazdım kusuruma bakma artık
cembozbey
20-09-2010, 19:23
sagol cem alakan ıcın tesekkur ederım konuna kendı aracımla ılgılı goruslerımı yazdım kusuruma bakma artık
estagfurullah abi olurmu öle sey
maşallah kardeşim on numero
bu videoyu diğerlerinin habercisi olarak alıyoruz :D
cembozbey
21-09-2010, 10:29
saolun arkadaslar
çok guzel vıdeo olmus yanlamak olsun kalkıs olsun elıne saglık
Cem abi video güzel olmuş gerçekten,ZK'a bişey demeye gerek yok Canlı canlı gördük düzcede.
Yalnız Full HD lazım buna :)
Eger düzceye uğrarsan Şenol yapsın :D kazasız cezasız abi.
cembozbey
21-09-2010, 13:14
Cem abi video güzel olmuş gerçekten,ZK'a bişey demeye gerek yok Canlı canlı gördük düzcede.
Yalnız Full HD lazım buna :)
Eger düzceye uğrarsan Şenol yapsın :D kazasız cezasız abi.
bundan sonrakileri hd yapıcam inş bikac fkir var aklımda zaten hayrılıs bakalım:)
@tunc;saol kardesim
nakayama
25-09-2010, 13:04
Maşallah sesini çok beğendim...
Burak Kasim
25-09-2010, 18:52
Masallah Cem, aracin cok guzel.
Zaten ne kadar titiz oldugunu bilioruz :)
güzel bi araba eline saglık abi. ;)
cembozbey
26-09-2010, 00:27
saolun dostlarrr :)
maşallah :) doğayla iç içe olan çekimler amasra taraflarımı...
ocean0636
26-09-2010, 13:17
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin ;) Keyifle izledim videoyu :)
cembozbey
26-09-2010, 17:59
teşk ediyorummm
marmaris tarafları videonun oldugu yer=)
Cglrgncl
26-09-2010, 22:23
Maşallah,çok temiz:)