Orijinalini görmek için tıklayınız : miniks New Busa trafikte
herkes izleyebilsin diye streetfire a ekledim ama henüz onaylamadılar
video neden açılmıyo tarzında sorular sormayın lütfen biraz sabredin yeterli
sosyal mesaj vermemenizi de rica ederim Maşallah diyip Dua edin yeter
Ben ahmete hergün çok fazla sayıda sosyal mesaj veriyorum zaten
Bu videoyu çektiği gece ki diyalogumuz da bile çok fazla sölemiştim eve gec geldik bu saatte motorla çıkma zaten motorlaydık gezdik işte tadında bırak falan diye
kendisi C moddayım ekonomi kullanıyorum merak etme diyerek çıktı bende bu sabah gördüm kamerada videoları
O şimdi karşıda araba bakıyor bende videolarını derledim koydum
Allah (c.c.) hepimizi kazadan beladan korusun inşallah. Amin.
iyi seyirler...
http://www.streetfire.net/video/08-hayabusa-in-traffic_2062557.htm
gündüz çekim
http://www.streetfire.net/video/08-hayabusa-in-taffic-2_2062617.htm
Telefonda yüklüyorum dediğin bumuydu kanka bende sandım bilgisayara program yüklüyorsun. Msn den yazdım linkleri detayları.
Bu arada videoyuda sabırsızlıkla bekliyoruz.
allah nazarlardan kazalardan belalardan korusun maşallah!!!!
ALLAH kaza bela vermesin maaşallah.
sosyal mesaj vermemenizi de rica ederim Maşallah diyip Dua edin yeter
:)
maşallah abi allah kazalardan belalardan korusun :)
maşallah allah kaza bela vermesin
Boost Up
20-09-2010, 12:02
Abilerim maşallah, şarkının adını alabilir miyim yine:p?
ahmet allah muhafaza ya :(
masallah.
Maşallah Allah kaza bela vermesin tekerine taş değmesin. Motorları çok sevmeme rağmen kendimden korktuğumdan hep uzak durmayı seçtim ama bu hayabusa ayrı bir dünya :) Maşallah...
utkuselamoglu
20-09-2010, 12:11
kazasız belasız başkanım...:D güzel video..
Maşallah,allah kaza bela vermesin
YavuzNaz
20-09-2010, 12:34
allah kazadan beladan esirgesin maaşallah
cembozbey
20-09-2010, 12:43
maşallah ,motorun sesini duyamamak kötu tabi ama ruzgardan bişe anlasılmıodur kesin
Masallah guzel video Allah kazasiz belasiz surusler nasip etsin
chiefkadir
20-09-2010, 13:00
Allah kaza bela vermesin oyun gibi sanki :)
Kumburgaza kaçmış o belli. :)
Yok kanka GOP a gitmiş
gündüz vakti de video çekmiş onları da düzenlicem
Dj andy feat stella - freedom
yusufbatırel
20-09-2010, 13:11
sen 4 tekere daha cok yakısıyorsun 2 teker sakat ıs sanıyelık hatta salıselık allah korusun
o nası bi hızlanmadır ya:) adrenalin patlaması. allah kaza bela vermesin masallah.
Kazasız belasız çok güzel...
Ahmet yaww :D
http://i1009.hizliresim.com/2010/9/20/1814.jpg (http://urlal.com/dqqf)
maşallah güzel kullanmış :) Allah korusun lütfen dikkatli binin.
2 nci video da eklenmiştir
akbaba78
20-09-2010, 15:03
masallah masallah ama bana biraz riskli geldi yogun trafikte Allah kaza bela vermesin:hiihi:
ya ben bunun üstüne otursam atarmetreyi filan kırarım ya 3.5 filan yalan olur :D
allah kaza bela wermesın ahmet cok sakat alet ama işte inanılmaz zewklidir.
hayatamı küstünüz siz ya :)
ÖmerF.Bayar
20-09-2010, 15:24
gece videosunda kopruden sonra ibre anında dibe yapısıyo azda olsa yolkus ora bide suppper bişey ya Allah kaza bela vermesinn zevki yeter
Masallah allah kazadan beladan korusun gunduzku cekim bana daha cok neyin ne oldugunu gosterdi :)
2. Video daha adalettli daha bi harman dalı yapmış.
Maşallah mükemmel.:) Bu videolar adama motor aldırır:D
maşallah,allah kaza bela vermesin.
Güzel diyemicem kardeşim ben korkarım Allah korusun boş yolda bas ok ama trafik sakat aman diyelim Allah kimseye kaza bela vermesin aralara girmek tehlike.
Buğra A.
20-09-2010, 16:47
Allah kazadan beladan saklasın inşallah.Maşallah :)
onursumer
20-09-2010, 17:07
2. videoda hakkının nasıl verildiği net valla imrendim ;)
maşallah kazasız belasız ;)
maşallah.bileğine sağlık ahmet.tekeriniz düz bassın her daim.
Tamam allah korusun da sınırları da bu kadar zormalakta olmaz ki , izlerken dahi tüylerim diken diken oldu , bu kadar motor kazasında vefat eden insan varken :S Neyse sosyal mesaj istenmiyormuş . :icon_wack
Allah kazadan beladan kourusun . :S:S:S
2. video gerçekten kanımı dondurdu diyecek söz bulamadım, Allah tekerine taş değdirmesin...
Rabbim kazadan beladan korusun...Cok güzel video heleki 2. video ama böyle izleyince gercekten korkuyomuşum motordan :):)
2.videoda 1:57 de bian gözümü kapadım walla :)
MuratGürakan
20-09-2010, 19:26
adrenalin style.
Limitleri çok zorluyorsunuz.
Allah kaza bela vermesin, ba$ka ne denir ki :)
TURBO CİVİC
20-09-2010, 19:57
Allah nazardan saklasın kaza bela vermesin...masallah
Maşallah Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanırsın inş.
Tek kelimeyle harika.Allah nazarlardan saklasın..Ahmet sağolsun kısa sürelide artçı olarak binmek nasib olmuştu
Apayrı bir keyif başka bir dünya.
Ahmet'in hakimiyet ve sürüş tarzınada nazar değmesin.Kazasız belasız Maşallah..
allah kaza bela göstermesin, söyleyebilinecek tek şey bu sanırım... sebep olmayasın kimseye...
dragstar
21-09-2010, 00:31
kazasız belasız maşallah
Gidiyosun be İ... :D:D:D
ahhahahahaaaah gidiyo masallah da allah korusun kardesim :D
R_Kaptan
21-09-2010, 05:45
Maşallah,Allah kaza bela vermesin..
OnurÖzden
21-09-2010, 08:34
Videoları izlerken bile zevk aldım.:)Allah kaza bela vermesin.Maşallah
Ölmeden önce benimde kullanmam şart bu motorsikleti:D
By_HaNNibaLL
25-09-2010, 23:51
Maşallah Kazasiz belasiz sürüşler diliyorum ben araba ile hayvan gibi araba kullananlardan korkuyorum motorla gitmek büyük ceserat ve ustalik sanirim.
2. video iyiymiş.
Kazasız belasız sürüşler...
MAsallah (Y).Kazasiz belasiz,:).
Tamam allah korusun da sınırları da bu kadar zormalakta olmaz ki , izlerken dahi tüylerim diken diken oldu , bu kadar motor kazasında vefat eden insan varken :S Neyse sosyal mesaj istenmiyormuş . :icon_wack
Allah kazadan beladan kourusun . :S:S:S
Ona bakarsan gazetede haberlerde hergun bir araba kazasında ölen vatandaş görüyoruz... Allah herkese uzun ömürler versin. Motosiklet hata maalesef kabul etmiyor eminim ki onlarda bunun fazlasıyla bilincindedir.
Allah kaza bela göstermesin videolar çok güzel keyifli gazlamalar.
S.Özeren
26-09-2010, 03:43
Allah kaza bela göstermesin..
dragon07
26-09-2010, 04:22
çok ciddi gaz açıyorsunuz...:)maşşallah dualarımız sizinle brolar
Masallah Allah kaza bela vermesın ama yanından gectiginiz aracların cogu sizi sonradan farkediyor büyük ihtimal.. :D
Allah razi olsun. Kullanim tarzi ne tasvip edilir ne de ozenilir cinsten degil zaten. Mevlam cumlemizi kazalarda belalardan korusun. Amin.
Allah razi olsun. Kullanim tarzi ne tasvip edilir ne de ozenilir cinsten degil zaten. Mevlam cumlemizi kazalarda belalardan korusun. Amin.
tasvip edilmez ama motoru trafikten hızlı sürmek zorundasın trafikle aynı hızda sürmek daha tehlikeli bunun sosyal mesajlık durumu yok bence gayet kontrollü gidiyor risklimi evet ama hız riski azaltır ne demek istediğimi kullananlar anlar burda makinanın hayabusha olması kıvraklığını azaltmış kazasız belasız
Emre İlbi
26-09-2010, 09:08
Maşallah Abi.Kazasız,Belasız :)
Yanlış Anlamada Ben Motor Sesini Duymak İsterdim :D Bide Makina Hayabusa Olunca :D
O Ses Adamı Öldürür Valla :D Bastıkca Basası Gelir İnsanın :D
Başarılarınızın Devamın Dilerim :)
Kaa scirocco
26-09-2010, 13:53
abiii allah kazalardan belalardan korusunn agız tadıyla gazlama nasip etsin..
Motor zaten aklıma yatmayan bir icad.Birde böyle şeyler görünce aklıma hak veriyorum:) Allah kazalardan belalardan uzak tutsun.Maşallah
yasindamar
26-09-2010, 14:50
yemin ederim videoları izlerken kafamı sağa sola çeviriyorum ya :D:D kasıldım resmen.ben korkarım abi, hayatta motorda o hızı ve çevikliği yapamam.ama çok zevklidir eminim. allahım kaza bela vermesin.bin kere maşallah.motor da süren de çok iyi.
bir de şu videodaki iki şarkının isimlerini verirsen çok iyi olur. hoş şarkılar.
hulk mu hayabusamı hılmi denedinizmi hiç
RottingChrist
26-09-2010, 16:58
valla tüylerim diken diken oldu :) ben scooter ile aradan geçmeye korkuyordum adam kadranı deviriyor bu trafikte. Allah kazadan beladan uzak tutsun.
moruk bıara korkuttun benı masallah elıne koluan bılegıne:)
hayabusa tam bir hiperbike!!!2005 zx-10 ile çok denemek istediğim yeni kasa busayı bir türlü nasip olmadı.
hayabusa tam bir hiperbike!!!2005 zx-10 ile çok denemek istediğim yeni kasa busayı bir türlü nasip olmadı.
öncelikle hosgeldin..2005 zx10 un yeni kasa busa karşısında işi cok zor deseydinki 2006 2007 belki ama 2005 in işi zor
ALLAH kaza bela vermesin. Şarkısız sesi duymak isterdim.
Şarkıyı isteyenlere :
orjinal hali :http://www.4shared.com/audio/1NDZ-T2z/kerm___220.html
maşallah allaz kaza bela vermesin...
hoşbuldum teşekkürler.2007 hayabusa ile denedim ben.2006 zx10 burda bir arkadaşıma aldık onuda kullandım ben 2005 zx10 2006 dan daha hizlı buluyorum kendi yorumum tabiki bu..
hoşbuldum teşekkürler.2007 hayabusa ile denedim ben.2006 zx10 burda bir arkadaşıma aldık onuda kullandım ben 2005 zx10 2006 dan daha hizlı buluyorum kendi yorumum tabiki bu..
2006 ve 2007 lere PC destegi şart tabi diyceksinizki bende baglarım ikinizde baglasanız bile gecemessiniz bence cunku benim bildigim krankta 12 hp veya ona yakın bi guc farkı var 2005 le 06 arasında..
2007 busa yeni kasaya gore tam bir eşşek o kasayla bu kasayı bir tutma derim :icon_tup:
volume81
26-09-2010, 19:40
saatte 200 km/h üzeri hızlarda bile arkasını oynatması yokmu şu meretin :D sırf şu olaydan dolayı alasım var ama bana büyük gelir en fazla r6 600rr zx6 :D
allah kazadan beladan korusun :) kullanan abimizede şukranlarımı sunuyorum :D hakkını vermiş makinanın :)
D16inside
26-09-2010, 19:55
ben bakamıyorum bile :D
doğrudur ama benim motorumda komple racing-line komple akrapoviç,BMC hava filtresi,iridyum bujiler,velocity stacks emme manifoldları,pc ııı,tre kit ve dynoda ayarlandi arka tekerde 173.2 ps ve 116.3 nm tork değerleri verdi.dyno grafiklerini istenirse eklerim buraya.2007 hayabusa ile 100-299 denedik 5-6 sefer 2.viteste başlayaraktan çok arkada kaldı ve arkadan gelipte önümede geçemedi.busa kullanın söylediği şu;ben kesiciye girince ancak çok yavaşca yaklaşmaya başlıyorum sana dedi ama ara çok açık çok fazla yol gerekiyor dedi.miniks ile izmitte ygz typer ın sahibi arda sayesinde tanıştım daha doğrusu bu site ilede arda sayesinde tanıştım.izmitte 2008 busa yok olsa deneyeceğim zx14 var ama kullanan gazlamayı sevmeyen biri ondan deneyip video koyamıyorum..:(
doğrudur ama benim motorumda komple racing-line komple akrapoviç,BMC hava filtresi,iridyum bujiler,velocity stacks emme manifoldları,pc ııı,tre kit ve dynoda ayarlandi arka tekerde 173.2 ps ve 116.3 nm tork değerleri verdi.dyno grafiklerini istenirse eklerim buraya.2007 hayabusa ile 100-299 denedik 5-6 sefer 2.viteste başlayaraktan çok arkada kaldı ve arkadan gelipte önümede geçemedi.busa kullanın söylediği şu;ben kesiciye girince ancak çok yavaşca yaklaşmaya başlıyorum sana dedi ama ara çok açık çok fazla yol gerekiyor dedi.miniks ile izmitte ygz typer ın sahibi arda sayesinde tanıştım daha doğrusu bu site ilede arda sayesinde tanıştım.izmitte 2008 busa yok olsa deneyeceğim zx14 var ama kullanan gazlamayı sevmeyen biri ondan deneyip video koyamıyorum..:(
maşşallah cok güzel degerler ama o speclerde tekerde 180 kusur alan 06-07 modeller var..he türkiyede kac kisi var zx10 u o kadar yukliyen dersen bi elin parmagını belki gecer belki gecmez..
dedigim gibi 2007 model hayabusayı gecmen cok normal bisey demiyorum o konuda yeni kasayla bi dene derim,bu degerlere gore stock yeni kasada seni zor gecer gibi duruyor ama PC li ve bogazdan komple akrepli bi yeni kasayla denemen guzel olurdu
maşşallah cok güzel degerler ama o speclerde tekerde 180 kusur alan 06-07 modeller var..he türkiyede kac kisi var zx10 u o kadar yukliyen dersen bi elin parmagını belki gecer belki gecmez..
dedigim gibi 2007 model hayabusayı gecmen cok normal bisey demiyorum o konuda yeni kasayla bi dene derim,bu degerlere gore stock yeni kasada seni zor gecer gibi duruyor ama PC li ve bogazdan komple akrepli bi yeni kasayla denemen guzel olurdu
denediğim busada slip-on rs-3 yoşiler ve k&n hava filitresi vardı.06 zx10 olan arkadaşımda slip-on akrepler ve hava filitresi var onunla deneyeceğim ve burada videoyu paylaşacağım.05 kasa en hafif zx10 kasası belkide en büyük avantajlarından biri bu..
Eski kasa busa full system exhaust filtre buji pc marchesini jant modifiyeleri bunlar. Yeni kasanin stock halinden yavas. Eski kasa ile deneyip yeniyi baz almayin. Sana daha oncede soyledim once 1000 likler bitsin. Benim arkadasimda 07 kawa var zx10 pc full system exhaust filtre buji beni birak daha gsxr 1000 nin yaninda duramio. Senin malzemeler ve sonuc cok iyi bizim k7 ile bi deneyelim. K7 de full system exhaust buji filtre var. 250 ye kadar arkamda gidiyor. Suana kadar arkamda giden tek k7 . Bu is kismet isi her hayabusa da bnmki gibi gitmio cok deneme yptim pc li yeni kasa gectim. Yeni kasa hayabusa cok tepkili tekere getirmeden devirli sikmak o torkta seni geriye attiginda vitesi devrinde deistirmek biraz zor. Ben 1 ayda alistim. 3 yil binip hala gazina asilamayan insanlar taniyorum. Eski busa yenisinin yaninda 600 luk gibi o kadar soyliyim. Kisa oz :)
Eski kasa busa full system exhaust filtre buji pc marchesini jant modifiyeleri bunlar. Yeni kasanin stock halinden yavas. Eski kasa ile deneyip yeniyi baz almayin. Sana daha oncede soyledim once 1000 likler bitsin. Benim arkadasimda 07 kawa var zx10 pc full system exhaust filtre buji beni birak daha gsxr 1000 nin yaninda duramio. Senin malzemeler ve sonuc cok iyi bizim k7 ile bi deneyelim. K7 de full system exhaust buji filtre var. 250 ye kadar arkamda gidiyor. Suana kadar arkamda giden tek k7 . Bu is kismet isi her hayabusa da bnmki gibi gitmio cok deneme yptim pc li yeni kasa gectim. Yeni kasa hayabusa cok tepkili tekere getirmeden devirli sikmak o torkta seni geriye attiginda vitesi devrinde deistirmek biraz zor. Ben 1 ayda alistim. 3 yil binip hala gazina asilamayan insanlar taniyorum. Eski busa yenisinin yaninda 600 luk gibi o kadar soyliyim. Kisa oz :)
ahmet abicim bende çok istiyorum gsxr ile denemeyi ve yeni busa ile.geçenlerde seni aradım ama tatile gidiyormuşsun hatırlarsın belkide.önümüzdeki ayın 10-18 arası havalar iyi olursa gelip senle yüzyüze tanişip motorları denemek isterim.videoda çekeriz buraya koyarız olmaz mı ahmet abi??
maşallah muhteşem bişe bu busa.bunu sürmeden ölmek istemem.zaten herhalde sürersemde bindiğim en son araç olur:D kazasız belasız inş. konu ile alakasız ama videoda çalan şarkının adını PM atma imkanın varmı? şarkı çok hoşuma gitti.
seyrederken 2-3 yerde gozumu kapadım gectim :)
ahmet abicim bende çok istiyorum gsxr ile denemeyi ve yeni busa ile.geçenlerde seni aradım ama tatile gidiyormuşsun hatırlarsın belkide.önümüzdeki ayın 10-18 arası havalar iyi olursa gelip senle yüzyüze tanişip motorları denemek isterim.videoda çekeriz buraya koyarız olmaz mı ahmet abi??
Allah kismet ederse neden olmasin bizde gelebiliriz bi pazar bolu yapariz beraber olmazsa
Şarkıların isimlerini yarın veririrm şimdi aklımda degil
teşekkürler
Allah korusun bir kaza anında, yanlışıkla birisi serit degiştirirken tatsız bir olay yaşandı kim suçlu bu durumda? Yol epey kalabalık etrafta bir çok araba var kaza büyük olabilir çünkü.
volume81
26-09-2010, 21:33
k6 gsxr 1000+headers ile beraber yoşhi tri oval karbon pc filtre buji vardı eski busa arkasından gelirken yeni busanın yanında bile gidemiyodu :)
hondafit
27-09-2010, 00:00
oha nasıl bir trafiktir o ya
maşallah kaza bela vermesin abi
ALLAH korusun kazalardan belalardan
Dj andy feat stella - freedom
Surisan - where have you gone
allah kaza bela vermesin maşallah...
chiefkadir
27-09-2010, 10:33
tasvip edilmez ama motoru trafikten hızlı sürmek zorundasın trafikle aynı hızda sürmek daha tehlikeli bunun sosyal mesajlık durumu yok bence gayet kontrollü gidiyor risklimi evet ama hız riski azaltır ne demek istediğimi kullananlar anlar burda makinanın hayabusha olması kıvraklığını azaltmış kazasız belasızOlay bu dimi :) Diğerleri duruyo gibi geliyo belli bir hızda ve sen aralarından sağ sol yapıyosun :D
Geçen gün videosunu izlediğimiz Clio 1.6 nın işi daha zordu o yüzden takla attı:hahaha:
lan ahmet sosyal mesajın allahını vermiş "gazlıyorum ben abi" diyenlere... uzun ömürler
Benim RRla hilminin busası ıle denedık cok guzel bı deneme yaptık cok net sanırım 285lere kadar arka selesınde ıdım tam 1 boy onumde oluyor Hılmıde anlatır Ahmetın yenı busayla denedık dıyemem ama denemekde ıstemem :D:D:D soyle solıyım yanında gazlayınca duruyorum :beuj::Deli::p
ahahhuahuahuauhuhaa
kanka seninle iki kez denedik o gece ikisinde de aynı sonuç
ilk basmada kafa kafaya ben vites büyütünce 1 boy atlıyorum öne öle kalıyoruz 285 den de fazla görmüş olabilirz emin degilim hafifde yokuş aşagıydı orası baya kaptırdıydık :)
1000RR da sadece egzost var ama şöför de iyi tabi:)
Busa da komple yoshi 4-1
kn filtre
iridium buji
o2 eleminated
ama ben agırım sen hafifsin kanka :)
benim haydar iyi gidio :D