Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Coupe Sorgusu
Arkadaşlar linkteki araç bayadır satılık. Gidip gören yada araç geçmişi hakkında malumatı olan varmıdır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-coupe-acil-satilik-yaris-arabasi/detay
Germanian
22-09-2010, 22:23
Tarkan abi yunanlıların videoları aklını çeldi galiba iyi yürütüolar bunları onlar ya :D
kendinden turbo araba gibisi yok, üstelik aracın parçası bol ve araç tüy siklet.
Germanian
22-09-2010, 22:30
kendinden turbo araba gibisi yok, üstelik aracın parçası bol ve araç tüy siklet.
Türk ferrosu die boşuna dememişler galiba :)
parca sorunu varmi acaba?
Bu bir sorumu, uyandırma taktiğimi?
Bu bir sorumu, uyandırma taktiğimi?
alacak olsam ilk buna bakardim en azindan :)
2.0 cat motorunun sadece piston ve kolu farklı olanı diye biliyorum ben. Yani bana anlatılanı bu, bundan dolayıda zorluk çekileceğini düşünmüyorum.
tasarim olarak guzel, motor degilde sanzimanin limitleri engeller yuksek guc almayi sanirim..
Shadow_Dancer
22-09-2010, 23:35
Hayalimdeki arabalardan biridir memlekette neden tutmadı hiç bilmiyorum.. siyah vardı bi tane istanbulda satılık.. motorunda ciddi iyileştirmeye gidilmişti kol piston vs. 19 liralara kadar düşmüştü diye hatırlıyorum.
linkte verdiginiz arabada uzun zamandır satılık, fiyatıda degişkenlik gösterdi.
Şanzımanda önceden yok ise sorun olcağını sanmıorum. Yurt dışında bu aracın tüm emsalleri 300+ olarak dolanıyor. Stok şanzımanla.
By_HaNNibaLL
23-09-2010, 01:33
Fiat servisinde stajyerken ilk başladiğim gün Motor yapmişlar hatta siz gencsiniz bi binin gezin dediler bana kullandirmadilar stajyeriz diye usta bindi kadeh sesi vardi ve devirlenmiyordu araba 2 kere motor yapilmişti sonunda müşteriye oldu diye verdiler ama o zmanda söylemiştim şimdide söylüyorum fiatin alinabilitesi yüksek araçlarindan rahatlik motor vs.parcalarini sorunsuz bulmuştuk o zman servis oldugu için belki farkli olabilir ama vardi yani motor yaptik senkromec değiştirdik
Bu aracamı motor yaptınız?
punto_multijet
23-09-2010, 09:43
tako parca sorunu var bitek o da kasa parcaları motor parcalarında falan sıkıntı yok
SOMEONESPECIAL
23-09-2010, 09:45
2008 tarihli ilan... 2 senedir satılmadıysa durup düşünmek lazım
tako parca sorunu var bitek o da kasa parcaları motor parcalarında falan sıkıntı yok
olum nasıl fiatcısın sen? öğrensene arabanın 7 ceddini
punto_multijet
23-09-2010, 10:55
sana tlf vereyim herseyinii ogren :D
yokmu araç hakkındA bilgisi olan bir yiğit :D
By_HaNNibaLL
23-09-2010, 15:50
yokmu araç hakkındA bilgisi olan bir yiğit :D
yok yeşil bi arabaydi 16 plakaydi o zmanlar 2 sene once yani
punto_multijet
23-09-2010, 15:51
aramadın mı olum verdigim numarayı???