Orijinalini görmek için tıklayınız : Sus'r '34 sus 58'
mhuahuahauhauahuahauahua :D :D :D
sıteye dıkkat edersen ben ondan baskasını sevemem ama bırıcık karımın vıdeosunu koydum abı ahahah a:D:D
ya ama o bu değilde yektayı ne pis geçmiştim değilmi :D
ulan olm o kgs benımdı bıde utanmadan alın dıyor
ulan ıcınde 50 lıralık kontor var dıyıp 30 lıaraya satmadınmı bana :D:D
ulan ıcınde 50 lıralık kontor var dıyıp 30 lıaraya satmadınmı bana :D:D
Halk Bank Shell kart benim aldıgım kanka, içide bomboştu :D
mechanıcer
23-01-2011, 22:10
Ama ben napıyorum içinden geçiyorum ahhahahah :D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs041.snc6/167118_501465287229_559807229_6096986_7011574_n.jp g
yarın gıdıp aynı ressımden cektırıcem :D ahahahahahahahahahhaaa
araba nın modoru nerde :) sefa ne işin var orda k20 misin sen
ahahahaha sefa yere kaç beygir veriyon :)
demek mehmetin bagajda kutuladığı şey sendin :hehe:
Sefa_vts
23-01-2011, 22:39
Abim utanmadan motor nerde diyosun bide hepsi senin başının altından çıktı biliyosun adam ne güzel filtre egzoz beyin headers gidicekti niye bindirdinki sen şimdi onu hahahha :D
ahahahaha sefa yere kaç beygir veriyon :)
demek mehmetin bagajda kutuladığı şey sendin :hehe:
Kankacım yere ne veriyorum bilmemde Mehmete ders vercem o kesin.. :D
Ayrıca maslak semalarında ücretsiz NXT dağıtımı yapılıcaktır.. son 1 adet müracaat Sus type-r bagaj... (bez mez glaze felanda var ilk gelene beleş) :D
selim bayrak
23-01-2011, 22:40
Ama ben napıyorum içinden geçiyorum ahhahahah :D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs041.snc6/167118_501465287229_559807229_6096986_7011574_n.jp g
:D:D ahahahahhaha zuahahhaha ulennnn sefaaa gece gece güldürdün beni.... :D:D
konuya girip bi saattir okuyup maşallah demek olmaz dedim ve hemen yazdım
Sefa_vts
23-01-2011, 22:48
konuya girip bi saattir okuyup maşallah demek olmaz dedim ve hemen yazdım
auhahu :D
Ayrıca mehmet'cim motorun içinde ailecek fotoğraf çektiricez biz apaçi kardeşlerin olarak albüm yapar sus-r com a koyarsın hahahah
auhahu :D
Ayrıca mehmet'cim motorun içinde ailecek fotoğraf çektiricez biz apaçi kardeşlerin olarak albüm yapar sus-r com a koyarsın hahahah
panpaa bi saattir okuyosun bunumu yazdın ahuahsuhauhauah:D
sıteye dıkkat edersen ben ondan baskasını sevemem ama bırıcık karımın vıdeosunu koydum abı ahahah a:D:D
ya ama o bu değilde yektayı ne pis geçmiştim değilmi :D
sen takılmaya devam et böyle kendi aleminde :)
http://www.incicaps.com/resimler/151.gif
he bi pm atıyorum bakarsın videolara :)
ahhhh abii ahhhh sana Yaktın benı sarkısını armağan edıyorum :D
Abim utanmadan motor nerde diyosun bide hepsi senin başının altından çıktı biliyosun adam ne güzel filtre egzoz beyin headers gidicekti niye bindirdinki sen şimdi onu hahahha :D
Kankacım yere ne veriyorum bilmemde Mehmete ders vercem o kesin.. :D
Ayrıca maslak semalarında ücretsiz NXT dağıtımı yapılıcaktır.. son 1 adet müracaat Sus type-r bagaj... (bez mez glaze felanda var ilk gelene beleş) :D
ahahahah ulan olum ne adamsın yaa :D:D
sen takılmaya devam et böyle kendi aleminde :)
http://www.incicaps.com/resimler/151.gif
he bi pm atıyorum bakarsın videolara :)
Yekta cım kabullen sunu artık olum hem sen kendı kendıne kasındın ben megane ıle mutluydum sen sattırdın kendın kasındın ahahaha :D:D
mehmet bana bi pm atabilirmisin ne halt yediğin hakkında :D
mehmet bana bi pm atabilirmisin ne halt yediğin hakkında :D
filtre ve egsoz yapıyorum abı napıcam :)
selim bayrak
24-01-2011, 11:52
filtre ve egsoz yapıyorum abı napıcam :)
:D filtre egsozzz:D :D :D hiç gülesim yoktu .bitirde sana saplıyım kankaaaaaaa. :D
:D filtre egsozzz:D :D :D hiç gülesim yoktu .bitirde sana saplıyım kankaaaaaaa. :D
panpaa bana vıdeo koydurtma şimdi :D:D
Kim çıkartıyor bu hurafeleri yaw allah allahhhh alt tarafı Hondata KPro ECU, Gruppe M Induction Kit, Hi Flow Race Cat, Jackson Racing Manifold, Spoon Mid Pipe, Magnex Back Box.,Quaife LSD, Helix Clutch, Exedy Flywheel, Standard Gearbox
edit=TODA N2 Cams bunu unutmuşum.
B.Aktepe
24-01-2011, 12:38
eray kendi konuna :D
Eray Yümsel
24-01-2011, 12:44
maşallah kazasız belasız :D çakma carlesss
Kim çıkartıyor bu hurafeleri yaw allah allahhhh alt tarafı Hondata KPro ECU, Gruppe M Induction Kit, Hi Flow Race Cat, Jackson Racing Manifold, Spoon Mid Pipe, Magnex Back Box.,Quaife LSD, Helix Clutch, Exedy Flywheel, Standard Gearbox
edit=TODA N2 Cams bunu unutmuşum.
hepsi Sound Magus mu abı :D:D
maşallah kazasız belasız :D çakma carlesss
hazırla bakalım sole guzel m3 lerınden aslan bıraz yoklıyım senı :D:D:D
Eray Yümsel
24-01-2011, 13:06
hazırla bakalım sole guzel m3 lerınden aslan bıraz yoklıyım senı :D:D:D
git bi kaç tane 3.16 geç mutlu ol sonra m3 e geçilince moralin bozulmasın hacı :D
MaşALLAH Aracınıza.. Kazasız Belasız Kullanmak Nasip OLur İnş.
Renault / Megane / 1.6 Dynamique / TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ BY MEGANE SATIŞTA sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-turkiye-nin-en-iyisi-by-megane-satista-40728817/detay?source=promotion_chva) Senin Eski Vasıta Tekrar İlanlara Döndü :D:D
MaşALLAH Aracınıza.. Kazasız Belasız Kullanmak Nasip OLur İnş.
Renault / Megane / 1.6 Dynamique / TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ BY MEGANE SATIŞTA sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-turkiye-nin-en-iyisi-by-megane-satista-40728817/detay?source=promotion_chva) Senin Eski Vasıta Tekrar İlanlara Döndü :D:D
Helal olsun herşeyı eksıksız yazmış ama o arabanın bırıncılı k odulu falan yokkı :D
birsen07
08-02-2011, 15:49
mükemmellll...:icon_tup:
sitedeki yeni logo bıraz daha ıyı sanki :)
Sefa_vts
08-02-2011, 20:15
Logo mogo bilmem ben.. Gel arabanı gör yatıyo garibim.. Pazar günü abileri geldi karşısında boost açtılar şaşı bakıyo artık ahahhaha :D
BlackEmperor
08-02-2011, 20:35
Logo mogo bilmem ben.. Gel arabanı gör yatıyo garibim.. Pazar günü abileri geldi karşısında boost açtılar şaşı bakıyo artık ahahhaha :D
heuheuehu :D maşallah
ıyı bakın olum ona sonra hıncını fena alır sızden he valla bı 20 gun oldu heralde hıc gormedım yuzunu özledim :)
Serhat Y.
08-02-2011, 20:58
yatıyordu sotede Mehmet pazar günü gördüm kendisini kapısını açtım bide içine baktım haberin olsun maşallah tertemiz araban var:icon_tup: Sefa nın dediği gibi dynoda iki tane kırmızı 500+ ep3 le uzun süre bakıştılar artık ne düşünmüştür bilmem ama pek hıncı alıncak araçlar değildi sanki charger la:D
arabasızadam
08-02-2011, 21:09
çok güzel maşallah hayalimdeki makina kırmızı type-r güle güle kullan iyi günlerde kullsn saygıla-R.
yatıyordu sotede Mehmet pazar günü gördüm kendisini kapısını açtım bide içine baktım haberin olsun maşallah tertemiz araban var:icon_tup: Sefa nın dediği gibi dynoda iki tane kırmızı 500+ ep3 le uzun süre bakıştılar artık ne düşünmüştür bilmem ama pek hıncı alıncak araçlar değildi sanki charger la:D
Eyvallah abi çok sağol ben charger yapmıyorumkı valla kım soyluyor bunları anlamış değilim :) ben o lafıda Sefa ve yekta için dedım zaten yoksa JAD ve YGZ bana buyuk lokalar daha :)
Acık ve net yazayım arabaya ne yaptığımı ben atmosferık olarak yapmkak ıstedım fakat sonrasında bane cok mantıklı gelemdı o rakkamlara turbo yapmama dah amantıklıydı ben su an turbo ıcın altyapı hazırlıyorum ama turbo yapamam bıraz surer yanı sıkıştırma arttırmak yerıne dusurduk bız ısın kısası su an cıktığında atmosferı k olucak ama turbo altyapılı bır atmosferık yanı cok ıddıalı olmayan brı atmosferık type'r olucak ınsallah ;)
Ben dedim Boost diye kaç gün önce mehmetim seni azda olsa tanıyorum o arabanın turbo olacağını aylar öncesinden zaten görmüştüm hee nerden gördüm cokokeremle nutella falına baktık :)
Ben dedim Boost diye kaç gün önce mehmetim seni azda olsa tanıyorum o arabanın turbo olacağını aylar öncesinden zaten görmüştüm hee nerden gördüm cokokeremle nutella falına baktık :)
ahahah sen sımdı bunu dedın burdan Nutella uzerınden yuklenmesınler abı sana :)
Vallahı abı ne yaaln soylıyım benım gonlum hep atmosferıkten yanaydı ama kandırdılar benı onun ıcıcn bırazda olsun ıcımde yara kalmaması ıcın bıraz atmosferık kullanıcam he belkı cok ıddaalı olmıycam ama olsun keyfını cıkartıyım bıraz :icon_tup:
hayırlısı olsun kankacım benim güzel olacak güzel :D
ahahah sen sımdı bunu dedın burdan Nutella uzerınden yuklenmesınler abı sana :)
Vallahı abı ne yaaln soylıyım benım gonlum hep atmosferıkten yanaydı ama kandırdılar benı onun ıcıcn bırazda olsun ıcımde yara kalmaması ıcın bıraz atmosferık kullanıcam he belkı cok ıddaalı olmıycam ama olsun keyfını cıkartıyım bıraz :icon_tup:
Yakışır kardeşime kalbin gibi güzel bi araç olacak allahın izni ile. Gerisi teferruat yaza hazırla mutlaka.
oguzhan999
08-02-2011, 22:06
maşallah :)
maşallah hedeflediğin güç nedir?yada kime kaldırdınız
maşallah hedeflediğin güç nedir?yada kime kaldırdınız
Ottoman...
üç harfliler çarpar akıllı ol
üç harfliler çarpar akıllı ol
tek hecelilerde SUSturur...
Serhat Y.
08-02-2011, 22:24
Biri soyledi bana ama kim pazar gunu oz un mekanda charger olucak diye, turbo ep3 ler konusundada latife yapmistim rakip gostermedim yanlis anlasilmasin,,
Ottomanda iimis buarada;)
Biri soyledi bana ama kim pazar gunu oz un mekanda charger olucak diye, turbo ep3 ler konusundada latife yapmistim rakip gostermedim yanlis anlasilmasin,,
Ottomanda iimis buarada;)
Yok be abı yanlış anlıycağım en son ınsanlardansın :D
noluyor burda bakim ... hem bayan var dediler geldik :D
araç bitmedimi halen beklıyoruz merakla :) kamberi ve temizliğiyle çok güzel bi araç içide mis gbi kokuyo :D :D :D
noluyor burda bakim ... hem bayan var dediler geldik :D
ahhh ahhh lanet olsun o guneee :D
Tanabeeee ;)
http://img265.imageshack.us/img265/492/tanabe.jpg
Maxiboost
18-02-2011, 19:48
Tanabeeee ;)
http://img265.imageshack.us/img265/492/tanabe.jpg
banane ;) leş esprisini herkesten önce yapayım :D
_muhaRRem
18-02-2011, 20:13
memet seni rodajda geçerim la ayık ol :D
memet seni rodajda geçerim la ayık ol :D
ahahaha panpaaaaa kardeş kardeşe kaldırırımııı :D:D
Tertemiz yatıyor köşede :)
http://img683.imageshack.us/img683/6884/dsc0163x.jpg
Bu fotoda güzel bakmış be..:)
maşallah aracın çiçek gibi allah kaza bela wermesin!!
vtc mania
20-02-2011, 18:41
zillllll zillll masalhh bınkere masalahh
sağolun arkadaşlar az kaldı cıkıcak ınsallah ozledım vallahi :)
sağolun arkadaşlar az kaldı cıkıcak ınsallah ozledım vallahi :)
Kanka ne yapılıyor şuan hedef nedir aç biraz.Sen atmo seviidin emme gömme hedırs egzos cai kpro :) :)
kardeşim sen bu aracı sat bana uğraşma:)kazasız belasız gazlamalar
B.Aktepe
08-03-2011, 15:01
Ertanım,
şu an alt blok toplanıyor. kabaca anlatmak gerekirse, turbo altyapıya göre dayanıklı ama atmosferikte kullanırken zevk alabileceği bir setup yaptık :) ilerde turboya karar verdiği zaman şanzıman içi harici sadece yapması gereken headerı sökmek olucak o kadar :)
Ertanım,
şu an alt blok toplanıyor. kabaca anlatmak gerekirse, turbo altyapıya göre dayanıklı ama atmosferikte kullanırken zevk alabileceği bir setup yaptık :) ilerde turboya karar verdiği zaman şanzıman içi harici sadece yapması gereken headerı sökmek olucak o kadar :)
Sayende baskan atmosferige okadar para gomup 300 hp civarinda gezicegimize simdi iki kati guc ile daha keyifli olcak insallah ;)
Aslinda hic atmosferik cikmadan turboda cikartabiliriz ama su atmosferik zevki hala damagimin tadinda JAP tan beri biraz doyayim :)
Az kaldi az :rolleyes:
hayırlısı olsun inşallah memedim..
Day Walker
08-03-2011, 15:16
Hayırlı olsun mehmet :)
_muhaRRem
08-03-2011, 15:16
fotoğraf yokmu :)
fotoğraf yokmu :)
Olum dukkandan cikabildigim yokki gidip cekebileyim birseyler :o
en son bunu çekmiştim :)
http://img848.imageshack.us/img848/1020/fotorafq.jpg
ne çirkin be masaLLah :D
aynen u resımde pek bi çirkin :)
en son bunu çekmiştim :)
http://img848.imageshack.us/img848/1020/fotorafq.jpg
hala köşesinde turbolu full tesisatlı astra nın çarprazında ciğerini bekliyo:)
B.Aktepe
08-03-2011, 15:58
Sayende baskan atmosferige okadar para gomup 300 hp civarinda gezicegimize simdi iki kati guc ile daha keyifli olcak insallah ;)
Aslinda hic atmosferik cikmadan turboda cikartabiliriz ama su atmosferik zevki hala damagimin tadinda JAP tan beri biraz doyayim :)
Az kaldi az :rolleyes:
Hayırlısı ile inşallah :)
Motor bloğu ve kapak toplandı birleştirildi, karter kapandı. sadece külbürtor kapağı boyanıcak şu an ki aşama bu şekilde :) pek bir işi kalmadı açıkçası. benden olan bir gecikmesi olucak sanırım volan-debriyaj kiti ve krank kasnağı gelmedi henüz :)
çok güzel ve çok ciddi olucağına inanıyorum açıkçası.
GokhanRS
08-03-2011, 16:15
mehmet bi ara gümrükde bişeylerin takılmıştı galiba nasıl halletmiştiniz. bende büyük turbo satın aldımda amerikadan. dün gümrüğe girmiş takılıp takılmayacağı henüz belli değil ama bişi olursa nasıl yapılıyor
buyuk dediğin 40 42 gibi bişey mı?
Rodajı uzuuuuuunnnnnnnn yap kardeşim en az 2000 km gaz açma derim.
Mehmet hayırlı olsun sorunsuz sıkıntsız kullan inş :)
GokhanRS
08-03-2011, 16:53
öyle cok büyük bişi diğil yani orjinalinden daha büyük. kkr430 400+hp turbosu
kırmızıda çok tatlı duruyormuş ya massallah araca allah kaza bela vermesin binmeye kıyılmaz:)
Murat Özcan
08-03-2011, 18:07
hayırlısı olsun kırmızı cıdden cok tatlı duruyor
Cimmeria
08-03-2011, 18:23
Kırmızı bu arabalara çok yakışıyor ya, type r alsam kesin kırmızı alırım :D
Rodajı uzuuuuuunnnnnnnn yap kardeşim en az 2000 km gaz açma derim.
valla cıksın bı ıkı uc gun ıstanbul ıcı kullanırırm sonra bır ankara yapar gelrıırm abı rodajı max. 4 gunde bıtırırım ben artık nabzım yukselmeye başladı :D
Teşekkürler herkese arkadaşlar çok sağolun :)
allah kavustursun yavrum :)
Burak Kasim
08-03-2011, 18:56
Hayirli olsun Mehmet, isallah en kisa zamanda biter.
Bu arada Bilal abicim bana ne zaman yapicaksin bi Honda :D
ocean0636
08-03-2011, 19:17
Maşallah hadi hayirlisi merakla bekliyorum, cok guzel olacak İnş. :)
valla cıksın bı ıkı uc gun ıstanbul ıcı kullanırırm sonra bır ankara yapar gelrıırm abı rodajı max. 4 gunde bıtırırım ben artık nabzım yukselmeye başladı :D
Teşekkürler herkese arkadaşlar çok sağolun :)
Kardeşim mümkünse o şekilde yapma istanbulda bildiğin markete bakkala arabanla git haftasonları bi tekirdağ yap haftaiçi yine aynı şekilde kullan bi bolu yap bi hafta daha kullan sonra bide ankara yap. Km önemli tamam birde parçalar bol bol ısınsın soğusun derim ben deneyimlerim ile.
İşin duayeni arkadaşlarımız var onlarında yorumu daha değerlidir bende düşüncemi yazdım.
allah kavustursun yavrum :)
sağol gülümm :D
Hayirli olsun Mehmet, isallah en kisa zamanda biter.
Bu arada Bilal abicim bana ne zaman yapicaksin bi Honda :D
eyvallah sağolasın Burak inşallah aksilikler ile karşılaşmadan bitriiriz en kısa zmanda :)
Maşallah hadi hayirlisi merakla bekliyorum, cok guzel olacak İnş. :)
inşallah inşallah bi bitsinde :)
Kardeşim mümkünse o şekilde yapma istanbulda bildiğin markete bakkala arabanla git haftasonları bi tekirdağ yap haftaiçi yine aynı şekilde kullan bi bolu yap bi hafta daha kullan sonra bide ankara yap. Km önemli tamam birde parçalar bol bol ısınsın soğusun derim ben deneyimlerim ile.
İşin duayeni arkadaşlarımız var onlarında yorumu daha değerlidir bende düşüncemi yazdım.
valla abi en sağlıklısı nasıl ıse oyle yapıcaz ıllaki bu kadar beklemişiz bi 10 gunde rodajda harcarız birşey olmaz allahın izni ile :icon_tup:
mehmet ver rodajını ben yapayım sıkıntısız sorunsuz bin arabana :D
3 gün edirneye ciger yemeye gidip gel rodaj tamamdır ;)
allah gönlüne göre versin.
gsi_club
08-03-2011, 21:54
masallah Allah nazarlardan korusun.
hakanguclu
08-03-2011, 22:00
mhş :) allah utandırmasın :)
masallah 41 kere rodajdan sonrakı halını merak edıyorum acıkcası,Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın :)
masallah 41 kere rodajdan sonrakı halını merak edıyorum acıkcası,Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın :)
sağolasın bakalım bend ecok merak edıyorum ınsallah zevk alıcağımız şekılde yurur senın araband amaşallah bir kez daha :icon_tup:
ve artık sanırım biraz fotoğraf paylaşma zamanı :icon_tup:
http://i224.photobucket.com/albums/dd315/Slazy_vts/fotoraf4.jpg?t=1299770621
http://i224.photobucket.com/albums/dd315/Slazy_vts/fotoraf3.jpg?t=1299770621
http://i224.photobucket.com/albums/dd315/Slazy_vts/fotoraf.jpg?t=1299770481
http://i224.photobucket.com/albums/dd315/Slazy_vts/fotoraf2.jpg?t=1299770620
sanırım sıfır arabanın motoru bıle bukadar temiz olmaz maşallah Serdar ustanın ellerine sağlık :icon_tup:
fotolor buyuk olmuş snaırım nasıl duzletecez şimdi?
by serçe
10-03-2011, 16:41
Masallah mehmet allah kaza bela vermesin
maşşallah kazasız belasız agız tadıyla bınmek nasıp olsun :)
ah mehmet ahh !!!! :D :D :D :D
mevla kaza bela vermesin
gönlünce biner gazlarsın inşallah
maşallah tertemiz olmuş :) allah utandırmasın
teşekkürler herkese vallahi dun resmen aşık oldum :)
ya bu typer dunyası cidden başka he :)
Hhahah, pokeimam fena :D
Mehmet, Maşallah
Allah utandırmasın.
Emre Akçay
10-03-2011, 17:18
Maşaallah çok güzel ve diri bi TypeR.
maşallah Mehmet işallah istediğin gibi olur. Herşeyden öte o nasıl bir temizliktir ona da ayrı bir maşallah.
maşallah Mehmet işallah istediğin gibi olur. Herşeyden öte o nasıl bir temizliktir ona da ayrı bir maşallah.
peak garaj bence devlet hastanelerınden bile temiz :D
usta başak burcuymuş herhalde pırıl pırıl olmuş :):):) maaşallah
Çok kral oluyor maşallah kanka :)
Murat Özcan
10-03-2011, 20:22
aşama aşama izliyorum gayet güzel gidiyor herşey
Gokhan43
10-03-2011, 21:25
Çok güzel ilerliyor maşallah :)
Maşallah allah utandırmasın :)
_muhaRRem
10-03-2011, 21:56
maaaşallah maaşallah :)
teşekkürler arkadaşlar :)
yavrım konuyu project cars bolumune açsana..:)
Shadow_Dancer
11-03-2011, 12:28
Maşallah memedim 24 ayar altın gibi olmuş lan :D
yavrım konuyu project cars bolumune açsana..:)
açaçam abi ama ıpın ucunu kaçırdım okadar sey aldıkkı onları hatırlamaya çalışıyorum ahaha :)
B.Aktepe
11-03-2011, 12:32
açaçam abi ama ıpın ucunu kaçırdım okadar sey aldıkkı onları hatırlamaya çalışıyorum ahaha :)
yok artık :)
çok çekici görünüyor maşallah
yok artık :)
valla ben bazılarını hatırlamıyorum lısteye bakınca aa buda vardı değilmi diiyorum :)
Maşallah kanka herşey gönlüne göre olsun..
Maşallah kanka herşey gönlüne göre olsun..
Buna simdi bi tampon yapicam bide dtm kanat sonra nokta olcak ahahah :)
Ahhh megane ah yakti beni yapmaz olaydim :D
Buna simdi bi tampon yapicam bide dtm kanat sonra nokta olcak ahahah :)
Ahhh megane ah yakti beni yapmaz olaydim :D
Megane ile ayrı bi tarz yarattın güzel güzel yaptın zevkini aldın kardeşim düşünme şimdi onu.
CooLeqenD
11-03-2011, 19:10
Maşallah Mehmet abi allah kaza bela vermesin :)
gsi_club
11-03-2011, 21:52
o nasil motor resmen 90/60/90 vücüt ölçülerinde bir sarisin gibi diri duruyor.Allah utandirmasin en kisa zamanda bitirirsiniz insallah.
Sefa_vts
11-03-2011, 22:12
KÖTÜ (on karakter)
Ulan ameliyatlı bile espri yapıosun yat zıbar.. :D
Külbürtör kapakları takılıyken resmini çektim telefonla ekleyebilirsem ekliyim bitti bişeyi kalmadı :)
Ulan ameliyatlı bile espri yapıosun yat zıbar.. :D
Külbürtör kapakları takılıyken resmini çektim telefonla ekleyebilirsem ekliyim bitti bişeyi kalmadı :)
koy olum o zman bende goreyım :)
Maşallah abi :) Kimlerin içinden geçmeyi planlıyorsun? ilk hedef kim?
Maşallah abi :) Kimlerin içinden geçmeyi planlıyorsun? ilk hedef kim?
Tabiiki Yekta...
Tabiiki Yekta...
karı ile koca arasına girilmez.. saygılar :D
Sen yakında kilo ile k20 satarsın işlenmiş şıkır şıkır.:eek:
Cok iyi be masallah.Allah utandırmasın hersey diledigin sekilde sorunsuzca olur insallah.Nazar değmesin.
Ayrıca konuya her girişimde "megane harcadıgım parayı k20'ye harcasaydım beynimi mikeyim tarzında bi laf vardı" suan bulamadım o aklıma geliyo sürekli:D:D:D aauhauhhaahaa
Aracın sitesi çok iyi olmuş :)
Maşallah kazasız belasız çok temiz.
Cok iyi be masallah.Allah utandırmasın hersey diledigin sekilde sorunsuzca olur insallah.Nazar değmesin.
Ayrıca konuya her girişimde "megane harcadıgım parayı k20'ye harcasaydım beynimi mikeyim tarzında bi laf vardı" suan bulamadım o aklıma geliyo sürekli:D:D:D aauhauhhaahaa
Valla aynen oyle ama oda bi evreydi iste yaptik malesef :)
Tesekkurler herkese arkadaslar :)
Tabiiki Yekta...
bitsin artık da geç bi kere beni rahatla :D o kadar şeye de geçemezsen artık dilimden hiç kurtulamazsın ben sana diyim :)
http://i1125.photobucket.com/albums/l597/mehzent/67b4b32f.jpg?t=1300445310
http://i1125.photobucket.com/albums/l597/mehzent/5cdb0137.jpg?t=1300445309
bir baskı balatamız kaldı gelsin cıkıçaz artık bizde Allah ın izni ile :)
Sanki sıfır sandık motor ya çok temiz maşALLAH abi kazasız belasız kullanmak nasip olur inş.
PPR engineering
18-03-2011, 12:16
maşALLAH.kazasız belasız inşALLAH istediğinizden daha iyi yürür..
B.Aktepe
18-03-2011, 12:16
maşallahı var :) az kaldı yolda salı çarşamba elimizde debriyaj seti ile kasnak :) haftaya cmrts yolda olursun Allahtan bir mani çıkmazsa :)
kategorımde en hızlısı benım diyenler varmıs mehmetcim artık çıkart şunu :D
Maşallah..Istedgnz gbı olur inş..
Maşallah mehmet cınncık gibi :)
B.Aktepe
18-03-2011, 12:30
http://img405.imageshack.us/img405/1550/fotoraf2y.th.jpg (http://img405.imageshack.us/i/fotoraf2y.jpg/)
http://img189.imageshack.us/img189/851/fotoraf1k.th.jpg (http://img189.imageshack.us/i/fotoraf1k.jpg/)
tadımlık piston resimleri :)
http://img826.imageshack.us/img826/3419/fotoraf3h.th.jpg (http://img826.imageshack.us/i/fotoraf3h.jpg/)
kategorımde en hızlısı benım diyenler varmıs mehmetcim artık çıkart şunu :D
usta bıldığım doğruları konuşturtma şimdi bana biz olan malzemelerimiz saklayıp gazlamadık hiç ;)
http://img405.imageshack.us/img405/1550/fotoraf2y.th.jpg (http://img405.imageshack.us/i/fotoraf2y.jpg/)
http://img189.imageshack.us/img189/851/fotoraf1k.th.jpg (http://img189.imageshack.us/i/fotoraf1k.jpg/)
tadımlık piston resimleri :)
http://img826.imageshack.us/img826/3419/fotoraf3h.th.jpg (http://img826.imageshack.us/i/fotoraf3h.jpg/)
Bismillahirrahmanirrahim :) haftaya cumartesi o zman Boluda İsmaildeyiz başkan bahane uretme şimdiden diyeyim sana :)
SULTANOGLU
18-03-2011, 13:45
off maşallah mehmet :D süper gözüküyor
Listemdesin panpa biliyorsun degilmi :d
elinize saglik kanka cok guzel gozukuyor
Cimmeria
18-03-2011, 19:01
camaro tayyarlarla deneyecekse bende gelmek istiyorum :D
Alırız araya onu :) dj zindannn :)
Cimmeria
18-03-2011, 19:15
şu yaşıma geldim camaroya binemedim denerken yakında görelim bari :)
bu arada maşallah mehmet motor gerçekten sıfır gibi olmuş, allah kaza bela vermesin
cl7EuroR
18-03-2011, 19:52
maşşallah cok guzel arac :) ayni vides topuzundan nerede bulabılırım baylar yardımcı olabılecek varmı?
http://i1125.photobucket.com/albums/l597/mehzent/524feecd.jpg
Son kargoda simdi geldi sukur :) heyecanliyim :D
http://img823.imageshack.us/img823/2595/img00528201103191221.jpg (http://img823.imageshack.us/i/img00528201103191221.jpg/)
o heyecan bizde de var memoş :)
valla birşey soyluyeyeımmı kaçmaz inşallah bu heyacan cunku herşeyın hevesı sahıp olana kadar malesef...
ama yekta yı geçmenin tadını aldıkça herzaman bende o heyecan olur ahaha :D
valla birşey soyluyeyeımmı kaçmaz inşallah bu heyacan cunku herşeyın hevesı sahıp olana kadar malesef...
ama yekta yı geçmenin tadını aldıkça herzaman bende o heyecan olur ahaha :D
nerde o uzun yok pıyasada :D
SULTANOGLU
19-03-2011, 14:48
Listemdesin panpa biliyorsun degilmi :d
bilmemmii :D ama şu sıralar mümkün değil arabamı bozdum anca başında oturup bir iki kadeh bişey içebiliriz :D:D
camaro tayyarlarla deneyecekse bende gelmek istiyorum :D
askerden bir dönimde arabamı yaptırım :D kolbastı eşliğinde her türlü deneriz :D
Alırız araya onu :) dj zindannn :)
fasülye gibi kalırım ben arada :D
şu yaşıma geldim camaroya binemedim denerken yakında görelim bari :)
bu arada maşallah mehmet motor gerçekten sıfır gibi olmuş, allah kaza bela vermesin
vallahi bende şu hayatımda hiç type r a binmedim :D hep evimizin önünden geçtiler :D:D
maşalah mehmet :).hadı marş yakında inşallah :D
maşalah mehmet :).hadı marş yakında inşallah :D
İnsallah insallah :D
_muhaRRem
19-03-2011, 15:23
maşallah kardeşim. güzel olmuş. inşallah istediğin verimi sonuna kadar alırsın.
http://i1125.photobucket.com/albums/l597/mehzent/d131d438.jpg
http://i1125.photobucket.com/albums/l597/mehzent/83c4bd41.jpg
Yarin montoj zamani artik ;)
maşallah hayırlı uğurlu olsun :)
Hadi hayırlısııı :) nazar değmesin..
ocean0636
30-03-2011, 19:43
Hadi Hayırlısı bakalım videoları bekliyoruz, İnş. istediğin gibi olur :)
allah kaza bela vermesın mehmet
by_hayali
30-03-2011, 22:01
maşallah yavrum Allah herşeyi gönlüne göre versin :)
Gokhan43
30-03-2011, 22:06
Maşallah maşallah dün pek bi güzel duruyordu araba yarın da montajmış hadi hayırlı olsun tekrardan :)
Shadow_Dancer
30-03-2011, 22:53
Maşallah Memedim, sahalara dön artık.. :)
B.Battal
30-03-2011, 23:05
Motor bal dök yala olmuş :) maşallah Allah ağız tadıyla sorunsuz binmeyi nasip etsin
SekoLive
30-03-2011, 23:07
hayırlı olsn mehmet :)
gsi_club
31-03-2011, 00:14
çogu bitmis azı kalmis.en kisa zamanda tekrardan yollara dönmek dilegiyle.
Maşallah mehmedim bitince görmek lazım :)
Sus'un geliyor..:eek::icon_tup:
Maşallah Mehmet :)
http://img375.yukle.tc/images/6934day_of_silence.jpg (http://www.yukle.tc)
Maşallah Mehmet :)
http://freireproject.org/images/103/day%20of%20silence.jpg
hahahaha bu iyiydi :D
maşallah mehmet ıstedıgın gıbı olur serdar ustam dokturmus :)
Bu daha iyi oldu :D
http://img375.yukle.tc/images/6934day_of_silence.jpg (http://www.yukle.tc)
Hay maşallah :)
Sabırsızlıkla beklemedeyiz hala..
Maşallah kanka.
Allah utandırmasın.
mert_leon
31-03-2011, 11:53
maşallah motor ateş edio :) sorunusuz bir şekilde kullanmak nasip olsun.
-HAKTAN-
31-03-2011, 11:55
Herşey gönlünce olsun mehmet güle güle kullan :)
Herkeze tesekkurler arkadaslar sagolun bu islerde sadece sabir onemliymis bunu anliyorum gun gectikce...
B.Aktepe
31-03-2011, 12:30
Herkeze tesekkurler arkadaslar sagolun bu islerde sadece sabir onemliymis bunu anliyorum gun gectikce...
:) yeni resimleri bekliyoruz artık :)
:) yeni resimleri bekliyoruz artık :)
Sana gelsin :D
http://i1125.photobucket.com/albums/l597/mehzent/6fe5d97c.jpg
Eray Yümsel
31-03-2011, 16:48
ee bu bildiğimiz typer motoru la niye abarttınız okadar
masallah abı inş hersey ıstedıgın gıbı olur
tekrar massallah kusursuz
valla allah utandırmasın çok güzel bir çalışma oluyor tebrikler. :)
Shadow_Dancer
31-03-2011, 18:40
canlı canlı daha bi güzel maşallah..
direk koleksiyon mukemmel gorunuo kazasız belasız inşallah
maşallah kardeşim SUS gürültü yapmaya başlayacak desene:) kazasız belasız sürüşler
halilkarakas
01-04-2011, 12:36
:bravo::hehe::cokgreen:
panpa ayarladığın m3 leri getirde ben dırek onlara vereyım cevabını sonra ılk sagdan bı zahmet cıkıverınde bosuna kalabalık yapmayın otobanda ***** kalabalık olunca baglanıyoruz bu aralar :heyoo::heyoo:
puahahahah :icon_tup:
Herkeze tesekkurler arkadaşlar valla kasıcaktım yarına cıkartmak ıcın ama hıç gereği yok ıkı gun daha gec olsun ıcıme sınsın...
Masallah:) iskenderde gordum bugun gercekten cok kaliteli gorunuyor gule gule kullanin;)
Masallah:) iskenderde gordum bugun gercekten cok kaliteli gorunuyor gule gule kullanin;)
He gitmismi iskendere hichaberim yok valla sagolasin :)
Sana gelsin :D
http://i1125.photobucket.com/albums/l597/mehzent/6fe5d97c.jpg
:icon_tup: maşşallah.
Maşallah Hadi bitsin artık iskenderde olduğuna göre egzozlar yapılıyor yani finishe çok yakın :D
Kanka incik boncuk var daha filtre biraz ugrastircak hem onun icin hafta ici cikar kismetse :)
Sagol bu arada zubeyir baskan :)
pegeout 106
01-04-2011, 15:05
elinize sağlık güle güle kullanmak nasip olsun inş..
Kanka incik boncuk var daha filtre biraz ugrastircak hem onun icin hafta ici cikar kismetse :)
Sagol bu arada zubeyir baskan :)
akuyu atmısın pwjdm i mi takacaksın ?
akuyu atmısın pwjdm i mi takacaksın ?
aynen abi pwjdm ı takıcam :)
SULTANOGLU
01-04-2011, 15:18
maşallah :D
selim bayrak
01-04-2011, 15:46
hadii pampaa yaz bitecek :)
Az once iskender ustanin onunde gordum araci :) jantlara kendi rengi veya dark gold gibi olursa super durur diye dusunuorum :) tekrardan masallah
İskender ustanin ellerine saglik ;)
http://i1125.photobucket.com/albums/l597/mehzent/c2504a8b.jpg
super olmus maşallah.son susturucu ne memet
Tanebe son susturucu sagolasin Kamer
SekoLive
07-04-2011, 15:52
maşallah , ön lastikler çok kalın durmus nedir ebatları ?
205 45 17 desen aldatiyor birde :) birazdan mars baaicaz insallah :)
Videoyu bekliyoruz birde sıfırdan bi proje konusu detaylı olaraktan.
B.Aktepe
07-04-2011, 16:00
kaput altı fotoğraflarını da bekliyoruz çalış biraz :)
Videoyu bekliyoruz birde sıfırdan bi proje konusu detaylı olaraktan.
Yok be abi biz kim proje arabasi kim :)
kaput altı fotoğraflarını da bekliyoruz çalış biraz :)
Valla filtreyi bi yapalim sonra koyucam cunku silikonlarla olmadi oem boruyu koyucaz su an yag koymaktayiz :)
100 kere maşallah kardeşim hayırlı gazlamalar...
allah utandırmasın herşey umdugunuz gibi olur inşallah
HLLVTECII
07-04-2011, 16:14
arabayı ozgun abının orda gordum ıcınde motor yoktu hayırlısıyla bıtmıstır ınsallah :) allah kaza bela vermesın
allah utandırmasın çok güzel olmuş. :)
Ve artik finish :)
http://i1125.photobucket.com/albums/l597/mehzent/095aac19.jpg
Hadi mehmet hayırlı olsun :)
Filtre çok uğraştırıyo diyince bende muharremin yada benim araba gibi ekstrem bir şey gelecek sandım :) :)
Hadi mehmet hayırlı olsun :)
Filtre çok uğraştırıyo diyince bende muharremin yada benim araba gibi ekstrem bir şey gelecek sandım :) :)
Yakindan gorunce ne kadar extrem oldugunu anlarsin akuyu ve filtreyi ayni anda oraya sigdirmak tahmin ettiginin 10 lati zor oldugundan suphen olmasin :) sagolasin
aküyü arkaya almadınmı panpa sen
Yakindan gorunce ne kadar extrem oldugunu anlarsin akuyu ve filtreyi ayni anda oraya sigdirmak tahmin ettiginin 10 lati zor oldugundan suphen olmasin :) sagolasin
Doğrudur serdar usta yaptıysa bir bildiği vardır :)
Yav ekstrem derken, anladın sen yaa kotu olmus manasinda demedim :D
edit: maşallah bu arada nazarımız değmesin kıçımı kaşıdım
aküyü arkaya almadınmı panpa sen
Almadik abi Serdar abi show yapti biraz :)
vaayy harbi sanat konuşmuş o zaman orda ellerine sağlık
masallah super olmus kazasız belasız tekrar
Gözün aydın yavrim güle güle gazla inşallah
B.Aktepe
08-04-2011, 10:37
ve sonunda muradına erdin maşallah mehmet.:) çok güzel gözüküyor vallahi.
8.000rpm
08-04-2011, 10:43
şahane görünüyor
bütçene ve emeğine sağlık
kazasız belasız inşallah :)
ersin_srndg
08-04-2011, 11:01
Maşallah :)
Mehmet maşallah herşey en kaliteli şekilde olmuş;)
Filtre o şekilde sıcak havadan etkilenirmi?
Bu arada o kadar basıklığa rağmen arabanın altı çiçek gibi :)
ve sonunda muradına erdin maşallah mehmet.:) çok güzel gözüküyor vallahi.
Yani cıdden sıkıntılıyım bıraz sabır pek yoktur bende ama ınandırdın benı baskan ve ıyıkıde sabretmişisz şimdi cıdden bakınca anlaşılıyor cok iyi oldu eb maşallah :)
Tekrar çok sağol :)
Filtrenın altında bir şey kalmadı sol tarafa çektiğimiz için aküyü hareket halındede o boşluktan hava çeker dıye dusunuyoruz Ozgun artık ayar yaparkan bakıcak kaç derece çektiğimize ona gore hareket edicez inşallah :)
Herkese çok tesekkurler tekrardan şu an aşağıda yıkanıyor bırazdan resılerım son olarak bu basık halı ile cumku artık yurumek ıcın mecbur kaldırcaz :o
hele şükür allah kaza bela sıkıntı bozukluk vermesin memedim :D
o filtre kazanıda takıldığına çok sevindim 6 7 ay bagajımda dolaştırmıştım motor içinde görünce garipsedim :D
hele şükür allah kaza bela sıkıntı bozukluk vermesin memedim :D
o filtre kazanıda takıldığına çok sevindim 6 7 ay bagajımda dolaştırmıştım motor içinde görünce garipsedim :D
aahah aynen emanetime iyi baktığın için çok teşekkür ederim kardiiişim :D
su an ozgun 4 bıne cektı kesıcıyı gel denıyelım zuhahah :)
Maşallah Mehmet :) keyifle binme vakti şimdi :)
memet velocity stack ta varmı yoksa direkt filtreyi gecirdinmi kafasına ?
eline saglık cok guzel olmus ..
Maşallah Mehmet :) keyifle binme vakti şimdi :)
inşallah abi sıkıntısız şekilde gazlarsak ne mutlu bize :)
masallah kardesım allah kaza bela gostermesin guzel gunlerde kullan
memet velocity stack ta varmı yoksa direkt filtreyi gecirdinmi kafasına ?
eline saglık cok guzel olmus ..
o su an değil abi iddialı zamanlarda takıcaz inşallah :)
allah utandırmasin herşey gonlunce olsun kazasiz belasiz binersin kanka inşallah.
http://www.fullcartuning.nl/images/extra_fotos/5222_1899_4.jpg
http://www.fullcartuning.nl/images/extra_fotos/5222_1899_4.jpg
yurt dışındada yapılanlarda aku pek oralarda gozukmuyor zannedıyorum sanzımanın oralara bı yerlere ındırıyorlar heralde biz aküyü tam en sola çektik..
B.Aktepe
08-04-2011, 11:36
filtre için soğuk hava için extra çalışma yaparız sorun yok sistem güzel çalışıcak inşallah :)
ALLAH utandırmasın mehmet çok güzel olmuş :icon_tup:..
maşallah.hayrlı uğurlu olsun tekrardan mehmetcim.güzel gazlamalarda kullan inşallah :).Benim bildiğim bilal kesin bu filtreye extra bir hava girişi düşünür :D
maşallah.hayrlı uğurlu olsun tekrardan mehmetcim.güzel gazlamalarda kullan inşallah :).Benim bildiğim bilal kesin bu filtreye extra bir hava girişi düşünür :D
birazdan perpa ya sanayı vantilatörü almaya gideceğim inşallah :)
B.Aktepe
08-04-2011, 11:44
tabi tabi :)
hahahah :D çorum kaloriferinin soğutanı çıkmış mehmet :D
Hey maşallah..
Allah utandırmasın mehmet.
ardacngns
08-04-2011, 12:38
knka fıltre oturdu mu yerıne basladın mı rodaja
Maşallah. Çok güzel görünüyor,dilediğiniz gibi olur umarım.