Orijinalini görmek için tıklayınız : Sus'r '34 sus 58'
orjinal daha iyi gösteriyor arabayı ne yalan sööliyim..:cool::cool:
neyse zaten görüntüyle işin yok onun farkındayım konu: icraat :D
Hayir olsun ya korkutma beni nasil gordun ahaha :)
Tesekkurler arkadaslar vallhi o resimde hic bir islem yok serviste yikamislar alip maslaga geldim oyle bir cekmistim cilasini gece yaptik o hallerini resimlemeye korkuyorum :)
korkma korkma Erdem abilerin orda incik boncuk işleriyle ugraşıyoduk :D :D
YunusAydn
29-05-2011, 21:12
dün cevizlibağ da honda cem in önünde gördüm maşallah kazasız belasız..
bugun muştu ile beraberdik mehmet boşkenki halini öve öve bitiremedi. :)
Hayir olsun ya korkutma beni nasil gordun ahaha :)
Tesekkurler arkadaslar vallhi o resimde hic bir islem yok serviste yikamislar alip maslaga geldim oyle bir cekmistim cilasini gece yaptik o hallerini resimlemeye korkuyorum :)
at boşa rolantide git biraz. boşver resmi felan :) ;)
Maşallah, Allah nazardan saklasın.
Kem gözlere şiş.
Masallah yavrum, jant rengi gercekten cok iyi oldu ;)
Beyaz meyaz aman diim sakın.
Day Walker
30-05-2011, 07:26
Kazasız belasız olsun Mehmet :)
maşallah allah nazarlardan korusun.. ağız tadıyla binmeyi nasip etsin rabbim..
bugun muştu ile beraberdik mehmet boşkenki halini öve öve bitiremedi. :)
Aynen boş hali cok iyiyidi trıbe sokuyordu vallahı adamı :D
Tesekkurler herkese Jantlar boyle benımde cok içime sındı hafta yaklaşık şehır içi 450 km falan yaptım rodajımızda bıttırirsek kazasız belasız sonra yenıdne başlarız ebelemece oynamaya ahah :)
İBRAHİM_MEY_GTİ
30-05-2011, 07:52
dün SUS u ögleden sonra fenerbahçede gördüm gercekten harika allah nazarlardan ssaklasın...
dün SUS u ögleden sonra fenerbahçede gördüm gercekten harika allah nazarlardan ssaklasın...
Tesekkürler sağolasın, cumlemize kazasız belasız nazarsız binmeler.. :)
ADMISE R1
30-05-2011, 08:03
Mehmetçim tekrardan geçmiş olsun bu arada tatlının tadı damağımda kaldı valla onun içinde teşekkür ederim :D
Mehmetçim tekrardan geçmiş olsun bu arada tatlının tadı damağımda kaldı valla onun içinde teşekkür ederim :D
Afiyet olsun kardeşim senın emeğine ilgine sağlık :)
YouTube - ‪Apaci team@ankara geceleri‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=fOYcsOxnl_Q)
Dun karım yekta ve bir kaç arkadaşını gezdirmeye çıkartmıştım sonra yektanın kendı kendıne hediye ettiği şarkı ahahah :D
abi masallah allah nazarlardan korusun
FiReWaLL
30-05-2011, 08:16
maşşallah ilk olarak maslak sanayide görmüştüm sus ' u :)
süper bi typer kazasız belasız sürüşler ...
Deneyemedik bi Type-R'la hala dün çıktım o kadar gazladım biri denk gelmedi :rolleyes: :D
Deneyemedik bi Type-R'la hala dün çıktım o kadar gazladım biri denk gelmedi :rolleyes: :D
Kartingdemi gazladın ahahah :)
Tesekkurler arkadaşlar :)
Kartingdemi gazladın ahahah :)
Tesekkurler arkadaşlar :)
Merter ilçe sınırlı dahilinde babasından arabayı kaçıran çocuklar gibiydim :D
Ehliyet yok, Ruhsat yok, muayene yok üzerimde bırak kimliği telefon bile yoktu 15dk ortalığı birbirine kattım hahahahha çok keyifliydi :D
Apaçimisin aslanım sen.
Çamyuva - Tekirova yolunda Type-R ile 3 teker gidende bendim dimi :p
Apaçimisin aslanım sen.
elhamdülillah oyleyiz :)
Amin cümlemize :D
otuzdört
30-05-2011, 09:44
Masallah jantlar cok iyi olmuş hayırlısıyla bitirin rodajınızı :)
dün e5te gördüm bakırköy taraflarında, sesi olsun görüntüsü olsun 10 numaraydı valla
kazasız belasız kullanırsın inşallah
dün e5te gördüm bakırköy taraflarında, sesi olsun görüntüsü olsun 10 numaraydı valla
kazasız belasız kullanırsın inşallah
Tesekkurler ınsallah agız tadı ıle bınerız uzunca :)
mehmet şimdi orjinal beyinlemi kullanıyosun yoksa kpro mu war?
mehmet şimdi orjinal beyinlemi kullanıyosun yoksa kpro mu war?
yok kpro var v-tec açmadan efendi efendi geziyoruz...
hiç inanmadım vtec açmadığına:D
YavuzNaz
30-05-2011, 10:19
hayırlı olsun allah dertsiz sıkıntısız kullanmak nasip etsin.
hiç inanmadım vtec açmadığına:D
gel sende bı 8 lira ode sonra gorurum sneı nasıl kullanıyorsun bıraz daha boyle devam eder sonra yağı değiştirdıkten sonra bol bol açarız anca :)
Maşallah kazasız belasız yeni jant renkleri çok güzel olmuş :)
Çamyuva - Tekirova yolunda Type-R ile 3 teker gidende bendim dimi :p
Efendi styla o kuzen :D
İyice Ankaralı olmuşsunuz Allah bozmasın :)
musty01gtc
30-05-2011, 22:07
jantların son rengi gercekten cok güzel olmus kazasız belasız inşallah..
tesekkurler arkadaşlar sağolun :)
ya googlede bı SUS Type'r yazıyım dedı baen egsozcuda falan resım cekıp koyuyorlar ya egsozcuda bıle geçtık dıye SUS&DBS konusu baska forumlara bıle konu olmuş ahahahah :D
Sitemizin yeni açılış resmi ahahah :I yarın yayında olucak inş :)
İbrahım 'feberge' kardeşimin en son paylaştığı bır resım hoşuma gııtmıstı sağolsun benım ıcınde yapmış kırmayıp :)
http://img707.imageshack.us/img707/97/photozqi.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/707/photozqi.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
abi boyle resımlerı koyuyosun sonrada habıre nazar deyıyo bence :D
ama masallah guzel olmus
Allah agız tadıyla bınmeyı nasıp etsın masallah
Maşallah, son fotoda gayet güzel.
berkayGLRN
31-05-2011, 19:58
massllah cok güzel..
selim bayrak
31-05-2011, 21:46
hep hızlısın be kankaa 2 günde araba yaptın :D
hep hızlısın be kankaa 2 günde araba yaptın :D
Masallah desene panpa ben en az mustu kadar korkuyorum sendennn ahaha :)
Burak Kasim
31-05-2011, 23:37
Mehmet gecmis olsun kardesim.
Mehmet gecmis olsun kardesim.
eyvallah çok sağol Burak malesef oldu birkere...
selim bayrak
01-06-2011, 10:10
Masallah desene panpa ben en az mustu kadar korkuyorum sendennn ahaha :)
maşallah adımı cıkarcaksın varya :D
Burak Kasim
01-06-2011, 10:16
eyvallah çok sağol Burak malesef oldu birkere...
Aksilik olur boyle seyler, benim 4 lesim war :D
BMK TypeR
01-06-2011, 13:27
Hayırlı olsun yeni motor kardeşim kazasız belasız binmek nasıp olsun inşallah, jantın göbegı olmamış bence rengı cok guzel göbegı orjınal mugen koy mavı renk:)
Hayırlı olsun yeni motor kardeşim kazasız belasız binmek nasıp olsun inşallah, jantın göbegı olmamış bence rengı cok guzel göbegı orjınal mugen koy mavı renk:)
Mavi derken abi varmi ornek hic , sagola bi bu arada :)
BMK TypeR
01-06-2011, 13:52
Mavi derken abi varmi ornek hic , sagola bi bu arada :)
var tabıkı fenalarda:)
nakayama
01-06-2011, 13:53
Hayırlı olsun yeni motor güle güle binersin inşallah :) Stok'mu biniceksin yoksa n/a olarak devammı ediceksin.
Hayırlı olsun yeni motor güle güle binersin inşallah :) Stok'mu biniceksin yoksa n/a olarak devammı ediceksin.
blok içi orj şu an ama diğer parçalar aynen devam egzantrıklerde dahıl olmak uzere yanı gıderımız hala aynı durumda dıye tahmın edıyoruz bakalım kısmet :)
memet paraya kıymısken soyle birsey yapsaydın ?
ERL/Drag Cartel K24 Long Blocks (http://www.erlperformance.com/k24-long-block)
tek olurdun alemde adın efsane olurdu vallahi :)
memet paraya kıymısken soyle birsey yapsaydın ?
ERL/Drag Cartel K24 Long Blocks (http://www.erlperformance.com/k24-long-block)
tek olurdun alemde adın efsane olurdu vallahi :)
hepsını dusunduk abı ama yatırmak ıstemedım daha gelıişi edişi takmasaydı etmesiydi yıne yaz bıterdi :) ama cıkan blokta bır şey yok Allah a sukur onun ıle guzel şeyler yapıcaz ınsallah :)
mehmet swapmı dusunuyosun diğer motorla?
hepsını dusunduk abı ama yatırmak ıstemedım daha gelıişi edişi takmasaydı etmesiydi yıne yaz bıterdi :) ama cıkan blokta bır şey yok Allah a sukur onun ıle guzel şeyler yapıcaz ınsallah :)
ERL 2.4L K20 Stroker Kit with Sleeved Block (http://www.erlperformance.com/erl-k20-96mm-stroker-kit-with-sleeved-block)
300+ na vallahi tadından yenmez yakısır sana.
kazasız belasız dikkat et kendine ..
hayırlı olsun öncelikle :) jantların rengide çok güzel olmuş
mavi göbek bu sanırım baya iyimiş
http://farm6.static.flickr.com/5185/5682718107_ed60fbd544.jpg
hayırlı olsun öncelikle :) jantların rengide çok güzel olmuş
mavi göbek bu sanırım baya iyimiş
http://farm6.static.flickr.com/5185/5682718107_ed60fbd544.jpg
evet budur fakat sımdı benım araba kırmızı ve bu renkte hıcbır sey yok cok alakasız durabılır dıye dusunuyorum belkı once shopla bakar ondan sonra boyayabılıırm :)
evet birde vişne çürüğü tarzı bi renk denenebilir ps de :)
ERL 2.4L K20 Stroker Kit with Sleeved Block (http://www.erlperformance.com/erl-k20-96mm-stroker-kit-with-sleeved-block)
300+ na vallahi tadından yenmez yakısır sana.
kazasız belasız dikkat et kendine ..
YouTube - ‪tarkan - verme original‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=-fqpZwBW_7M)
Abı sana guzel bır sarkı yolluyorum ama nakarat kısmına bır sozcuk daha eklıyorum ''para'' ahahah daha neler var aklımızdada cok ust uste geldı artık acıyorum cunku cok harcadım :D ahah
kazasız belasız çok nadir bulunur bölesi maşallahhhh
Serhat Y.
01-06-2011, 15:35
evet budur fakat sımdı benım araba kırmızı ve bu renkte hıcbır sey yok cok alakasız durabılır dıye dusunuyorum belkı once shopla bakar ondan sonra boyayabılıırm :)
mehmetcim göbekleri kullanmak zorundamısın? boş kalsın benim advanlarda göbek yok çokta hoşuma gidiyor, illa göbekleri takacaksanda mavi bencede pek olmaz gibi siyah düşünülebilir ama bi shopla bakalım nasıl olucak
mehmetcim göbekleri kullanmak zorundamısın? boş kalsın benim advanlarda göbek yok çokta hoşuma gidiyor, illa göbekleri takacaksanda mavi bencede pek olmaz gibi siyah düşünülebilir ama bi shopla bakalım nasıl olucak
abi boş çok kotu gozuktu onun ıcın beğenmedım su an orj kapakları sıyah fakat onları taktığımda çok boğuluyor malesef jant..
ocean0636
01-06-2011, 17:05
Hayırlı olsun, guncel fotolar vıdeolar ne zmaan gelıyor özledik SUS'u :)
Hayırlı olsun, guncel fotolar vıdeolar ne zmaan gelıyor özledik SUS'u :)
ortalıkta hareket yok dıye asılmadım yarın veya cuma yağı değiştririm inşallah sonra Dr. la bıraz işimiz var onu yakaladıktan sonra SUS kaldığı yerden devam :)
ortalıkta hareket yok dıye asılmadım yarın veya cuma yağı değiştririm inşallah sonra Dr. la bıraz işimiz var onu yakaladıktan sonra SUS kaldığı yerden devam :)
bi bulamadım gitti kpro :D taksamda toplansak yine :).
oha göbekler gelince jantlar daha güzel geldi gözüme, ama mat bronz dan yanayım halen..
Allah kaza bela vermesin gardaş
bi bulamadım gitti kpro :D taksamda toplansak yine :).
dışardan sıparış etsen ellı kere gelmişti vallahi :) ahah
oha göbekler gelince jantlar daha güzel geldi gözüme, ama mat bronz dan yanayım halen..
Allah kaza bela vermesin gardaş
Sağol biladerrrr :) jant benımde gozume boyle hos geldi lastık modellerım cok boktan ya onlar değişssin daha ıyı durucak ınsallah :)
dışardan sıparış etsen ellı kere gelmişti vallahi :) ahah
Sağol biladerrrr :) jant benımde gozume boyle hos geldi lastık modellerım cok boktan ya onlar değişssin daha ıyı durucak ınsallah :)
aslında buldumdaaa olmadı. neyseee..... :)
cimrisin zubo cimriiiii
ne cimrisi olum 1800 tl az paramı beyın için...neyse konuyu meşgul etmeyelim şu iş için
Maşallah çok sevdiğim bi type-r sustalı :D Allah kaza bela vermesin Mehmet abi :)
ya bana harbı kırık bir kadrancı lazım benım kadranda bır salkalık var normal gazda herşey normal ama gaza oturunca bırden ıbre fırlıyor kıme yaptırcaz bunu :S
otuzdört
02-06-2011, 19:20
ya bana harbı kırık bir kadrancı lazım benım kadranda bır salkalık var normal gazda herşey normal ama gaza oturunca bırden ıbre fırlıyor kıme yaptırcaz bunu :S
servis ne dıyor belkı sıkıntı baska bişeydendir abi
servis ne dıyor belkı sıkıntı baska bişeydendir abi
Göstergenin arkasındaki lehim lerde sıkıntı var gıbıydı onlar yapıldı normal gaz tepkılerı duzeldı fakat sımdıde tam gazda bıraz sapmalar yapııyor onun ıcın muhtemelen kadranın arkasındakı bağlantılarda bır sıkıntı mevcut yanı km okuyucusunda falan sıkıntı olsa hıc okumaz dıye dusunuyorum...
otuzdört
02-06-2011, 19:27
Göstergenin arkasındaki lehim lerde sıkıntı var gıbıydı onlar yapıldı normal gaz tepkılerı duzeldı fakat sımdıde tam gazda bıraz sapmalar yapııyor onun ıcın muhtemelen kadranın arkasındakı bağlantılarda bır sıkıntı mevcut yanı km okuyucusunda falan sıkıntı olsa hıc okumaz dıye dusunuyorum...
İllaki vardır bi ayarı. Saga sola sorayım ben. belki cıkar ustası mustası.
yusufbatırel
02-06-2011, 21:08
allah tekrarını yasatmasın mehmet agız tadıyla bın abısı ınsallah
mehmet cok hızlısın araba ne yapsın sana yetisemiyor :)
canpower
31-07-2012, 13:49
maşallah..
Alper DEMİR
01-08-2012, 01:38
Maşallah..güle güle kullanın
yurdacool
19-09-2014, 14:25
maşaallah kardeşim
50 mesaj sayısına ulaştın artık serbestsin...
Hahahahhahha :D
ahahahaah :D:D:D:D