Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : antalya slalom ( k gti ve şahin)

Alper_
04-10-2010, 11:26
m-power07 1.oldu :)

http://www.streetfire.net/video/antalya-mini-city-slalom_2068199.htm

kemer den katılan ümit kurga arkadşımızda çok zevkli bir geçiş izletti oda 3.oldu kupalar kemer'e :)

http://www.streetfire.net/video/antalya-mini-city-oto-slalom_2068509.htm

Cihan Çizmeci
04-10-2010, 12:32
Walla çok güzel bir gündü :) Bende ordaydım :) Eski arabamı tekrardan 1.likle karşılamak çok güzel bir duygu oldu :) Hacı abime tşk.ler gerçekten bu işte çok başarılı :) Alper abi saolasun arabayı aldığı zamankinden bile çok daha iyi bir durumda gördüm buda beni çok sevindirdi :)

Organizasyonda eksikler olmasına rağmen gayet güzel bir gün geçirdik :) Eski PE , yeni K 106 tımıza tekrardan tebrikler :)

Alper_
04-10-2010, 12:41
Walla çok güzel bir gündü :) Bende ordaydım :) Eski arabamı tekrardan 1.likle karşılamak çok güzel bir duygu oldu :) Hacı abime tşk.ler gerçekten bu işte çok başarılı :) Alper abi saolasun arabayı aldığı zamankinden bile çok daha iyi bir durumda gördüm buda beni çok sevindirdi :)

Organizasyonda eksikler olmasına rağmen gayet güzel bir gün geçirdik :) Eski PE , yeni K 106 tımıza tekrardan tebrikler :)

cihan kardeşim evet güzel bir gündü seni aramızda görmek çok güzeldi :) evet hacı güzel yaptı işini :) bakmam mı kardeşim böyle temiz arabaya bakılmaz mı?..çok teşekkür ederim cihancım :)

OmeR-FE
04-10-2010, 12:52
Maşallah K Gti'a.
Alper harika bakıyorsun arabaya maşallah sanada :)

halilkarakas
04-10-2010, 12:56
şahin sanki daha hızlı dönmüş gibi....maşallah

Alper_
04-10-2010, 13:05
Maşallah K Gti'a.
Alper harika bakıyorsun arabaya maşallah sanada :)

teşekkürler kardeş :)

şahin sanki daha hızlı dönmüş gibi....maşallah

daha hızlı değildi :) teşekkürler :)

Jön Türk
04-10-2010, 13:14
En hızlı olan kazandı ;)
Tebrikler Hacı Abi :)

Cihan Çizmeci
04-10-2010, 13:20
Ne demek abi ben tşk. ederim.Bu arada eminimki hacı abi çooook daha iyi dönerdi bu yarışı ama kasmadı tekrar döneceği için açık ve net :)

Alper_
04-10-2010, 13:27
Ne demek abi ben tşk. ederim.Bu arada eminimki hacı abi çooook daha iyi dönerdi bu yarışı ama kasmadı tekrar döneceği için açık ve net :)

rica ederim :)evet 2.geçişte biraz daha kasıcam dedi o geçişte olmadı iptal edildi :D

dragon07
04-10-2010, 13:55

cihan yalan oldun birader...hergün makina deniyoruz sen yoksun :rolleyes:

A.Kepez
04-10-2010, 15:54
abi bidahaki organizasyon ne zaman bunun tadı damağımızda kaldı yarısa biraz gec kalmısız ama yine de eğlenceliydi :)

Cihan Çizmeci
06-10-2010, 15:24
cihan yalan oldun birader...hergün makina deniyoruz sen yoksun :rolleyes:

Kanka hatun saolsun sende gördün işte daha havalimanında bir karşıladı öyle devam :) Alper abiile ve hacı ileydik sürekli Allah razı olsun o kadar iyi karşıladılar eğlendik gezdik yedik içtik roll moll gelmedi baya bir aklıma açıkçası :)

m-power07
07-10-2010, 20:03

aynen ben 2. geçişe saklıyordum kendimi yarış iptal dendi çok sinirlendim dereceye giremem bu şekilde die kasmadan geçmeme rağmen 1.lik çok güzel. :heyoo:

m-power07
07-10-2010, 20:06
Kanka hatun saolsun sende gördün işte daha havalimanında bir karşıladı öyle devam :) Alper abiile ve hacı ileydik sürekli Allah razı olsun o kadar iyi karşıladılar eğlendik gezdik yedik içtik roll moll gelmedi baya bir aklıma açıkçası :)

Ne yaptık cihan sanki biz üzülüyoruz daha iyi ağırlayamadık die inş birdahaki geldiğinde iş yoğunlumuzda olmaz çok daha güzel günler geçiririz inna'lar felan her zaman bekleriz kardşeim kapımız sonuna kadar açık canın sıkıldığında çık gel unutmaki burda 2 tane kardeşin daha var :D

Cihan Çizmeci
07-10-2010, 20:12
Ne yaptık cihan sanki biz üzülüyoruz daha iyi ağırlayamadık die inş birdahaki geldiğinde iş yoğunlumuzda olmaz çok daha güzel günler geçiririz inna'lar felan her zaman bekleriz kardşeim kapımız sonuna kadar açık canın sıkıldığında çık gel unutmaki burda 2 tane kardeşin daha var :D

Allah razı olsun :) Ne demek daha ne yapacaksınız anlattırma şimdi herkezin azı açık kalır abi :D Burdada her zaman bir kardeşiniz var emin olun buna.Hatta orda lazım olayım sorun değil 2 saate ordayım hemen atlayıp gelmeyen Cihan'ı öpsünler :)

Tekrar tebrikler bu arada Slalomda eline çook zor su dökülür :icon_tup: