Orijinalini görmek için tıklayınız : CvC VTi(CVC29) vs B16 CRX (K9009) // Bursa
1 haftadır süren muhabbetin sonunda crx aracımı ( cvc vtec ) 1 boy geçebilmiştir (180e kadar). videolar birazdan aktif.konuyu açma sebebim herkesin yorum yapmayı beklemesi uygun görülmezse konu silinsin videolar aktif olunca açalım :)
CVC Vtec :
4.785 Kısa
P28 ( Mapped by St.Legal )
DC 4-1 2' Replica
Komple 63 lük düz boru
63 lük yed son susturucu
Simota Short Ram
Short Shift ( :p )
K9009 CRX (B16a2) :
araç sahibi speclerini yazar bende eklerim.
Videolar :
2. Vites 70 kmh - 180 kmh
http://www.streetfire.net/video/cvc-vticvc29-vs-b16-crx-k9009_2068704.htm
http://www.streetfire.net/video/cvc-vticvc29-vs-b16-crx-k9009_2068704.htm
Maxiboost
04-10-2010, 23:47
konuyu temizliyorum, aranızdaki problemleri msn veya özel mesaj yoluyla halledin.
nissansunnygti
04-10-2010, 23:54
beyler adam gibi konuşalım ben tekrara diyorum cuma akşamı crx le 0.400 denemek istiyorum
nissansunnygti
04-10-2010, 23:56
h22 videosuuuuuuu ????
abi onun videyosu yok ama dediğim gibi oldu
yaa bişi merak ettım emre (kenzai) tek denememi oldu?
bi tane video var
nissansunnygti
04-10-2010, 23:58
yaa bişi merak ettım emre (kenzai) tek denememi oldu?
bi tane video var
emre çıktı ben söyleyim 2 3 kere denendi ama tek video var hepsi 180 de bırakılmış
hayır 2 3 sefer fln denedıler rex hepsınde 1 boy kadar önde gitti ama düzlükte önleri boşken neden frenledi rex onu anlamadık biz?
emre çıktı ben söyleyim 2 3 kere denendi ama tek video var hepsi 180 de bırakılmışneden diğer denemelerde kayıt yapmayı mı unutmuş cam car
esnaf spec olduğumuz için biz yetisşemedik:D
nissansunnygti
05-10-2010, 00:02
neden diğer denemelerde kayıt yapmayı mı unutmuş cam car
en net gözükeni tünelde oldu diğerinde hiç bişey farkedilmezdi zaten çok kalabalık kimin ışığı oldu belli olmuyo ondan cekmedik
1 cisi emre tebrik ederim sende dürüst arkadaşlardan birisiymişsin
2 cisi 6-7 denemede ayırınca gönül rahatlığı ile vtec altı bastığım video(cvc vtec üstü)
3 cüsü bu videoda önden bastığını sende biliyorsun
4 cüsü her viteste açarak ilerlediğimide biliyorsun
5 cisi her kalkışta 200 üstü + çoğunda 220 görüpte bıraktım siz 180 deyseniz sizin sorununuz
6 cısı yukarda allah var 1 boy dersen tmm dicem doğruyu söyle
7 cisi gaza aynı anda oturduğumuzda 3 boy sen önce bastığında 2-2,5 boy fark olmadımı
8 cisi beraber bastığımızda 3 boydu fark sen otobanda arkadaşlara 2 boy demişsin foruma geldik 1 boy oldu yarın inş. geçtik demezsiniz
9 cusu bırakmasaydım fark dahada açılacaktı ama malesef rexler civic gibi yolda durmuyor
10 cusu geçildiyseniz geçildik deyin doğru bir şekilde farkı söyleyin
11 cisi 10-15 boy dedim açıkladım 10 civic boyu 15 rex boyu diyerek ve yanında kocaman STOCK vti diyede ekledim
12 cisi zaten farkla işimiz olsaydı fatih abiye sorarsın cumartesi günü çelik contayı söküp klintrik 1,5mm kalınlığında conta taktım sırf çelik conta ile yağ kaçıyor diye
çünkü şimdi milletin aklına 3 kere deneme yapılmış ama en yakın olan vıdeo koyulmuş gibi saçma sapan fikirler gelir beyler , ne yalan söööliyim benım geldi mesela haksızsam haksızsın deyın
çünkü şimdi milletin aklına 3 kere deneme yapılmış ama en yakın olan vıdeo koyulmuş gibi saçma sapan fikirler gelir beyler , ne yalan söööliyim benım geldi mesela haksızsam haksızsın deyın
7-8 sefer denedik bi bunda vtec altı bastım birde önden bastı zaten videoyu dikkatli izleyin aradaki km farkı bile belli oluyor yanından nasıl geçildiği hissediliyor :)
nissansunnygti
05-10-2010, 00:06
gelseydin gözünle görürdün aklınada bişey gelmezdi ama cidden yarışların hepsi böyleydi biz dışardan daha ii gördüğümüz için
en net gözükeni tünelde oldu diğerinde hiç bişey farkedilmezdi zaten çok kalabalık kimin ışığı oldu belli olmuyo ondan cekmedik
canım koskoca adamsın yalan söölicek haalin yok ya ınanıyorum sana , lafın gelişi söölemıon ama dimi ciddi ciddi 1 bilemedin 1.5 boy
nissansunnygti
05-10-2010, 00:07
7-8 sefer denedik bi bunda vtec altı bastım birde önden bastı zaten videoyu dikkatli izleyin aradaki km farkı bile belli oluyor yanından nasıl geçildiği hissediliyor :)
usta sen gelsene cuma akşamı drag benle.
valla bizim yanımızdan her gectiğinizde süratiniz bayağı yüksekti ki aradakı farkda hiç 3 boy falan değildi....
nissansunnygti
05-10-2010, 00:09
canım koskoca adamsın yalan söölicek haalin yok ya ınanıyorum sana , lafın gelişi söölemıon ama dimi ciddi ciddi 1 bilemedin 1.5 boy
biz yarışın tam ortalarında duruyoduk çoğunda ama bizim yanımızdan gecerken 1 1.5 boy vardı daha fazla yoktu
gelseydin gözünle görürdün aklınada bişey gelmezdi ama cidden yarışların hepsi böyleydi biz dışardan daha ii gördüğümüz içininanıyorum sana :D
Dısarıdan güzelce cekilen baska video yokmu yada camcar seklinde yokmu hiç ??
abi onun videyosu yok ama dediğim gibi oldu
okuyamadımki ne yazmıştın nasıl oldu ?
emre ye sorarsın kaç boy olduğunu en azından arkadaşısınız size yalan söylemez
nissansunnygti
05-10-2010, 00:12
okuyamadımki ne yazmıştın nasıl oldu ?
senle h22 bzim yanımızdan gecerken 160 170 vardı sizin hızınız sen çok az öndeydin ama h22 geliyodu yanına zaten ondan sonra kaça kadar bastınız biz göremedik:D
type-R cı abide cok yakın gitti size senin gördüğün nekadardı abi?
nissansunnygti
05-10-2010, 00:13
emre ye sorarsın kaç boy olduğunu en azından arkadaşısınız size yalan söylemez
usta sen benim soruma cvp ver draga geliyomusun cuma günü???
usta sen gelsene cuma akşamı drag benle.
senide akşam otobanda ama göremedim görseydim seninlede denicektim fakat araç benim değil sizde biliyorsunuz sahibide fazla deneme meraklısı birisi değil dragta aracını hiç zorlamaz
nissansunnygti
05-10-2010, 00:14
senide akşam otobanda ama göremedim görseydim seninlede denicektim fakat araç benim değil sizde biliyorsunuz sahibide fazla deneme meraklısı birisi değil dragta aracını hiç zorlamaz
R baya büyük oldu:D:D:D:D
R le C le B le ısımız olmaz arkadasım,arac benım aracım ve bu aksamkı denemeyı bıle okan arkadasımı kırmak ıztemedıgım ıcın kabul ettım..
nissansunnygti
05-10-2010, 00:17
valla aracına bu kadar güveniyosa draga da gelcek bu kadar gider yapıp sonra dragta zorlamaz falan dersen bu baya geri vites olur bunuda bilin.;)
ya varya forumda böyle konuşuyorsunuz otobanda bakınıyoruz ama göremiyoruz sunny i cvc de dürüstçe söylesin aradaki farkı yok çıkıp 1 boy derse zaten iyi tmm 1 boy olsun derim :)
nissansunnygti
05-10-2010, 00:19
R le C le B le ısımız olmaz arkadasım,arac benım aracım ve bu aksamkı denemeyı bıle okan arkadasımı kırmak ıztemedıgım ıcın kabul ettım..
madem denemek istemiyon korkuyon yada tırsıyon burda yok k20 getirin et le denicez h22 denicez yazmayın gider yapmayın millete
valla aracına bu kadar güveniyosa draga da gelcek bu kadar gider yapıp sonra dragta zorlamaz falan dersen bu baya geri vites olur bunuda bilin.;)
yukarı bak aracın sahibi ne yazmış 1,5 sene oldu yapılalı ilk denediği araç cvc.. daha iyi anlarsın belki
1 cisi emre tebrik ederim sende dürüst arkadaşlardan birisiymişsin
bende seni tebrik ederim okan sende öyle.
2 cisi 5-6 denemede ayırınca gönül rahatlığı ile vtec altı bastığım video(cvc vtec üstü)
vtec altı üstü anlayamıyorum çünkü hem kısa var hemde 5000 de vtec açıyorum o yüzden sana bıraktım ben kornayı ama sen bas dedin bende iyi ben basayım dedim çoğunda da 6000 6500 lerde bastım.koyduğum videoda vtec altı olman çok zor en fazla 5200 5300 lerde olman gerekli çünkü hep aynı devirlerde basmaya çalıştım
3 cüsü bu videoda önden bastığını sende biliyorsun
en fazla yarım tampon boy
u olsun önde bile denilemezdi tünelde arkadan çeken olduysa bakıp anlarız zaten en kısa zamanda
4 cüsü her viteste açarak ilerlediğimide biliyorsun
her vitesde değil yanlışın var ilk oturduğumuzda yarım boy önde oluyorum benim 3. vitesin sonuna kadar sonra gelip yanımdan geçiyorsun ve 4ün başlarında biraz daha açıp öyle devam ediyosun 5e attığım da (175 180 km civarları) 1 bilemedin 2 saniye basıp bırakıyorum sen durduğun için.
5 cisi her kalkışta 200 üstü + çoğunda 220 görüpte bıraktım
aklıma geldi ama o curcurnada söleyemedim kadranın yanlış gösteriyor kardeşim senin yanlışın var yani ben max. 185 gördüm kadranda.
6 cısı yukarda allah var 1 boy dersen tmm dicem doğruyu söyle
videodaki kalktığımızda 1 boydan fazla değildi
7 cisi gaza aynı anda oturduğumuzda 3 boy sen önce bastığında 2-2,5 boy fark olmadımı
3 boy hiçbir denemedi olmadı be okan yanılıyorsun farlarım kapalı olduğu için sana öyle geliyor max. 1,5 hadi 2 boy olsun ama 180 civarlarına kadar ;)
8 cisi beraber bastığımızda 3 boydu fark sen otobanda arkadaşlara 2 boy demişsin foruma geldik 1 boy oldu yarın inş. geçtik demezsiniz
okan kardeşim bak videosu olan denemede 1 boy dedim diğer denemelerde max. en en fazla 2 boy okan kardeşim.ve iddaa ediyorum max 185 i geçmedi araba ya sende de olsun 190 195 sonuna kadar yürümedik yani hiç bi videoda.
9 cusu bırakmasaydım fark dahada açılacaktı ama malesef rexler civic gibi yolda durmuyor
işte orda chiefkadir abinin sölediklerini hatırlatmak isterim senin yolda duramadığın yerde benim rolüm başlıyor hafif olmakla iş bitmiyor yani :)
10 cusu geçildiyseniz geçildik deyin doğru bir şekilde farkı söyleyin
geçildik diyorum zaten başka bişey demiyorum farkıda yukarda açıkladım elbet başka video çeken olmuştur onlarıda toplayıp hepberaber izleriz görürüz.
11 cisi 10-15 boy dedim açıkladım 10 civic boyu 15 rex boyu diyerek ve yanında kocaman STOCK vti diyede ekledim
STOCK vti diye belirttiğin stock spec nedir okancım bi açıkla hele ?
12 cisi zaten farkla işimiz olsaydı fatih abiye sorarsın cumartesi günü çelik contayı söküp klintrik 1,5mm kalınlığında conta taktım sırf çelik conta ile yağ kaçıyor diye
ben arabamda bugün ve son bikaç gün içinde çıkan ufak tefek sıkıntıları sölemiyeyim okan kardeşim neyse odur oluru gideri biteri vs si denedik eğlendik keşke h22 le denedikden sonra bekleseydin de 2 hoş sohbet etseydik ama sağlık olsun kal sağlıcakla :heyoo:
yeterli bi açıklama olmuştur sanırım geceyle ilgili :)
hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye :D :D
nissansunnygti
05-10-2010, 00:21
ya varya forumda böyle konuşuyorsunuz otobanda bakınıyoruz ama göremiyoruz sunny i cvc de dürüstçe söylesin aradaki farkı yok çıkıp 1 boy derse zaten iyi tmm 1 boy olsun derim :)
benim yarıştan bu akşam 6.30da hberim oldu ben yarışı yarın akşam olucak biliyodum aracımı nie getireyim oraya denemedikten sonra ben size dedim ilk başta draga geliyosanız deniyelim die?
madem denemek istemiyon korkuyon yada tırsıyon burda yok k20 getirin et le denicez h22 denicez yazmayın gider yapmayın millete
ya bak sizin algılama kapasiteniz bu işte et yi k20 yi h22 yi geçicez dedikmi bir yerde denemek istiyoruz dedik h22 ile denedik 230 üstüne kadar 3 boy önümüzde yürüdü şimdi biz h22 ye gidermi yapmış olduk denemekle gider yapmayı karıştırıyorsunuz gideriz siz yaptınız noldu sonuç?
arac benım aracım arkadasım,ben bu arabayı dısımden tırnagımdan artırarak 3 yılda bu hale getırdım,tamırcıye gıttıgım cok nadırdır,herseyını kendım soktum yaptım buyuk bır zevk alarak,benım kaputum herkese acık ve aracımda ne var dıyorsam o vardır eksık vardır fazla yoktur,benı tanıyan bılen bılır,kımı gecıp gecemıyecegımıde cok ıyı bılıyorum..
............................
nissansunnygti
05-10-2010, 00:25
ya bak sizin algılama kapasiteniz bu işte et yi k20 yi h22 yi geçicez dedikmi bir yerde denemek istiyoruz dedik h22 ile denedik 230 üstüne kadar 3 boy önümüzde yürüdü şimdi biz h22 ye gidermi yapmış olduk denemekle gider yapmayı karıştırıyorsunuz gideriz siz yaptınız noldu sonuç?
ben hala giderim var gel draga iddanda tutarlı isen?
M///maniac
05-10-2010, 00:26
ben hala giderim var gel draga iddanda tutarlı isen?
neden drag????
nissansunnygti
05-10-2010, 00:26
arac benım aracım arkadasım,ben bu arabayı dısımden tırnagımdan artırarak 3 yılda bu hale getırdım,tamırcıye gıttıgım cok nadırdır,herseyını kendım soktum yaptım buyuk bır zevk alarak,benım kaputum herkese acık ve aracımda ne var dıyorsam o vardır eksık vardır fazla yoktur,benı tanıyan bılen bılır,kımı gecıp gecemıyecegımıde cok ıyı bılıyorum..
madem biliyon sana bi soru o zamn dragta beni gecermisin_?
bir kardeş kardeşi vuruyor ne diye :D
h22 ile denedik 230 üstüne kadar 3 boy önümüzde yürüdü
h22 ile benim denememin videosunu ve sonucunu yazarsam tekrar denememiz icab eder okan kardeşim ? :) o adamlar kesinlikle 230 a kadar basmaz aile babası adamlar sonuçta max. yapsa 200 bilemedin 210 işte.senin kadranın da sorun var sanırım yada benimki az gösteriyor :)
nissansunnygti
05-10-2010, 00:27
neden drag????
bilen bilir neden drag olduğunu.
M///maniac
05-10-2010, 00:28
plt typer
cai
headers
egsoz
yarısı 70 yarısı 76 boru :D
büyük içi 60 lık susturucu
sonrdada yarısı 70 li yarısı 76 lık egsoz :D
sürücü 105 kg stepne bagajda :)
h22 eg
cai egsoz chip vs vs
sürücü 60 kg manita spec.
ha bide benim arabam çok ısınmıştı ahahahahah yeni mode bu bende söyüom kardeşim çok sıktım ısınmıştı yoksa 2 boy daha geçerdim allah çarpsın :D
:D:DD:d::D
nissansunnygti
05-10-2010, 00:29
plt typer
cai
headers
egsoz
h22 eg
cai egsoz chip vs vs
ha bide benim arabam çok ısınmıştı ahahahahah yeni mode bu bende söyüom kardeşim çok sıktım ısınmıştı yoksa 2 boy daha geçerdim allah çarpsın :D
usta bu kadar yüklenmeye ya yüzyüze bakcan yine adamlarla
M///maniac
05-10-2010, 00:29
bilen bilir neden drag olduğunu.
cidden merak ettm kötü bi amaç yok nedenini merak ettm 2 tarafıda tanımam etmem
neden drag????
lastikleri kaliteymiş :)
erneyse emre 2 boy diyorsa max 2 boy olsun o ilk gaza bastığımızda ben öne cıkıyorum diyorsunya işte orda ben korna falan duymuyorum sen bastıktan sonra basıyorum + patanaj yapıyor o yüzden :) öyle diyorsan öyledir ama hangi vti 4 ün sonu 185 olur sen daha iyi bilirsin 5 e geçip kadranda 200 altı hiçbirzaman bırakmadım cogu zamanda 220 yaptım
pc de çok ısındı yoksa daha hızlı cvp yazarım ahahahahha
h22 ile benim denememin videosunu ve sonucunu yazarsam tekrar denememiz icab eder okan kardeşim ? :) o adamlar kesinlikle 230 a kadar basmaz aile babası adamlar sonuçta max. yapsa 200 bilemedin 210 işte.senin kadranın da sorun var sanırım yada benimki az gösteriyor :)
onuda fatih abiye sor otoban cıkısında kaça kadar bastınız diye 5 bitiyordu :) hadi kadran yanlış debrajdamı kacırıyo :)
E.ORANLI
05-10-2010, 00:31
plt typer
cai
headers
egsoz
h22 eg
cai egsoz chip vs vs
jantların boyalı abi birde onlarn agırlıgı var :D :hahaha::hahaha:
pc de çok ısındı yoksa daha hızlı cvp yazarım ahahahahha
babali sen naapıon yavv
nissansunnygti
05-10-2010, 00:32
cidden merak ettm kötü bi amaç yok nedenini merak ettm 2 tarafıda tanımam etmem
hocam benim aracım 2.0 motor 151 hp arac şanzıman oranlarım ve tutuş acısından honda dan daha ii tutunuyo ve vites oranları daha ii bugüne kadar çok araçla denedim benden 40 hp falza aracla denedim ama dragta hiç geçilmedim bundan drag;)
bir taraftan tutmuşlar g.s f.b taraftarı gibi yalan konusuyorlar 3 boy gerideydi emre otobanda arkadaşlarıma 2 boy demiş foruma geldik 1 boy oldu gör bak yarın geçtik diyecekler :)
bak şimdi güzel kardeşim ben sana doğrusunu sölim otobanda sen beni HİÇBİR DENEMEDE 3 boy geçemedin bu 1.
evet arkadaşların mıydı değil miydi tanımıyordum biri geldi sordu bana ne oldu okan nerde falan diye bende dedim ki 2 boy geçince gitti herhalde dedim ve sonrasında güldüm :) bu 2.
ben sana en sağlıklı kaldığımız denemeyi baz alarak dedim yoksa sende vites kaçırdın bende kaçırdım , sen limitörde kaldın , bende limitör yok direk kafa kesiyor yavaşlıyor araba limitör olsa da girsek dedim eyvallah dedim yine , evet iddaa ediyorum yine max. biz bu akşamki denemelerde 185 km ye kadar çıktık defalarca baktım kadranıma acaba neden yavaşlıyorsun diye bu 3.
bak yukarda oku ne yazdım paşalar gibi GEÇİLDİK yazdım daha da fazlası yok işte daha ne dimi :) buda 4 güzel kardeşim.
M///maniac
05-10-2010, 00:34
hocam benim aracım 2.0 motor 151 hp arac şanzıman oranlarım ve tutuş acısından honda dan daha ii tutunuyo ve vites oranları daha ii bugüne kadar çok araçla denedim benden 40 hp falza aracla denedim ama dragta hiç geçilmedim bundan drag;)
masallah o zaman senden bi kadran videosu bekliorz gerçekten merak ettm suny gtı
hooop bursa tayfa burayı tekrar kirletmeyin hadı ne derdınız varsa h16, sakız gıbı uzatmanın burda geregi yok
E.ORANLI
05-10-2010, 00:35
kadir benim dacia var yazılımlı onla kaldıralım :hahaha:
nissansunnygti
05-10-2010, 00:36
masallah o zaman senden bi kadran videosu bekliorz gerçekten merak ettm suny gtı
crx ci arkadaşlar denerse benle atarım cuma akşamı vidiosunu buraya:D
nissansunnygti
05-10-2010, 00:37
kadir benim dacia var yazılımlı onla kaldıralım :hahaha:
altıparmak lambalarındanmı haha :)
M///maniac
05-10-2010, 00:37
yaw denemesede sen bi kadran yap sunnyi görms oluruz en azndan fazla bilinen bi araç deil nasıl yurudugude dogal olarak bilinmio:D
nissansunnygti
05-10-2010, 00:38
cvp bekliyom kardeş kimi gecip gecemiceğini biliyomuşun beni dragta gecermisin?
yaw denemesede sen bi kadran yap sunnyi görms oluruz en azndan fazla bilinen bi araç deil nasıl yurudugude dogal olarak bilinmio:Dben clc vtec le yürüdüğünde görmüştüm 2.0lt bır araç için hiçte fena gitmio honda vtı ın arkasında :D
nissansunnygti
05-10-2010, 00:40
yaw denemesede sen bi kadran yap sunnyi görms oluruz en azndan fazla bilinen bi araç deil nasıl yurudugude dogal olarak bilinmio:D
valla bende ilk aldığımda kimi geceriz diyodum ama ilk yarış 3.28 198 hp le olunca aha dedim yedik şamarı ama bi baktım 2 boy yenince yürüyomuş be dedim bu:D
E.ORANLI
05-10-2010, 00:40
altıparmak lambalarındanmı haha :)
altıparmak olmaz kızılay lambalarında :D:p
0-400 geri geri :hahaha:
hangi vti 4 ün sonu 185 olur sen daha iyi bilirsin 5 e geçip kadranda 200 altı hiçbirzaman bırakmadım cogu zamanda 220 yaptım
benim vti'nin 4. vites son hızı 175 hadi sapmasıyla beraber 180 olsun :) bak şimdi nasıl 175 - 180 km ;
lastik çapı : 195/55/15
4. vitesin oranı : 1.107
çevirdiğim gerçek devir : 8550 d/d
formülü yazmaya gerek duymuyorum ama isterseniz yazarım yapılan hız max. 4. viteste : 175.33 kmh ;)
nissansunnygti
05-10-2010, 00:41
ben clc vtec le yürüdüğünde görmüştüm 2.0lt bır araç için hiçte fena gitmio honda vtı ın arkasında :D
illa laf sokcan vtinin dragta yediği 3 boyu nereye sokcağınız:D ben rollinte hep yanındaydım vti dragta nerdeydi:beuj:
o zamanda ordaydım sen yemiştin hatta ılk orda görmüştüm
ulan diyodum ilkerle denediğimiz videoyu da koyayım ama allahtan koymamışım adamla papaz olucaz sonra durduk yere hiç gerek yok :D
benım ısım var lpg lı bı sahın var once onla denıcem:D oyle oyle ogrenırım drag yapmayı senın kadar usta olunca senınlede denerım ama bak bastan soyluyorum olurda denersek ben hıc bır zaman buyuk konusmam GECERIM KATLARIM ATARIM BOLERIM gıbı tabırler kullanmıyorum sonucta yarıs bu gecmekte var gecılmekte,benım herkesı gecerım dıye bır ıddam yok,gecmek gecılmek umrumda bıle degıl,keske 2 medenı ınsan gıbı en bastan guzel bı yarıs olsaydı bu laflar konusmalar yasanmasaydı,sonra ıkı rakıp durup sohbet etseydı bırbırlerını tebrık etselerdı,sımdı nıye kımse ıle yarısmadıgımı anlıyormusun,sen benı dragta gec dırek gelır elını sıkarım arkadas senın tebrık ederım..bılmem anlatabıldımmı..
illa laf sokcan vtinin dragta yediği 3 boyu nereye sokcağınız:D
alışın bana artık benim işim bu kadir
nissansunnygti
05-10-2010, 00:45
o zamanda ordaydım sen yemiştin hatta ılk orda görmüştüm
o zamn nie diosun vtinin arkasından ben ilkern hiç bi zamn arkasına düşmedim en kötü tamponuna geldim.
DEnon abi lutfenn ya hep saptırıyosunuz konuları...
dragon07
05-10-2010, 00:47
bu bahsi geçen araclarla CLC vti denedimi ne oluyor ? uzun zamandır onunda videosunu görmedik ?
o zamn nie diosun vtinin arkasından ben ilkern hiç bi zamn arkasına düşmedim en kötü tamponuna geldim.arka tampon arabanın neresınde kadirim :D :D
önundemı? :D
bak drag konusunda geçtinmi evet geçtin itirazı olana c16 nın butun vıdeoları var koyarım
bu bahsi geçen araclarla CLC vti denedimi ne oluyor ? uzun zamandır onunda videosunu görmedik ?o rodajda şu anda
masallah araclara tebrikler, herbiri birbirinden guzel, keske aranizda bende olsaydim
abartmadan devam edin aynı şehirdesiniz pm msn telefon bilimum iletişim araçlarını cafe gibi yerlerdede görüşerek derdinizi halledebilirsiniz
dert yok tasa yok aslında ama otobanda başka forumda başka dönüyor işler :) emre (despe) hava kaç derece silinmiş bidaha yaz ;D
halilkarakas
06-10-2010, 19:18
katil bu crx ler katillllll :D ben benim aynı speclerdeki vti ları geçiyorum 2-3-4 boy... b16 crx i düşünemiyorum zaten :) maşallah araçlaraaaa
kayserilif
06-10-2010, 23:29
herkeze hayırlı akşamlar
kayserilif
06-10-2010, 23:31
herkeze hayırlı aksamlar
İki arkadaşıda tanırım aslında araç sahiplerinin ikiside inanılmaz derecede efendi insanlar böyle çoluk çocuk muhabbetlere girmezler normalde girmemişlerde araçlar denenmiş biri geçmiş diğeri geçilmiş Gökhan kardeşim her zaman bana söyler benim hayalim bu arabanın kaputunun altında bu motoru görmek diye ve ekler yarışmam arabamı parçalamam arada çıkar sıkarım vteci açarım keyfimi alırım garaja koyarım ben yaparkende çok yardımı dokundu sağolsun.Diğer araca gelince onun sahibide Emre'ydi sanırım ismi oda inanılmaz efendi ağırbaşlı bir arkadaş tanırım biz Bursa olarak bu işlerde rekabeti ortalığı karıştırmayı laf taşımayı laf sokmayı ve tartışmayı çok seviyoruz nedense anlamadım.Tabiki yarış olucak tabiki geçende olucak geçilende ama bunu düşmanlık sebebi haline getirmek çok yersiz.İki arabada güzel maşallah.Allah ikisininde tekerini düz bastırsın.Bence konu hakkında söylenmesi gerekeni araç sahipleri söylemiş gerisi burda gerilim çıkarmasın herkes birbirine ulaşır Bursa'da bi şekilde kim kiminle denemek isterse arar söyle çeker kabul ederse yarışır video konur yorum yapılır ama bu noktaya gelmez bence doğrusu bu.
tamamdır babali yazdıklarımı sildim.sorun yok
dağlar oy oy oy yollar oy oy oy :D
hadi selametle.
kayserilif
06-10-2010, 23:43
hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye :D :D
tamamdır babali yazdıklarımı sildim.sorun yok
dağlar oy oy oy yollar oy oy oy :D
hadi selametle.
tamam kardeşim hayırlı akşamlar
kayserilif
06-10-2010, 23:48
bir taraftan tutmuşlar g.s f.b taraftarı gibi yalan konusuyorlar 3 boy gerideydi emre otobanda arkadaşlarıma 2 boy demiş foruma geldik 1 boy oldu gör bak yarın geçtik diyecekler :)
okan bu alıntıyı siliver kardeşim
no comment be usta yeter be :) bir daha asla ve asla kimseye " kardeş deniyelim bi " demem... herkesin yolu açık olsun...
İki arkadaşıda tanırım aslında araç sahiplerinin ikiside inanılmaz derecede efendi insanlar böyle çoluk çocuk muhabbetlere girmezler normalde girmemişlerde araçlar denenmiş biri geçmiş diğeri geçilmiş Gökhan kardeşim her zaman bana söyler benim hayalim bu arabanın kaputunun altında bu motoru görmek diye ve ekler yarışmam arabamı parçalamam arada çıkar sıkarım vteci açarım keyfimi alırım garaja koyarım ben yaparkende çok yardımı dokundu sağolsun.Diğer araca gelince onun sahibide Emre'ydi sanırım ismi oda inanılmaz efendi ağırbaşlı bir arkadaş tanırım biz Bursa olarak bu işlerde rekabeti ortalığı karıştırmayı laf taşımayı laf sokmayı ve tartışmayı çok seviyoruz nedense anlamadım.Tabiki yarış olucak tabiki geçende olucak geçilende ama bunu düşmanlık sebebi haline getirmek çok yersiz.İki arabada güzel maşallah.Allah ikisininde tekerini düz bastırsın.Bence konu hakkında söylenmesi gerekeni araç sahipleri söylemiş gerisi burda gerilim çıkarmasın herkes birbirine ulaşır Bursa'da bi şekilde kim kiminle denemek isterse arar söyle çeker kabul ederse yarışır video konur yorum yapılır ama bu noktaya gelmez bence doğrusu bu.
allah razı olsun kardeşim konudaki en aklı başında en üsluplu yorumu olmuş.bu arada sölemek nasip olmadı aracında güzel olmuş allah tekerini her daim düz bastırsın bi sıkıntın olursa biliyorsun adresimi ;)
Teşekkür ederim kardeşim ne demek her zaman dostluk kazansın bende İstteyim burdan bişi lazım olursa aklında olsun ;)
kayserilif
07-10-2010, 22:35
kadir bu alıntıyı silermisin kardesim