PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gilles Panizzi 2002 Katalunya

Shadow_Dancer
09-10-2010, 01:01
http://www.youtube.com/watch?v=Y3lycIaNMfc

F.Dogan
09-10-2010, 01:05
artizzzzzzz:d

gokhan035
09-10-2010, 01:08
Asfaltta tam bir rahatsız bu adam :) Çok efsane bi video hatırlattın iyi geldi bilmemkaçıncı kez keyifle izledim :) herkesin harcı değil böyle hareketi etap içinde yapıp zamanı harcamak :)

arfy
09-10-2010, 01:22
etapda kaçıncı oldu acaba bu hareketten sonra ? 1. olduysa helal .. hem şeklini yaptı hem 1. ohh

Shadow_Dancer
09-10-2010, 01:36
Açık ara birinci bitirmişti etabı, zaten asfaltta uzunca bi müddet kimseye vermedi birinciligi..

gokhan035
09-10-2010, 01:36
etapda kaçıncı oldu acaba bu hareketten sonra ? 1. olduysa helal .. hem şeklini yaptı hem 1. ohh

Evet 1. oldu. Asfalt rallisi=Panizzi

erh
09-10-2010, 01:53
o kadar seyircinin oldugu bi yer olsa, saniyeyi kim takar :)) turkiyede o kadar sessiz geciyor ki ralliler.. bi cogunu izliyorum canlı olarak, ama cok uzuluyorum.. kimse bu heyecanı tatmak bile istemiyo..

bu arada panizzi iyiydi de, LOEB yoktu oz amanlar :) koyunun olmadıgı yerde keciye abdurrahman celebid erler hesabı :)

Shadow_Dancer
09-10-2010, 01:55
o kadar seyircinin oldugu bi yer olsa, saniyeyi kim takar :)) turkiyede o kadar sessiz geciyor ki ralliler.. bi cogunu izliyorum canlı olarak, ama cok uzuluyorum.. kimse bu heyecanı tatmak bile istemiyo..

bu arada panizzi iyiydi de, LOEB yoktu oz amanlar :) koyunun olmadıgı yerde keciye abdurrahman celebid erler hesabı :)

Tartışma meselesi olmasın ama, loeb o zaman olsaydı da panizzi'ye karşı koyamazdı bence :) adamın asfaltta çıkardıgı dereceler kolay kolay geçilecek cinsten degildi.

erh
09-10-2010, 01:56
Tartışma meselesi olmasın ama, loeb o zaman olsaydı da panizzi'ye karşı koyamazdı bence :) adamın asfaltta çıkardıgı dereceler kolay kolay geçilecek cinsten degildi.

Loebden bahsediyoruz :) adam su an nerdeyse sadece kendi rekorlarını kırıyor :))

erh
09-10-2010, 01:57
bi de neden tartısmıyoruz canım tartısalım yani sonrasında nerdesin lan cık dısarı kesecem seni demedikten sorna guzel guzel tartısıyoruz forumun amacı da bu :)

Shadow_Dancer
09-10-2010, 01:59
Loebden bahsediyoruz :) adam su an nerdeyse sadece kendi rekorlarını kırıyor :))

ortalık boş ondan kırıyor :) bütün efsanelerin bi arada oldugu bi ortamda zordu bence onun işi, ha keza isterse 10 sene üst üste kırsın o rekorları, seyir zevki olmadıktan sonra ben napim öyle rekoru :)

erh
09-10-2010, 02:04
bence gelmiş gecmiş sayılı pliotlardan.. Loeb ilk zamanlarda asfaltta cok iyi diye cıktı, saxoyla yarısıyordu.. o zamanlardan ne oldugu belliydi zaten. saxoyla wrc leri geciyodu :) sonrasında da wrc ye gecince olay bitti.. adam toprak kar buz camur asfalt.. hepsinde en iyisi :) su an rakibi olmadıgı için kasmıyor desek yeridir bence..

seyir zevki apayrı bi konu.. şov değilki yaptıgı yarıs.. yarısta seyir zevki yoktur.. o tarz sov istiosan ken block izle ama o da ilk kez fransa rallisinde finish gorebildi :D:D

Shadow_Dancer
09-10-2010, 02:06
bence gelmiş gecmiş sayılı pliotlardan.. Loeb ilk zamanlarda asfaltta cok iyi diye cıktı, saxoyla yarısıyordu.. o zamanlardan ne oldugu belliydi zaten. saxoyla wrc leri geciyodu :) sonrasında da wrc ye gecince olay bitti.. adam toprak kar buz camur asfalt.. hepsinde en iyisi :) su an rakibi olmadıgı için kasmıyor desek yeridir bence..

seyir zevki apayrı bi konu.. şov değilki yaptıgı yarıs.. yarısta seyir zevki yoktur.. o tarz sov istiosan ken block izle ama o da ilk kez fransa rallisinde finish gorebildi :D:D

yok ben canım sıkılınca Colin Mcrae izliyorum :) Loebe saygım sonsuz ama bana göre devlet memuru gibi kullanıyor :)

erh
09-10-2010, 02:13
colin mcrae de iyiydi de ne biliyim bu kadar değildi ya :) loeb cok basarılı :) mcrae hiç bu kadar surekli olamadı ve bu kadar üstün olmadı rakiplerine :)

burakburn
10-10-2010, 21:50
izleyen seyirciye ne demeli.çok kalabalık mükemmel bir görüntü..ayrıca loeb e rakip çıkmalı artık

hasan çağri
10-10-2010, 22:00
Panizzi, McRae ve diğerleri çirkin ama çok başarılıbir çok pilot gördük. Bireysel yetenekleri mükemmel iyi takımlar veiyi arabalarla seyri güzel yarışlar izlettiler...

Eskiden çok sıkı takip ederdim WRC yi, o dönemde bir çok efsanepilot vardı. O dönemde Loeb de kendini oturtmuş olsa seyri çok daha keyifli olurdu...

Loeb çok çok iyi bir pilot ama şuan gerçekten rakibi olmadığı için bu kadar gündemde olduğun düşünüyorum.

Panizzinin bu şovu yıllarca unutulmayacaktı ilk gördüğümde aklıma kazındı... Asfaltta fark atmak o kadar zorken öyle bir farkaçılmıştı ki adam bu şova rağmen açık ara o etabı almıştı...

Şu krizin etkileri bu kadar büyük olmasaydı da bir çok marka çekilmeseydi o zaman daha çok pilot görürdük en azında Loeb tekel olmazdı...

erh
10-10-2010, 23:23
loeb aslında o zamanlar da cok iyi dereceler cıkarıyordu.. loeb e rakibi yok diye buyuk demek bence biraz haksızlık olur. cunku digerleri de varken ve onlar wrc ile yarısırken aynı yarısta loeb saxo ile aynı dereceleri hatta daha iyilerini yapabiliyordu hemde 2 ceker..

mur_84
11-10-2010, 08:43
vidoyu seyredemiyorum ama bu yarışı seyretmiştim yorumlardan anladığım kadarıyla adam asfaltı harbiden ağlatmıştı.. yapmış olduğu showda büyük cesaret ister ender rastlanan bir durum..

kurpat
11-10-2010, 09:21
valla videoyu izleyemiyorum işte olduğum için ... lakin ezbere bildiğim video .... öyle bir şovu etap içinde yapacaksın, dalga geçip etabı-yarışı kazanacaksın , 3 avans 4'te biter durumu. ayrıca bu wrc ispanya yarışlarında bazı etaplar seyirci sayısındaki fazlalık nedeni ile iptal oluyordu o seneler .... herşeyiyle güzel yılardı ... yıllar itibari ile eskiye döndükçe teknoloji azaldığı için keyif artıyor ...

panizzi asfaltta döktürürken diğer tüm zeminlerde rakiplerine eziliyordu bu sebeple loeb'le filan kıyas konusu olamaz. Loeb de ilk olarak asfaltta ünlendi ama şu an tüm parkurlarda yanına yaklaşılamaz pilot oldu, bence gelmiş geçmiş en iyi pilot ... ama zevk vermiyor, loeb izlemek yerine youtube'da mcrae, sainz, kankunen, panizzi, GRONHOLM, solberg izlemek tercihimdir ... benim efsanem de gronholm'dür .... en iyi pilot loeb'dir, çaylak halinde gronholm'ü defalarca ayırmıştır ... loeb'e saygı sonsuz ... kendi görüşüm; mcrae ile aynı dönem yarışşsaydı yine şampiyon olurdu....