PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Toshiba A300-15B Laptop Kullanan?

MBuğra
14-10-2010, 21:37
Arkadaşlar Merhaba;
Şu an okul için Kıbrıstayım. Toshiba A300-15B laptop kullanıyordum. 2 hafta önce laptopum bozuldu, recovery yapmaya uğraştım olmadı, benim gibi internet bağımlısı olan bir insanın 2 haftadır internete bağlanmadığı zaman çıldırıyor :D

Neyse soruma gelirsek; aramızda hiç Toshiba A300-15B laptop kullanan var mı? Varsa bana recovery dvd'si yapıp gönderebilecek veya recovery dosyalarını bir siteye yükleyebilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.

onursumer
14-10-2010, 22:17
recoveriy de ne gibi sorun yaşadın ?

MBuğra
14-10-2010, 23:56
Bildiğiniz gibi toshibalarda recovery F8 ile başlatılıyor. Neyse F8 ile recovery başlatmaya çalıştığımda, "sistem hatayla karşılaştı, bilgisayarı kapatmak için tamama tıklayın" diyor. Abiler yardımcı olabilecek varsa lütfen yardım etsin.

mrtngn
15-10-2010, 00:21
Direk cd ile formatla dicem ama sanırım orjinal işletim sistemini kaybetmek istemiyosun.

Şöylede deneyebilirsin..Cd ile format atarsın,C ve D bölümünü silerken orda recovery bölümüde gözükür.Recovery bölümüne dokunmadan format at pcyi calısır hale getir sonra tekrar f8 ile recovery yapmayı dene.Tabi recovery bölümünde bi sorun yoksa