PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu jant mağazasını bilenler ve yorumları. Tabi var ise...

hasan çağri
27-10-2010, 20:08
Arkadaşlar yanlış bölüme açtıysam lütfen taşınsın ama sorgular bu bölümde oluyor diye bende buraya açtım konuyu...

Bahçelievler de Mekajant simli dükkanı bilen alışverişi olan var mıdır? Sahibindende ilanlarını gördüm dikkatimi çekti bolca model var aklıma yatan genelde replika jantlar var gibi gördüm ...

Yorumlarınızı bekliyorum... Benim gördüğüm link aşağıda:

http://mekajant.sahibinden.com/

DR808
27-10-2010, 21:54
usta telefn numarası verılmıs :D bı zahmet arıyıverde soruver

hasan çağri
27-10-2010, 23:10
usta telefn numarası verılmıs :D bı zahmet arıyıverde soruver

Valla mı :D Ben zaten arıycam ne var ne yok örenmek için...

Zaten sorum o değil fark edemedin sanırım... Ben alış verişi olanlardan yorum istedim, esnaflıkları nasıldır, müşteri ile araları nasıldır tecrübesi olan ya da tanıyan varsa söylesin aradığımızda bir ön bilgimiz olsun diye...

Senin tecrüben bilgin yoksa yazmasan da olur... Tanıyan bilen varsa yazar...

Yigit-Y
27-10-2010, 23:11
Valla mı :D Ben zaten arıycam ne var ne yok örenmek için...

Zaten sorum o değil fark edemedin sanırım... Ben alış verişi olanlardan yorum istedim, esnaflıkları nasıldır, müşteri ile araları nasıldır tecrübesi olan ya da tanıyan varsa söylesin aradığımızda bir ön bilgimiz olsun diye...

Senin tecrüben bilgin yoksa yazmasan da olur... Tanıyan bilen varsa yazar...

+1905 bencede bilen birisi varmı diye sorulmuş bilmiyorsan yazmamak en doğrusu sanki :D

fastboy
27-10-2010, 23:15
o fiyatlar o jantlara çok

utkuselamoglu
27-10-2010, 23:19
indirimi vardır herhalde

hasan çağri
28-10-2010, 08:33
Bu hafta yurt dışında olucam önümüzdeki haftasonu önce bir Mutlu Lastiğe gidicem inş evimin dibi bende bostancıda oturuyorum.

Burda bazı üstünde toyota logosu olan jantlar gördüm aslında esas sorma sebebim o 18" olarak vardı o sebeple sordum... Bilen var mı diye çünkü hem jantların tipleri hemde üstlerinde toyota logosu olması hoşuma gitti :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-toyota-5x114-3-8x18-et42/detay

DR808
28-10-2010, 08:46
:D esnaflıklarını neden ınsanlardan ogrenıyosun kardesım kendın gıdıp bı caylarını ıc anlarsın zaten ıscılıgınıde gorursun onca marka koymuslar demekkı ya kazıkcı yada cok ıyıler :D

Göki,ZD
28-10-2010, 08:49
bi tane güzel jant olmazmı arkadaş, hepsi çiçek desenli :D

Cimmeria
28-10-2010, 08:58
veriym benim janlatları sana :)

hasan çağri
28-10-2010, 09:07
:D esnaflıklarını neden ınsanlardan ogrenıyosun kardesım kendın gıdıp bı caylarını ıc anlarsın zaten ıscılıgınıde gorursun onca marka koymuslar demekkı ya kazıkcı yada cok ıyıler :D

Ya aslında haklısında işte Bostancıdan bahçelievler çay içmeye gitmek için uzak geldi biraz :D Yoksa gidicem zaten birde vakit yok zaman ayıramıyorum...

Yoksa esnaflıkta herkes için farklı şey ifade ediyor zaten :D

veriym benim janlatları sana :)

Abi sorma ya kafam çorba oldu valla :D

fatihtemizer
28-10-2010, 09:08
arkadaşım bende orada oturuyorum işçiliklerini bilmiyorum ama iyi iş yapıyolar.oraya gittiğinde göreceksin zaten cadde boyunca tunıngçiler hi-fi ciler egzostçular jantçılar çok hareketli bir yer..

SekoLive
28-10-2010, 09:13
Çağrı var gidince orada onu bul :)

ekmekarası
28-10-2010, 09:24
yer şirinevlerdeki tuningcilerin olduğu sokakta değil yayladan haznedara giderken sağda kalıo bi ara uğramıştım ilgililer baya...

pesimist206
28-10-2010, 11:49
ılgılı bır esnaf yenı acılmıs daha 3 4 ay belkı olmustur fıyatlarda yardımcı olmaya calısıyorlar onun dısında bısı bılmıyorum =)

Cimmeria
28-10-2010, 12:42
Ya aslında haklısında işte Bostancıdan bahçelievler çay içmeye gitmek için uzak geldi biraz :D Yoksa gidicem zaten birde vakit yok zaman ayıramıyorum...

Yoksa esnaflıkta herkes için farklı şey ifade ediyor zaten :D

Abi sorma ya kafam çorba oldu valla :D

indirimde yaparım bak :)

fatihtemizer
28-10-2010, 13:20
ok ya ben linke bakmamıştım..burayı biliyorum ama dediğim yerlere bakman çeşit yönünden daha iyi..şirinevlerde tunıngçilerin olduğu bir cadde var..bak istersen..

hasan çağri
28-10-2010, 14:19
yer şirinevlerdeki tuningcilerin olduğu sokakta değil yayladan haznedara giderken sağda kalıo bi ara uğramıştım ilgililer baya...

Teşekkür ederim...

ılgılı bır esnaf yenı acılmıs daha 3 4 ay belkı olmustur fıyatlarda yardımcı olmaya calısıyorlar onun dısında bısı bılmıyorum =)

O zaman çeşit açısından bakmakta fayda var.

indirimde yaparım bak :)

Abi valla süper olur ama çeşitte görmek istiyorum karar vermeden önce çünkğü öyle zırt pırt al sattan ziyade uzun süre kullanmalık içime sinecek birşey istiyorum.

ok ya ben linke bakmamıştım..burayı biliyorum ama dediğim yerlere bakman çeşit yönünden daha iyi..şirinevlerde tunıngçilerin olduğu bir cadde var..bak istersen..

Teşekkürler.

Peki bu jantlar için fiyat çok diyen bir arkadaş vardı... Jantların çoğu replika... Bu tarz jantları görüp bakarken incelerken nelere dikkat etmek lazım ?

Aslında ben gidiş performansından öte yol tutuş performansı ve görsellik için alacağım. Çünkü ***** auris aile arabası sonuçta :) Turbolayanlar var ama bana gerek yok :)

Xenomorph
28-10-2010, 14:29
replika jant alıp balans problemleri,yamulma problemleri vs gibi dertlerle ugrasacagıma az bıraz daha bırıktırıp orjınal alırım bbs,oz vs bınerım satarkende para eder bınerkende huzur verır :)

ben lenso almıstım 17 ne balans tuttu ne yamulması problemı bıttı...tavsıye etmem cakma jant

ekmekarası
28-10-2010, 14:37
replika jant konusunda önceki aracımda keskin tuning in yaptırdığı ve getirdiği mr design marka jantını kullanmıştım gerçekten kaliteliydiler.edindiğim ufak bi bilgi gerçekten uzak doğu da yapılan bütün jantlardan korkmuyacaksın önemli olan kullanılan malzeme oluor mesla o bahsettiğim jantı çinde yaptırıolardı ama işçilik ve malzeme kalitesi olarak alman ve italyan jantlarından farkı yoktu ne balans problemi ne de yamulma yaşadım.

hasan çağri
29-10-2010, 16:36
Almaya değmez mi yani... Şimdi bir oz 18" jant a o kadar para verecek bütçem yok genelde 18 ler oldukça pahalı iyi markalarda.

Time-R
29-10-2010, 16:39
bence arkadas en dogrusunu yapmis konuyu acarak, cay icmekle baskalarinin basina geldikleri ogrenilmiyor.

Yeni sistem internet ve alisveris yapan insanlarin yorumlari, ornek ebay ve burasi.

SekoLive
29-10-2010, 16:42
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-kucuk-hissetme-33830706/detay?

:D

hasan çağri
29-10-2010, 16:50
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-kucuk-hissetme-33830706/detay?

:D

hahahahaha :P

Evrenoz
29-10-2010, 17:32
Bu konuda esnaflık çok önemli değil bence.

Neticede jant belli, replika. E malzemesi ve ederi de belli. Adamlar fiyat ve/veya taksit konusunda seçenek sunuyorlarsa bu da belli.

İşçilik mevcut değil, garanti mevcut değil. Bunlar olmadıktan sonra ha bakkaldan sigara almışsın ha buradan jant. Piyasada en iyi esnaflar bile jant konusunda geri dönüşlerde ( isim vermiyorum ama könig gibi tanınmış bir markanın kromlarının artması ) kolay kolay herhangi bir olumlu harekette bulunmuyor..

hasan çağri
29-10-2010, 17:36
Bu konuda esnaflık çok önemli değil bence.

Neticede jant belli, replika. E malzemesi ve ederi de belli. Adamlar fiyat ve/veya taksit konusunda seçenek sunuyorlarsa bu da belli.

İşçilik mevcut değil, garanti mevcut değil. Bunlar olmadıktan sonra ha bakkaldan sigara almışsın ha buradan jant. Piyasada en iyi esnaflar bile jant konusunda geri dönüşlerde ( isim vermiyorum ama könig gibi tanınmış bir markanın kromlarının artması ) kolay kolay herhangi bir olumlu harekette bulunmuyor..

Peki mutlaka replika jantlar arasında da farklar vardır. Kalitelerini nasıl ayırt edebiliriz... Alırken nelere bakmak lazım?

Evrenoz
29-10-2010, 17:51
Peki mutlaka replika jantlar arasında da farklar vardır. Kalitelerini nasıl ayırt edebiliriz... Alırken nelere bakmak lazım?

Mutlak suretle fark vardır, kullanılan malzeme burada çok önemli. Malzemeden anlayan biri ile gidilmedikten sonra anlamak zor. Burada kullanıcı yorumları da çok tutarlı olmayabilir. Aynı marka-model jantın 2 farklı replikası olabilir, bir kişi kötü kalite replika kullanmışken diğer kişi iyi kalite replika kullanmış olabilir. Esnafa sorsak zaten hiçbir esnaf yoğurdum ekşi demez kolay kolay.

hasan çağri
29-10-2010, 17:59
Malzeme dersi gördük ama önemli olan tecrübe sanırım burda...

bu jantlar hoşuma gitti aslında oraya gidersem alabileceğim jantlar bunlar olur...

http://image5.sahibinden.com/photos/32/68/28/27326828yey.jpg

Auriste de güzel dururlar

Aktaş61
29-10-2010, 18:46
bugün burdaydım ben ilgililer.fakat fiyatları biraz yüksek.yine bugün şirinevlerde jantçılar sokağında 18" audi replicası jant sordum 850 lira fiyat aldım,aynı jantı orda sordum 1100 lira çekti
1000 lira olur dedi bişeler daha olmazmı dedim yok son bu filan.daha sonra bi arkadaşn yanına gittim tanıyorum dedi orayı aradı söledi bişeler daha yaparız filan dedi sonradan bende gitmedim hiç aynı jant 2 sokak altında 850 lira etiket fiyatı :)

arfy
30-10-2010, 01:32
1-2 ay önce arkadaşa 18 inç bi jant aldık .. indirim de yaptı esnaflıklarıda iyiydi..bi sıkıntı yaşamadık açıkcası

hasan çağri
30-10-2010, 15:00
Peki bu jantlar nasıldır?

KONIG DAYLITE 5x114.3 18" olanı var 900 lira?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-konig-daylite-black-17-inc-jant-takimlari-performance-car/detay

SekoLive
30-10-2010, 15:50
hasan meka'da arkadaşm var gidersen onu bul serkanın selamı var dersin çağrı ismi bi ufak daha güzellik yapar

hasan çağri
30-10-2010, 15:59
hasan meka'da arkadaşm var gidersen onu bul serkanın selamı var dersin çağrı ismi bi ufak daha güzellik yapar

Teşekkürler...