Orijinalini görmek için tıklayınız : E36 m3 sorgusu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-m-serisi-m3-gt-edition-34095730/detay
bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? çok sevdigim bi arkadasıma düşünüyoruz ? bilgisi olan varsa sölerlerse sevinirim :)
Çok iyi yürüyen bir m3 rollere geliyor sürekli ben olursam hiç düşünmem alırım.
Bülent76
03-11-2010, 18:44
Araç hakkında bilgim yok ama bu M3'ler hiç mi eskimez ya, 94 model araç 17 yaşına giriyor ama hala güzelliğini kaybetmemiş, ölümsüz bir kasa. Alacak arkadaşa hayırlı olsun. :)
Yürürü vs. bilmiyorum ama mükemmel gözüküyor.
_muhaRRem
03-11-2010, 18:51
bu güne kadar gördüğüm yürürü en hızlı 286 lık m3 ...
Sefa_vts
03-11-2010, 18:55
NTK 44.. Geçmişi hakkında daha bilgililer var forumda.. ben ufak tefek şeyler biliyorum ama yalan yanlış eksik fazla olabilir.. Ekeray mesela iyi biliyor.. :)
Yaklasık 10 sene once bızdeydı kazasız boyasızdı sattıgımız adam temde barıyerlere carptı sonra toplandı benım bıldıgım 1 adet gt var ve oda yesıl renk ozel ıgrenc bı yesıılı var GTnın renk degıstı ıse bılemem ınsallah o araba degıldır :D:D:D
bu arada rengı hatırladım british racing green ;)
Bu galeri kötü araba satmaz..Zaten çok diri bir araç..Aşkın arkadaşın değerlendirsin..
Eray Yümsel
03-11-2010, 19:18
arkadaşımızın aracı. ismi burak aşkın ciddi alıcıysanız arayın görüşün çökeriz sıkıntı yok :D hızlı m3 lerden ;) orj gt değil
Çok teşekkürler arkadaslar,Peki ciddi anlamda kazası falan var mı değerlendirmemizde şu anda araç.
hemde bya baya kafayı taktık.
Bakalım.
Tholl-ga
03-11-2010, 19:29
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-m-serisi-only-flying-is-better-30694559/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-m-serisi-only-flying-is-better-30694559/detay
bütçe :)(onkrktr)
NTK olması lazım bu aracın ..kazası belası bılemıcem ama guzel gıderı var gordum...
Herkese teşekkürler arkadaslar,sanırım bu araç ilk tercih,eger biz aracı elimizden çıkarırsak oraya geliyoruz,ne kadar kısa sürede çıkarabilirsek o kadar iyi,herkese tek tek teşekkürler.
cembozbey
03-11-2010, 20:57
ben anlamıyorum ya bi kanat la araç GT oldu?
neşetteyken 25e satıldı yuzune bakan olmadı her hafta dirftteydi?
atasehirde yuruyen M3 yokmu dendiginde gidip arabalrla deneyn bizdik kagan olsun ben olayım?
şimdi NTK cok iyi yuruyo oldu kime göre yurumus? veya kimi gecmiş?
neden 321lik kapak takılmıs? vs vs powermod beyn nekadar uyum saglamıs ayarını kim yabmıs?
dyno cıktısı varmı
vay arkadas ya :)
atasehirde yuruyen M3 yokmu dendiginde gidip arabalrla deneyn bizdik kagan olsun ben olayım?
neden 321lik kapak takılmıs? vs vs powermod beyn nekadar uyum saglamıs ayarını kim yabmıs?
dyno cıktısı varmı
Dash stıckerıda ayarlamıslar resımde gozukuyo :D
dyno cıktısı varmı
cem abi bi knuşalım :D
dyno cıktısı varmı
aynen nejat abideyken duman duman drifteydi :D
sattigi fiyatta cok iyiydi 200sx aldktan sora haberm oldu yoksa bende dusunurdum o fiyata.
cembozbey
03-11-2010, 21:12
evet uygun verdi
simdi alan arkadasları tanımam neler yabtılar bilmiyorum sensörler beyin vs deişti diye duydum ama ne derece gidiyo şuanki halini bilmiyorum ama beyinden önce M3 bulusmasında kaganın m3 gecmişti ntk 'yı
2 hafta önce mzcoupe321 ile denemişler baya gectigini söledi deneyen arkadasım
bittim bu arabaya :love:
bittim bu arabaya :love:
Bu araba benim aracin birebir replikasi... Nereden mi biliyorum? Bizim mudurlerden birinindi, benim m3 ile ayni widebody islemi yapildi, jantlarimiz ayni. 30lu rakamlara satildi diye hatirliyorum. Eger bizim araba ise 6-7 ay once ankaradan satilmis olmasi lazim.
Ben bildiklerimi yazim,
Nesat abide iken afr de falan sıkıntı vardı sanırım kapak ile alakalıydı
Nesat abi arabayı sattıktan sonra powermod'u mustafa ile mert taktı ayarladı dukkanda gormustum yaparlarken. Sahibi olan cocuk ayardan sonra cok memnundu afr falan duzelmisti.
Kaza vs.. onu bende bilimyorum artık arayıp sahibine sormak lazım
Sefa_vts
03-11-2010, 22:27
Bende ilk sayfada yazılan tem kazasını duydum diym. Ama tekrar ediyorum tam detaylı söylemek bilenlerin işi...
neşet abiden alındıktan sonra komple boyanmış araç.sahibini bende tanımam ama ataşehirde duruşu çok iyiydi araç başında muhabbet etme şansı bulmuştuk..sonra roll de 2 kere gördüm ondada deneme yapmıyordu sanırım
maxpower
03-11-2010, 22:53
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-m-serisi-m3-gt-edition-34095730/detay
bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? çok sevdigim bi arkadasıma düşünüyoruz ? bilgisi olan varsa sölerlerse sevinirim :)
motoru şu an sağlıklıysa alınabilir. kaporta boyası çok güzel duruyor zaten
bide bu alınıp motor yaptırılabilir. yakın fiyatlara sedan, motoru sıfır m3ünüz olur:) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-m-serisi-321-lik-bmw-m3-33576319/detay
Bu araba benim aracin birebir replikasi... Nereden mi biliyorum? Bizim mudurlerden birinindi, benim m3 ile ayni widebody islemi yapildi, jantlarimiz ayni. 40 li rakamlara satildi diye hatirliyorum. Eger bizim araba ise 6-7 ay once ankaradan satilmis olmasi lazim.
06maf plaka, çamurlukları şişik olan heralde
Jam da Joker
03-11-2010, 23:42
Ben sahibiyle konustugumda Askarda 11.000 euroluk faturasi oldugunu ve komple motorun sifirlandigini soylemisti ayni zamanda icine disina restorasyonda yapilmis boyasi yeni uzerinde varex egzoz var icinin derileri yepyeni klimayi dijitale cevirmisler koltuklar elektrikli direksiyon alcantara ve konsol gercek carbon araba bence cok guzel duruyor o paraya alinabilir.. Gidisine gelirsek Enesin kprolu haliyle denediler Enes yazsin ne oldugunu piyasada kprolu Typerlara tutunamayam 343 lul E46 lar varken bu araba onlara gore cok cok iyi gidiyor diyebilirim..
Evliya celebi olmus bir e36. Kasanin yorgunlugunu bir boya isleminin alacagini dusunmuyorum. Bir kanatla, 2 splitterla GT olunamayacagi gibi :) Daha onceden bir bariyer kazasi var denildigi gibi. Motoruna *****a girisilmis ASKAR serviste. Bakip incelemeye deger ama ben olsam, pek icime sinerek almaz veya incelemezdim. Hor kullanildi...
Ben sahibiyle konustugumda Askarda 11.000 euroluk faturasi oldugunu ve komple motorun sifirlandigini soylemisti ayni zamanda icine disina restorasyonda yapilmis boyasi yeni uzerinde varex egzoz var icinin derileri yepyeni klimayi dijitale cevirmisler koltuklar elektrikli direksiyon alcantara ve konsol gercek carbon araba bence cok guzel duruyor o paraya alinabilir.. Gidisine gelirsek Enesin kprolu haliyle denediler Enes yazsin ne oldugunu piyasada kprolu Typerlara tutunamayam 343 lul E46 lar varken bu araba onlara gore cok cok iyi gidiyor diyebilirim..
Aynen katılıyorum,Performansı bir çok m3den iyi.İçi dışıda tertemiz gözüküyor.Geçmişini bilmiyorum ama şimdiki hali gayet güzel bence.
o dömeşeler,o direksiyon ne öle ya :eek:
Selcuk_RoL
04-11-2010, 12:40
bu arabanın hızlı olduğunu biliyorum bende??
by serçe
04-11-2010, 13:17
alacağım arabalardan bir tanesi ...
kafa çok karıştı :beuj:
elimizdeki aracı çıkarırsak bu veya bi kaç m3 daha bakabiliriz,eger sölenen fiyata alırsak kesinlikle bunu alırız.
favorilerimdeki araçların başında:)
M///maniac
04-11-2010, 19:49
kafa çok karıştı :beuj:
elimizdeki aracı çıkarırsak bu veya bi kaç m3 daha bakabiliriz,eger sölenen fiyata alırsak kesinlikle bunu alırız.
fazla kafanı karıstırma sonuç bütün m3 lerin geçmisini bilirim kaç model araç alıosn geçmisini fazla kurcalama bnce saselerine bak sıkıntı yoksa mekanigine bak kasasına bak hosuna gdiosa al yururu fena degil bu aracn
yanlis anlasilmasin sordugunuz aracida tanimiyorum alttaki aracida ama o paralara cikmisken 321lik ve daha kafa karistirmayan araclar mantikli olmazmi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-m-serisi-hatasiz-1997-m3-coupe-33000560/detay
tunç sen naptın yaa o nasıl bişey öyle yaa :S niyeti bozsam mı ? :D
devil_berk22
05-11-2010, 03:36
yanlis anlasilmasin sordugunuz aracida tanimiyorum alttaki aracida ama o paralara cikmisken 321lik ve daha kafa karistirmayan araclar mantikli olmazmi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-m-serisi-hatasiz-1997-m3-coupe-33000560/detay
bu araç diğerine göre bence daha diri daha temiz ve orj. duruyor ben bunu tercih ederdim hem takas olur demiş belki takas + üzerine para verip alabilirsiniz
06maf plaka, çamurlukları şişik olan heralde
Evet bu araba bizim müdürden giden arabaymış. Eski 06 MAF plaka , yeni hali ile 34 GD olmuş, 32000 liraya satılmış bizden.
Bizdeyken önden küçük bir kazası olmuş, kaput ve sağ ön çamurluk değişmiş. Boynuzlar sağlammış.
Tavan hariç boyanmış bizdeyken.
Alan arkadaş çok heyecanlı biriydi, umarım araba sağlamdır dedi bizim müdür :):)
Araba birebir benimkinin mavisi. Hella far takımı özel getirilmişti, jantlar orjinal BBS'tir.
Şöyle çok ucuza alıp da üzerine dünya para yazanlara inanamıyorum yahu... Dünya çok küçük :)
nakayama
05-11-2010, 08:50
Yanlız bu aracın airbag biraz farklı duruyor kaplanmışmı acaba :S :beuj:
Antalyadaki temiz arabadir. Tavsiye ederim ben de. Ustelik bayagi da donanimlidir.
Jam da Joker
12-11-2010, 03:12
Evet bu araba bizim müdürden giden arabaymış. Eski 06 MAF plaka , yeni hali ile 34 GD olmuş, 32000 liraya satılmış bizden.
Bizdeyken önden küçük bir kazası olmuş, kaput ve sağ ön çamurluk değişmiş. Boynuzlar sağlammış.
Alan arkadaş çok heyecanlı biriydi, umarım araba sağlamdır dedi bizim müdür :):)
Araba birebir benimkinin mavisi. Hella far takımı özel getirilmişti, jantlar orjinal BBS'tir.
Şöyle çok ucuza alıp da üzerine dünya para yazanlara inanamıyorum yahu... Dünya çok küçük :)
Gursel arabayi alan kisi arkadasimizin arkadasiydi satip S2000 aldi
Arabanin suanki sahibi Efe arabasina asik biri ve aldiktan sonra ciddi masraf yapti
yataklarini yag pompasino degistirdi komple supersprint egzoz ve carbon airbox aldi
sunuda belirtiyim araci o dedigin fiyattan 6.000 lira fazlasina aldi ustune masrafinida eklersen ucuza alip pahali satmaya calisir bi durumu yok zatende fiyati satilirsa diye yazdi satmak gibi bir niyeti yok dedigim gibi arabasina asik ..
hakotech
12-11-2010, 03:20
gürsel aracı yusuf diye bi arkadaşımız aldı sizden,ondan sonrada efe kardeşim aldı aracı,aracı 38 bin liraya aldı..ama sana yemin ederimki 8-9 bın lıra masraf yaptı araca..aldı toparladı adam etti kısacası,şimdi ufak bi hesap yapalım 38bin+8 bin diyelim,ne yaptı 46 bin lira !! istediği rakamda bence çok makul,keza satılırsa diye ılan actı yoksa ceminde dediği gibi m3 m3 olalı böle hasta rahatsızını görmemiştir..sende bilmediğin için sonrasını haklı olarak çıkışmışsın biraz :) ama işin aslı böle kardeşim :)
Arkadaşlar araba bizden 32 liraya çıkmış, bu kesin. Noktası virgülü dahil, çünkü satan kişi benim şirketimde müdür.
Gelelim diğer konuya, İlk satın alan kişi ucuza almış, sonrasında kârını koyup satmış, ona bir şey diyemiyorum.
Dediğiniz gibi o masraf, bu masraf... Ben arabaya ne masraf yapıldığını bilemem tabii, ben arabanın eski sahibini yakinen tanıyor olaraktan bir yorum yaptım. Bu araba BMW değil şahin de olsaydı gene yazardım, çünkü burada bilgi paylaşıyoruz.
Bu arada Cem, yazdığın masraflar öyle 8-9 bin lira edecek masraf değil kardeşim yahu, hani aynı arabadan bende olmasa anlarım da, o verdiğin liste o kadar etmez :)
Sonuçta zamanın kupon arabalrını alıyorsunuz m3e binipte yanlamayan adam varsa neden m3 alsın. Güzel bir servise çekip baktırın şase kule tavan sağlamsa alınır.
PROMINENT
12-11-2010, 11:18
4 kapı patlıcan moru 110 binde boyasız kazasız 36 milyara verdik..
ankaradaki tr 100 .
Jam da Joker
12-11-2010, 11:23
Arkadaşlar araba bizden 32 liraya çıkmış, bu kesin. Noktası virgülü dahil, çünkü satan kişi benim şirketimde müdür.
Gelelim diğer konuya, İlk satın alan kişi ucuza almış, sonrasında kârını koyup satmış, ona bir şey diyemiyorum.
Dediğiniz gibi o masraf, bu masraf... Ben arabaya ne masraf yapıldığını bilemem tabii, ben arabanın eski sahibini yakinen tanıyor olaraktan bir yorum yaptım. Bu araba BMW değil şahin de olsaydı gene yazardım, çünkü burada bilgi paylaşıyoruz.
Bu arada Cem, yazdığın masraflar öyle 8-9 bin lira edecek masraf değil kardeşim yahu, hani aynı arabadan bende olmasa anlarım da, o verdiğin liste o kadar etmez :)
Valla 8-9 bin kismini Hakan yazmis ben yazmadim ama sadece yataklar yag pompasi iscilik 2 lira onu biliyorum :) ben aklima gelenlerini yazdim zaten fazlasi vardir eksigi yoktur. Efede arabasinin Ankaradaki halini merak ediyordu hep iyi olmus yazdigin
Araba benim arabam ile birlikte kardeş kardeş kapalı parkta yatıyordu. Zaten bir Genel Müdür, Diğeri Genel Müd. Yard. arabası. Jantları, farları, widebody'leri ile birebir aynıdır. Eski sahibi olan Ödül abi arabasına hasta biridir, ben 3.5 yıllık çalışma süremde 5-6 kere binerken gördüm. Arkadaşın içi rahat olarak binsin.
Duruyorsa eğer Racing Dynamics yazılım olması lazım üzerinde bir de...
4 kapı patlıcan moru 110 binde boyasız kazasız 36 milyara verdik..
ankaradaki tr 100 .
Cenk bey mi aldi acaba?
Sonuçta zamanın kupon arabalrını alıyorsunuz m3e binipte yanlamayan adam varsa neden m3 alsın. Güzel bir servise çekip baktırın şase kule tavan sağlamsa alınır.
katılmıyorum, ben olsam gazlamak için alırım m3 ü yanlamaktan çok yol tutmak amaç olur örnek olarak :)
Eray Yümsel
13-11-2010, 23:53
araç decibel garage volkan tarafından satın alındı bilginiz olsun
Onurkk06
14-11-2010, 00:46
araç decibel garage volkan tarafından satın alındı bilginiz olsun
abi hayırlı olsun senin araçta 06 vız 28 olmuş galiba
Eray Yümsel
14-11-2010, 00:47
aynen :) yapcak bişey yok arı vız vız vız :D maya ile takılırlar
PROMINENT
14-11-2010, 19:01
Cenk bey mi aldi acaba?
evet cenk aldı...
hakotech
14-11-2010, 19:07
o parcalardan ziyade bi ton parca eklendi yenisi geldi ivir zivir,sahibi listesini tutuyo zaten ama malesef uye degil buraya yazardi yoksa,arac sizden cikinca 32 bin lira evet alan kiside 6 bin lira karini koyup verdi araci sonra uzerine yapilan masraflar falan filan bu gunki satis rakamina ulasti,ayni aractan sendede var ne kadar narin ve hassas oldugunu solememe gerenk yoktur zaten:) bide yeni alan arkadasimiz hastasi olunca o rakamlar cikiyo :)
kaan_cupra
15-11-2010, 00:16
arkadaşlar herkese iyi akşamlar.araç okadara alındı bukadara satıldı şu vardı bu vardı.herkese eyvallah herkese paylaşımı için teşekkürler.arabanın şu andaki durumu budur.bunu bence tartışmaya gerek yok.arabanın üzerine yapılan masrafları tek tek kalem kalem buraya yazmakta zaten mantıklı değil.ama yapıldığı yazılan masraflar ve bir çok artısı doğrudur.bu araba hep dost işi alınıp satılmış.hastasından hastasına geçmiştir.alacak arkadaşa hayırlı olsun derim.varsa.
herkese iyi eğlenceler. EFE.
evolutions
04-08-2012, 01:51
BMW M Serisi M3 1996 Model 37.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 94695203 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-35-fk-625-atmosferik-m3-de-son-nokta-94695203/detay)
bilgisi olan warmı acaba
Firat.M3
04-08-2012, 01:54
var elbette. kalbi 343, şanzımanı 5 ileridir. oranı kısa olduğundan iyi yürüyen bir m3'dür. İzmir'in gözdeleri arasında yer alır. kazası belası içi hakkında malesef bilgim yok. İzmir'li pampalarım yazarlar görünce :)
400 hp tabiki değildir. rüya görmeye gerek yok..
e46 330ci tavsiyeleriniz olursa sevinirim :)
cok saglıklı bır m3 suan ılandakıler arasında alınası bır araba
ilkerist
04-08-2012, 02:54
Akadaşla bu aaç hakkında bilgisi olan va mı peki?
BMW M Serisi M3 1995 Model 32.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 49859947 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m3-trde-nadir-bulunan-4-kapi-sedan-ozel-siparis-49859947/detay)
evolutions
04-08-2012, 03:01
321 lik değilmi normalde
Bunlar 126k de ise benim bemo cok yol yapnis
ilkerist
04-08-2012, 08:40
Bende arabamı ilk aldığımda fazla gezmem falan diyordum ama 1 yılda 15000'i devirdim,böyle bir aracın 126k'da olması çok iyi,bir de hakkında bilgi bulursak daha iyi olacak,bugün öğlen saatlerine doğru sahibini arayacağım zaten.
Akadaşla bu aaç hakkında bilgisi olan va mı peki?
BMW M Serisi M3 1995 Model 32.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 49859947 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m3-trde-nadir-bulunan-4-kapi-sedan-ozel-siparis-49859947/detay)
Forumda daha önce sorgulandı ve bilenler cevapladı.
gürkan18
04-08-2012, 11:31
126.000 km de nolduki? eski sahibi çok yakın bi abimdir herzamanda jullandığım bir araçtı fk m3
araç komple 343 tür motorsport yazılım ve dereceli var 5 ileride mevcut dragta ve rollde çok güzel yürüyen bir arabadır
Fk m3 kesinlikle amaç dışı kullanılmamış yorulmamış bi araba öneririm