Orijinalini görmek için tıklayınız : yarın izmir..
YavuzNaz
08-11-2010, 14:57
arkadaşlar yarın sabah izmire geliyorum şirkete ait arabayı alıp istanbula döneceğim saat 12:00 engeç 13.00 gibi karşıyakadan istanbula hareket edeceğim gelmek isteyen veya emaneti olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.
545-7427828
knka okul olmasa gorusurduk yav:)
YavuzNaz
08-11-2010, 15:44
okul netarflarda :) yakınsa eğer uğramaya çalışırım :)
Emanetimi kargoyla almıştım ama tanışmak için görüşebiliriz belki.
Karşıyaka'nın neresine geliyorsun?
SekoLive
08-11-2010, 15:48
Hayırlı yolculuklar kazasız belasız :D izmirden kumru getirebilirsin abi iyide olur sanki :D
YavuzNaz
08-11-2010, 15:50
Emanetimi kargoyla almıştım ama tanışmak için görüşebiliriz belki.
Karşıyaka'nın neresine geliyorsun?
bostanlı 1671 sk geliyorum evlendirme dairesine yakın :) memnun olurum müsait olursan..
serkanım sağol kardeşim başım gözüm üstünede gelince ne durmda olur kumru bilemicem :)
Hmm güzel yakınmış baya, kısa da olsa görüşelim :)
JumboAli
08-11-2010, 16:17
Bzım semte gelıosunuz dırek. Bı Istek Arzu olursa yardımcı olmaya calısırız herturlu. 0533 410 41 21
Yav başkan seninle biz aynı yerde mi oturuyoruz yoksa :D
Cuma akşamı tanışmıştık hatırladın mı :D
egeturbo
08-11-2010, 16:25
1.sanayi sitesine yolun düşerse ege turbo die dükkanımız var buyur gel misafir edelim
YavuzNaz
08-11-2010, 16:27
emre kardeşim valla memnun olurum tanışmış oluruz :) numaran var bende sonu 24 28 ise ararım ama öğleden önce :)
ali kardeşim eksik olma araba uzun zamandır orda ne durumda bilmiyorum eksik gedik bişi olursa rahatsız ederim :)
YavuzNaz
08-11-2010, 16:28
1.sanayi sitesine yolun düşerse ege turbo die dükkanımız var buyur gel misafir edelim
kardeşim aslında iyi olur çünki araba ne durumda inan bilmiyorum istanbula kadar epy bir yolvar şöyle üstün körü bi kontrol ettirmek istiyorum hemde tanışmış oluruz çok teşekkür ederim :)
emre kardeşim valla memnun olurum tanışmış oluruz :) numaran var bende sonu 24 28 ise ararım ama öğleden önce :)
ali kardeşim eksik olma araba uzun zamandır orda ne durumda bilmiyorum eksik gedik bişi olursa rahatsız ederim :)
Numaram doğrudur abi arayabilirsin ;)
JumboAli
08-11-2010, 16:35
Yav başkan seninle biz aynı yerde mi oturuyoruz yoksa :D
Cuma akşamı tanışmıştık hatırladın mı :D
gırne caddesı :D
JumboAli
08-11-2010, 16:36
kardeşim aslında iyi olur çünki araba ne durumda inan bilmiyorum istanbula kadar epy bir yolvar şöyle üstün körü bi kontrol ettirmek istiyorum hemde tanışmış oluruz çok teşekkür ederim :)
1671 sokakta nereye gelıosun abı cunku orası cooook uzun bı cadde Tren yolu kenarı Karsıyaka ilçe sınırı ıcınde tek sokak yanı
Yav ne farkeder olm bi ucu bizim orada, ortası sizin orada, sonu da çiğlide :D
her türlü görüşürüz :D
YavuzNaz
08-11-2010, 16:39
kardeşim 1671sk no:247 diye adres verdiler birde ben havaalanından nasıl geleceğim oraya .?
Abi hava alanından Havaş'ın servisine binip Karşıyaka iskelesinde in, beni ara. ;)
JumboAli
08-11-2010, 16:44
http://i56.tinypic.com/2m61ok3.png
JumboAli
08-11-2010, 16:45
aynen mekan dukkan ısletme ısmı falan varmı abı?
Dedim ama ben :D
Çünkü bir akşam nöbetçi Eczane arıyordum, bu sokaktaydı. Evden çıktım bizim oradna bi girdim sokağa çiğlide buldum eczaneyi :D
YavuzNaz
08-11-2010, 16:46
Abi hava alanından Havaş'ın servisine binip Karşıyaka iskelesinde in, beni ara. ;)
peki kardeşim indiğim zaman seni arayacağım :)
YavuzNaz
08-11-2010, 16:48
aynen mekan dukkan ısletme ısmı falan varmı abı?
yok dükkan değil sanırım bir ev yada faaliyette olmayan bir ofis olabilir daire numarası var elimde
peki kardeşim indiğim zaman seni arayacağım :)
:surucu:
:D
kanka sanayının ıcınde okul yesılovaya gel cımentas anadolu lisesi söylersın beden egıtımı ogretmenı gokhan behlul:)ben zaten dısardayım gorursun benı 05549511785
JumboAli
08-11-2010, 17:04
Gırne caddesınden Bostanlı ıstıkametıne dogruymus. Bostanlı Polıs karakolunu aradım dayanamadım :D
YavuzNaz
08-11-2010, 17:09
kanka sanayının ıcınde okul yesılovaya gel cımentas anadolu lisesi söylersın beden egıtımı ogretmenı gokhan behlul:)ben zaten dısardayım gorursun benı 05549511785
kardeşim eğer uygun olursam bende çok memnun olurum numaranı yazdım gelme durumum olursa ararım :)
YavuzNaz
08-11-2010, 17:11
Gırne caddesınden Bostanlı ıstıkametıne dogruymus. Bostanlı Polıs karakolunu aradım dayanamadım :D
vay kardeşim saolasın o caddeyi baştan sona dolaşmıcaz yani teşekkür ederim :)
ya hocam gokan sen bızım orda oturuomusun ya komsuyuz resmen ama okul muduru her sabah konuscak ne buluo bu kadar abı cozemedım her sabah onun sesıyle uyanıyom
ya hocam gokan sen bızım orda oturuomusun ya komsuyuz resmen ama okul muduru her sabah konuscak ne buluo bu kadar abı cozemedım her sabah onun sesıyle uyanıyom
bı okul muduru bı benım sesım:)
:) iyi oldu ya komsumusz resmen ben orda oturuorm
egeturbo
09-11-2010, 07:42
0505 287 32 87 Beni ararsan yardımcı olurum
YavuzNaz
10-11-2010, 13:01
beni karşılayan gideceğim yere kadar götüren emrecan kardeşime çok teşekkür ederim ege turbo arda kardeşim arac için ilgilendi saolsun gökan kardeşimle fazla görüşemedik ama kısa sohbeti için kendisine teşekkür ederim jumbo kardeşimle görüşemedik ama opetten yakıt alırken arabası geldi yanıma :) çok güzel maaşallah kazasız belasız :) izmiremi taşınsam naapsam her gidişimde aklım kalıyor :)
beni karşılayan gideceğim yere kadar götüren emrecan kardeşime çok teşekkür ederim ege turbo arda kardeşim arac için ilgilendi saolsun gökan kardeşimle fazla görüşemedik ama kısa sohbeti için kendisine teşekkür ederim jumbo kardeşimle görüşemedik ama opetten yakıt alırken arabası geldi yanıma :) çok güzel maaşallah kazasız belasız :) izmiremi taşınsam naapsam her gidişimde aklım kalıyor :)
Rica ederim abi her zaman bekleriz :)
dönüşte cannakkale tarafından mı gelıceksın ?
knka geldıgın ıcın cok saol tanısmıs olduk ılgılenemedım veletler yuzunden ama bırdahakıne artık:)
YavuzNaz
10-11-2010, 16:04
knka geldıgın ıcın cok saol tanısmıs olduk ılgılenemedım veletler yuzunden ama bırdahakıne artık:)
kardeşim sen kusura bakma dersinden ettim senide inşallah bidahaki sefere daha uzun görüşürüz :)