Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Oyunlar
lethaldoze
10-11-2011, 20:04
tahmin ettiğim gibi :) grafikler nasıl 2'ye göre? eğer çok fark yoksa alayım diyorum, 2'den daha fazla kasacaksa boşuna almıcam. görsellikte önemli :)
Uzun zaman oldu 2 yi oynamıyalı ama ondan ıyıdır gerceğe bı adım daha yaklasmıslar.
cagri-35
10-11-2011, 21:28
yok arkadas bu mw 3 ınmıyor torrentten o kadar oyun ındırdım su zamundadan hep cok yuksek hızla ınerdı bunda 50-100 kb arası :(
Bad-Fast
10-11-2011, 23:23
yok arkadas bu mw 3 ınmıyor torrentten o kadar oyun ındırdım su zamundadan hep cok yuksek hızla ınerdı bunda 50-100 kb arası :(
herkezde öle malesef ,154 le anca indiriyorum :)
An itibariyle MW3 bitirmiş bulunmaktayım oyun gerçekten oturduğunuzda sizi başından kaldırmıyor çok akıcı ve hikaye güzel başkanı kurtarmak için heryeri geziyorsunuz. Benim tavsiyem en zorda oynayın ben önce kolay başladım oyunun resmen çehresi deişiyor tat vermiyor daha sonra en zora aldığımda ise bütün dünya bana düşman zannettim :)
Edit : TIR oyununu indireceğim bir link varmı aceba :) Yanlız ben torrentden indirmekden falan hiç anlamam biraz uzaylıyımda :)
S.Özeren
11-11-2011, 02:54
naptın sen yaw oyun mu çok kısa yoksa baya bi pc başındamı takıldın :D
tır oyununun bende torrent linkini istiyorum varsa.
Playstationda MW3 oynuyorum online olarak MW2 tabanlı ve keyifli PS oynayan varsa bir clan kurmalı mı ben MW2 deki klanın aynı ismini koydum TR34 ilgilenen arkadaşlar pm atabilir
Canım sıkıldı Driver: San Francisco'da video yapıyım dedim.Cep'ten çektim =)
3RI7rnDJe3c
naptın sen yaw oyun mu çok kısa yoksa baya bi pc başındamı takıldın :D
Yok yav :) 2 gün sabahları işyerindeydim akşam eve geldiğimde 2 saat kadar oynadım herhalde toplamda 5 saat falan oynadım bitti :) Zaten hep takip etmem gereken adamların önünde koştuğum için oyun fazla hızlı gitti sanırım :)
Ama bir dipnot geçeyim okadar vuruldukdan sonra son bölümde çelik komple zırh giyipde birton ajan tipli adamın arasına girip katliam yapmak süperdi sonunda keyif sigarası bile yaktım ahahhahha :)
TulsaDom
11-11-2011, 12:59
;2762693']Canım sıkıldı Driver: San Francisco'da video yapıyım dedim.Cep'ten çektim =)
yuklemeyi nasil yaptin acaba skidrow crack var update de keza ona gore fakat oyunu kurduktan sonra update yapip otomatik update dosyasini sildikten sonra bile update yapmak istiyor bir turlu durduramadim :o
Bad-Fast
11-11-2011, 13:11
tır oyununu dün indirip baktım torentden , sırf park olayı baya ilerledim ama sıkılıyor insan en sonunda :) mw3 hala %22 de çok yavaş :)
B.Aktepe
11-11-2011, 13:15
dün indirdim kurdum cod mw3 ü. oyun oynamayalı sanırım 10 sene olmuştur, ilk defa merak edip oynamayı deniyeyim dedim. bana biraz uzak geldi bu oyun işleri :) ama sürükleyici hakikaten :D
Jam da Joker
11-11-2011, 13:32
11.11.11
-Skyrim-
:icon_tup:
cagri-35
11-11-2011, 18:57
Aahanda indi. Herhalde fiberle en uzun sürede indirdiğim oyun oldu bu :)
onursumer
11-11-2011, 19:38
laptoplada oynayabilirsiniz sistem gereksinimleri cok fazla degil.. ben ozellikle eurotruck filan oynarken vitesi manuel yapip shift up shift downu mouse a koyuyordum hem kameranin yonunu degistirip hemde vitesi mousetan atabiliyorsunuz..
laptopu 106 ekrana bağlayıp çozunurluğu dayıyınca oynatmıyor :D iyi birşey lazım
g25 var onla oynamak istiyorum o yüzden tv ye bağlamalıyım :D
benimki 12 inc centrino 2 :D
Skyhawk34
11-11-2011, 19:46
Mw3 bitti Makorov is dead :D keyifliydi çok hızlı bitti cd keyini alıp online a başlama zamanı
Arkadaşlar aranızda La Noire oynayan varmı? şuan indiriyorum güzelmi kötümü yani oyunun senaryosu akıcımı her şey grafik demekle olmuyor ama
lethaldoze
11-11-2011, 23:56
;2762693']Canım sıkıldı Driver: San Francisco'da video yapıyım dedim.Cep'ten çektim =)
3RI7rnDJe3c
Çok güzel kazlamışsın. Fkat tamö atraksiyona girdiğin yerlerde kamera yandan çekmiş, arkadan yada önden çekse o anda çok daha güzel olurdu ama bayağı keyifle izledim çok güzelmiş. Özellikle 3.31 çok iyi makas :D Keşke g25 desteği olsaydı şu oyunun hemen indiridim bu videonun arkasından. Klavyeyle sarmıyo alışınca dreksıyona.
Edit: 3.31 değil 3.25 miş sanıye. :)
Onurkk06
11-11-2011, 23:59
Arkadaşlar aranızda La Noire oynayan varmı? şuan indiriyorum güzelmi kötümü yani oyunun senaryosu akıcımı her şey grafik demekle olmuyor ama
ben oynadım oyun cok detaylı detekliflik yapıyorsun resmen :D
cod mw3 var uncharted 3 var ama batman a fena sardım diğerlerine başlayamadım bile...
S.Özeren
12-11-2011, 01:51
tır oyununun bende torrent linkini istiyorum varsa.
bence değmez bi süreden sonra sıkıyo bildiğin hep park ediyosun mal taşımak falan yok :o
Yok yav :) 2 gün sabahları işyerindeydim akşam eve geldiğimde 2 saat kadar oynadım herhalde toplamda 5 saat falan oynadım bitti :) Zaten hep takip etmem gereken adamların önünde koştuğum için oyun fazla hızlı gitti sanırım :)
Ama bir dipnot geçeyim okadar vuruldukdan sonra son bölümde çelik komple zırh giyipde birton ajan tipli adamın arasına girip katliam yapmak süperdi sonunda keyif sigarası bile yaktım ahahhahha :)
moruk anlatmada büyüsü bozulmasın :D kısa olması kötü olmuş ama ben 3 ayda falan bitirirm sanırım diğer serileri hep öyle bitirdim haftada 1 gün 2 saat falan oynuyorum swat gibi yavaş hareket ediyorum :D
tır oyununu dün indirip baktım torentden , sırf park olayı baya ilerledim ama sıkılıyor insan en sonunda :) mw3 hala %22 de çok yavaş :)
aynen diğer serileri daha güzel
Skyhawk34
12-11-2011, 08:41
Call of MW 3 spec ops oyunlarıa girmiyo iw5sp.exe hatası veriyor başka yaşayan varmı bu sorunu
edit : galiba crackden eğer spec ops serisi oyunlarına girip oynuyabiliyorsanız bana crack ini yollarsanız sevinirim... :)
edit 2 :D :halllettim :D
yuklemeyi nasil yaptin acaba skidrow crack var update de keza ona gore fakat oyunu kurduktan sonra update yapip otomatik update dosyasini sildikten sonra bile update yapmak istiyor bir turlu durduramadim :o
Ben oyunu Steam'den satın aldım.Cracklarla ilgili bir bilgim yok malesef.
Çok güzel kazlamışsın. Fkat tamö atraksiyona girdiğin yerlerde kamera yandan çekmiş, arkadan yada önden çekse o anda çok daha güzel olurdu ama bayağı keyifle izledim çok güzelmiş. Özellikle 3.31 çok iyi makas :D Keşke g25 desteği olsaydı şu oyunun hemen indiridim bu videonun arkasından. Klavyeyle sarmıyo alışınca dreksıyona.
Edit: 3.31 değil 3.25 miş sanıye. :)
Tşk ettim.Kamera ayarlarını bende sevmedim film director'den bir düzenleme ayarlıyıp yeni bir çekim yapmayı düşünüyorum.Bu sefer otoban değil de şehir içi çekim yapıyım diyorum =)
Need for Speed The Run torrente düşmüş durumda ama her zaman ki gibi crack bekliyoruz .. :D Oyunda multiplayer özelliğide varmış bağlantı yapabilirsek techturkey ailesiyle online rolling yaparız :D
h.guroglu
12-11-2011, 13:35
Need for Speed The Run torrente düşmüş durumda ama her zaman ki gibi crack bekliyoruz .. :D Oyunda multiplayer özelliğide varmış bağlantı yapabilirsek techturkey ailesiyle online rolling yaparız :D
bağlantı vardırda key almak lazımdır onun için direkt korsancılar çekip oynamasın diye bir önlem almıştır ea yapımcıları
pm alabilirmiyiz? :D
lethaldoze
12-11-2011, 14:25
Valla bu ara oyunlar arka arkaya çıkınca her 2 mesajdan bıtranesi pm alabilirmiyim oldu. Kusura soryy :D D: bi pm de ben rica edicem the run için.
pm yollandı.. :)
çok teşekkürler .. :)
edit. torrentle ilgili değil ama superonline adil kullanım bilmemnesi fitil etti ilk iş iptal ettirmek olcak. ttnet bile daha çekici geliyo artık
Skyhawk34
12-11-2011, 19:41
The Run Torrent PM alabilirmiyim ?
Ya arkadaşlar bu RUN ' u benim pc kaldırırmı acaba ben pek anlamıyorum pc özelliklerinden de ona göre Cd alayım
Örn : Shift 2 aldım acaip bir kasılma var resmen oynanmıyor oyun :(
Özelliklerim ;
İntel Pentium Dual CPU E2180 @ 2.00 GHz 500 MHz
4 GB ram
1GB ATI Radeon HD 2400 PRO ekran kartı
??????
Takurworx
12-11-2011, 21:04
arkadaşlar ps3 cüler için bi Battlefield 3 ağı kuralım varsa oynamak isteyenler tabi :)
Run için pm beklemekteyim çok fena teşekkür ederim :D
Bad-Fast
12-11-2011, 21:31
Ya arkadaşlar bu RUN ' u benim pc kaldırırmı acaba ben pek anlamıyorum pc özelliklerinden de ona göre Cd alayım
Özelliklerim ;
4 GB ram
??????
bende de öleydi sildim crackdendi en son :)
Battlefield oynuyorum..
Daha başlarındayım, savaşlar hep gece. Karanlıkta düşman bulmak epey zor. Güzel yapmışlar, daha gerçekçi. Jet kullandığımız bölüm ise gayet iyiydi. Erenköy civarında olan varsa harici diski ile gelirse veririm setubını
COD ve RUN ise iniyor, inene kadar bitiririm herhalde bunu. Muhtemelen yarına hazır olur 2'side..
bende de öleydi sildim crackdendi en son :)
Ya aslında işte oyunlar orjinal olmayınca böyle problemler oluyor :(
Birde ben Battfield kurdum Directx eror verdi bir türlü 1 gün boyunca internetten araştırmama rağmen çözemedim sorunun ne olduğunu açamadım oyunu :(
Skyhawk34
12-11-2011, 22:15
The Run Torrent 17 Gb adamlar ne yapmış ki ? :D
edit: kahretsin yine indirim hızı 1.2 mbps :D :D :D
GTA V Official Trailer - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=VjZ5tgjPVfU) tanıtımı
gta san andreasa dönüş yapıyoruz bu yeni seride 2.traileri gelecek fakat ne zaman yayınlanacağı belli değil
herkez torrente abandığı için yavaş geliyor malesef :)
lethaldoze
13-11-2011, 00:01
herkez torrente abandığı için yavaş geliyor malesef :)
Çok teşekkür ederim. Bu arada bende 800-900 yaptı ama dibe düştü yine :(
lethaldoze
13-11-2011, 00:06
Battlefield oynuyorum..
Daha başlarındayım, savaşlar hep gece. Karanlıkta düşman bulmak epey zor. Güzel yapmışlar, daha gerçekçi. Jet kullandığımız bölüm ise gayet iyiydi. Erenköy civarında olan varsa harici diski ile gelirse veririm setubını
COD ve RUN ise iniyor, inene kadar bitiririm herhalde bunu. Muhtemelen yarına hazır olur 2'side..
Bende bi dünya gb indirdiö yükledim herşey dört dörtlük oyun açıldı fakat mause sağ sol var fakat yukarı aşağı hareket etmiyor. Tavana bakıyor silah inmiyor aşağıya.
onursumer
13-11-2011, 00:09
cod mw3 var uncharted 3 var ama batman a fena sardım diğerlerine başlayamadım bile...
batman nasıl ? yorum aliym :D
SerdaR A.
13-11-2011, 04:07
4saat.40 dk bitirdim güzel yapmışlar ama kısa olmuş sonunda mutlu ve huzurlu uyucam =) makarov çok çektirdin bize be
http://img714.imageshack.us/img714/3741/img00391201111130455.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/714/img00391201111130455.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
http://img809.imageshack.us/img809/4566/img00393201111130455.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/809/img00393201111130455.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
ve olmazsa olmazı cpt.price yaktı yine purosunu:cool:
Skyhawk34
13-11-2011, 07:02
spoiler verdin olmadı yakışmadı :D
onursumer
13-11-2011, 09:21
Özelliklerim ;
4 GB ram
??????
sistem çok kotu değil de
bu ekran kartıyla oyunları açar ama sadece oynadığını sanarsın yani tatmin edici bir grafik sunucağını hiç sanmıyorum
ensoztrk
13-11-2011, 14:07
spoiler olmadı.s
Low-Rider
14-11-2011, 22:45
Saints Row: The Third - Exclusive Gameplay trailer - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=eN2-WSyRuO0)
şunu bir izleyin bayıldım ben
nettede iyi yorumlar var hakkında
Tamamen teknoloji özürlüyümdür.Sistem özelliklerine (ram-ekran kartı falan) nerden bakabilirim.mw3 indiricem sanırım :)
Low-Rider
14-11-2011, 22:55
Can You RUN It | Can I run that game | Game system requirements (http://www.systemrequirementslab.com/cyri/)
oyunu seç
batman nasıl ? yorum aliym :D
şimdi bitirdim oyunu .. 3-4 dakika oldu :) çok beğendim .. yanlışıkla indirdim apple store'dan ama değdi .. şimdi ilk etapta uncharted 3 , cod mw3 bitiricek hazırda bekliyorlar ps3 için .. sonrasında batman arkham city alıcaz mecburen cok hoşuma gitti çünkü :) kesinlikle öneririm..
Low-Rider
14-11-2011, 22:57
batman'in yenisi mi çıktı?
arkham asylum geçen sene çıkmıştı sanırım onu bitirdim şimdi , batman arkham city oda yeni çıkmış sanırım çok övüldüğünü duydum internetten videolara falan baktım,başarılı bence..
Low-Rider
14-11-2011, 23:02
batman güzeldi yaa üşenmesem yeniden oynar bitiririm:D
Saints Row: The Third - Exclusive Gameplay trailer - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=eN2-WSyRuO0)
şunu bir izleyin bayıldım ben
nettede iyi yorumlar var hakkında
Mükemmel :icon_tup:
batman güzeldi yaa üşenmesem yeniden oynar bitiririm:D
e yenisini oyna işte :D arkham city'i :D
Sayın RUN'cu arkadaşlardan bi pm'de ben alabilirmiyim ? :)
h.guroglu
15-11-2011, 07:33
aynen bir run pm ide ben alabilirmiyim okadar aradım nette bulamadım ben :D
+1 PM de ben alabilirmiyim.
Çok güzel oluyor bunlarda g25 desteği varmı acaba.
tır oyunu için g25-27 desteği var ben 27 ile oynuyorum baya zevkli ve sürükleyici
harbiden zor
çok zor gerçekten orta seviye olmasına rağmen baya yoruyor...
çok zor gerçekten orta seviye olmasına rağmen baya yoruyor...
easy de 1 saat uğraştğm bölüm bile oldu :D
Bad-Fast
15-11-2011, 15:05
cod 3 gerçekten güzel yapmışlar sindire sindire oynamak zevkli olucak gibi :)
need for speed the run için crack çıkmıştır beyler herkeze iyi oyunlar :)
Skyhawk34
15-11-2011, 19:09
ondan bi tanede ben pm alsam nasıl olur ? :D :D
bende link alsam tam süper olur...:D
the run için çalışır vaziyette bi torrent bide kııırek linki alabilirmiyim bende pm ile ..
lethaldoze
15-11-2011, 21:54
the run için krek pm alabilirmiyim arkadaşlar varsa rica etsem.
Birde klasöre çıkardıktan sonra bu şekilde dosyalar fakat nerden setup yapıcam bulamadım.
http://img833.imageshack.us/img833/9061/adszteh.jpg
volume81
15-11-2011, 23:27
en alttan 2.'yi çalıştır ;)
bf3 u multiplayer oynayan varmı ps3te?
G.S.İ_07
16-11-2011, 00:27
the run için çalışır vaziyette bi torrent bide kııırek linki alabilirmiyim bende pm ile ..
bende bi pm alabilirmiyim
Skyhawk34
16-11-2011, 06:29
The Run'ı oynamya başladım oynuyanlar lütfen : language bölümünün nerede oldugunu söyleyebilirimi çince oynuyorum :S :S :S
easy de 1 saat uğraştğm bölüm bile oldu :D
oyun bitti çok uzun değilmiş hayal kırıklığına uğradım...
oyun biraz sıkıcı olabilir ama benim gibi fantezi delisi olunca hoş oluyor...
Run kimde var merter yakınlarında gelip alayım indirmekle uğraşmaya vakit yok şimdi ofisteyim işten çıkınca eve gidip direkt oynarım :D
Bad-Fast
16-11-2011, 12:54
The Run'ı oynamya başladım oynuyanlar lütfen : language bölümünün nerede oldugunu söyleyebilirimi çince oynuyorum :S :S :S
zamunda dan mı indirdin :D bende %50 deyim çinceyse iptal mi etsem ya :D
h.guroglu
16-11-2011, 13:17
çinceye çözüm için şöle birşey buldum deneyin belki düzelir
64 bit iletim sistemi kullananlarda oyun dili çince çıkarsa regedit ten HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Wow6432Node \ EA Games \ Need for Speed (TM) The Run option in seçeneğini Locale en_EN olarak değiştirin yazılar düzelecektir
Skyhawk34
16-11-2011, 13:20
çinceye çözüm için şöle birşey buldum deneyin belki düzelir
64 bit iletim sistemi kullananlarda oyun dili çince çıkarsa regedit ten HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Wow6432Node \ EA Games \ Need for Speed (TM) The Run option in seçeneğini Locale en_EN olarak değiştirin yazılar düzelecektir
Wow6432Node diye bi dosya yok regeditte bulamadım benmkı 32 bit
zamunda dan mı indirdin :D bende %50 deyim çinceyse iptal mi etsem ya :D
clonedvd :D 17.1GB
başlat-
çalıştır-
regedit-
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Need for Speed(TM) The Run a girerek
Locale girip "en_US" ismi şu şekilde kopyalayıp yapıştırın yaparsan sorun çözülür :)
yeni bilgisayar geliyo bakalım şu yeni oyunlar hakkında bende biraz konusmak istiyorum :D:D:D
Skyhawk34
16-11-2011, 13:27
başlat-
çalıştır-
regedit-
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Need for Speed(TM) The Run a girerek
Locale girip "en_US" ismi şu şekilde kopyalayıp yapıştırın yaparsan sorun çözülür :)
Teşekkürle-R :D
aynen bir run pm ide ben alabilirmiyim okadar aradım nette bulamadım ben :d
+1453............
h.guroglu
16-11-2011, 13:36
run torrenti buldum istiyenlere pm atarım
Run için her yol paris :D
h.guroglu
16-11-2011, 13:41
Run için her yol paris :D
pm atıldı...............
Run için pm rica ediyorum :)
Serencebey
16-11-2011, 13:55
Battle Field Modern Warfare 3 guzel onu biliyorum :)
oynadım evde azıcık :)
Battle Field Modern Warfare 3 guzel onu biliyorum :)
oynadım evde azıcık :)
Canım tatlı çekti galiba :D
Waffle Field Modern Warfare diye okudum :hehe:
RUN için pm geldi teşekkür ederim tekrardan gönderen paylaşan arkadaşlara, yanlış anlaşılmasın bu mesajından alıntı yaptığım şahısla alakası yoktur.
mw3'de grafikleri nasıl düzeltecez ya bilen var mı arkadaşlar? grafikler çok kötü
Low-Rider
16-11-2011, 14:49
dün akşam cod3'ü kurdum , oyun açıldı.zorluk seviyesini seçip play dediğim loading ekranı gelip aynı anda arka planda windows hata veriyor ve siyah ekran kalıyor açılmıyor.
oyundan çıkarken hata ekranıda kapandığı için hatayı göremiyorum
ekran kartımın sürücüsü güncel , varmı böyle problem yaşayan?
onursumer
16-11-2011, 14:53
siyah ekrandayken alt+tab yaparak hatayı gorebiliyormusun ?
Low-Rider
16-11-2011, 14:54
alt tab yada windows tuşu yemiyor
esc yada enter yapınca çıkıyor ki esc yada enter yapınca arka planda ki hatayı kapatıyor o sayede çıkıyor oyundan
alt tab yada windows tuşu yemiyor
esc yada enter yapınca çıkıyor ki esc yada enter yapınca arka planda ki hatayı kapatıyor o sayede çıkıyor oyundan
Sende RUN vardır şimdi link var ama çekmeye üşeniyorum 18:00 civarı Ömür plaza WC ? :D
Low-Rider
16-11-2011, 14:59
ahahah valla nfs indirmeyeli 3-4sene olmuştur , nfs oynamıyorumda indirmiyorumda:D
bida 18.00 demiş ,ulan yeni çıkıyom işten o saatte:D
ahahah valla nfs indirmeyeli 3-4sene olmuştur , nfs oynamıyorumda indirmiyorumda:D
bida 18.00 demiş ,ulan yeni çıkıyom işten o saatte:D
hmmm ok pardon :D :D
Ben birazdan çıkıyorum evden başlatır yatarım bari napiim :p
lethaldoze
16-11-2011, 16:59
en alttan 2.'yi çalıştır ;)
Online doğrulama falan istıyor sonrada atıyor. İnen dosyanın içinde bi noy defteri birde kırmızı bir dosya vardı ben reklam felandır dıye sıldım acaba ondanmı olmuyor. Varsa çok küçük dosyaydı boyutu yollayabılırmısınız.
ağalar şu RUN için bi torrent linki lütfen .. herkes Run'ıyor biz daha Walk'amadık .. :D
h.guroglu
16-11-2011, 20:35
ağalar şu RUN için bi torrent linki lütfen .. herkes Run'ıyor biz daha Walk'amadık .. :D
pm atıldı..............
run ve cra*k için bi pm de ben alabılırmıyım :)
h.guroglu
16-11-2011, 21:15
run ve cra*k için bi pm de ben alabılırmıyım :)
pm atıldı................
pm atıldı................
teşekkürler ;)
Ahmet_28
16-11-2011, 21:29
akıllı telefon ve pad ler için volvonun oyununu yükleyebilirsiniz
FH16 750 Game - Loadingramp (http://loadingramp.volvotrucks.com/Games/FH16-750-Game/)
mw3'de grafikleri nasıl düzeltecez ya bilen var mı arkadaşlar? grafikler çok kötü
tamam halledildi :)
Skyhawk34
17-11-2011, 07:12
tamam halledildi :)
ya onun bi config dosyası vardı bende var isteyene pm atayım players2 klasorunun ıcndekı profiles e atıyorsunun oyuna yenıden gırıyorsunuz sorun yok
gerçi halletmişler :D
Miror's Edge oyununu bilen varmı ? Dün ilgimi cekti indiriyim dedim baya farklı bir oyun...
Parkour diye geçen spor dalının oyun versiyonu birazda hikayeleştirilmiş...
Çatılarda gezip ordan oraya zıplayıp atlayıp polislerden düşmanlardan kaçıyoruz...
Hep aynı tarz oyunlardan sıkılanlar için bir değişiklik olabilir ama 1-2 saat sonra sıkıyor adamı...
Asansör kullandığınızda asansörde geçen süre baya uzun...Eğer atliycanız yeri denk getiremezseniz belli bi checkpoint noktasından tekrar baslıyorsunuz...
Birkaç sefer aynı yerde ugrasınca azcık sıkıyor insanı ama baya farklı oyun...Gameplay aşşağıda link isteyenler olursa ben 16 part halinde indirdim torrentten bulamayanlara PM atabilirim :) Boyut 7 küsür GB :D
BDU1mV5yeoE
Bad-Fast
17-11-2011, 15:23
cod 3 ü oynarken 0 sorun ne güzel diyordum , buffer overrun diye bi sorun verdi oyunun ortasında karşılaşan oldu mu bununla :)
aptalca bi sorun :) karşılaşan olursa çözüm burda
http://www.izlesene.com/video/how-to-avoid-reliablecommand-buffer-overflow-by-dougan-modern-warfare-3-gameplaycommentary/5033003
meLaNchoLic
17-11-2011, 15:42
antalyaya dönünce RUN ı indiricem bende hemen :D mw3 de bitti hemen grafikler falan güzel kasma yok bişi yok beğendim.. gta 4 ü bitiresim var ama 1 senedir girip oynamadım bile sıktı gibi sanki 5i bekliyorum :D
cagri-35
17-11-2011, 18:54
cod 3 ü oynarken 0 sorun ne güzel diyordum , buffer overrun diye bi sorun verdi oyunun ortasında karşılaşan oldu mu bununla :)
aptalca bi sorun :) karşılaşan olursa çözüm burda
How to avoid reliablecommand buffer overflow by dougan modern warfare 3 gameplaycommentary | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/how-to-avoid-reliablecommand-buffer-overflow-by-dougan-modern-warfare-3-gameplaycommentary/5033003)
Çözdün herhalde ama yazayım genede dısarıdan degıl bına ıcınden devam et prob kaalmıyor :)
Bad-Fast
17-11-2011, 19:03
Çözdün herhalde ama yazayım genede dısarıdan degıl bına ıcınden devam et prob kaalmıyor :)
çözdüm de saçmalamışlar :D
h.guroglu
17-11-2011, 20:18
arkadaşlar run ı hiç indirmeyin hiçte oynamayın boşuna zaman kaybı ea gene saçmalamış herzaman yaptığı gibi ben hiç mi hiç beğenmedim
cagri-35
17-11-2011, 20:24
ben ındırmedım zaten tahmın ettım :) hep aynı sacmalıklar
Skyhawk34
17-11-2011, 20:28
arkadaşlar run ı hiç indirmeyin hiçte oynamayın boşuna zaman kaybı ea gene saçmalamış herzaman yaptığı gibi ben hiç mi hiç beğenmedim
bazen çok kötü diyerek siliceğim diyorum ondan sonra tekrar devam ediyorum tam güzel derken falan yine aynı mevzu
ya hakkaeten 2 dk nefes aldırmıyor oyun Yarış Yarış Yarış
bazen güzel oluyor otoban anlarında ama ben daha bişey anlamadım oyundan 50. yim şuan
Miror's Edge oyununu bilen varmı ? Dün ilgimi cekti indiriyim dedim baya farklı bir oyun...
Çatılarda gezip ordan oraya zıplayıp atlayıp polislerden düşmanlardan kaçıyoruz...
Hep aynı tarz oyunlardan sıkılanlar için bir değişiklik olabilir ama 1-2 saat sonra sıkıyor adamı...
Asansör kullandığınızda asansörde geçen süre baya uzun...Eğer atliycanız yeri denk getiremezseniz belli bi checkpoint noktasından tekrar baslıyorsunuz...
Birkaç sefer aynı yerde ugrasınca azcık sıkıyor insanı ama baya farklı oyun...Gameplay aşşağıda link isteyenler olursa ben 16 part halinde indirdim torrentten bulamayanlara PM atabilirim :) Boyut 7 küsür GB :D
BDU1mV5yeoE
kaç sene oldu bitireli hatırlamıyorum ama bitirmekten en çok zevk aldığım oyunlardan biriydi .. kesinlikle tavsiye edilir .. farklı tarz bi oyun ama devamlı bi ekşın :)
h.guroglu
17-11-2011, 21:50
bazen çok kötü diyerek siliceğim diyorum ondan sonra tekrar devam ediyorum tam güzel derken falan yine aynı mevzu
ya hakkaeten 2 dk nefes aldırmıyor oyun Yarış Yarış Yarış
bazen güzel oluyor otoban anlarında ama ben daha bişey anlamadım oyundan 50. yim şuan
bendaha ilk levelden bayıldım ya shift bundan bin kat daha iyi kurup oynayıp silmem 30 dakkamı aldı boşu boşuna indirmişim :icon13:
Bad-Fast
17-11-2011, 22:03
dün indirdim run ı az baktım , bugunde sildim :) grafik kasıcam diye artık oyun çıkaramıyorlar ,oynanış felaket , dediğiniz gibi zaman kaybı ;)
Skyhawk34
17-11-2011, 22:07
bendaha ilk levelden bayıldım ya shift bundan bin kat daha iyi kurup oynayıp silmem 30 dakkamı aldı boşu boşuna indirmişim :icon13:
ne olacak bu yeni oyunların hali ya MW3 vasat BF 3 çok kısa ve değmez cdkeyini bile almaya değmez izledim bad company 2 var bende onlıne daha iyi MW2 yi aldıgım günü hatırlıyorum hala çok mutluyum MW 2 yi oynarken online
MW 3 desen aynı grafik pek tat vermedi
onursumer
17-11-2011, 22:24
ps3 alın online kısmına gelin :D iyi oyunları en azından doya doya oynayabiliyorsunuz :D
bu arada L.A noire tavsie ederim ps3 de aldığımdan beri başka oyun oynamıyorum cinayet mevzu çozmekten :D bitene kadar rahat yok
BDU1mV5yeoE+1 Benim iphone 4 de var arasıra oynuyorum.:D
kaç sene oldu bitireli hatırlamıyorum ama bitirmekten en çok zevk aldığım oyunlardan biriydi .. kesinlikle tavsiye edilir .. farklı tarz bi oyun ama devamlı bi ekşın :)
Aynen benide sardı biraz oynadıktan sonra profesyonelleşiyorsun sanki hiç durmadan kaçıp zıplayabiliyorsun...
İlerleyen bölümlerde senin gibi RUNNER lar takılıyor peşine sen istediğin kadar kaç onlarda peşinden atlayıp zıplıyorlar cok heyecanlı oluyor onlardan kaçması sanki gerçekten kendin kaçıyormussun hissi iyi verilmiş :D
Değişiklik isteyenlere benimde tavsiyemdir hep yarış hep savaş nereye kadar :D
uncharted 3 de epeyce ilerledim .. 19.bölümdeyim yanlış hatırlamıyorsam .. aga oyuna bazen öyle kaptırıyorum ki video giriyor hala joystickle bişeyler yapmaya çalışıyorum .. dalmışım gitmişim yani.. hep bi aksiyon hep bi macera peşindeyiz :D.. oyunun %100 türkçe olması çok güzel konuşmaları ve videoları takip ederek gidince herşey çözülüyor :) hiç bi video atlamadım bazen dalıyorum film gibi geliyo :)
Zamunda arena tr gibi güzel torrent sitelerinde davetiyesi bulunanlar bana 1 adt gönderebilirmi ?
Oyunlara sardım bu aralar baya ama 15-20 part tek tek indirmek zor oluyor :)
lanet ttnet ciddi yavaş bugünlerde, torrentten 45kb le çekiyorum 15gb biter mi, iyiki nfs run kurayım dedim burnumdan geliyo..
h.guroglu
18-11-2011, 07:16
lanet ttnet ciddi yavaş bugünlerde, torrentten 45kb le çekiyorum 15gb biter mi, iyiki nfs run kurayım dedim burnumdan geliyo..
hiç kurma indirmede değmez kardeşim ;) ben kurduktan 30 dk sonra sildim
İndirmeyen arkadaş varsa sakın indirmesin the run'u kötü yapmışlar nefes almadan kovalıyoruz :D :D
Meğer RUN Xp'de çalışmıyomuş malesef dün gece oyunu indirip, uzun süren kurulum sürecini bekledikten sonra bunu öğrenmiş oldum sinirim bozuk çözüm önerisi olan varmı format dışında :D ?
Low-Rider
18-11-2011, 19:08
önce ki sayfalarda videosunu koyduğum saints row'u kesinlikle oynayın
grafikler çok iyi değil ama acaip eğlenceli
Shadow_Dancer
18-11-2011, 19:09
run çok kötü bee..
Skyhawk34
18-11-2011, 19:10
Run 'ı Gece Bitirdim :D oynamayın bence bişey kaçırmadınız
ErmanArseven
18-11-2011, 19:13
pes 2012 candır :D
crysis 2 suan oynuyorum.biraz zayıf geldı basta modern warfare 3 ten sonra ma suan gayt de guzel gelıyo tavsıye ederım
Bad-Fast
18-11-2011, 19:39
crysis 2 suan oynuyorum.biraz zayıf geldı basta modern warfare 3 ten sonra ma suan gayt de guzel gelıyo tavsıye ederım
crysis 2 gerçekten çok iyiydi bende baya önce bitirdim
h.guroglu
18-11-2011, 20:40
ben bitirdim şu anda en zor versiyonda kasıyorum craysis2 yi baya baya zevkli oluyor son kademede
G.S.İ_07
18-11-2011, 23:22
beyler nfs the run ı kurdum fakat oyun menüleri japonca hiçbirşey anlamadım doğal olarak dili nereden oyuna girmeden değiştiririz bilen varmı yoksa değişmez mi?:soru:
beyler nfs the run ı kurdum fakat oyun menüleri japonca hiçbirşey anlamadım doğal olarak dili nereden oyuna girmeden değiştiririz bilen varmı yoksa değişmez mi?:soru:
daha önceki sayfalarda yazılmıştı
http://www.techturkey.com/forum/2778676-post588.html
cod moderwarfare3 manyak bişeymiş.
G.S.İ_07
18-11-2011, 23:32
daha önceki sayfalarda yazılmıştı
http://www.techturkey.com/forum/2778676-post588.html
ilk denedim kardeşim local yazan yer ile değiştirmişim olmamıştı ,şimdi tekrar denedim sen yazdıktan sonra lokal kutusunun karşınıdaki en_TW yi en_US değiştirdim oldu teşekkürler :icon_tup:
Bad-Fast
19-11-2011, 14:42
moderwarfare 3 bitti gerçekten kısa yapmışlar %51 falan yazıyordu dedim oo ne güzel ama ıvır zıvır eklemişler :) ama sağlam oyun :)
onursumer
19-11-2011, 15:51
L.A noire yi sonunda bitirdim hikayenin sonunda kazaya kurban gittim cenazemi gordum haha :D isteyene satabilirim ps3 için :D
battlefield 3 e başlayacam artık bakalım oynayabildiğim kadar online de :D
TolgaEsentepe
19-11-2011, 17:18
yeni bir oyun değilde,, grafikleri kötü bir kamyon oyunu vardı.. hazır kurulu ya da online başka kullanıcıların yaptığı yollarda oynuyordun.. yolda denmez aslında demirlerden değişik değişik yolların yapıldığı bir oyun :) adını hatırlayamıyorum bir türlü track bilmem ne gibi birşeydi galiba..
yeni bir oyun değilde,, grafikleri kötü bir kamyon oyunu vardı.. hazır kurulu ya da online başka kullanıcıların yaptığı yollarda oynuyordun.. yolda denmez aslında demirlerden değişik değişik yolların yapıldığı bir oyun :) adını hatırlayamıyorum bir türlü track bilmem ne gibi birşeydi galiba..
trackmania :)
http://games.softpedia.com/screenshots/TrackMania-Nations-Dedicated-Server-for-Windows_1.jpg
Skyhawk34
20-11-2011, 15:49
Trackmania nın 2 tane oyunu vardı bildiğim kadarıyla ikisinide bitirdim çok zevkli bir oyun :D
<<buğra>>
20-11-2011, 16:09
pm atıldı...............
bir pm de ben alabilir miyim lütfen, teşekkürler :)
TolgaEsentepe
23-11-2011, 00:10
malesef bu oyun değil :) grafikleri çok daha kötüydü kamyonumsu bişeyler vardı sarı bi kafa sürüyordu kamyonu :D
call of duty mw3 bugün bitti oyun güzeldi özellikle %65lik kısımdan sonrası hikayeler canlandırmalar mükemmeldi oyunda en çok üzüldüğüm nokta favori adamım captain mactavish''soap''ın ölmesiydi o koydu işte :) finali daha güzel olabilirdi yani en zora ayarladım ama o kadar zor değildi basitliği sıktı biraz bunun onlinesi nasıl oluyor bilen var mı?
driver sanfriansisco hala oynıorm capter 4 felan daha :) işden eve gelınce yan verıorm görev derken 1 olıo saat :D
onursumer
23-11-2011, 23:32
driver sanfriansisco hala oynıorm capter 4 felan daha :) işden eve gelınce yan verıorm görev derken 1 olıo saat :D
ben hala karar veremedim alsammı almasammı diye o oyunu g25 le uyumlu olsaydı çok iyi olucaktı :D
ben klavye ile oynadığım halde zevk alıyorum güzel bence :)
driver s.f güzeldir chapter 10 bekleme 7 de bitiyo :D jerico denen lavugu kovalıyp durucan son gorevde oralara gelince anlıcan zaten dip not verim: son gorevde bulabildigin tüm tır minibus tanker nekdr büyük arac varsa fırlat üstüne karsı serttien :D
dünde nfs run i indirdim bi türlü zevk alamadım daha keyif vermedi nedense insan bi kokpiti falan yapardı noldu kasktan goruntu yapmayı biliyolardı
YENI OYUNLARIMIZ :)
http://91.196.126.51/posters/b0fed424ed6d9030abfdceaef4fded5fca7d3bb2Assassins. Creed.Revelations-SKIDROW.jpg
http://i.imgur.com/4xW0J.png
http://i.imgur.com/veLYV.png
http://i.imgur.com/Tk9fs.png
BU OYUNLARI INDIRIYOM SIMDI BAKALIM HANGISI IYI CIKARSA SANSIMA :)
psikolojikdeli
24-11-2011, 02:16
geçen hafta call of u indirdim kurdum 2 bölüm oynadım fakat beğenmedim 2 gün önce mw3 ü indirdim gecenin bir yarısıydı nasıl diye biraz oynadım yüzde 6 civarı bitmişti 2 gün sadece biraz zaman geçirmek için oynadım ve oyun bitti biraz fazla kısa gibi geldi bu seferki bana yinede tavsiye ederim
YENI OYUNLARIMIZ :)
http://91.196.126.51/posters/b0fed424ed6d9030abfdceaef4fded5fca7d3bb2Assassins. Creed.Revelations-SKIDROW.jpg
BU OYUNLARI INDIRIYOM SIMDI BAKALIM HANGISI IYI CIKARSA SANSIMA :)
assasin cıktımı nezaman cıktı varsa çok acil link isterim:D
Low-Rider
24-11-2011, 07:13
beyler tekrar söylüyorum
gta türü oyun seviyorsanız saints row the third'i oynayın
acaip eğlenceli ve keyifli , direk hollywood macera filmindesiniz
beyler tekrar söylüyorum
acaip eğlenceli ve keyifli , direk hollywood macera filmindesinizŞimdi baktım çok başarılı yav. Bayağı heycan adrenalin var oyunda.:D
emir_hks
24-11-2011, 09:58
skidrow sürümü torrente düşmüş p.m attım
malesef bu oyun değil :) grafikleri çok daha kötüydü kamyonumsu bişeyler vardı sarı bi kafa sürüyordu kamyonu :D
Twisted Metal olmasın o ?
http://www.deviantart.com/download/172361594/Twisted_Metal_by_kidchuckle.jpg
http://www.nextgn.com/wp-content/uploads/2011/06/Twisted-Metal-5.jpg
onursumer
24-11-2011, 11:08
beyler tekrar söylüyorum
1-2 kişi daha tavsiye etti
ps3 e alıymmı almıyımmı kararsız kaldım :D 125TL bulduğum en duşuk rakam :D
Bad-Fast
24-11-2011, 13:50
saints row the third in ilk başları güzeldi sonra acayip tuhaf geldi ben pek beyenmedim :)
Doğu bank 4. katta prenses store var kredi kartına taksitte yapıyorlar. Oyunlar çıkmadan piyasaya bunların elinde oluyor. birde oraya bak istersen.
Low-Rider
24-11-2011, 13:56
ya o kadar para vermeye değmez ama eğlenceli:D indir laptopta desktopta oyna
Battlefield'ı bitirdim.. Tam alışmaya başlamıştım ki oyun bitti. Çok kısaydı.
2-3 gün bilgisayara dokunmadım sonra COD'u yükledim. O da kısa sürede bitti. Oyunun %50'sinin tamamlandığını okuduğumda sevinmiştim lakin 1-2 bölüm sonraoyun bitti. Muhtemelen baştan bir üst zorluk kademesi ile tekar başlarım..
NFS var şimdi sırada..
h.guroglu
24-11-2011, 14:27
cod bitti ama bana çok basit geldi oyun zorda oynamama rağmen batllefield de ise grafik problemi yaşıyorum belirli bir bölüme kadar gelebildim night vision du galiba bölümün adı orda otel gibi bir yere baskın yapıyorlar adamları sniper la koruyorsun o bölümde bir kamyon geliyor sağ tafata oun üzerindeki adamı vurmam lazım ama o adam görünmüyor o bölümde beklemedeyim bir pach çıkar ümidiyle bekliyorum
eğer oynıyacak bişey bulamazsam german truck oynuyorum uzun yol modu baya keyifli geçiyor :D:D
skidrow sürümü torrente düşmüş p.m attım
teşekür ederim süper oldu bu link :icon_tup:
cagri-35
24-11-2011, 15:55
cod bitti ama bana çok basit geldi oyun zorda oynamama rağmen batllefield de ise grafik problemi yaşıyorum belirli bir bölüme kadar gelebildim night vision du galiba bölümün adı orda otel gibi bir yere baskın yapıyorlar adamları sniper la koruyorsun o bölümde bir kamyon geliyor sağ tafata oun üzerindeki adamı vurmam lazım ama o adam görünmüyor o bölümde beklemedeyim bir pach çıkar ümidiyle bekliyorum
eğer oynıyacak bişey bulamazsam german truck oynuyorum uzun yol modu baya keyifli geçiyor :D:D
Seninki patch hatası degıl bıldıgım kadarıyla orda gelen araba bulundugun bınanın sagından gecıcek orada senın buddy ile beraber sag tarafa dogru depar atman gerekıyor. Orada uca geldinmi yarı otomatık yada otomatık artık ne varsa zoomsuz araca rastgele ates et , kaza yapıyor o bölümü öyle geçiyorsun.
lınk var ozelden verebılırım :)
h.guroglu
24-11-2011, 16:12
Seninki patch hatası degıl bıldıgım kadarıyla orda gelen araba bulundugun bınanın sagından gecıcek orada senın buddy ile beraber sag tarafa dogru depar atman gerekıyor. Orada uca geldinmi yarı otomatık yada otomatık artık ne varsa zoomsuz araca rastgele ates et , kaza yapıyor o bölümü öyle geçiyorsun.
iyide yanımdaki adam kımıldamıyor yerinden + netten bölümün çözümüne baktığımda bulunduğumuz binadan vuruyorlar aynı adamı
neyse akşam gidince birde senin dediğin gibi deniyelim bakalım
cagri-35
24-11-2011, 16:16
Bölümü tam olarak hatırladım ama dogrumu acaba bılemedım bı kac hotel gibi bölüm hatırlıyorum benım dedıgımde elemanlar gıdıyor sız ıkı kısı bı bınaya tırmanıp karsıdan bunları kesıyorsunuz once yoldakılerı temızlıyorsunuz ardından bına ıcınden cıkanları vs. sonra derken esas eleman kacıyor arac sag asagıdan cıkıp yol boyunca gıdıyor sızın bınanın obur ucunun yanından gecıyor. Anlayıp dondugumde benım eleman kosuyordu :) :)
ama sen dırek netten cozume baktım demıssın bılemıyorum tam...
h.guroglu
24-11-2011, 16:39
bak ilk bi yıkık binanın üstüne çıkıyorsun 2 kişi senin adamların aşağıda oluyor bir otele baskın yapıyorlar ilk önce yolüzerindeki adamları indiriyorsun daha sonra bizim adamlar otele baskın yapıyor ordan birini kaçırıyorlar düşmanlar o sırada baskın yapıyorlar sağdan soldan saldırıyorlar ama sen hala binanın tepesindesin sonra sağ taraftan üzerinde makinalı olan bir kamyonet geliyor o makinalının başındaki adamı öldürmen lazım ki bölümü geçebilesin işte bende kamyonet görünüyor ama makinalının başındaki adam görünmüyor hatta orada işaret çıkıyor ama oraya ne kadar ateş edersen et adam orda olmadığından bölümü geçemiyorsun
beyler tekrar söylüyorum
Düşmüş torrente çekiyorum abi bakalım nasılmış :D
Bu arada Cod mw3 şu ana kadar oynadığım en güzel savaş oyunlarından çok rahat oynuyorum senaryosuda cok iyi bana göre :)
bıde bunu oynıycam bakalım nası bıseymıs :)
http://91.196.126.51/posters/da1fbade07f031123a357a57af5914e178a99a5blostname.j pg
By_HaNNibaLL
28-11-2011, 05:28
Assasian ile Race Injection cekiyorum yarin uyandiğimda biter
Race Injection indirip oynayan varmi videosu ve oyun fotoğraflarindan güzel görünüyor ama
Assassins Creed Revelation busefer biraz daha zor ve güzel olmuş daha destur ilk görevden uğraştırmaya başladı :D golden horn haliç galata vs hakkındaki bilgiler aradaki Türkçe konuşmalar veya yürüken haklın türkçesi falan çok hoş olmuş busefer
h.guroglu
28-11-2011, 06:10
Assasian ile Race Injection cekiyorum yarin uyandiğimda biter
Race Injection indirip oynayan varmi videosu ve oyun fotoğraflarindan güzel görünüyor ama
bende indirsemmi diye düşünüyordum oyunu kurtuktan sonra buraya yorumunu yazarsan iyi olur indire bilirim
Assassins Creed Revelation'dan çabuk sıkıldım ben ilk bölümden kapattım birdahada açmadım bakalım belki ilerde tekrar oynarım dursun bir kenarda
nfs run çıkmıs aldım ama daha kurmadım
By_HaNNibaLL
28-11-2011, 16:45
Race Injection Bence şiddetle oynanmasi gereken bi oyun :D ben pek yariş yapmadim kafama göre araba alip pistte gazliyorum sesleri cok hoşuma gitti
h.guroglu
28-11-2011, 22:41
Race Injection Bence şiddetle oynanmasi gereken bi oyun :D ben pek yariş yapmadim kafama göre araba alip pistte gazliyorum sesleri cok hoşuma gitti
madem güzel indirelim bizda ozmn peki sürüşü nasıl araçların tepkileri vs....
Bad-Fast
28-11-2011, 22:54
ben 1 ay önce batmani oynadım ama eskisiydi herhalde joker hapisaneden kaçıyor arıyorsun falan güzeldi fakat sıkmıştı bi yerden sonra , bitanede yeni geliyor herhalde
bir alana bir bedava olay olan anadolu yakasında ps3 oyunu satan biyer var mı acep?
fifa 12 alıcağım 120 tl den aşşağı bulamadım oyunu...
By_HaNNibaLL
28-11-2011, 23:15
madem güzel indirelim bizda ozmn peki sürüşü nasıl araçların tepkileri vs....
ben cok beğendim direksiyon almayi düşünüyorum durumlari düzeltip hemen
lethaldoze
28-11-2011, 23:20
ben cok beğendim direksiyon almayi düşünüyorum durumlari düzeltip hemen
bende indirdim yukledim. G25 le tepkılerı harıka ancak bu sürümde nurburgring gibi bir pisti koymamışlar. Bütün hayallerim suya düştü. Hevesim kaçtı oynamıyorum.
ben 1 ay önce batmani oynadım ama eskisiydi herhalde joker hapisaneden kaçıyor arıyorsun falan güzeldi fakat sıkmıştı bi yerden sonra , bitanede yeni geliyor herhalde
o oyunun adı batman arkham asylum, yeni çıkan batman batman arkham city.
By_HaNNibaLL
28-11-2011, 23:24
bende indirdim yukledim. G25 le tepkılerı harıka ancak bu sürümde nurburgring gibi bir pisti koymamışlar. Bütün hayallerim suya düştü. Hevesim kaçtı oynamıyorum.
Hocam gönderin 1 hafta bende zevkimi alayim :D boşu boşuna 500 lira vermeyelim
Battlefield 3 Online oynayan varsa beklerim :)
Bad-Fast
28-11-2011, 23:52
o oyunun adı batman arkham asylum, yeni çıkan batman batman arkham city.
bilmiyordum bunu saol ;)
geçen hafta uncharted 3'ü bitirdim .. muhteşem + muhteşem .. komple türkçe oyun , yazılar konuşmalar vs .. efektlere hasta oldum , video giriyor bazen anlamıyorsun bile öyle kaptırıyorsun..
sonra batman arkham asyhlum bitirdim .. çok beğendim .. kombolar , görevler çok iyi .. şuan cod m.warfare 3 oynuyorum .. %72'deyim .. bu bitincede ya battlefield 3 yada batman arkham city oynarım..
Race Injection , sürüş ve tepkikler çok güzel.Özellikle direksiyon seti ile oynamanızı tavsiye ederim merak eden arkadaşlar için fazla kasmadan 1 tur döndüm fikir olsun ,
WrER5MUrBjo
call of duty'i az önce bitirdim .. oynicak oyunda kalmadı bakalım ne bulcaz :) battlefield 3 bakarız belki artık :)
omercanilica
29-11-2011, 22:59
Battlefield 3 Online oynayan varsa beklerim :)
ps'ta mı oynuyorsun?
h.guroglu
29-11-2011, 23:07
race injektion tavsiyemdir klavyele bile oldukça zevkli üstelik oyunda ist.park ta mevcut
lethaldoze
29-11-2011, 23:09
Race Injection , sürüş ve tepkikler çok güzel.Özellikle direksiyon seti ile oynamanızı tavsiye ederim merak eden arkadaşlar için fazla kasmadan 1 tur döndüm fikir olsun ,
WrER5MUrBjo
Yok işte yok şu oyunda ring olucak nirvana olur.
By_HaNNibaLL
29-11-2011, 23:13
WrER5MUrBjo
Direksiyonum olmasada bu oyun aldiracak gibi klavye ile virajlari kestiremiyorum hep patliyorum biyerlere hızımı alamiyom ama sesler cok güzel
h.guroglu
29-11-2011, 23:15
Direksiyonum olmasada bu oyun aldiracak gibi klavye ile virajlari kestiremiyorum hep patliyorum biyerlere hızımı alamiyom ama sesler cok güzel
onun kolayı var işeretlere bakarak çözdüm o işi ben eğer kırmızı işaret çıkarsa 2 viteste giriyorum sarıysa 3 yeşilse 4-5 :D:D
By_HaNNibaLL
29-11-2011, 23:16
onun kolayı var işeretlere bakarak çözdüm o işi ben eğer kırmızı işaret çıkarsa 2 viteste giriyorum sarıysa 3 yeşilse 4-5 :D:D
deniyorum artik aliştim ama pistlerde 3 4 tur atmam gerek cok virajli olanlarini sevmiyorum
yarin abimden istiyorum direksiyon setini kargolasin 1 hafta gece gündüz oynarim artik :D
onursumer
29-11-2011, 23:29
call of duty'i az önce bitirdim .. oynicak oyunda kalmadı bakalım ne bulcaz :) battlefield 3 bakarız belki artık :)
battlefield 3 efsane çok eğlenceli oyun daha online de tam anlamıyla ii adam vuramasamda
oyunu bitirdim kesinlikle ps3 de tavsiye olunur
uncharted 3u alıcam bende yakında :D
L.a noire oynamadıysan onuda tavsiye ederim oturunca bitiriyorsun ama zevkli
battlefield bakıcaz bi ara artık .. l.a noire heveslenmiştim geçenlerde cod ve uncharted gelince kaynadı .. satarım uncharted 3'ü :p
onursumer
29-11-2011, 23:54
battlefield bakıcaz bi ara artık .. l.a noire heveslenmiştim geçenlerde cod ve uncharted gelince kaynadı .. satarım uncharted 3'ü :p
nekadar istiyosun l.a noire var bende duruyo :D takaslayalım üstüne farkta vereblirm
team_k20
30-11-2011, 00:14
battlefield ve call of duty'i bitirdim direver 2 bide mafia 2 ye sardım şuan =)
driver san franciscoyu yükledim herşey tamam ama play dediğimde autopatch atıyor kapanıyor bidaha açılmıyor bu sorunun çözümünü bilen var mı?
initial-D
02-12-2011, 16:02
WrER5MUrBjo
historiclerin sürüşü nasıl?wtcc oynuyorum ben.gt exp indirdim bmw m3 iyi ama zonda çok kötü mesela.retroları merak ettim
Yok işte yok şu oyunda ring olucak nirvana olur.
ring var bende netten indirdim
driver san francisco oyununu aldım yükledim crack işleminide yaptım
username password işlemleri geldi,sitelerine üye oldum yine yetmedi cd key istiyor ya kafayı yedim
historiclerin sürüşü nasıl?wtcc oynuyorum ben.gt exp indirdim bmw m3 iyi ama zonda çok kötü mesela.retroları merak ettim
ring var bende netten indirdim
zonda filan hiç denemedim pek ilgimi çekmiyor.
ama retrolar çok güzel özelikle bmw 2002 hızlı bir araba değil ama sürüşü çok zevkli güzel yanlıyor.
Biri bana yardımcı olabilse
username password işlemleri geldi,sitelerine üye oldum yine yetmedi cd key istiyor ya kafayı yedim
Cd key istiyor ise crack olmamış demek ki , crack eğer virüslü ise virüs programınız siliyor olabilir.Crackı atmadan virüs programını kapatın veya yeni bir crack deneyin.
Onun dışında oyun kurulumunda ince bir ayrıntı olabilir google den araştırın sizinle aynı problemi yaşayan birileri vardır mutlaka.
2.patch'i yapmadan crack işlemini yaptım o yüzden olmuş olabilir mi ? 2.patch'i yükledikten sonra tekrar crack attım ama yine olmadı
Bence oyunu silip tekrar yükle önce patch dosyasını çalıştır daha sonra crack işlemini tekrar yap..Virüs programının otomatik crackı silmediğini kontrol et herhangi bir uyarı vs. çıkmasın.
valla virüs programım herhangi bir uyarı vermedi ,ama oyunu sildim şimdi tekrardan yüklemeye başlıyorum yeni oyunlar başa bela yaw
yok olmuyor başına böyle bir şey gelen varsa yardımcı olabilir mi
Ben böyle bir şey yaşamadım ne kadar saçma bir durum ya
h.guroglu
03-12-2011, 18:48
sitelerine üye olman gerekmiyor daha doğrusu ben olmamıştım eve gidince bendeki crack duruyorsa sana yollarım sorunsuz oynarsın
sitelerine üye olman gerekmiyor daha doğrusu ben olmamıştım eve gidince bendeki crack duruyorsa sana yollarım sorunsuz oynarsın
Çok sevinirim,araştırıyorum her yolu denedim yine olmuyor yine olmuyor
h.guroglu
03-12-2011, 18:53
peki oyunu nerden indirdin zamundamı skidrow mu
By_HaNNibaLL
03-12-2011, 18:56
Race Injection el frenini hangi tuş bileniniz varmi :D
peki oyunu nerden indirdin zamundamı skidrow mu
İndirmedim cd shop'Dan kopyalattım ama crack skidrow yazıyor
Aksilik bugün beni buldu herhalde,mafia 2 oyununu da kopyalatmıştım bari onu yükleyim dedim.Rar dosyasından dosyaya çıkartıyorum ancak ''cyberlink power2go''dosyası görünüyor sadece açtıgım klasörün içinde ,o da nero gibi bir program sanırım..Bana öyle geliyor ki cd kopyalanmamış ...doğru mudur
h.guroglu
03-12-2011, 20:39
Aksilik bugün beni buldu herhalde,mafia 2 oyununu da kopyalatmıştım bari onu yükleyim dedim.Rar dosyasından dosyaya çıkartıyorum ancak ''cyberlink power2go''dosyası görünüyor sadece açtıgım klasörün içinde ,o da nero gibi bir program sanırım..Bana öyle geliyor ki cd kopyalanmamış ...doğru mudur
peki görünen dosya klasörmü yoksa rar dosyasımı
onursumer
03-12-2011, 21:59
cd takıp bi program aracılıyla kopyaladıysan
o yazdırılabilir şekilde kopyalamıştı iso gibi bir dosyadır
rarla açmayı dene açılmıyorsa dvd ye yaz oyunu oyle kur :)
sitelerine üye olman gerekmiyor daha doğrusu ben olmamıştım eve gidince bendeki crack duruyorsa sana yollarım sorunsuz oynarsın banada yollarsan çok iyi olur
Çok sevinirim,araştırıyorum her yolu denedim yine olmuyor yine olmuyorçözersen banada haber ver bende deli oldum ya
peki oyunu nerden indirdin zamundamı skidrow mubendeki skidrow
h.guroglu
04-12-2011, 16:37
banada yollarsan çok iyi olur
çözersen banada haber ver bende deli oldum ya
bendeki skidrow
akşam msn den yardımcı olmuştum sanada buraya yazıyorum neler yapıcağını.
öncelikle oyunu kur
indirdiğin dosyanın içinde skidrow isimli klasöre gir
klasörün içinde orbit dosyası olacak onu kopyala
oyunun kurulu olduğu dizini(klasörü) aç ve oraya yapıştır
crack işlemi tamamlanmıştır oyuna girebilirsin
ama sakın crack yapmadan oyunu açayım deme otomatik olarak update yapmaya başlıyor sonrasında crack bir işe yaramıyor bu dediklerimi harfiyen yap oyunun çalışacaktır
öncelikle oyunu kur
ama sakın crack yapmadan oyunu açayım deme otomatik olarak update yapmaya başlıyor sonrasında crack bir işe yaramıyor bu dediklerimi harfiyen yap oyunun çalışacaktırsaol abi bende patchi atıyodu sonra kapanıyodu bugün eve gidince bi daha deneyim o zaman
63owen63
04-12-2011, 17:13
Nerede fzr2000 li Nfs II nerede bu :)
nQbm18oLbt4&feature=share
M power sayesinde hallettim çok şükür Driver san francisco yu şimdi sıra mafia 2 'DE :D
Race Injection el frenini hangi tuş bileniniz varmi :D
ben boşluk yaptım ama yinede tam olarak tutmuyor denedim olmuyor :Deli:
öncelikle oyunu kur
ama sakın crack yapmadan oyunu açayım deme otomatik olarak update yapmaya başlıyor sonrasında crack bir işe yaramıyor bu dediklerimi harfiyen yap oyunun çalışacaktıryine olmadı abi aynen değin gibi yaptım
initial-D
05-12-2011, 14:34
ben boşluk yaptım ama yinede tam olarak tutmuyor denedim olmuyor :Deli:
ayarlarda el freni basıncı 0 ise onu 100 yapmanız gerekir.
ayarlarda el freni basıncı 0 ise onu 100 yapmanız gerekir.
Hemen deniyelim bakalım teşekkürler :D
bu ubisoftun amk deli etti beni driver sanfranciscoda da Assassins Creed Revelationsta da aynı hatayı veriyor patchi atıp kayboluyor bunu bilen yok mu ya?
Emre İlbi
23-12-2011, 16:57
Arkadaşlar konuyu okuyamadım,
güzel Modifiye falanda yapabileceğim araba yarışı oyunu arıyorum,
Torrent kullanmıyorum, hiç sevemedim,
geçenlerde bide drift oyunu videosu izledim,
driftte olur, bi yardımcı olun :D
Arkadaşlar konuyu okuyamadım,
güzel Modifiye falanda yapabileceğim araba yarışı oyunu arıyorum,
Torrent kullanmıyorum, hiç sevemedim,
geçenlerde bide drift oyunu videosu izledim,
driftte olur, bi yardımcı olun :D
bende torrent kullanmıyordum 2-3 aya kadar hiç sevmezdim sağolsun 1-2 kişi alıştırdı kasım ayı download 751 gb :D:rolleyes:
Emre İlbi
23-12-2011, 17:08
bende torrent kullanmıyordum 2-3 aya kadar hiç sevmezdim sağolsun 1-2 kişi alıştırdı kasım ayı download 751 gb :D:rolleyes:
hey maşallah :D
yok mu oyun tavsiyesi ? :)
eski oyun yeni oyun farketmez ise nfs und2 tavsiye ederim
UmutRıza
23-12-2011, 18:02
NFS run aldım 1 haftadır oynuyorum fena değil
Bad-Fast
23-12-2011, 18:05
batman in son oyunu deniliyordu çıktı mı o :)
Emre İlbi
23-12-2011, 18:06
NFS run aldım 1 haftadır oynuyorum fena değil
eski oyun yeni oyun farketmez ise nfs und2 tavsiye ederim
Teşekkürler yorumlar için,
Driver san francisco indirmeye başladım, 7küsür GB :D
307xsi bu arada Torrent kurdum, hadi hayırlısı :D
onu bunu bırakın, saints row: the third indirin oynayın :D hayatımda oynadığım en absürt, en eğlenceli oyundu. her dakikası her görevi ayrı zevkli. 1,5 metrelik dildoyla adam öldürmek mi dersiniz, amerikan güreşi hareketleriyle adam dövmek mi dersiniz, tankla uçaktan atlamak mı dersiniz, zombi mi dersiniz ne ararsanız var :D gta türü açık haritalı bir oyun. görevleri gerçekten çok zevkli, ingilizce bilenler için ise ayrı zevkli çünkü konuşmalar da gerçekten çok eğlenceli. kesinlikle tavsiye ederim.
Skyhawk34
24-12-2011, 08:45
onu bunu bırakın, saints row: the third indirin oynayın :D hayatımda oynadığım en absürt, en eğlenceli oyundu. her dakikası her görevi ayrı zevkli. 1,5 metrelik dildoyla adam öldürmek mi dersiniz, amerikan güreşi hareketleriyle adam dövmek mi dersiniz, tankla uçaktan atlamak mı dersiniz, zombi mi dersiniz ne ararsanız var :D gta türü açık haritalı bir oyun. görevleri gerçekten çok zevkli, ingilizce bilenler için ise ayrı zevkli çünkü konuşmalar da gerçekten çok eğlenceli. kesinlikle tavsiye ederim.
hemen indiriyorum GTA tarzı demişken gta 5 2012 nin yarısında yada 2013 ün ilk çeyreiğinde çıkacak
KtPquDCEPB8&feature=player_embedded
Battlefield 3 - Rocket Rage - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=KtPquDCEPB8&feature=player_embedded)
Herif piskopat:D
FOaGhE_sejI
Battlefield 3 - RendeZook - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FOaGhE_sejI)
2gündür ps3. batmanın son cıkan oynunu oynuyorum fena sarıyor :) xbox icin aldıgım forza 4 gelene kadar bitiririm umarım :)
son cıkan oyunlarda driver s.f. favorim hala
Ferhat_V
25-12-2011, 14:54
battlefield3 ü xp sistemle oynayamıyormuyuz yaw yokmudur yaması filan ?_
Shadow_Dancer
25-12-2011, 18:01
Yok diye biliyorum ben, cok isyan eden oldu torrent sitelerinde :)
Painkiller
25-12-2011, 18:46
Herif piskopat:D
FOaGhE_sejI
Battlefield 3 - RendeZook - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FOaGhE_sejI)
Acaba bunu kullanan Cüneyt Arkın mıydı:D Adam uçaktan atlıyor, peşindeki uçağı vurup tekrar uçağa biniyor.:D
Ferhat_V
25-12-2011, 18:48
Yok diye biliyorum ben, cok isyan eden oldu torrent sitelerinde :)
oyun çok güzelmişde şimdi sistem değiştirmek üşendiriyor insanı bir oyun için :D
bu drıverı ındırdım torrentten yanlız wınrar sıfresı ıstıyo cıldırıcam bılgısı olan varmııı
h.guroglu
28-12-2011, 07:29
torrent linkini hangi siteden aldıysanız orada yazar rar şifresi
Bad-Fast
07-01-2012, 14:14
Batman.Arkham.City i yeni bakıyorum dlc pack indirdim bi yerden 600 mb bu yama mı yoksa oyun bitiminden sonra extra bölüm falan mı
cagri-35
23-01-2012, 22:25
yok mu yenı bıseylerrr
Yokmu yeni oyunn tavsiye :D
initial-D
23-02-2012, 14:17
colin mcrea 2 rally kapışacak varsa beklerim:D
Yokmu yeni oyunn tavsiye :D
Biraz beklersen max payne 3 çıkacak oda mayısta bir kaç oyun öneriyim dirt 2-3 serisi assasins creed en son çıkanı bunu oynamanı tavsiye ederim hiç sıktırmıyor ben haç saattir oynuyorum sürekli macera falan yaşamak için
S.Özeren
23-02-2012, 14:28
BF3 deki o uçaktan atlayıp tekrar binmesine hayran kaldım Cüneyt babayı geçmiş :D
Shadow_Dancer
23-02-2012, 14:31
Valla çıksada bişeler oynasak ekran kartı paslanacak bu gidişle :)
Bad-Fast
23-02-2012, 14:36
alan wake , gerilim tarzı bişey denemişler ama beni pek sarmadı , incelemelerde iyi not almış isterseniz bakın :)
Syndicate
Syndicate - Official Trailer - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EzRdOZVE-a8)
oynamayan arkadaşlara Mafia 2'yi öneririm ;)
Onurkk06
24-02-2012, 13:19
Bu aralar la noire + bf3 oynuyorum cd key alip bf3 u multi nasi oynayacaz acaba multiplayer yok yukledigim oyunda
orhan_guney
24-02-2012, 13:20
Mafia 2'yi öneririm + 9 benden