Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Oyunlar
h.guroglu
29-11-2012, 11:43
3nXjcMlX8oE
asıl grafikleri burdan daha ii anlarsın çıksada oynasak die bakıyorum :D
skidrow'a düştü bile ben çekiyorum şu anda
rekord2000
29-11-2012, 12:24
far cry neettin öle gene ya:)
Black Ops 2 bitti de sonu çok saçmaydı. Mendennez ile rock konseri nedir la?
yeni oyun varmı far cry ve metal of honor haricinde?
h.guroglu
29-11-2012, 12:54
Black Ops 2 bitti de sonu çok saçmaydı. Mendennez ile rock konseri nedir la?
yeni oyun varmı far cry ve metal of honor haricinde?
Hitman Absolution var hafta başında torrente düştü
yorumunu bekliyorum.
valla laptopa bi mouse alacam bugün sırf bu tarz oyunlar için bu akşam yazarım :)
far cry 3 skidrow torrent atacak olan bi sevap kazanır :D
inşallah bu ubisoft bi sorun çıkarmaz deli ediyor beni
far cry fenaymış ya videoları görünce direk indirmeye başladım :D
Canselmo
29-11-2012, 14:18
mass efect 3 kesinlikle tavsiye ederim
h.guroglu
29-11-2012, 14:40
mass efect 3 kesinlikle tavsiye ederim
ben indridim uzun zaman oldu ama türkçe yamasını bekliyorum oynamak için zayıf ingilizce ile o oyunun tadı çıkmaz kanısındayım
emre yeşil
29-11-2012, 14:48
Sniper tavsiyeniz varmı
far cry in konusu cok güzel laa :D
skidrow'a düştü bile ben çekiyorum şu anda
abi bende xbox aa bekliyorum bnm pc far cry 2 yi zor kaldırdı bunu hiç tahmin etmiyorum :D Allahtan Xbox var
Sniper tavsiyeniz varmı
sniper elite v2 tavsiye ederim çok güzel bi oyun
dishonored oynadım bugün bi hitman bi far cry bi black ops olmasada oynanılabilir öyle aham şaham iyi değil ama idare eder farklı tarzda oyun isteyenlere :)
Bruglione
30-11-2012, 16:20
Sleeping Dogs indirdim skidrow . Ancak crackten herhalde oyun açılmıyor. Doğru bi crack verebilcek varmı
Sleeping Dogs için full hızlı torrent linki olana teşekkürü borç bilirim :D
Bruglione
30-11-2012, 18:04
Sleeping Dogs için full hızlı torrent linki olana teşekkürü borç bilirim :D
500 kb ile indirdim ben ama iste crack hatalı galiba açılmıyor.
sleeping dogsu bendede açmadı hks.exe hatası veriyor
Bruglione
30-11-2012, 18:10
Bendede hiç hata vermiyor tıklıyorum tepki yok.
Edit : Birde Versiyon olayı var galiba..
morgy_drag
30-11-2012, 18:24
Medal of Honor Warfighter oynuyorum 3 gündür..
İyi diyebilirim..Aman aman superlik bir durum yok ama..
Sleeping dogs u kac kere tavsiye ettim buradan bilmiyorum ama indiren arkadaşlar pişman olmayacaksınız :)
Bruglione
30-11-2012, 18:26
Medal of Honor Warfighter oynuyorum 3 gündür..
İyi diyebilirim..Aman aman superlik bir durum yok ama..
Sleeping dogs u kac kere tavsiye ettim buradan bilmiyorum ama indiren arkadaşlar pişman olmayacaksınız :)
Crack vs. düzgün olan bi link verebilirmisin peki (torrent) İndirdim iyi oldugunuda cok okudum ama oynayamadım bi turlu :D
morgy_drag
30-11-2012, 18:49
Crack vs. düzgün olan bi link verebilirmisin peki (torrent) İndirdim iyi oldugunuda cok okudum ama oynayamadım bi turlu :D
Ben dvd ciden almıştım..
Yakındaysan gel dvd leri vereyim :D
Bruglione
30-11-2012, 21:11
Ben dvd ciden almıştım..
Yakındaysan gel dvd leri vereyim :D
sen en iyisini yapmısın :) simdi bi crack buldum sorunsuz calısıyor
h.guroglu
30-11-2012, 23:50
bu farcry da harita amma büyükmüş ya arkadaş ben bir oyunda bukadar büyük bir harita hiç görmemiştim diyebilirimki oyun dünyasının en büyük haritasını yapmış adamlar
işin garip tarafı düşmanlarla uğraştığınız yetmiyormuş gibi doğadaki yabani hayvanlarlada mücadele ediyorsunuz kaplan ayı yaban domuzu yabani köpekler adamı görür gürmez saldırmaya başlıyorlar
The Humble THQ Bundle (pay what you want and help charity) (http://www.humblebundle.com/) da çok güzel bir fırsat var techde de paylaşmak istedim buradaki arkadaşlarımızda yararlansın diye (reklam amaçlı paylaşıyorum sadece iyi bir fırsat olduğu için). 1 dolara sitedeki saints row hariç 6 orjinal oyunu(ki içinde metro 2033 var) averaj ödemeyi yaparsanızda saints rowla beraber 7 oyunu yaklaşık 5.50 dolara alıyorsunuz. ödemeden sonra hemen size key veriyor bunula steamden indiriyorsunuz oyunları. averaj bağış her an değişiyor ben aldığımda 5.27 dolardı şuan 5.70. sadece saints row ve metro 2033 için bile 6 dolara hayli hayli değer
sen en iyisini yapmısın :) simdi bi crack buldum sorunsuz calısıyor
link atsana ortak :D
Bruglione
01-12-2012, 00:35
link atsana ortak :D
Crack içinmi :)
Bruglione
01-12-2012, 00:38
50 tane indirdim bu galiba Sleeping.Dogs.v1.4.Proper.Crack..Fixed.rar (http://tr.rghost.net/39932111)
Bad-Fast
01-12-2012, 00:51
hitman bitti , bence oyun olayında zirvedir , senaryo müzik herşeyiyle çok güzel yapılmış :)
farcry çok fenaymış ya 1 gün içerisinde indi şimdi başladım oyunu oynamaya çok fena bişiy gerçekten :)
Buda Farcry 3 Cinematic Trailer Türkçe Dublaj
Farcry 3 Cinematic Trailer Türkçe Dublaj - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2z9xD3cdM3E#)!
Farcry 3 Cinematic Trailer Türkçe Dublaj - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2z9xD3cdM3E#)!
hitman bitti , bence oyun olayında zirvedir , senaryo müzik herşeyiyle çok güzel yapılmış :)
darısı benim başıma bazı bölümler saç baş yoldurur :D
50 tane indirdim bu galiba Sleeping.Dogs.v1.4.Proper.Crack..Fixed.rar (http://tr.rghost.net/39932111)
inmedi bende nedense
farcry çok fenaymış ya 1 gün içerisinde indi şimdi başladım oyunu oynamaya çok fena bişiy gerçekten :)
Buda Farcry 3 Cinematic Trailer Türkçe Dublaj
şu dublajla oyundan soğudum :D:D
Sleeping Dogs hızlı torrent linki aranmakta hala :)
initial-D
03-12-2012, 09:26
farming simulator 2013 oynayan var mı?
çiftçiler çıksın piyasaya :D
farming simulator 2013 oynayan var mı?
çiftçiler çıksın piyasaya :D
Bir kaç arkadaşım oynuyor sanırım :D merak etmiştin nasıl bir şey ? :D
2012'sini oynamıştım.. Canın sıkılır boşver :)
laptopa yeni oyun lazım valla oyun moyun yok pcde butun gun can skıntısından patlıyorum :D
şu özelliklere göre oyun tavsiye edebilcek var mı
Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30GHz
4GB RAM
AMD Radeon HD 7450M
W7 Home Basic
ulasoztas1
07-12-2012, 13:13
black ups 2 yi oynuyorum baya canlı olmuş :)
assassins creed 3 te şuan iniyor, ondan sonra da far cry ı indirdim mi tamamdır :D
onursumer
07-12-2012, 13:58
far cry yükledim
grafikler falan felaket iyi olmuş
yanlız 1-2 gorev yaptım şimdi boş boş geziyorum jiple çozemedim oyunu :D
far cry yükledim
grafikler falan felaket iyi olmuş
yanlız 1-2 gorev yaptım şimdi boş boş geziyorum jiple çozemedim oyunu :D
dağa taşa vur kendini işte ne güzel :D temiz hava alırsın :p
Bad-Fast
07-12-2012, 14:16
far cry ın grafikleri falan iyi de beni baydı oyun biraz oynayınca , en zevkli kısmı jeeple araçla dağ taş gezmesi gerisi monoton :)
Yeni çıkan most wanted'i oynıyan var mı ya
ilk araçla bi porsche yanına geldim o porsche'ye bindim biyere geldim ordan bütün harflere bastım yinede bişey olmuyor :S
gt5 academi edition aldım. normal gt5 save game çalışmadı. tecrübe eden var mı?
yusufcan_k
07-12-2012, 14:29
Yeni çıkan most wanted'i oynıyan var mı ya
ilk araçla bi porsche yanına geldim o porsche'ye bindim biyere geldim ordan bütün harflere bastım yinede bişey olmuyor :S
lastik yak yarışa geldigin yerde numpad le easydrive modu olması lazım 2468 tuşlarıyla ordan race yazıyordu sanırım onu sec sonra haritadan yeşil cizgiyi takip et ekranda sol tarafta kac km kaldıgınıda gösteriyordu geldiginde gaz frene aynu anda basıp lastik yap yarışa girersin..
Şehri gez araba ac :) porsche la oyun gecmez :)
onursumer
07-12-2012, 15:01
dağa taşa vur kendini işte ne güzel :D temiz hava alırsın :p
aynen oyle yapıyorum zaten arada 3-4 tane herif çıkıyor oldurup yoluma devam ediyorum :D
onursumer
07-12-2012, 15:04
gt5 academi edition aldım. normal gt5 save game çalışmadı. tecrübe eden var mı?
çalışmaması garip geldi ne gibi bir hata aldın ?
bende collector var kitap vs çıkan bir farklılık yok diye biliyorum
sadece 5 farklı premium chorome line araç vardı
Yeni çıkan most wanted'i oynıyan var mı ya?
oyun hakkında daha önceki yorumumu kopyalıyorum:
hem yeni bi oyuna sahip olmak hem de bugün upgrade ettiğim sistemimi şöyle bi test etmek için gittim 109 tl'ye kıyıp yeni most wanted aldım. yemin ederim hayatımda bu kadar amaçsız, boş beleş bi arcade oyun daha görmemiştim. sistemim takır takır çalışıyo ve grafiklere de diyecek yok, fakat o kadar amaçsız ve tatsız tuzsuz bi oyun ki lüks sporlarla orada burada bas bas gazlıyosunuz, gerisi zart zurt... keşke o paraya 5-6 tane mega fabrikalar belgesel serilerinden alıp izleseydim diyorum. güzelim kızımın rızkını şu oyuna verdim. elim kırılsa da diyorum ya neyse hayırlısı.
sizlere sadece ve sadece tek tavsiyem: sakın bulaşmayın!
morgy_drag
07-12-2012, 19:45
Farcry3 oynuyorum bikaç gündür..
Genel itibariyle grfikler iyi..
Oynanabilirlik aslında orta seviye ye göre biraz zor..Ama bu benim sevdiğim birşey..
Konu anlamında biraz saçma..
Ama olsun..genel anlamda iyi dyebiliriz.. 10 uzerınden 7 felan..
Biter sanırım birkaç güne..hitman i acayip merak ediyorum..
Bi sleeping dogs tadı nı alabilecekmiyiz.. :)
Bad-Fast
07-12-2012, 20:05
hem yeni bi oyuna sahip olmak hem de bugün upgrade ettiğim sistemimi şöyle bi test etmek için gittim 109 tl'ye kıyıp yeni most wanted aldım. yemin ederim hayatımda bu kadar amaçsız, boş beleş bi arcade oyun daha görmemiştim. sistemim takır takır çalışıyo ve grafiklere de diyecek yok, fakat o kadar amaçsız ve tatsız tuzsuz bi oyun ki lüks sporlarla orada burada bas bas gazlıyosunuz, gerisi zart zurt... keşke o paraya 5-6 tane mega fabrikalar belgesel serilerinden alıp izleseydim diyorum. güzelim kızımın rızkını şu oyuna verdim. elim kırılsa da diyorum ya neyse hayırlısı.
yazık olmuş valla ya , ben 2 gün oynadım oynu sildim direk çok kötü gerçekten , hitmanı para durumundan dolayı alamadım ama alıcam hakkını vermek lazım mükemmel çünkü ..
JosephuS
07-12-2012, 20:10
Need for speed Rezil gerçekten gazlamaktan başka bişi deil..
need for speedde yarışmak için değilde alıp gazlamak iki tur atmak drift yapmak güzel oluyor başka hiçbi bu numarası yok counter bile daha amaçlı
playhard
07-12-2012, 22:02
beyler grid 2 geliyor merak etmeyin hepimizin gazını alıcak!
böyle tipleri de anlamam :D oyunun demosu bu yüzden var arkadaş :D
Yanlış anlamayın da aranızda neredeyse 10 yaş var.
far cry3 çalışan düzgün bi torrent atarsanız süper olur indirdim bi tane 10gb boş çıktı :(
Yokmu Dirt 2 - Dirt 3 hastası olann ? :D
hitman turkce olarak geliyor!
TrGamer - Ulaş Karademir ile Hitman: Absolution röportajı - Röportaj-Söyleşi (http://www.trgamer.com/YaziDiger/ulas-karademir-ile-hitman-absolution-roportaji-roportaj-soylesi/1/2860.trg)
far cry3 çalışan düzgün bi torrent atarsanız süper olur indirdim bi tane 10gb boş çıktı :(
hani bi heves cips paketini açar kurcalardık içini, boş yok yazmasına rağmen taso çıkmazdı bazen, o hesap olmuş :D
Bad-Fast
09-12-2012, 21:25
benzetme güzel olmuş cidden öle :D
hani bi heves cips paketini açar kurcalardık içini, boş yok yazmasına rağmen taso çıkmazdı bazen, o hesap olmuş :D
Bgarenadan indirdim bende bos cıktı o an aynı bu sekil oldum :D
Shadow_Dancer
09-12-2012, 21:50
Dirt 3 torrenti olan var mıdır acaba?
cagri-35
09-12-2012, 22:00
gta V ne oldu ya
gta V ne oldu ya
bekliyoruz :rolleyes:
Bone-crusheR
09-12-2012, 22:21
Dirt 3 oynayıpta save yapmayı beceren varmı
:hahaha::hahaha: aynen öyle oldu valla dostum o kadar saat bekledim bide :D
dirt3 iyi hoşta tek sevmediğim yanı çok bekletiyor yarışlara girerken o yüzden soğudum oyundan
dirt3 de gymkhana dan başka bişey yapmazdım :D
S.Özeren
10-12-2012, 00:09
sen önce bi aynaya gidip kendi tipine baksan sanırım daha iyi olcak. adamla aranda 10 yaş fark var.
Beyler Far Cry ve Sleeping Dogs torrentler lazım olan birisi lütfen gönderebilirmi :) hızlı olursada sevinirim
sen önce bi aynaya gidip kendi tipine baksan sanırım daha iyi olcak. adamla aranda 10 yaş fark var.
arkadaşımız dikkat etmemiş galiba ama sorun değil. :)
arkadaşlar fifa 2013 çok güzel ama devamlı origin'le başlatmak zorundayız orijinalini oynamak için. her başlattığımızda siteden kullanıcı adı ve şifre istiyo, sonra doğrulayıp açıyo ve ben sinir oluyorum arkadaş.
yeni nesil most wanted berbat iğrençlik ötesi laf olsun torba dolsun hesabına uyaraktan yapılmış bir oyun bana kalırsa. Sadece grafiksel olarak oyun harika, onun yerine ben hitman absolution'u indirdim ve oynarken acayip zevkle oynuyorum ve bu senaryosuda çok iyi. yalnız bir kaç sorum var FarCry3 nasıl iyi mi ? ve Black Ops2'de ses sorunu var bunu çözen var mıdır ? Max Payne 3'te ne kadar crack yapsakta oyun açılmıyor.
Onurkk06
11-12-2012, 09:56
hitmani başladım oynamaya mükemmel olmuş
h.guroglu
11-12-2012, 16:44
yeni nesil most wanted berbat iğrençlik ötesi laf olsun torba dolsun hesabına uyaraktan yapılmış bir oyun bana kalırsa. Sadece grafiksel olarak oyun harika, onun yerine ben hitman absolution'u indirdim ve oynarken acayip zevkle oynuyorum ve bu senaryosuda çok iyi. yalnız bir kaç sorum var FarCry3 nasıl iyi mi ? ve Black Ops2'de ses sorunu var bunu çözen var mıdır ? Max Payne 3'te ne kadar crack yapsakta oyun açılmıyor.
farcry 3 mükemmel özellikle grafikler birçok bilgisayarı zorlıyacak cinsten harita çok büyük ben oyunu şimdilik bitirdim ama haritada açılmamış yığınla yer var
black ops da ben ses sorunu yaşamadım onuda bitirdim grafikler etkileyici
senin ses sorunu eğer yankı olayıysa çözümü oyunu aç açıldıktan sonra ctrl+alt+delete yap görev yöneticisini aç orda işlemler sekmesine tıkla black ops 2 diye bir çalışan dosya olacak sağ tıkla benzeşmeyi ayarla var ordaki işlemci işeretlerinin hepsi işaretli olacaktır eğer işlemcin çift çekirdek ise sadece 1 ini işaretle eğer 4 çekirdekli ise sadece 2 tanesini işaretle oyuna devam et
laptopa yeni oyun lazım valla oyun moyun yok pcde butun gun can skıntısından patlıyorum :D
şu özelliklere göre oyun tavsiye edebilcek var mı
Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30GHz
4GB RAM
AMD Radeon HD 7450M
W7 Home Basic
yok mu önerisi olan bu özelliklerle oynancak düzgün bi oyun ? :D
CooLeqenD
13-12-2012, 14:44
yok mu önerisi olan bu özelliklerle oynancak düzgün bi oyun ? :D
Sen git MARIO oyna lan Prensesi kurtar huehueuheh :hehe:
benim yeğen boş çıkan cips paketi ile ilgili bi mektup yazmıştı firmaya özür yazısı ile beraber 30 tane taso göndermişlerdi :D
Sen git MARIO oyna lan Prensesi kurtar huehueuheh :hehe:
sen lfs gel de bi ayagına saplıyım senin :D
CooLeqenD
13-12-2012, 14:56
sen lfs gel de bi ayagına saplıyım senin :D
Ayağını kaydırırım senin çocuk :D
he he yagmur yagıyomus :D
benim yeğen boş çıkan cips paketi ile ilgili bi mektup yazmıştı firmaya özür yazısı ile beraber 30 tane taso göndermişlerdi :D
Yok artık :D Vay be, azimliymiş abi senin yeğen de :D
h.guroglu
13-12-2012, 16:49
http://img94.imageshack.us/img94/5947/balksz1j.png
torrente düştü
1947 yılından 2012 yıllarına kadar en bilindik modelleriyle karşımızda similasyon ve arcade karışımı bir oyun tavsiye ederim
lethaldoze
13-12-2012, 18:46
torrente düştü
1947 yılından 2012 yıllarına kadar en bilindik modelleriyle karşımızda similasyon ve arcade karışımı bir oyun tavsiye ederim
yeni oyun arayışındaydım bu aralar çok sıkılıyordum. Bi pm gönderirmisin varsa şenlenelim :D
mertarıkan
13-12-2012, 18:51
Ferrari için bende pm istiyorum :)
h.guroglu
13-12-2012, 19:00
gönderildi.......
fifa 2013'te tespit ettiğim saçma ya da sinir bozucu özellikler:
-siena maçı ya da chelsea maçı olsun, büyük küçük maç demeden bütün maçlarda tribünler full+full dolu. daha da garibi hepsi ayakta ve hoplayıp zıplama derdinde.
-pc size gol atmak istiyosa bunu rahatça anlarsınız. her seken top rakibin önüne düşer, her zaman aynı derecede attığınız paslar rakibe gider yada tek adamla sizin üç oyuncunuzun arasından rahatça çıkarlar.
-neredeyse tüm rakip oyuncular o kadar iyi top saklama özelliğine sahipler ki sanarsınız hepsi birer iniesta ya da ibrahimovich. bazen o kadar çok gereksizce top saklarlar ki bunalım gelir.
-5-1 öndesiniz ve dakika 88, rakip öyle bi pres yapıyo ki bi gol daha atsalar kazanacaklar sanki. o vakitte dahi kabullenmiyolar yenilgiyi.
-yine 5-1 gibi çok farklı skorla önde olsanız bile rakip takım gol attığında oyuncuları çılgınca sevinir.
-ataklarda birçok kez çok daha müsait oyuncu varken, önü kapalı ya da zor oyuncuya pas atmaya çalışır sistem.
-defalarca kez 1 metre önünden top geçen ama hiç o topa yeltenmeyen, hatta aksi yöne doğru ilerleyen oyuncularınızı görürsünüz. kalas mısın, onu da mı benim kontrollerimle almaya istek duyacaksın?
-kendi ceza sahanızdaki karambollerde oyuncularınız felaket derecede saçmalayarak hareket ediyolar. bi türlü rahat paslarla oradan kurtulamıyolar. birbirine çarpan mı dersin, topu rakibin önüne atan mı dersin...
-oyun sistemi sizin kontrol altına alacağınız doğru oyuncuyu seçmekte birçok kez afallıyo. topa 2 metre yakında olan değil de 5 metre uzakta olan oyuncu tercih ediliyo.
-rakip takım oyuncu değiştirmeden önce çıkacak oyuncuyu yakın çekimde saniyelerce gösterir. esc, enter ya da s tuşu işlemez. o oyuncunun görüntüsünü sabırla izlemek zorundasınız.
-bütün kaleciler kalelerinden çıkmaya çok korkarlar. tek başınıza orta sahadan kaleye doğru ilerleseniz dahi ağızlarının içine girmenizi beklerler sanki. açılsana be adam!
yine de oldukça gelişmiş bi oyun. saçmalıklar silsilesi uzayıp gider ama aklıma gelenler bunlar. ;)
morgy_drag
13-12-2012, 19:33
Farcry3 bugün itibariyle bitti..
Yukarıda bir arkadaş daha demiş..Oyun bitti,daha doğrusu hikaye sonlandı ama hala daha ada da takılıcaz sanırım :)
Başlarda pek sarmadı fakat ortalara doğru fena akıcı ve çok iyi..
Sleeping dogs u çok begenmiştim..Şimdi düşünüyorum farcry mı slepping dogs mu diye..
Ama sleeping dogs en başından beri akıcılığından ötürü başta geliyor benim açımdan..
Sırada Hitman var..
Bakalım..Hayal kırıklığımı olacak yoksa sevecekmiyiz..
Ayağını kaydırırım senin çocuk :D
Son sürümde mi oynuyorsnz lfs?
torrente düştü
Ben de alabilir miyim pm?
Bir de şu sleeping dogs nasıl güzel midir?
Onurkk06
14-12-2012, 12:39
az önce ferrari legendsi oynadım atari bu sefer güzel bi iş çıkarmışa benziyor ama bazı detaylar eksik keşke arabaları şöyle inciğine cinciğine kadar inceleyebilseydik
fifa 2013'te tespit ettiğim saçma ya da sinir bozucu özellikler:
-siena maçı ya da chelsea maçı olsun, büyük küçük maç demeden bütün maçlarda tribünler full+full dolu. daha da garibi hepsi ayakta ve hoplayıp zıplama derdinde.
-pc size gol atmak istiyosa bunu rahatça anlarsınız. her seken top rakibin önüne düşer, her zaman aynı derecede attığınız paslar rakibe gider yada tek adamla sizin üç oyuncunuzun arasından rahatça çıkarlar.
-neredeyse tüm rakip oyuncular o kadar iyi top saklama özelliğine sahipler ki sanarsınız hepsi birer iniesta ya da ibrahimovich. bazen o kadar çok gereksizce top saklarlar ki bunalım gelir.
-5-1 öndesiniz ve dakika 88, rakip öyle bi pres yapıyo ki bi gol daha atsalar kazanacaklar sanki. o vakitte dahi kabullenmiyolar yenilgiyi.
-yine 5-1 gibi çok farklı skorla önde olsanız bile rakip takım gol attığında oyuncuları çılgınca sevinir.
-ataklarda birçok kez çok daha müsait oyuncu varken, önü kapalı ya da zor oyuncuya pas atmaya çalışır sistem.
-defalarca kez 1 metre önünden top geçen ama hiç o topa yeltenmeyen, hatta aksi yöne doğru ilerleyen oyuncularınızı görürsünüz. kalas mısın, onu da mı benim kontrollerimle almaya istek duyacaksın?
-kendi ceza sahanızdaki karambollerde oyuncularınız felaket derecede saçmalayarak hareket ediyolar. bi türlü rahat paslarla oradan kurtulamıyolar. birbirine çarpan mı dersin, topu rakibin önüne atan mı dersin...
-oyun sistemi sizin kontrol altına alacağınız doğru oyuncuyu seçmekte birçok kez afallıyo. topa 2 metre yakında olan değil de 5 metre uzakta olan oyuncu tercih ediliyo.
-rakip takım oyuncu değiştirmeden önce çıkacak oyuncuyu yakın çekimde saniyelerce gösterir. esc, enter ya da s tuşu işlemez. o oyuncunun görüntüsünü sabırla izlemek zorundasınız.
-bütün kaleciler kalelerinden çıkmaya çok korkarlar. tek başınıza orta sahadan kaleye doğru ilerleseniz dahi ağızlarının içine girmenizi beklerler sanki. açılsana be adam!
yine de oldukça gelişmiş bi oyun. saçmalıklar silsilesi uzayıp gider ama aklıma gelenler bunlar. ;)
tüm bunların üzerine az önce yaptığım birkaç maç sonunda sinir küpüne döndüm. onlar gol atmak istediklerinde ne attığınız pas yerini buluyo, ne çektiğiniz şut. her zaman milimetrik pas atan adam yanındakine topu veremez oldu. yeminle bi maçta 25-30 defa top karambolden çıktı, ulan hepsi mi onların önüne düşer! vallahi düştü billahi düştü. west bromwich bi top oynuyo, hele wigan; sanki barcelona, sanki real madrid! ayaklarından topu alamazsınız. yeter ki sistem size gol atmak istesin.
sonuç: bilgisayarımdan fifa'yı komple sildim. 99 tl daha gitti çöpe. daha da bulaşmam. oh be. :)
mechanic
14-12-2012, 13:12
tüm bunların üzerine az önce yaptığım birkaç maç sonunda sinir küpüne döndüm. onlar gol atmak istediklerinde ne attığınız pas yerini buluyo, ne çektiğiniz şut. her zaman milimetrik pas atan adam yanındakine topu veremez oldu. yeminle bi maçta 25-30 defa top karambolden çıktı, ulan hepsi mi onların önüne düşer! vallahi düştü billahi düştü. west bromwich bi top oynuyo, hele wigan; sanki barcelona, sanki real madrid! ayaklarından topu alamazsınız. yeter ki sistem size gol atmak istesin.
sonuç: bilgisayarımdan fifa'yı komple sildim. 99 tl daha gitti çöpe. daha da bulaşmam. oh be. :)
oyunu sana atacağını yapacağını bile bile oynamak da olmuyor işte...
sistem istedi mi nfs de polis yakalıyor, gta da ölüyon vuruluyon, uçağı toplayamıyon vs...
anlatamadım, pc size gol atmak istediğinde;
oyuncunuzun 5 metre uzağındaki önü bomboş adama pas vermek yerine defalarca rakibe hatalı pas vermesi. önü kapalı olsa tamam, kapatan rakibe versin.
25-30 defa karambolden çıkan topun her seferinde rakibin önüne düşmesi, evet her seferinde.
öncekilerle eşit şartlarda ve eşit sertlikte attığınız pasın bu sefer çok hızlı olup oyun alanını terketmesi.
sistem bize gol atsın ama bu şekilde değil. oyunun normal olanı yapmaması sinir bozucu.
torrente düştü
oyunu yükledimde kontrollerde klavye ayarlarını yapamadım.. yön tuşlarıyla oynayamıyorum.. nasıl ayarlanacagını bilen varmıdır ?
alper_pug
15-12-2012, 22:14
Ferrari için pm alabilir miyim bende size zahmet :D
ferrari için acil pm bende alayım :)
Ferrari ciddi güzel ve zevkli arkadaşlar kesinlikle tafsiye ederim.
klavye ayarlarını ben yaptım anlata bilirim
bi pm de ben alim ferrari için
Ferrari ciddi güzel ve zevkli arkadaşlar kesinlikle tafsiye ederim.
klavye ayarlarını ben yaptım anlata bilirim
nasıl ? :D
edit:klavyede bütün tuşlara basarken seçenekler çıktı ayarladım bende ama hangı tuşa basınca oldu valla bilmiyorum :D
dachosen
16-12-2012, 11:24
599 gto varmı :D
h.guroglu
16-12-2012, 12:24
p.m ler gönderildi
Fifa 2013 hatalarindan aklima pes 2013 deki bi hata geldi diger takimlarla olani hatirlamiyorum ama gs fb macinda tribunde gs formali ve fb formalilar yan yana duruyo
alper_pug
17-12-2012, 13:52
Hitman absolution ı açamıyorum abiler kardeşler :( tıklayınca hiç bir tepki vermiyor , yönetici olarak denedik oda olmuyor. Nette biraz araştırdım herkes steam kurunca düzeliyor diyor fakat steam kurulu zaten bilgisayarımda. Çözümü bilen varsa +rep :D
h.guroglu
17-12-2012, 16:37
Hitman absolution ı açamıyorum abiler kardeşler :( tıklayınca hiç bir tepki vermiyor , yönetici olarak denedik oda olmuyor. Nette biraz araştırdım herkes steam kurunca düzeliyor diyor fakat steam kurulu zaten bilgisayarımda. Çözümü bilen varsa +rep :D
steam ı sil en son sürümünü indirip kur sorun düzelicektir ben o şekilde çalıştırmıştım
Aynı sorun bende de var ve steam ne yazıkki son sürüm :( sanırım başka problem var
JosephuS
17-12-2012, 22:24
Aynı sorun bende de var ve steam ne yazıkki son sürüm :( sanırım başka problem var
Crack yükleniyorsa onunda son sürümünün olması gerekir..
alper_pug
18-12-2012, 03:58
abi yeni crack buldum , steam son sürüm ama hala tık yok bende :D
bilgisayarı güncelle düzeliyor
alper_pug
18-12-2012, 19:12
bilgisayarı güncelle düzeliyor
eyvallah sağolasın , güncelleyince halloldu sonunda :)
diablo alamayanlar ya da onlıne oyun oynamayı sevmeyenler ıcın:
neredeyse hersey 1e1 dıablo ıle aynı. oynanabılırlılık vs. ustune guzel grafıkler eklenmıs. aradıgım rpgyı buldum sonunda :)
http://megagames.com/sites/default/files/game-images/torchlight2.jpg
hitman oynayan arkadaşlar level 2nın ilk görevınde barmenin yanına gittikten sonra napıcaz acaba, bütün salon ateş etmeye başlıyo ölüyorum haliyle :D
varmı yardımcı olucak birisi ?
Onurkk06
23-12-2012, 21:01
hitman oynayan arkadaşlar level 2nın ilk görevınde barmenin yanına gittikten sonra napıcaz acaba, bütün salon ateş etmeye başlıyo ölüyorum haliyle :D
varmı yardımcı olucak birisi ?
sağda tuvalet gibi biyerde kol var onu indirince herkes birbirine girişmeye başlıyor yolda milleti döve döve gideceksin barmenin yanına bu arada oyun acaip sarıyor başına çöktümmü 2 saat kalkamıyorum öyle sarıyorum ki bazen yutkunmayı unutuyorum tükürüğüm boğazıma kaçdı ölüyodum daha yeni :D
sağda tuvalet gibi biyerde kol var onu indirince herkes birbirine girişmeye başlıyor yolda milleti döve döve gideceksin barmenin yanına bu arada oyun acaip sarıyor başına çöktümmü 2 saat kalkamıyorum öyle sarıyorum ki bazen yutkunmayı unutuyorum tükürüğüm boğazıma kaçdı ölüyodum daha yeni :D
tuvaletteki polisi öldürüp kıyafetini giydim, gittim konuştum barmenle geçtim bölümü şimdide silahla atış yapıcam ama al dedıgı silahlar kilitli kutuda duruyo :D oyun akışı güzel ama oturup düşünmek plan üretmek sıkıyo biraz :D
Onurkk06
23-12-2012, 21:11
o kızı geçmek baya zor kızı geçince silahları alıyosun zaten :) ump ile geçtim ben silah eğitim yerini :) zor ama zevkli baya orası
o kızı geçmek baya zor kızı geçince silahları alıyosun zaten :) ump ile geçtim ben silah eğitim yerini :) zor ama zevkli baya orası
Q ile otomatık vuruşdan asılıcam bakalım kızı geçemezsem, kızıda vururum :D
tuvaletteki polisi öldürüp kıyafetini giydim, gittim konuştum barmenle geçtim bölümü şimdide silahla atış yapıcam ama al dedıgı silahlar kilitli kutuda duruyo :D oyun akışı güzel ama oturup düşünmek plan üretmek sıkıyo biraz :D
Q ya bas kafalara sık 20şer 20şer baktın olmuyor mediuma al bölümü geç tekrar hard yaparsın abi :D
Q ya bas kafalara sık 20şer 20şer baktın olmuyor mediuma al bölümü geç tekrar hard yaparsın abi :D
telefonum çalmayaydı geçıcektım kızı :D bu akşamlık yeter bu kadar, evde hitman gibi sinerek iç güdülerle yürümeye başlamadan kapatıyorum oyunu yeter :D
Bruglione
23-12-2012, 22:37
Hitman 5 çalışmayı durdurdu diye bir hata alıyorum . Crack i düzgün calısan varsa link verebilirmi ?
p.m ler gönderildi
Rica etsem ferrari için bende bir pm alabilirmiyim??
bu hitmanın hardı niye bu kadar saçma gerçekte olsa adam anlamaz ama burdakiler iki saniyede neyin ne olduğunu anlıyor ilk defa bi oyunda hardın bu kadar zorladığını gördüm :D
h.guroglu
24-12-2012, 16:27
Rica etsem ferrari için bende bir pm alabilirmiyim??
gönderildi...........
İndirdim de kurulumuyla uğraşamadım.. Gittim orjinal aldım
Gerçekten başarılı
Polis helikopterinden kaçıyordum en son :)
h.guroglu
24-12-2012, 17:15
illa ki atışı geçmeniz gerekmiyor atış poligonun arkasından dolanıp korumalra görünmeden müdürün odasına geçip kasadan anahtarı alabilirsiniz ben o şekilde geçtimiştim o bölümü
Onurkk06
24-12-2012, 18:21
oyunu bitirdim bugün tadında olmuş oyun gerçekten batman arkham cityi oynamamıştım şimdi onu yüklüyorum
Farcry3 e basladim bugun baya sari sardi simdilik
h.guroglu
02-02-2013, 12:58
yaklaşık 3-4 gündür oynuyorum klavye ile gayet zevkli bir oyun ilk başta kontrollere alışmak biraz sorun oluyor ama alıştıktan sonra gayet güzel oynanıyor uçak ve helikopterlerle savaş pilotlarının yerine geçiyoruz günümüzdeki neredeyse bilinen tüm jetler ve helikopterler mevcut
ACE COMBAT ASSAULT HORIZON oyunun ismi buyrun ss ler
http://s.pro-gmedia.com/videogamer/media/images/xbox360/ace_combat_assault_horizon/screens/ace_combat_assault_horizon_165.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-6JxQj320Osw/TqwZLvEvaMI/AAAAAAAAAKU/KZylYhMOxqA/s1600/ace+combat+assault+horizon+plane+damage+details.jp g
http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2011/10/acahdlcasf-xshinden-ii-0204.jpg
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSAUJFx3H_QnJLyHSp1xBuDcWBskmDC9 MU9eJ9AkZMLcGXjPCJn
buda trailer
Ace Combat Assault Horizon: Official Trailer - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=3MNYruNnBzc)
3MNYruNnBzc
Hitman'de 1 tane oynama yolu yok o yuzden çok muhtesem olmus herkes kendi kafasına göre oynuyor bu sayede oyun her tip oyuncuya hitap ediyor.. Valla ben bi oturdum bitirmeden kalkamadım sonra tekrardan açtım bu sefer farklı bitirdim :) yeni hedefim yeniden daha farklı bitirmek :D
diablo alamayanlar ya da onlıne oyun oynamayı sevmeyenler ıcın:
neredeyse hersey 1e1 dıablo ıle aynı. oynanabılırlılık vs. ustune guzel grafıkler eklenmıs. aradıgım rpgyı buldum sonunda :)
http://megagames.com/sites/default/files/game-images/torchlight2.jpg
Bu oyunun ilkini oynamıstım cok agır kufurler ederek kapatmıstım çünkü salak salak inip duruyoduk baska bısey yapmıyoduk ama 2.si için güzel olcak diyorlardı eger oynadıysanız yorum alabılırmıyım?
Saints Row: The Third güzel bir oyuna benziyor şuan indiriyorum bakalım nasıl :)
Saints Row: The Third - Exclusive Gameplay trailer - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=eN2-WSyRuO0)
Saints Row: The Third - Exclusive Gameplay trailer - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=eN2-WSyRuO0)
lethaldoze
02-02-2013, 13:23
Bu test deiver ferrrari kapalı pist ve arabaları nasıl açıcaz. epey yarış yapıyorum eski arabalarla başlıo sürekli next race diyorum ama bitmek bilmio ve pist falan açılmadı. Save game de bulamadım netten.
Saints Row: The Third güzel bir oyuna benziyor şuan indiriyorum bakalım nasıl :)
Bu tarzda hayatımda oynadığım en efsane oyundur. Şiddetle herkese tavsiye ediyorum. Geyiğin dibine vurmuşlar. ve oyunun sonunu oynadığınızda kocaman bi hasss.. diyorsunuz. Grafikleri ve yaratıcılığı 10 numara. pc'yi de kasmaz rahat rahat oynanır 2 günde bitirilir.. :)
stratejıden hoslananlar :
2010 gercı cok yenı degıl ama total annıhılatıon tadında goruntuler mukemmel. kesınlıkle tavsıye ederım.
supreme commander II
http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/videogames/detail-page/B002BXN6GY-1-lg.jpg
mechanic
03-02-2013, 16:22
stratejıden hoslananlar :
2010 gercı cok yenı degıl ama total annıhılatıon tadında goruntuler mukemmel. kesınlıkle tavsıye ederım.
supreme commander II
http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/videogames/detail-page/B002BXN6GY-1-lg.jpg
Her an red alert2 veya generals indirip oynayabilirim.. Hatta age of 2 şHane olur
UFO: Enemy Unknown'u aldım geçen hafta.. Bugün bitirdim.. Eskiler bilir belki, 94'ün efsane oyunlarındandı..
UFO: Enemy Unknown'u aldım geçen hafta.. Bugün bitirdim.. Eskiler bilir belki, 94'ün efsane oyunlarındandı..
93-4 fury of the furries'tir benım ıcın de :)
Fury of the Furries Gameplay - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=q5EUpC2KtK4)
Her an red alert2 veya generals indirip oynayabilirim.. Hatta age of 2 şHane olur
age of pek degıl ama red alert gercekten daha ıyısı gelmedı. stratejının kultudur...
DoganSuper
03-02-2013, 18:41
vay arkadas pc oyunları kaldırmıyo ya :D
Bu oyunun ilkini oynamıstım cok agır kufurler ederek kapatmıstım çünkü salak salak inip duruyoduk baska bısey yapmıyoduk ama 2.si için güzel olcak diyorlardı eger oynadıysanız yorum alabılırmıyım?
valla cok oyun denedım dıablo dan sonra.
grafık olarak sacred-lokı vs hep basarılı oyunlar cıktı ama hıcbırınden bu kadar zevk almadım.ılk zorluk derecesınde bıtırdım.kesınlıkle dene derım zaten oyle 20gb lık bı oyun degıl.kota dostu :p
Bende burda görüp indirdim dün. Yeni başladım ama gerçekten çok başarılı
Low-Rider
03-02-2013, 20:29
Saints row acaip güzel zevkli bir oyundur.
Son zamanlarda beni de sürekli dürtüyor Age of Empires II yükle beni yükle beni diye ama ayıracak az bile olsa zaman yok.
sr3 ve ace combat'ı deneyeyım 1 :)
sr3 gta gıbı heralde :rolleyes:
saints row gta tarzıdır. benzeri olarak kesinlikle ve kesinlikle sleeping dogs u öneririm. daha önceki sayfalarda da önerdiğim gibi...
ayrıca çalışan bi gta san andreas linki atabilcek varmı tek part olması kaydı ile :D
yusufcan_k
03-02-2013, 21:04
yarış oyunu tavsiyelerinizi bekliyorum nfs dışında :)
yarış oyunu tavsiyelerinizi bekliyorum nfs dışında :)
grid.:icon_tup:
Sarper55
03-02-2013, 21:20
Football manager 2013 ten şaşmamak lazım. Son indirimle 30 tl ye de indi hemen aldım memnunum.
ulasoztas1
03-02-2013, 23:46
FarCry 3 e sardım bu aralar oyunu aşırı gerçekçi yapmışlar tavsiye ederim
grid.:icon_tup:
grid in en son hangi modeli var 2 si 3 ne bileyim . hiç oynamadım o seriyi de
grid in en son hangi modeli var 2 si 3 ne bileyim . hiç oynamadım o seriyi de
bende anlayamadım ama grid 2 iyidir :D
Test drive Ferrari legends kontroller çok kötü hele ki 125 F1 aman yarabbi...:D gerçi hepsinin tepkileri aynıda...:D
bende anlayamadım ama grid 2 iyidir :D
Bi ara indireyim :)
puzzle-platform sevenler mutlaka denesin :rolleyes:
The Cave Launch Trailer - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=p5br6aYHmqU)
cagri-35
03-03-2013, 11:17
Cities Xl Platinium
Şehircilik vs sevenler oynasın simcity tarzı ama tabı yenı sım cıty cok bomba gelıyor vıdeolardan gordugum kadarıyla o gelene kadar bu oyunun gıderı var :D
http://www.itusozluk.com/image/cities-xl_109008.jpg
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTvaQbMdstC4LA45ewkyVR6QdYP-t-bsXT02R7pZ3G4oMz5WNNn2w
http://wizzywizzyweb.gmgcdn.com/media/products/cities-xl-platinum/screenshots/large-5-640x350.jpg
ps3 de god of war ascension çıktı ***** .. ilk defa multiplayer modunu da koydular ..
abimle beraber oynamaya başladık .. takım olarak veya herkes tek şekli modları var ... bayrak kapmadan gladyatör olarak savaş vs vs .. oynayan varsa psn den eklesin... oldukça beğendim ben
http://i164.photobucket.com/albums/u34/byarfy/file-13.jpg
altugkocer
22-03-2013, 15:47
crysis 3 oynayan yok mu hiç? 1 le 2 nin eksikliğini hissettirmiyorsa başlayacam bende
önceki serilerini çok beğenmiştim
Onurkk06
22-03-2013, 19:09
bu aralar arkham city dead islan hawx 2 yi oynuyorum batman gene bir başyapıt olmuş ama oyunun ana hikayesi baya kısa olmuş
crysis 3 oynayan yok mu hiç? 1 le 2 nin eksikliğini hissettirmiyorsa başlayacam bende
Bende indirdim ama baslamadım henüz
Okan.A.A
22-03-2013, 23:27
ben oynadım hatta oyunda baya bi ilerledim bi yarısı bitmiştir muhtemelen eski serileri gibi acayip sarıyo en sevdiğim fps oyunu hatta türkçe konuşmalarından dolayı bu arada crysis 2 deki laz asker yok söylemeden geçmeyim :D
http://gamex.com.tr/web/wp-content/uploads/2012/11/crysis-3.jpg
crysis 3 kafayı yedırttı bana 8 gb ram 2 gb ekran kartı i5 ıslemcı var makına kendını sıkıntıya sokuyo o kadar muazzam :)
altugkocer
23-03-2013, 09:08
oh oh tamam ozaman en kısa sürede başlıyorum :D
Ali Burak Şık
24-03-2013, 20:32
Oyun piyasasından uzak kaldım bu aralar , şöyle abartılı araçların olmadığı serbest dolaşmalı bi oyun bilen var mı ? :D
crysis 3 tam hayal kırıklıgı oldu bende 3 gunde bıttı :( cok kısa yapmıslar oyunu
Salihcan
26-05-2013, 14:15
Oyunun direksiyon sistemi çok kötü
Tam battlefield almıştımki sinema öncesi reklamlarda Assasins Creed'i gördüm..
Assassins Creed IV Black Flag Special Edition PC (Ön Sipariş) | 71,99TL - D&R : Oyun-Konsol (http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Assassins-Creed-IV-Black-Flag-Special-Edition-PC-On-Siparis-//Oyunlar/Aksiyon/urunno=0000000457111)
Bu oyun direkt 4. müdür? Bir önceki üzerine ek görev midir? Bir önceki oyuna sahip olmamızı gerektirir mi?
İ7 720 1.6ghz islemcili 4 gb ramlı bi notebookta oynayabiliceğim adam akıllı bolüm geçmeli oyun neler olabilir tavsiyeleriniz bekliyorum
Assetto Corsa benim çok hoşuma gitti grafikleri ve fizik unsurları gayet iyi olmuş. Oyunu Steam'den alabilir veya ***** sitelerden indirebilirsiniz.
lethaldoze
12-11-2013, 19:53
Assetto Corsa benim çok hoşuma gitti grafikleri ve fizik unsurları gayet iyi olmuş. Oyunu Steam'den alabilir veya ***** sitelerden indirebilirsiniz.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/138927-assetto-corsa-gt5-vs-fm3e-rakip-12.html
konusu var forumda. Çok sağlam oyun çok...
Yeni wrc4 yükledim sony vaio ya simdi söyle bi sıkıntı var
ekran ayarı 1920x1080 de iken oyun bıldıgın donup kalıyor
1680x1050 de hiçbirşey yok gayet iyi ama ekran kuculuyor nvdia gt540m ekran kartı kullanıyorum bu pc yi yapanın aq o kadar yavaş nasıl bir yol izlemeliyim ?
8gb ram
gt540m ekran kartı
750 hdd
i7 2670QM işlemci
mert_can 41
13-11-2013, 19:23
Ne zamandır şu konuyu arıyodum iyi olmuş artık eski oyunlarımdan kurtulabilirim :D
edemirbas
13-11-2013, 19:38
Bana LFS gibi kontrolleriyle (w ile direksiyonu hızlı döndürme s ile yavaş döndürme özellikle), ince ayarlarıyla oynayabileceğim, tercihen gezmeli bir oyun lazım. LFS gibi pistte tek başıma takılsamda olur. Varmı bilen?
Bu arada Watch Dogs diye bir oyun çıkacak. Person of İnterest dizisini iizleyenler oyuna bir göz atmalılar bence
mert_can 41
13-11-2013, 19:51
Bana LFS gibi kontrolleriyle (w ile direksiyonu hızlı döndürme s ile yavaş döndürme özellikle), ince ayarlarıyla oynayabileceğim, tercihen gezmeli bir oyun lazım. LFS gibi pistte tek başıma takılsamda olur. Varmı bilen?
Bu arada Watch Dogs diye bir oyun çıkacak. Person of İnterest dizisini iizleyenler oyuna bir göz atmalılar bence
City car ve euro turck ta direksiyon ayarı yapılabiliyo ve bol bol geziliyo :)
edemirbas
13-11-2013, 20:21
City car ve euro turck ta direksiyon ayarı yapılabiliyo ve bol bol geziliyo :)
City car'ı oynadım, ama hızlı giderken direksiyon çok ani dönüyor koyuyorum karşıdan gelene :D
Euro truck'ta ayar var evet ama LFS'deki gibi bir ayar bulamadım. Hızlanınca yavaşlıyor direksiyon dönüşü ama düşük hızlarda hep aynı sürat. Birde frene çözüm bulsam süper olacak hemen duruyor yavaş giderken, vites fazla olduğu için kalkması zaman alıyor
mert_can 41
13-11-2013, 21:01
City car'ı oynadım, ama hızlı giderken direksiyon çok ani dönüyor koyuyorum karşıdan gelene :D
Euro truck'ta ayar var evet ama LFS'deki gibi bir ayar bulamadım. Hızlanınca yavaşlıyor direksiyon dönüşü ama düşük hızlarda hep aynı sürat. Birde frene çözüm bulsam süper olacak hemen duruyor yavaş giderken, vites fazla olduğu için kalkması zaman alıyor
Lfs oynamadım direksiyon tepkilerini bilmiyorum onun için euro turck ta frenden duruyo diye şikayet eden ilk kişisiniz her oynayan durama dığından şikayet eder fren ayarları mevcut euro turck ta hasasiyeti düşürüyo birde frene basarken ıslık sesi geliyosa retardad mı öyle birşey vardı çabuk durmak için oda açık olabilir :D
edemirbas
13-11-2013, 21:20
Lfs oynamadım direksiyon tepkilerini bilmiyorum onun için euro turck ta frenden duruyo diye şikayet eden ilk kişisiniz her oynayan durama dığından şikayet eder fren ayarları mevcut euro turck ta hasasiyeti düşürüyo birde frene basarken ıslık sesi geliyosa retardad mı öyle birşey vardı çabuk durmak için oda açık olabilir :D
yok onlar kapalı :D aslında benim sorunum araçtaki 2000bg motora 16 vitesin çok gelmesi durdumu kalkması zaman alıyor :D Yüksek hızlarda haklısınız, bu seferde araç durmuyor, gdeceğim yere yolda yüzde 50-60 hasarla gidiyorum basarsam (takla atıyorum da :D )
attım 2000bg'i volvoya, koydum 10 vites şanzumanı otobanda rolling yapıyorum :D
mert_can 41
13-11-2013, 21:28
yok onlar kapalı :D aslında benim sorunum araçtaki 2000bg motora 16 vitesin çok gelmesi durdumu kalkması zaman alıyor :D Yüksek hızlarda haklısınız, bu seferde araç durmuyor, gdeceğim yere yolda yüzde 50-60 hasarla gidiyorum basarsam (takla atıyorum da :D )
attım 2000bg'i volvoya, koydum 10 vites şanzumanı otobanda rolling yapıyorum :D
takla atma sorunu için şase bölümünden 6x2 mi ne vardı en çok teker sayısı olanı alın tam hatırlamıyorum sayıyı şimdi onla takla atma sorunu ortadan kalkıyo bir de dorse nin cinsine göre araba ve kısa dorseler takla atırıyo :D
edemirbas
13-11-2013, 21:43
takla atma sorunu için şase bölümünden 6x2 mi ne vardı en çok teker sayısı olanı alın tam hatırlamıyorum sayıyı şimdi onla takla atma sorunu ortadan kalkıyo bir de dorse nin cinsine göre araba ve kısa dorseler takla atırıyo :D
olabilir aslında, şu an kullandığım tır 4x2, 6x4 alıp sürmek lazım ama kapattım şimdi :D
arkadaşlar Last of us tarzı RPG mi adventure mi deniyor artık o tarz oyun var mı tavsiye edebileceğiniz ? Efsane mutlaka oynanlamı dediğiniz hikayesi olan oyunlar ilgimi çekiyor.
Yeni wrc4 yükledim sony vaio ya simdi söyle bi sıkıntı var
ekran ayarı 1920x1080 de iken oyun bıldıgın donup kalıyor
1680x1050 de hiçbirşey yok gayet iyi ama ekran kuculuyor nvdia gt540m ekran kartı kullanıyorum bu pc yi yapanın aq o kadar yavaş nasıl bir yol izlemeliyim ?
8gb ram
gt540m ekran kartı
750 hdd
i7 2670QM işlemci
Güncelllllll :soru:
arkadaşlar off road simülasyonu tarzı bi oyun var mı bildiğiniz ?
arkadaşlar Last of us tarzı RPG mi adventure mi deniyor artık o tarz oyun var mı tavsiye edebileceğiniz ? Efsane mutlaka oynanlamı dediğiniz hikayesi olan oyunlar ilgimi çekiyor.
Third person shooter olarak geçiyor .. eğer yanınızda co-op splitscreen oynayacak adam varsa ps3 için army of two 1-2-3
xbox a özel gears of war 1-2-3 vs
splintercell blacklist vs serisi çok çok güzeldir ..
Last of us'ın yapımcısının Naughty dog'un önceki çok beğenilen oyunları var mesela
Uncharted 1-2-3 mutlaka oynamalısın .. ps3 e özeldir ve muhteşem oyunlardır bence..
FPS oynarım dersen de kesinlike killzone 1-2-3-shadowfall oynamalısın
iyi geceler , abimle uzun zamandır yeni oyunlar bakıyoruz ama sarmıyo çoğu 2 gün oynayıp bırakıyoruz , uzun süre knight , metin2 falan oynadık onların tadını vermiyo hiç bi oyun. önerebileceğiniz strateji , yada mmo tarzı oyun tavsiyelerinizi bekliyorum
arkadaşlar off road simülasyonu tarzı bi oyun var mı bildiğiniz ?
Spin Tires ve Off Road Drive oyunlarına bakabilirsiniz.
Spin Tires ve Off Road Drive oyunlarına bakabilirsiniz.
spin tires demoydu full ü çıktı mı? off road drive ın videoları çok iç açıcı durmuyo
spin tires demoydu full ü çıktı mı? off road drive ın videoları çok iç açıcı durmuyo
Hayır tam sürümü çıkmadı fakat developer sürümüne yapılan modlarla oynatıyor kendini
lan game oynayabileceğimiz age of hariç başka hangi oyunları tavsiye edersiniz ?
Korku oyunu sevenler outlastı indirsin böyle bir oyun yok acayip ürkütücü gerçi ben çok oynayamadım bana göre değil :D ama sevenler mutlaka indirsin merlinin kazanında incelemesini yapmışlar yazıyı aynen paylaşıyorum.
Outlast’ı oynamayı düşünenler için bir uyarı yapmam gerekiyor, bir takım panik bozukluklarınız varsa, kalbinizle ilgili sorunlarınız varsa, epilepsi gibi çeşitli krizlerle ilgili geçmişiniz varsa, bu oyunu oynamayın. Outlast, en başından beri, her anında sizi sürekli olarak tehdit ve baskı altında tutacak, psikolojinizi yıpratacak ve vahşeti beyninizde simüle edecek bir yapım.
Outlast sürekli olarak vahşetin peşinizden geldiği, nefes almak için bir dakikanızın bile olmadığı ve her adımda sizi öldürmeye çalışan varlıkların bulunduğu bir oyun.
Korku yapımları, oyun olsun, film olsun, özellikle son 5 yıldır, gösterilmemesi gerekeni size göstermeyerek işin vahşet kısmından kopup korku kısmına odaklanırken, Red Barrels, bu trende meydan okur bir şekilde Outlast’te vahşete bütün çıplaklığı ile oyuncunun tanık olmasına izin veriyor.
Grafiksel anlamda gerçekten rahatsız edici şeyler göreceksiniz (tuvaletlerin içerisinde bulunan kesik kafalar ve daha burada yazmayı tercih etmediğim onlarca rahatsız edici imaj) bu sebeple yukarıda yazdığım uyarıyı dikkate almanız gerçekten psikolojik sağlığınız için önemli.
Outlast oyuncuya rahat vermiyor, FPS kamerasının psikolojik ağırlığını ise her adımda hissediyorsunuz, bakmak zorundasınız, etrafınızda olan biten her şeye bakmalısınız, bakmazsanız atacağınız diğer adım ölümden çok daha kötü şeylere sebebiyet verebilir. Üstelik bir gazeteci olarak, görebildiğiniz her şeyi görmeli, tecrübe etmelisiniz.
Oyunda karakterimiz Miles Upshur, “yanlış” giden şeylerin olduğu bir akıl hastanesini araştıran bir gazeteci kendisi ve bu uğurda görevini yapmak için kendinden daha fazlasını riske attığını söyleyebilirim.
Bir gazeteci olarak, kendinizi savunma konusunda çok bir şey bilmiyorsunuz, zaten kendinizi savunamıyorsunuz. Sıkıntılı durumlarda yapmanız gereken tek şey ya kaçmak ya da aklınıza gelen en mantıklı saklanma noktasını bulmak, tabii bazen sizin aklınıza gelen başka varlıkların da aklına gelebiliyor.
Oyunda silah yok fakat silahtan çok daha fazla işinize yarayacak kameranız var. Kamera binlerce manyak yaratığın olduğu bir akıl hastahanesinde ne işime yarayacak diye sorduğunuzu duyar gibiyim, emin olun kameranın gece görüş özelliği pek çok kez hayatınızı kurtaracak, bu sebeple kamera diyip geçmeyin. Tabii ortada bir kamera olduğu için, sürekli olarak pili bitmesi işten bile değil. Yani kurşun arayacağınıza pil arıyorsunuz, kameranın bir kere pili bitti mi karanlıkla başbaşa bir dans başlıyor ve bu dans epey ölümcül olabiliyor, o değil de amma kamera demişim.
Outlast, gerçekten muhteşem bir atmosfere sahip. Bir korku oyunu olarak atmosferini hem muhteşem müziklerle, hem karakterleriyle hem de görsel alt yapısı ile bu denli destekleyen korku oyunu az bulunur bir nimet açıkçası.
Korku oyunlarını benim gibi seviyorsanız, Outlast, şu sıralar sizin için tam anlamıyla bir nimet, hikayesiyle, atmosferiyle, size yaşatttığı uzun süre aklınızdan çıkmayacak anlarıyla, en sevdiğiniz korku yapımları arasına kafadan girecektir.
Onurkk06
16-02-2014, 17:53
Korku oyunu sevenler outlastı indirsin böyle bir oyun yok acayip ürkütücü gerçi ben çok oynayamadım bana göre değil :D ama sevenler mutlaka indirsin merlinin kazanında incelemesini yapmışlar yazıyı aynen paylaşıyorum.
Outlast’ı oynamayı düşünenler için bir uyarı yapmam gerekiyor, bir takım panik bozukluklarınız varsa, kalbinizle ilgili sorunlarınız varsa, epilepsi gibi çeşitli krizlerle ilgili geçmişiniz varsa, bu oyunu oynamayın. Outlast, en başından beri, her anında sizi sürekli olarak tehdit ve baskı altında tutacak, psikolojinizi yıpratacak ve vahşeti beyninizde simüle edecek bir yapım.
Outlast sürekli olarak vahşetin peşinizden geldiği, nefes almak için bir dakikanızın bile olmadığı ve her adımda sizi öldürmeye çalışan varlıkların bulunduğu bir oyun.
Korku yapımları, oyun olsun, film olsun, özellikle son 5 yıldır, gösterilmemesi gerekeni size göstermeyerek işin vahşet kısmından kopup korku kısmına odaklanırken, Red Barrels, bu trende meydan okur bir şekilde Outlast’te vahşete bütün çıplaklığı ile oyuncunun tanık olmasına izin veriyor.
Grafiksel anlamda gerçekten rahatsız edici şeyler göreceksiniz (tuvaletlerin içerisinde bulunan kesik kafalar ve daha burada yazmayı tercih etmediğim onlarca rahatsız edici imaj) bu sebeple yukarıda yazdığım uyarıyı dikkate almanız gerçekten psikolojik sağlığınız için önemli.
Outlast oyuncuya rahat vermiyor, FPS kamerasının psikolojik ağırlığını ise her adımda hissediyorsunuz, bakmak zorundasınız, etrafınızda olan biten her şeye bakmalısınız, bakmazsanız atacağınız diğer adım ölümden çok daha kötü şeylere sebebiyet verebilir. Üstelik bir gazeteci olarak, görebildiğiniz her şeyi görmeli, tecrübe etmelisiniz.
Oyunda karakterimiz Miles Upshur, “yanlış” giden şeylerin olduğu bir akıl hastanesini araştıran bir gazeteci kendisi ve bu uğurda görevini yapmak için kendinden daha fazlasını riske attığını söyleyebilirim.
Bir gazeteci olarak, kendinizi savunma konusunda çok bir şey bilmiyorsunuz, zaten kendinizi savunamıyorsunuz. Sıkıntılı durumlarda yapmanız gereken tek şey ya kaçmak ya da aklınıza gelen en mantıklı saklanma noktasını bulmak, tabii bazen sizin aklınıza gelen başka varlıkların da aklına gelebiliyor.
Oyunda silah yok fakat silahtan çok daha fazla işinize yarayacak kameranız var. Kamera binlerce manyak yaratığın olduğu bir akıl hastahanesinde ne işime yarayacak diye sorduğunuzu duyar gibiyim, emin olun kameranın gece görüş özelliği pek çok kez hayatınızı kurtaracak, bu sebeple kamera diyip geçmeyin. Tabii ortada bir kamera olduğu için, sürekli olarak pili bitmesi işten bile değil. Yani kurşun arayacağınıza pil arıyorsunuz, kameranın bir kere pili bitti mi karanlıkla başbaşa bir dans başlıyor ve bu dans epey ölümcül olabiliyor, o değil de amma kamera demişim.
Outlast, gerçekten muhteşem bir atmosfere sahip. Bir korku oyunu olarak atmosferini hem muhteşem müziklerle, hem karakterleriyle hem de görsel alt yapısı ile bu denli destekleyen korku oyunu az bulunur bir nimet açıkçası.
Korku oyunlarını benim gibi seviyorsanız, Outlast, şu sıralar sizin için tam anlamıyla bir nimet, hikayesiyle, atmosferiyle, size yaşatttığı uzun süre aklınızdan çıkmayacak anlarıyla, en sevdiğiniz korku yapımları arasına kafadan girecektir.
half life ın ilerlemelisinde bile tırsardım (gerçi kaç sene oldu) bu oyunda düşünemiyorum :D
half life ın ilerlemelisinde bile tırsardım (gerçi kaç sene oldu) bu oyunda düşünemiyorum :D
bu yazıyı okuyunca bile korkutuyor birde yeni grafiklerle düşün :D
güzel bölüm geçmeli oyun tavsiyesi olan var mı?
korku + shoot them up ıstıyorsanız > f.e.a.r :)
korku + action > resident evil (ozellıkle ilk 2si :D)
korku + shoot them up ıstıyorsanız > f.e.a.r :)
korku + action > resident evil (ozellıkle ilk 2si :D)
abi korkusuz aksiyon lazım :D:D
onursumer
17-02-2014, 20:54
ps4 e the crew diye bir oyun geliyor videolarını izledimde çok eğlenceli olucak gibi :D
steam de al diyebiliceğiniz bir oyun varmı ?
last uf us ' u oynayan varmı :)
last uf us ' u oynayan varmı :)
kesinlikle severek oynanır.. ben uncharted 1-2-3 bitirmiştim vita da da uncharted golden abyys bitirmiştim , onlara benziyor oynanış açısından..
last of us ın hikayesi çok güzeldi , hatta etkilenmiştim bitirdiğimde baya.
h.guroglu
04-07-2014, 21:11
http://resim.torrent-oyun.com/s1/qq7rlq.png
http://resim.torrent-oyun.com/s1/t1lbsuy.jpg
http://resim.torrent-oyun.com/s1/1vxv.jpg
http://resim.torrent-oyun.com/s1/2bcb.jpg
http://resim.torrent-oyun.com/s1/4nwn.jpg
Lot9ulWTit8
sniper elite daha önceki serileri gibi buda çok iyi olmuş sniper oyunlarını sevenlere tavsiye ederim
lethaldoze
04-07-2014, 22:10
nedense sniper ghost warior'ı oynadıktan sonra sniper elite tırt geliyor :D
h.guroglu
05-07-2014, 00:03
ghost wariorda arşivimde onuda oynuyorum arada ama o çıkmayınca idare ediyoruz bunlarla işte
edemirbas
08-07-2014, 00:22
Sniper Elite'in merminin girdiği yeri falan göstermesi hoşuma gitti ama ben incelemelere vs. bakınca ghost warrior 2'yi kurdum. Ekran kartım dandik olduğu için 800*600 en düşük ayarlarda oynayabiliyorum ancak kasmadan ama detaylar güzel yinede :D
Silkroad ayarında MMORPG önerebilecek varmı? Metin2, Cabal ve Star Wars hariç :D
arkadaşlar GTA5 bilgisayarda çıkacak mı bunu bilen biri var mı_? Kasım diye okudum bi yerde ama _?
arkadaşlar GTA5 bilgisayarda çıkacak mı bunu bilen biri var mı_? Kasım diye okudum bi yerde ama _?
kesin bir tarih yok, sadece 2014 sonbaharı olduğu biliniyor.
ps4 versiyonu ile aynı anda çıkacak.
edt: oyun çıkana kadar watch dogs'u tavsiye ederim.
Sony Ps3 12Gb M Chassis Eur Black - Vatan Bilgisayar (http://www.vatanbilgisayar.com/ps3-12gb-m-chassis-eur-black-12054.html)
Fiyat pahalı mı sizce ? Oyun falan da yok herhalde içinde .
Cankaraca
09-07-2014, 14:15
Sony Ps3 12Gb M Chassis Eur Black - Vatan Bilgisayar (http://www.vatanbilgisayar.com/ps3-12gb-m-chassis-eur-black-12054.html)
Fiyat pahalı mı sizce ? Oyun falan da yok herhalde içinde .
Evet oyun yok yanında. Fiyat konusuna gelince ; Ben geçen sene Temmuz'da 500 GB lık olanını 700e almıştım Bimeks'ten.
Yiğit G.
09-07-2014, 14:32
wolfenstein the new order
güzel oyun sevenlere tavsiye ediyorum... Hikayesi acaip güzel.. sinematikleri de öyle... 50gb zaten oyun pc için olanı... Ben sadece haftasonları oynuyorum 2-3 saat.1 aydır bitiremedim oyunu , uzun galiba.Robotlar falan çok basarılı.Çok oyun oynamam ama dishonored dan sonra oynadıgım en iyi oyun diyebilir şu son birkaç senedir.
Bende oyniyim dedim ama call of duty tarzında biraz... Koştura koştura adam vura vura gidiyorsun..Hikayesi ve anlatımı güzel ama tarzını pek sevmedim.
onursumer
30-07-2014, 14:33
nezamandır aklımda spintires satın alan varmı merak ediyorum alsammı almasammı diye :D
SPINTIRES (http://store.steampowered.com/app/263280/)
YunuscanVg
30-07-2014, 17:16
nezamandır aklımda spintires satın alan varmı merak ediyorum alsammı almasammı diye :D
SPINTIRES (http://store.steampowered.com/app/263280/)
ben torrent çektim 400 mb bişeydi zaten bence once torrent çek begenirsen para ver 30 dolar boşa gıtmesın
SPINTIRES nasıldır ındırmeye değermı ?
onursumer
30-07-2014, 22:43
SPINTIRES nasıldır ındırmeye değermı ?
bende demo çekiyorum denicem biraz ona gore alıcam :)
arkadaşlar arada bişi sorcam. GTA 5 bilgisayarda çıkacak mı? bilgisi olan var mı_?
onursumer
30-07-2014, 22:51
arkadaşlar arada bişi sorcam. GTA 5 bilgisayarda çıkacak mı? bilgisi olan var mı_?
kesin çıkıcakta bekliyor herkes :D eğer bir erteleme vs olmazsa aralık gibi çıkması gerek
Grand Theft Auto V on Steam (http://store.steampowered.com/app/271590/)
amazon pre orderda birçok yerde oyle
Amazon.com: Grand Theft Auto V - PC: Video Games (http://www.amazon.com/Grand-Theft-Auto-V-PC/dp/B00KVXB5YQ/?_encoding=UTF8&camp=1789&creative=9325&linkCode=ur2&tag=rockgame-20)
kesin çıkıcakta bekliyor herkes :D eğer bir erteleme vs olmazsa aralık gibi çıkması gerek
Grand Theft Auto V on Steam (http://store.steampowered.com/app/271590/)
amazon pre orderda birçok yerde oyle
Amazon.com: Grand Theft Auto V - PC: Video Games (http://www.amazon.com/Grand-Theft-Auto-V-PC/dp/B00KVXB5YQ/?_encoding=UTF8&camp=1789&creative=9325&linkCode=ur2&tag=rockgame-20)
sağolasın :D ona göre kasayı yeniliceğim :D ps arkadaşlar bitirdi bıktılar biz hala bekliyoruz
altugkocer
31-07-2014, 08:32
SPINTIRES hakkında yorumları bekliyoruz :)
spıntıres in demosunu inidrdim denemek için, cok hosuma gitti bugün full ünü indirip oynıcam :D
onursumer
31-07-2014, 16:05
sağolasın :D ona göre kasayı yeniliceğim :D ps arkadaşlar bitirdi bıktılar biz hala bekliyoruz
bende çok oldu ps3 de bitireli :D
spintires in demosu çok eğlenceli geldi banada ki hiç güncelleme almamış haliymiş bu
kampanyamı beklesem hemen alsammı bilemedim :D
Red Dead Redemption 2 ile ilgili bi gelişme var mı, bilgisi olan var mı acaba? 2014 sonu tanıtımı yapılacak deniyor ama??
onursumer
01-08-2014, 18:32
Red Dead Redemption 2 ile ilgili bi gelişme var mı, bilgisi olan var mı acaba? 2014 sonu tanıtımı yapılacak deniyor ama??
net bir duyuru yok 2014 sonu kesinleşir tarihi diye tahmin ediyor herkes
Spin Tires indirecek olanlara tavsiye ; development demo indirin .. Kendi forumu dahil birçok yerden Kamyon,Jeep,Araç vs indirip ekleyebilirsiniz oyun içine.. Rubicon,Land,Unimog falan ...
Bu spintires dan bi cacık anlamadım, amaç ne :D Dağları deldim tek başıma şarkısına mı yapıldı bu oyun :D
(Ps3) Fifa 15 için 178 liradan ön sipariş mi verilmeli yoksa çıktıktan bir ay sonra mı uygun fiyata alabilir miyim ? Fifa 13'te çıkınca alırım dedim rahat 10 yer gezip bulamayıp internetten sipariş vermiştim.
the battle for mıddle earth2 tarzı strateji oyunu tavsiye edecek olan varmı?
By_Carizma
06-09-2014, 11:02
"Spintires" isimli oyuna sardım bu aralar oyunun amacı çamurlu yollarda yük taşımak :) birkaç video ekliyeyim, offroad ve euro truck gibi oyun sevenler mutlaka bunuda sevecektir :)
lRy1TLhsjU0
http://www.youtube.com/watch?v=lRy1TLhsjU0
Sx96RkNHIGc
http://www.youtube.com/watch?v=Sx96RkNHIGc
h.guroglu
06-09-2014, 21:17
ya bende oynuyorumda bu diğer araçları nasıl açıcaz onu çözemedim ben bir türlü koca arazide tek başına dolanıp duruyorum oda bayıyor haliyle bir süre sonra
Spin Tires indirecek olanlara tavsiye ; development demo indirin .. Kendi forumu dahil birçok yerden Kamyon,Jeep,Araç vs indirip ekleyebilirsiniz oyun içine.. Rubicon,Land,Unimog falan ...
mercedes g, jeep cherooke modları ekledim listede gözüküyor ancak oyuna eklenmiyor ,sorun ne olabilir?
Videodaki gibi yaparsanız eklenecektir. Ben birçok araç ekledim ancak bazılarını ekleyemedim hata verdi. Birkaç farklı araçta deneyin derim ..
http://www.youtube.com/watch?v=K_oe_0WG-Us
http://www.youtube.com/watch?v=K_oe_0WG-Us
Forza Horizon 3 geliyor...
https://www.facebook.com/XboxTR/videos/1129337183775030/
horizon 3 geliyor biz hala ps4'e gt sport bekliyoruz. Ufukta gt 7 görünmüyor. Ulan neye elimizi atsak kuruyor yahu. =(
No Mans Sky çıktı sanırım deneyen birileri var mı? Söz edildiği kadar iyi mi çok merak ediyorum bir kaç gameplay izledim ama pek anlamadım
ps4'e gt sport 2017 ye kaldı...
No Man Sky çıktı. Çok sağlam bir oyun olabilirdi, fakat yapımcı firma çok garip saçmalıklarda bulundu. Ücret ödemeyecekseniz : ) edinip bir kaç gününüzü, belki bir kaç saatinizi ayırabilirsiniz... Bu sizin sıkılganlığınıza bağlı. : )
Fakat, çılgın bir kimse değilseniz, bu oyuna para vermemenizi öneririm dostlar. Öyle ki, oyun çıktığı günden bu güne şöyle bir grafik çiziyor;
http://puu.sh/qMIxP/01c2087717.jpg
Sözün özü; oyun balon arkadaşlar.
The order ve uncharted collection oynayan oldu mu ?
Gran Turismo Sport — PSX16 Official Trailer (4K) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=gwQtKkoJk9c)
https://www.youtube.com/watch?v=gwQtKkoJk9c
The order ve uncharted collection oynayan oldu mu ?
the orderi oynadım.. Unchrarted 4 u oynadım.. bildiğin filmin içindesin muhteşem bir oyun eşim ben oynarken cayını falan demledi oturdu izledi oderece güzel uncharted 4.
leventrc
06-12-2016, 16:28
Gran Turismo Sport — PSX16 Official Trailer (4K) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=gwQtKkoJk9c)
https://www.youtube.com/watch?v=gwQtKkoJk9c
Gran Turismo Sport tam olarak ne olarak çıktı? Yani isim değişikliğiyle Gran Turismo 7 yerine mi çıktı? Yoksa bir ara modelmi?
the orderi oynadım.. Unchrarted 4 u oynadım.. bildiğin filmin içindesin muhteşem bir oyun eşim ben oynarken cayını falan demledi oturdu izledi oderece güzel uncharted 4.
Unchartes 4 ü ben de bitirdim bu dediğim collection serisi
Gran Turismo Sport tam olarak ne olarak çıktı? Yani isim değişikliğiyle Gran Turismo 7 yerine mi çıktı? Yoksa bir ara modelmi?
Aslında tam olarak 7 denemez. Ben 7 den önceki ara seri olarak görüyorum . FIA ile yapılan anlaşmadan dolayı sport olarak isimlendirildi. Yani GT-Sport ta özellikle online e-sport yarışları yapılacak. Hatta sonucunda FIA tarafından ödül verilecek Ama tek kişilik kariyer modu da olacak.
Unchartes 4 ü ben de bitirdim bu dediğim collection serisi
up up up....
up up up....
Coll serisi 1-2-3 var içinde abi..Yani daha öncesinde oynadıysan bi esprisi yok..Ama oyun her türlü oynanır yani bunu herkes biliyo :)
Gran turismo sport kapalı test sürümünü deneyen oldu mu? =) Benim hoşuma gitti tam sürümü sabırsızlıkla bekliyorum. DAha önce hesabından gt oynayanlara öncelikle göndermişler davetiyeyi.
Hitman, Uncharted, GTAV daha bitmemişken gidip witcher 3ü aldım
efsaneymiş..
onursumer
17-04-2017, 18:57
Gran turismo sport kapalı test sürümünü deneyen oldu mu? =) Benim hoşuma gitti tam sürümü sabırsızlıkla bekliyorum. DAha önce hesabından gt oynayanlara öncelikle göndermişler davetiyeyi.
ben hepsini oynadım kayıtta oldum gelmedi davetiye :D
ben hepsini oynadım kayıtta oldum gelmedi davetiye :D
Bahtsızlık. =)
3 araç var betada her araç için de bir pist var.
Wİllow spring - Genesis coupe 3.8
Dragon tail - corvette c7
Ring - Reno rs 01
lethaldoze
17-04-2017, 19:36
Gt falan yine aşkım depreşti. Ne zamandır assetto corsada ringde gazlayamıyorum.
t500rs alıcam, almaya karar verdiğim günden beri amazon.de türkiye gönderimi yapmıyor.
Amazon.com da gönderiyor ama 2 katı fiyata. Kaldım dreksiyonsuz.
onursumer
17-04-2017, 21:48
Gt falan yine aşkım depreşti. Ne zamandır assetto corsada ringde gazlayamıyorum.
t500rs alıcam, almaya karar verdiğim günden beri amazon.de türkiye gönderimi yapmıyor.
Amazon.com da gönderiyor ama 2 katı fiyata. Kaldım dreksiyonsuz.
takip etmek lazım ben g29 ve g920 +shifterıde amazondan aldım illaki denk geliyor fakat amazon.de veya com olarak şartlamayın kendinizi
ben g920 yi amazon.co.uk den almıştım mesela , amazon.it , es , fr kampanyalar çok değişiyor :)
Takılma olmadı mı ben şimdi baktım 150 pound. 700 tl yapıyor + %18 vergi desek 130 da o. 830 a glemiş oluyor baya baya yarısı iç market bedelinin. Kargo olayı nasıl? Ebay gibi seçtiğinde rakam vermedi. UK ücretsiz diyor fakat başka adres seçtim detay göstermedi.
onursumer
17-04-2017, 22:42
Takılma olmadı mı ben şimdi baktım 150 pound. 700 tl yapıyor + %18 vergi desek 130 da o. 830 a glemiş oluyor baya baya yarısı iç market bedelinin. Kargo olayı nasıl? Ebay gibi seçtiğinde rakam vermedi. UK ücretsiz diyor fakat başka adres seçtim detay göstermedi.
satıcı amazon olunca kdv yi de amazona oduyorsun gümrük işlerini onlar hallediyor kapına kadar geliyor :) ben 119 pound a almıştım :D ozamanın kuru ile gümrük kargo dahil 700tl ye gelmişti
ben amazon.de den turtle beach 520 aldim 6 gunde kapima geldi
satıcı amazon olunca kdv yi de amazona oduyorsun gümrük işlerini onlar hallediyor kapına kadar geliyor :) ben 119 pound a almıştım :D ozamanın kuru ile gümrük kargo dahil 700tl ye gelmişti
Tüm ödemeler dahil 233 pounda geliyor neredeyse Tr fiyatına, pound ve ilanın düşmesini bekleyelim. =)
onursumer
18-04-2017, 12:30
Tüm ödemeler dahil 233 pounda geliyor neredeyse Tr fiyatına, pound ve ilanın düşmesini bekleyelim. =)
suan kampanya yok hiç acele etme %50,60 vs indirim olmadığı surece amazonun bir mantığı yok doviz kurlarından dolayı
Hitman, Uncharted, GTAV daha bitmemişken gidip witcher 3ü aldım
efsaneymiş..
Evren abi ben de witcher 3 ve metal gear arasında kararsızım.
Ya birini alıcam ya da ikisini :D
rain man
18-04-2017, 13:11
ben amazon.de den turtle beach 520 aldim 6 gunde kapima geldi
Memnun musunuz peki? Ben g930 sonrası hyperx cloud 2 aldım, kendi ses kartı aparatı hiç tatmin etmedi. Sonra omni sound blaster aldım beraber kullanıyorum.
Kablosuz kulaklık çok keyifli de g930da ufak tefek sorunlar olduğu için bu sefer kablolu almak istemiştim. Şimdi 3 metre uzaktan tvden izlerken kulaklıkla keyif yaptığım günleri özledim :)
Bu arada fifa 15 16 17, battlefield, lol, rocket league falan oynayan varsa
Origin lacrimale
Steam mgpreacher