Orijinalini görmek için tıklayınız : GT 5 genel yorumlar
benimkini yarıştırana sabri e karşı galibiyeti tattırırım :D:D:D:D
lag olmasın herkese gider akşam maç yapalım
La kimse beni sevmiyimiş ya la kimse benim çocukları parka götürmemiş. :(
Alacağınız olsun...
Alacağınız olsun...
+1 benimde duruyorlar öyle ben pazar günü 2-3 yarış yaptırdım listemdekilere :D:D
Alacağınız olsun...
cumartesi her yarışta senin sürücüler vardı
Alacağınız olsun...
Abi ben sana arkadaşlık isteği gönderdim hala kabul etmemişin bir etsen :D
+1 benimde duruyorlar öyle ben pazar günü 2-3 yarış yaptırdım listemdekilere :D:D
Teşekkür ederim. Bugün için diyorum... :D
cumartesi her yarışta senin sürücüler vardı
Bugün için diyorum kardeşim. :D Teşekkür ederim.
Abi ben sana arkadaşlık isteği gönderdim hala kabul etmemişin bir etsen :D
Görmedim yau, asla yapmam öyle bir terbiyesizlik. :D
S.Özeren
30-05-2011, 17:18
lag olmasın herkese gider akşam maç yapalım
akşam uyuyorum kanka :) yaparız bi akşam
Var mı 1-1.5 saatliğine ring,monza vb.. döncek olan :)
İşim var dışarı çıkıcam canım sıkıldı :D
Var mı 1-1.5 saatliğine ring,monza vb.. döncek olan :)
İşim var dışarı çıkıcam canım sıkıldı :D
döneriz döneriz :D
sabah işe gelmeden ps3 açık bırakiyim işyerinden yarıştırırım dedim sabah kapalıydı psn
ben online olmadan benim elemanlarıda yarıştırabiliyomusunuz:D
döneriz döneriz :D
Açıyorum oda :D
1472-6118-3701-4257-4926
dayak buldun kaç , oda buldun gir :D
1.5 saat falan Tane-R ile ring ve monza döndük..
Kurtlarımı döktüm valla zevkliydi :D
1.5 saat falan Tane-R ile ring ve monza döndük..
Kurtlarımı döktüm valla zevkliydi :D
evet baya zevkliydi ispanyolu delirttin bu arada :D
Walla ben şuan şöfer lerinizi kasıyorum bu kıyaamı unutmayın:D,
derman , batuhan kpro , serkantr , onursümer , draw307 , eze134 :D
Çarpışmayı Kessst :D
http://i54.tinypic.com/2yzkewp.jpg
oooo ellerine saglık.....
Asimos ellerine sağlık bende seninkileri yarıştırıyorum teşekkür ederim :D
Benimkilerede bi el atın bari abiler ya :D
ne demek ne demek sizlerde saolun:icon_tup:
Eyvallah abiler bende vakit buldukça yarıştırıyorum sizinkileri de 1 sürücümü seçmeyin ya hepsini alın paramız yok bizim hehe :D
Kulakligimi aldim bugun geldim baglantisini yaptim bluetooth dan connect olayi fln tamam ciktim oyuna girdim ses gitmiyor nedendir bilgisi olan varmi acaba?
onursumer
31-05-2011, 01:56
Kulakligimi aldim bugun geldim baglantisini yaptim bluetooth dan connect olayi fln tamam ciktim oyuna girdim ses gitmiyor nedendir bilgisi olan varmi acaba?
settings den kulaklığı seçmek gerekiyor
ps3 menusunden
Benim elemanın durup dururken parası artmış birisi ben offline iken yani PS3 kapalıyken yarıştırmış. Bu mümkün mü ??
nickini söle bakimm bana :D ben dün geceden beri yarıştırıyorum şöferleri:D
S.Özeren
31-05-2011, 09:24
benimileri yarıştıran yokmu arfy dışında :D
psn : sametozeren
:D:D
S.Özeren
31-05-2011, 09:25
Benim elemanın durup dururken parası artmış birisi ben offline iken yani PS3 kapalıyken yarıştırmış. Bu mümkün mü ??
evet açık olması gerekmiyor
benimileri yarıştıran yokmu arfy dışında :D
psn : sametozeren
:D:D
nickini söle bakimm bana :D ben dün geceden beri yarıştırıyorum şöferleri:D
psn id : fleature
Peki yarışlara girerken aracı kendi mi seçiyor garajdan ? yoksa kullandığım en son araç ile mi yarışıyor ?
S.Özeren
31-05-2011, 09:55
yarışa göre araba veriyor diye biliyorum garajdan değil yani
bende ekledim psn'i :)
Kulaklık arayanlara alternatif benim gibi bluetooth bütün gün kafada ağrı yapar diyenlere kablolu kulaklık
Link (http://tr.playstation.com/ps3/peripherals/detail/item359191/CP-Pro-Stereo-Oyun-Kulakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1/)
psn id : fleature
Peki yarışlara girerken aracı kendi mi seçiyor garajdan ? yoksa kullandığım en son araç ile mi yarışıyor ?
Arabayı oyun her şöfere kendi belirliyo ama tabii sadece uzaktan yarış modunda kendin b-spec yapıyosan kendin seçiyosun.Kısaca oyun belirliyo aracı
Bu arada bende ekli değilsin imzayada eşşek kadar yazdım:D ekleyin beni bundan sonra ben herkesi yarıştırırım akşama kadar ama tabii sizde girerseniz benim şöferleri unutmayın:D
Mesela şuan İlkayM e 3 boy atmış benim şöfer zaaaaaaaaaaaa
ama az önce bütün yüksek lewelli şöferleri seçtim onlarda bana 2 tur bindirmişler zaaaaaaaa
yarışa göre araba veriyor diye biliyorum garajdan değil yani
bende ekledim psn'i :)
Garajdan olsa sanki daha keyifli olurdu kanısındayım. Yarışa göre araba vermesi herhalde haksız rekabeti önlemek için ..
S.Özeren
31-05-2011, 10:24
Arabayı oyun her şöfere kendi belirliyo ama tabii sadece uzaktan yarış modunda kendin b-spec yapıyosan kendin seçiyosun.Kısaca oyun belirliyo aracı
Bu arada bende ekli değilsin imzayada eşşek kadar yazdım:D ekleyin beni bundan sonra ben herkesi yarıştırırım akşama kadar ama tabii sizde girerseniz benim şöferleri unutmayın:D
Mesela şuan İlkayM e 3 boy atmış benim şöfer zaaaaaaaaaaaa
ama az önce bütün yüksek lewelli şöferleri seçtim onlarda bana 2 tur bindirmişler zaaaaaaaa
:) benimkiler tam senlik ozaman orta seviye :D ekledim psn i şimdi bende yarıştırcam şöförü boş olanları
Garajdan olsa sanki daha keyifli olurdu kanısındayım. Yarışa göre araba vermesi herhalde haksız rekabeti önlemek için ..
sanırım daha iyi olmuş böyle benim gibi yol ayarı yapmayan rolling sevenler için :D
psn şifremi bilmediğim için deniyorum açmıyor. birde ben de işyerinde oynatırım pilotları bütün gün bilgisayar başındayım ama şifreyi artık akşam evde değiştircem yarına kalır :)
S.Özeren
31-05-2011, 10:53
http://img709.imageshack.us/img709/6526/gt5n.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/709/gt5n.jpg/)
yarıştırıyorum bende alabildiklerimi :D
onursumer
31-05-2011, 10:55
benide yarıştırın benide :D
S.Özeren
31-05-2011, 10:57
benide yarıştırın benide :D
ben alabildiklerimi yarıştırıyorum sırayla şimdi 2. partiyi soktum :D
PSN server hata veriyor. Sign in olamıyorum :( dün en azından şifreleri deniyordum bugün onada izin vermiyor.. Siz hangi psn den giriş yaptınız ?
onur ben seninkileri almıyorum yarışa hep geçiyolar beni:D
onursumer
31-05-2011, 11:10
onur ben seninkileri almıyorum yarışa hep geçiyolar beni:D
abi seninkilerde tecrube kazanır işte :D sonra yavaş yavaş geçmeye başlarlar benimkileri :D
abi seninkilerde tecrube kazanır işte :D sonra yavaş yavaş geçmeye başlarlar benimkileri :D
Öle öle şaka yapıyorum.:D
Beni alanlara teşekkürlerimi sunuyorum bu arada geçiliyorum diye almamazlıkyapmayın deli gibi seviye artıyor :D
S.Özeren
31-05-2011, 11:23
onur senin şöförler gözükmüyo bende
onursumer
31-05-2011, 11:34
onur senin şöförler gözükmüyo bende
evet farkettim eklemeyi unutmuşum seni :D şimdi ekliyorum
PSN server hata veriyor. Sign in olamıyorum :( dün en azından şifreleri deniyordum bugün onada izin vermiyor.. Siz hangi psn den giriş yaptınız ?
evet bendede hata veriyo 2 gündür neden olduğunu çözemedim
Şu anda oynatan arkadaşlar nasıl oynatıyor :s
SIR alayına gidiyo walla:D
http://i55.tinypic.com/ddgggm.jpg
Asimos bu araçlar nerden çıkıyor Crx Sir ikinci elde var mesela sıfır yok.
Bunları rastgele Garajdan seçiyor ama kimin garajından kullanıcının mı yoksa yarışı düzenleyenin mi ?
bunları garajdan felan seçmiyo bunları kendisi belirliyo seçilen bişey yok uzaktan yarışta sadece kendi şöferini bide yarışmak istediğin arkadaşlarının şöferlerini seçiyosun gerisine karışmıyosun kime hangi aracı wereceğini kendi belirliyo...
onursumer
31-05-2011, 16:48
bitane Amuse nismo 380rs 350z modeli gelmişti hediye onu yaptım demin
530hp 1120kg
ring de biraz turladım 3 turda 6.51sn ile dondum güzel yol tutan birşey çıktı oraya :D
bitane Amuse nismo 380rs 350z modeli gelmişti hediye onu yaptım demin
530hp 1120kg
ring de biraz turladım 3 turda 6.51sn ile dondum güzel yol tutan birşey çıktı oraya :D
Aboo gel dönelim müsaitsen :D
listede kim varsa 2-3 söförünü yarıştırıyorum her yarışta .. gelsin paracıklar :D
Eyvallah 1-2 gündür açamıyorum açında çok param olucak inş herkeze çok teşekkürler :D
Bende finaller davasına fazla giremiyorum..
Anca akşamları 1-2 saat oynayıp çıkıyorum işte :(
Var mı ring veya başka pistlerde döncek olan..
2 saat falan takılabilirim..
valla ben dün geceden kalmayım hala yorgunluktan kılımı kıpırdatamıyorum .. o yüzden ben b spec devam :)
DÜn sabah 8den akşam 11e kadar onursümer , ilkayM , 307xsi , barış öztok , ve ismini hatırlamadığım 1kaç arkadaşın şöferlerini yarıştırdım.Tühhhh yazıklar olsun ulen birinizde benim şöferleri yarıştırın...:D
onursumer
01-06-2011, 09:40
DÜn sabah 8den akşam 11e kadar onursümer , ilkayM , 307xsi , barış öztok , ve ismini hatırlamadığım 1kaç arkadaşın şöferlerini yarıştırdım.Tühhhh yazıklar olsun ulen birinizde benim şöferleri yarıştırın...:D
bugun sabah işe gelirken açmayı unuttum ps3 ya :D yoksa kasıcaktım akşama kadar :D yarın devam edcem artık :D
Yaw yine bakım varmış bende PS'yi açtım çıktım. :D
onursumer
01-06-2011, 09:46
bu oyunda gerçekten iyi yol tutan viraj donebilien 4x4 ne var ya ?
oyunda kullanmayı beceremediğim bir kategoride :D hiç iyi zaman yapamıyorum subaru evo falan :D
Onur 4x4 yapınca tork dağılımını 30-70 yada 25-75 yap ozaman birazcık yanla alamican viraj kalmaz.Kolay kolayda spin atmazsın
4x4 lerde virajlarda el freni çekiyorum mutluyum :D
onursumer
01-06-2011, 10:07
Onur 4x4 yapınca tork dağılımını 30-70 yada 25-75 yap ozaman birazcık yanla alamican viraj kalmaz.Kolay kolayda spin atmazsın
evet oyle yapmay düşündüm bende arkadan itiş gibi gitsin en azından :D
subaru hazırladım dün bitane ring de 1 tur bile atamadım çok tatsız birşey oldu
evo falanda oyle :D
arkadan itişli aletlerle donmesi çok daha eğlenceli :D
Bu siteyi bilen var mı? :D
Tüm araçların ayarlarını paylaşmış insanlar. Çok başarılı ayarlar buldum. Özellikle F1'i inanılmaz yaptım.
Adaş, buradan evo'na bir ayar yap bak gör nasıl yol tutuyor. :D
Main Page - GT5 Tuning (http://www.gt5-tuning.com/index.php?title=Main_Page)
Hmmm ayarlar güzelmiş ayrıca çok güzel teknik detaylar war denemek lazım
onursumer
01-06-2011, 11:14
Bu siteyi bilen var mı? :D
Tüm araçların ayarlarını paylaşmış insanlar. Çok başarılı ayarlar buldum. Özellikle F1'i inanılmaz yaptım.
Adaş, buradan evo'na bir ayar yap bak gör nasıl yol tutuyor. :D
Main Page - GT5 Tuning (http://www.gt5-tuning.com/index.php?title=Main_Page)
eve gidince bi deniyim bakalım nekadar fark edicek :D
2 gündür listemdeki herkesi kastırdım elimden geldiğince .. ps i açık bıraktım aynı azmi sizden bekliyorum 5 çevrimiçi pilot sizi bekler :p
asimos bende yoksun sanırım hocam sen eklersen hemen hergün bspec kastırıyorum senin söförlere de el atarım psn:bykoksal
onursumer
01-06-2011, 12:15
bende ps3 u açık bıraktığım surece herkesi kasıyorum :D
bende ps3 u açık bıraktığım surece herkesi kasıyorum :D
Ozaman 1kaç gündür açmıyosun benim şöferler öylece duruyo:Deli:
asimos bende yoksun sanırım hocam sen eklersen hemen hergün bspec kastırıyorum senin söförlere de el atarım psn:bykoksal
Tamam usta hemen akşam ekliyorum:icon_tup:
onursumer
01-06-2011, 17:08
evet ya 2 gündür ps3 uaçmayı unutuyorum işe gelirken yarın kısmetse :D
sabah 10 akşam 10 yarıştırıcam :D
2 gündür listemdeki herkesi kastırdım elimden geldiğince .. ps i açık bıraktım aynı azmi sizden bekliyorum 5 çevrimiçi pilot sizi bekler :p
abi tesekkur ederim benim suruculeri yaristirmissin elimden geldigince bende seninkilere girdikce el atiyorum :)
kardeş benide ekle HAKOTR ayrıca nasıl oluyo iş söyle bizde milletin şöförlere destek olalım :)
onursumer
02-06-2011, 09:58
bende zaten sabah açmayı unutmuştum :D
bende zaten sabah açmayı unutmuştum :D
Açtım baktım girmiyor, kapattım direk bende. :D
Bu arada kulaklığım geldi daha doğrusu arkadaşım hediye etti, sağolsun.
bu aralar ne roll var ne ring hayır mı ? acaba :D :D
Hayırdır hayır :)
onursumer
02-06-2011, 13:55
ben bu aralar giremiyorum çarşamba akşam kıbrıstan donmuş olucam 2 güne toparlarım kendimi pistlerdeyim hahaha :D
JapanVsGermany
02-06-2011, 22:27
Bu aksam nihayet aldim oyunu. B ve A lisanslarini. Aldim. Yakinda pistlerdeyim online insallah
S.Özeren
02-06-2011, 23:30
edit.......................
Juggernaut
02-06-2011, 23:33
4 aydır falan açmıyordum ps i geçen açtım oyunu güncelledim.Olursa bişeyler gelirim pasımızı atalım biraz oynamayı unutmuşum.
ProdriveSTI
02-06-2011, 23:40
oynayan varsa açayım mı oda ?
onursumer
03-06-2011, 09:33
bugun evdeyim aslında oynayan olursa eşlik ederim :D
Bugün bişiler yapmamız lazım bence :D
Geç saatte belki bende katılabilirim size ama buradan odayı yazın yada kim oda açıyorsa bildirsin. psn üzerinden msj atarım.
bencede güzel bi roll den sonra ring dönülür :D
Yapıyomuyuz birşeyler saygılar :D
valla ben disardayim suan arabamida yikattim missss biraz salinayim dedim... b spec kastiran olursa evde acik ps... aksama erken gelirsem oda varsa katilirim.. :-)
Güzel bi rolling gecesi yapalım :D
Yapcazmı birşeyler canım sıkılıyo 2-3 saplıyalım birbirmizede neşemiz yerine gelsin :D
Harbiden ya 2-3 haftadır giremiyorum acaip patlayasım var :D
Harbiden ya 2-3 haftadır giremiyorum acaip patlayasım var :D
Önce msn ye gel orda patlayam sana :D
Msn takılmıyorum panpa oda açılınca burdan yazarsın o zamana kadar face gel :D
Msn takılmıyorum panpa oda açılınca burdan yazarsın o zamana kadar face gel :D
Bu kız muhabbetleri bozdu seni panpa :D
Ee hadi yok mu bi hareket ?
onursumer
03-06-2011, 23:42
deli gibi yorgunum gozler kapanyor olmasa girerdim :D
1472 6118 3615 5259 3199
Bekleriz :D
deli gibi yorgunum gozler kapanyor olmasa girerdim :D
Ring falan :D
Bu gece baya eğlendik ya :D
ProdriveSTI
04-06-2011, 02:28
Foto paylaşımları yapın arada beyler :)
bi kaç gündür fırsat bulup giremiyorum .. bugün sabahtan beri evde uzatmış ayaklarımı ayar yapıyorum şu koyulan siteden .. ayarları yaptım da yolda denemedim daha bakalım nasıl olcaklar :D benim yaptıgım ayarların tam tersi valla hepsi :D
pazar pazar yokmu canı sıkılan :D
kaan_cupra
05-06-2011, 15:44
taner yarim saate gelebilirim bi aksilik cikmazsa
artık bu akşamı boş geçirmeyelim roll ring ne varsa yapalım diyorum üstümüzden ölü toprağını atalım :D
Yokmu roll yapmak isteyen ya pazar gecesi bi stres atalım :D
Yokmu roll yapmak isteyen ya pazar gecesi bi stres atalım :D
Batuhan yapalım roll :D :D
Batuhan yapalım roll :D :D
Bana uyar taner biraz daha bekleyelim gelen olur illaki :)
tmm bekleyelim hadi millet nerde uçan kaçan typerlar :D
Nerde en hızlı iddalı typerlar s2000 ler DC5 ler :D:D
Uzaktan yarış moduna aldım oyunu pc den bağlanmaya çalışıyorum
Missing return URL parameter.
Diye bi yazı çıkıyo varmı fikri olan ?
En iddialı Typer belli gerisi gelsin :) ama bu aksam yokum maalesef .. :)
En iddialı Typer belli gerisi gelsin :) ama bu aksam yokum maalesef .. :)
olmadı ama o kadar gaz verdik :D :D en yakın zamanda en iddialı typerlar gecesi yapalım o zaman artık en hızlı kim çıksın ortaya :D
olmadı ama o kadar gaz verdik :D :D en yakın zamanda en iddialı typerlar gecesi yapalım o zaman artık en hızlı kim çıksın ortaya :D
En hızlısı belli değilmi lütfen yani :)
Kafa burun gidiyoruz ama berkay kardeşim geçiyo beni biyerden sonra :)
Kafa burun gidiyoruz ama berkay kardeşim geçiyo beni biyerden sonra :)
Eyvallah abi bi sen geçersin bi ben oyun sonuçta nolcak :D
S.Özeren
06-06-2011, 00:31
roll varmı ?
Oda açan varsa ben gelirim
S.Özeren
06-06-2011, 00:41
açsında takılcak biri yapalım roll benm net pek müsait değil
S.Özeren
06-06-2011, 03:35
B specde otomatik olarak pilot değiştirmiyomu bu veya pite girmiyormu ? dayanıklılık yarışlarında
otomatik olarak yorulunca giriyor...ama kendınde ayarlayabiliyorsun..pist stratejisi var oradan güç durmununa göre otomatik değiştiriyor..
21 saattir yarışıyor arkadaşlar bakalım ne kadar yükselecekler. O kadar uğraş 260.000Cr versin :(.
M_PROJECT
06-06-2011, 20:48
sony den psn icin mail alan oldu mu ? free 2 tane oyun filan die mail aldim , gerci tam okumadim , baska seceneklerde var , bi nevi ozur babinda
Ben oyunları çektim bile :D
ProdriveSTI
06-06-2011, 21:51
oynayacak var mı ?
By_FresH
07-06-2011, 16:23
Sony PlayStation® 3 320 GB Slim + Gran Turismo 5 + Dual Shock + HDMI K (http://www.hizlial.com/oyun/konsollar/sony-playstation-3-320-gb-slim-gran-turismo-5-dual-shock-hdmi-kablo_21.090.0599.0017.htm)
arkadaşlar yardım gt5 için ps3 alıcam bunu buldum sizce fiyat olarak uygunmudur?
konu dışı olabilir ama kirlilik olmasın diye burdan sorıyım dedim
ProdriveSTI
07-06-2011, 16:25
hepsini ayrı ayrı almış olsaydın cihaz,HDMI kablo ve oyun...
aynı fiyata denk gelirdi gene,bana uygun geldi şahsen.
edit: yine de teknoloji mağazalarını gez,dolaş burdan alma.
S.Özeren
07-06-2011, 16:26
ben 1.5 yıl önce o fiyata aldım.. 250gb'lık
valla 2 haftadır ps3 elimi sürmüyorum...
ne zaman canlanıcak buralar artık ateşli roller tampon tampona ringler istiyoruz :D :D
Şişşşşşt kaşınmayın:D
kaşınalım kaşınalım :D :D
Update gelmiş. Çok güzel özellikler eklenmiş kıyafet değişikliği, kask değişikliği ve direk garajdan herhangi bir aracın özelliklerine geldiğinizde oradan alışveriş yapabilme özelliği gelmiş. Ve en önemlisi herhangi bir menüdeyken "O" basınca çıkıyor illa eve tıklamanız gerekmiyor. Bir de biraz hızlanmış gibi geldi...
Yeni güncelleme güzel olmus :)
Update gelmiş. Çok güzel özellikler eklenmiş kıyafet değişikliği, kask değişikliği ve direk garajdan herhangi bir aracın özelliklerine geldiğinizde oradan alışveriş yapabilme özelliği gelmiş. Ve en önemlisi herhangi bir menüdeyken "O" basınca çıkıyor illa eve tıklamanız gerekmiyor. Bir de biraz hızlanmış gibi geldi...
Waaaaaw hadi bakalım hayırlısı en çok garajda aracı tıklayınca alışweriş yapmasına sewindim öncede biton geri gidiyodun
onursumer
09-06-2011, 09:50
gün itibari ile kıbrıstan dondum ozledim yaw :D güncellemede olmuş akşama açim makineyi :D
Ulen onur neden haber wermedin gelirken şu benim parçalarıda getirirdin kıbrıstan http://i52.tinypic.com/10cjlox.jpg
onursumer
09-06-2011, 09:56
Ulen onur neden haber wermedin gelirken şu benim parçalarıda getirirdin kıbrıstan http://i52.tinypic.com/10cjlox.jpg
abi valla c.tesi oğlen bilet aldım pazar sabah uçtum çok ani oldu :D 3 gece takıldım geldim :D
bu arada 1 şişe viskiden fazlasını geçrimeme izin vermediler sinir oldum :D
abi valla c.tesi oğlen bilet aldım pazar sabah uçtum çok ani oldu :D 3 gece takıldım geldim :D
bu arada 1 şişe viskiden fazlasını geçrimeme izin vermediler sinir oldum :D
Kibistan marketlerden alip bawula sikistrsaydin onur biz okurken oyle yapiyoduk
onursumer
09-06-2011, 14:15
Kibistan marketlerden alip bawula sikistrsaydin onur biz okurken oyle yapiyoduk
yok çantamda vardı zaten hatta birazını içmiştik :D sıkıntı yoktu ama şoyle birşey geldi başıma çıkışa doğru yururken kimlik kartını gostererk milleti toparlayıp çantaları makineye sokup içine bakan 2-3 polis vardı dün üniversitelerin finallerinin son günüymüş tüm oğrenciler donuş yapıyordu sanırım o yüzden istediğim kadar alamadım :D
ama bidaha gidicem zaten ozaman doldurucam şu unilerin but tarihlerine bakim ahah sinir oldum heryer oğrenci
GT5 e kafan güzel gelde gazlayalım:D
yok çantamda vardı zaten hatta birazını içmiştik :D sıkıntı yoktu ama şoyle birşey geldi başıma çıkışa doğru yururken kimlik kartını gostererk milleti toparlayıp çantaları makineye sokup içine bakan 2-3 polis vardı dün üniversitelerin finallerinin son günüymüş tüm oğrenciler donuş yapıyordu sanırım o yüzden istediğim kadar alamadım :D
ama bidaha gidicem zaten ozaman doldurucam şu unilerin but tarihlerine bakim ahah sinir oldum heryer oğrenci
Kotu zamana denk gelmissin desene:)
Ogrenci kalkindiriyo orayi ogrenci olmasa aywayi yerler
onursumer
09-06-2011, 18:07
Kotu zamana denk gelmissin desene:)
Ogrenci kalkindiriyo orayi ogrenci olmasa aywayi yerler
aynen ya kıbrıs bizden 20 sene geride temiz :D hava alanı fiyasko zaten :D
akşam geç gidicem eve güncellemeleri falan yapim girerim oynayan varsa ozledim 1 haftadır ps3 oynamıyorum :D
valla aksama bende gelirim 2 haftadır elimi sürmüyorum özledimm
Oymak beyimiz onur'muş ya. :D Kimse toplayamadı adam gelince roll falan diyorsunuz.
onursumer
09-06-2011, 21:58
açtım güncelliyor 380 mb :D
40-50 dk sonra pistlerdeyim :D
açın da bi oda gazlayalım ya :)
onursumer
09-06-2011, 22:07
daha %52 de beklemedeyim :D
benımde güncelleme yenı bıttı bırazdan geliirm oda acan var mı
onursumer
09-06-2011, 22:56
1472 6399 8537 0917 8250
1 saat falan oynayıp yatıcam :D ring de donuyorum beklerim :D
bende ağ kapalı diyor nedendir acaba ? :-S
onursumer
10-06-2011, 00:20
1 saat kadar gazladım iyi oldu :D
valla bende 2 gaz bastım iyi oldu :) ama bi kaç farklı araba yapmam lazım .. 50 tane araba var .. 3 tanesi gazlamak için valla diğerlerini oyun verdi öyle a spec kasarken :D hep aynı araba hep aynı araba sıkıyo :)
bende benim araçların neden gitmediğini buldum :) Bu oyunun olayı lastikmiş geç öğrendim :) Cahillik cidden başa bela :)
onursumer
10-06-2011, 09:11
bende benim araçların neden gitmediğini buldum :) Bu oyunun olayı lastikmiş geç öğrendim :) Cahillik cidden başa bela :)
lastiksiz gidilmiyor ya ilk yaptığım iş :D
en son hks evo aldım onler 3 kamber ring de 1 turda on lastikler bitiyor :D ama deli gibi yol tutuyor ilk defa düzgün kullandığım bi 4 çeker gerçi nerdeyse tüm gücü arkaya verdim ama :D
yusufcan_k
10-06-2011, 19:20
abilerim yardımınıza ihtiyacım var oyunu acmaya calıştıgımda hdd de boş yer olmasına ragmen 400 küsür mb yer acın diyor ne yapmalıyım update yaptıktan sonra cıktı bu olay ne yapcam oyun acılmıyor
onursumer
10-06-2011, 21:54
abilerim yardımınıza ihtiyacım var oyunu acmaya calıştıgımda hdd de boş yer olmasına ragmen 400 küsür mb yer acın diyor ne yapmalıyım update yaptıktan sonra cıktı bu olay ne yapcam oyun acılmıyor
oyun onceden çalışıyorken bu son güncellemeden sonramı oldu ?
istersen usb belleğe save game i alıp oyunu hdd den temizle o şekilde dene
bu arada oyuna gelmek isteyen varmı ?
varsa giricek olan ben girerim..
bende gelebilirim artık lastik olayını çözdüğüme göre :D
onursumer
10-06-2011, 22:34
1472 6681 3200 9595 8501
ring açtım donuyorum :D
Dc5 istemiyoruz abi lütfen :D
onursumer
10-06-2011, 22:44
Dc5 istemiyoruz abi lütfen :D
evo ile donerim sıkıntı diil :D
Benim Evo'nun gücü kısınca bi acaip oluo dangalaklaşıo araba :D
onursumer
10-06-2011, 22:52
Benim Evo'nun gücü kısınca bi acaip oluo dangalaklaşıo araba :D
hks evo aldım ben çok başarılı cihaz :D
ayrıca bi s2k aldım 2. elden 12 bin çeviriyo :D onu deniyorum şimdi :D
Evo-R34 deneriz abi :D
Bende bi yarım saate filan geliyorum..
aynen bende 30dk sonra falan gelirim.......
ProdriveSTI
10-06-2011, 23:44
Güncellemeden sonra yarışlara girince çıkamıyoruz start'a bassak dahi çıkış ekranı filan gelmiyor,aynı sorunu yaşayan var mı ?
Oda bulunamadı dıyor, yalanmı olduk
onursumer
11-06-2011, 00:58
valla ben demin çıktım :D
herkes çıktı sanırım :D yarına artık :)
ProdriveSTI
11-06-2011, 01:00
Bişey sordum arkadaşlar yukarıda yardım etseniz.
Neden olabilir fikriniz var mı ?
onursumer
11-06-2011, 01:05
Güncellemeden sonra yarışlara girince çıkamıyoruz start'a bassak dahi çıkış ekranı filan gelmiyor,aynı sorunu yaşayan var mı ?
online oyundamı oluyor tam anlayamadım sorunu :confused:
ProdriveSTI
11-06-2011, 01:06
Normal yarış geçerken çıkmak istediğimde start'a basınca çıkış yapmam lazım ordaki menüden ama o menü gelmiyor,illa oyunu yeniden başlatmam lazım.
onursumer
11-06-2011, 01:13
Normal yarış geçerken çıkmak istediğimde start'a basınca çıkış yapmam lazım ordaki menüden ama o menü gelmiyor,illa oyunu yeniden başlatmam lazım.
güncellemeden bu yana sadece online denedim yarın dediğini bi denerim ;)
ProdriveSTI
11-06-2011, 01:15
tamamdır :)
Varmı biraz turlamak isteyen ?
Gazlamak isteyen warsa dönelim
1472-6118-4216-8215-1602
1472-6118-4216-8215-1602
Yettim... :D
KAfayı yedırttı kulaklık :D
Gelıroum
Ben de geldim.. Ama odaya giremiyoruz... iyi mi.. .:D
Geldikte ne kadar çok yabancı var...
1472-6118-4216-8215-1602
Kardeşim özür dilerim, cahillik işte. :D
onursumer
12-06-2011, 12:38
ben iş yerindeyim uzaktan kasıyorum :D
kaan_cupra
12-06-2011, 17:48
var mi oynayan
1472-6399-8966-5887-8451 arkadaslarla takılıyoruz isteyen gelebilir
Siz bu oyundan asıl swap yapıyorsunuz yahu? :)
ProdriveSTI
13-06-2011, 03:10
Siz bu oyundan asıl swap yapıyorsunuz yahu? :)
Keşke olsa da yapsak :)
Geçtiğimiz sayfalarda yapıldığı yazmıyor muydu yahu? Hatta roll yapıyorlarmış? Ben mi yanlış okudum yahu? :)
Roll var her türlü roll yapıyoruz swap olsa cok fena olur :)
onursumer
13-06-2011, 09:01
Geçtiğimiz sayfalarda yapıldığı yazmıyor muydu yahu? Hatta roll yapıyorlarmış? Ben mi yanlış okudum yahu? :)
roll yapıyoruız da swap yapmadan :D
arada xboxcular yazıyor hahah onlar demiştir belki :D nispet ypıyorlar :D
acık soyluyorum eger GT cı sayısı etrafımda cok olmasa kesınlıkle xbox alırdım Forza bellı baslı ozellıklerı ıle cok cok cok daha ıyı b oyun GT den:)
Erdem Ünal
13-06-2011, 09:48
var mı yarış ?
onursumer
13-06-2011, 09:54
acık soyluyorum eger GT cı sayısı etrafımda cok olmasa kesınlıkle xbox alırdım Forza bellı baslı ozellıklerı ıle cok cok cok daha ıyı b oyun GT den:)
g25 le çalışmayarak gozumden duştu fantec de alamam şimdi dünya para ama listeye ekledim :D
gt5 oynarken çok daha eğleniyorum :D ayrıca grafik olarakda daha iyi gt :D
g25 le çalışmayarak gozumden duştu fantec de alamam şimdi dünya para ama listeye ekledim :D
gt5 oynarken çok daha eğleniyorum :D ayrıca grafik olarakda daha iyi gt :D
moruk forza tam sımulasyon,swap olayı var modıfıyenın turlu turlusu var:) araba cesıtlerı cok cok fazla.Gt de en sınır oldugum olay hala araba cesıtlerınde dogru duzgun degısıklıge gıtmıyolar.bmw ye gıryosun b e30 m3 yok ,e36 m3 yok.Vw e gıryosun vr6 corrado yok hadı hepsını gectım araba seslerını karsılastırcak olsak forza ıle zaten GT bastan kaybeder:)mugen typer alıyosun oyunda b tane sabaha kadar vtec ac dınle sesını :)
onursumer
13-06-2011, 10:03
ona lafım yok zaten :D ama genede forza oynarken eğlenemiyorum kolla beceremiyorum tabi oda var :D
Erdem Ünal
13-06-2011, 10:06
ne kadar maliyeti cıkar bize forzanın ? :D
onursumer
13-06-2011, 10:23
ne kadar maliyeti cıkar bize forzanın ? :D
xbox + fantec olarak düşünürsek 2000tl diyelim :D
Erdem Ünal
13-06-2011, 10:32
xbox + fantec olarak düşünürsek 2000tl diyelim :D
gtyide daha tam keşfedemedim swap olsa keske :D
araçarı satarken parçaları standarta çevirip satınca elimizde mi kalıyo parçalarda mı gidiyo ? onları tek tek satamıyomuyuz sahibinden de falan :D
Bide bu para mevzusu canımı sıkıyo yokmu kazanmanın kolay bi yolu, kıdemli serisine geldim yarış aracı alamıyorum para suyunu çekti.
Kolay yolu B-Spec demedi demeyin 1haftada paranın anasını satmışım:D
Haa bu arada 1hafta boyunca şöferlerini yarıştırdığım arkadaşlar lütfen bencillik yapmasın
Erdem Ünal
13-06-2011, 10:43
Haa bu arada 1hafta boyunca şöferlerini yarıştırdığım arkadaşlar lütfen bencillik yapmasın
b spec tam olarak cozemedım muhabbetı nedır onun bı anlatır mısın?
b specin neresi kolay yav ben sinir oldum kapattım ayrıca çok sıkıcı ekranın başında bekle dur bana çok saçma geldi açıkcası. daha eğlenceli ve kolay yolu yok mu mesela cheat falan :D
onursumer
13-06-2011, 11:32
b spec uzaktan yarış yapın :D web den kasıyorum ben sürekli
ayrıca b spec dayanıklılık kısmını açın 9 saatlik yarışlar falan kapatın tv yi gidin dışardayken yarışsın elemanlar :D
ben sürekli oyle yapıyorum yoksa para sıkıntı :D
araçarı satarken parçaları standarta çevirip satınca elimizde mi kalıyo parçalarda mı gidiyo ? onları tek tek satamıyomuyuz sahibinden de falan :D
Bide bu para mevzusu canımı sıkıyo yokmu kazanmanın kolay bi yolu, kıdemli serisine geldim yarış aracı alamıyorum para suyunu çekti.
sezonluk etkınlıklerde ıyı para var hakan,son acılanı cok zor geldı b cacık anlamadım ben o ısten adamlar kastırmıslar ama b oncekı supercar muhabbetı olan etkınlıkle son yarısta 490k cr verıyor tatmınkar 5 tur da alıyosun :)
onursumer
13-06-2011, 11:47
sezonluk etkınlıklerde ıyı para var hakan,son acılanı cok zor geldı b cacık anlamadım ben o ısten adamlar kastırmıslar ama b oncekı supercar muhabbetı olan etkınlıkle son yarısta 490k cr verıyor tatmınkar 5 tur da alıyosun :)
bayağıdır sezonluk etkinliklere bakmıyorum 490 iyimiş hangisi o akşam yapim o etkinliği :)
b spec uzaktan yarış yapın :D web den kasıyorum ben sürekli
ayrıca b spec dayanıklılık kısmını açın 9 saatlik yarışlar falan kapatın tv yi gidin dışardayken yarışsın elemanlar :D
ben sürekli oyle yapıyorum yoksa para sıkıntı :D
Pek bir şey bırakmıyor aslında 24 saatlik yarışta 260.000Cr.
En iyisi çevirimiçi yarışlar onlar fena para bırakıyor. Mesela şu Fiat 500, Lotus Elise 111R, 2010 STI yarışları fena para kazandırıyor ama uzmanlık gerektiriyor. Çok ince ayarlarla anca 2. oldum bakalım biraz daha kasarsam olacak gibi :). Lotus aerodinaik olsun diye apaçi arabasına çevirdim yine de gitmiyor. :D
onursumer
13-06-2011, 12:07
ben dışarı çıkıp başında oturamayacağım zaman b spec açıyorum genelde 9 saat ideal oluyo eve geldiğimde bitmiş oluyor :D
akşam biraz çevrimiçi yarışlara bakiym ben :)
bayağıdır sezonluk etkinliklere bakmıyorum 490 iyimiş hangisi o akşam yapim o etkinliği :)
en son acılan sezonluk etkınlık 1 mılyon cr gıbı bsy verıyo ama sartları cok sacma geldı ya,yarısa b gıryorum mıllet yardırıyo gıdıyo bız hep arkadayız:)
onursumer
13-06-2011, 12:20
akşam hepsini deniyicem :D
Sezonlukta lotus çok zor resmen yanlaya yanlaya 1. olman lazım başka yolu yok.
h.sonu fiat 500 naaptıysam 2.liği yükseltemedim
moruk forza tam sımulasyon,swap olayı var modıfıyenın turlu turlusu var:) araba cesıtlerı cok cok fazla.Gt de en sınır oldugum olay hala araba cesıtlerınde dogru duzgun degısıklıge gıtmıyolar.bmw ye gıryosun b e30 m3 yok ,e36 m3 yok.Vw e gıryosun vr6 corrado yok hadı hepsını gectım araba seslerını karsılastırcak olsak forza ıle zaten GT bastan kaybeder:)mugen typer alıyosun oyunda b tane sabaha kadar vtec ac dınle sesını :)
can onları biliyorumda onlarda ayrı zor bide galiba 1kere veriyo parayı 2. kez kasıp sürekli para kazanamıyosun bana daha pratik bi yol lazım :) Gerçek hayatta para sıkıntısı çekiyoruz yaptıramıyoruz arabamızı bari oyunda yaptıralım nasıl iş bu ya oyunda bile para konuşuyo sinir oluyorum :D
Bide nette bi cheat dolaşıyo start + kare yuvarlak vs basınca 2milyon veriyo diyo bunun aslı astarı nedir bilen varmı ?
onursumer
13-06-2011, 12:35
valla gt5 ile ilgili hiç duymadım oyle birşey akşam deneriz veriyorsa zaten garajı baştan yaparım :D
onursumer
13-06-2011, 12:39
bu arada yeni bi psn oluşturun gt5 de doğum tarihinizi oluşturduğunuz gün girin yılınıza gorede araba hediyesi veriyor gt5 :D 1000.000 den az sa fiyatı diğer kullanıcınıza hediye gonderebilrisinzi :D tek o şansı var
Erdem Ünal
13-06-2011, 13:18
bu arada yeni bi psn oluşturun gt5 de doğum tarihinizi oluşturduğunuz gün girin yılınıza gorede araba hediyesi veriyor gt5 :D 1000.000 den az sa fiyatı diğer kullanıcınıza hediye gonderebilrisinzi :D tek o şansı var
o nasıl oluyor :D
onursumer
13-06-2011, 13:20
o nasıl oluyor :D
gt5 doğum gunu hediyesi olarak supriz arabalar veriyor doğum yılına vs gore
haliyle ps3 de yeni bi kullanıcı açıp psn adresi onla oyuna sıfırdan başlarsanız o başladığınız günün tarihini girdiğinizden doğumgununuz olarak algılayıp size araç hediye edicek eski psn adresiniizde ekleyip oraya hediye gonderirsiniz çok pahalı bir araç değilse aslında boyle şeylere GT5 te hiç gerek yok b spec ve çevrimiçi yarışlar olduğu surece :)
Serhat Y.
13-06-2011, 13:29
can onları biliyorumda onlarda ayrı zor bide galiba 1kere veriyo parayı 2. kez kasıp sürekli para kazanamıyosun bana daha pratik bi yol lazım :) Gerçek hayatta para sıkıntısı çekiyoruz yaptıramıyoruz arabamızı bari oyunda yaptıralım nasıl iş bu ya oyunda bile para konuşuyo sinir oluyorum :D
Bide nette bi cheat dolaşıyo start + kare yuvarlak vs basınca 2milyon veriyo diyo bunun aslı astarı nedir bilen varmı ?
update ten önce o şekildeydi ilk yarışta sağlam para veriyordu sonrasında onda birini veriyodu ama bu yarışlarda öyle değil her yarış her seferde aynı parayı alıyosun. Ben 1.000.000cr lık yarış görmedim ama sezonluk etkinliklerde soldan 2.turnuva olması lazım ismini hatırlamıyorum üst segment araçlarla yarışıyorsun ben enzoyla cıkıyorum mesela en sondaki yarış eifel kapalı pistte geciyor ortalama 5dk. suruyor yarıs 490.000cr veriyor 5 turluk bi yarış zaten 2.turda 1.liğe yukseliyosun arabanın ayarları sağlamsa. orayı tavsiye ederim
ProdriveSTI
13-06-2011, 15:45
Onur naptın dediğime baktın mı ?
onursumer
13-06-2011, 15:58
Onur naptın dediğime baktın mı ?
kaçgündür girip çıkıyormda bir sorunla karşılaşmadım
a spec b spec farketmiyor
?
ProdriveSTI
13-06-2011, 15:59
hadi ya,yarışta geçemiyoruz o sorundan dolayı,güncellemeyle alakalı diye düşünmüştüm.
onursumer
13-06-2011, 16:05
hadi ya,yarışta geçemiyoruz o sorundan dolayı,güncellemeyle alakalı diye düşünmüştüm.
yaşadığın sorunu tam detaylı anlatsana tam senin yaptıklarını deniyim tekrardan ?
ben yarışa gir çık yapıyorum sorun olmuyor :)
ProdriveSTI
13-06-2011, 16:10
:) 10 turluk bir yarışa girdim diyelim,baktım geçemiyorum start'a basıp oyunu durdurup oyundan çıkış yapmam lazım ama start'a basınca ekrana hiçbir seçenek gelmiyor,donuyor orda oyun.
Sezonlukta lotus çok zor resmen yanlaya yanlaya 1. olman lazım başka yolu yok.
h.sonu fiat 500 naaptıysam 2.liği yükseltemedim
En son şikanda A2'ye çarptım yalan olduk yine. Yine 2. :)
Son turda büyük düzlükte(ağaçlık olan yer) A2 ile aranız 5 saniyenin üzerinde ise hiç kasmayın.
valla bana doğum günüm diye araba geldide doğum günüm değil ki :D
S.Özeren
13-06-2011, 16:23
herkes birbirinin şöförünü yarıştırırsa para sıkıntısı yaşamayız :)
onursumer
13-06-2011, 16:30
:) 10 turluk bir yarışa girdim diyelim,baktım geçemiyorum start'a basıp oyunu durdurup oyundan çıkış yapmam lazım ama start'a basınca ekrana hiçbir seçenek gelmiyor,donuyor orda oyun.
akşam ozellikle tekrar denicem :D
kaan_cupra
13-06-2011, 16:41
oynayan var mi biraz monza yapsak
herkes birbirinin şöförünü yarıştırırsa para sıkıntısı yaşamayız :)
Valla ben milletin şöferlerini çok yarıştırdım ama benimkilerde hiiiç... Valla belirli arkadaşlar haricinde kimse benim elemanlara dokunmamış. Hatta 30 kere yarıştırdığım adamlar benim adamları 1-2 kere yarıştırmış o arkadaşlarıda listeden kışkışladım.
S.Özeren
13-06-2011, 17:07
Valla ben milletin şöferlerini çok yarıştırdım ama benimkilerde hiiiç... Valla belirli arkadaşlar haricinde kimse benim elemanlara dokunmamış. Hatta 30 kere yarıştırdığım adamlar benim adamları 1-2 kere yarıştırmış o arkadaşlarıda listeden kışkışladım.
bende ekliyseniz ben haftada öyle 2-3 kere girişebiliyorum şöförlere :D
psn:sametozeren
bende ekliyseniz ben haftada öyle 2-3 kere girişebiliyorum şöförlere :D
psn:sametozeren
Eklisiniz bende sizin çocukları da oynattım hatta.
Valla benim lafım 7/24 online olupta sadece kendi pilotlarının yarıştırılmasını isteyen fakat başka pilotlara bulaşmak istemeyen arkadaşlar.
onursumer
13-06-2011, 17:15
1.5 haftadır uzaktan yarışa dokunmuyordum sozde bugun açtım ps3 u bağlanıp milleti yarıştırıcam diye yarışı seçtim bastım tuşa tık yok :D kaldı oyle :D kapa aç düzelmiyor :)
akşam 10 dan once eve gidemicem boşu boşuna kaldık iyimi :D
S.Özeren
13-06-2011, 17:17
Eklisiniz bende sizin çocukları da oynattım hatta.
Valla benim lafım 7/24 online olupta sadece kendi pilotlarının yarıştırılmasını isteyen fakat başka pilotlara bulaşmak istemeyen arkadaşlar.
ben şmdi sokuyorum yarışa sizinkileride :) evden çıkana kadar yaparım yapabildiğim kadar
Erdem Ünal
13-06-2011, 17:19
herkes psnini yazabilir misiniz? bende ekliyim
not:benimki=untar07
ProdriveSTI
13-06-2011, 17:20
herkes psnini yazabilir misiniz? bende ekliyim
not:benimki=untar07
kivanc_2856
S.Özeren
13-06-2011, 17:21
kivanc_2856
sametozeren
kingpin psn ne senin... ben listemdeki herkesi kesin yarıştırıyorum çünkü .. arada bana patlamasın da :D
onursumer
13-06-2011, 17:23
sabahtan giriş yaptım pilotları seçtim starta bastım oyle kaldı
kapatıp açıyorm gene aynı sinir oldum
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/13/11192.jpg
S.Özeren
13-06-2011, 17:25
bende ekli olanların hepsinden 2 tane şöför aldım yarışa şimdi başlattım :)
edit: dicektimki onurdaki gibi oldu :D
edit: başladı :D:D:D
ben 3-4 yarış yaptım sonra servere ulaşılamıyor hatası vermeye başladı ..
onursumer
13-06-2011, 17:28
en son geçen hafta seninkilerden yarıştırmıştım 1-2tane sanırım :D
bugun yarıştırasım tuttu kitlendi sistem :D