Orijinalini görmek için tıklayınız : GT 5 genel yorumlar
ben şmdi sokuyorum yarışa sizinkileride :) evden çıkana kadar yaparım yapabildiğim kadar
kingpin psn ne senin... ben listemdeki herkesi kesin yarıştırıyorum çünkü .. arada bana patlamasın da :D
en son geçen hafta seninkilerden yarıştırmıştım 1-2tane sanırım :D
bugun yarıştırasım tuttu kitlendi sistem :D
Benim şöferler evde yok. :D
S.Özeren
13-06-2011, 17:49
2. yarışı başlattım :)
onursumer
13-06-2011, 18:03
benimki hala düzelmedi acaip sinir oldum şimdiye akşama kadar temiz herkese 100-150bin cr toplatmıştım
Bu aralar açamıyorum benim şöförlerime el atanlara teşekkürler :)
S.Özeren
13-06-2011, 18:05
benimki hala düzelmedi acaip sinir oldum şimdiye akşama kadar temiz herkese 100-150bin cr toplatmıştım
Bu aralar açamıyorum benim şöförlerime el atanlara teşekkürler :)
akşam paraları toplarsınız artık :D
Erdem Ünal
13-06-2011, 18:16
bıde su yarıstırma ısını anlatır mısınız ? ben daha yeniyim yavas yavas :D
Çevirimiçi etkinliklerdeki bahsettiğim yarışların süresin geçtiğinden artık az para veriyor. :(
Subaru'yu yapmamıştım kaçırdık kredileri. :D
Erdem Ünal
13-06-2011, 22:10
yarış yok mu yaw ??
arkadasla ring dönüyoruz s2k larla istersen katılablrsn bize
Çevirimiçi yarışlarda fiat 500 ile olanı ite kaka 1. olarak bitirdim vatana millete hayırlısı olsun benden başka varmı oynayıpta bitiren?
Çevirimiçi yarışlarda fiat 500 ile olanı ite kaka 1. olarak bitirdim vatana millete hayırlısı olsun benden başka varmı oynayıpta bitiren?
4 ncü bitirmiştim gitmiyor o araba ya :D
4 ncü bitirmiştim gitmiyor o araba ya :D
Bütün aero parcaları tak jantları degıstır downforce u yukarı al sanzımanıda 158e al yoldada hiç hata yapmazsan ataamdıR:)
Bütün aero parcaları tak jantları degıstır downforce u yukarı al sanzımanıda 158e al yoldada hiç hata yapmazsan ataamdıR:)
Tamamdır ps3 ü açtığımda deniyicem teşekkürler :)
onursumer
14-06-2011, 10:36
bugun açmayı unuttum zaten ps3 u zaten dün açtımda ne oldu kitlendi kaldı :D 1 gün dinlensin :)
server aktif ben suan yarıstırıyorum listemdeki herkesin 1er elemanını ...
bu arada kingping e hak verdim valla .. ben listede kim var kim yoksa herkesi eşit şekilde yarıştırıyorum özellikle ama baktımki beni 3 kişi hariç kimse yarıştırmamış :)
bu arada kingping e hak verdim valla .. ben listede kim var kim yoksa herkesi eşit şekilde yarıştırıyorum özellikle ama baktımki beni 3 kişi hariç kimse yarıştırmamış :)
Aaa yalnız değilim. :D
Nick neydi?
http://img854.imageshack.us/img854/9696/adszmr.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/854/adszmr.jpg/)
Arkadaş tek bende mi var bu hata? :D
Aaa yalnız değilim. :D
Nick neydi?
valla bende sen söyleyince dikkat ettim :D harbiden boşa kasıyomuşuz :D tüüü saçımı süpürge ettim modeline büründüm bi an :D
bnm psn : bykoksal
server bende aktif hala kastırıyorum :D
http://i164.photobucket.com/albums/u34/byarfy/Adsz.jpg
edit : ne çirkin bi screenshot almışım ya .. uzun zamandır ilk defa windows kullanmanın mallığı üzerimde hala :D
valla bende sen söyleyince dikkat ettim :D harbiden boşa kasıyomuşuz :D tüüü saçımı süpürge ettim modeline büründüm bi an :D
bnm psn : bykoksal
server bende aktif hala kastırıyorum :D
http://i164.photobucket.co/albums/u34/byarfy/Adsz.jpg
edit : ne çirkin bi screenshot almışım ya .. uzun zamandır ilk defa windows kullanmanın mallığı üzerimde hala :D
Aynen ya milletin bebelerini parka götürüyormuş da benim bebeler evdeymiş gibi hissettim. :D
Ya herkes psn rumuzunu imzasına yazsın kampanya başlatıyorum. :D
sen bende ekliymişsin ki ozaman :D hatta yarıştırıyorum devamlı :D bu sitemlerini üstüme alınmıyorum ozaman hıh :D
aynen aynen , ben biraz da şey gibi hissettim , ulan senin için saçımı süpürge ettim .. sen naaaptın koca bir hiççç :D
sen bende ekliymişsin ki ozaman :D hatta yarıştırıyorum devamlı :D bu sitemlerini üstüme alınmıyorum ozaman hıh :D
aynen aynen , ben biraz da şey gibi hissettim , ulan senin için saçımı süpürge ettim .. sen naaaptın koca bir hiççç :D
Pampa, teşekkür ederim.
Pampa, teşekkür ederim.
ne demek her zman :D bu arada bi adamın 2. biri 8. ben sonuncuyum .. vay arkadaş :D
ne demek her zman :D bu arada bi adamın 2. biri 8. ben sonuncuyum .. vay arkadaş :D
Ya anlamıyorum bazen beni level 0'lar geçiyor. Gerçi aracını server verdiği için şans işi. :D
onursumer
14-06-2011, 13:34
ben yarıştıramıyorum kusura bakmayın :D ama benimkilere bi el atıverin gari :D
psn imzada iyi fikir ekliym bende :D
Yaa bana kimse benim şöferlere el at demesin 1 hafta deliksiz şöferlerinize para kazandırdım kimse bana aynısını yapmamış
Ben giremedim hala kafayı yiyeceğim...
2.5 saat önce baslattıgım yarıs hala devam ediyor .. server kafayı yedi :D bitmiyo yarış :D heralde 1 trilyon CR verir :p
arfy
onursumer
14-06-2011, 13:54
server geldi bağlanıyor şuan ama ben giremiyorum orası ayrı :D
2.5 saat önce baslattıgım yarıs hala devam ediyor .. server kafayı yedi :D bitmiyo yarış :D heralde 1 trilyon CR verir :p
arfy
Olduuuuuuu:hahaha:
Server bana küstü herhalde. Bende niye girmiyor yav? :D
S.Özeren
14-06-2011, 15:56
ben yarıştıramıyorum kusura bakmayın :D ama benimkilere bi el atıverin gari :D
psn imzada iyi fikir ekliym bende :D
Yaa bana kimse benim şöferlere el at demesin 1 hafta deliksiz şöferlerinize para kazandırdım kimse bana aynısını yapmamış
dün sizinkileri yarıştırdım birazdan tekrar tekme tokat girişicem :D
kingpin psn neydi bende varmısın yokmusun pek emin değilim :D
Varsın varsın kampanya başlattım ya imzamda yazıyor. :D
Sabah bir kaç şöferini yarıştırdım ama şimdi tık yok sony amca izin vermiyor. :D
S.Özeren
14-06-2011, 16:06
şimdi ben denicem yarıştırmayı :)
Serhat Y.
14-06-2011, 16:08
bu şoförlerin kariyer puanları 40 olunca bişey oluyodu trophy mi ne veriyordu, bilgisi olan varmı bana öyle bişey gelmedide, Sabri sen biliyodun konuyu galiba cevaplarsan sevinirim
S.Özeren
14-06-2011, 16:09
evet sıkıntısız olarak yarışımız başladı :D
giriş giriş ellerin dert görmesin :D
bende bidaha deniyim bakiyim gircekmi :D
S.Özeren
14-06-2011, 16:15
giriş giriş ellerin dert görmesin :D
bende bidaha deniyim bakiyim gircekmi :D
bütün şöförlerin benim yarışta deneme boşuna :D:D
Çok kötü ya hala giremiyorum. :D Ama sağolsun arkadaşlar hallediyor.
http://img27.imageshack.us/img27/4199/adszfhfg.png (http://imageshack.us/photo/my-images/27/adszfhfg.png/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
ya isyanım herkese nerde eski roller nerde eski ringler :D :D :D
S.Özeren
14-06-2011, 16:23
bu akşam bi roll gecesi yapalım :)
S.Özeren
14-06-2011, 16:25
http://img231.imageshack.us/img231/2448/adszgt5.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/231/adszgt5.jpg/)
bütün şöförlerin benim yarışta deneme boşuna :D:D
ahahah :D eyvallah :D işin enteresan yanı benim öğlen 1-2 gibi açtığım yarış da hala devam ediyor :D
http://img231.imageshack.us/img231/2448/adszgt5.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/231/adszgt5.jpg/)
Benim şöferler birbirlerini geçmeyle uğraşıyolar http://i51.tinypic.com/w7biaa.jpg
Bu yarışın sonucunu merak ediyorum lütfen paylaşmayı unutma:D
S.Özeren
14-06-2011, 17:03
Benim şöferler birbirlerini geçmeyle uğraşıyolar http://i51.tinypic.com/w7biaa.jpg
Bu yarışın sonucunu merak ediyorum lütfen paylaşmayı unutma:D
son düzlükte snn 3. olan şöför beni geçti 0.10 gibi bişeyle 2. oldum :D:D:D:D
S.Özeren
14-06-2011, 17:06
buda onur'a gelsin :D:D
http://img691.imageshack.us/img691/2918/onuro.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/691/onuro.jpg/)
buda onur'a gelsin :D:D
valla duygulandım :D 5 evladım birden yarışta :D
S.Özeren
14-06-2011, 17:40
valla duygulandım :D 5 evladım birden yarışta :D
3 yarıştada öleydi :D hep yarıştıranlara kıyak geçtim ahahha:D şimdi b spec kasıyorum gece devam ederim
3 yarıştada öleydi :D hep yarıştıranlara kıyak geçtim ahahha:D şimdi b spec kasıyorum gece devam ederim
çalışmanın yararlarını görüyorum yani :D valla ben listemde kim varsa devamlı herkesin 1 er kişiden 16 kişi yapıyorum .. ama bu günden sonra yarıştıranları 3er 5er yarıştırıcam bende .. :D elmayla armutu karıştırmayalım :D
S.Özeren
14-06-2011, 17:43
çalışmanın yararlarını görüyorum yani :D valla ben listemde kim varsa devamlı herkesin 1 er kişiden 16 kişi yapıyorum .. ama bu günden sonra yarıştıranları 3er 5er yarıştırıcam bende .. :D elmayla armutu karıştırmayalım :D
:D en güzeli o şekilde biraz daha levellar yükselse daha güzel olcak onur'un 4 pilotunu aliyim dedim alayımıza sapladı ahaha
Pampa sağolasın... :D
Daha doğrusu yarıştıran herkese teşekkürler. Bende ps izin verdiği sürece devam edeceğim. Çocukları parka çıkartalım :D.
bu şoförlerin kariyer puanları 40 olunca bişey oluyodu trophy mi ne veriyordu, bilgisi olan varmı bana öyle bişey gelmedide, Sabri sen biliyodun konuyu galiba cevaplarsan sevinirim
abi öncedende sormuştun yazmıştım :D:D
level 40 olunca b spec bitiyo tekrar yarıştırabiliyosun para kazanısın
bir de sürücülerden biri level 40 olunca trohpy kazanıyosun
Serhat Y.
15-06-2011, 11:14
abi öncedende sormuştun yazmıştım :D:D
level 40 olunca b spec bitiyo tekrar yarıştırabiliyosun para kazanısın
bir de sürücülerden biri level 40 olunca trohpy kazanıyosun
sabricim level 40 oldu bitti biliyorum:) başka bişi sordum canım benim:D demiştin ya şöforlerden biride 40 olunca trophy kazanıyorsun işte o kazandığım trophy mi neyse bana gelmedimi acaba geldide benimmi haberm olmadı ne işe yarar o trophy arasıra ekranın sağ üst köşesinde bi uyarı çıkıyordu dikkat etmemiştim ama içeriğinde sanırım trophy ibaresi geçiyordu ne esprisi varmış bu trophy nin?
Beyler benim şöferlerede bi el atmayı unutmayın lütfen bende yarın akşama kadar açık bırakıp sizin şöferleri gazlatıcam.
Bugün akşam newaleyi topliyimde 30 level olsunlar:D
Beyler benim şöferlerede bi el atmayı unutmayın lütfen bende yarın akşama kadar açık bırakıp sizin şöferleri gazlatıcam.
Bugün akşam newaleyi topliyimde 30 level olsunlar:D
Bugün elinden tutulacak gamyon şöfer listesi aşağıdaki gibidir;
- bykoksal
- dohcvtec99
- sametozeren
Yarın da başka gençleri parkour'a götüreceğim. :D
Bugün elinden tutulacak gamyon şöfer listesi aşağıdaki gibidir;
- bykoksal
- dohcvtec99
- sametozeren
Yarın da başka gençleri parkour'a götüreceğim. :D
Haaaaahhh
Tamam usta yarında ben seninkilerin elinden tutup götürcem söz:D
Haaaaahhh
Tamam usta yarında ben seninkilerin elinden tutup götürcem söz:D
:D :hahaha:
onursumer
15-06-2011, 14:23
2 gündür ps3 umden uzak kaldım yaa :) kardeşim takılıyor oda gt5 bilmiyor :D
arada benim elemanlarıda 2 piste çıkarında paslanmasınlar :D
Formula aracı aranıyo :D elinde olup paylaşıma açabilicek varmı ?
2 gündür ps3 umden uzak kaldım yaa :) kardeşim takılıyor oda gt5 bilmiyor :D
arada benim elemanlarıda 2 piste çıkarında paslanmasınlar :D
Bir ara gezdirdim çocukları, ağladılar eve bıraktım. :D Şaka bir yana yarınki program Sabri ve senin elemanlar yani Allah sonumuzu hayır etsin. :D Sabri'nin bebeler canavar :D.
şuan sıralama böyle devam ediyor :D onur bu arada merak etme her girdiğimde senin en az 2-3 elemanı yarıştırıyorum :D ama artık yarıştan önce log lara bakıyorum kim yarıştırdıysa öncelik ona :D onuralp eyvallah :D samet de epey kasmış :D
http://i164.photobucket.com/albums/u34/byarfy/ss.png
sabricim level 40 oldu bitti biliyorum:) başka bişi sordum canım benim:D demiştin ya şöforlerden biride 40 olunca trophy kazanıyorsun işte o kazandığım trophy mi neyse bana gelmedimi acaba geldide benimmi haberm olmadı ne işe yarar o trophy arasıra ekranın sağ üst köşesinde bi uyarı çıkıyordu dikkat etmemiştim ama içeriğinde sanırım trophy ibaresi geçiyordu ne esprisi varmış bu trophy nin?
trophy lere ps tuşuna basıp oyunu seçtiğimiz yerin üstünde trophy collection var ordan bakabilirsin
trophy hepsini alınca (zor :D) oyunu bitirmiş olursun diye biliyorum
M_PROJECT
15-06-2011, 19:04
aylar oldu valla oynamayali , bi ev tasidim hala usengecligimden kurmadim . online da adamim varsa benide kasin yav :D
aylar oldu valla oynamayali , bi ev tasidim hala usengecligimden kurmadim . online da adamim varsa benide kasin yav :D
ps i açmazsan online da adamın olmazki :D
update yapıyorum daha yeni akşam ring e çıkalım gider yapalım heyecan olsun :D
bu akşam evdeyim dışarı çıkmayı düşünmüyorum.. online olursa ben gelirim..
server gene perte bağladı galiba.. şuan yarıştıramıyorum :D onur samet ve onuralp 5er pilotunuzu sokuyordum peş peşe ama olmadı :D
M_PROJECT
15-06-2011, 21:11
ahahah dimi bak onu bile unutmusum ben :D gerci 40lik ti benim b spectekiler sanirim
S.Özeren
15-06-2011, 21:14
server gene perte bağladı galiba.. şuan yarıştıramıyorum :D onur samet ve onuralp 5er pilotunuzu sokuyordum peş peşe ama olmadı :D
sağlık olsun :D bugün baya bi kasılmış zatenn ellerinize sağlık
bende ödülleri topluyorum :D elinde avucunda ne varsa aldım pezevenklerin :D
S.Özeren
15-06-2011, 21:18
ahahhaha :D hadi oda açalımda roll yapalım evdeym bnde
S.Özeren
15-06-2011, 22:30
serverdayız :D
bende ödülleri topluyorum :D elinde avucunda ne varsa aldım pezevenklerin :D
Hastamısın olm adamlar ne yicek? :D
Benim concon ları birisi çok yormuş ama sağolsun baya para topladım:D
:confused: ben açık olması gerekmiyor diye biliyordum.. :(
:confused: ben açık olması gerekmiyor diye biliyordum.. :(
Öyle ama bikere açıp şöferleri arkadaşlarla paylaş demen gerek.Arkadaşta bunu muhtemelen yapmadı:D
Benim concon ları birisi çok yormuş ama sağolsun baya para topladım:D
Sen demedin mi eti senin kemiği benim diye. :D
16.06.11 programı;
- onursumer
- draw307
- derman35
- lasparagas (Allah sonumuzu hayır etsin:D)
onursumer
16-06-2011, 09:22
dün gece ps3 un başına oturup şu çevrimiçi yarışları yapmayı denedim
civic typer yarışı gelmiş çok basit iyi para bırakıyor :D
ayrıca 1 er kere fiat 500,lotus ve subaru yu denedim arkadaş zormuş ya hata yapmaya gelmiyor
hep 2 de 3 de kalıyorum 1. olamadım :D
dün gece ps3 un başına oturup şu çevrimiçi yarışları yapmayı denedim
civic typer yarışı gelmiş çok basit iyi para bırakıyor :D
ayrıca 1 er kere fiat 500,lotus ve subaru yu denedim arkadaş zormuş ya hata yapmaya gelmiyor
hep 2 de 3 de kalıyorum 1. olamadım :D
Type R'lar kolay ama öteki kasıyor vallahi. Fiat 500 ile Lotus da iyi ama Subaru... Subaru'dan soğudum. :D
Walla subarunun final drive ı 1ton aşaa çektim çünkü son hız orda çok önemli değil bol virajlı olduğu için son turun son düzlüğünde öndekinin hawa koridoruna girdim yüzdeli saniyelerle 2. oldum anasını satayım.
final drive ı baya düşürün çok işe yarıyo bide dün birisi yazmış aerodinamik diye onuda biraz kurcalamak lazım
onursumer
16-06-2011, 09:43
bu akşam tekrar bi çalışma yapıcam fiat 500 zaten kısa şanzıman koydum anca kendine geldi ama hata yapmadan donmek lazım :D
lotusta yolda durmuyor lastik seçimi biraz daha iyi olsa :D
Walla subarunun final drive ı 1ton aşaa çektim çünkü son hız orda çok önemli değil bol virajlı olduğu için son turun son düzlüğünde öndekinin hawa koridoruna girdim yüzdeli saniyelerle 2. oldum anasını satayım.
final drive ı baya düşürün çok işe yarıyo bide dün birisi yazmış aerodinamik diye onuda biraz kurcalamak lazım
220kmh :D bende de.
bu akşam tekrar bi çalışma yapıcam fiat 500 zaten kısa şanzıman koydum anca kendine geldi ama hata yapmadan donmek lazım :D
lotusta yolda durmuyor lastik seçimi biraz daha iyi olsa :D
Hepsinin şanzımanı kısalttım bir de bütün sistemler kapalı yoksa hiçbir araç gitmiyor.
Ne hatası onur zaten araba gitmiyo 4-5vitesle pisti bitiriyosun :D
2tane çok önemli viraj war zaten peşpeşe geliyolar tünele girmeden önceki 2 viraj oraya tam hakkıyla girersen bu iş olur ben 2 kere oynadım 3.de 1.ye 3 boy atıp 1. olurum:D
220kmh :D bende de.
Ohaaaaaa 220 çok fazla onu 180e çek:eek:Zaten 170km fazla hız lazım değil
Ohaaaaaa 220 çok fazla onu 180e çek:eek:Zaten 170km fazla hız lazım değil
Deneyelim bakalım. :)
Deneyelim bakalım. :)
Yanlız birisi dün burda aerodinamik parçaları montajlıyıp ayar çekin fark ediyo demiş benim hiç aklıma gelmedi ama çok mantıklı onuda dene
onursumer
16-06-2011, 09:57
evet zaten o parçaları takınca aracın performans puanı artıyor illaki fark ediyordur :D
Ulen onur senin yüzünden dün formulada şampiyonaya girip aracı şöferi kendi haline bıraktım 3. oldu kazma
Yani kendi haline bırakınca yemiyo formulada
Alman touring champ. da lexus u kendi haline bıraktım bütün pistlerde alayına saplamış:D
Yanlız birisi dün burda aerodinamik parçaları montajlıyıp ayar çekin fark ediyo demiş benim hiç aklıma gelmedi ama çok mantıklı onuda dene
Yaptım yaptım çok farkediyor yalnız Lotus ve Subaru bildiğin apaçi oldu :D, spoiler falan. :D 500 çok tatlı oldu.
onursumer
16-06-2011, 10:52
Ulen onur senin yüzünden dün formulada şampiyonaya girip aracı şöferi kendi haline bıraktım 3. oldu kazma
Yani kendi haline bırakınca yemiyo formulada
Alman touring champ. da lexus u kendi haline bıraktım bütün pistlerde alayına saplamış:D
abi valla ben bırakıyorum 1. geliyorlar :D genelde evden çıkarken açıyorum gidiyorm :D
Yaptım yaptım çok farkediyor yalnız Lotus ve Subaru bildiğin apaçi oldu :D, spoiler falan. :D 500 çok tatlı oldu.
http://i51.tinypic.com/w7biaa.jpg
Bu gece bi deneme yapalım :D
Beyler yarışlarda aralarda boşluklar oluşursa benim şöferlerle doldurabilirsiniz:D
Benim sürücülerede el atarsanız sevinirim :D
Benim sürücülerede el atarsanız sevinirim :D
PSN imza kampanyamıza katılınız! :D
onursumer
16-06-2011, 14:31
bu arada şu lotus tan herkes hazırlasında ring de donelim acaip zor bir araba çok eğlenceli olur :D
bu arada şu lotus tan herkes hazırlasında ring de donelim acaip zor bir araba çok eğlenceli olur :D
Full mod'lu mu olacak?
onursumer
16-06-2011, 14:38
Full mod'lu mu olacak?
aynen dolduralım aracı zaten 300-400hp birşey oluyor hafifte bayağı
yumuşak yarış lastikleriyle ring yapalım yolda durmuyor melet :D
aynen dolduralım aracı zaten 300-400hp birşey oluyor hafifte bayağı
yumuşak yarış lastikleriyle ring yapalım yolda durmuyor melet :D
Yapalım pampa...
S.Özeren
16-06-2011, 16:16
top gear'daki lotus'u hala bitiremedim yolda durmuyo nalet
Lotus'u bitirmek istiyorsan düz gitmeye çalışma ..
Golf 1 GTI denk getiremedim. Denk getiren olursa lütfen alın yaparız güzellik.
- onursumer
- draw307
- derman35
- lasparagas
Bebelerdeki hasılatları toplarsınız. Mesai bitti. :D
onursumer
16-06-2011, 17:32
golf 1 gti var sanırım bende alıp koşeye koydum diye hatırlıyorum :D
onursumer
16-06-2011, 17:55
varsa ben katılabilirim :) lotus hazırlayın en güçlüsünden :D
Benim sürücülere el atın parasız kaldım yaa :D:D
onursumer
16-06-2011, 18:26
çevrimiçi yarışlara bak acaip para geliyor :D
ProdriveSTI
16-06-2011, 18:31
Onur bendeki sorun da varmı sende baktın mı
onursumer
16-06-2011, 18:46
Onur bendeki sorun da varmı sende baktın mı
sıkıntı yok ya
yarış sırasında start a basıp normal çıkabiliyorum
sende start tuşumu tepki vermiyor ?
ProdriveSTI
16-06-2011, 18:56
Start tuşuna batığımda menü gelmiyor ama oyun duruyor :)
- onursumer
- draw307
- derman35
- lasparagas
yarışlar için saol ps3 açınca gti yollarım
onursumer
16-06-2011, 19:03
Start tuşuna batığımda menü gelmiyor ama oyun duruyor :)
bence save dosyalarını usb belleğe kaydet ps3 us sıfırla oyunu vs tak yükle güncelle :)
ProdriveSTI
16-06-2011, 19:14
:) onca şey gidecek,neyse teşekkürler,olmazsa dediğin gibi yaparım.
onursumer
16-06-2011, 19:23
:) onca şey gidecek,neyse teşekkürler,olmazsa dediğin gibi yaparım.
birde aklıma şu geldi
gt5 in ayarlarına oyunu hdd ye kaydet gibi bir seçenek var diskin bir kısmını daha yüklüyor
once bi onu yükle dene belki fark olur :)
- onursumer
- draw307
- derman35
- lasparagas
valla ellerine saglk benım ps3 bozuldu servise verdım gelince bakarım artık..bu arada golf 1 gtı bende de var gelince gönderirim hediye...
valla ellerine saglk benım ps3 bozuldu servise verdım gelince bakarım artık..bu arada golf 1 gtı bende de var gelince gönderirim hediye...
ben gönderdim bile niahahah :D:D
Erdem Ünal
16-06-2011, 19:36
var mı bi etkinlik?
S.Özeren
16-06-2011, 19:37
hadi roll yokmu :D
15 dk içinde gelicem ring var isteyen (totosuna güvenen) gelsin :D
onursumer
16-06-2011, 19:39
akşama lotus hazırlayın daha çalışıyorm işten çıkamadım :D
S.Özeren
16-06-2011, 19:41
dünki gibi olcaksa geliyim ben ahah :D
Erdem Ünal
16-06-2011, 19:41
bende bi 10dkya geliyorum. yapalım bişeyler
ahh ahh bunu birisi forzada diycekti :D
ahh ahh bunu birisi forzada diycekti :D
:D:D bu ekip forzada olsa süper olurdu
Erdem Ünal
16-06-2011, 21:37
var mı bişeyler gelelim?
aynı odada devam ediyoruz
Erdem Ünal
16-06-2011, 21:51
geldım.
untar07
onursumer
16-06-2011, 22:06
odadayım nıdesınız :)
1472 6118 3658 4757 8595 oda bu mu ?
S.Özeren
17-06-2011, 00:03
çıkmak zorunda kaldım arkadaş geldiği için bişey diyemeden çıktım k.bakmayın
By_FresH
17-06-2011, 05:24
Bigben Koltuk-Direksiyon Seti(PS2-PS3-PC-XBOX) | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor (http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1137&uid=112849#photos) arkadaşlar böyle bir ürün buldum ps ile beraber alsak nasıl olur kullanan varmı?
onursumer
17-06-2011, 09:38
Bigben Koltuk-Direksiyon Seti(PS2-PS3-PC-XBOX) | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor (http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1137&uid=112849#photos) arkadaşlar böyle bir ürün buldum ps ile beraber alsak nasıl olur kullanan varmı?
normal bir koltuk kullanıyorsun sanırım bunun için kendin yapsan bu paralara daha güzel birşey çıkarırsın
ben komple kendim yaptım playseat ı ;)
Haydi en hızlı Typer lar hazırlansın 1-2 güne açmayı planlıyorum ps3 ü bi gider yapayım dedim :D:D:D:D
bende ps3 alacam bu gıdısle kendımı zor tutuyorm araba parasından gıtcek dıe almıorm :D
Abey ben oynamayı bilmiormm :D Dün ezdi geçti Tolga'yla Sabri. :D
Dün gelecektim de kimse cevap yazmadı onura ps üzerinden msj yazdım oda dönmedi..
Yarışa geçmeden önce buraya eğer oda yazarsanız direkt geliriz..
onursumer
17-06-2011, 13:01
hangi onur banamı :D bana mesaj gelmedi sanırım yani gormedim :D
akşama silivriye gitmezsem bende varım donelim biraz :D
hangi onur banamı :D bana mesaj gelmedi sanırım yani gormedim :D
akşama silivriye gitmezsem bende varım donelim biraz :D
Evet sana yazdım msj olarak gelmedi mi :soru:
Hoş yazmak zor olduğu için sadece "yaris" yazmıştım :D
Erdem Ünal
17-06-2011, 13:19
var mı online olan birisi?
onursumer
17-06-2011, 14:02
bendemi bedevilik var anlamadım uzaktan yarış için ps3 u açık bıraktım 1 yarış yaptım şimdi yaptmıyor gene çıldırcam :D
En hızlı DC5 kimdeyse bu gece bi denemek istiyorum :D
cabriolet
17-06-2011, 16:47
sonunda çözdüm şu şifre değiştirme işini bende girerim akşam :D
Erdem Ünal
17-06-2011, 16:50
bekliyorum :D
Erdem Ünal
17-06-2011, 17:03
şu redbull araçlarını nerden bulabiliriz nedir bunlar yaw :D
onursumer
17-06-2011, 17:06
dc5 race kit var sıkıntı yaratmazsa akşam ring yapalım
silivriye gitmeyebilirim büyük ihtimalle :D
şu redbull araçlarını nerden bulabiliriz nedir bunlar yaw :D
ilerlediğinde zaten redbull bolumu açılıyor ozel etkinliklerde onu bitirince veriyor
veya bspec de belli bir yarıştan sorna geliyor bende 2 tane var :D
Race kitli DC5 lerle yan yana gidiyoruz :)
onursumer
17-06-2011, 20:02
Race kitli DC5 lerle yan yana gidiyoruz :)
ring e çıkalım :) benimkini rodajı iyi yapılmış bu arada :D :hahaha:
Erdem Ünal
17-06-2011, 20:48
dc5 race kit var sıkıntı yaratmazsa akşam ring yapalım
silivriye gitmeyebilirim büyük ihtimalle :D
ilerlediğinde zaten redbull bolumu açılıyor ozel etkinliklerde onu bitirince veriyor
veya bspec de belli bir yarıştan sorna geliyor bende 2 tane var :D
1 tane gonderebilir misin? bi deniyim merak ettim :D
onursumer
17-06-2011, 23:00
redbull gonderılemıyor kaldırdılar onu :)
1472 6118 3615 5260 8186 rıng de donuyorum
server bi mani çıkarmazsa bugün gene kastırıyorum aramızdan bikaç kişiyi :)
Erdem Ünal
20-06-2011, 21:34
varmı yarış???
onursumer
21-06-2011, 00:39
ben bugun biraz açıp çevrimiçi yarışları yaptım havalar ısındıkça oynanmaz oluyor bu oyun ter içinde kaldım :D
Yok mu bu gece roll falan ?
Şükür canlandı konu :D Abi Berkay'la konuştuk oda açarsak burayada yazarız zaten..
Aynen ya bi deneme yapalım kaç haftadır canım çekiyo :D
onursumer
22-06-2011, 21:46
bu akşam olurmu oynayan :D
bu arada 206 RC yakalayıp 2. elde alabilen oldumu ? bi o eksik bende ya peugeot serisinde :D
ben gelirim şimdi oynayacaksak
Onur abi bizim honda ne oldu sağlık durumu ciğerleri :D
onursumer
22-06-2011, 22:06
otoparkta duruyo be ciğeri sağlam sıkıntı yok :)
Yarın adalara gidicek olmasam bende gelirdim :D
Bu arada kimseye makyajlı kasa Ek9 denk geldi mi ?
onursumer
22-06-2011, 22:08
Yarın adalara gidicek olmasam bende gelirdim :D
Bu arada kimseye makyajlı kasa Ek9 denk geldi mi ?
2. eldemi ?
sanırım bi yarışta gordum ama hiç denk gelmedi
ben günlerdir 206 rc arıyorum :D
niyetim yükleyip ring de typer delmek :D
206 RC almıştım sıkıldım sattım keşke sana verseymişim abi :D
onursumer
22-06-2011, 22:13
ahh bee yapılırmı bu :)
bu arada ben playseat i toparlamıştım çıkarıcam birazdan bi yarım saat 40 dk ya oda açarım ring de turlarım biraz :)
2. eldemi ?
sanırım bi yarışta gordum ama hiç denk gelmedi
ben günlerdir 206 rc arıyorum :D
niyetim yükleyip ring de typer delmek :D
Ya bi hevesle aldım yükledim de bi cacık etmez :D
206 filan denk gelirsem yollarım abi..
onursumer
24-06-2011, 13:06
oyuna giriym dedim online, ps3 un güncellemesiç ıkmış 20 dk dır onu bekliyorum lanet :)
Ben onu dün akşam hallettim
girip biraz oyniyim dedim dün akşam güncellemeye gitti bu akşam mokoko:D
Bende İstanbul'a geri döndüm..
Sizlerle gt5 oynamayı çok özledim duyurulur :)
B-Spec'te beni kastıran bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler..
1.5 M para gelmiş :)
Hepsinin karşılığı gelicek merak etmeyin :)
ilkay yemin ederim o 1.5 in 1.45ini ben yaptım sana:D
Herkes cepleri kontrol etsin. Dün ve bugün çoğu kişiyi yarıştırdım. :D
Bende İstanbul'a geri döndüm..
Sizlerle gt5 oynamayı çok özledim duyurulur :)
B-Spec'te beni kastıran bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler..
1.5 M para gelmiş :)
Hepsinin karşılığı gelicek merak etmeyin :)
Bir şey değil. :D
O değil ben tatile falan giderken yanımda götürmeyi düşünüyorum 3ü :D
O değil ben tatile falan giderken yanımda götürmeyi düşünüyorum 3ü :D
Götürme bence adamı asosyal yapıyo :D
Ben ondan bıraktım İstanbul'da :)
onursumer
24-06-2011, 13:35
yeni çevrimiçi yarış eklenmiş farklı bi kategori lotusumla bi giriym bakim :D
Lotus gırtlaksa bide lastik seçtirmiyosa TC kapatta göreyim seni:D
onursumer
24-06-2011, 13:49
Lotus gırtlaksa bide lastik seçtirmiyosa TC kapatta göreyim seni:D
elise 111R full dolu yarış yumuşak var tc hep kapalı bende :)
tsukuba ilk yarışta tur bindirdim adamlara gerçi çokta kasmadım 56sn nin altınadüşemedim tur zamanlarında
Güzel yüklencek nurburgring arabası söyleyinde azcık çeşitlilik olsun garajda :D
Şu an favorim RM Evo IX cidden efsane gidiyor..
ilkay en kral nurburgring arabası mercedes 190 evo
Bunu gırtlak yap ejnebi gibi sarılıyo yola dışarı mışarı taşmaz tam gaz girer çıkarsın
ilkay en kral nurburgring arabası mercedes 190 evo
Bunu gırtlak yap ejnebi gibi sarılıyo yola dışarı mışarı taşmaz tam gaz girer çıkarsın
Direksiyonla oynuyorum kanka..
2.el'de kıstırabilirsem alıp yapayım bir tane bakalım..
onursumer
24-06-2011, 15:13
direksiyonmu war?
bende g25 le oynuyorum bitane almıştım evo okadar iyiyse yükleyim bi ya aldım koydum garajda belki lazım olur diye :D
bende g25 le oynuyorum bitane almıştım evo okadar iyiyse yükleyim bi ya aldım koydum garajda belki lazım olur diye :D
İstersen bi setup vereyim sana bir dene hasta kalırsın :D
S.Özeren
24-06-2011, 15:24
nerde o eski roll'ler
onursumer
24-06-2011, 15:38
İstersen bi setup vereyim sana bir dene hasta kalırsın :D
valla alırım hangi araç için hangi setup var :)
nerde o eski roll'ler
havalar ısınınca çok çekilmiyor akşamları sıcak oluyor :D :D
S.Özeren
24-06-2011, 15:39
bunlar daha iyi günlerimiz :D
valla alırım hangi araç için hangi setup var :)
havalar ısınınca çok çekilmiyor akşamları sıcak oluyor :D :D
Ring için Evo IX RM setup var istersen kanka..
Bu arada an itibarıyla başlıyorum B-Spec kastırmaya :D
onursumer
24-06-2011, 15:58
bende en son çevrimçide lotusla ring kısmını yaptım yoruldum biraz dinleniyi devam edicem şu çevrimiçi tum yarışları bitiriyim para gelsin :D
Bu gece isterseniz aklınızı bi aliyim:D
Bu gece isterseniz aklınızı bi aliyim:D
Euro Accord bile aldım Honda'nın saçma sapan ne kadar aracı varsa bende :D. Hepsini deneyeceğim. :D
Ama bu akşam değil. :D
onursumer
24-06-2011, 22:52
sabahtan beri çevrimiçi yarışları yapıyorum 1980 oncesi amerikanlara kadar tüm çevrimiçi yarışları yaptım sanırım 7-8milyon cr kazanmışımdır :D
onursumer
25-06-2011, 21:20
hava yağmurlu sanki GT5 havası var :)
bencede :) ben gelirim ama safety car olurum ancak sizin yanınızda prof değilim :)
yaaa ps3 servısten geldı ama save gamelerın hepsi gitmiş.... :((((
bırde psn girmeye calısıyorum sayfa değişik olmuş..şifremı yazıyorum falan gırmıyo...
ulen o kadar para araba gıttı beee...
onursumer
25-06-2011, 21:33
saveleri kaydetmemişmydin ? birde hdd ye niye format atmışlar soyleseydin keşke onlara
onursumer
25-06-2011, 21:55
ring de en iyi hangi arabayla donuyorsunuz sureniz nedir ?
çok fazla denemem olmadı ama teker teker deniyorum şuan 6.51 ile nismo 380rs ile dondum 350z :)
yok kaydetmedım yaa...network sayfası değişti mi
onursumer
25-06-2011, 22:04
yok kaydetmedım yaa...network sayfası değişti mi
web den mi ? ps3 den direk sing in olamıyormusun ? bi değişiklik olmadı galiba
ps3te farklı olmuş...ıd birde şifreyı yazdıgımız yer...
onursumer
25-06-2011, 22:15
alla alla :S
bana aynı gibi geliyor ama bu son güncellemeden sonra bakmadım bi fark varmı diye :)
sıkıldım kapadımda şimdi :D üşendim bakmaya tekdardan
S.Özeren
26-06-2011, 00:00
çevrim içi yarışlarda bütün pilotlarımızı yarışa sokma durumumuz yokmu ? bu aralar giremiyorumda zaten
onursumer
26-06-2011, 00:20
yok tek pilotunla diğer arkadaşlarını yarıştırabilirsin anca
arkadaşlar PS nin bedava verdiği daha doğrusu hediye ettiği oyunları indirmeye başladım. İlk indirdiğim 7000küsür mb benim internetim 6 gb sınırlı diye hatırlıyorum ama kol gibi fatura gelmesin ? yoksa bu ps3 ün downloadı yansımıyor mu imkansız ama bi soruym dedim. Bide bu oyunlar ne kadarda iniyor açık bırakıp yatıcam heralde her gün bitane anca indiririm.
Bu gece bi rolling yapalım ya
ulu_cupra
26-06-2011, 21:04
Roll yapılabilir ama bayadır oynamıyorum paslanmış olabilirim :)
Bana hertürlü uyar :) Yokmu başka roll yapmak isteyen :D
S.Özeren
26-06-2011, 22:50
bende gelirim roll'e
Yokmu başka roll yapmak isteyen ya :D
onursumer
26-06-2011, 23:00
bu akşam gelmem zor :D tüm gün gazladm 2 gün giremem büyük ihtimalle :) b spec 24 saat yarışları yaptırıcam bu arada :D
S.Özeren
26-06-2011, 23:13
açında roll yapalım :D
üzerimizdeki pası atalım roll iyi olur
Beyler hazırmısınız FLASH haberi açıklıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dün akşam itibariyle Hulk NSX-R 467hp :D
warsa benim nsx im seni geçer diyen hemen gelsin patlatıweriyim:D
onursumer
28-06-2011, 10:41
geçeriz abi sorun diil :D
Fark etmez hertürlü deneriz :D
batuhan zaten o gece neyle denediysek seni geçemedim bari bu akşam nsx le saplamasyon yapiyim sana:D
batuhan zaten o gece neyle denediysek seni geçemedim bari bu akşam nsx le saplamasyon yapiyim sana:D
Valla fark etmez bu gece mübarek gece abdesti tam olan geçilmez arkadaş :D
onursumer
28-06-2011, 11:18
bu akşam oyun oynayabilirmiyim bilmiyorm ama birsuru araba hazırladım 3-4 milyon gomdum :D
Bu arada neler denenicek bu gece biraz pas atmak lazım :)
onursumer
28-06-2011, 18:04
hp leri boşverinde tur süreleri paylaşın :D
ring de en iyi süreyi alalım :)
S.Özeren
28-06-2011, 18:06
bu nasıl gidiyo :D
YouTube - ‪GT5 Red bull X2010 Prototype @ Nurburgring 3'29.728" by Gar529 (GT Academy Finalist)‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=bQCOm1KCBT4)
YouTube - ‪GT5 Red bull X2010 Prototype @ Nurburgring 3'29.728" by Gar529 (GT Academy Finalist)‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=bQCOm1KCBT4)
Çılgınlar gibi hahaha :D
onursumer
28-06-2011, 18:15
oha herif fena yutmuş pisti
ayrıca bende merak ettim hiç ring e çıkmadım bu araçla ilk işim zaman kasmak olucak :D
Yeter artık bu gece bi rolling yapalım ya :D
Yeter artık bu gece bi rolling yapalım ya :D
+1 :icon_tup:
bu gerçek mi ? bana hızlandırılmış gibi geldi böyle bi gidiş şekli varmı bu oyunda ya ? hiç kullanmadım formula aracı ama sanmıyorum böyle gidilceğini
Yokmu roll yapmak isteyen :D
Bütün evo ve subarulara gider yapıyorum :D
Fiat 500'lü yarışı geçebilen var mı o kadar uğraştım hala birinci olamadım.
Biz birazdan berkayla birlikte roll yapıcaz gelmek isteyen varmı ??
Biz birazdan berkayla birlikte roll yapıcaz gelmek isteyen varmı ??
Varmı ? :D
Alayınıza gider :D
1472-6118-3701-4254-5883
Güncel hahaha :D
S.Özeren
30-06-2011, 00:44
varmı bişeyler
S.Özeren
30-06-2011, 00:45
bu gerçek mi ? bana hızlandırılmış gibi geldi böyle bi gidiş şekli varmı bu oyunda ya ? hiç kullanmadım formula aracı ama sanmıyorum böyle gidilceğini
saniye yazıyo hızlandırılmış değil adam aşmış :D
varmı bişeyler
Kimse gelmeyince bir iki denedik bıraktık :)
S.Özeren
30-06-2011, 01:05
biraz daha 11 den sonra olsa aslında çok iyi olur bende gelirim yabancılarla takılıyoruz , adam typer'a bugatti ile geliyo :D
bide ben amerika yapmışım ülkeyi değiştirebilirmiyim acaba ?
yusufcan_k
30-06-2011, 11:51
yaa arkadaşım hdd ye format atmış bütün save dosyaları gitti.. oyunuda o kasmıştım herşey sıfırlandı bi şekilde biyerden save game falan yükleyemezmiyiz ne yapcam yardım edin :D cocugu öldürecem yoksa :D
sen çocuğun gırtlağını sıkmaya başla bence geçmiş olsun...:D
fiat 500 e aero ayarlarını iyi yaparsanız 1.lik oluyo ide start düzlüğündeki ES e bokunu çıkarmadan düz girmeye çalışın...
fiat 500 e aero ayarlarını iyi yaparsanız 1.lik oluyo ide start düzlüğündeki ES e bokunu çıkarmadan düz girmeye çalışın...
2 teker gidiliyor bazen ahha :D
Sen 1. oldun mu ya ben 2.oluyorum hep 1.olduysan ayarları yazarmısın :D
250Bg lik Önden çeker araba hediye edebilecek var mı?
PSN: tunacanozcan1
yusufcan_k
30-06-2011, 12:35
harbi mi :S :eek: :eek: :eek: :mad: :mad: :ofk:
Sen 1. oldun mu ya ben 2.oluyorum hep 1.olduysan ayarları yazarmısın :D
Ben 1. oldum ama bende hep 2. oluyodum bayya bi kastıktan sonra bide es i düz geçince 307nin dediği gibi 2 teker ayarında girince bayaaa farkediyo 1. oluyosun.İş yerindeyim aero ayarları hatırlamıyorum:D gidince bakarım
group815990@groupsim.com
msn pencerenizden ekleyin
Grup msn miz abiler arkadaşlar ekleyin yarışları direk gruptan konuşuruz gelen davete evet kabul ediyorum diceksiniz sağda görünüyor ekli açık kişiler :)
benımde save dosylarım gıttı..yapacak bışey bastan kasmaya basla...birde listem yapsam bırılerı hedıye arac göndersenız :D:D:D pişkinliğin böylesi :)
group815990@groupsim.com
Yeni grubumuz ekleyin :) güzel bilgi paylaşımları yaparız birbirimize yardımcı oluruz bekliyoruz:)