Orijinalini görmek için tıklayınız : GT 5 genel yorumlar
Tholl-ga
14-02-2011, 21:56
1472 6118 3787 3249 1358
onursumer
14-02-2011, 21:57
şuan misafirim var gittiğinde oyunda olursanız 1-2 gazlarım :D
cem_subasi
14-02-2011, 22:04
ya arkadaşlar ben giricem ama nasıl giriceğimi bilmiyorum bi yol gösterirseniz sevinirim :)
s2000 yaptım :)
onursumer
14-02-2011, 22:28
ya arkadaşlar ben giricem ama nasıl giriceğimi bilmiyorum bi yol gösterirseniz sevinirim :)
s2000 yaptım :)
gt modda
sol ustte lobi var ordan online odaların gozuktuğu kısma gir
dunya şeklinde aşağıdaki tuşla oda numarasını birleşik olarak yaz ;)
bu arada garajındaki tum arabalara favori etiketi koy yoksa online kısımda garajında goremezsin ;)
cem_subasi
14-02-2011, 22:37
gt modda
sol ustte lobi var ordan online odaların gozuktuğu kısma gir
dunya şeklinde aşağıdaki tuşla oda numarasını birleşik olarak yaz ;)
bu arada garajındaki tum arabalara favori etiketi koy yoksa online kısımda garajında goremezsin ;)
ama bende gözükmüyodu bn şuan update yapıyorum 1.05 e 1.30 saat gözüküyo bitmesi için :)
onursumer
14-02-2011, 22:54
son güncellemelerle gelicek :D
bayağı buyuk anca iner 700mb falandı
evet şu an indiriyorum 608 mb update bitsin geliyorum :)
ağ uyuşmazlığı sebebi ile giremedim arkadaşlar. odayı kim açtı bu gece?
odayı tolga açtı
yeni oda açtım
1472 - 6399 - 8966 - 5887 - 4609
ep3 ler mahfetti benim ek yi :D
tolga fena oynuyor tebrikler..
kasmak lazım biraz daha millet 25. seviye falan olmuş
alla alla tolga'nın daha önceki odalarına girmiştim.. bende bir sıkıntı var ozaman. neyse başka zaman artık kapattım. sefa falan vardı sanırım tamerde oradaydı onlarla gazlamak isterdim :D
neyse hayırlı geceler...
alla alla tolga'nın daha önceki odalarına girmiştim.. bende bir sıkıntı var ozaman. neyse başka zaman artık kapattım. sefa falan vardı sanırım tamerde oradaydı onlarla gazlamak isterdim :D
neyse hayırlı geceler...
yeni oda açtık senin için gel :D
Tholl-ga
14-02-2011, 23:30
:D:D bekleriz yeni odaya
neyse hayırlı geceler...
gel yeni oda açtı sabri
tolga onu geçeni fena banlıyor :D
Tholl-ga
14-02-2011, 23:35
tolga onu geçeni fena banlıyor :D
geçeni deil senin gibi baltayı atıorm :D
:D:D bekleriz yeni odaya
moral kalmadı topladım direksiyonu falan keyfinize bakın :heyoo:
geçeni deil senin gibi baltayı atıorm :D
baltayım ama hep 1.yim napcaz simdi :D
onursumer
14-02-2011, 23:52
hala oynuyonuzmu :D ep3 ume motor yaptırıp gelirim belki :D
ulan var ya uyutmazsınız siz adamı :D geliyorum.
roll yapıyoruz evolarla :D
cabriolet
14-02-2011, 23:55
Ttnetin allah belasini versin.. Bi oynayamadim online olarak gt5i..
onursumer
14-02-2011, 23:56
sabahta işe gidicem sozde :D
bide evo hazırlıym ben :D
onursumer
15-02-2011, 01:34
hastalık arkadaş bu zor kurtardım kendimi yatıym yarın iş var ahah :D
hastalık arkadaş bu zor kurtardım kendimi yatıym yarın iş var ahah :D
iyi bari benden sonra çok takılmamışsınız benimde aklım kalmıştı :D
bu gece için bir kaç araç belirleyelimde benim favorilerimdekiler ya stock yada lastikleri yok. hepsini birden yapmanında imkanı yok. bir kaç araç belirleyelim onları dolduralım.
1- ep3 typer fix zaten her gece var. :)
2- sedan typer yapabiliriz.
3- evo.. gecelerin faz geçilmezi. :D
4- s2k olabilir ama çok seçenek var s2k da. mesela bende spoon s2k var. aem s2k var. opera s2k var. napıcaz bilemiyorum.
5- 900hp üzeri sapık makineler ile yapabilir :D
... vs vs vs ???
onursumer
15-02-2011, 12:07
daha once konuşmuştuk aslında
gt serileri falan yapalım takata nsx gibi ortalama 550 hp lik makineler ile aşağı yukarı herkes aynı kategori fark yok gibi birşey ki yarışması çok zevkli
s2000 atmosferik garajdan satın alınan var sanırım herkeste o zevkli oluyor opera s2000 çok hafif mesela :D
ek typerde olabilr bende race kitli var gerçi ama standartta alır yüklerim sorun olmaz :)
evom yok akşama bitane hazırlayım :)
deeperblack
15-02-2011, 12:10
AAh ahh zevzek gibi yedek almadan formatladık makinayı gitti ne var ne yoksa...
Online olayına geçen akşam girdim ben. acaip keyifliymiş.
Buarada kulaklık ne kullanıyorsunuz. Bende bitane var mikrofunlu bsh-25 gibi bişiy ama çalışmıyo.
onursumer
15-02-2011, 12:29
AAh ahh zevzek gibi yedek almadan formatladık makinayı gitti ne var ne yoksa...
Online olayına geçen akşam girdim ben. acaip keyifliymiş.
Buarada kulaklık ne kullanıyorsunuz. Bende bitane var mikrofunlu bsh-25 gibi bişiy ama çalışmıyo.
ben seneler once jabranın bt135 modelini almıştım eski bi model ama ps3 ile çalışıyor başarılı ortalam 30-40 tl lik bi kulaklık iş gorur
iyi bari benden sonra çok takılmamışsınız benimde aklım kalmıştı :D
bu gece için bir kaç araç belirleyelimde benim favorilerimdekiler ya stock yada lastikleri yok. hepsini birden yapmanında imkanı yok. bir kaç araç belirleyelim onları dolduralım.
1- ep3 typer fix zaten her gece var. :)
2- sedan typer yapabiliriz.
3- evo.. gecelerin faz geçilmezi. :D
4- s2k olabilir ama çok seçenek var s2k da. mesela bende spoon s2k var. aem s2k var. opera s2k var. napıcaz bilemiyorum.
5- 900hp üzeri sapık makineler ile yapabilir :D
... vs vs vs ???
para dayanmıyor araba yapmaya yaaw..aksama belirleyelım aracı 23den sonra çıkarız piste..bende hali hazırda ek9 turbo,stock ep3,inceden s2k var..
daha once konuşmuştuk aslında
gt serileri falan yapalım takata nsx gibi ortalama 550 hp lik makineler ile aşağı yukarı herkes aynı kategori fark yok gibi birşey ki yarışması çok zevkli
s2000 atmosferik garajdan satın alınan var sanırım herkeste o zevkli oluyor opera s2000 çok hafif mesela :D
ek typerde olabilr bende race kitli var gerçi ama standartta alır yüklerim sorun olmaz :)
evom yok akşama bitane hazırlayım :)
Gt serileri zewkli olmuyor bence sokaktaki roadcar larar daha zevkli
Çakma Q7 min üzerine tanımaM:)
Kulaklık nerden alıcaz?
kulaklık vatan gold gibi yerlerde var ben jabra kullanıyorum
dün tamer abi aldı vatandan 33 tl idi haberiniz olsun
araba farketmez herşeye uyarım s2000 de opera ciddi iyi gidiyo hp çok değil n/a ama 920 kilo :D
subaru pek olmuyo gibi genelde evo tutuluyo evo subaru karma yapabiliriz
bana göre 250 - 300 / 300 - 400 gibi katagori yaparak deneyebiliriz kilo ayarlanır ztn yakın arabalar farklı modellerle daha zevkli olur görüşündeyim
çakma q7 iyi gidiyomuş :D
bi de şöyle bi olay var odada 5 kişiyiz ama bazıları 4 kişi olarak görüyolar :D
adamlar birbirinin üstüne çıkıyo ben görüyorum ama onlarda olmuyo ki aynen devam ediyolar :D
cabriolet
15-02-2011, 15:28
you cannot sign in using another user's sign-in id
bu uyariyi neden verir bu lanet ps3 camdan aticam simdi komple sistemi :)
kulaklık vatan gold gibi yerlerde var ben jabra kullanıyorum
dün tamer abi aldı vatandan 33 tl idi haberiniz olsun
araba farketmez herşeye uyarım s2000 de opera ciddi iyi gidiyo hp çok değil n/a ama 920 kilo :D
subaru pek olmuyo gibi genelde evo tutuluyo evo subaru karma yapabiliriz
bana göre 250 - 300 / 300 - 400 gibi katagori yaparak deneyebiliriz kilo ayarlanır ztn yakın arabalar farklı modellerle daha zevkli olur görüşündeyim
çakma q7 iyi gidiyomuş :D
bi de şöyle bi olay var odada 5 kişiyiz ama bazıları 4 kişi olarak görüyolar :D
adamlar birbirinin üstüne çıkıyo ben görüyorum ama onlarda olmuyo ki aynen devam ediyolar :D
Aynen 250-300 300-350 aralari degisik degisik arabalar gzl oluyor kulaklik ps3 icin sorucam vatana yada mediamarkta
cabriolet
15-02-2011, 15:31
Jr.Tupcu(sabri) kafayi yicem bu gt5 yuzunden bi online oynayamadim.. :)
Birde 2aksam once enes birtan84 fln fujispeedway mi ne orda yapmstk cok zewkliydi
Online dan sonra valla normal oyunu hic acmiyorum:)
harbiden laa olmadı bi akşam geliriz sana yaparız :)
harbiden laa olmadı bi akşam geliriz sana yaparız :)
Benimde bi arkadasiminkide olmuyo ortakoyde onada gidelim bi gece:)
cabriolet
15-02-2011, 15:40
Yav ben bi tekrar dus alayim abdestim kabul olmadi herhalde sonra tekrar deniyim nedir bu cunupluk cozemedim gitti :)
Bide kulaklik sart mi sartsa iki dakka onuda alayim bu aksam kesin oynicam bu oyunu kafaya kodum..
Baska ne lazim mesela klavye falan gerekiyo mu :)
Benimde bi arkadasiminkide olmuyo ortakoyde onada gidelim bi gece:)
gideriz de mesela tamer abide olmuyodu o psn almamış ondan olmuyodu kimi update etmemiş giremeyen vardı hani 2 çözümden başka bende bilmiyorum :)
Aynen 250-300 300-350 aralari degisik degisik arabalar gzl oluyor
+:icon_tup:GT5
gideriz de mesela tamer abide olmuyodu o psn almamış ondan olmuyodu kimi update etmemiş giremeyen vardı hani 2 çözümden başka bende bilmiyorum :)
modem e sıkıntı war sanırım benim ps i gotudum da bglanmadı wireless ı goruyo makına tam kuruyorum connectıon error verıyo nedese anlmadım walla
Yav ben bi tekrar dus alayim abdestim kabul olmadi herhalde sonra tekrar deniyim nedir bu cunupluk cozemedim gitti :)
Bide kulaklik sart mi sartsa iki dakka onuda alayim bu aksam kesin oynicam bu oyunu kafaya kodum..
Baska ne lazim mesela klavye falan gerekiyo mu :)
Kulaklık alırsan klavyeye gerek yok çünki mesela onlıne da arkadaslar konusuyor onlara ben cewap yazana kdr baska sey konusuyorlar fln muhabbetın dısında kalıyosun alma zorunda degılsınde alırsan daha iyi olur bende alıcam en kısa zamanda
cabriolet
15-02-2011, 17:33
playstationun kulaklığını aldım geldim 2 dakika 75tlmiş zaten :)
Tholl-ga
15-02-2011, 17:35
online işi tamamı akşama gapışıokmu :D
cabriolet
15-02-2011, 17:42
olm alete format attım ama kaç saat sürücek bilmiyorum 3 saat önce başladı hala %40 da :D
olm alete format attım ama kaç saat sürücek bilmiyorum 3 saat önce başladı hala %40 da :D
biz girene kadar biter kanka :D
cabriolet
15-02-2011, 17:59
bekleyemedim bi şekilde çözdüm ama galiba yeni kullanıcı oluşturup..
gerçi bi seferde oyunun updatei çıktı başıma 1 saatte bunu indirir ne bela işmiş yav..
tolgaaa msnden anlat bakim bana nasıl odaya giricem nitcem :D
aksama ekşınmı var simdi :)
ADMISE R1
15-02-2011, 19:43
saat kaçta giriyoruz
Ben açıyorum 10 dk ya oda
ben bu gece yokum arkadaşlar :((( yarın gece artık.
bende 23 gibi geliyorum...hanımın dizileri bir bitse,nahlet gitsin yerli dizilere yaaa...
yarın kopyalama işlemine başlıyoruz :D usb yarın bi yerden bulurum
tolga ve enese göndericem onlarda gönderirler kopyalamayı biliyolar :)
günde bi tane gönderme hakkımız var sırayla dagıtırız
ilk dagıtımı redbull yaparız :D
Boost Up
16-02-2011, 01:04
enes abi arın dağıtır her yeri:p.
M_PROJECT
16-02-2011, 01:06
bukadar kisi icinde bi onur sumer ile cok uyumlu suruyoruz acip keyif aliyorum :D
onursumer
16-02-2011, 02:16
bukadar kisi icinde bi onur sumer ile cok uyumlu suruyoruz acip keyif aliyorum :D
evt kafa kafaya gidiyoruz
gerçi pistte herkes duzgun kasınca ayrı bi zevkli oluyorda kazalar vs kopma yaşanıyor surekli :)
ama bu gece fena oldu ep3,fd2 typer,s2000 atmosferik turbo karışık felaket roling drag day yaptık :D
arada 106 gti , ek9 typer bayağı keyif aldım ya bu gece :D
en keyiflisi hafif atmosferik s2k ile turbo s2k geçmek :D
cabriolet
16-02-2011, 02:29
valla ben ilk defa bu gece oynadım ama ps3 e format atmıştım ondan pek zevk alamadım arabalarımın hepsi gitti bidahada baştan kasmak hiç içimden gelmiyo nedense :D
ama online oynamak daha zevkliymiş bakalım kasıcam azcık araba edinmek için ondan sonra daha eğlenceli olur herhalde bide g27 direksiyona alışamadım hala kaza yapınca toplaması zor oluyo.. :)
bu arada benim psn ZGRERN :)
Uff rolling fenaydı tünelde
Ayrıca servera giren o deliyi uzun süre unutamicam herhalde, yerlerde süründüm resmen gülmekten
ya benimde bağlantım koptu,iyi geceler diyemeden çıkmış oldm odadan.
oda kapandı sanırım oda bulunamadı diyo :D
Uff rolling fenaydı tünelde
Ayrıca servera giren o deliyi uzun süre unutamicam herhalde, yerlerde süründüm resmen gülmekten
sizin konuşmalarada ben koptum yaaa :D
ben girdiğimde yarıs yapıyorsunuz
1 gece giremedim hemen rolling oldumu simdi :D
ADMISE R1
16-02-2011, 09:33
uff rolling fenaydı tünelde
ayrıca servera giren o deliyi uzun süre unutamicam herhalde, yerlerde süründüm resmen gülmekten
aynen yaa adam rahatsız köpeğiyle ilişkiye girdi resmen adam bize fena sardı ne diyeceğimi şaşırdım valla:D
onursumer
16-02-2011, 10:12
valla ben ilk defa bu gece oynadım ama ps3 e format atmıştım ondan pek zevk alamadım arabalarımın hepsi gitti bidahada baştan kasmak hiç içimden gelmiyo nedense :D
ama online oynamak daha zevkliymiş bakalım kasıcam azcık araba edinmek için ondan sonra daha eğlenceli olur herhalde bide g27 direksiyona alışamadım hala kaza yapınca toplaması zor oluyo.. :)
bu arada benim psn ZGRERN :)
feedback ayarı yapmak gerekiyo direksiyon kendi kendine sağ sol yapmasın diye :D tutması zor kaza anında ;)
Ya beyler elinde Ferrari F1 'i olan var mı? Seasonal event 'i yapıcam. Ödünç lazım :)
onursumer
16-02-2011, 13:29
bugun sonunda b spec e başladım
1 pilotla devam ediyorum seviye 5 oldum ikinci ucuncu pilotları aldığım zaman tekrar tekrar ilk yarışları yaptırıp tecrubemi kazandırmam gerekiyor o kısmı çozemedim :D
bunun dışında şimdilik sıkıntı yok acemiyi bitirdim :D
kanka dayanıklılık bölümünde bazı yarışlara 4 sürücü bazısına 3 sürücü giriceksin
sen sürücü oluştur 6 sürücü oluşturuyosun hiç yarış yapmadı 4 sürücü girdigi yarışa sokuyosun direk level 11 - 12 civarı oluyo :D benim level 38 az kaldı bu hafta biter b spec heralde :D
onursumer
16-02-2011, 13:38
kanka dayanıklılık bölümünde bazı yarışlara 4 sürücü bazısına 3 sürücü giriceksin
sen sürücü oluştur 6 sürücü oluşturuyosun hiç yarış yapmadı 4 sürücü girdigi yarışa sokuyosun direk level 11 - 12 civarı oluyo :D benim level 38 az kaldı bu hafta biter b spec heralde :D
şimdi ben 6 surucuyude oluşturdum diyelim
tek suruculuk yarışlarda hangisine yarıştırayım :D
şimdi ben 6 surucuyude oluşturdum diyelim
tek suruculuk yarışlarda hangisine yarıştırayım :D
en tecrübeli en iyisiyle yarıştır :) ilk sürücü oluyodur :D zaman kaybetmeden direk birinci olayım hemen bitsin istiyosan güçlü araba ver :) sevdigin arabayı verme ama ilk başta için acımasın :hahaha:
onursumer
16-02-2011, 13:43
en tecrübeli en iyisiyle yarıştır :) ilk sürücü oluyodur :D zaman kaybetmeden direk birinci olayım hemen bitsin istiyosan güçlü araba ver :) sevdigin arabayı verme ama ilk başta için acımasın :hahaha:
ahahah tmm fena hırs yaptım yetişicem size :D
ahahah tmm fena hırs yaptım yetişicem size :D
zor canım o biraz :D yarış sonrası güzel arabalar kazandırıyo b specte parada güzel :)
dün akşam giremedim neler olmuş neler... :D
bu gece inşallah yaparız birşeyler...
bir önceki sayfada bir konu var onur ile ilgili. onurun sürüşünü bende beğeniyorum çok centilmen şekilde sürüyor. :)
cabriolet
16-02-2011, 15:10
dün tadını alamadım iş yerinde konsantre olamıyorum aklım oyunda :D
Tholl-ga
16-02-2011, 15:20
hahahaha
aynen gece olsada girsek
dün bi girdim odaya türkü bar gibiydi.geblonun biri şarkı sölüodu :D :D ben dou zannettım :D
cabriolet
16-02-2011, 15:29
peki oll-ga oyunda para gönderebiliyon mu eğer oluyosa bana harçlık ver :D
hahahaha
aynen gece olsada girsek
dün bi girdim odaya türkü bar gibiydi.geblonun biri şarkı sölüodu :D :D ben dou zannettım :D
o geblo sen gelmeden 5 dk önce köpeğine çakıyodu ahahahahaha
herkesi ben sanma moruk alt tarafı bi tamponuna tıkladık :D
Tholl-ga
16-02-2011, 15:31
bi o yok işte :D
cabriolet
16-02-2011, 15:35
bi o yok işte :D
o zaman sen şimdi oyun hesabından değil bankada ki hesabından bana havale yap ben gt5 hesabıma yatırırım :D
M_PROJECT
16-02-2011, 19:20
lan tolga arabami versene geri :D
cabriolet
16-02-2011, 23:58
bu gece oynayan yok galiba :D
M_PROJECT
17-02-2011, 00:01
b spec kasiyorum ben 2 tane daha driver yaptim , onlari gelistiriyorum , bi 40 laplik yarisim kaldi sonra gelirim ben eger oda acilirsa .
onursumer
17-02-2011, 00:03
bende uyuya kalmışım varsa giren gelebilirm yoksa b spec kasıcam fena hırs yaptım :D
bende uyuya kalmışım varsa giren gelebilirm yoksa b spec kasıcam fena hırs yaptım :D
B spec oynamanin bi avantaji varmi benim seviye 4 sikiliyorum onu izlerken
onursumer
17-02-2011, 02:12
B spec oynamanin bi avantaji varmi benim seviye 4 sikiliyorum onu izlerken
bende aynı durumdaydımda şimdi kasmaya başladım seviye 6 oldum daha yeni
para ve araç hediyeleri geliyor avantajı bu aslında a specde seviye 26dan sonra 60 turluk vs yarışlar başlıyor onu anca b specde geçip odulleri kazanabilirsin
M_PROJECT
17-02-2011, 02:21
b spec baslarda *****i ama , saglam hizli araclariniz varsa ilerde acin birakin oyle o kendi kendine zaten bitiriyor . ben oyle yapiyorum , hatta sagolsun enesin yoladigi redbull b specte cok isime yariyor :D birde surucuye experience icin bol bol yaris yaptirin , hem para kazanirsiniz hem level atlamak icin puan toplarsiniz .
cabriolet
17-02-2011, 03:11
yemin ederim midem bulandı b spec yarışlarını izlerken dön babam dön :D
yemin ederim midem bulandı b spec yarışlarını izlerken dön babam dön :D
:D:D:D:D
b spec iyi oluyor baştan sıkıcı ama daha sonra adamın hoşuna gidiyor...
onursumer
17-02-2011, 09:04
:D:D:D:D
b spec iyi oluyor baştan sıkıcı ama daha sonra adamın hoşuna gidiyor...
aynen benim surucunun tecrube biraz arttı güçlü arkadan itiş verince yanlaya yanlaya geçiyor milleti ahah çok hoşuma gitti :D
aynen benim surucunun tecrube biraz arttı güçlü arkadan itiş verince yanlaya yanlaya geçiyor milleti ahah çok hoşuma gitti :D
hahahah aynen yaa eskı amerikan yarışlarında adam düz gitmiyor :D lastik yaka yaka sankı babası verıyor lastık parasını....:D
en sinir oldugum yerıde virajlarda kafadan dalıyor bariyerlere....
Tholl-ga
17-02-2011, 10:05
lan cabrio msn e gel :D
evet b spec 24 saat yarışına başladım dün 10 saat kala elektrik dairesinden geldiler sayaçları değiştirmeye elektriklikleri kestiler :D
Hala ordalarsa gelelim dövelim :D
Tholl-ga
17-02-2011, 10:24
hahahaahha en sonunda başına geldi elektrik problemi dün dedim oynama die :D
apartmandalar noldu dedim elektrigi kestik diyo :D
oyunu anlattım biraz daha bekle başlama tekrar kesebiliriz dedi :D
onursumer
17-02-2011, 12:06
kesintisiz güç kaynağı şart ya :D
oyunu anlattım biraz daha bekle başlama tekrar kesebiliriz dedi :D
hahahaahhaha....
Cimmeria
17-02-2011, 16:01
update geldimi bugün perşembe
cabriolet
17-02-2011, 20:39
Valla ben sabahtan beri oynuyorum update etmedi hic :)
hadi beyler vadiden sonra kapışıyozmu
onursumer
17-02-2011, 21:05
valla şuan ben giremiyorum durum musait değil anca arada açıp b spec takılıyorum açık oyun :D
cabriolet
17-02-2011, 21:09
Valla nasil dayaniyosunuz b spec olayina benim icimi baydi :)
Edit: adam kafasina gore yan yan gidiyo asabimi bozuyo duz yolda zor yurur benim hirbo suruculer :)
onursumer
17-02-2011, 21:16
Valla nasil dayaniyosunuz b spec olayina benim icimi baydi :)
Edit: adam kafasina gore yan yan gidiyo asabimi bozuyo duz yolda zor yurur benim hirbo suruculer :)
ilk başta benimde oyleydi hep güçsüz araba vermeye başladım
yoldan koparamadıktan sonra sıkıntı yok :D
güçlü araba verince kafayı yiyorlar
seviyeleri 6-7 ye ulaşınca güçlü araba hakimiyeti artıyor
hanım fatmagülü izliyor gt'de b spec takılıyor :D
cabriolet
17-02-2011, 21:22
Guclu araba vermeyincede sondan tiris tiris gidiyolar :)
Actim yine b spec deniyim bakalim biraz daha :)
Guclu araba vermeyincede sondan tiris tiris gidiyolar :)
Actim yine b spec deniyim bakalim biraz daha :)
hocam bir kaç mesajdır okuyorumda yazdıklarını senin araç sıkıntın vardı. halledelim o sıkıntıyı :D ne lazım sana. gerçi bugün kü hakkımı doldurdum ama yarın çözümleriz sıkıntıyı :D
cabriolet
17-02-2011, 21:34
Evet o aksam girdigimde siz ep3lerle evo8lerle oynuyodunuz benim 2. El kisminda o arabalar bi turlu cikmiyo gerci suanda ep3 aldim ama bu seferde modifiye edicek para kalmadi tolga yollicak insallah bakalim :)
Evet o aksam girdigimde siz ep3lerle evo8lerle oynuyodunuz benim 2. El kisminda o arabalar bi turlu cikmiyo gerci suanda ep3 aldim ama bu seferde modifiye edicek para kalmadi tolga yollicak insallah bakalim :)
hmm. tolga ep3 gönderecekse bende evo yükleyip göndereyim sana.. ama dediğim gibi yarın akşam gönderebilirim.
cabriolet
17-02-2011, 21:52
Tamam zaten bu aksam oyun olursa bi arkadasim sw subaru yollamisti onunla girerim idare ederim bi sekilde onemli olan vakit gecirmek zevklide oluyo valla :)
Ya neden hep okul zamanı oluo ki :D
Cuma veya c.tesi olursa kesin ordayım:)
vahh gariban :D:D forumca kalkındırıcaz seni :D
deeperblack
17-02-2011, 22:02
Bende fakirim :) yardımlarınızı bekliyorum :)
valla bende aşırı fakirim yaaa..5 gun oynuyom 1 araba yapıom...
2 gundur b spec kastıırıyom 11 sevıye oldu...
elinde fazla lambo yada ferrarisi olan var mı
cabriolet
17-02-2011, 22:08
vahh gariban :D:D forumca kalkındırıcaz seni :D
Tupcu format attik napalim yoksa onceden teslaya kadar hersey vardi garajimizda :)
Diziler bitince oynanicaksa ben katilirim :)
ben gönderdim hakkım doldu yarın gönderirim hergün araba gönderiyorum boş günüm yok :D
271 arabam var 85 premium :D hepsi full yüklü :)
cabriolet
17-02-2011, 22:17
ben gönderdim hakkım doldu yarın gönderirim hergün araba gönderiyorum boş günüm yok :D
271 arabam var 85 premium :D hepsi full yüklü :)
Kocamanda bi kicin var evde otura otura buyuttugun ondan hic bahsetmemissin :) bende o kadar evde otursam 1 haftada ayni seviyeye gelirim :)
Askere ne zaman gidiyon jr.tupcu gitte bi aklini alsinlar :) premium asker olursun :)
Bende fakirim :) yardımlarınızı bekliyorum :)
valla bende aşırı fakirim yaaa..5 gun oynuyom 1 araba yapıom...
2 gundur b spec kastıırıyom 11 sevıye oldu...
elinde fazla lambo yada ferrarisi olan var mı
hocalar yarın cabriolet ondan sonra günde sabrinin emanetini göndericem yani iki gün sonra yollayabilirim birşeyler sizelere...
cumhur abi sana ne lazım
derman sana yrn yollarım lambo ferro ne istiyosun hepsi var
mcy benim acelem yok herkesin işi görülsün en son yollarsın
deeperblack
17-02-2011, 22:22
Sabri maşallah garaj coşmuş :) Benimdeformat öncesi iyiydide yalan olduk hepten...
onursumer
17-02-2011, 22:23
nerde eski sezonluk 1.000.000 veren yarışlar :D
Kocamanda bi kicin var evde otura otura buyuttugun ondan hic bahsetmemissin :) bende o kadar evde otursam 1 haftada ayni seviyeye gelirim :)
Askere ne zaman gidiyon jr.tupcu gitte bi aklini alsinlar :) premium asker olursun :)
:hahaha: nisanda gidicem kısmetse napalım kanka nisana kadar takılıyoruz olmadı kasayı sana veririm rahat rahat takılırsın :D
Tholl-ga
17-02-2011, 22:25
oda varmı :D hazırım ben :D :D
Sabri maşallah garaj coşmuş :) Benimdeformat öncesi iyiydide yalan olduk hepten...
enes 20.000.000 cr üstü olmuyo dedi bende ne var ne yok aldım yükledim :D
deeperblack
17-02-2011, 22:28
Valla yeni kulaklık aldım bakalım çalışacakmı ?
Merka içersindeyim...
oda varsa bende gelebilirim 15 dk ya
cabriolet
17-02-2011, 22:31
oda varmı :D hazırım ben :D :D
Lan niye vatsaptan cevap vermiyon keko :)
onursumer
17-02-2011, 22:31
gelebilme ihtimalim olursa oda no yazın buraya gelirm bende :D
cabriolet
17-02-2011, 22:34
Bu gidisle herkes biri oda acsin diye beklicek valla ben nasil aciliyo bilsem acicamda o konuda biraz fransizim olaya :)
lobiye giriyosun sol altta yarat var ona tıkladınmı açıyosun zaten kanka
oda açıldıktan sonra 1472 - diye oda numarası çıkıyo foruma yazarsan tamamdır :D
deeperblack
17-02-2011, 22:56
Ben actım galiba :)
1472 6118 3615 5260 0406
cabriolet
17-02-2011, 23:08
ben girdimde kulaklıkla boğuşuyorum :D
M_PROJECT
17-02-2011, 23:42
entry was refused to network incompatibility with the room host [ 774 ]
hatasi veriyor giremiyorum bu yuzden odaya
ne tür arabalarla kapışıyoruz ona göre araba hazırlıcamda :D
arkadaşlar ağ uyuşmazlığı sebebi ile giremiyorum odaya.
s2000 ile evo yükledim o kadar... he bir de ek typer yükledim.
şu odayı halledelim beah :D
bende anlamadım niye öyle oluyo?
arkadaşlar hadi ya...
geçen günde oldu yeni oda açınca girebiliyorum..
cooper s ve gtr da yükledim...
yeni oda açın... giremiyorum.
bende anlamadım niye öyle oluyo?
ps3'ü kalın olanlar ile ince olanlar arasında ağ uyuşmazlığı var sanırım. kalın olanlar oda açtıklarında inceler giremiyor sanırım..
cabriolet
18-02-2011, 02:17
modemi bi resetlemeyi dene :)
Sunucu bakıma girdi güncelleştirmeyi yüklüyorlar heralde , bakalım inşallah güzel gelişmeler olur :)
derman sana yrn yollarım lambo ferro ne istiyosun hepsi var
bana 1 adet ferrari enzo falan filan olur 1 adet lambo da murcı olur lp640 olur
bana 1 adet ferrari enzo falan filan olur 1 adet lambo da murcı olur lp640 olur
bu akşam yollama hakkım var full yüklü enzo gönderiyorum :D
Yeni güncelleme geldi arkadaşlar . Baya bir özellik eklendi . Ayrıca yeni sezon yarışları da geldi. Multiscreen ayarları ve unutulmuş olan şanzıman oranları bu güncelleme ile geldi.
Something like this (partly unconfirmed):
Size: 301 Mb
Arcade car order swapped
Blue tick in both dealerships on purchased cars
Car ballast adjustment
Controller steering sensitivity in driving options
Corner camber in course maker
Fully adjustable gear ratios
Multi-screen option
Multi select (car garage, photo album, replay theatre)
Performance point system
Restart race confirmation
Engine power limiter (50%-100%)
Car already owned are marked in UCD
Indy back to 97500 cr. But XP up! For all off line races?
change your tyres from the settings menu
new Bonus Races in the Seasonals
Type of race has been added to online setting: Race for fun, Race for real, Drift, Free run, Race type has been added to online filter results as well
30 cars in online dealership
options now for multi Monitors
Remote Race just below the lounge icon in GT Community
New paddock animation on lead-in to the game
All cars online available
TCS is now adjustable again during race
Restarts race confirmation
Own made tracks on-line available
New tracks in Seasonal
Can turn fuel depletion and tyre wear off in an online race
You can schedule races to start at set times
The pop up message when you first start up the game is gone
u can race online ur b specs drivers against the B spec drivers of ur friends
menu is now a lot faster
TV camera when entering pits
You can choose different tires for front and rear
change what car your watching in the replays without going to black screen
AI little smarter?
U can use the online-cars of your friend
BOB�s more agressive
Sound improved
You can also now share Bob's with friends
Old tracks made by yourself are converted to new standard
Vettel challenge bronze target time increased
onursumer
18-02-2011, 13:14
eve gidince hemen yükleyelim bakalım ;)
Bütün araçların yağını değiştirdim hepsi mi 50 hp alır arkadaş
Yağın rengine bakıp "daha gider bu" demişiz hep ciğeri kapanmış arabaların :hehe:
Bu arada yenilikler guzelmiş
Hondafatih
18-02-2011, 14:09
günceleme listesinin türkçesi yokmu :o
oyuna girerken haberler var orda update de yazıyor oraya tıklarsan türkçe olarak herşey yazıyor
Cimmeria
18-02-2011, 14:13
yanlış okumadıysam b specleri de online kapıştırabiliyoruz :) süper olmuş bence
yanlış okumadıysam b specleri de online kapıştırabiliyoruz :) süper olmuş bence
sabah enesle denedik max 16 kişi olarak yarışabiliyoruz :)
yeni pistte gelmiş 7 tane enes söyledi :)
hp - kilo ayarlamasıda gelmiş
cabriolet
18-02-2011, 14:18
Bütün araçların yağını değiştirdim hepsi mi 50 hp alır arkadaş
Yağın rengine bakıp "daha gider bu" demişiz hep ciğeri kapanmış arabaların :hehe:
Bu arada yenilikler guzelmiş
10-60 koysaydin yaglarini :D
Genel Yenilikler:
Remote Racing - GT Mode’da ekranın sol altında yer alıyor. Artık B-Spec yarışlarında daha fazla kontrole sahip olacak ve arkadaşlarınızın yarattığı sürücüyü bile yönetebileceksiniz.
Remote Racing from a Web Browser - Oyunu websitesi üzerinden yönetebileceksiniz artık. gran-turismo.com websitesine girin ve GT5 My Home bölümünde kaydınızı yapın. Artık nerede olursanız olun Gran Turismo 5′e web üzerinden ulaşabilecek ve B-Spec yarışlarınızı gerçekleştirebilecek, gelişiminizi ve sonuçları takip edebileceksiniz.
Yenilenmiş Course Maker Özelliği - Bildiğiniz üzere kısıtlı da olsa kendi yarış pistlerinizi yaratabiliyorsunuz GT5′de. Sadece offline yarışlarda kullanabiliyorduk pistlerimizi ancak yama ile birlikte artık online yarışlarda da kullanabileceğimiz pistlerimizi. Böylece diğer kullanıcılarla kendi yarattığımız pistlerde direksiyon sallayabileceğiz.
Performance Points - Artık aracımızın online yarışlardaki performansını sayısal değerlendirmelerle takip edebileceğiz. Online yarışlarda bu puanlara kriter koyabilecek ve sadece kendi seviyemizde rakiplerin olduğu yarışlar düzenleyebileceğiz.
Yenilenmiş Ödül Sistemi - Online yarışlardan daha fazla tecrübe puanı ve ödül kazanacağız. A-Spec ve B-Spec yarışlarında da daha fazla tecrübe kazanacağız.
Online Yarışlarda Yeni Ayarlar - Online yarışların başındaki ayarlar bölümüne iki yeni özellik geldi; Auto Race Start Cycle ve Tire Wear/Fuel Consumption.
Özel Yarışlarda Cezaların Artması - GT Mode’da yer alan Special Events yarışlarında yoldan çıktığınızda veya duvara çarptığınızda daha fazla ceza alacaksınız.
Araç Kiralama - Artık offline yarışlar öncesi arkadaşlarınızın araçlarını ödünç alıp yarışlara katılabileceksiniz.
Daha Fazla Araç Ayarlaması - Aracınızı daha fazla kişiselleştirmenize olanak tanıyan yenilikler oyuna dahil oldu.
Multi-monitor Özelliği - Artık birden fazla PS3 kullanarak birden çok ekranda GT5 görüntüleyebilirsiniz.
Oynanabilirlikteki Yenilikler:
- Artık 2 kişilik lokal yarışlarınızın tekrar videolarını izleyip kaydedebilirsiniz.
- Driving Options başlığı altına Controller Steering Sensitivity eklendi.
- Course Maker’de Corner Bank Angle açısı eklendi.
- Yarış tekrar etmek istediğinizde artık onay ekranıyla karşılaşacaksınız.
- Yarış tekrarlarında direkt olarak kamera açısını değiştirebilecek, açılabilir pencereye ihtiyaç duymayacaksınız.
- Lounge’da sesle görüşme kapalı iken kendi şarkı listenizi kullanabileceksiniz.
- Garajınızda bulunan ancak Favourites olarak belirlemediğiniz araçlarınızı artık Lounge’da görüntüleyebileceksiniz.
- Yarışlar esnasındaki yarışçı ve araç görüntüleme tercihleriniz artık save edilecek, böylece devamlı aynı ayarları yapmayacaksınız.
- Kart yarışlarında Quick Menu ayarları yer alacak.
- Garajınızda ayarlama yaparken birden fazla objeyi aynı anda seçebileceksiniz.
Yapay Zeka Düzenlemeleri:
- Yarış kareografisi ve rakip araçların yapay zeka kontrolünde iyileştirmeler yapıldı.
- B-Spec modundaki rakip yapay zekasında düzenlemeler yapıldı.
- Yolu kapatan araca göre yapay zeka daha keskin tepkiler verecek.
Yeni pist gelmedi bildiğim kadarıyla ama pist editörü ile yaptığımız pistlerde online olarak yarışabileceğiz.
Yeni pist gelmedi bildiğim kadarıyla ama pist editörü ile yaptığımız pistlerde online olarak yarışabileceğiz.
olabilir
bu arada parça dükkanına girip araba yüklerken alıyo monte ediyo falan hızlanmış gibi geldi :)
cabriolet
18-02-2011, 14:33
B spec yarislarida amma uzun yav 10 tur 9 tur 6 tur mevlana gibi don babam don valla icmeden sarhos oluyorum izlerken :)
GÜncelleme ile menüler hızlandı . Ayrıca yeni animasyonlar eklendi.
Tek eksik GT4 teki B Spec te olan hızlandırma modu. Şöyle yarışı normalden 10 kat daha hızlı bir şekilde ilerletebilsek B Spec teki yarışlar bu kadar eziyet çektirmez . Bakalım ilerideki güncellemelerde bu da gelebilir.
Menüler çok ciddi hızlanmış
Yüklüyorum be şimdi vatna millete hayırlı olsun güncellemelerimiZ:)
Hondafatih
18-02-2011, 15:08
akşam gidip ilk işim güncelemek olucak sabırsızlanıyorum
onursumer
18-02-2011, 15:45
şu b spec kapıştırma mevzusunu merak ettim ya :D şoforleri geliştirip geliştirip kapıştırıyormuyuz şimdi ahah ayrı bi mevzu oldu
ayrıca şimdi ben evde ps3 u açık bıraksam web uzerinden b spec yarışlarıma devam edebilicekmiyim ? yanlış anlamadım dimi :D
şu b spec kapıştırma mevzusunu merak ettim ya :D şoforleri geliştirip geliştirip kapıştırıyormuyuz şimdi ahah ayrı bi mevzu oldu
ayrıca şimdi ben evde ps3 u açık bıraksam web uzerinden b spec yarışlarıma devam edebilicekmiyim ? yanlış anlamadım dimi :D
bende oyle anladım gerçi bana gerek olmuyo yarışlar 9 saat 24 saat :D
b spec şöförde herkese gider :D arabalar rastgele dagıtılıyo :)
onursumer
18-02-2011, 16:28
bende oyle anladım gerçi bana gerek olmuyo yarışlar 9 saat 24 saat :D
b spec şöförde herkese gider :D arabalar rastgele dagıtılıyo :)
gran-turismo.com (http://eu.gran-turismo.com/gb/)
adresine girdim şimdi
sağ ustte gt5 my home den normal psn ile giriş yap
herşey dokuluyor çok güzel yapmışalr remote b spec kısmıda çıkıyor karşına eve gider gitmez güncelleme yapıp deniyicem :)
eğer olursa iş yerinden size yetişme şansım olucak sadece akşamları oyna oyna bolum geçilmiyor ahah :D
bu akşam yollama hakkım var full yüklü enzo gönderiyorum :D
ooo süper yaaa..italyan turnovasını geceyım hemen geri gönderırım...
ooo süper yaaa..italyan turnovasını geceyım hemen geri gönderırım...
enzo benden hediye ;) kullanırken beni hatırla :D galiba 20.30 dan sonra gönderme hakkım açılıyo direk göndericem
M_PROJECT
18-02-2011, 17:21
gran-turismo.com (http://eu.gran-turismo.com/gb/)
adresine girdim şimdi
sağ ustte gt5 my home den normal psn ile giriş yap
herşey dokuluyor çok güzel yapmışalr remote b spec kısmıda çıkıyor karşına eve gider gitmez güncelleme yapıp deniyicem :)
eğer olursa iş yerinden size yetişme şansım olucak sadece akşamları oyna oyna bolum geçilmiyor ahah :D
yalniz sadece kendi aramizda yaris yapabiliyoruz bu yeni ozellik sayesinde . cnk guncellemeyi de yaptim suan pc basindayim ve arkadas listem disinda ki kisilere ulasip herhangi bir yarisa giremiyorum . ayni lobby acar gibi yaris acip kendi aramizda yarisabiliyoruz sanirim .
bnm merak ettigim şuanda enes var gördüğüm b spec sürücüsü online olan onunla yarışa girebiliyorum ama enes o anda başka yarışta ise noluyo ???
M_PROJECT
18-02-2011, 17:29
3 surucum var 3unude online share yaptim , daha sonra normal ps3 den b spec yarislarina girmek istedim , suruculerim yokmus gibi davrandi ve almadi yarislara . muhtemel sadece o an hangi surucu uygunsa onunla yarisa girebilir . yani ayni anda hem online ps3 hemde pcden iki surucuyu yaristirabiliyoruz sanirim.
3 surucum var 3unude online share yaptim , daha sonra normal ps3 den b spec yarislarina girmek istedim , suruculerim yokmus gibi davrandi ve almadi yarislara . muhtemel sadece o an hangi surucu uygunsa onunla yarisa girebilir . yani ayni anda hem online ps3 hemde pcden iki surucuyu yaristirabiliyoruz sanirim.
şuanda senin osaka adlı sürücünle yarışıyo benim sürücü :D ekran durumun ne yarışa mı baglandı direk
onursumer
18-02-2011, 19:08
şimdi yanlış anlamadım dimi
mesela sabri b spec takılıyor ben web den onun yarışına rakip olabiliyorum oylemi ?
eve gitmediğimden çozemedim :D
Ben de yeni 1.06'yı yüklüyorum.
yenı versıyonu yukledım ama anlattıgınız konulara fransız kaldım yaaw..
Teşekkürler Sabri saolasın valla yaaa....her turda senı hatırlıcam.....
cabriolet
18-02-2011, 21:08
Valla menu bayagi hizli sevdim ben bu yeni versiyonu :)
cabriolet
18-02-2011, 23:29
yok mu oynayan :)
type-r cılar oda açın hadi :D
Hondafatih
18-02-2011, 23:38
var var açalım bi lobi
cabriolet
18-02-2011, 23:41
oyunda type-r la oynaya oynaya type-r hoşuma gitmeye başladı alıcam pert bi type-r en sonunda :D
oyunda type-r la oynaya oynaya type-r hoşuma gitmeye başladı alıcam pert bi type-r en sonunda :D
gerçeği daha zevkli :D
cabriolet
18-02-2011, 23:45
gerçeği daha zevkli :D
hayırlısı valla bi eg yada ek civic alasım vardı ama bu gidişle ep civic alcam :D
bmw günlük bine bine perte çıkıcak gpde zaten günlük hiç binilmiyo volandan dolayı sürekli stop ediyo.. alıcam alıcam kesin bi civic alcam :D
Hondafatih
18-02-2011, 23:47
1472-6681-3158-0100-7163
şu b spec yarışlarım bitsin,gelicemm.. sonuncu olmaya gelicemmm :D
typeRace
19-02-2011, 01:22
koptuk galiba :)
cabriolet
19-02-2011, 01:24
ahaaa oyunda ki özgür sen bizim minici özgürmüşsün ya :D naber kanka :D
Hondafatih
19-02-2011, 01:24
kusura bakmayın arkadaşlar bağlantı koptu :(
Tholl-ga
19-02-2011, 01:26
1472 4711 0038 4893 3412
typeRace
19-02-2011, 01:26
ahaaa oyunda ki özgür sen bizim minici özgürmüşsün ya :D naber kanka :D
iyi özgür senden :) bende son anlara doğru farkettim,derken mic.şarjı bitti.:D
oda numarası bulunamadı dio millet uyudunuzmu yoksa oda mı değişti?
cabriolet
19-02-2011, 03:16
çıktı herkes uyku moduna girdiler :D
Birazdan Royla başlıyoruz yardırmaya davet ederiz burdaysanız :)
cabriolet
19-02-2011, 04:00
b spec oynuyorum yetişirsem girerim bende :)
cd yi şimdi kırıp atıcam,15 ay sonra geldiğimde gt6 görmek istiyorum :D
araç göndereceğim arkadaşlara:::
dün akşam evde olmadığım için açamadım PS'ı
Bugünde eve gitmeyebilirim. Bilginiz olsun.
Hafta içleri full online'ım ama :D
onursumer
19-02-2011, 09:57
cd yi şimdi kırıp atıcam,15 ay sonra geldiğimde gt6 görmek istiyorum :D
ahahah gt5 4-5 senede geldi gt6 ile büyük ihtimalle torunlarımız oynar :D
cabriolet
19-02-2011, 19:20
Ben gelirim evde kos kos oturuyorum zaten vakit gecer :)
M_PROJECT
19-02-2011, 19:45
şuanda senin osaka adlı sürücünle yarışıyo benim sürücü :D ekran durumun ne yarışa mı baglandı direk
o osaka'nin Allah belasini versin , adam 23 level monacoda gidio bariyere vuruyo spin atiyo . nascar yarislarini yapiyorum suan 12 tur birinci giden adam bir anda sonuncu olur mu ya :D kanser eder bu b spec . yav bu adami nasil gelistiricem ben , bunun bi sirri formulu var mi ?
1.06 güncellemesi ile gelen yenilikler...
Remote Racing - GT Mode’da ekranın sol altında yer alıyor. Artık B-Spec yarışlarında daha fazla kontrole sahip olacak ve arkadaşlarınızın yarattığı sürücüyü bile yönetebileceksiniz.
Remote Racing from a Web Browser - Oyunu websitesi üzerinden yönetebileceksiniz artık. gran-turismo.com websitesine girin ve GT5 My Home bölümünde kaydınızı yapın. Artık nerede olursanız olun Gran Turismo 5′e web üzerinden ulaşabilecek ve B-Spec yarışlarınızı gerçekleştirebilecek, gelişiminizi ve sonuçları takip edebileceksiniz.
Yenilenmiş Course Maker Özelliği - Bildiğiniz üzere kısıtlı da olsa kendi yarış pistlerinizi yaratabiliyorsunuz GT5′de. Sadece offline yarışlarda kullanabiliyorduk pistlerimizi ancak yama ile birlikte artık online yarışlarda da kullanabileceğimiz pistlerimizi. Böylece diğer kullanıcılarla kendi yarattığımız pistlerde direksiyon sallayabileceğiz.
Performance Points - Artık aracımızın online yarışlardaki performansını sayısal değerlendirmelerle takip edebileceğiz. Online yarışlarda bu puanlara kriter koyabilecek ve sadece kendi seviyemizde rakiplerin olduğu yarışlar düzenleyebileceğiz.
Yenilenmiş Ödül Sistemi - Online yarışlardan daha fazla tecrübe puanı ve ödül kazanacağız. A-Spec ve B-Spec yarışlarında da daha fazla tecrübe kazanacağız.
Online Yarışlarda Yeni Ayarlar - Online yarışların başındaki ayarlar bölümüne iki yeni özellik geldi; Auto Race Start Cycle ve Tire Wear/Fuel Consumption.
Özel Yarışlarda Cezaların Artması - GT Mode’da yer alan Special Events yarışlarında yoldan çıktığınızda veya duvara çarptığınızda daha fazla ceza alacaksınız.
Araç Kiralama - Artık offline yarışlar öncesi arkadaşlarınızın araçlarını ödünç alıp yarışlara katılabileceksiniz.
Daha Fazla Araç Ayarlaması - Aracınızı daha fazla kişiselleştirmenize olanak tanıyan yenilikler oyuna dahil oldu.
Multi-monitor Özelliği - Artık birden fazla PS3 kullanarak birden çok ekranda GT5 görüntüleyebilirsiniz.
Oynanabilirlikteki Yenilikler:
- Artık 2 kişilik lokal yarışlarınızın tekrar videolarını izleyip kaydedebilirsiniz.
- Driving Options başlığı altına Controller Steering Sensitivity eklendi.
- Course Maker’de Corner Bank Angle açısı eklendi.
- Yarış tekrar etmek istediğinizde artık onay ekranıyla karşılaşacaksınız.
- Yarış tekrarlarında direkt olarak kamera açısını değiştirebilecek, açılabilir pencereye ihtiyaç duymayacaksınız.
- Lounge’da sesle görüşme kapalı iken kendi şarkı listenizi kullanabileceksiniz.
- Garajınızda bulunan ancak Favourites olarak belirlemediğiniz araçlarınızı artık Lounge’da görüntüleyebileceksiniz.
- Yarışlar esnasındaki yarışçı ve araç görüntüleme tercihleriniz artık save edilecek, böylece devamlı aynı ayarları yapmayacaksınız.
- Kart yarışlarında Quick Menu ayarları yer alacak.
- Garajınızda ayarlama yaparken birden fazla objeyi aynı anda seçebileceksiniz.
Yapay Zeka Düzenlemeleri:
- Yarış kareografisi ve rakip araçların yapay zeka kontrolünde iyileştirmeler yapıldı.
- B-Spec modundaki rakip yapay zekasında düzenlemeler yapıldı.
- Yolu kapatan araca göre yapay zeka daha keskin tepkiler verecek. Paylaş:
M_PROJECT
19-02-2011, 21:28
isin guzelligi gt5 i online b specte stand by seklinde acik birakip evden ciksan bile cep telefonundan oyun duzenleyip yaristirabiliyorsun , suan onu denedim ve oldu , Erel in level 21 lik adami ile kendi adamima monza da 5 turluk yaris actim :D
onursumer
19-02-2011, 22:21
isin guzelligi gt5 i online b specte stand by seklinde acik birakip evden ciksan bile cep telefonundan oyun duzenleyip yaristirabiliyorsun , suan onu denedim ve oldu , Erel in level 21 lik adami ile kendi adamima monza da 5 turluk yaris actim :D
ya ben beceremedim tam olarak nasıl yapıyoruz stand by dan kasıt açık mı bırakıcam :D
cabriolet
19-02-2011, 22:32
herkes b spec mi kasıyor yav :D
özel etkinlik puanları ve tecrubeleri biraz daha iyileştirilmiş. eskisi kadar olmasada oynanacak duruma gelmiş.
araçımıza parça taktıkça sürüşün nasıl değiştiğini daha iyi hisseder oldum.
bu güncellemeler çok güzel oluyor.
vrajlara yumuşal lastik ile çok sert yan girdiğimde araç iki teker üzerine kalkıyor :D bu çok gerçekci olmuş. ::D eskiden ne olursa olsun kayıyorduk. daha başarılı yer çekimi gelmiş oyuna. :D
onursumer
19-02-2011, 23:05
son guncellemeler ile oturup oynamadım daha ama yorumlar güzel şu b spec de biraz ilerleyip para yapim oyle kasıcam :D
son guncellemeler ile oturup oynamadım daha ama yorumlar güzel şu b spec de biraz ilerleyip para yapim oyle kasıcam :D
kas hocam kas :D
sezonluk etkinlikler ödül yarışları çok keyifli. iki yarıştır son virajda birincilik alıyorum. acayip keyifli. ayrıca iki teker üzerine kalkınca aracın hızı kesiliyor :D çok gerçekci yaa.
iki pilotumu paylaşıma açtım arkadaşlar... seviyeleri yüksek olanları kendime ayardım :D kariyerin zirvesi yapacağımda...
bir de en çok istenen araçlarımı paylaşıma açtım.. tepe tepe kullanın :D
valla bende b spec takılıyom...bellı bır sure sonra alışıyorsun kendın kullanmaya baslayınca garıp oluyo ıınsan yaaa.....b spec alışkanlık yapıo haberınız olsun...
cabriolet
20-02-2011, 01:30
herkes b spec kasıyo benimde başım döndü b spec oynarken izlemesi daha çok yoruyo valla :D
ProdriveSTI
20-02-2011, 02:26
Sonunda şanzıman oranları ayarını açmışlar.
M_PROJECT
20-02-2011, 08:39
yav telefondan kontrol cok iyi oldu . evden ciktim oglen 1 2 gibi acik birakmistim suan saat gece 2 yaklasin 12 saattir b spec kasiyorum erel , mcy , onursumer paylasmis bi kac surucu surekli onlarla yaris yaptiriyorum benimkini :D b spec online kasan varsa share yapsin surucusunu birlikte kasalim . 75bin exp toplamisim yaklasik 12 saatte .
Bende aranıza katıldım. Ya bu arada nasıl net'ten kapışıyoruz? :D
onursumer
20-02-2011, 11:29
yav telefondan kontrol cok iyi oldu . evden ciktim oglen 1 2 gibi acik birakmistim suan saat gece 2 yaklasin 12 saattir b spec kasiyorum erel , mcy , onursumer paylasmis bi kac surucu surekli onlarla yaris yaptiriyorum benimkini :D b spec online kasan varsa share yapsin surucusunu birlikte kasalim . 75bin exp toplamisim yaklasik 12 saatte .
aynen sabah surucumun odulunu aliym dedim havadan 45.000 cr geldi
0 seviyeydi 11 olmuş :D
cabriolet
20-02-2011, 12:50
Bende aranıza katıldım. Ya bu arada nasıl net'ten kapışıyoruz? :D
valla bende tam olarak öğrenemediğim için anlatamıyorum ama psn id aldıktan sonrası basitti yani ben ps3 ü nete bağlarken ve psn id alırken biraz uğraştım ps3 e format falan atmak zorunda kaldım biraz karın ağrılı oldu :D
onursumer
20-02-2011, 12:55
aslında direk bizim psn adreslerimizi ekle forumda konuda vardı
biz online olunca gt 5 menusunden topluluk kısmından direk bizim açtığımız odaya katılabiliyorsun
en basit online girme şekli bu ;)
M_PROJECT
20-02-2011, 15:59
dusuk level ilerlemesini istediginiz suruculeriniz varsa share yapin ben bugun de kasicam :D
Cimmeria
20-02-2011, 16:08
nerden share edecegiz su essekleri ya acayim bende hayrina kastirsin biri :)
M_PROJECT
20-02-2011, 16:14
ana menude kask isareti var , driverlarin listesi , ordan kac tane var ise uzerine gelip share with friends yapinca oluyor . sonrasinda her turlu kasariz :D
Cimmeria
20-02-2011, 16:25
actim 3 essegi :) peki simdi baska soru benim elemanlari siz nasil goreceksiniz sizin elemanlari ben nasil gorecegim :)
psn number falan lazim galiba ben biraz arastirayim sunlari
Online oynayan varmı geleyim bende :)
M_PROJECT
20-02-2011, 16:28
tabi psn den eklemek lazim psnlerin yazdigi bir konu vardi ordan ekleyebilirsiniz herkesi , benimki mustafawrx
Cimmeria
20-02-2011, 16:30
tuzuner mis benimkide :) bakayim ordan ekliym milleti
elinde yarışlık gallardo ve race car olan var mı ? turnuvayı gectıkten sonra geri göndercem...
bu arada Sabri enzo süpermiş tekrar saolasın...4 e yakın turnuva gectım sayende...
yaw granturısmo sitesinden onlıne giremıyom...bende sürücüleri share yapayım bari...
Cimmeria
20-02-2011, 16:35
bide nerden eklendigini bulursam tamamdir :)
bide nerden eklendigini bulursam tamamdir :)
ps3 ana sayfasında add friends bölümünden direk bizim psn lerı ekle o kadar...oyunun içinden değil yani...
Cimmeria
20-02-2011, 16:41
dolanip duruyorum bende gt menulerinde :)
dolanip duruyorum bende gt menulerinde :)
bende 2 saate yakın kurcalamıştım...
Cimmeria
20-02-2011, 16:52
ekledim bir kisim psnleri b spec essekler icin :)
cabriolet
20-02-2011, 17:49
Online oynayan varmı geleyim bende :)
herkes b spec kasıyo online oynayan kalmadı valla aç bi odada oynayalım dou :D
ben biraz a spec kasıyom 9 gibi baslayalım :D
elinde yarışlık gallardo ve race car olan var mı ? turnuvayı gectıkten sonra geri göndercem...
bu arada Sabri enzo süpermiş tekrar saolasın...4 e yakın turnuva gectım sayende...
yaw granturısmo sitesinden onlıne giremıyom...bende sürücüleri share yapayım bari...
Artık yarış geçmek için araba göndermeye gerek yok , ödünç verme sistemi geliştirdiler.
Araç sahibi aracı paylaşıma açıyor, alacak olan kişide profil sekmesinden o kişinin avatarına tıklayıp altta görüyor paylaştığı araçları ödünç al seçeneğiylede kulllanabiliyor istediği şekilde.
Hangi yarışları geçmek istediğini söyle ona göre paylaşıma açayım o araçları.
Artık yarış geçmek için araba göndermeye gerek yok , ödünç verme sistemi geliştirdiler.
Araç sahibi aracı paylaşıma açıyor, alacak olan kişide profil sekmesinden o kişinin avatarına tıklayıp altta görüyor paylaştığı araçları ödünç al seçeneğiylede kulllanabiliyor istediği şekilde.
Hangi yarışları geçmek istediğini söyle ona göre paylaşıma açayım o araçları.
oo süpermiş o zaman Enes yaaa...gallardo turnuvası ve birde race car turnuvası için...
bende açtım PS3 ümnü arkadaşlar , GT5 im de henüz pek arabam yok akat yinede eğlencesine girerim online a..
PSN ID : SpawnTR
cabriolet
20-02-2011, 22:11
bi 10-15 dakika sonra gelebilirim bende :)
2 gunluk sehır dısındayım kısmetse carsamba aksamına....
Oda açayım var mı gelen?
Abi oda numarası verirsen bende gelebilirmiyim?
Abi oda numarası verirsen bende gelebilirmiyim?
La gelsene ne soruyon :D
Birazdan yazarım a specte bi yarışım kaldı
La gelsene ne soruyon :D
Birazdan yazarım a specte bi yarışım kaldı
Saolasın abi beklemedeyim :)
oynuyomusunuz hala , nasıl giricez odaya acemilere bi brifing yapsanız
deeperblack
21-02-2011, 01:22
B spec için birden fazla sürücü alma durumu nası oluyor ? Atıyorum 1. 10. dereceden sonramı 2. yi alabiliyoruz ??
B spec için birden fazla sürücü alma durumu nası oluyor ? Atıyorum 1. 10. dereceden sonramı 2. yi alabiliyoruz ??
aynen öyle b spec sevıyesıne göre sürücü sayısı artıyor..benım 17.sevıyede 4 şöfer oldu....
onursumer
21-02-2011, 10:01
kaç gündür vaktim olmuyor giremiyorum da allahtan şu remote olayını eklediler iş yerinde pilotları adam etmek için uğraşıyorum webten :D
1472 6118 3658 4757 3428
Abi kusura bakma dün gece gelemedim özür dilerim :)
akşam için bi tane r35 bir de RSX hazırladım , bekliyorum :D
akşam için bi tane r35 bir de RSX hazırladım , bekliyorum :D
Kaldırdım bekliyorum diyosun :hehe:
Dün geceki "ne yol tutuyo beee" haykırışlarımdan sonra rsx den başka araç alınmaz zaten :D
onursumer
21-02-2011, 17:11
Kaldırdım bekliyorum diyosun :hehe:
Dün geceki "ne yol tutuyo beee" haykırışlarımdan sonra rsx den başka araç alınmaz zaten :D
atmosferikmiyiz :D
bende hazırlıyorum akşama :D kaçgundur giremiyorum zaten :D
cabriolet
21-02-2011, 17:11
akşam ezelden sonra hemen bi oda açalımda geç uyumaktan maymuna döndüm valla şahkülüm kaydı :D
onursumer
21-02-2011, 17:26
aynen ya 2-3 gibi yatıp sabah işe gitmek bayağı sarsıyor :D