Orijinalini görmek için tıklayınız : Fast and Furious Five
Variety'nin haberine göre Vin Diesel, Paul Walker ve yönetmen Justin Lin ile çoktan anlaşılmış. Film, Dom ile Brian'ın efsanevi bir kanun adamından kaçmalarını anlatacakmış. Yeni bilgiler için başlığı takip edin.
GÜNCELLEME:
Universal Pictures bugün filmin 10 Haziran 2011'de vizyona çıkacağını açıkladı. Üstte dediğim gibi Vin Diesel, Paul Walker oynayacak. İlk ve son filmin yönetmeni Justin Lin çekecek.
2. GÜNCELLEME
Yeni haberler geldi.
İlk olarak büyük ihtimalle bu beşinci filmden sonra altıncı filmin de geleceğini söyleyeyim. Vin Diesel Facebook sayfasında iki filmin yapılacağını söylemiş. Altıncı filmle ilgili stüdyodan bir doğrulama yok henüz. Bu da normal, çünkü beşinci filmin çıkışına bile daha bir yıl var. Altıncısı gelene kadar yolumuz uzun.
Bu filmle ilgili habere gelirsek, yukarıda Dom ile Brian'ın efsanevi bir kanun adamından kaçışını anlatacağını söylemiştim. Bu kanun adamını The Rock olarak bildiğimiz Dwayne Johnson oynayacakmış. Şimdiye kadar ucuz ve çocuksu filmlerde izlediğimiz Johnson, iyi bir oyunculuk sergileyebilirse çok yakışır filme. İyi karizma var adamda. Sevindim dahil olmasına.
Ayrıca seriye 2 Fast 2 Furious'da oynayan Tyrese Gibson da katılmış. Twitter hesabında doğruladı kendisi. Eski karakterinin filmde ne olacağı ve ne yapacağı ise belirsiz şu an.
Not:Alıntıdır.
Fotoğraf bölümüne buradan bakabilirsiniz :)
http://fast-and-furious-5-movie-trailer.blogspot.com/
Oldschool
28-11-2010, 07:59
yine sokaklar illegal yarışlarla dolucak :D:D yazın modifiyeli araba patlaması yaşanır :D otoparklarda drift ler cogalır :D
AhmetYılmaz
28-11-2010, 08:54
Artık tamamen araba değildi farklı konulara kaçıyolar. Tokyo driftin yerini hiç bişey tutamaz gibi. TokyoDriftin sinemasından çıktık otoparkta herkes cart curt el freni çekiyo. :D
Tokyo driftin yerini hiç birşey tutamaz gibi.
RottingChrist
28-11-2010, 09:28
en yakın zamanda çıksa da izlesek. çok fena gaza getiriyor adamı. :D
|| CaNeR ||
28-11-2010, 09:33
Macera devam ediyor :)
bence 2. film cok daha iyiydi digerleri cırt.
ocean0636
28-11-2010, 09:41
Tutar tutar :D
hızlı ve öfkeli serisi en iyisi bence :)
sanırım en iyisi tokyo driftti. umarım bu tarz bişey ile gelir yeni film
Sabırsızlıkla bekliyorum..İyi de olsa kötü de olsa :)
2. film en iyileri bence bakalım bu nasıl olcak :D
tokyo hertürlü bizi tatmin etmişti tokyodan devam etsek ya hatunar felan :D
Tokyo gören Masum Türk ve tırba şayini :D :D
Otomobil ve yarış filmi istiyoruz, polisiye değil . . .
kickbuttowski
28-11-2010, 11:54
Otomobil ve yarış filmi istiyoruz, polisiye değil . . .
evet ayni seyi dusunuyordum bende. arabalar geri planda kaliyor aksiyon filmi izliyor gibi hissediyorum. bu arada keiichi nin drift bible i kadar hicbirsey gaza getirmiyor :rolleyes:
ahmetuygur
28-11-2010, 12:12
sinema çıkışı sıkıntı oluyor :)
Variety'nin haberine göre Vin Diesel, Paul Walker ve yönetmen Justin Lin ile çoktan anlaşılmış. Film, Dom ile Brian'ın efsanevi bir kanun adamından kaçmalarını anlatacakmış. Yeni bilgiler için başlığı takip edin.
GÜNCELLEME:
Universal Pictures bugün filmin 10 Haziran 2011'de vizyona çıkacağını açıkladı. Üstte dediğim gibi Vin Diesel, Paul Walker oynayacak. İlk ve son filmin yönetmeni Justin Lin çekecek.
2. GÜNCELLEME
Yeni haberler geldi.
İlk olarak büyük ihtimalle bu beşinci filmden sonra altıncı filmin de geleceğini söyleyeyim. Vin Diesel Facebook sayfasında iki filmin yapılacağını söylemiş. Altıncı filmle ilgili stüdyodan bir doğrulama yok henüz. Bu da normal, çünkü beşinci filmin çıkışına bile daha bir yıl var. Altıncısı gelene kadar yolumuz uzun.
Bu filmle ilgili habere gelirsek, yukarıda Dom ile Brian'ın efsanevi bir kanun adamından kaçışını anlatacağını söylemiştim. Bu kanun adamını The Rock olarak bildiğimiz Dwayne Johnson oynayacakmış. Şimdiye kadar ucuz ve çocuksu filmlerde izlediğimiz Johnson, iyi bir oyunculuk sergileyebilirse çok yakışır filme. İyi karizma var adamda. Sevindim dahil olmasına.
Ayrıca seriye 2 Fast 2 Furious'da oynayan Tyrese Gibson da katılmış. Twitter hesabında doğruladı kendisi. Eski karakterinin filmde ne olacağı ve ne yapacağı ise belirsiz şu an.
Not:Alıntıdır.
Eva Mendez de gelecek miii ? :D :D :D
bence en guzelı 1. filmdi. filmde hem konu yok gibiydi hemde esas oglan yoktu. ama eva hepsinin yerini doldurdu maşallah :D
tokyo drift i ben zaten FF ten saymıyorum farklı bı fılmdı.
4 te de arabalarla ılgılı bısey yoktu gıbı.
5 ın arabalarına baktımda eskının tadı yok.
By_HaNNibaLL
28-11-2010, 13:41
Bu sefer brezilyada mi cekiliyor acaba :) karnaval içinde yariş yaparlar :D:D
http://img137.imageshack.us/img137/6186/fastandfurious5brazil.jpg (http://img137.imageshack.us/i/fastandfurious5brazil.jpg/)
eva mendezi de görsek çok sevineceğiz :D
türkiyede çekilsin
al 2 ye alll
http://www.facebook.com/#!/Fast.Five2011?v=wall
gurkan evrn
29-11-2010, 00:37
Tokyo Drift son noktaydı :)
HondatugraL
29-11-2010, 02:05
Artık tamamen araba değildi farklı konulara kaçıyolar. Tokyo driftin yerini hiç bişey tutamaz gibi. TokyoDriftin sinemasından çıktık otoparkta herkes cart curt el freni çekiyo. :D
kesınlıkle katılıyorum sinemanın kapısından yengeç gıbı yan yuruyerek cıktıgımı cok ıyı hatırlıyorum 6 kısı grup olarak gıtmıstık ve herkesde araba vardı herkes bırbırını frenlemeye çalısıo sakın taskınlık yapmayın dıyodu ama yan yan cıkan cıkanaydı :D
fatihtemizer
29-11-2010, 09:16
merakla bekliyoruz..bu film serisini beğeniyorum.
omercanilica
29-11-2010, 09:34
mını bır teaster yapmıslar aksıyon artmıs gıbı gelıyor heralde bakalım ...
individual
29-11-2010, 09:38
Seriden diyelim
The Fast and the Furious (2001)
Konu süper
Arabalar Süper
Oyuncular Süper
Diğer serilerde kalite bence düştü.
bende aynı şeyi düşnüyorum :icon_tup:
hadi şimdiden hayırlısı :D:D :D:D
Seriden diyelim
Konu süper
Arabalar Süper
Oyuncular Süper
+1 bencede ilk i en iyisiydi
gerçek fragman çıkmış, kadro çok fena :D
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150100009854789&oid=89562268312&comments
hahahaha film cok iyi ama paul walker tam bir liseli
saka maka paul walker ve vin diesel'in yalniz bulunduklari zamanlarda makara yapmalari gulduruyor, oyle birkac sahne var gibi yine
fragman sonundaki kasa midir nedir ne yapiyorlar oyle tam bir silah olarak kullanmislar
tokyo driftteki turuncu arabali kizlarin etrafinda 0 cizen cocukta mi oynuyor yoksa ben mi karistiriyorum?
türkiyede çekilsin
al 2 ye alll
uashduashduahsduh "lan kesiciye düşürme şu arabayı!" :D:hahaha:
by serçe
15-12-2010, 11:26
bu film bence çok başarılı olacak tokyo drift teki Sung Kang ta oynuyor ölmemiş demek ki ..
otuzdört
15-12-2010, 11:27
eva mendezi de görsek çok sevineceğiz :D
+otuzdört :D
Cihan Çizmeci
15-12-2010, 11:29
Ohhh be :) Çok güzel oldu bu :)
Thracian
15-12-2010, 11:29
han yaşıyor, 4. filmde oynayan israil li mankende orda. Yine polisiye olmuş.
Cihan Çizmeci
15-12-2010, 11:30
Seriden diyelim
Konu süper
Arabalar Süper
Oyuncular Süper
+ Çizmeci...1. si efsaneydi ve Tr'de modifiyeyi yayan fildir kendileri. :icon_tup:
Siyah Eg Coupe'ler aklıma geldikçe heyecanlanıyorum halen :D
akbaba78
15-12-2010, 12:15
Tokyo degilmi bizi bu hale getiren:D
StyleALP
15-12-2010, 16:03
Yanlayarak gelen Charger 'lar haaaaaa :D
Güzel birşey geleceğe benziyor...