Orijinalini görmek için tıklayınız : PlayStation 3
Pugcu_Atakan
08-06-2007, 21:54
Kimlerin ps3 ü var veya oynadı? eğer oynadıysanız sizin düşüncelerinizi almak isterim çok merak ediyorum nasıl bişey:) ben tahminen seneye falan alırım inşallah...bence sizde alın mükemmel bişey.
benm arkdasm aldı netten de gt nin hd versionun indrdi demo olaraktan fena diyim okdr :D ayrıca destekleyen oynlarda wii gbide kullanabiliosn
bende bir arkadaşımda oynadım gt yi..106 ekran plazma ve ciddi bir müzik tesisatıyla inanılmaz keyifli oluyor..kesinlikle alınması gerek ama 1.500 lirada çok yaa:(:(:(:(
çok para çook..daha erken..biraz vakit geçmesi lazım alınabilmesi için..
gt hd cıktıgında alıcam ps3 ama o zamana kadar almanın bir anlamı yokk pes oynamak için ps3 e gerek yok bence :)
PROMINENT
09-06-2007, 00:43
gt4 bekliyoruz alcaz inş :)
iiidr 3 güzel HD çok ii olmuş yaww :D
-Daha hiç görmedim canlı olarak desem .. :D
-Daha hiç görmedim canlı olarak desem .. :D
Bi aptal edio insanı gerçekten olmuş dodo tavsşye edilir :D
-İnşallah kardeşim alırız .. :)
-İnşallah kardeşim alırız .. :)
Ben almadım almamda dürüst olmak gerekirse :D
Benim hiç psim olmadı :D ahahhaha oyun sevmem ben bir Bilgisayar müh. olarak :D
ama çok samimi bir arkadaşım oyun manyaağı :D çok güzel bişi ii bişi yani iş görürür oyun severler tavsiye ediler HD Tv ile alınması gereken bişi ...
tam alınası bir makina olmuş ps2'm olmadı ama ps3'üm olucak inşallah önümüzdeki 2 ay içerisinde.GT'yi de sabırsızlıkla bekliorum desem yeridir:D
Pugcu_Atakan
09-06-2007, 11:24
PS3 cafeler açılınca onlara hücuuuumm!!:D
Burda bi cafede var ama HD tv olmadan pek bişe beklemeyin ps2 gibi görüntü GT-hd olmadanda zevki çıkmaz heralde :)
Piyasanın daha alt fiyatlarına PS3 isteyen varsa;
20GB = 650$ + KDV
60GB = 770$ + KDV
tabi bu fiyatlar nakit!
oyunlarla pek aram yok ps 3 ümde yok ama evde 3 tane ps 1 var 2 si bozuldu sonuncuda can çekişiyo :D
Pugcu_Atakan
12-06-2007, 10:09
oyunlarla pek aram yok ps 3 ümde yok ama evde 3 tane ps 1 var 2 si bozuldu sonuncuda can çekişiyo :D
3 tane alma gereğini nerden buldun abicim ayıptır sorması:D
3 tane alma gereğini nerden buldun abicim ayıptır sorması:D
kardeşimin marifeti makinalar bozuldukça yenisini aldı tabi ozamanlar sadece ps 1 ler vardı piyasada :) arkadaşlarıyla yaptığı ağır turnavalara cihazlar dayanamıyodu artık :D