PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kasko sorunu

sito
06-12-2010, 14:31
arkadaşlar geçen gün ufak bi kaza yaptık arabanın üzerinde orjinal mercekli farlar vardı kazada biri kırıldı bugün gidip araca baktıgımda farın merceksiz olan modellinin geldigi söylendi mercekli far yokmuş şimdi ben ne yapacağım arabanın bi farı mercekli diğeri normal bu nasıl iş ne anladım ben bu kasko işinden:soru::soru:

EM-RE
06-12-2010, 14:35
Aynı sıkıntının bir benzereni bende şu sıralar yaşıyorum banada color edition olmayan yani önleri gri olan tampondan getirmişler yok mok çektilerde ben fena posta koydum.Kesinlikle kabul etme.Hangi kasko şirketi seninki?

serqan23
06-12-2010, 14:36
merceklı farların orjınal ıse kaskoyu ara exper gelıp aracına baksın tekrar. kırılan farın çöpe gıtmeyecektır kasko gerı alıyo bıldıgım kadarıyla. cok dır dır ederlerse kırılan farı goster sana mecburen merceklı far gondereceklerdır.

BosphorusBoys
06-12-2010, 14:47
Yetkili Servise gotur
Mercekli far ise mercekli far olarak belirt ve iste merceksiz farı ise kaßul etme sigorta acentenden experin kim olduğunu ve nosunu iste experle direk görü$ sorununu çözeceğine eminim bölelikle

VTİ1035
06-12-2010, 14:49
merceklı farların orjınal ıse kaskoyu ara exper gelıp aracına baksın tekrar. kırılan farın çöpe gıtmeyecektır kasko gerı alıyo bıldıgım kadarıyla. cok dır dır ederlerse kırılan farı goster sana mecburen merceklı far gondereceklerdır.

aynen:icon_tup:

sito
06-12-2010, 14:53
araba kemal tepretoğlunda grupama kaskolu tepretoğlu yok diyo

yucelebeci
06-12-2010, 14:54
böyle şaçma şeymi olur yaa milleti salak sanıyolar herhalde benim başıma gelse ekspere monta ederdim o farı sakın pasif kalma kardeşim farın neyse onu takmak zorundalarr

mrtngn
06-12-2010, 15:00
Öyle bi dünya yok.Heleki arabanın orjinal ekipmanlarından biriyse ne olursa olsun aynısını takmak zorunda hiçbisekilde kabul etme...

Biraz sert cık hallederler...

Edit: Arabanın üzerinde orjinal olmayan sonradan takılan angel eye farlar oldugunda bile kimisi bi miktar fark verip onu bile kabul ediyor.

Erk@n
06-12-2010, 15:15
Bu şekilde lüksleri yok aracının standartı ne ise onu takmak zorundalar, yoksa bulacaklar.Asla taviz verme gerekirse hem kasko şirketinle hemde renault müşteri hizmetleri ile görüş.Sanırım forumdan bir arkadaş orada çalışıyordu tabi emin değilim.O da gereken yardımı gösterebilir diye düşünüyorum.

ruudvan
06-12-2010, 15:49
sacma sapan konusmasınlar ole seymı olur gerızekalılar ya .adam farının ustu cızıldı dıe ıkı cekıc gecırıo stoplarnada aynıs ekılde 4 mılyar para verıo kasko far ve stoplara .