Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.6 dizel yeni doblo & 1.5 dizel yeni kangoo
evet arkadaşlar şirketimiz için bu iki araçtan birini almayı planlıyoruz, her yönden bu iki aracı karşılaştırırsak önerileriniz nedir?
şimdiden teşekkürler
Kangoo'nun 105 Bg lik versiyonu güzel. Hatta şimdi privilege modeli satılıyor. Diğer versiyonlarına göre daha kaliteli döşemeleri olsun dışı olsun. 85 Bg almayın derim kesinlikle. Motor sesini içine çok alıyor ve performansı vasat. Doblo konusunda pek bi bilgim yok.
Yeni doblo çok güzel. Kangoo'yu bilmiyorum. Ancak doblo baya otomobilleşmiş durumda. Oturma pozisyonu düzelmiş. Artık uzun yolda yormaz:)
ocean0636
07-12-2010, 15:21
Fransıza bulaşmayın boşverin doblo alın :D
Doblo kesinlikle 1,3 olmasın , onun haricinde kasası oturma pozisyonu içi dışı çok güzel ;)
Bizde bu 2 model arasında kaldık. Yalnız garip olan reno en lüx aracında dahi abs yi opsyonel veriyor.
Dün doblo aldık çok samimi bir arkadaşıma.34bin lira premio versiyonunu.Kangooyu bilmiyorum ama doblo özellikle iç mekanı ile ticari araç kimliğinden biraz sıyrılmış gibi geldi bana
Biz 1.3 90hp elegance versyonunu düşünüyoruz. 31500tl gibi bir rakam. Ama nerdeyse yok yok.
Bende donanıma bakınca baya şaşırdım.
Biz 1.3 90hp elegance versyonunu düşünüyoruz. 31500tl gibi bir rakam. Ama nerdeyse yok yok.
1400 küsür kg yı 1.3 multijet nasıl kaldırır bılemıorum ama bırde içinde 80 kg agırlıkta 4 kişi bindiğini düşünürsek motorun bır haylı zorlanacagı aşikar bana kalırsa
1.3 fiorino 75hp ile arabada 5 kişi + bagaj uzun yolada çıktık 180de gördük gayette güzel kaldırıyo arabayı merak etmeyin, insan krize filan da girmiyo öyle tabi beklentiniz 100e 10 snyede çıkmak değilse.
90hpde dobloyu çok güzel kaldırır.
1.6 multijet dahi tork gelene kadar adamı depresyona sokuyor 1.3'ü nasıldır düşünemiyorum, test sürüşü imkanınız varsa almadan önce mutlaka bir sürün sonradan pişman olmayın
valla günlük plio van kullanıyorum. 1.3 70hp. İçine en az atılan yük 200-300kg. Araç zatne 1050kg. Sanmıyorumki 1.3 90 hp çok çok kötü tepkiler versin. Hoş zaten şirket aracı olarak kullanılcak, çoğuzaman 120km altında seyredeceği için çokta önemli değil bence.
msosyete
07-12-2010, 16:38
Kesinlikle doblo 1.6 multijeti tavsiye ederim... 105Hp 290NM tork üretiyo bu değerleride küçük motorda veren bi marka daha yok (tork bakımından) ve donanım olarak oldukça zengin (Premio) Ocean0636 arkadaşın dediği gibi fransızdan uzak durun :D Ayrıca dobloyu test ettim yani bi hayli hoşuma gitti konfordan dolayı araba gitmiyo gibi gelsede kısa sürede 180 km hıza ulaştığınızı farkedeksiniz. Yol tutuşuda bağımsız süspansiyon ve esp ile oldukça güçlendirilmiş. gaz kesmeden virajlara girmiştim yani...
35 ufuk 35
07-12-2010, 16:58
bence doblo :)
battalgazi
07-12-2010, 21:23
Dobloda renklı döşeme ve göğüs kullanmışlar arabada daha modern bir hava var,ikinci eldede daha iyi olacaktır,fiorinolar 1.3 motor bazen önümde kalkıyorlar arkasından yetişmek baya zahmetli oluyor 1.3 motor dedikleri kadar kötü değil
seçimimi doblodan yana kullandım arkadaşlar 1.6 105 hp dizel elegance modelını aldım 31000 tl ye geldı kısmetse bugun teslim alacağım
dandik mandik ama fiat seni mutlu edecektir hacı abi, hayırlı olsun.
dandik mandik ama fiat seni mutlu edecektir hacı abi, hayırlı olsun.
t-jet olsa almam denızım multıjet ya ondan aldım :D
By_HaNNibaLL
21-12-2010, 12:06
hayirli olsun abi nerden aldiniz bizde 1.6 2 tane alacağizda 52. haftaya verebiliriz demişler
t-jet olsa almam denızım multıjet ya ondan aldım :D
Allah belanı verecek :D
hayirli olsun abi nerden aldiniz bizde 1.6 2 tane alacağizda 52. haftaya verebiliriz demişlerbirmottan aldık banada 52cı hafta dedıler de kalsın almıyalım dedım hemen buldular saolsunlar küçük bir tehdit sayesinde :D
Allah belanı verecek :D
daha ne verecek :D
By_HaNNibaLL
21-12-2010, 12:23
birmottan aldık banada 52cı hafta dedıler de kalsın almıyalım dedım hemen buldular saolsunlar küçük bir tehdit sayesinde :D
Renk ellerinde vardir belki ondan öyle denk gelmiş olabilir mi
ademsezer
21-12-2010, 12:24
kango guzel 1,5 dci
Renk ellerinde vardir belki ondan öyle denk gelmiş olabilir miyook ben renk farketmez dedım sıyah varmış aldık
kangoo sahibi olarak yeni Doblo derim..
maliilhan
29-06-2012, 22:45
Kesinlikle doblo 1.6 multijeti tavsiye ederim... 105Hp 290NM tork üretiyo bu değerleride küçük motorda veren bi marka daha yok (tork bakımından) ve donanım olarak oldukça zengin (Premio) Ocean0636 arkadaşın dediği gibi fransızdan uzak durun Ayrıca dobloyu test ettim yani bi hayli hoşuma gitti konfordan dolayı araba gitmiyo gibi gelsede kısa sürede 180 km hıza ulaştığınızı farkedeksiniz. Yol tutuşuda bağımsız süspansiyon ve esp ile oldukça güçlendirilmiş. gaz kesmeden virajlara girmiştim yani...
İbrahim33
03-07-2012, 19:12
Doblo daha iyi gider ama reno daha az yakar...Doblo daha konforlu , donanımı , oturuş pozisyonu , koltuk döşemeleri plastik kalitesi , donanımı vs. doblo birçok açıdan iyi...