Orijinalini görmek için tıklayınız : BS Fn2. vs. GTI-GC8-GTI
Alicanrs
08-12-2010, 22:57
1060kg bro..
Bende 50-60 kilo almışımdır herhalde ..
seninki çok ağırmış ahahaha:D
1060kg bro..
Bende 50-60 kilo almışımdır herhalde ..
senı gordukten sonra sen 50 kg mu aldın ????
chiefkadir
08-12-2010, 23:03
senı gordukten sonra sen 50 kg mu aldın ????Yok lem arabadan aldık ben yine 80:)
VTec_king
09-12-2010, 07:51
Maşallah Tüm araçlara
draglara yetıstır arabanıda rolling yapalım senınle.
moruk sende liste kabarık gerek yok senınle denemeye :D
Orçun Hüseyin' in RS' i kaç boy geçiyorsun?
abi telefonda konuştukda bu iş oktan arttırıcı ile olacak değil bilginiz olsun :)
yakıtsız sıkıştırmanın hiçbir mantığı yok çünkü...
Yiğit bize biraz bilgi verirmisin bu konuda
yakıtsız sıkışltırmanın hiç bir mantıgı yok diyorsun
ne alakası var ?
bu konuda lımıtler zorlanmıs masallah. bıraz daha okursam bıldıklerımı unutucam Allah muhafaza.
Orcuncum ummadık taş baş yarar. taşa yaşa başa oturma demişler. her clio rs bir değildir. kadir abi nin rs güzel gidiyor maşallah. ankaraya gittiğimde bizim hulkun ne kadar iğrenç yürüdüğünü turbo arabaların ise uçtuğunu gördüm. ben o rakımı kokladım kardeşim. kaç kerede hipodromda drag a girdik. kadir abi nin RS deniz seviyesinde en kötü 3-4 boy hızlanır. senin aracında ankarada 3-4 boy yavaşlar. ama ikinizde deniz seviyesinde düzgün ayarlarla gazlarsanız ne olacağını bilemeyiz müeccin değiliz amane sen ne de kadir abi bu kadar emin konuşmayın. en güzeli denemek.
Ahmet
Yiğit bize biraz bilgi verirmisin bu konuda
yakıtsız sıkışltırmanın hiç bir mantıgı yok diyorsun
ne alakası var ?
12.5 sıkıştırma pompa benzini ile alacağı güç ile 100+ oktan üstü alacağı güç arasında bariz fark olacağını 12.5 sıkıştırmanın pompa benzini ile istenileni veremeyeceğini dile getirdim...
yanlış olan bir şey varmı ?
sıkıştırma artıkça araç yakıt istemeyecekmidir? 12.5 sıkıştırma benim bildiğim yakıt isteyen bir sıkıştırma oranıdır bilmiyorum belkide yanlış biliyorumdur ...
12.5 sıkıştırma pompa benzini ile alacağı güç ile 100+ oktan üstü alacağı güç arasında bariz fark olacağını 12.5 sıkıştırmanın pompa benzini ile istenileni veremeyeceğini dile getirdim...
yanlış olan bir şey varmı ?
sıkıştırma artıkça araç yakıt istemeyecekmidir? 12.5 sıkıştırma benim bildiğim yakıt isteyen bir sıkıştırma oranıdır bilmiyorum belkide yanlış biliyorumdur ...
Bazen öle olmuyor işte kardeşim
Ben NA iken neler neler yaptım yakıt da koydum bizzat denedim arabam gram farketmedi
o yüzden fazla forum bilgisine yenik düşmeyin
o USA de gördügünü yakıt lı otomobillerin hiç birisi 12.5 cr degil
min 14 cr deler
12.5 için en ideali 100 oktan dır 105 oktandır 110 oktandır vs vs kimse söliyemez
bazı NA lar vardır hafif çıtırdatarak daha iyi yürür misal benim B20 de 4 yerde avans vurdurtuyorduk ama cok hafif
yani şunun için şu yakıt lazım kimse diyemez belki daha düşük oktanla daha iyi yürücek
yakıt ile avansı düşürüp ECU dan avans vermek bir yere kadar
chiefkadir
09-12-2010, 10:31
bu konuda lımıtler zorlanmıs masallah. bıraz daha okursam bıldıklerımı unutucam Allah muhafaza.
Orcuncum ummadık taş baş yarar. taşa yaşa başa oturma demişler. her clio rs bir değildir. kadir abi nin rs güzel gidiyor maşallah. ankaraya gittiğimde bizim hulkun ne kadar iğrenç yürüdüğünü turbo arabaların ise uçtuğunu gördüm. ben o rakımı kokladım kardeşim. kaç kerede hipodromda drag a girdik. kadir abi nin RS deniz seviyesinde en kötü 3-4 boy hızlanır. senin aracında ankarada 3-4 boy yavaşlar. ama ikinizde deniz seviyesinde düzgün ayarlarla gazlarsanız ne olacağını bilemeyiz müeccin değiliz amane sen ne de kadir abi bu kadar emin konuşmayın. en güzeli denemek.
AhmetEyvallah Ahmet,dediklerin doğru buranın rakımı beter etkiliyo bende onu bildiğim için Orçun'u Afyona çağırdım :D Benim iddiam 200-220 lü hızlara kadar sonrasında zaten geçer ,uzunda yürümesi içinde bir çalışmam var bakalım hayırlısı:icon_tup:
Ahmet
kankacım benım bır ıddam yok ama ben sunu bılıyorum benım arabam kprolu typerdan hızlı bende kprolu typer gecen rs gormedım duymadım o yuzden dedım ama sunuda solemeden edemıcem kadır abı benı gecerse hayat devam edıcek uzulurum beklı ama sapkamıda cıkarırım tebrık ederım demene yapmak ıcın ben bu egzantrıklerı taktım fakat m3 ıle denıyorum 250 den sonra gecıyo huseyınle dnıyorum gecıyorum corvetle denedım gecıldım mehmet baserın posh ıle denedım gecıldım yanı bır turlu arası olmadı bana bugun bırı gel deneyelım dese sorun yok yıne denerım gecılırsemde hızlanmak ıcın ne yapmam gerekıyorsa onu yaparım.
Nasipse benim aracım yakında çıkıyor. Extra bişi yok, stok sti turbo, stok sti cooler. Oem beyin (yazılım bile yok). Deneriz, isteyen arkadaşlarla. Banada geçmek geçilmek sorun değil.
kankacım benım bır ıddam yok ama ben sunu bılıyorum benım arabam kprolu typerdan hızlı bende kprolu typer gecen rs gormedım duymadım o yuzden dedım ama sunuda solemeden edemıcem kadır abı benı gecerse hayat devam edıcek uzulurum beklı ama sapkamıda cıkarırım tebrık ederım demene yapmak ıcın ben bu egzantrıklerı taktım fakat m3 ıle denıyorum 250 den sonra gecıyo huseyınle dnıyorum gecıyorum corvetle denedım gecıldım mehmet baserın posh ıle denedım gecıldım yanı bır turlu arası olmadı bana bugun bırı gel deneyelım dese sorun yok yıne denerım gecılırsemde hızlanmak ıcın ne yapmam gerekıyorsa onu yaparım.
Orçun Hüseyinin RS' i ne kadar geçiyorsun? Fark çok oluyor mu? 200 e kadar nasıl oluyor?
Orçun Hüseyin' in RS' i kaç boy geçiyorsun?
huseyın ıle bende standar ecu ayarı ıle yanı headers fılıtre eksoz onun arabası sokuk degılken benım tamponumda gelıyordu. teke tek denıyorduk daha sonra ben egzantrıklerı taktım o arabasını soktu conta taktı ben 2 kısı o tek kısı denedıgımızde ne olarak 240 larda 5 boy oluyo ama sunu soylemeden edemıcem benım yanımdakı arkadas 110 kg namı deger dede :D ve huseyını ben net olarak 3 vıtesın sonlarınde gecmeye baslıyorum 2 vıteste yanımda duruyo he bız teke tek denersek ne olur orasını bılemem burda herkez yerını gormek ıcın denedı kımsede ne vıdeo cektı nede sagda solda konustu adama ne zmana gel deneyelım desem denıyoruz o yuzden sorun sıkıntı yok.
Standard ECU ayarı dediğin Kpro var ama ayar yok dimi. Yanlış mı anladım yoksa?
Standard ECU ayarı dediğin Kpro var ama ayar yok dimi. Yanlış mı anladım yoksa?
evt arabanın uzerınde kpro vardı ama standar calıbrasyon vardı bununda nedenı eksoz sıstemı ve fılıtre degıstıgı ıcın aracın afrsı 14 ustu cıkıyodu ve kesıklık yapıyodu bende orjınal fabrıka degerledındekı harıtayı attım bu sekılde yuruduk.
O zaman anladığım kadarı ile egzantrik ve doğru Kpro ayarı seni nerden baksan 8-9 boy ileri götürmüş. Bu K20 lerden korkulur walla. Ne yapsan yarıyor.
Maşallah.
O zaman anladığım kadarı ile egzantrik ve doğru Kpro ayarı seni nerden baksan 8-9 boy ileri götürmüş. Bu K20 lerden korkulur walla. Ne yapsan yarıyor.
Maşallah.
ben sana baska bır sey soylıyım tecrube ıle sabıt ıkı aracta headers fılıtre eksoz var bırınde ekstra sadece kpro var aradı net fark 5-6 boy benım egzantrıklerım tas catlasın 20 hp ıle 30 hp arası guc verırı dogru tune ıle burdan pay bıcebılırsın.ama k20 gercekten performansa yonelık bır bır makına.
ben sana baska bır sey soylıyım tecrube ıle sabıt ıkı aracta headers fılıtre eksoz var bırınde ekstra sadece kpro var aradı net fark 5-6 boy benım egzantrıklerım tas catlasın 20 hp ıle 30 hp arası guc verırı dogru tune ıle burdan pay bıcebılırsın.ama k20 gercekten performansa yonelık bır bır makına.
Sizin egzantriklerin açıları kaç? RS lerde 286 emme-278 egzoz ve bu egzantrikten alınan maks güç 15 hp civarları. O da 4 boy civarı ortalama farkettiriyor doğru yazılım desteği ile. Ama RS lerde yazılımla egzoz kasnağının açısını değiştiremiyorsun. Kpro' da bu mümkünmüş sanırım. Onun da ciddi artısı olduğunu söylüyordu bizim Şef. Aslında bir egzantrik var 314 emme - 300 egzoz ancak o zaman da hidrolik iticileri değiştirip mekanik takmak gerekiyor. Vanos iptali de gerekiyor. Non-vvt kasnak alınması gerekiyor falan filan. Çok agresif diyorlar. Cadde kullanımına pek uygun değil deniyor.
Tum yazılanların uzerine ctr ep3 ve bs fn2 denemesi 10 numara deneme olur diyorum tadından yenmez ..
chiefkadir
09-12-2010, 13:00
kankacım benım bır ıddam yok ama ben sunu bılıyorum benım arabam kprolu typerdan hızlı bende kprolu typer gecen rs gormedım duymadım o yuzden dedım ama sunuda solemeden edemıcem kadır abı benı gecerse hayat devam edıcek uzulurum beklı ama sapkamıda cıkarırım tebrık ederım demene yapmak ıcın ben bu egzantrıklerı taktım fakat m3 ıle denıyorum 250 den sonra gecıyo huseyınle dnıyorum gecıyorum corvetle denedım gecıldım mehmet baserın posh ıle denedım gecıldım yanı bır turlu arası olmadı bana bugun bırı gel deneyelım dese sorun yok yıne denerım gecılırsemde hızlanmak ıcın ne yapmam gerekıyorsa onu yaparım.Bro white rs kprolu typerı iyi geçiyo buna emin ol;) Haa egzantrikli vs geçermi bakmak lazım o güne kadar bişeyler daha ekleneceği için günün şartlarında şansımızı deneriz:icon_tup:
B.Aktepe
09-12-2010, 13:10
atmosferik candır devam :D
emrah type-r
09-12-2010, 13:42
atmosferıge dewam:)
Bro white rs kprolu typerı iyi geçiyo buna emin ol;) Haa egzantrikli vs geçermi bakmak lazım o güne kadar bişeyler daha ekleneceği için günün şartlarında şansımızı deneriz:icon_tup:
varmı video abi bende merak ettim kaç boy geciyorsun?
Serhat Y.
09-12-2010, 13:59
orçun 20-30 hp. demişin egzanatriklerden alabileceğin maksimum guce, peki bu tecrübeylemi sabit yoksa dyno üzerinden bilimselmi konuşuyorsun, sende sanırım orginal sıkıştırma için n2 tarzı bir egzantrik var, onlardandan o hp. cıkıyorsa şaşarım valla,,
chiefkadir
09-12-2010, 14:02
orçun 20-30 hp. demişin egzanatriklerden alabileceğin maksimum guce, peki bu tecrübeylemi sabit yoksa dyno üzerinden bilimselmi konuşuyorsun, sende sanırım orginal sıkıştırma için n2 tarzı bir egzantrik var, onlardandan o hp. cıkıyorsa şaşarım valla,,Ben Rol typera kpro+rbc+dc headers ile gittiğimin üstüne egzantrik yaptım todan2+toda yaylar+skunk2 kasnak paşa hesabı 263hp çıktı gidiş olarakta 5-6 boy yani 15-17hp felan geldi:)
seko denedikte gt5 de sıktık video yok:D
Serhat Y.
09-12-2010, 14:03
Eyvallah Ahmet,dediklerin doğru buranın rakımı beter etkiliyo bende onu bildiğim için Orçun'u Afyona çağırdım :D Benim iddiam 200-220 lü hızlara kadar sonrasında zaten geçer ,uzunda yürümesi içinde bir çalışmam var bakalım hayırlısı:icon_tup:
chef eğer istanbula geldiğinde 200-220 li hızlarda bırakacaksan veya o hızları kendine referans alıcaksan hiç denemeyelim boşuna, daha öncede konuşmuştuk 5biter rol biter, yani olaya rakamsal bakarsak 2.vites 6500de start veririz 250kmh.da biter, bunu netleştirelim,,
2.0lt. hacim hemenhemen aynı speclerde araçlar sıkıntı olucagını sanmıyorum senin için,,
chiefkadir
09-12-2010, 14:08
chef eğer istanbula geldiğinde 200-220 li hızlarda bırakacaksan veya o hızları kendine referans alıcaksan hiç denemeyelim boşuna, daha öncede konuşmuştuk 5biter rol biter, yani olaya rakamsal bakarsak 2.vites 6500de start veririz 250kmh.da biter, bunu netleştirelim,,
2.0lt. hacim hemenhemen aynı speclerde araçlar sıkıntı olucagını sanmıyorum senin için,,Ben 220 ye kadar basar bırakırım demiyorum ki nerden çıkardın niye panikledin yaf :D minikslerin yazdığı şekilde giden arabalar ile diyorum 200-220 gibi geçebilirler diye senle sorun olmaz basarım kesiciye girene kadar :icon_tup: Hiçbizaman 4 lü yakıp bırakmadım ki;)
Serhat Y.
09-12-2010, 14:18
Ben 220 ye kadar basar bırakırım demiyorum ki nerden çıkardın niye panikledin yaf :D minikslerin yazdığı şekilde giden arabalar ile diyorum 200-220 gibi geçebilirler diye senle sorun olmaz basarım kesiciye girene kadar :icon_tup: Hiçbizaman 4 lü yakıp bırakmadım ki;)
yok be abi paniklememde, benim iddiam 200-220 li hızlara kadar demişin sonrasında zaten geçer demişin, onun için öyle anladım ben herkesde öyle anlamıştır heralde,
chiefkadir
09-12-2010, 14:22
yok be abi paniklememde, benim iddiam 200-220 li hızlara kadar demişin sonrasında zaten geçer demişin, onun için öyle anladım ben herkesde öyle anlamıştır heralde,Bro deneriz ya tutupta 220 de gaz kesmem hayatta sevmem amacım araba geçmek adam eksiltmek değil ne gidiyo onu görmek :)
NA bir Honda Ypamka şart oldu :D
Serhat Y.
09-12-2010, 14:56
NA bir Honda Ypamka şart oldu :D
sadece gitmek amaçlımı günlükte kullanılsınmı? nasıl bişey yapmak lazım??
orçun 20-30 hp. demişin egzanatriklerden alabileceğin maksimum guce, peki bu tecrübeylemi sabit yoksa dyno üzerinden bilimselmi konuşuyorsun, sende sanırım orginal sıkıştırma için n2 tarzı bir egzantrik var, onlardandan o hp. cıkıyorsa şaşarım valla,,
benım aracımda ipsk2 egzantrık var dyno uzerınde bız bunu gorduk 238 hp cıkarıyodu benım aracım headers shortram fılıtre 60 lık eksoz kpro ıle egzantrıklerden sonra 257 hp cıkardı ustunde bıraz daha oynadık yaklasık 2 boy daha hızlandı elımde bır dyno kagıdı yok acıkcası ama yolda gayet keyıflıydı
Bro white rs kprolu typerı iyi geçiyo buna emin ol;) Haa egzantrikli vs geçermi bakmak lazım o güne kadar bişeyler daha ekleneceği için günün şartlarında şansımızı deneriz:icon_tup:
abı bır video alabılırmıyım acaba hangı typer kım kullandı??
mami_makinen
09-12-2010, 15:04
su deneme gunu bellımı acaba ..bende ac 106 ya bıseyler ekleyıp denemek ısterım
chiefkadir
09-12-2010, 15:08
abı bır video alabılırmıyım acaba hangı typer kım kullandı??
Yok bro sizin gibi yapıyoz sağda solda konuşup plaka vermiyoz :)
Yok bro sizin gibi yapıyoz sağda solda konuşup plaka vermiyoz :)
abı anlıyamadım sagda solda neyı konusuyorum ben?
chiefkadir
09-12-2010, 15:11
........... burda herkez yerını gormek ıcın denedı kımsede ne vıdeo cektı nede sagda solda konustu adama ne zmana gel deneyelım desem denıyoruz o yuzden sorun sıkıntı yok.
abı anlıyamadım sagda solda neyı konusuyorum ben?Yuh beyaw sen yazmadınmı yukarda "sağda solda konuşmuyoz diye" bizde aynı sizin gibi yapıyoz dedim yanlışmı anladın:soru:
yanlıs anladım heralde ben cunku kımseın arkasından konusmam gecersem gectım derım gecıldıysem gecıldım derım ama ben senın denemıs oldugun kprolu typerı cok mrk ettım.
sadece gitmek amaçlımı günlükte kullanılsınmı? nasıl bişey yapmak lazım??
Hergün gazlamalık
yani günlük işte :D
chiefkadir
09-12-2010, 15:17
yanlıs anladım heralde ben cunku kımseın arkasından konusmam gecersem gectım derım gecıldıysem gecıldım derım ama ben senın denemıs oldugun kprolu typerı cok mrk ettım.Yok bro arkasından konuştun dermiyim bilip bilmeden:)
yanlıs anladım heralde ben cunku kımseın arkasından konusmam gecersem gectım derım gecıldıysem gecıldım derım ama ben senın denemıs oldugun kprolu typerı cok mrk ettım.
Ya orçun kanka sen neyin peşindesin anlamadım
adam bitirsin denicem zaten diyor hala neyin kprosunu typerını kovalıyosun
senin aracınla denediginde görürsün
Ayrıca sen neden clio RS e ihtimal vermiyorsun anlamadım
Renolar torklu oluyor beygire aldanmaya gerek yok
en güzeli bekleyelim ve denemenizi görelim hiç bir araç ile kıyas yapamassın şu anda çünkü ankarada denedikleri yerde typeda clio da 3 4 boy yavaş
su deneme gunu bellımı acaba ..bende ac 106 ya bıseyler ekleyıp denemek ısterım
http://galeri.uludagsozluk.com/26/napak-inanak-m%C4%B1-kanka_12409.jpg
mami_makinen
09-12-2010, 15:26
http://galeri.uludagsozluk.com/26/napak-inanak-m%C4%B1-kanka_12409.jpg
ınan kanka ınan gerı olmaz bende bılırsın
ınan kanka ınan gerı olmaz bende bılırsın
http://www.yakindunya.com/images/stories/000000noname.jpg?keepThis=true&TB_iframe=true
Ya orçun kanka sen neyin peşindesin anlamadım
adam bitirsin denicem zaten diyor hala neyin kprosunu typerını kovalıyosun
senin aracınla denediginde görürsün
Ayrıca sen neden clio RS e ihtimal vermiyorsun anlamadım
Renolar torklu oluyor beygire aldanmaya gerek yok
en güzeli bekleyelim ve denemenizi görelim hiç bir araç ile kıyas yapamassın şu anda çünkü ankarada denedikleri yerde typeda clio da 3 4 boy yavaş
hacı ıhtımal vermıyorum derken yanlıs anlasılıyo kadır abının arabası kadar hızlı bır araba var zaten ızmırde huseyın cevık adamın arabası gayet guzel gıdıyo ondan ne kadar daha hızlı olucak onu kestırmeye calısıyorum bu yanı olay
http://px6.streetfire.net/0001/02/82/1992028_600.jpg
:D:D:D
mami_makinen
09-12-2010, 15:36
http://px6.streetfire.net/0001/02/82/1992028_600.jpg
:D:D:D
hauhauhahuauhahuauh:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
hacı ıhtımal vermıyorum derken yanlıs anlasılıyo kadır abının arabası kadar hızlı bır araba var zaten ızmırde huseyın cevık adamın arabası gayet guzel gıdıyo ondan ne kadar daha hızlı olucak onu kestırmeye calısıyorum bu yanı olay
işte bende onu diyorum
neden kestirmeye çalışıyorsunki neden bir kıyas yapıyorsun
sen arabana güvenmiyormusun ?
ozaman senin dedigin şeye göre ben yanlış anlarım
farzedelim hüseyinin cliosu 200 hp cok hızlı kadir abininkisi 210 hp cok hızlı ama seni geldi gecti
ozaman dedikodu cıkıcak işte yok nos bastı yok hüseyininki böle gitmio yok şöle yok böle
benim demek istedigimi iyi anlamalısın kıyas cok sacma
bunu bu alemde herkes yapıyor lafım yeri gelmişken herkese
cogu kişi bir hızlı araba ile denemeden önce başkası ile denesin bir görelim bizde öle deneriz gecilceksek denemeyiz muhabbetine getiriyor işi
bukadar sacma iş olmaz sen kimsenin arabası ile kıyaslama
kendi aracına güveniomusun kardeşim heeeeeeeeeeeee herşey bitmiştir alayına GO dersin
güvenmiyorsan hiç denemessin bile hatta bu muhabbete de girmessin olur biter
izmirde zaten hızlısı var ben onu geciyorum sana da ihtimal vermiyorum kadir abi
tarzındaki yazıların bana çok saçma geliyor
bak senle telefonda da kaç sefer konuşmuşuzdur seni çok severim sen her türlü de arabanı yatırmayan gazlıyan adamsın bu tarz yazıları senin yazmaman lazım
Serhat Y.
09-12-2010, 15:44
Orcun bisey sorcam emin degilim senin olduguna, selcuk stp yi izmirden ilk aldiginda daha istanbula donmeden bi tane kirmizi ep3 le denemisti hatta olaylar olmustu gectim gecildim mevzusuna sonra stp sibop egmisti falanfilan, o ep3 seninki degildi dimi?
M///maniac
09-12-2010, 15:46
Orcun bisey sorcam emin degilim senin olduguna, selcuk stp yi izmirden ilk aldiginda daha istanbula donmeden bi tane kirmizi ep3 le denemisti hatta olaylar olmustu gectim gecildim mevzusuna sonra stp sibop egmisti falanfilan, o ep3 seninki degildi dimi?
evet o ama orcunda egzantrik yoktu o zaman die htrlıorm
maşallah çok güzel gitmiş BS zevkle izledim allah kaza bela vermsin :) ;)
guzel yazmıssın bır art nıyetım yok kanka ben kım olursa olsun denerım gecen hafata mehmet baserın turbo porshesı ıle denedım kım olursa olsun denerım ben bu arabayı denemek ıcın yaptım heee solede bır durum var kadır abının arabası benı gecıcek belkı ama ben yınede deneyecegım onun ıcın sorun yok sadece bır clio rs daha ne kadar hızlı olabılır burdakı aklıma takılan soru bu orneklerı varmıdır paylasım sıtesı sonucta dunya kadar typer var degısk setuplarda onları bıldıgım ıcın burda kımseyı kucumseme yada baska bır art nıyet soz konusu olmaz bende hele hıc olmaz kadır abı yazdı ya 220 ye kadar afyonda burun cıkar benzın paran benden bende dıyorum kadır abı benı gecsın bende onun onunde sapka cıkartayım
evt benım aracımdı serhatcım
aman abi eski mevzuyu açmayın konu boka sarıcak yoksa hiç gerek yok
Birkere kimse aracında ne oldugunu sölemek zorunda degil
Adı üstünde yarış bu
yok senin kg yok sen söküksün yok sende şu var bu var bilmem ne yok yakıt var yok rus yakıtı var bunlar boş işler
güveniyorsan çıkarsın denersin sonrasında konuşmazsın geliştirirsin tekrar denersin
Bende mesela sizin kadir abi ile denemenizi çok merak ediyorum açıkcası
bence de kadir abi en fazla 170 180 e kadar tutunucak sana daha sonra sen yürüceksin ama aranızda boy boy fark olucagını sanmıyorum
ama bilemiyoruz tabi varsayım beki süpriz yapıcak kadir abinin aracı üzerindeki parçalar yabana atılır cinsten degil heleki ITB yi oturtursa ayarını falan işte ozaman Tork canavarı olucak
Adı üstünde yarış bu
yok senin kg yok sen söküksün yok sende şu var bu var bilmem ne yok yakıt var yok rus yakıtı var bunlar boş işler
güveniyorsan çıkarsın denersin sonrasında konuşmazsın geliştirirsin tekrar denersin
bence de kadir abi en fazla 170 180 e kadar tutunucak sana daha sonra sen yürüceksin ama aranızda boy boy fark olucagını sanmıyorum
ama bilemiyoruz tabi varsayım beki süpriz yapıcak kadir abinin aracı üzerindeki parçalar yabana atılır cinsten degil heleki ITB yi oturtursa ayarını falan işte ozaman Tork canavarı olucak
deneyıp gorecegız
derece43
09-12-2010, 16:05
Kpro yalan olacak orçunnnnn:D:D:d:D:D
Serhat Y.
09-12-2010, 17:31
evt benım aracımdı serhatcım
Tamamdir orcun bir onceki mesajlarda mmaniac nickli arkadas cevabi vermis o donem egzantrik yokmus aracinda,
Adı üstünde yarış bu
Aynen bos isler, aracindaki parcalari, koydugu uyakiti vs. en ince ayrintisina kadar marka model vermek zorunda degil kimse, ben kimseyi merak etmiyorum etsem bile bu ortamdan sormuyorum enazindan samimiyetim varsa arar telefonda sorarim veya yuzyuzeyken. Ayni hacim atmosferik yuklu her arac birbiriyle yarisabilir bence, motora bisey uflemedigi surece(nos dahil) sahsi fikrimdir herkes katilmak zorunda degil tabi,,
chiefkadir
09-12-2010, 20:16
Adı üstünde yarış bu
ama bilemiyoruz tabi varsayım beki süpriz yapıcak kadir abinin aracı üzerindeki parçalar yabana atılır cinsten degil heleki ITB yi oturtursa ayarını falan işte ozaman Tork canavarı olucakEvet bro benim araba şuan yazılımsız hali ile 210hp ve sökük yazılım ile 5-6hp yani 2boy kadar daha geleceğini hesap ederek orçunla denerim dedim ama belirttim 200-220 ye kadar diye sonrasında geçebilir,ben bir arabayı arkama aldığım zaman beni 200-210 a kadar geçmesi çok zor bunu defalarca denedik.. ben ITB taktığım zaman allah gönlüme göre verirse deniz seviyesinde revolu 350hp cupralar kadar gideceğini düşünüyorum burda en kısa zamanda yazılımı yapıp LM evo ile denicem ve farkı görecem beni nekadar geçerse ona göre itb ile gelecek farkı görebilecem ..Bunlar koyduğumuz hedefler ama kimsenin arabasına şahsına karşı değil sadece bana verdiği heyecan zevkle alakalı olacak..Amacım bu araba ile keyifle gazlamak:icon_tup:
chiefkadir
09-12-2010, 21:25
Kpro yalan olacak orçunnnnn:D:D:d:D:D
Orçun pm i aldı sanada atıyım istiyosan ?
derece43
09-12-2010, 21:29
Orçun pm i aldı sanada atıyım istiyosan ?
Yok be abi ben takılıyom öylesin orcuna.. biz kendi halimizde takılyıoz sizlere zor yetişiriz bu Rc yle:D:D:D
Serhat Y.
09-12-2010, 21:47
Evet bro benim araba şuan yazılımsız hali ile 210hp ve sökük yazılım ile 5-6hp yani 2boy kadar daha geleceğini hesap ederek orçunla denerim dedim ama belirttim 200-220 ye kadar diye sonrasında geçebilir,ben bir arabayı arkama aldığım zaman beni 200-210 a kadar geçmesi çok zor bunu defalarca denedik.. ben ITB taktığım zaman allah gönlüme göre verirse deniz seviyesinde revolu 350hp cupralar kadar gideceğini düşünüyorum burda en kısa zamanda yazılımı yapıp LM evo ile denicem ve farkı görecem beni nekadar geçerse ona göre itb ile gelecek farkı görebilecem ..Bunlar koyduğumuz hedefler ama kimsenin arabasına şahsına karşı değil sadece bana verdiği heyecan zevkle alakalı olacak..Amacım bu araba ile keyifle gazlamak:icon_tup:
senin itb ne benden de bi itb gider ozaman chef:D diyerek konuyu toparlıyorum konu sahibi olarak. videoları herkes izlemiştir diye düşünüyorum konu eskimiştir, güzel roll geceleri düzenlensin çıkalım eğlenelim, bu konuda video içeriği tadında devam etsin,,,
chiefkadir
09-12-2010, 21:50
Yok be abi ben takılıyom öylesin orcuna.. biz kendi halimizde takılyıoz sizlere zor yetişiriz bu Rc yle:D:D:D
Tamam bro sıkıntı yok:)
senin itb ne benden de bi itb gider ozaman chef:D diyerek konuyu toparlıyorum konu sahibi olarak. videoları herkes izlemiştir diye düşünüyorum konu eskimiştir, güzel roll geceleri düzenlensin çıkalım eğlenelim, bu konuda video içeriği tadında devam etsin,,,Aynen bizim specler çok yakın o yüzden denemede çok zevkli olacak ben 2.vites 90km de basarım sorun olmuyo o yüzden km aralığı kendi devrinde bastırdı etti demem işime gelir :D
mechanıcer
10-12-2010, 01:06
tum araclara masallah.. serhatcım guzel yolda fn2 :) devammmm :)
Tamam bro sıkıntı yok:)
Aynen bizim specler çok yakın o yüzden denemede çok zevkli olacak ben 2.vites 90km de basarım sorun olmuyo o yüzden km aralığı kendi devrinde bastırdı etti demem işime gelir :D
ooooooooo kadir abi adaletli olmuş
2 de 90 da basıyosan :)
kaç ceviriyosun sende kısa yokmuydu
chiefkadir
10-12-2010, 08:59
ooooooooo kadir abi adaletli olmuş
2 de 90 da basıyosan :)
kaç ceviriyosun sende kısa yokmuyduKısa var Hilmi :)
2.Vites 90km 6300dd .. Ben 8000dd dönüyom 2 de oda 115km yapıyo , 90-115 aralığını sıkılmadan çeviriyo:) 2 den 60-100 aralığı ne olursa olsun bastığımızda mutlaka öne atlıyorum :hahaha:
kadir abi gelince bir aksilik olmazsa biz de deneyelim
60 - 210 ve 50 - 210 basabilir misin?
type-R larda gelir
chiefkadir
10-12-2010, 09:11
kadir abi gelince bir aksilik olmazsa biz de deneyelim
60 - 210 ve 50 - 210 basabilir misin?
type-R larda gelirTabiki Ozanım hertürlüye açığım gelmeden adını yazdır 50-60-70:hahaha:
Evet bro benim araba şuan yazılımsız hali ile 210hp ve sökük yazılım ile 5-6hp yani 2boy kadar daha geleceğini hesap ederek orçunla denerim dedim ama belirttim 200-220 ye kadar diye sonrasında geçebilir,ben bir arabayı arkama aldığım zaman beni 200-210 a kadar geçmesi çok zor bunu defalarca denedik.. ben ITB taktığım zaman allah gönlüme göre verirse deniz seviyesinde revolu 350hp cupralar kadar gideceğini düşünüyorum burda en kısa zamanda yazılımı yapıp LM evo ile denicem ve farkı görecem beni nekadar geçerse ona göre itb ile gelecek farkı görebilecem ..Bunlar koyduğumuz hedefler ama kimsenin arabasına şahsına karşı değil sadece bana verdiği heyecan zevkle alakalı olacak..Amacım bu araba ile keyifle gazlamak:icon_tup:
abi ben buradan sonra koptum boyle birsey olsun herkes rs arar burada ..
chiefkadir
10-12-2010, 09:41
abi ben buradan sonra koptum boyle birsey olsun herkes rs arar burada ..:hahaha: Herkes ararda herkes 8000tl harcarmı bilemem:hahaha: Hem geçerim demiyom bir iki boy geriden yürüse bile yeter:hahaha:
:hahaha: Herkes ararda herkes 8000tl harcarmı bilemem:hahaha: Hem geçerim demiyom bir iki boy geriden yürüse bile yeter:hahaha:
abi topla cıkar 25 yapar tamamı yine kardasın yani :)
chiefkadir
10-12-2010, 09:45
abi topla cıkar 25 yapar tamamı yine kardasın yani :)Pek hesap işine girmek istemiyom daha yapılsa bi dünya iş var hepsi para ile alakalı :)
Tabiki Ozanım hertürlüye açığım gelmeden adını yazdır 50-60-70:hahaha:
gel gel görelim neymiş.. 2. vites 2000de bastırayım da gör sen.. akşamına turbo yaparsın :D :D
Kısa var Hilmi :)
2.Vites 90km 6300dd .. Ben 8000dd dönüyom 2 de oda 115km yapıyo , 90-115 aralığını sıkılmadan çeviriyo:) 2 den 60-100 aralığı ne olursa olsun bastığımızda mutlaka öne atlıyorum :hahaha:
Abi ben filitre komple egzostlu RS e 8500 cevirttirmiştim superchips le
ama çok bayıyodu 1 2 sadece ceviriodum
sen bence biraz daha acabilirsin devri İTB den sonra inşallah
kadir abı ne zaman gelıyosun tam bır tarıh verırmısın?
chiefkadir
10-12-2010, 12:58
Abi ben filitre komple egzostlu RS e 8500 cevirttirmiştim superchips le
ama çok bayıyodu 1 2 sadece ceviriodum
sen bence biraz daha acabilirsin devri İTB den sonra inşallahİlk üç hatta dört vites 8000 dönülüyor.. 7500 sonrası gereksiz..ilk viteslerdeki avantajı üst viteslerde dezavantaja dönüşüyor :) Bende catcams'ın yayları var kollarda eagle pistonlar wöessner hafif yani malzeme 8000 üstü dönülür son rütuşlar Ümit Doğan'a kalmış durumda:D
orçun akhisarı takip edelim orda nezaman drag olursa o zaman ordayım sende girersen gündüz drag gece roll yaparız:hahaha:
gel gel görelim neymiş.. 2. vites 2000de bastırayım da gör sen.. akşamına turbo yaparsın :D :DCupraylanmı bascez :D olabiler bakarız da ben bu devir işine akıl erdiremedim 6500dd baasalım 2000dd basalım bak Ozan km veriyo negüzel , zihimize göre kılıf ararken beynelmilel ölçü verelim arkadaşlar :D
İlk üç hatta dört vites 8000 dönülüyor.. 7500 sonrası gereksiz..ilk viteslerdeki avantajı üst viteslerde dezavantaja dönüşüyor :) Bende catcams'ın yayları var kollarda eagle pistonlar wöessner hafif yani malzeme 8000 üstü dönülür son rütuşlar Ümit Doğan'a kalmış durumda:D
orçun akhisarı takip edelim orda nezaman drag olursa o zaman ordayım sende girersen gündüz drag gece roll yaparız:hahaha:
abı ben drag yapamıyorum benım kulvarımın dısında rolling ıcın sana sabaha kadar soz verırım ızmırden bır sıkarız ıstanbula kadar gıderımde drag benım ısım degıl hafata ızmırde var drag ona katılsan nasıl olur ?
chiefkadir
10-12-2010, 13:03
abı ben drag yapamıyorum benım kulvarımın dısında rolling ıcın sana sabaha kadar soz verırım ızmırden bır sıkarız ıstanbula kadar gıderımde drag benım ısım degıl hafata ızmırde var drag ona katılsan nasıl olur ?Bro Aksiharda sen yaptıydın die hatırlıyom emeklimi oldun :D Neyse farkmaz benim aksihar dememin sebebi Deniz seviyesinde 402mt düzgünce tutunan pist olması ve süreyi görebilmem:)
Bro Aksiharda sen yaptıydın die hatırlıyom emeklimi oldun :D Neyse farkmaz benim aksihar dememin sebebi Deniz seviyesinde 402mt düzgünce tutunan pist olması ve süreyi görebilmem:)
abı akhısarda ben yaptımda benıde yaptılar orda o gunden sonra soguduk drag ısınden :)
Orçun istanbuldan STP yi yollim sana o kullansın
STP shifting olm hiçmi duymadınız
K20 master
İlk üç hatta dört vites 8000 dönülüyor.. 7500 sonrası gereksiz..ilk viteslerdeki avantajı üst viteslerde dezavantaja dönüşüyor :) Bende catcams'ın yayları var kollarda eagle pistonlar wöessner hafif yani malzeme 8000 üstü dönülür son rütuşlar Ümit Doğan'a kalmış durumda:D
Cupraylanmı bascez :D olabiler bakarız da ben bu devir işine akıl erdiremedim 6500dd baasalım 2000dd basalım bak Ozan km veriyo negüzel , zihimize göre kılıf ararken beynelmilel ölçü verelim arkadaşlar :D
Abi catcams malzemelerini hiç sevmem
Kedi egzantrikler
ismi bile hoş değil
bence de faza devir cevirmemek en iyisi onlarla :)
chiefkadir
10-12-2010, 14:15
Abi catcams malzemelerini hiç sevmem
Kedi egzantrikler
ismi bile hoş değil
bence de faza devir cevirmemek en iyisi onlarla :)Yok bro sadece sübap yayları catcams ,egzantrikler colombo bariani :)
Konuyu dağıttık iyice:D Kusura bakma Serhat ;)
Yok bro sadece sübap yayları catcams ,egzantrikler colombo bariani :)
Konuyu dağıttık iyice:D Kusura bakma Serhat ;)
Haydaa C&B egzantrikleri ne zaman taktın sen yaw:D