Orijinalini görmek için tıklayınız : BS Fn2. vs. GTI-GC8-GTI
Serhat Y.
07-12-2010, 13:42
dün geceden bende olan videolar,
benim aracın specler
12,5 cr.
Filtre/egzos/headers
Toda spec c cams
RRC intake
Hondata flashpro
Golf GTI
Egzos,filtre,chip
AC 106
bilmiyorum:soru:
GC8
bilmiyorum:soru:
BS Fn2 vs. AC 106 part1 (2.vites 70kmh.)
bs-fn2-vs-ac-106-part1_2095166.htm
BS Fn2 vs. GC8 part1
bs-fn2-vs-gc8-sti-part1_2095167.htm
BS Fn2 vs. Golf Gti part1
bs-fn2-vs-golf-gti-part1_2095168.htm
BS Fn2 vs. AC 106 part2 (2.vites 60 kmh.)
bs-fn2-vs-ac-106-part2_2095169.htm
BS Fn2 vs. AC 106 part3
bs-fn2-vs-ac-106-part3_2095170.htm
BS Fn2 & Jap Ep3 & Golf Gti (ep3 vtec acamadı:D)
bs-fn2-jap-ep3-golf-gti_2095171.htm
BS Fn2 vs. Golf Gti part2
bs-fn2-vs-golf-gti-part2_2095172.htm
BS Fn2 vs. Golf Gti part3 (gti devri)
bs-fn2-vs-golf-gti-part3_2095173.htm
BS Fn2 vs. AC 106 part4 (mami kullanıyor)
bs-fn2-vs-ac-106-part4_2095174.htm
BS Fn2 vs. GC8 part2 (top speede doğru)
bs-fn2-vs-gc8-sti-part2_2095175.htm
iyi seyirler,,,
SekoLive
07-12-2010, 13:44
abi linklerde hata var bi gözden geçirirmisin.
Serhat Y.
07-12-2010, 13:48
valla serkan herzaman yaptıgımı yaptım neden bööle oldu anlamadım bende, belki haala upload oluyordur bekliyelim, neye mudahale edeceğimi bilmiyorum, yönetim bi el atsın,,
SekoLive
07-12-2010, 13:50
abi sen sadece link koy daha iyi olacak,
sanırım streetfire olayında sıkıntı var siteden direkt izleyemiyoruz.
chiefkadir
07-12-2010, 13:50
Streetfire tag'ı koyarken sadece linkteki numaralrı koyman yeter örneğin,
2095166
2095166
Low-Rider
07-12-2010, 13:55
Linkleri düzelttim izlenebilir şimdi.
Maşallah fn2ye
maşallah araçlara
yanliz cecoyla olan denemelerde gc8 2.viteste basarken kac binde basti.3 korna oldugu gibi araba vites degiştiriodu :) devirler pek denk gelmedi galiba.
Masallah Subaru da cok guzelmıs keske deneyebılseymısız golfle.Bs ıle gtı ın en guzel denemesı 1.sı olmus,kendı devırımızde olan da guzel.Part 2 de Alp 2 de 5500 devır oldugundan 3 e atıp denedı onu da belırtım.Hepsıne masallah,b dahakıne haber beklıyoruz ;)
chiefkadir
07-12-2010, 14:14
Ceco'nun yeni fatii nin eski gc8 ..Ankaradaki kondisyonunda gidiyosa bs fn2 ile çok zevkli olur denemeleri biz burada dezavantajlı oluyoduk ona karşı :D O gc8 gayet güzel giden bir araba yakın gitmeleri lazım :)
atmosferık type r o subaruyu gecemez
icinde 3 kisiykende rahat 270 yapıyo :)
+1
vf35 1.5 bar imkanı yok diyorum heleki fn2 ep3de degil....
1,5 bar flan dıye bışey yok arkadaşlar. arac 1 barda yürümekte 4 5 6 viteslerde 0,9 a düşüyor.
Gc8 ile deneme öncesi yorumlar :)
0.9 basınc + hep type r ın devirleri sonuc bence mukemmel,subaruya kocaman bi maşşallah kondisyonu hala iyi...umarım kısa surede evc işini cozersin 1.5 basınclardada goruruz sonucları.
ceco nasıl bastın o sekilde?basar basmaz 3 e atıyosun bide 2 de senin devrinde bassaydınız bide oyle izleseydik..maşşallah butun araclara
Fn2 çok güzel yürümüş... tebrikler...
BMK TypeR
07-12-2010, 14:22
Maşallah serhat,
BS Fn2 Ye Kocaman Masallah Allah Nazarlardan Saklasın..
0.9 basınc + hep type r ın devirleri sonuc bence mukemmel,subaruya kocaman bi maşşallah kondisyonu hala iyi...umarım kısa surede evc işini cozersin 1.5 basınclardada goruruz sonucları.
ceco nasıl bastın o sekilde?basar basmaz 3 e atıyosun bide 2 de senin devrinde bassaydınız bide oyle izleseydik..maşşallah butun araclara
Gtıda da aynı sey soz konusuydu 5500 de basıp 6700 de vıtes atmaca:) Neysekı bız kandırabıldık serhatı kırmadı bızı:)
bir de EP3 olsaymış denemelerde güzel olurmuş...
Maşallah tüm deneyen arkadaşlarımıza ve araçlarına :)
deeperblack
07-12-2010, 14:30
Tüm araçlara maşallah. Serhat nihayet meyveleri toplamaya başladın.
Allah kaza bela vermesin...
ocean0636
07-12-2010, 14:31
MaşAllah araçlara, Bs ye ayrıca MaşAllah güzel gidiyor :icon_tup:
bütün araçlara maşallah :)
fn2 ep3 denemesi güzel olur :D
olivera7
07-12-2010, 14:34
maşallah serhat abi muazzam gitmişşsn
tüm araçlara maşallah...FN2 FeNaaymış...
devilboy
07-12-2010, 14:36
maşallah araçlara bs almış başını gidiyor fn2 camiasında ama sanki tüm denemeler hep kendi devrinde basılmış gibi ??
azmin zaferi tebrikler bütün araçlara,
ceco dan ne ses çıkıyor be Maşallah
external sesi şahane hakketen
chiefkadir
07-12-2010, 14:49
Araçlara Maşallah,
Serhatınki tam Ali Ağaoğlu spec,
Fn2 yürümez dediler yaptım yürüttüm:hahaha:
Tebrikler Serhat. Aracına da kocaman Maşallah. Emeklerinin ve sabrının meyvalarını çok güzel alıyorsun.
Subarunun sesini de bizim evdeki 2500 Watt lık elektrik süpürgesine benzettim :D O nasıl bir turbo sesidir öyle :) Kocaman Maşallah Subaruya da.
by serçe
07-12-2010, 14:52
maşallah..................
SekoLive
07-12-2010, 14:54
Araçlara Maşallah,
Serhatınki tam Ali Ağaoğlu spec,
Fn2 yürümez dediler yaptım yürüttüm:hahaha:
:D: D:D uahahauaha günün yorumu :D :D :hahaha: :hehe:
subaruda ecu ne?
tüm hepsine maaşallah.
Almanci Tane-R
07-12-2010, 15:10
helal olsun serhatcım. videoları izlerken acaba bende fn2 yi hemen yüklesemki mi oldum :D
şaka bir yana sayende fn2 böylece kendini ispatlatı ve ep3 ün tahtına göz dikti diyebiliriz :)
son video final gibi olmuş gercekten. tüm araçlara maşallah diyorum.
bs-fn2-vs-gc8-sti-part2_2095175.htm
OzanCELENK
07-12-2010, 15:18
Masallah araclara :)
Ürktünmü :D :D
Ürktünmü :D :D
100shot nos um var erkek +sıda var ama bende öle totoş yok :icon_wack :D
100shot nos um var erkek :icon_wack :D
Şatı Matı bırak sen sese gel :D
subaruda ecu ne?
tüm hepsine maaşallah.
hydra.....
Şatı Matı bırak sen sese gel :D
mest oldum sese kanka ses fenalarda, ben serhat ın yerinde olsam o esnada çıglıklar atardım zevkden :D:D
mest oldum sese kanka ses fenalarda, ben serhat ın yerinde olsam o esnada çıglıklar atardım zevkden :D:D
@ Xor : abi sende external w. yokmu bak gokini cigligi gelmiş :D
olm korayın durumu bendne vahim benden önce girdi çıkmadı halen, benim aracında biteceği yok böle nos mos yazdıgıma bakma :D
bu araba sevdasının Allah belasını versin bendede var aynı sorun arabayı alalı 3 ayı gecti daha sesini duyamadım :( :(
Serhat Y.
07-12-2010, 15:35
Goki keske biriside beni cekseydide sesi duyulsaydi k20nin. 9500dd. Cikan ses muhtesem egzantriklerden cikan ses, wasgate e falan benzemiyor cok fena cok:)
JumboAli
07-12-2010, 15:41
Masallah fn2 hayranı olarak bu vıdeolar cok gururlandırdı benı.
pıstonlu egsantrıklı ep3 'la mısal dbs ıle Kılolar esıtlense sonuc ne olur acaba cok merak ettım.
maşallah güzel denemeler. subaru da 6 ileri sanzuman mi var??? araba 5 te yurumeye başlıyor. ona ragmen ıyı mucadele etmıs. ctr ye laf yok zaten olucagı gıbı olmus maşallah tekrardan.
Ahmet
M///maniac
07-12-2010, 15:43
Masallah fn2 hayranı olarak bu vıdeolar cok gururlandırdı benı.
pıstonlu egsantrıklı ep3 'la mısal dbs ıle Kılolar esıtlense sonuc ne olur acaba cok merak ettım.
dbs ile farklar var arada die biliorm dbs 11.7 cr bs 12.5 vs gbi
Serhat Y.
07-12-2010, 15:45
maşallah araçlara bs almış başını gidiyor fn2 camiasında ama sanki tüm denemeler hep kendi devrinde basılmış gibi ??
Yok butun denemeler oyle olmadi arkadaslari kirmadim 2de 60 denemelerde var, ben o sirada 5000dd. Vtec alti kaliyorum, kaldiki benim egzantrikle 6300 gibi gucunu veriyor, bundan sonrada daha assagida basmam zaten acemiligime denk geldi. (Yakin arkadaslar ayri tabi)
Bağırtıcam ben onu :D
olm korayın durumu bendne vahim benden önce girdi çıkmadı halen, benim aracında biteceği yok böle nos mos yazdıgıma bakma :D
Bitti la bitti yarın çıkıyorum artık yollara :)
Benim uzun rodaj sevdam ve iş değiştirip bir süre maddi boost cut'a girmem bukadar uzattı Allahıma şükür sorunlardan kurtulduk kaldığımız yerden devam :)
herkes en güçlü yerinde denesein arkadaşlar
kimse kimseyi kırmasın
herkes en güçlü yerinde denesein arkadaşlar
kimse kimseyi kırmasın
Herkesin güçlü olduğu bant aralığı farklı Ozan bu söylediğini yapmak çok zor.
Ceco ile denerlerken Serhat 6000 istiyor ama Ceco zaten 6500-7000 Civarı bitirip vites atıyor :) bu en basit örnek mesela
NA vs TC denemek ve ortak nokta bulmak cidden zor.
subarunun devirlerinde basılan videolar varsa onlarıda gormek isteriz.
-HAKTAN-
07-12-2010, 16:07
Serhatım maaşallah araban gayet güzel yürüyor helal olsun :icon_tup:
M///maniac
07-12-2010, 16:08
subarunun devirlerinde basılan videolar varsa onlarıda gormek isteriz.
subaru normalde 1.5 bar yuruo dimi burda 0.9?
AHMET1907
07-12-2010, 16:13
Maşallah Serhat, Alpin GTI da fena gitmemiş bence
subaru normalde 1.5 bar yuruo dimi burda 0.9?
evet evc bozuk oldugu icin 0.9
Ceco ile denerlerken Serhat 6000 istiyor ama Ceco zaten 6500-7000 Civarı bitirip vites atıyor :) bu en basit örnek mesela
Koray b kere Gtı ın devrınde denendı mesela onda da Gtı gectı,dedıgın gıbı atmosferıkle turbo araba denemek sıkıntı resmen :) Asıl subaru Gtı denemesı lazımmıs.Subarunun dun aksamkı halı bozulmadan denense guzel olur
yavuz364
07-12-2010, 16:15
Alpin GTIda fazladan 120-130kg olmasaymış her devirde geçermiş demek..
Subaru gerçekten çok zevkliymiş :) her viteste biraz geri gidiyo sonra ileri atlıyo ....
Maşallah Serhat, Alpin GTI da fena gitmemiş bence
M///maniac
07-12-2010, 16:15
evet evc bozuk oldugu icin 0.9
anladım tsk banada bi garip gelmisti ztn...
çok zevklı denemeler olmus elınıze sağlık:) fn2ye maşallah super yuruyor:)
aynen oyle ya delıı edıyor bazen.turbolu olan 1 vıtes yukardan basmak zorunda kalıyor hep.
derece43
07-12-2010, 16:33
FN2 imajıyla yüryüşüyle farklı bir araç olacağını gösterdi zaten üretiminide bitirirlerse harbi kupon araba olarak kalır.. Maşallah yürümez diyenlere kapak olur .. Emeğine sağlık dostum.. Ayrıca 106 nın o ilk fırlayışı manyak hoş bir görüntü olmuş.. Subaru zaten önüne geleni içine cekecek gibi ses çıkartıyor maşallah.. Golf Gti gerçekten sahip olmak istediğim nadir araçlardan kim ne derse desin bence duruşuyla gücüyle konforuyla 10 numara bi araba.. Hepinize kazasız belasız Sağlık içinde güzel günlerde binin..
Ahmet_28
07-12-2010, 16:37
maşallah bütün araçlara
bu araba sevdasının Allah belasını versin bendede var aynı sorun arabayı alalı 3 ayı gecti daha sesini duyamadım :( :(
yalnız değilsiniz beyler :D daha çoooook bekleriz biz böyle :o
Maşallah tüm deneyen arkadaşlarımıza ve araçlarına :)
Koray abi Ankara draglarda hatırlıyomusun bu gc8 hakkında konuştuklarımızı, ne güzel gidiyo bu 18g veya super16g var diyoduk. :) Vf35 ile böle gitmesine sonradan şaşırmıştık. :)
Son zamanlarda en begendigim gc8 cidden bu araç, tam tadımlık 1.5bar ile ve kilo avantajı ile cok iyi gider. Kazasız belasız kullanın valla nazar boncugu eksik olmasın, kıskanılıcak güzellikte.
2. vites gc8'in devirinde basılırsa typer arka tampon hizasına gelebilir gibime geliyo direk öne atlar o zaman bence gc8.
maşallah güzel denemeler. subaru da 6 ileri sanzuman mi var??? araba 5 te yurumeye başlıyor. ona ragmen ıyı mucadele etmıs. ctr ye laf yok zaten olucagı gıbı olmus maşallah tekrardan.
Ahmet
Evet 6 ileri STI şanzıman var.
by_hayali
07-12-2010, 16:43
maşallah bütün araçlara
yalnız değilsiniz beyler :D daha çoooook bekleriz biz böyle :o
+ ben diyesim geldi :D:D
maşallah hepsine araçların :)
Cimmeria
07-12-2010, 16:59
kilolar niye eşitlensinki :) o zaman setuplarda aynı olsun :) çok mantıklı gelmiyor bu kilo olayı bana, sonuçta burda stock araç denenmiyorki her şey aynı olsun marka karşılaştıralım.
burda serhatın fn2 si ile x kişinin 106 sı vs deneniyor...
maşallah bütün araçlara... subarunun sesi çılgınmış gerçekten.
serhat kamera düzenini nasıl yaptın kim çeviriyor yahu arkaya o kamerayı ?
Sti şanzumanın Dezavantajı işte
Dragda iyi ama maalesef rollingde hiç te avantajlı degil
yine de GC8 ile FN2 cok iyi gitmişler
Benim bahsettigim 300 350 hp aralıgı 4 x 4 ler esas evo 8 9 yada bugeye ve sonrası subarular
cünkü GC8 hafif gercekten 300 hp si bile güzel gidiyor
Golf GTi a hiç şaşırmadım maşallah DSG hastasıyım ne güzel atıyor vitesleri hiç zaman kaybetme falan yok harika bir araç
AC 106 herzamanki gibi kondisyonunda
Gelelim serhatın aracına
Valla dostum çok araştırdın çok uğraştın sonunda istediğin şeye kavuştuğunu görmek çok sevindirdi beni ve inan bir kaç gece daha çık bu şekilde dahada iyi oluck aracın komprasyonun daha iyileşicek falan
aracın daha gideri varmı bana göre çok gideri var serhat biraz temkinli AFR ayarları falan hepsi safe mode
yani o araçtan çıkarılcak bir 10 hp daha var ne kadar söktün nasıl söktün bilmiyorum ama sadece koltuklarsa atacagın 60 kg bir ağırlık
heryerinde airbag olan bir araçtan kilo atmaya çalışmak zordur
Bütün araçlara Maşallah
özellikle Cengizin aracını çok begendim VF35 gibi bir turbo ile 0.9 barda bu şekilde top speed de bile typerla başa baş dişe diş olması gurur verici
Serhat hani nerde kadran videosu şimdi gelelim şikayetlerime
bütün videolarda rüzgar sesi var neden cam açık ?
nerde K20 sesi hiç belli olmuyor
nerde kadran videosu vs vs
Denemeye katılan bütün araçları tebrik ederim keşke benimde size denk aracım olmuş olsa da sizlerle sabaha kadar gaz açsam çok canım çekti
Hepinizin araçlarına tekrar tekrar Maşallah Râbbim kaza bela vermesin
Amin.
ahmet3425
07-12-2010, 17:01
masallah butun araclara FN2 cok guzel olmus acilen k-prolu bi typerla denemesi lazım :D
bide bi ntk M3 vardı onunla deneyebilir misin serhat adamın arabası guzel yuruyordu...
dbs ile farklar var arada die biliorm dbs 11.7 cr bs 12.5 vs gbi
bilgi duzeltme; dbs de 12.5 cr civarı bi sıkıstırma var...
maasallah serat kardes araban ıyı olmus yapanın elıne saglık ama acde ıyı yuruyo hala kopmuyo
arkadaslar ıyı kötü yorumlarınız için teşekurler.
4 gun sonra askere gıdıyorum arac aldıgım gıbı duruyor hiç uğrasmadım.
2, vites 5800 6200 gibi denk geldık hep typerın devrınde bastık ama bu sekılde olmasına ragmen gidiş yolunda bs nın onunde oldugum vıdeoda olması lazım...
deneme videosunda da ac 106 sol tarafımdaydı ben ortada kaldım orda bıraz terettulu bastım ac yı sıkıstırmamak için. ama gıdıs yolunda da 2 sağlam vıdeomuz olması lazım serhat.
geçmek geçilmek gıbı bı nıyetım yoktu o gece denk geldıgım araclarla denedım son 4 gun işin makarasındayım. aracımın daha 1,3 1,5 gibi basıncalarda yürüteceğim çünkü şimdilik boyle ıyı.
herkese kocaman bı masallah.
tüm araçlara maşallah bs typer güzel olmuş
Alicanrs
07-12-2010, 17:18
Bs Fn2 ikiye harbiden kocaman maşallah emeğinin hakkını almış gibi duruyor belki dahada iyi olucak .. subaruyada maşallah ceco güzel gitmişsiniz :) Tamer abi naptın ya izleyemedik senide umrm ciddi bişi yoktr
maşşşallah araçlara güzel denemeler oldu bisefer cecoyla ben denedim gelen sesin korkusundan vites atmayı unutmuşum o nasıl bises yaa:hahaha:
Fn2 ye massallah ceconun subarusuyla olan vıdeoyu hıc sıkılmadan sesden dolayı defalarca ızledım ....:)
Yalnız 0.9 bar ise ve ceco gne 7000 devri geçmediğine göre GC8 tahmini 260hp yok bile.
Bu durumda oldukça başarılı yürümüş
M///maniac
07-12-2010, 17:58
masallah butun araclara FN2 cok guzel olmus acilen k-prolu bi typerla denemesi lazım :D
bide bi ntk M3 vardı onunla deneyebilir misin serhat adamın arabası guzel yuruyordu...
bilgi duzeltme; dbs de 12.5 cr civarı bi sıkıstırma var...
sahibinden ilanında 11.7 yazıo düzeltrseniz ii olur o zaman..
emrah type-r
07-12-2010, 18:32
serhat masalalh aracın cok gusel olmus...
redlinemst
07-12-2010, 19:27
ac nin zıplayışı subinin o ürkütücü sesi bs nin gidişi tam 3 ü 1 arada olmuş :)
Maşallah hepsine
maşallah araçlara...
Tamer wideband takılımı araçta :D
güzel gece olmuş .. maşallah tüm araçlara
k-kpro lu ep3 le denemesini merak ediyorum bs 'nin
Selcuk_RoL
07-12-2010, 19:59
vayy be videolarda bizde varız:D:D:D
maşşallah hepsine güzel sorunsuz eğlenceli bir geceydi:icon_tup:
Gokalp-M
07-12-2010, 20:06
maşallah ba fn2 gerçekten çok güzel yürüyor.bütün araçlara maşallah...
fn2 den olmaz diyenlere inat bir arac yapmıssın eline cebine saglık.ayrıca diger araclarada masallah roll dediğin boyle cekişmeli olur :)
Fn2 çok güzel yürümüş gc8 maşallahı var.sadece ac gti mami kullandı zaman farg var+10 hp. :)
Selcuk_RoL
07-12-2010, 20:35
Fn2 çok güzel yürümüş gc8 maşallahı var.sadece ac gti mami kullandı zaman farg var+10 hp. :)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Serhat Y.
07-12-2010, 20:36
Alpin GTIda fazladan 120-130kg olmasaymış her devirde geçermiş demek..
Subaru gerçekten çok zevkliymiş :) her viteste biraz geri gidiyo sonra ileri atlıyo ....
bundan sonra sana danışalım usta kim geçer kim geçemez sen yap matematiğini, her devirde geçer demek, denk geliriz bigün deneriz bakarız sanmıyorum ama:soru:
Honda Type_R
07-12-2010, 20:39
serhatim masallah kardesim gercekten cok gusel olmus aracin eminimki dahada iyi olacak tebrik ederim seni simdiden
haa bu arada bende su baskimi degistikten sonra deneriz cok zevkli deneme olacagina eminim :)
by_hayali
07-12-2010, 20:42
bi fn2 nin bu kadar gideceğini deseler inanmazdım maşallah, demekki yapınca oluyomuş elinize,cebinize, emeğinize sağlık :)
bide ceco sana ayrı bi maşallah ne ses var canavarda yaw :)
yavuz364
07-12-2010, 20:46
arkadaşım ben gayet ciddi bir cevap verdim, kimseye gider yapan veya 3 boyun 5 boyun hesabında olan biri değilim..
senin devrinde GTI ı ne kadar geçtiğin belli, 100 kg de küçümsenecek bir değer değil.. Gerçekler videoda tartışacak bir konu yok..
bundan sonra sana danışalım usta kim geçer kim geçemez sen yap matematiğini, her devirde geçer demek, denk geliriz bigün deneriz bakarız sanmıyorum ama:soru:
chiefkadir
07-12-2010, 20:46
http://www.streetfire.net/video/bs-fn2-vs-gc8-sti-part1_2095167.htm
Bu videoda sürekli önünüze arabamı çıktı ? Her deneme bırakılmış ..
ceco 3.vitesde bassan daha avantajlı olurdun :) 2.viteste 10km gidebilmişsin:)
Yalnız 0.9 bar ise ve ceco gne 7000 devri geçmediğine göre GC8 tahmini 260hp yok bile.
Bu durumda oldukça başarılı yürümüş
yok moruk oyle dusunme. 260hp den fazladır. en kotu 300hp vardır. 260hp tutunamaz.
Selcuk_RoL
07-12-2010, 20:49
yok moruk oyle dusunme. 260hp den fazladır. en kotu 300hp vardır. 260hp tutunamaz.
abi sizin araç ne oldu akşam çıkardınızmı oldumu gelen??
nan ceco 41 kere maşallah :)
Serhat Y.
07-12-2010, 20:58
kilolar niye eşitlensinki :) o zaman setuplarda aynı olsun :) çok mantıklı gelmiyor bu kilo olayı bana, sonuçta burda stock araç denenmiyorki her şey aynı olsun marka karşılaştıralım.
burda serhatın fn2 si ile x kişinin 106 sı vs deneniyor...
maşallah bütün araçlara... subarunun sesi çılgınmış gerçekten.
serhat kamera düzenini nasıl yaptın kim çeviriyor yahu arkaya o kamerayı ?
tolga ilk videodan bahsediyosun sanırım, tamamen doğal gelişti abi herşey, camera aparattan kurtulmuş dönmüş bide arkayı çekmiş:D sonra dahada dönmüş bide benim yüz ifademi çekmişte onu kestik;)
Sti şanzumanın Dezavantajı işte
Dragda iyi ama maalesef rollingde hiç te avantajlı degil
yine de GC8 ile FN2 cok iyi gitmişler
Benim bahsettigim 300 350 hp aralıgı 4 x 4 ler esas evo 8 9 yada bugeye ve sonrası subarular
cünkü GC8 hafif gercekten 300 hp si bile güzel gidiyor
Golf GTi a hiç şaşırmadım maşallah DSG hastasıyım ne güzel atıyor vitesleri hiç zaman kaybetme falan yok harika bir araç
AC 106 herzamanki gibi kondisyonunda
Gelelim serhatın aracına
Valla dostum çok araştırdın çok uğraştın sonunda istediğin şeye kavuştuğunu görmek çok sevindirdi beni ve inan bir kaç gece daha çık bu şekilde dahada iyi oluck aracın komprasyonun daha iyileşicek falan
aracın daha gideri varmı bana göre çok gideri var serhat biraz temkinli AFR ayarları falan hepsi safe mode
yani o araçtan çıkarılcak bir 10 hp daha var ne kadar söktün nasıl söktün bilmiyorum ama sadece koltuklarsa atacagın 60 kg bir ağırlık
heryerinde airbag olan bir araçtan kilo atmaya çalışmak zordur
Bütün araçlara Maşallah
özellikle Cengizin aracını çok begendim VF35 gibi bir turbo ile 0.9 barda bu şekilde top speed de bile typerla başa baş dişe diş olması gurur verici
Serhat hani nerde kadran videosu şimdi gelelim şikayetlerime
bütün videolarda rüzgar sesi var neden cam açık ?
nerde K20 sesi hiç belli olmuyor
nerde kadran videosu vs vs
Denemeye katılan bütün araçları tebrik ederim keşke benimde size denk aracım olmuş olsa da sizlerle sabaha kadar gaz açsam çok canım çekti
Hepinizin araçlarına tekrar tekrar Maşallah Râbbim kaza bela vermesin
Amin.
hilmi sorma bütün gece denedik hep dönüşe saklıyordum kadran videosunu koparım biara tek kalırım çekerim diyordum inan fırsat olmadı deneme yapmaktan, rüzgar sesi olayını bidahakinde çözücem aparatı çokaz uzatırsam olucak gibi, kadran videosunuda o şekilde çekicem enyakın zamanda:confused:
devir bandı uzadıkça birde deviri kadranda belli biyere kadar gördüğüm için vites olayına henüz alışamadım çok akıcı atamıyorum bazı vitesleri, ama bazende öyle bian oluyorki nerdeyse bi üst vitese kendisi girecek okadar rahat, anlamadım:beuj:
arka koltuk sökük evet ama oda 60kg.değil 20 enfazla 30kg. falan, kilo atıcak pek bişey yok araçta gerekli olmayanları zaten söktüm, komple yalıtım duruyor sadece
herkese iyi kötü yorumları için teşekkürler, önümüzdeki hafta yapalım yine bööyle bi gece;)
Serhat Y.
07-12-2010, 21:03
arkadaşım ben gayet ciddi bir cevap verdim, kimseye gider yapan veya 3 boyun 5 boyun hesabında olan biri değilim..
senin devrinde GTI ı ne kadar geçtiğin belli, 100 kg de küçümsenecek bir değer değil.. Gerçekler videoda tartışacak bir konu yok..
seninle tartışırsam biyere varamayacağımı anladım bu son yazınla,:heyoo:
mami_makinen
07-12-2010, 21:04
serhat maasallah aracın cok guzel yuruyor
vf35 0.9 vermez 300 hp ben 1.4 kullanıodum o sıra tahmini 300 310 du hilmi..
mami_makinen
07-12-2010, 21:06
2, vites 5800 6200 gibi denk geldık hep typerın devrınde bastık ama bu sekılde olmasına ragmen gidiş yolunda bs nın onunde oldugum vıdeoda olması lazım...
deneme videosunda da ac 106 sol tarafımdaydı ben ortada kaldım orda bıraz terettulu bastım ac yı sıkıstırmamak için. ama gıdıs yolunda da 2 sağlam vıdeomuz olması lazım serhat.
geçmek geçilmek gıbı bı nıyetım yoktu o gece denk geldıgım araclarla denedım son 4 gun işin makarasındayım. aracımın daha 1,3 1,5 gibi basıncalarda yürüteceğim çünkü şimdilik boyle ıyı.
kıro senın arabanında maasallahı var o ses ne oyle :icon_tup::icon_tup:
Serhat Y.
07-12-2010, 21:08
yok chef benim 3.4. vites çatalında bi problem var 4e geçmiyor, yada ben atamıyorum, alışıcam ama:D
Serhat Y.
07-12-2010, 21:10
serhat maasallah aracın cok guzel yuruyor
:icon_tup:
chiefkadir
07-12-2010, 21:11
vf35 0.9 vermez 300 hp ben 1.4 kullanıodum o sıra tahmini 300 310 du hilmi..Bro sti şanzıman çok iyi .. Ve benimde tahminim 270hp lerde ..
yok chef benim 3.4. vites çatalında bi problem var 4e geçmiyor, yada ben atamıyorum, alışıcam ama:DYa sanki gaz kesiyosun gibi ..Keşke cam kapalı olsaydı daha yi duyardık :D
Ben denemeye geldiğimde kamera direk önü göstersin :D
Bro sti şanzıman çok iyi .. Ve benimde tahminim 270hp lerde ..
aynen o civarlardadır abi :icon_tup:
Serhat Y.
07-12-2010, 21:16
hepsi bunlar başka video yok, ilk denememizi çekemedim sanırım kamera aparattan kurtulmuş abuk yerleri çekiyordu, sağlıklı denemelerimizde hiç önümde bitiremedin, dediğin gibi hep benim devrimde basıldı,
teşekkürler deneme için, aracınada maşallah diyelim tam olsun:icon_tup:
Serhat Y.
07-12-2010, 21:20
Bro sti şanzıman çok iyi .. Ve benimde tahminim 270hp lerde ..
Ya sanki gaz kesiyosun gibi ..Keşke cam kapalı olsaydı daha yi duyardık :D
Ben denemeye geldiğimde kamera direk önü göstersin :D
aynen korkudan gaz çekerek atıyorum 4e, bikere kırdım çünkü çatalı çok meşakkatli abi şanzuman falan iniyor, vaktim yok uğraşmak istemiyorum artık
sen denemeye geldiğinde gece görüşlü termal camerayı takıcam şoför mahalini gösteren:D
mami_makinen
07-12-2010, 21:20
:)
fn2 çok güzel yürümüş gc8 maşallahı var.sadece ac gti mami kullandı zaman farg var+10 hp. :)
:):):):):)
Serhat Y.
07-12-2010, 21:24
serhatim masallah kardesim gercekten cok gusel olmus aracin eminimki dahada iyi olacak tebrik ederim seni simdiden
haa bu arada bende su baskimi degistikten sonra deneriz cok zevkli deneme olacagina eminim :)
yılmaz sen nerdesin yaa senin kankayı gördüm bugun cem hondada df 9999 oda baskı arıyordu,
deneriz tabi haberleşelim çıkarız, kaç hplerde senin evo8 şuan?
mami_makinen
07-12-2010, 21:28
serhat denemek ıcın evo arıyorsan bende evo 9 var denerız :D
Serhat Y.
07-12-2010, 21:32
yok mamicim seninkiler şakalar bizi dün turbo araçlarla denedik diye şimdide yılmazın evo8 emi göz diktiğimi sandın;) stock evolarla deneriz işte bizde bööyle daha adaletli olur:D
Selcuk_RoL
07-12-2010, 21:33
bu evolar 4X4 mü oluyor acaba:D:rolleyes:
mami_makinen
07-12-2010, 21:37
yok mamicim seninkiler şakalar bizi dün turbo araçlarla denedik diye şimdide yılmazın evo8 emi göz diktiğimi sandın;) stock evolarla deneriz işte bizde bööyle daha adaletli olur:D
benım arabada stock sadece egzos ve program var :D:D
mami_makinen
07-12-2010, 21:38
:rolleyes:
bu evolar 4X4 mü oluyor acaba:D:rolleyes:
galıba bende bılmıyorum :D:rolleyes:
Selcuk_RoL
07-12-2010, 21:45
:rolleyes:
galıba bende bılmıyorum :D:rolleyes:
işte buna gülünür:D:D:D:D:hahaha:
Araçlara maşallah....BS FN2 güzel olmuş :)
DBS nin sıkıştıması hakkında bir yazı yazılmış
11.7 piston, ince conta mevcut araçda 12.1 sanırım bendeki sıkıştırma....:D
enjektör almam gerekiyormuş dünkü ayardan çıkan sonuca göre enjektör alıp son bir ayar yapıcaz...
BS FN2 ilede denemek isterim hayırlısı ile ayardan sonra...
kickboxer
07-12-2010, 21:56
maşllh araçlara gc8 stock motormu
chiefkadir
07-12-2010, 21:59
maşllh araçlara gc8 stock motormuForged bro;) 60-70 gibi basıldığında kprolu ep3 ü pokemon eder
kickboxer
07-12-2010, 22:03
Forged bro;) 60-70 gibi basıldığında kprolu ep3 ü pokemon eder
maşşlh allh daim etsin :D
M///maniac
07-12-2010, 22:10
Forged bro;) 60-70 gibi basıldığında kprolu ep3 ü pokemon eder
:hahaha::hahaha::hahaha: hele bide 1.5 bassa:heyoo:
chiefkadir
07-12-2010, 22:13
:hahaha::hahaha::hahaha: hele bide 1.5 bassa:heyoo:Bro burda 1.5 bar basıyodu .. Rol Typerın en iyi hali ile onlar iki kişi ben tek anca tamponunda gittim sonradan bişeyler yaptı etti fatii ama daha denemedik araba boş s2k yı aynada kaybediyodu :)
1 barda 260-270hplerde gc8 yine iyi gitmis hepsine masallah guzel olmus denemeler... :)
Koray abi Ankara draglarda hatırlıyomusun bu gc8 hakkında konuştuklarımızı, ne güzel gidiyo bu 18g veya super16g var diyoduk. :) Vf35 ile böle gitmesine sonradan şaşırmıştık. :)
Aynen Alp beraber izleyip çok beğenmiştik. Ben ozaman 18g var sanmıştım :D maşallah tekrardan
Serhat Y.
07-12-2010, 22:56
Araçlara maşallah....BS FN2 güzel olmuş :)
DBS nin sıkıştıması hakkında bir yazı yazılmış
11.7 piston, ince conta mevcut araçda 12.1 sanırım bendeki sıkıştırma....:D
enjektör almam gerekiyormuş dünkü ayardan çıkan sonuca göre enjektör alıp son bir ayar yapıcaz...
BS FN2 ilede denemek isterim hayırlısı ile ayardan sonra...
enjektörler yetmedi demek 300hp.:eek: alırısın artık Yiğit,
topluca kararlaştıralım az öz iddialı araçları çıkıp deneyelim, hergün hergün kovalamanın anlamı yok bence:icon_tup:
fn2 ye masallah guzel yurumus
chiefkadir
07-12-2010, 23:14
Yeni yüklediğim movie maker ile Golf Gti dan olan çekimle Bs typer dan olan üçlü çekimi birleştirdim :)
Ep3 ü sanki birisi halatla geri çekmiş :D tahminen vites kaçırdı;) Golf ün uzunda yetişmesine bakarsan o da enaz 260hp si var maşallah,
2095321
http://www.streetfire.net/video/golf-gti-vs-fn2-typer_2095321.htm
Selcuk_RoL
07-12-2010, 23:24
Yeni yüklediğim movie maker ile Golf Gti dan olan çekimle Bs typer dan olan üçlü çekimi birleştirdim :)
Ep3 ü sanki birisi halatla geri çekmiş :D tahminen vites kaçırdı;) Golf ün uzunda yetişmesine bakarsan o da enaz 260hp si var maşallah,
2095321
yanlız video profesyonellikte son nokta olmuş :D:icon_tup:
mami_makinen
07-12-2010, 23:30
2095321
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
chiefkadir
07-12-2010, 23:31
yanlız video profesyonellikte son nokta olmuş :D:icon_tup:İki ayrı araçtan kamera oldumu zevkli oluyo:)
2095321
yanlız video harbi çok iyi olmuş:) eline sağlık abi
serhat maaşşallah araban gercekden bu sefer olmuş:) koca bi maaşşallah daha.
cok tatlı bi gece olmuş. golfü gidişi açıkçası beni tatmin etti baya beğendim.
tameri de çok görmek istedim (jap ep3) ama videoda giidişi görünmüyo:(
Selcuk_RoL
07-12-2010, 23:48
İki ayrı araçtan kamera oldumu zevkli oluyo:)
aynen abi:icon_tup:
şefim ıkı dedıler ıkıde bastım :D:D onumuze arac flan cıkmadı bs vıtese gecmıyodu.
nan ceco 41 kere maşallah :)
saolsın kenks :D
kıro senın arabanında maasallahı var o ses ne oyle :icon_tup::icon_tup:
eyvallah abı saolasın.:icon_tup:
hepsi bunlar başka video yok, ilk denememizi çekemedim sanırım kamera aparattan kurtulmuş abuk yerleri çekiyordu, sağlıklı denemelerimizde hiç önümde bitiremedin, dediğin gibi hep benim devrimde basıldı,
teşekkürler deneme için, aracınada maşallah diyelim tam olsun:icon_tup:
merak ettıgım bı ılk deneme bıde son deneme wardı zaten neyse ılkı cekılmemıs zaten.
bende sana deneme için tesekuredrım güzel gıdıyo gercekten aracın masallah.
Selcuk_RoL
07-12-2010, 23:51
cecom maşşallah takrardan kardeşim ben yatar hadi iyi geceler
cecom maşşallah takrardan kardeşim ben yatar hadi iyi geceler
saolsın selçuk kardesım hadı ıyı geceler sana.
maşallah fn2 hayvan gibi yürümüş :D
2095321
Elıne saglık cok gzl olmus :) Golf un dynosu yok yarın obur gun olcturcek arkadas eklerım o zaman
maşallah araçlara güzel denemele olmuşş...
Maşallah.
FN2 oldukça güzel yürümüş.
Yalnız aklıma takılan birkaç husus var;bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.Amacım polemiğe sebep olmak falan değil..
1-)FN2'ye neden yürümez deniliyor?Hâli hazırda üzerinde 201 hp'lik makine var zaten.Keza bahsi geçen videodaki araç gibi de işlem yapılırsa gayet te güzel yürüyor görüldüğü üzere.Yürümez diye bir önyargı mı var yoksa FN2'lerin EP3'lere göre hâlen eksiklikleri mi var?
2-)AC 106'ya koca bir maşallah diyorum.Sahibini de tebrik etmek istiyorum.1.6 litrelik bir motordan çıkacak son güç çıkmış ve araç Type-R'larla yürüyor.Bazılarını da geçiyor.Fakat olayı bir de şöyle düşündüm.Yine kağıt üzerinde bir EP3 200 hp,FN2 201 hp,106 GTI ise 120 hp'lik bir güce sahip stok hâlde.Tamam 106'lar hafif arabalar ama bu arabalar nedir ki böyle hâlen daha kendilerinden 10 sene sonra üretilen araçlara bu denli kafa tutabiliyorlar?Mesela AC 106'daki specler(hakkında bilgim yok) bir EP3'e ya da FN2'ye yapılırsa bu sefer kafa tutma/geçme olayı biter mi?Yoksa aman aman fark olmaz mı?
3-)Golf GTI'ın bir mesajda(sanırım @miniks abinin mesajıydı) DSG olduğunu okudum.DSG'yi genel olarak serilik bakımından çoğunluk seviyor ama DSG'lerin fazla torka dayanıklı olmadığını da yine forumlardan ve kullananlardan duydum.Bu durumda GTI gibi bir araçta DSG olması kafama takıldı.Bu kadar güçlü;bu kadar torka sahip bir araçta insanların 122 Hp'lik 1.4 motorda bile sorun yaşadığı bir şanzımanın kullanılması ve bu şanzımanın da videolarda görüldüğü üzere gerçekten başarılı bir iş yapması..=)
Sorularıma teknik anlamda bilgili olan kişilerden cevap bekliyorum.Gerçekten amacım kimsenin arabasını kötülemek filan değil.Aksine herkesin aracına maşallah.Kana kan;dişe diş bir mücadele olmuş genelde;seyrederken zevk alıyor insan..Ama bahsettiğim hususlar aklıma takıldı işte bir kere..=)
enjektörler yetmedi demek 300hp.:eek: alırısın artık Yiğit,
topluca kararlaştıralım az öz iddialı araçları çıkıp deneyelim, hergün hergün kovalamanın anlamı yok bence:icon_tup:
5 aracı geçmeyecek bir gece yaparız ilerleyen günlerde :)
o tampon olayında ogunde solemiştim debriyaj deistikten 2 saat sonra gelmistim aslında denemiyecektimde seni kıramadım abi ama araba gitmiyodu o zaman yoksa 1.5 barda o araba sıkıntılı yuruyo :D :D
s2000 i aynada kaybettigiyle alakası yoktu gidişin 2 saatlik bronz balata nasıl olur siz dusunun karar verin :D
dip not:tabi o sıra daha beyinle STI şanzuman yoktu,şanzumanı yeni yeni kırdıgımız zamanlar :D
chiefkadir
08-12-2010, 09:03
o tampon olayında ogunde solemiştim debriyaj deistikten 2 saat sonra gelmistim aslında denemiyecektimde seni kıramadım abi ama araba gitmiyodu o zaman yoksa 1.5 barda o araba sıkıntılı yuruyo :D :D
s2000 i aynada kaybettigiyle alakası yoktu gidişin 2 saatlik bronz balata nasıl olur siz dusunun karar verin :D
dip not:tabi o sıra daha beyinle STI şanzuman yoktu,şanzumanı yeni yeni kırdıgımız zamanlar :DOy oy oy 30 boy geride :hahaha:
Oy oy oy 30 boy geride :hahaha:
7 boy + diyorum :hahaha:
chiefkadir
08-12-2010, 09:10
7 boy + diyorum :hahaha:MAşallah iyi araba Ceco'ya yetişirsem Rs le denerim:icon_tup:
MAşallah iyi araba Ceco'ya yetişirsem Rs le denerim:icon_tup:
adam haftaya asker yetişemen sen ona :D
ceco bu halde sakın şefle deneme :D :D :D
heleki boyle type r la denedigin gibi onun devrinden denersen sonuclar kotu olur :D
chiefkadir
08-12-2010, 09:14
adam haftaya asker yetişemen sen ona :D
ceco bu halde sakın şefle deneme :D :D :D
heleki boyle type r la denedigin gibi onun devrinden denersen sonuclar kotu olur :DOlm ne karışıyon deniz seviyesinde turbo araba ile deneyek işte:hahaha:
Cimmeria
08-12-2010, 09:35
kprolu ep3 olarak bende gelmek isterim :)
chiefkadir
08-12-2010, 09:49
Maşallah.
Yalnız aklıma takılan birkaç husus var;bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.Amacım polemiğe sebep olmak falan değil..
1-)FN2'ye neden yürümez deniliyor?Hâli hazırda üzerinde 201 hp'lik makine var zaten.Keza bahsi geçen videodaki araç gibi de işlem yapılırsa gayet te güzel yürüyor görüldüğü üzere.Yürümez diye bir önyargı mı var yoksa FN2'lerin EP3'lere göre hâlen eksiklikleri mi var?
2-)AC 106'ya koca bir maşallah diyorum.Sahibini de tebrik etmek istiyorum.1.6 litrelik bir motordan çıkacak son güç çıkmış ve araç Type-R'larla yürüyor.Bazılarını da geçiyor.Fakat olayı bir de şöyle düşündüm.Yine kağıt üzerinde bir EP3 200 hp,FN2 201 hp,106 GTI ise 120 hp'lik bir güce sahip stok hâlde.Tamam 106'lar hafif arabalar ama bu arabalar nedir ki böyle hâlen daha kendilerinden 10 sene sonra üretilen araçlara bu denli kafa tutabiliyorlar?Mesela AC 106'daki specler(hakkında bilgim yok) bir EP3'e ya da FN2'ye yapılırsa bu sefer kafa tutma/geçme olayı biter mi?Yoksa aman aman fark olmaz mı?
3-)Golf GTI'ın bir mesajda(sanırım @miniks abinin mesajıydı) DSG olduğunu okudum.DSG'yi genel olarak serilik bakımından çoğunluk seviyor ama DSG'lerin fazla torka dayanıklı olmadığını da yine forumlardan ve kullananlardan duydum.Bu durumda GTI gibi bir araçta DSG olması kafama takıldı.Bu kadar güçlü;bu kadar torka sahip bir araçta insanların 122 Hp'lik 1.4 motorda bile sorun yaşadığı bir şanzımanın kullanılması ve bu şanzımanın da videolarda görüldüğü üzere gerçekten başarılı bir iş yapması..=)
Sorularıma teknik anlamda bilgili olan kişilerden cevap bekliyorum.Gerçekten amacım kimsenin arabasını kötülemek filan değil.Aksine herkesin aracına maşallah.Kana kan;dişe diş bir mücadele olmuş genelde;seyrederken zevk alıyor insan..Ama bahsettiğim hususlar aklıma takıldı işte bir kere..=)
Ben ikinci soruna cevap yazayım,
"bir EP3 200 hp,FN2 201 hp,106 GTI ise 120 hp'lik bir güce sahip stok hâlde.Tamam 106'lar hafif arabalar ama bu arabalar nedir ki böyle hâlen daha kendilerinden 10 sene sonra üretilen araçlara bu denli kafa tutabiliyorlar?Mesela AC 106'daki specler(hakkında bilgim yok) bir EP3'e ya da FN2'ye yapılırsa bu sefer kafa tutma/geçme olayı biter mi?Yoksa aman aman fark olmaz mı?"demişsin,
Teknoloji farkına dikkat çekerek 106 nın iyi gittiğini düşünmüşsün.. Evet 106 120hp bazlı ve atmosferik olarak 170-180 hp lere çıkıyor,kilosu ile oranladığında belli bir gidişi var .. ep3 veya fn2 de keza aynı şekilde 200hp den 250-260hp lere çıkıyor onunda kilo ise orantılı olarak belli bir gidişi var..Burda yakın gitmeleri ikisininde kilo/hp oranları ile alakalı .. Ayrıca 106 daki specler fn2 de olsa demişsin specleri hemen hemen aynı:icon_tup:
Maşallah.
1) Fn2 yürümez denilmiyor sadece aynı modları EP3 e uygulasan daha hızlı olursun o yüzden de FN2 amanın bir anlamı yok deniyor gazlıyacak kişiler için
Çünkü Fn2 EP3 e göre agır ve dezavantajları var mesela 8 airbag var en basitinden EP3 te standart donanımda Teyp bile yok :)
2)Modiiye ettigin zaman aracın yaşı yılı yotur
unutmaki USA deki en hızlı drag araclarının ana şaseleri eski muscle carlar ve motorlarıda eski amerikan blokları
arac yaşına bakarak karar vericeksen eger HULK 98 model mesela 2010 model modlu GTR ı nasıl geciyor diye de sorarsın sen :)
Modifiye bu işte :)
3)DSG şanzumanlar için kim dayanıksız diyor ?
Aynı DSG şanzuman 170 hp lik passat ta da var ve o arac chişplendigi zaman 200 küsür hp ve 400 ksür NM torka sahip oluyor bu güce ve torka dayanan şanzuman Golf GTI da sorun cıkartacak duruma gelmesi için önce 400 torkları geçmesi lazım
Yanlız cok ciddi bişey sölücem
BG nin _ ER nin_ROL un
Egzantrikli hallerinden sanırsam yavaş BS
Bu yüzden EP3 ile FN2 karşı karşıya gelmesi çok zor gibi geliyor bana
Serhat Y.
08-12-2010, 10:18
Heyt tolgayada bak, kpro yu takkmis, ilk ciktigimizda sanada haber veririm
Serhat Y.
08-12-2010, 10:39
Yanlız cok ciddi bişey sölücem
BG nin _ ER nin_ROL un
Egzantrikli hallerinden sanırsam yavaş BS
Bu yüzden EP3 ile FN2 karşı karşıya gelmesi çok zor gibi geliyor bana
Valla hilmi dedigin dogrudur daha yavas olabilir ama ben inaniyorumki yavas olmasinin nedeni gucuyle alakali degilde tamamen agirlik dezavantajindandir. Kilolar esitlenirse ayni speclerde is tamamen kullanima kalir bence, top speede gidilirsede aeroninami on plana cikar
ahmet3425
08-12-2010, 10:42
Valla hilmi dedigin dogrudur daha yavas olabilir ama ben inaniyorumki yavas olmasinin nedeni gucuyle alakali degilde tamamen agirlik dezavantajindandir. Kilolar esitlenirse ayni speclerde is tamamen kullanima kalir bence, top speede gidilirsede aeroninami on plana cikar
bence bi dyno cıktısı al gorelim gucun durumu nedir...
BS bu şekliyle dyno yaptımı abi ?
emrah type-r
08-12-2010, 10:45
dyno beklıyoruz...
birde o sıkıştıma için pompa benzinimi yoksa başka bir yakıtlamı kullanıyor şuan ?
Zaten çok Soft N2 egzatrik kullandı bu 3 araçta
Kilo dan dolayı diyorum zaten
aeroya gelince top speed de FN2 daha iyidir
chiefkadir
08-12-2010, 11:05
İmkanım olsa düşünmeden fn2 alırım az yavaş olsun çokta önemli değil..
Hilmi sana bişey soram bu Serhatın bs de 12,5 sıkıştırma yerine toda conta kullanılsa aldığı güç nekadar farklı olurdu ?
Serhat Y.
08-12-2010, 11:14
BS bu şekliyle dyno yaptımı abi ?
Bu son sekliyle dynosu yok yigit, bundan onceki eniyi degeri 255,5 hp.ydi, suan nedir bilmiyorum,
benıde unutma serhat:)
İmkanım olsa düşünmeden fn2 alırım az yavaş olsun çokta önemli değil..
Hilmi sana bişey soram bu Serhatın bs de 12,5 sıkıştırma yerine toda conta kullanılsa aldığı güç nekadar farklı olurdu ?
aldıgı güç çok düşük olurdu abi
Spec C çok agresif öle toda a3 N2 skunk2 stage 2 ile falan kıyas olmaz yani
bildigin daha fazla sıkıştırma istiyor
bence 12.5 dan az cr si olsa daha güçsüz olurdu
chiefkadir
08-12-2010, 11:36
bence 12.5 dan az cr si olsa daha güçsüz olurduEyvallah bro :icon_tup:
Cimmeria
08-12-2010, 11:37
haberleşelim :)
Serhat Y.
08-12-2010, 12:06
bence 12.5 dan az cr si olsa daha güçsüz olurdu
aynen budur, toda zaten bu egzantrikler için enaz 12.1 sıkıştırma diyor, ayrıca chef bende ince conta var ama hilmiyle son konustugumuzda onun aslında ince conta olmadığını orginal size da oldugunu hatırlıyorum, yani motor içine girince orginaller yerine bunu kullan diyor sana toda, ince contası 0,3mm. benim arabadaki 0,6mm.
chiefkadir
08-12-2010, 12:09
aynen budur, toda zaten bu egzantrikler için enaz 12.1 sıkıştırma diyor, ayrıca chef bende ince conta var ama hilmiyle son konustugumuzda onun aslında ince conta olmadığını orginal size da oldugunu hatırlıyorum, yani motor içine girince orginaller yerine bunu kullan diyor sana toda, ince contası 0,3mm. benim arabadaki 0,6mm.Senin egzantrikler biraz sıkıntılıymış :D Benimde sıkıştırma 13.3cr şuanda kadar 97 oktan ile sıkıntı yaşamadım
BMK TypeR
08-12-2010, 12:11
bs typer 100-102oktan komple depoda kullansa cok hızlı olur, sımdı 97oktan zaten 94.5cıkıyo ölçumlerde,
ep3 herzaman fn2 den hızlı olcaktır aynı malzemelerle, fn2 +1 fazla malzeme koyması şart ep3 karşı
bs typer 100-102oktan komple depoda kullansa cok hızlı olur, sımdı 97oktan zaten 94.5cıkıyo ölçumlerde,
ep3 herzaman fn2 den hızlı olcaktır aynı malzemelerle, fn2 +1 fazla malzeme koyması şart ep3 karşı
Aynen Reşo kardeşime katılıyorum. TR deki benzinin 97 oktan ile alakası yok. Benzin istasyonu olan arkadaşımdan aldığım bilgiye göre aldıkları ilk katkısız benzin 90 oktanlarda. Katkı ile bunu 93 oktanlara kadar yükseltiyorlar. Özellikle reklam olmasın ama Shell bu konuda en iyisiymiş. Katkı teknolojisi ile 94-95 oktanları buldurabiliyorlarmış TR deki benzine. O nedenle 100 oktan ve üzeri yakıtlarla bu arabalar sapıtmazsa ben de Bora değilim :D
Serhat bu arada senin yerinde olsam senin arabanın 9500dd deki sesini kaydeder cep telefonuma melodi yapardım zuhauhauha :hehe:
Cihan Çizmeci
08-12-2010, 12:16
Maşallah araçlara :)
Ceco ustam hayırlı olsun makine çok güzel :) Dönüşünü oda sıkı şekilde bekleyecek sanırım :)
FN2 çoook iyi bence.FN2'yi böyle yürürken görmek çok güzel emeğinize sağlık bizede büyük zevk veriyor izlerken :) İnsanların FN2 kriterlerini değiştirir konumda maşallah :)
AC'e bu sınıf arasında çok ön plana çıkamamış hissi uyanmış ama bence çıkardığı iş çoooook güzel kesinlikle.Yürüdüğü arabalara akranları ulaşamaz düzeyde neredeyse ;)
Kadir abi video işlerinde çığır açıcağa benziyorsun abim :) :D Video çok iyi olmuş :) Ne zaman geliyorsunuz? :)
Serhat Y.
08-12-2010, 12:26
aynen dogru diyosun reşit, hem benzin konusunda hemde fn2nin ep3e göre +1 malzeme fazlası konusunda:icon_tup:
Aynen Reşo kardeşime katılıyorum. TR deki benzinin 97 oktan ile alakası yok. Benzin istasyonu olan arkadaşımdan aldığım bilgiye göre aldıkları ilk katkısız benzin 90 oktanlarda. Katkı ile bunu 93 oktanlara kadar yükseltiyorlar. Özellikle reklam olmasın ama Shell bu konuda en iyisiymiş. Katkı teknolojisi ile 94-95 oktanları buldurabiliyorlarmış TR deki benzine. O nedenle 100 oktan ve üzeri yakıtlarla bu arabalar sapıtmazsa ben de Bora değilim :D
Serhat bu arada senin yerinde olsam senin arabanın 9500dd deki sesini kaydeder cep telefonuma melodi yapardım zuhauhauha :hehe:
evet evet yapıcam bir kadran videosu zaten enkısa zamanda dinleriz hepbirlikte bora
Senin egzantrikler biraz sıkıntılıymış :D Benimde sıkıştırma 13.3cr şuanda kadar 97 oktan ile sıkıntı yaşamadım
chef sıkıntı yokki zaten bende 97 koyuyorum, amaç daha fazla ne alabiliriz, şuda bi gerçek yüksek oktan alınca araba parçalartın hakkını veriyor yani benim setupta öyle, sende dene sendede farkedicektir eminim, tabi yazılım şart,,
Maşallah fn2 çok güzel gidiyor arabam bitince denemek isterim
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın
Tum aracara masallah .
BS ye ayrıca masallah 255,5 dyno ile simdi arasıda ne fark var ?
spec c lerde deyiver bayılıp kalalım söyle :)
SekoLive
08-12-2010, 13:23
serhat abi arabanın 1 sene önceki durur halde bi kadran videosu var bende :D onu ekleriz istersen before after olarak :D
Serhat birde sölemeyi unuttum sana ama aracına en acilinden kısa FD lazım
chiefkadir
08-12-2010, 13:53
Maşallah araçlara :)
Ceco ustam hayırlı olsun makine çok güzel :) Dönüşünü oda sıkı şekilde bekleyecek sanırım :)
FN2 çoook iyi bence.FN2'yi böyle yürürken görmek çok güzel emeğinize sağlık bizede büyük zevk veriyor izlerken :) İnsanların FN2 kriterlerini değiştirir konumda maşallah :)
AC'e bu sınıf arasında çok ön plana çıkamamış hissi uyanmış ama bence çıkardığı iş çoooook güzel kesinlikle.Yürüdüğü arabalara akranları ulaşamaz düzeyde neredeyse ;)
Kadir abi video işlerinde çığır açıcağa benziyorsun abim :) :D Video çok iyi olmuş :) Ne zaman geliyorsunuz? :)Yazılım işimiz kaldı Cihan , bikaç güne kadar cihaz gelir sonrasında bizde geliriz inşallah:)
Serhat Y.
08-12-2010, 14:31
Tum aracara masallah .
BS ye ayrıca masallah 255,5 dyno ile simdi arasıda ne fark var ?
spec c lerde deyiver bayılıp kalalım söyle :)
Yok seko spec c lerle vermisti 255,5i ama bana suan daha fazlaymis gibi geliyor
serhat abi arabanın 1 sene önceki durur halde bi kadran videosu var bende :D onu ekleriz istersen before after olarak :D
Hangi videoymus o seko koysana buraya bi bakayim hatirlayamadim
Serhat birde sölemeyi unuttum sana ama aracına en acilinden kısa FD lazım
Kisa fd nedir moruk mugen short shift var zaten onu diyorsan
Final Drive
5.02 falan
FN2 lerin final drive 5.062 dir zaten
EP3 lerin 4.76
6.33 falan var fd ama fazla kısa kalır bence.
9000 ve üstü artık vitesler gerçekten bitmiyor, ben de fn2-fd2 oem final drive aldım (aslında usdm cr-v ayna-mahrutisi ama aynısı birebir) kısmetse önümüzdeki günlerde elimde olacak. Sanırım ep3 e tr de ilk uygulayacak olan benim :)
daha mı kısa olucak dou ?
daha mı kısa olucak dou ?
Evet bir miktar daha kısa olacak, devir devir rakam hatırlamıyorum ama 9000 devirde çevirilebilinecek son sürat 296 iken 277 olacak artık, fn2 nin aksine 17" olduğu için artık 6 da kesiciye iyicene yaklaşırım diye düşünüyorum :D
Abidin, YYY typer takmıstı daha kısa olan bi tane, ertesi günü söktü..
Çok hayvani kısa değil, fn2 dekinin birebir aynısı işte
Bakalım ne olacak bende bilmiyorum, kağıt üstünde avantajlı ama kağıt üstündeki her şey pratikte aynı olmayabiliyor.
vaayy artık gider yapmalar falan:D
FN2 lrin FD okadar kısamı yav
ozaman EP 3 ile dişliler aynı ise
JDM 4 5 6 set almanızı tavsiye ederim
Ben hala jantın 17" olması gerektiğini düşünüyorum. Daha önce denenmiş 17" ile 18" arasındaki fark aynı dendi ama büyük jant herzaman dezavantaj bu durumlarda.
1) Fn2 yürümez denilmiyor sadece aynı modları EP3 e uygulasan daha hızlı olursun o yüzden de FN2 amanın bir anlamı yok deniyor gazlıyacak kişiler için
Çünkü Fn2 EP3 e göre agır ve dezavantajları var mesela 8 airbag var en basitinden EP3 te standart donanımda Teyp bile yok :)
2)Modiiye ettigin zaman aracın yaşı yılı yotur
unutmaki USA deki en hızlı drag araclarının ana şaseleri eski muscle carlar ve motorlarıda eski amerikan blokları
arac yaşına bakarak karar vericeksen eger HULK 98 model mesela 2010 model modlu GTR ı nasıl geciyor diye de sorarsın sen :)
Modifiye bu işte :)
3)DSG şanzumanlar için kim dayanıksız diyor ?
Aynı DSG şanzuman 170 hp lik passat ta da var ve o arac chişplendigi zaman 200 küsür hp ve 400 ksür NM torka sahip oluyor bu güce ve torka dayanan şanzuman Golf GTI da sorun cıkartacak duruma gelmesi için önce 400 torkları geçmesi lazım
Cevabın için teşekkür ederim abi.
EP3 hakkındaki olumlu fikirlerin sebebini daha iyi anlıyorum şimdi.
HULK hakkında ise söylenecek söz yok bana göre.Ona yapılan işlemler belli.Ama N/A 106'nın da bu derece zorlaması hoşuma gittiği gibi aklımı da çeliyor ki;bir arkadaşımız da mod ve kilo olayından bahsetmiş.Ayrıca FN2'de de sanırım aynı specler varmış AC 106 ile..
DSG'ler içinse ciddi anlamda birçok kişiden duydum bunu.Hatta bir abimizin Passat 1.4 TSI 122'lik modelinin şanzımanı garantiden değişti geçtiğimiz aylarda.Kullanıcı hatası filan demediler;serviste de zaten bahsetmişler biraz DSG'lerin sorunlu olduğundan ona da.Aynı şekilde forumlarda da bahsediliyor.DSG evet çok seri ama maalesef belli bir torka kadar dayandığı iddia(?) ediliyor.Ben de ona ithafen yazdım.Yoksa GTI'ın ne kadar seri gittiği;dolayısıyla DSG'nin nasıl iş başardığı ortada videolarda.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Konuyu dağıttıysam şayet konu sahibi arkadaş kusura bakmasın..=)
Serhat Y.
08-12-2010, 15:46
FN2 lerin final drive 5.062 dir zaten
EP3 lerin 4.76
6.33 falan var fd ama fazla kısa kalır bence.
9000 ve üstü artık vitesler gerçekten bitmiyor, ben de fn2-fd2 oem final drive aldım (aslında usdm cr-v ayna-mahrutisi ama aynısı birebir) kısmetse önümüzdeki günlerde elimde olacak. Sanırım ep3 e tr de ilk uygulayacak olan benim :)
aynen bizdeki final drive benim bildiğim 5.1 olması lazım.
edit. birde dou piyasada 6,33 görmedim hiç fn2 için olanlar şunlar 4.4 - 5.1 - 5.5
Küsüratıyla birlikte 5.062, ama 5.1 diyolar yuvarlayıp genelde. :)
Kendime çok araştırdığım için biliyorum.
Aynı son dişli usdm cr-v de de varmış, onu öğrenmiş olduk :)
edit. birde dou piyasada 6,33 görmedim hiç fn2 için olanlar şunlar 4.4 - 5.1 - 5.5
5.5 te var evet
6.33 cpl racing in sitesinde var
6.33 final drive - £1105.53 ep3 ten girip bakmıştım ama fn2 ye de uyar
Hakkat fenaymıs fiyat dıkkat etmemıstım :D
16inc jant takın en temizi :D
Ozaman Serhat aci 5.5 alyorsun :)
_muhaRRem
08-12-2010, 16:30
turbo yapın uğraşmayın 3 le 5 le :D
Serhat Y.
08-12-2010, 17:46
5.5 te var evet
6.33 cpl racing in sitesinde var
6.33 final drive - £1105.53 ep3 ten girip bakmıştım ama fn2 ye de uyar
ingiltere merkezli olduğu için cpl fiyatlarda pahalı oluyor, ben ilk arabayı yuklemeye başladığımda flashproyu emmeyi falan onlardan almıştım ordan biliyorum, japonya ve usa cok daha mantıklı,
Yok ben var oldugunu gostermek istemistim, komple kopyaladım fiyatıyla.
Yoksa 6.33 bana ters, 210 da falan 6. vitesi bitiriyor herhalde :D
FN2 de durum nasıl olur bilmiyorum, ama 5.5 mantıklıymıs.
Kaa scirocco
08-12-2010, 18:00
maşallahh araçlara sanki golf gti filtre egsoz a göre daha ii gitmesi gerekiri sanki
tekarardan maşallahhh
bir ara ep3 ten ekzantrik filan 270-280 alırım diyenler vardı bs yeni ve diri alet yok yok 255-260 larda dyno nasıl olacak bu iş :)
Serhat Y.
08-12-2010, 18:13
bir ara ep3 ten ekzantrik filan 270-280 alırım diyenler vardı bs yeni ve diri alet yok yok 255-260 larda dyno nasıl olacak bu iş :)
Sen o diyenlere bakma seko, ben benim setupta ep3 un dynoda ne verdiginide biliyorum shell 100 oktanli zamanlarda
Sen o diyenlere bakma seko, ben benim setupta ep3 un dynoda ne verdiginide biliyorum shell 100 oktanli zamanlarda
bişeye bakacam durumum yokta ekzanriksiz 245-249 ps dynolarda var ama onlar dogru.
spec c nin bir ustu vtec killer hrld :)
BS FN2 ye 12.5 ile pompa benziniylemi kullanılıyor şuan ?
Yakıtsız tam verim almak zor diye biliyorum 12.5 cr de ama ?
BMK TypeR
08-12-2010, 18:24
bişeye bakacam durumum yokta ekzanriksiz 245-249 ps dynolarda var ama onlar dogru.
spec ustunde d e f var:) aynı lıft ama derecelerı daha yuksek c gore,
ahmet3425
08-12-2010, 18:27
+pistonsuz onuda unutmayalım ama o dynolarda gercek rakamlar değil ki. pasa beygiridir o dediğin rakamlar real de 240 hp ya yapar ya yapmaz egzantrik piston girilir en baba real 260 hp cıkar diye dusunuyorum...
serhat kankacım maşallah araban çok güzel olmuş ama halen gideri var biliyosun şuan sanırım atmosferik türkiyenn en hızlı fn2si olmuş ayarı baycu güzel yapmış onunda eline saglık.
serqan23
08-12-2010, 18:37
masallah araclara özellıkle bs typeR a ;)
ep3 te ıdda edıyorum cokta guvenen varsa hemen ıstedıklerı dynoya cıkarız masraflarda benden pompa benzını ıle tr de strokersız atmosferık 2000cc de 275 hp yı gecebılıcek typer yok kımse kımseyı kandırmasın sunuda ıdda edıyorum 270 hp typer bıle cok cok zor cıkar cok agresıf bır egzantrık olmadıktan sonra 12.5 cr nın altına düşmicek sekılde bır kombınasyon ıle belkı sunuda soylemeden edemıcem dyno demek cok hızlı demek degıl ole dynolar var egrılerı yamuk yumuk 250 hp ole dynolar var egrısı ok gıbı 240 hp bu tabloda 240 hplık arabayı hayatta geçemez bence en ıyı dyno yoldur... serhat krdesımıze basarılarının devamını dılıyorum helal olsun.
skaratas2
08-12-2010, 19:06
arabalar biribrinden güzel yürümüş, çok beğedim elinize emeğinize sağlık.
Serhat Y.
08-12-2010, 19:09
BS FN2 ye 12.5 ile pompa benziniylemi kullanılıyor şuan ?
Yakıtsız tam verim almak zor diye biliyorum 12.5 cr de ama ?
E bunu zaten konustuk ya seninle yigit telefonda, oktan artirici koyuyorum diyim nediyim
spec ustunde d e f var:) aynı lıft ama derecelerı daha yuksek c gore,
Aynen dedigi gibi resitin c den sonra vtckiller a gecmiyor hemen yani seko
+pistonsuz onuda unutmayalım ama o dynolarda gercek rakamlar değil ki. pasa beygiridir o dediğin rakamlar real de 240 hp ya yapar ya yapmaz egzantrik piston girilir en baba real 260 hp cıkar diye dusunuyorum...
Piston zaten tek basina guc vermiyorki ahmet, sikistirma artinca ona gore yazilim ve gerekiyorsa yakit koyman lazim
serhat kankacım maşallah araban çok güzel olmuş ama halen gideri var biliyosun şuan sanırım atmosferik türkiyenn en hızlı fn2si olmuş ayarı baycu güzel yapmış onunda eline saglık.
Kankacim sagolasin, baycunun deyisiyle bi pit daha gideri varmis, bakalim onuda derbilere sakliyoruz
abi telefonda konuştukda bu iş oktan arttırıcı ile olacak değil bilginiz olsun :)
yakıtsız sıkıştırmanın hiçbir mantığı yok çünkü...
ep3 te ıdda edıyorum cokta guvenen varsa hemen ıstedıklerı dynoya cıkarız masraflarda benden pompa benzını ıle tr de strokersız atmosferık 2000cc de 275 hp yı gecebılıcek typer yok kımse kımseyı kandırmasın sunuda ıdda edıyorum 270 hp typer bıle cok cok zor cıkar cok agresıf bır egzantrık olmadıktan sonra 12.5 cr nın altına düşmicek sekılde bır kombınasyon ıle belkı sunuda soylemeden edemıcem dyno demek cok hızlı demek degıl ole dynolar var egrılerı yamuk yumuk 250 hp ole dynolar var egrısı ok gıbı 240 hp bu tabloda 240 hplık arabayı hayatta geçemez bence en ıyı dyno yoldur... serhat krdesımıze basarılarının devamını dılıyorum helal olsun.
100+ yakıtla 300 hp olurmu peki abi ?
atmosferık arabada atıyorum 12.5 cr pıston guzel bır egzantrık benım tahmınlerımce 265-270 hp fılan cıkar 100+ oktan oktanınada baglı ama 30 hp verırmı deneyen bılen varsa burdan paylassın ama yakıt ıle 30 hp cok zor bence
ozgun cml typerdan k24 312 hp cıkardı sen burdan pay biç
yakıtla 30 hp 500-600 hp lik arabda farkeder heralde typerden 30 beygir yakıtla alınsa kimse yemez içmez dizerdi varilleri heralde garajına :)
bu arda maşallah serhat kanka en hızlı olmak güzel duygu olsa gerek ilklerin adamısın :)
bakalım bizimki ne olucak :D:D
bakalım bizimki ne olucak :D:D
sen atla gel ızmıre sole guzel bır kac typer al gel gelırken burda deneme yapalım
Serhat Y.
08-12-2010, 20:29
yiğit şaşırma kardeşim 300hp. mümkün değil, orçunun dediği gibi enfazla vereceği 270hp.dir. oda 12,5cr agresif bir egzantrik takımı ve 109oktan benzinle, 101 de kurtarmaz:D
yiğit şaşırma kardeşim 300hp. mümkün değil, orçunun dediği gibi enfazla vereceği 270hp.dir. oda 12,5cr agresif bir egzantrik takımı ve 109oktan benzinle, 101 de kurtarmaz:D
hayırlısı :D:D:D
çıkarsa ne olur peki hani yanlışlıkla :)
çıkmaz demeyın şansınızı deneyin:)
Serhat Y.
08-12-2010, 20:47
hayırlısı :D:D:D
çıkarsa ne olur peki hani yanlışlıkla :)
yanlışlıkla olabilir evet:D dyno kw.çarpanını 1,6 falan alıyorsa olur belki.
gerçekte ne olur dersen atmosferik 2.0lt motorda dünya rekor heralde, (bizim setuptan bahsediyorum) k24 veya stroker a gecilmediği surece,
fn2 gerçekten çok güzel yürüyo bütün araçlara maşallah allah nazarlardan saklasın
yanlışlıkla olabilir evet:D dyno kw.çarpanını 1,6 falan alıyorsa olur belki.
gerçekte ne olur dersen atmosferik 2.0lt motorda dünya rekor heralde, (bizim setuptan bahsediyorum) k24 veya stroker a gecilmediği surece,
serhat hıc yolun dusmuyormu ızmıre ??
nakayama
08-12-2010, 21:43
Maşallah araçlara fn2 güzel olmuş dynoya çıktınızmı hiç ?
Serhat Y.
08-12-2010, 21:47
serhat hıc yolun dusmuyormu ızmıre ??
arasıra gelir giderim izmire herzaman yolumda dusebiliyor ama type-r la hiç gelmiyorum deneme maksatlı sorduysan orçun. gelirsem haberleşiriz burdan, tanışırız;)
chiefkadir
08-12-2010, 22:01
Orçun senin son specler ne :)
Benim yolum yakında izmirede düşecek turneye çıkacam :D
Deneyelim senle benim Rs i :)
arasıra gelir giderim izmire herzaman yolumda dusebiliyor ama type-r la hiç gelmiyorum deneme maksatlı sorduysan orçun. gelirsem haberleşiriz burdan, tanışırız;)
aynen krdesım tanısırız makara tukara deneme fılan guzel olur
Serhat Y.
08-12-2010, 22:10
çok tehlikelisin chef:rolleyes:
headers fılıtre eksoz beyın egzntrık rbc super olur abı huseyın cevıklede denersın ne zaman burda olucaksın?
chiefkadir
08-12-2010, 22:13
çok tehlikelisin chef:rolleyes:Yok bro ciddi gidecem ilk Akhisar draga gitmeyi düşünüyorum o zamana eksik gedik kalmaz :)
Bide aklımda denemedik kimse kalmasın onla nolurdu bunla nolurdu kaat üstü muhabbet yerine dener bakarız keyfimize:)
Yok bro ciddi gidecem ilk Akhisar draga gitmeyi düşünüyorum o zamana eksik gedik kalmaz :)
Bide aklımda denemedik kimse kalmasın onla nolurdu bunla nolurdu kaat üstü muhabbet yerine dener bakarız keyfimize:)
abı akhısarı beklemeye gerek yok cuma aksamı bulusalım uyarmı?
chiefkadir
08-12-2010, 22:21
abı akhısarı beklemeye gerek yok cuma aksamı bulusalım uyarmı?Beklicen mecbur bro :D Ama dersenki benzini karşılarım abi atla gel :D
Haftasonu ordayım:hahaha:
Beklicen mecbur bro :D Ama dersenki benzini karşılarım abi atla gel :D
Haftasonu ordayım:hahaha:
abı arabanın ayarları tammı?eksık gedık varmı??
chiefkadir
08-12-2010, 22:25
abı arabanın ayarları tammı?eksık gedık varmı??Sürekli roll de bro.. Ama hergün bişeyler katıyoz..Sıra yazılımda peşine itb gelecek ..
Deneyecek atmo araba arıyom m3 vs denk gelmiyo ...
Sürekli roll de bro.. Ama hergün bişeyler katıyoz..Sıra yazılımda peşine itb gelecek ..
anladım abı benımle deneyebılırsın bızde huseyınle denıyoruz sureklı huseyının arabası ıyı gıdıyo ama ben bıraz kalın kacıyorum ona ama guzel gıdıyo senınkıde onunkı kadar gıdıyosa guzel deneme olur
Sürekli roll de bro.. Ama hergün bişeyler katıyoz..Sıra yazılımda peşine itb gelecek ..
abı m3 ıle deneyebılıcekmısın nosmu taktınız arabaya??
Serhat Y.
08-12-2010, 22:31
anladım abı benımle deneyebılırsın bızde huseyınle denıyoruz sureklı huseyının arabası ıyı gıdıyo ama ben bıraz kalın kacıyorum ona ama guzel gıdıyo senınkıde onunkı kadar gıdıyosa guzel deneme olur
hüseyinin setup nasıldı Orçun?
niye nos olsunki atmo type r lar gecerken nosmu basıo :)
Serhat Y.
08-12-2010, 22:33
stock e46 m3lerle yürümesi lazım bencede belli hız aralıklarında hatta önde olmalı
hüseyinin setup nasıldı Orçun?
en son bır seyler yaptımı bılmıyorum conta var headers var eksoz var chip var egzantrık var bırde soktu arabasını cıddı gıdıyo bence sınıfında ıs yapar huseyının arabası conta sonrası 203 mu 206 hpmı ne cıkarmıs bence cok guzel deger.
chiefkadir
08-12-2010, 22:35
anladım abı benımle deneyebılırsın bızde huseyınle denıyoruz sureklı huseyının arabası ıyı gıdıyo ama ben bıraz kalın kacıyorum ona ama guzel gıdıyo senınkıde onunkı kadar gıdıyosa guzel deneme olurTabi deneyin bro bazen anlatıyo hüseyin baya iyi gidiyomuşsunuz Hüseyin Rs lerin en hızlısı:hahaha:
Senle gelince deneriz bro uzaktan aşık atmak sonuca varmaz hayatta sevmem ayama çağırmayı kafaya koyduğum zaman gider denerim önce istanbula gidecem BoraRs misafir edecek bizi sözüm var ona:)
chiefkadir
08-12-2010, 22:36
en son bır seyler yaptımı bılmıyorum conta var headers var eksoz var chip var egzantrık var bırde soktu arabasını cıddı gıdıyo bence sınıfında ıs yapar huseyının arabası conta sonrası 203 mu 206 hpmı ne cıkarmıs bence cok guzel deger.Onun hesaplanan gücü 198 hp bizimki 210hp.. + yazılım gelecek + zır sökük+ basık+ ben sürecem :hahaha:
niye nos olsunki atmo type r lar gecerken nosmu basıo :)
atmosferık typerın onu acık nasıl bır atmosferık typerdan basedıyoruz ? bırde hangı clio rs ten bahsedıyoruz ? kprolu typer dersen kprolu typerların genelı 240 hp cıkarıyo m3 gecebılıyo belırlı bır surate kadar ama ben 240 hp clio rs hıc gormedım o yuzden nosmu var dedım
kadir abi ist.da stp ile denicenmi ?
chiefkadir
08-12-2010, 22:40
Yaw konu piç oldu :)
Kusura bakmasın millet ben gidecem herkesle denerim farkmaz :)
Gc8,bs typer,golf e ayıp oluyo bu şekilde :)
atmosferık typerın onu acık nasıl bır atmosferık typerdan basedıyoruz ? bırde hangı clio rs ten bahsedıyoruz ? kprolu typer dersen kprolu typerların genelı 240 hp cıkarıyo m3 gecebılıyo belırlı bır surate kadar ama ben 240 hp clio rs hıc gormedım o yuzden nosmu var dedım
bence clıonun type r gecebilmesi icin 240 olmasına gerek yok 210 bana gore yeticek ama sonucları bekliyoruz :)
Onun hesaplanan gücü 198 hp bizimki 210hp.. + yazılım gelecek + zır sökük+ basık+ ben sürecem :hahaha:
abı bana fark etmez nerde ıstersen denerız sorun yok ben yanııma 1 kısıde alırım teke tekde denerız sıkıntı yok. sadece ayarlar tam olsun sorun sıkıntı olmasın benım ıcın kafi.
bence clıonun type r gecebilmesi icin 240 olmasına gerek yok 210 bana gore yeticek ama sonucları bekliyoruz :)
anladım 210 hp clio rs ıyı gıdıyordur ama ben ıyı ayarlanmıs bır kprolu typerı gecebılecegıne sahsen ınanmıyorum.
chiefkadir
08-12-2010, 22:42
abı bana fark etmez nerde ıstersen denerız sorun yok ben yanııma 1 kısıde alırım teke tekde denerız sıkıntı yok. sadece ayarlar tam olsun sorun sıkıntı olmasın benım ıcın kafi.Peki bro desemki gel pazar günü afyona orta nokta gelirmisin:hahaha:
220 ye kadar sıkacaz burun çıkar benzin paran benden :D
Bs ye cıdden maşallah Serhat abi cok uğraştın emeğıne sağlık dahada ıyı olur ınsallah ;)
O gun gece işten cıktım efendı efendı gıdıyorum yanımdan ılk GKS sonra BS sonra JAP geçtı ıcım gıttı zzaten :)
şimdi kımler ne zman hazır oluyor kaçırdım muhabbetı bende yetişirim inşallah :)
Peki bro desemki gel pazar günü afyona orta nokta gelirmisin:hahaha:
220 ye kadar sıkacaz burun çıkar benzin paran benden :D
abı benım arabanın ayarı ızmır ayarı manısa ıl sınırından sonra yurumuyo ole bır ozellıgı var ole ayarllatık :D ayagıma cagırmak degıl yanlıs anlama ızmıre geldıgınde denerız benden yası buyuk olanlara burun dıl kol bacak cıkarmam abı :)
Serhat Y.
08-12-2010, 22:51
anladım 210 hp clio rs ıyı gıdıyordur ama ben ıyı ayarlanmıs bır kprolu typerı gecebılecegıne sahsen ınanmıyorum.
orçun rs ağırlığına güveniyor bg/ton hesabı yaparsak kadirin aracı bizden iyi, chef senin aracı net 900kg.dan hesapladım doğrumudur?
Serhat Y.
08-12-2010, 22:52
Bs ye cıdden maşallah Serhat abi cok uğraştın emeğıne sağlık dahada ıyı olur ınsallah ;)
O gun gece işten cıktım efendı efendı gıdıyorum yanımdan ılk GKS sonra BS sonra JAP geçtı ıcım gıttı zzaten :)
şimdi kımler ne zman hazır oluyor kaçırdım muhabbetı bende yetişirim inşallah :)
eyvallah mehmet, kimin hazır olduğu valla belli değil piyasa karışık buaralar havalar soğumaya başladıkça motorlar ısınıyor:D
chiefkadir
08-12-2010, 22:53
Yok Serhat ölçmedim ama 1000kg tahminim c.tesi sparcoyu takıp ölçecem videolu yapacam ..İlerde 900kg araba demesinler :D
Orçun biliiyom araban afyonda kösülür o yüzden çağırıyom :D
Neyse dedimya gelecem inşallah en çok akhisarda o rakımda süreyi görmek istiyorum gelmişkende roll yapmadan dönülürmü :)
orçun rs ağırlığına güveniyor bg/ton hesabı yaparsak kadirin aracı bizden iyi, chef senin aracı net 900kg.dan hesapladım doğrumudur?
dogrudur bg ton hesabında daha ıyıdır lafım yok ben kprolu typer gecen rs gormedım daha tr de goren duyan bılen varsa burdan paylasırsa sevınırım.
Yok Serhat ölçmedim ama 1000kg tahminim c.tesi sparcoyu takıp ölçecem videolu yapacam ..İlerde 900kg araba demesinler :D
Orçun biliiyom araban afyonda kösülür o yüzden çağırıyom :D
Neyse dedimya gelecem inşallah en çok akhisarda o rakımda süreyi görmek istiyorum gelmişkende roll yapmadan dönülürmü :)
abı bu arabaların zaten std 1000 kg degılmı tam?
Alicanrs
08-12-2010, 22:56
1035 ruhsatta yazan =) görmedik ama olucak inş kadir abi yüzümüzü kara çıkarma :D:D 900 kg yede indirirsen off diyorum korkun =)
draglara yetıstır arabanıda rolling yapalım senınle.
chiefkadir
08-12-2010, 22:57
1060kg bro..
Bende 50-60 kilo almışımdır herhalde ..