Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yagmurdan kacarken doluya tutulmak buna denir!

Time-R
07-12-2010, 14:40
Arkadaslar dun birkacinizin bildigi gibi FULL akaryakitin yeni istasyon acilisi vardi dolapderede ve ben bunu gunduzden kacirmistim, ise geldim ve isteyken haberi forumdan bir arkadas konu acarak haber verdi ve bende gece is cikisi bu durumdan faydalanmak istedim.

Gittigimde upuzun bi kuyruk vardi, sonra gittim sordumki o kuyruk lpg kuyruguymus, oh dedim 12 olmadan depoyu doldurup bende faydalanicam..

Neyseki cektim arabayi benzinlige dogru, baktim polis var, benzinliktede mi karisicak dedim, girdim benzinlige, buda arkama takilmis gelmis pompaya kadar.

Pompaya verir vermez ver evraklarini dedi, dedim acaba kacsam mi versem mi.. Benzinlikte ana baba gunu nereye kaciyorsun dedim verdim evraklari. Problem ne diye sordum, arkadaki yanan lamba ne diye sordu, sonrada cevap verdirmeden yakitini al goruselim dedi. Dedim sis lambasi, hyundai getz'lerde honda es kasalardada var dedim, halbuki arkadaki f1 takip ozentisi bir lambaydi.

Neyseki doldurdum depoyu, aldim yakitimi, 123.66 TL odedim depoyu doldurmaya, 43,5 Litre aldim sanirim. Litresi 2.82 idi.

Cik benzinlikten gel dedi, keske cikmasaydim, benzinlik onun sorumlulugunda degilki, park edip gitseydim benzinlige. Dedim bosver git sunun yanina kotuyle kotu olma, gittim bagaji ac dedi direk, jbl 1000'ligi gorunce git muzigi ac ses ver dedi, bende gittim iceri, ufak ve hizli bi ayarla subwooferi iptal edip ses verdim, 1 ciftte mit oldugu icin ondan yirttim, fakat nasilsa koskocaman soba borusu egzozuma dikkat etmek istemedi, eminimki baglardi.

Herseyi gectik, sok o arkadaki lambayi dedi, lambayi kirdim attim sinirden, icerideki beyinide getir dedi, gittim onuda soktum getirdim, simdi git bide kablolari sok gel dedi, dedim kablolari nasil sokiyim ben elektrikci degilimki, sonra bir tehdit daha geldi, sokmezsen arabayi baglarim!

Tamam dedim gittim kablolarida kendi ugrasimla soktum, evraklari kontrol etti, dedim herhalde gondericek. Gitti iceriden ceza makbuz balyasini cikardi yanima geldi. Dedim ne yapiyorsun? Cezani kesip gondericem dedi.

Niye ceza kesiyorsun diye sordugumda, EKSIKLIK GIDERILDI diye ceza kesecegim dedi. Sacmaliga bakar misiniz, hem beni o kadar ugrastirdi, zahmet ettirdi, ustunede ceza kesicek, dedim yapma kesme etme aramizda halledelim, dedi ne aramizda halledicez sacmalama nereden duyuyorsunuz boyle sacma fikirleri.

Bela gelince geliyor iste, yaziklar olsun dedim :ofk: kesiyordu cezayi, dedi plaka neden tam okunmuyor, dedim niye okunmasin, ustundeki plakaligi git kirda gel dedi, plakayi ben dahil buradaki herkes okur, fatsa zonguldak giresun dedim. Kafasini salladi, suraya bi imza at dedi, mecbur attim, sonrada gonderdi.

Bindim arabaya, marsa basicam, onume bi tane ne oldugu belirsiz taksici park etti, kilitlendim orada, ikisine birden bi ton kufur yagdirdim taksininde ustune yurudum cekti arabasini sonra bi depar, tam gaz yola devam.

Sizinle paylasmak istedim, yagmurdan kacarken doluya tutulmak cidden buna denir, edecegim 60 TL kar, fakat 62 TL ceza yedik, haznedara don yol parasi vs. derken 15 TL'de yakit desek, siz dusunun iste, halbuki her zman aldigim yerden alsaydim yakitimi boyle olmayacakti.

XoR
07-12-2010, 14:48
Her işte vardır bir hayır boşver. Hesap kitap yapıp daha fazla sinirini bozma.

Egsoza kafayı takıp aracını bağlayabilirdide o yüzden hep kötüsünü düşünürüm iyi olana sevinirim

by serçe
07-12-2010, 14:49
geçmiş olsun kardeşim işte şerefsizlerle uğraşmak buna denir ...............

Low-Rider
07-12-2010, 14:50
çıkıcağı varmış paranın boşver

birde uyarı yaziyim: polisler şerefsiz şöyle böyle yazmayın..

özgür67
07-12-2010, 14:54
Cumartesi günü çapada yanımdan geçtin.Egzos cidden dikkat çekecek cinsten:)Yinede sağlık olsun de herşeyde vardır bi hayır.

SekoLive
07-12-2010, 14:59
olacağı varmıs bu durumlarda allah daha beterinden korusun demek lazım takma kafana

ben hayatımda yol karıstırmıs adam değilim bikere a.zadeden üsküdara inecekken beylerbeyi tabelasına girdim nasıl oldu onuda anlamadım dönecekdim dönmedim beylerbeyinden üsküdara giderken köprü ayağında polis çevirdi camlardan ceza yazdı üstüne bide arabayı trafikden men etmişti :) hiç yolum olmayan biyerden geçtim başıma bunlar geldi , sinirini anlayabiliyorm ama olacak olıyo time-r sıkma canını...

vtecburhan
07-12-2010, 15:03
GECMİŞ OLSUN KARDESIM

valla yazını okuduktan sonra karar verdım sende gercekten ıyı sabır varmış
amcamın takometresınden ehliyet cıkmadı polıs ınat ettı verdıye amcamda polısın kafasında takometreyı kırıp eline vermişti ehliyeti :D:D:D:D

By_HaNNibaLL
07-12-2010, 15:06
Geçmiş olsun araci bağlayabilirdi herşeyde vardir bi hayir

OnurD.
07-12-2010, 15:14
Geçmiş olsun.

Bencede trafik polislerine laf etmeyelim. Yani en azından genelleme yapmayalım. Aralarında cidden sorunlu olanlar çıkabiliyor. Bazende; amir, müdür vs. Görüp anons edebiliyor ekibe, şu araca bakın diye. öyle olduğu zamanda yapacak hiç bir şeyleri olmuyor. Her işin bir zorluğu vardır. her insanında ters ve kıl anı. Sen adamı 5dakika görürsün gıcık, kıl vs. Dersin. Ama adam bütün gün boyunca en iyisi biz gibi olan şöförlerle uğraşıyor. Bende otto varken istanbuldan tekirdağa geçerken F.S.M köprüsü üzerinde çevrildim daha ne diyim. Adamda haklı, kedi bile girer burdan içeri dedi :D

Bence çok takma kafana çıkacağı varmış paranın. ve egzozdan aracı bağlamadığına dua etmek lazım.

kickbuttowski
07-12-2010, 15:16
gecmis olsun. sahiden bazi polisler cok o..... bazilarida cok anlayisli karsinda insan oldugunu anliyorsun bir keresinde cevirmeye girdigimde ehliyetim olmadigi halde birakmisti sagolsun.

arac baglaninca ne kadar ceza odeniyor toplamda?

ocean0636
07-12-2010, 15:18
Geçmiş olsun, yapacak bişey yok polis bizi görünce si..meden bırakmıyor.....

alperkirman
07-12-2010, 15:18
gecmis olsun. sahiden bazi polisler cok o..... bazilarida cok anlayisli karsinda insan oldugunu anliyorsun bir keresinde cevirmeye girdigimde ehliyetim olmadigi halde birakmisti sagolsun.

kardeş seni çevirmeye alan polis değil melekmiş:D

OnurD.
07-12-2010, 15:24
Şimdi ehliyetsiz adamı gönderen polis, iyi polis mi oluyor?

Time-R
07-12-2010, 15:26
Her işte vardır bir hayır boşver. Hesap kitap yapıp daha fazla sinirini bozma.

Egsoza kafayı takıp aracını bağlayabilirdide o yüzden hep kötüsünü düşünürüm iyi olana sevinirim

Sagolasin xor, tesekkurler, aynen hayirlisi buymus, araba calistigi halde egzoza nasil birsey demedi, beni yolladi hayret ettim. Felsefeni cok takdir ettim.

geçmiş olsun kardeşim işte şerefsizlerle uğraşmak buna denir ...............

Sagolasin serce tesekkur ederim.

Cumartesi günü çapada yanımdan geçtin.Egzos cidden dikkat çekecek cinsten:)Yinede sağlık olsun de herşeyde vardır bi hayır.

Abi sende ne arac vardi? Durdursaydin iki laflasaydin dicemde, ise yetismeye calisiyodum gec kalmistim, bundan sonra cumartesileri sahil yolunu kullanmak yerine capayi tercih ediyorum, sahil yolu kilit. :)

olacağı varmıs bu durumlarda allah daha beterinden korusun demek lazım takma kafana

ben hayatımda yol karıstırmıs adam değilim bikere a.zadeden üsküdara inecekken beylerbeyi tabelasına girdim nasıl oldu onuda anlamadım dönecekdim dönmedim beylerbeyinden üsküdara giderken köprü ayağında polis çevirdi camlardan ceza yazdı üstüne bide arabayı trafikden men etmişti :) hiç yolum olmayan biyerden geçtim başıma bunlar geldi , sinirini anlayabiliyorm ama olacak olıyo time-r sıkma canını...

Sagolasin Serkan tesekkur ederim, aynen olacagi varmis, hayirlisi boyleymis. Isin kotu tarafi bende birde cezalari odemiyorum ne olacak onuda bilmiyorum.

GECMİŞ OLSUN KARDESIM

valla yazını okuduktan sonra karar verdım sende gercekten ıyı sabır varmış
amcamın takometresınden ehliyet cıkmadı polıs ınat ettı verdıye amcamda polısın kafasında takometreyı kırıp eline vermişti ehliyeti :D:D:D:D

Sagolasin burhan, neler yapasim geldide, altimda cok hizli bi araba olmasi lazimdi, turbo civic si olabilseydi...

Geçmiş olsun araci bağlayabilirdi herşeyde vardir bi hayir

sagol

Geçmiş olsun.

Bencede trafik polislerine laf etmeyelim. Yani en azından genelleme yapmayalım. Aralarında cidden sorunlu olanlar çıkabiliyor. Bazende; amir, müdür vs. Görüp anons edebiliyor ekibe, şu araca bakın diye. öyle olduğu zamanda yapacak hiç bir şeyleri olmuyor. Her işin bir zorluğu vardır. her insanında ters ve kıl anı. Sen adamı 5dakika görürsün gıcık, kıl vs. Dersin. Ama adam bütün gün boyunca en iyisi biz gibi olan şöförlerle uğraşıyor. Bende otto varken istanbuldan tekirdağa geçerken F.S.M köprüsü üzerinde çevrildim daha ne diyim. Adamda haklı, kedi bile girer burdan içeri dedi :D

Bence çok takma kafana çıkacağı varmış paranın. ve egzozdan aracı bağlamadığına dua etmek lazım.

Tesekkur ederim, aynen olacagi varmis, hayirlisi boyleymis. Sizinde basiniza gelmesin ama gelince zaten anlarsiniz ofkemi.

kickbuttowski
07-12-2010, 15:27
Şimdi ehliyetsiz adamı gönderen polis, iyi polis mi oluyor?

tartisma yaratmaya gerek yok iyi polis demedim sadece anlayis gosteren dedim:)

Günkut
07-12-2010, 15:27
:D:D:D:D samet gülsemmi aglsammı bilemedim vallahi ben alıstım artık ondan gülüyorum :D yanlıs anlama

özgür67
07-12-2010, 15:28
yol kenarında bekleme yapıyordum.Sese irkildim:D:D

Time-R
07-12-2010, 15:28
çıkıcağı varmış paranın boşver

birde uyarı yaziyim: polisler şerefsiz şöyle böyle yazmayın..

Duzeltme yapildi, neyse icimden saydirdim yeterince zaten, benide anlayan, kendi basina gelen bilir. Park lambalarindan bile ceza kesince, yine iyi denmeli degil mi...

Quantum
07-12-2010, 15:34
Bir uyarı yapılabilirdi diye düşünüyorum.. geçmiş olsun

bora1311
07-12-2010, 15:35
gecmis olsun, o paranın senden cıkacagı varmıs...

Time-R
07-12-2010, 15:39
:D:D:D:D samet gülsemmi aglsammı bilemedim vallahi ben alıstım artık ondan gülüyorum :D yanlıs anlama

Ya gunkut sana suan tankut diyesim geldi :D senyuva ailesini izliyor musun sen? :hahaha:

Yok abicim yanlis anlamam olur mu, sadece olay cok ilginc, gitmedende dusundum, icimden bi ses gitme bisi olabilir dedi ama gittim yinede, promasyon kacirmak hos olmazdi ...

yol kenarında bekleme yapıyordum.Sese irkildim:D:D

Ozgur acelem vardi cidden, patronda firca yemek meselesi kusura bakma rahatsiz ettiysem tekrar :icon_tup:

Bir uyarı yapılabilirdi diye düşünüyorum.. geçmiş olsun

abi zaten uyari yapti bende soktum eline verdim f1 takip lambasini, kalkip ne gerek vardi EKSIKLIK GIDERILDI diye ceza kesmesine ona anlam veremiyorum ama hayirlisi boyleymis daha onceki postlarimda belirttigim gibi

gecmis olsun, o paranın senden cıkacagı varmıs...

haklisin.

fatiii
07-12-2010, 15:40
o kadar parcayı ben olsam sokmezdim parka cekse sanki kac para farkediyo ona minnet edecegime 100 lira fazla verirdim anahtarıda elıne verir nabıosan yap deyip ceker giderdim..

qatrio
07-12-2010, 15:41
Ya kimse kusura bakmasın ama istisna dışında polislerimiz karaktersiz,pislik insanlar benim cebimden yok canımla verdiğim vergi ile bana krallık yapıyo gecen gün bisikletle ataköyde geziyorum karşıdan karşıya gecerken bi polis bana ekip otundan bir küfür etti yok ya şaka yapıyo herhalde dedim yani gittim yanına dedim abisi nediyosun gel gel dedi kimlik dedi verdik sen gelsene benle 2dk dedi baktım bunlar 2 kişi beni itmeye çalıştı dedim sen napıyosun bi abimi aradım saolsun hatrı geçer köpek gibi özürdilediler ben anlamıyorum kardeşim yani sen kimsin nesin işin bumu allah belanızı versin dedim öyle aval aval yere bakıyolar boş adamlar boşşş ;)

özgür67
07-12-2010, 15:47
yanlış anladın beni galiba.Egzosumu farketmedikleri için şaşırdım dediğin için sana hakverdim bu konuda sesi duyan biri olarak:icon_tup:

Günkut
07-12-2010, 15:47
[QUOTE=Time-R;1881216]Ya gunkut sana suan tankut diyesim geldi :D senyuva ailesini izliyor musun sen? :hahaha:

Yok abicim yanlis anlamam olur mu, sadece olay cok ilginc, gitmedende dusundum, icimden bi ses gitme bisi olabilir dedi ama gittim yinede, promasyon kacirmak hos olmazdi ...

[\QUOTE]

olsun aldınmı ucuz benzını :D

senin yine iyi f1 light a yazdı ben burda 2 kere ceza yedım 100 yasına geleyim yine unutmam birisi sticker varmıs diye digeride arabam neden alcakmıs diye (93 corollaydı araba)
yani f1 light normal dikkat cekio kendilerinin sahip olamıcagı araclar özenip yaslıolar cezayı :D

serqan23
07-12-2010, 15:48
Duzeltme yapildi, neyse icimden saydirdim yeterince zaten, benide anlayan, kendi basina gelen bilir. Park lambalarindan bile ceza kesince, yine iyi denmeli degil mi...

gecmıs olsun, saglık olsun ne diyelim allah beterınden saklasın ama senı en iyi anlayan kişi bence by serce ;) onun basına gelenler senın basına gelenlerden kat be kat daha kötü şükret bence ;)

V.İ.P
07-12-2010, 15:50
adi şerefsiz bunlar baska bırsey ddegıl

Quantum
07-12-2010, 15:51
abi zaten uyari yapti bende soktum eline verdim f1 takip lambasini, kalkip ne gerek vardi EKSIKLIK GIDERILDI diye ceza kesmesine ona anlam veremiyorum ama hayirlisi boyleymis daha onceki postlarimda belirttigim gibi

Yo yo sadece uyarısını yapabilirdi demek istedim. Madem ceza yazacak neden söktürüyorsun, madem söktürüyorsun neden ceza yazıyorsun..

Hem cam filmini çizerler hem de ceza yazarlar onun gibi bişey bu. Şu ceza maddesine göre cezayı kestim diye ceza maddesini yazabilir ama makbuza "Eksiklik giderildi" diye not düşmek işgüzarlıktan başka bişey değil..

Sadece kendi üzerine düşen görevi yapsalar, kasaba şerifi gibi davranmasalar bu kadar küfür kıyamet olmayacak..

Dragger
07-12-2010, 15:53
Bence ucuz yırtmıssın, egsozdan dolayı baglasa yürüyerek evine gidecektin.

Bugun de otoparktan cık, muayeneye git dünya kadar paran daha gidecekti.

yaniss
07-12-2010, 15:54
orda polısler sureklı duruyor hergun okula gıderken sol serıtten kacmya bıktım artık tam da okul polıslerın karsıısnda zten :) mecbur her sabh yavas yavs soldan ılerlıyoruz :)

serqan23
07-12-2010, 15:58
orda polısler sureklı duruyor hergun okula gıderken sol serıtten kacmya bıktım artık tam da okul polıslerın karsıısnda zten :) mecbur her sabh yavas yavs soldan ılerlıyoruz :)

seninde işin zormus yaw hergün öle g.t korkusuylada gidilmezki :icon_tup:

B.Battal
07-12-2010, 16:02
Geçmiş olsun Samet. Yorum yapmak istemiyorum konu hakkında. Allahtan egzoz'a takamamış
kesin bağlardı.

yaniss
07-12-2010, 16:03
seninde işin zormus yaw hergün öle g.t korkusuylada gidilmezki :icon_tup:

allhtan dolapdereden cıkan sahınlerle kartalalrla ugrasıyorlar sabah ne yapıp edıyorlar dıye onları bır kontrol edıyorlar :)

serqan23
07-12-2010, 16:12
allhtan dolapdereden cıkan sahınlerle kartalalrla ugrasıyorlar sabah ne yapıp edıyorlar dıye onları bır kontrol edıyorlar :)

bigün biter o kartalların sahinlerin furyaları. sana cevırmesınler gözlerini :)

al önlemını sende basın agırmasın senınde ;)

ben bu yıl sonuna kadar bir tane daha ceza yersem ehliyet gidiyooo saolsun bı polıs memuru uyardı beraber baktık hatta =) arabam full esnaf işine cevirdim ne film war ne başka bişey... Ocak gelsin bi kopartıcam iplerini arabanın =))

despe
07-12-2010, 16:13
polisin iyiside var kötüsüde :) kimisi sadece uyarır, kimisi prosedürü uygular, kimiside kafasından kural uydurur . çoğu zamanda o günki psikolojisine bağlıdır aldığı karar :)

geçmiş olsun.

bana birkeresinde sivil polis aracında komser denk gelmişti :D

lambalarda yanımdaymış farketmedim, rutin cuma toplantısına giderken güzelce sıka sıka kalktım yanından lambalarda, bidahaki lambada kırmızya denk geldim yine oda arkama gelmiş ben yine sıka sıka kalktım bastım. sonra arkamdan bi sellektör geldi, pek sallamadım heralde dedim kulaklarımı çınlatıyor. yan yola girdim oda girdi arkamdan yine sellektör falan dedim çekeyim sağa yol vereyim geçsin, yavaşladım yanımda durdu baktı komser :D

kurduğu cümle aynen şu
- genç egzozunun sesi fazla çıkıyor, gece sokak arasında insanları rahatsız edersin şikayet ederler, o yüzden fazla basma dikkat et :D

-ben aynen dumur şekilde esnaf spec arkasından devam :D

uerbas
07-12-2010, 16:37
geçmiş olsun bağlanmaktan kurtarmışsın işin o yönünüde düşünmek lazım despe nin dediği gibi kafasından kural uydurandan korkarım işte :)

Si-White
07-12-2010, 16:38
Samet geçmiş olsun.Söylendiği gibi eksoz farkedilseydi daha çok uğraştırılardı.Şükretmek lazım.

VTec_king
07-12-2010, 16:42
otoparkda arkadaşlarla muhabbet ederken arabamın bağlandığını bilirim
hemde paralı otoparkda..
caddede 30 la en sağdan giderken bağlandığımı bilirim..
caddede trafiğin azına sıçıp s virajında viraj yapıp yunusun önünden yanyan geçip
sadece park cezası yediğimide bilirim
polisin herzaman huyuna gidiceksin tanıdık muhabbeti yapıcaksın güzel söz söliceksinki yırtasın..

yaniss
07-12-2010, 16:46
ARKDASALR EKSIKLIK GIDERILDI DEMEZSE ARACI BAGLAMAK ZORUNDA kalıyorlar gecen gece xenon patlamıstı bende sısler acık gıdıyordum mecburen polıs cevırdı hemde en sol serde yurudu usenmeden 3 serıtlı yolda neyse cektık arabyı dedı yanmıyor farın dedım sımdı patladı xenon bu ole kolay degıstırılmez falan nese dedı eksıklık gıderıldı yazalım cezayı yazdı yolumuza devam ettık :)

RottingChrist
07-12-2010, 16:59
samet bence iyi yırtmışsın. benim arabamı durduklarında 45 dakka çekici bekledim arabada 1 yaşındaki oğlum ve eşim ile birlikte evimin bir üst sokağında. her yerde sıkan birisi olarak daha ceza yemediğin için şanslısın bence. oem olmayan araçların egsozları zaten hep bir risk altında olduğu için mümkün olduğu kadar dikkat çekmemek lazım. beni çeviren polis önümdeydi ve sarı farları dikiz aynasından görüp bu sebeple durdurdu egsoza sardı. aynı senin f1 çakarlar gibi.

otuzdört
07-12-2010, 17:06
geçmş olsun samet abi. sıkıntı etme, Hyırlısı bdur belki :)

devil_berk22
07-12-2010, 17:06
Geçmiş olsun fazla yorum yapmak istemiyorum çünkü siteyi sadece bizler değil polisler vs. de takip ediyor ağzımızı bozupta başka türlü başımızı ağrıtmasınlar. taktımı takıyorlar yapacak hiçbirşey yok malesef başımın gözümün sadakası ver de git 45 lira olarak öde bikaç gün içinde

darkred
07-12-2010, 17:11
Samet cıkacağı varmıs o paranın cıkmıs sinirlenme bu kadar vardır bir hayır...

Polise diycek birşey yok zaten öz be öz kuzenim bile polis üniformasını giyince bir havalara girdi oda dahil olmak üzere polislerin hepsi böyle üzerindeki üniformaya ve yasalara güveniyorlar...

Boşver...

Burak İ
07-12-2010, 17:19
Bana bağlanan arıcımdaki egsozu sök demişti asla alamzsın egsoz çıkmadan otoparktan :D seninkisi güzel gene iki kalbol çıkar at . Kaynak bulmam lazımdı birde arab aaltına girmem gerkti :D pazar günü :D ama bir şekilde ikna edip çıkarmıştım 1 günümü aldı .

dirk
07-12-2010, 18:05
2 bira içtik yaptığınız muameleye bakın yaa =) Trafik polisi olcam sonra proje yapacam.

RsErdi
07-12-2010, 18:19
geçmiş olsn çok sinir bozucu bir durum :S

Drft
07-12-2010, 18:25
geçmiş olsun yapıcak bişe yok malesef

fatihtemizer
07-12-2010, 18:43
geçmiş olsun kardeşim..boş ver sıkma canını..bu olaylar böyle sürüp gider..malesef hiç bir zaman rahat edemeyiz.gecen gece benide avcılarda rutin kontrolde yunuslar cevirdi..camı açtım mecburen çünkü komple film var arabada göremedi beni cam filmini çıkarın diye uyardı beni gönderdi...

kRo_bOy
07-12-2010, 18:47
ben olsam çıkmazdım benzinlikten dışarı trafiğe kapalı alan hiç bişey yapamaz çekicektin oraya gitcektin beklese beklese ne kadar bekler yarım saat sonra gelir alırdım

çağlarcoskun
07-12-2010, 18:57
gerçektende çok iyi sabretmişsin. hep bu yüzden dua ederim Allahım beni böyle polislerle karşılaştırma diye.. gerçekten çok sinirli biriyim sinirlenince gözüm kararır hiçbişeyi görmem. çok kötü bi huydur çok çektim bu huyum yüzünden ama yapcak bişey yok elimden gelen bişey yok :( bigün benimde karşıma böyle bişey çıkarsa benden böyle bi konu beklemeyin sadece sigara getirin yeter. içeride bulamam diye düşünüyorum =)) geçmiş olsun

aliergun
07-12-2010, 18:57
Ne diyelim Allah iyisine denk getirsin. Ehliyetli olarak 2.5 senedir araba kullanıyorum. Önceside var çok şükür hiç cezam yok. Bir çok kez ön plakanın olmamasından ve sislerin açık olmasından çevrildim. Gbt kontrolü yapıp uyarıp saldılar.

İyi davranmak lazım:)

Ome_RS
07-12-2010, 19:07
geçmiş olsun acımasız olanına denk gelmişssin :S

Frid
07-12-2010, 20:02
geçmiş olsun Samet

SkY
07-12-2010, 20:07
geçmiş olsun,çok alakasız bir yerde kesilen ceza olmuş..

sinan-s
07-12-2010, 20:11
Gemiş olsun...

kadir jdm civic
07-12-2010, 20:33
sametim olur böyle seyler benım si de yedigim cazenın haddi hesabı yok canı sıkılmış senden söktügü lambayı kendı aracına takıcak polis bir iki tanıdıgın olucak arıyacaksın hallediceksın başka çaresi yok bu polislerden kurtulmanın...

yiit
07-12-2010, 20:58
en temizi bakıcaksın etraf temizse birde motorlu diilse tüyüceksin yoksa kanser olmamak elde diil

SErhat.
07-12-2010, 21:00
Her işte bir hayır vardır.Bunu da öyle düşünmek gerek..

Xenomorph
07-12-2010, 21:35
burda benzın ucuz satılıyor gıdın paralarını alın demıslerdır gecmıs olsun

Melih-Ö
07-12-2010, 22:01
geçmiş olsun samet kıllık her yerde kıllık oluyor valla...

0M42
07-12-2010, 22:34
burda benzın ucuz satılıyor gıdın paralarını alın demıslerdır gecmıs olsun

Bu çok mantıklı bence ..

redbaron
07-12-2010, 22:43
gecmis olsun gercekten cok talihsiz bir durum,polisler kime takacaklarini sasirdilar

Selcuk_RoL
07-12-2010, 22:44
geçmiş olsun

barhis
07-12-2010, 22:52
lambayı soktukten sonra bırakması lazımdı ama işte dicekk bişey bulamıorum geçmiş olsn kardeş sinir bozucu bi durum

__FrK__
07-12-2010, 22:57
geçmiş olsun kesilen ceza ya her seferinde daha fazlası olabilirdi de gitsin başının gözünün sadakası olsun napıcan

tolgakaynak
08-12-2010, 08:27
geçmiş olsun kardeşim amaç kıllık değilmi yapıcak illakiii...

Time-R
08-12-2010, 09:20
hala aklim egzozda egzoza neden laf etmedi...

cok tesekkurler arkadaslar sagolun, paylasmak istedim.

Benzin istasyonu muayene istasyonu gibi olmus

serhat_R
08-12-2010, 10:15
bana neleri geldi yaa artık isyan ettim bi kaçının üstüne yürümüştüm sinirden zar zor ayırdılar.. ilk başta efendiliğimi korurum ama baktım yok olmuyor her türlü gidere dewam nasıl olsa bağlıcaklar arabayı bari içimden geçenleri söwerim yüzüne :) ucuz yırtmışsın Time_R takma kafana dicem ama içi içini yiyiyor insanın haklısın ama bağlamamışlar arabanı onunla teselli olman lazım... salla gitsin...

Günkut
08-12-2010, 10:19
hala aklim egzozda egzoza neden laf etmedi...

cok tesekkurler arkadaslar sagolun, paylasmak istedim.

Benzin istasyonu muayene istasyonu gibi olmus

Sametim böyle duruyosun yavaslıyosun tam 1 metre kala 1 cekiyosun hatatatatata :D orası istanbul plakana ceza gelir :D

rahmi
08-12-2010, 10:34
Geçmiş olsun oluyor bazen böyle durumlar. Birkeresinde kaza mahalinden geçiyorum 3-4 araba zincirleme kaza yapmış polisin teki atladı önüme çek kenara, aldı evrakları bağlıyorum aracını bekle burda şu aracları kaldıralım bizimle otoparka gelicekesin dedi.Zar zor otoparka gitmeden halletmiştim.

OnurD.
08-12-2010, 12:25
Yer; Berlin, araç;3.28 cabrio(arkada 328 yazısı sökük) kırmızıda bekliyorum arkadaş aynımda hafif gazım yerinde arada gaza dokunuyorum hınhın. Yanımda da beyaz bi escort var tek kapı. İçinde 2 tane genç araçları yüklü bişeye benziyor. Oda gazlı hın hın yapıyo bana :) sarı yanıyor ve gazlıyoruz. 0-50 oluyo adam küt duruyo, ben tabi 100yapmadan bırakmadım. herhalde adamın araba bozuldu derken küt polizei stop yazısı. Işık ihlali ve hızdan (50lik yolmuş meğer) geçiriyor bana cezayı ve beyaz escorttakilerde geliyor. Dedim bunlarada geçirdiler ama yok. Anlam verememiştim. Sonra aradan zaman geçti ve aynı beyaz escort aynı bulvarda, ışıklarda. Adamlar, gözüne kestirdikleri pontansiyel hızkolik şöförlere gaz verip gerçek yüzlerini ortaya çıkarmakla görevli polislerlermiş meğer. Şehir efsanesi sanırdım değilmiş bizzat şahit oldum.

Samet ilk sayfada dediğimi yanlış anlama, genelleme yapmayalım dedim sadece. Yoksa hepimiz aynı dertlerden muzdaripiz. burda yine şanslıyız bazı konularda, kılına denk geldimi tabi kötü.
Mesela avrupada,imkan var, yol var en kral araba ve modifiye parçaları var ama, cezalar hepsinden berbat. 3sene kaldım almanyada sadece 8ay araba kullanabildim. O süre içersindede Yediğim ceza 1500-2000euro civarındaydı ki daha orda ben abarth egzozlu arabaya binmemiştim. Ne geldiyse başıma kaymak gibi otobanlarda ve kırmızıdaki kalkışlarımdan geldi.

Musti PoweR
08-12-2010, 12:36
geçen günde beni çevirdi tipoyla. Yakşamlar evraklar lütfen evrakları verdim herşey tamam. araba film li dedi , evet dedim. sen mi yaptırdın dedi , ben aldıgımda böyleydi desem inanmıcaksın dedim , evet ben yaptırdım dedim. niye güzel olmamış mı dedim :D söktürceksin dedi , bende aynen bunu dedim şimdi bu arabanın film li hali mi güzel filmsiz hali mi güzel diye sordum. Oda film li tabiki dedi. Tamam işte dedim :) evrakları verdi hadi hadi dedi gönderdi. Biri birini tutmuyoki be kardeşim. Allah beterinden korusun.

Sh4rk
08-12-2010, 22:42
Her işte vardır bir hayır boşver.gecmıs olsun