PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ottoman EP3 Turbo Type-R New Project Begins..

Sayfa : 1 [2]

_muhaRRem
22-07-2011, 12:28
satılmadan bı 100-280 kadran ızleseydık keske :)

kadranım maalesef yüzde 30 eksik gösteriyor dogbox dan dolayı :) kadran fantazisine bi çözüm bulmam gerek.

miniks
22-07-2011, 13:10
kadranım maalesef yüzde 30 eksik gösteriyor dogbox dan dolayı :) kadran fantazisine bi çözüm bulmam gerek.

kanka bende var istersen veririm ktuned speed converter

_muhaRRem
22-07-2011, 13:16
kanka bende var istersen veririm ktuned speed converter

dijitali çok sevmiorm , fantazi olarak analog tercihim :)

Rman
23-07-2011, 01:33
Arkadaşlar bir video paylaşımı olsa biraz konuyu geç gördüm aracın hastası oldum :D :D :D

emre.aksu
23-07-2011, 17:54
dijitali çok sevmiorm , fantazi olarak analog tercihim :)
bunlar olourmu gerci hız hala dijital ama
http://image.turbomagazine.com/f/13043468/turp_0812_13_z+mitsubishi_evo_8_mr+defi_super_spor ts_cluster.jpg
http://www.evasivemotorsports.com/Merchant2/graphics/00000001/stack_meter.jpg

volume81
23-07-2011, 18:44
ilk'i çok güzelmiş nerde bulabiliriz :) model numarası felan varmı :)

Scooby
25-07-2011, 22:33
Emek Büyük, güzel bir proje ..

::ZaFeR::
25-07-2011, 23:15
İlk model sanırsam sadece Japonya'da satılıyor diye söylenmişti bir ara forumda.

demircan
27-07-2011, 20:54
inşallah emeklerinizin karşılğını alırsınız her şey de emek var maşallah:icon_tup:

senna
28-07-2011, 12:30
buton kullanın butooooon

doush
28-07-2011, 18:34
Türkiye'de sokakta yarışıp da stack kullanan var mı ki ? Kimsenin o kadar para gömdüğünü sanmıyorum.. Ama sizin yerinizde olsam ve maddi sıkıntım yoksa, sinek gözüne dönmüş :D orta konsol yerine, hem de böyle bir kadran sorunum varken stack e hiç acımadan verirdim paramı.. Tabi kalibrasyonu falan nasıl yapılıyor bilmiyorum.. Ya da Maxi Gauge ve farklı bir kadranla hallederdim.. Böyle bir araç yapmışsınız, eksiği kalmamalı bence :)

ice
28-07-2011, 19:21
Ben GTR200'e aldim Muharrem digital gosterge.Egtsinden boostuna ivirina zivirina kadar herseyi gosteriyor.Oyle deli paralarda degil...

emre.aksu
28-07-2011, 19:27
ilk'i çok güzelmiş nerde bulabiliriz :) model numarası felan varmı :)
defi:
Super Sports Cluster (http://www.nippon-seiki.co.jp/defi/products/ssc/summary_ssc/)
sard:
SARD Stack (http://www.sardracing.com/products/SARD_Stack.htm)

defi sadece japonyada satılıyor diye biliyorum ama sard olanı amerikadan almak mümkün.
buda defi videosu
http://www.youtube.com/watch?v=qwpA-kB-d5M&feature=related

volume81
28-07-2011, 22:18
fiyatları aşırı derecede yüksekmiş :) gerek yok ozaman :)

JDMazda_GTR
28-07-2011, 22:50
analog degıl de dıjıtal tercıh etmıs olsan BROS (http://www.brosms.com/products/laptor.php) bunu tavsıye ederım fıyatı ne kdr bılmıorum buy ıt now a tıklıyorum ama bırsey cıkmıo.paket ıcerısınde her turlu sensor vs var.bu da vıdeosu
‪BROS laptor R1(digital cluster)‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=825ResCoZQo&feature=player_embedded)

Göki,ZD
29-07-2011, 04:46
Muharrem biraz rahatsızım biraz toparlıyım kendimi, yaptırmadıysan doğum günü hediyeni vereyim, rıdvan dan al malzemeleri emme

Ben GTR200'e aldim Muharrem digital gosterge.Egtsinden boostuna ivirina zivirina kadar herseyi gosteriyor.Oyle deli paralarda degil...

Göğüsün içinde sabitleme ve sabitledikden sonra çerçeve işini nasıl hallettiniz Cüney abi ? Orjinalde bi parçası varmı yoksa çerçeve custom mı yapılıyor fiberden ?

senna
29-07-2011, 07:50
sard stackin yuvasını vs üretiyor boş şekilde belirli otomobillere sadece yuva almak mümkün ek4 civic impreza evo vs vs

http://www.rhdjapan.com/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/24963/Image/Normal/Image1.jpg

stack ingiliz firma göstergeyi alabilirsiniz direk yalnız harnessı olmadan çalışmıyor diye biliyorum defi japonya içine üretildi ama şu an üretimi varmı halen bilmiyorum bildiğim kadarıyla bitti sanırım 2000 dolar civarıydı satılırken stackin çeşitli opsiyonları vs var oda o fiyatlara yakınlaşabiliyor opsiyonlarıyla beraber alırsanız

@ice aimmi aldınız acaba?

Jehuty
29-07-2011, 08:07
241500 Yen = 5264 TL

Schumi
29-07-2011, 18:52
Stack çok çirkin bence. Görsel olarak hiç iyi bulmuyorum.

_muhaRRem
29-07-2011, 20:03
kadranların hepsi çk iyi :)

doush
29-07-2011, 20:16
Stack çok çirkin bence. Görsel olarak hiç iyi bulmuyorum.

Form follows function diyorum ve yine de çok güzel bence..

ice
29-07-2011, 20:26
Muharrem biraz rahatsızım biraz toparlıyım kendimi, yaptırmadıysan doğum günü hediyeni vereyim, rıdvan dan al malzemeleri emme

Göğüsün içinde sabitleme ve sabitledikden sonra çerçeve işini nasıl hallettiniz Cüney abi ? Orjinalde bi parçası varmı yoksa çerçeve custom mı yapılıyor fiberden ?

Pleksi kestirdim reklamci arkadasimdan cuk oldu.Birde karbon kaplatacagim etrafını orjinal gibi olacak :)

ice
29-07-2011, 20:29
sard stackin yuvasını vs üretiyor boş şekilde belirli otomobillere sadece yuva almak mümkün ek4 civic impreza evo vs vs

http://www.rhdjapan.com/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/24963/Image/Normal/Image1.jpg

stack ingiliz firma göstergeyi alabilirsiniz direk yalnız harnessı olmadan çalışmıyor diye biliyorum defi japonya içine üretildi ama şu an üretimi varmı halen bilmiyorum bildiğim kadarıyla bitti sanırım 2000 dolar civarıydı satılırken stackin çeşitli opsiyonları vs var oda o fiyatlara yakınlaşabiliyor opsiyonlarıyla beraber alırsanız

@ice aimmi aldınız acaba?

Evet aim aldım! Yalan olmasın motec M800'e bağlamak için harnes vs 1000 tl bir rakama maloldu...

Schumi
29-07-2011, 20:50
AIM iyi seçim güle güle kullanın.

_muhaRRem
29-07-2011, 20:53

kanka yapmadık ama nxt attık .. nasip olursa yapalım :)

_muhaRRem
11-08-2011, 17:39
sağda solda gereksiz muhabbet dönüyor canım sıkıldı buraya herşeyi yazıyorum.

Aracım geçenlerde ayara çıktığımızda gergiden zincir kopardı .

herhangi bir motor kıırlma v.s olmamıştır. egzantrk yay şapka v.s sorunsuzdur. silindir kapağı sökülücek gerekli kontroller yapılıp tekrar takılıcak,takarkende ıvtec kasnağı ve diğer oem kasnak takılacaktır. 1günlük bile işi yoktur,PEAK garage yoğunluğu olduğundan beklemedeyim doğrusu budur .

Bu yazdığımın haricinde ne söyleniyorsa yalandır.Söyleyende varsa diğer tarafta iki elim yakasındadır.,

OTTOMAN çıktığında sorunsuz sıkıntısız ayarı bitirdiğimdede bütün konuşanlara cevabını vericem,arkamdan önümden konuşan herkesle denicem.

SekoLive
11-08-2011, 17:42
muharrem bi konuda Ottomanı sattım yazmıstın satış iptalmi oldu yoksa makarasına mı yazmıstın.

KMR2-GT
11-08-2011, 17:42
geçmiş olsun.iyi kurtarmışsınız bişi olmamış.zincir oem miydi.başka çaresi yok mu bu işin

miniks
11-08-2011, 17:44
Kırılsa ne olur ki muharrem ?

oda 1 haftada toplanır

sen etraftan duyduklarını boş geç eksiklerini al yarışa yetiştir Allahın izni ile

_muhaRRem
11-08-2011, 17:46
muharrem bi konuda Ottomanı sattım yazmıstın satış iptalmi oldu yoksa makarasına mı yazmıstın.

Allah nasip etmedi satış olmadı.Millet sağda solda konuşuyordu OTTOMAN yaptılar yürümedi öyle oldu böyle oldu , ama benim satışımın özel bi sebebi vardı araba ile alakalı birşey yoktu. Nasip kısmet OTTOMAN bende

Göki,ZD
11-08-2011, 17:51
çok takıyosun kanka, araba senin para senin zevk senin kimene ? gözü olanın gözü çıksın.. aradımı ? :D

_muhaRRem
11-08-2011, 17:53
Kırılsa ne olur ki muharrem ?

oda 1 haftada toplanır

sen etraftan duyduklarını boş geç eksiklerini al yarışa yetiştir Allahın izni ile

Ya umrumda değilde abi.Bu kadar emek veriyoruz yapıyoruz, limit arabalar yapıyoruz elbet mekanik sorunlar olabilir bu çok normal. Dışardan halay kolaydır kimse bilmez bizi anlıyamaz.Bizi bizim gibi insanlar anlıyor. Ama yapamıyorsun, para kaybetmekten ölüm gibi korkuyorsun biz birşeyler yapıyoruz, saygı duyun yaa, subap ayarı kaçsa oo motor kırıldı diye dedikodu çıkarıyorlar, Nefret ettim böyle insanlardan. Ya ben belki zevkime yaptım sanki herkesle denemek zorundamıyım. Denersin araban kısık araba gitmez olur , denersin fazla basınç basıyor derler.Çıkarmazsın arabanı yürümüyo derler. derler derler derler. o diyenlere çok saygı selam :)

_muhaRRem
11-08-2011, 17:54
geçmiş olsun.iyi kurtarmışsınız bişi olmamış.zincir oem miydi.başka çaresi yok mu bu işin

toda zincir alıcaz şimdi.

stlegal
11-08-2011, 18:15
kafana çok takıyorsun sen muarrem bak sen keyfine hazırla arabanı

B.Aktepe
11-08-2011, 18:22
skunk2 gerginin azizliğine uğradık açıkçası, v1 ilk çıkan serilerinde problem yaşanmış v2 çıkarmışlar. biz ilk çıkan seriden aldığımız için bu noktayı atladık açıkçası. gergi probleminden dolayı, zinciri boşaltıyor. zincir yerinden çıkıyor. üst kapak komple sökülüp kontrolleri yapılıcak, supaplarına guide lara bakılıcak.

zincir toda
gergi hr alıcaz
egzantrikler skunk2 şimdilik kalıcak belki değiştirebiliriz. (2004-2005 yıllarında b serilerinde egzantrik kırılma problemi çok yaşanıyordu bunun önüne geçildi fakat kuşkularım var skunk2 den açıkçası artık)
emme kasnağını junk2(skunk2) almıştık onada güvenim kalmadı vtc kasnağını geri takıcaz.
Hakkımızda hayırlısı.

tunA
11-08-2011, 18:57
Ya umrumda değilde abi.Bu kadar emek veriyoruz yapıyoruz, limit arabalar yapıyoruz elbet mekanik sorunlar olabilir bu çok normal. Dışardan halay kolaydır kimse bilmez bizi anlıyamaz.Bizi bizim gibi insanlar anlıyor. Ama yapamıyorsun, para kaybetmekten ölüm gibi korkuyorsun biz birşeyler yapıyoruz, saygı duyun yaa, subap ayarı kaçsa oo motor kırıldı diye dedikodu çıkarıyorlar, Nefret ettim böyle insanlardan. Ya ben belki zevkime yaptım sanki herkesle denemek zorundamıyım. Denersin araban kısık araba gitmez olur , denersin fazla basınç basıyor derler.Çıkarmazsın arabanı yürümüyo derler. derler derler derler. o diyenlere çok saygı selam :)

Muarrem senle sima olark belki bi kac sefer karsilasmisizdir ama forum ortaminda konusmuslugumuz var.sen en dogrusunu yapiyosun alemin cacigi cikmis seni bilen biliyo herkezin harci drgil bu kadar ciddi bi projeyi yapsinlar sen yaptin halada yapmaya devsm ediyosun ne mutlu sana bos adamlarin konysduklarini kale almazzin sanada o yakisir nacizane fikrim kardesim..

Bu arada masallah gozu olanin gozu ciksin emi bizim insanimiz masallah demeyi bilmiyo..

shero
11-08-2011, 19:48
ağzı olan konusuyo kardes bırak sağda solda havlasınlar bence kafana takma bu kadar yapamadıkları için konusurlar duymamazlıktan gelip yola dvm ottomana masallah

melih
12-08-2011, 00:30
takılma kanka sen içini gönlünü ferah tut milletin ağzı torba değilki büzesin araba senin para senin ister kırarsın ister yakarsın ister garaj çekip akşama kdr bakarsan kimene cok takılma yani bunlara herşeyin hayırlısı

potter744
12-08-2011, 00:54

kardesım gecmıs olsun canını sıkma hersey ola bılır ınsanlık halı bu makınelerı zevk ıcın yapıyoruz alıyoruz satıyoruz topluyoruz blokda patlar catlar hersey olur ama cana gelmesın allah yerıne yenısını koysun sen kımseye bakma herkez kendı essegıne baksın senı yakalasın aynı klasmana gelsın sen sonra onu dınle

doush
12-08-2011, 02:11
Ben Vtec Killer var diye hatırlıyordum, Bilal abi yazınca gidip fotolara baktım öyle bir şey yokmuş. Benim nasıl böyle aklımda kaldı acaba :D Hiç düşündünüz mü killer? Düşünüyoruz yazdınız da mı aklımda kaldı acaba :)

Emre İlbi
12-08-2011, 02:49
abi etiket bir araca binmek, göz önünde ki bir araca binmek çok zor, bizim insanımız cahil, bizim insanımız kıskanç, sen 800hp değil 8000hp'de yapsan gene laf söz bitmez...

hayırlısıyla en kısa zamanda sorunları giderirsin inşallah abi :)

bu arada Ottoman, Yüreğir abinin eski aracımıydı? daha önceden plakalı fotoğraflarını hiç görmemiştimde, TPR onun arabanın plakasıydı diye hatırlıyorum abi, yanlışta hatırlıyor olabilirim, çokta alakasız bir soru oldu ama kusuruma bakma :confused:

Göki,ZD
12-08-2011, 02:50
doğru o araç. 06 tpr sonu neydi la :D

ibooo
12-08-2011, 02:57
06 TPR 70 erşan kuneri

doush
12-08-2011, 03:00
doğru o araç. 06 tpr sonu neydi la :D

70 :D

karakter şeysi

shero
12-08-2011, 08:44
o kadar turbo typer gördük ama birincisi jad ikincisi ottoman masallah ne kadar güzel duruyo rengi harika olmus masallah diyelim

canozcan
14-08-2011, 04:17
hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur.....

Caesar
14-08-2011, 08:49

Kankacım şimdi eğri oturalım doğru konuşalım. Birazda sen sebep oldun bu tür yaklaşımlara. Daha aracın parçaları sipariş halindeyken sen atara gidere başladın birazcık:D

En hızlı typer yapım aşamasında, Ottoman şöyle hızlı olacak isteyen herkesle denerim. Böyle ışınlancam şöyle basınç basıcam şeklinde sen heryerde konuşunca insanlarda doğal olarak otobanda bu aracı görmek istedi.

Göremeyincede "Sıkıntı var galiba o kadar lafa araç hala garajda" ikilemine düşüp şehir efsaneleri (kırıldı, gitmiyo, vs) üretmeye başladılar.

Buda işin doğrusu. İlk başından sessizce iş bitirip daha sonra pat diye arabayı çıkarsaydın piyasaya hiç böyle olmayacaktı.

Ottoman daha yapılmadan insanlara lanse edilince onlarında bir takım şeyler beklemesi çok doğal. Ben bile senden aldığım izlenimle araç çıkar çıkmaz herkesle sıkacaksın diye bekliyordum.

_muhaRRem
14-08-2011, 17:58
Kankacım şimdi eğri oturalım doğru konuşalım. Birazda sen sebep oldun bu tür yaklaşımlara. Daha aracın parçaları sipariş halindeyken sen atara gidere başladın birazcık:D

En hızlı typer yapım aşamasında, Ottoman şöyle hızlı olacak isteyen herkesle denerim. Böyle ışınlancam şöyle basınç basıcam şeklinde sen heryerde konuşunca insanlarda doğal olarak otobanda bu aracı görmek istedi.

Göremeyincede "Sıkıntı var galiba o kadar lafa araç hala garajda" ikilemine düşüp şehir efsaneleri (kırıldı, gitmiyo, vs) üretmeye başladılar.

Buda işin doğrusu. İlk başından sessizce iş bitirip daha sonra pat diye arabayı çıkarsaydın piyasaya hiç böyle olmayacaktı.

Ottoman daha yapılmadan insanlara lanse edilince onlarında bir takım şeyler beklemesi çok doğal. Ben bile senden aldığım izlenimle araç çıkar çıkmaz herkesle sıkacaksın diye bekliyordum.

herkesle denerim dedim ,sende biliyorsun çıkan aksiliklerin neler olduğunu, benim elimde olan hiçbirşey yokki Allah'ın takdiri başıma gelenler. çok hızlı olacak, ışınlanıcam, öyle gidicek böyle gidicek diye birşey ben asla hiçbir zaman yazmadım, söylemedim, sen demişsindir,etrafımdaki arkadaşlar demiştir ama ben olmayan bir çocuğa asla don biçmedim, eski gideriyle ilgili kıstaslar olabilir bu da çok doğal. bir tek. s.com ilanına yazdım tr nin en hızlı typeR ı diye o da bi gerçekti zaten , sadece ıspatlayamadım yarım kaldı, ama devamı gelicek çok yakında. haricinde ben hiçbir şekilde arabamı yüceltmedim. zaten yaptığımız iş ortada bilen adam anlıyor arabanın nası olacağını, nasıl gideceğini.

mehzent
14-08-2011, 18:27
Vallahi kanka sattim typeri yemin ediyorum huzurum yerine geldi :) gecen biliyosun bi iki yerde laf sokma cabasi olmus roccoyu satiyorum su an dedim aliyim bi typer daha yine koyayim noktayida yok abi level 1 defteri kapandi bu konuyu tekrar okuyunca herkes bi sidik yarisinda herkes her kelimesinin basina bi EN yaziyor :) vallhi ben SUS ta butun herseyi yasadim tama guzel yerinde kapadim defteri SUS un satildigi parada belli bayrak halen daha onda millet bu paraya typer satsa tabela asar bu typer adami fazla geriyor onun icin sat bro s.et level2 zamani :) kimseyede cevap verme dinle beni :)

34GUN34
15-08-2011, 01:06
sağda solda gereksiz muhabbet dönüyor canım sıkıldı buraya herşeyi yazıyorum.

Aracım geçenlerde ayara çıktığımızda gergiden zincir kopardı .

herhangi bir motor kıırlma v.s olmamıştır. egzantrk yay şapka v.s sorunsuzdur. silindir kapağı sökülücek gerekli kontroller yapılıp tekrar takılıcak,takarkende ıvtec kasnağı ve diğer oem kasnak takılacaktır. 1günlük bile işi yoktur,PEAK garage yoğunluğu olduğundan beklemedeyim doğrusu budur .

Bu yazdığımın haricinde ne söyleniyorsa yalandır.Söyleyende varsa diğer tarafta iki elim yakasındadır.,

OTTOMAN çıktığında sorunsuz sıkıntısız ayarı bitirdiğimdede bütün konuşanlara cevabını vericem,arkamdan önümden konuşan herkesle denicem.

kardeşim bu camiada nedense böyle asparagas haberler sürekli çıkıyor kim çıkarıyor neden çıkarıyor anlamış değiliz. BU söylentileri çıkaranların kıçında donu bile olmayan kişiler . hoşlarına gidiyor çamur at izi kalsın muhabbetinden.

geçenlerde adanadan CUPRAMI sattığım kardeşim abi HAKAN abi (ZD9000)CUPRA 3 SEFER motor kapağı değiştirmiş doğrumu dediler ve daha sonra istanbulda bi kaç kişidende aynı muhabbeti duydum . bırak 3 sefer kapağı felan 1 KERE BİLE (MAŞALLAH) BUJİ BİLE DEĞİŞTİRMEDİ gt30 koyduktan sonra.

beni herkes tanır nasıl birisi olduğumu böyle bişeyin olmadığına herşey üzerine yemin ederim. ama bu lafları çıkaran art niyetli insan müsvettelerine BU DÜNYANIN AHİRETİDE var diyorum . ELİNİZE iftira atınca ne geçiyo . varsa atarınız buyrun meydana yoksa kapatın çenelerinizi heee delikanlı olan varsa çıksın yüzümüze söylesinler direk kapatırım çenesini .

sen yoluna devam et MUHARREM ALLAHyolunu açık etsin kardeşim ama bir an evvel çıkart arabanı
iştir kişinin aynası lafa bakılmaz.... sustur konuşanları millet kaşar olmuş birbirinin arabası yok kırılmış yok felan olmuş fırsat kolluyo..

_muhaRRem
15-08-2011, 01:12
Allah nasip ederse eğer sorunsuz sıkıntısız ayarımızı bitirirsek, çıkarıcam heryerede gidicem inş.

EFL_39
15-08-2011, 01:33
allah yolunu acık etsin insallahh...

smtkrglu
15-08-2011, 01:58
Biz Türk halkı olarak birbirimize atar yapmak yerine yapılan bi projenin destekticisi olmalıyız arkadaşlar ottomanda emeği geçen herkeze teşekkürler ilgiyle takip ediyoruz. :)

TYPERHAKAN
15-08-2011, 20:06
kardeşim bu camiada nedense böyle asparagas haberler sürekli çıkıyor kim çıkarıyor neden çıkarıyor anlamış değiliz. BU söylentileri çıkaranların kıçında donu bile olmayan kişiler . hoşlarına gidiyor çamur at izi kalsın muhabbetinden.

geçenlerde adanadan CUPRAMI sattığım kardeşim abi HAKAN abi (ZD9000)CUPRA 3 SEFER motor kapağı değiştirmiş doğrumu dediler ve daha sonra istanbulda bi kaç kişidende aynı muhabbeti duydum . bırak 3 sefer kapağı felan 1 KERE BİLE (MAŞALLAH) BUJİ BİLE DEĞİŞTİRMEDİ gt30 koyduktan sonra.

beni herkes tanır nasıl birisi olduğumu böyle bişeyin olmadığına herşey üzerine yemin ederim. ama bu lafları çıkaran art niyetli insan müsvettelerine BU DÜNYANIN AHİRETİDE var diyorum . ELİNİZE iftira atınca ne geçiyo . varsa atarınız buyrun meydana yoksa kapatın çenelerinizi heee delikanlı olan varsa çıksın yüzümüze söylesinler direk kapatırım çenesini .

sen yoluna devam et MUHARREM ALLAHyolunu açık etsin kardeşim ama bir an evvel çıkart arabanı
iştir kişinin aynası lafa bakılmaz.... sustur konuşanları millet kaşar olmuş birbirinin arabası yok kırılmış yok felan olmuş fırsat kolluyo..

aynen öyle işte,RABBİM herşeyi gören ve işitendir,bu kötü iftiralardan RABBİM HEPİMİZİ KORUSUN...hepimizin gönlüne göre versin,gönlünde ne varsa aynısını ona versin İNŞAALLAH.

miniks
15-08-2011, 20:48
Amin hakan abi

Muharrem araban çıkınca bana verirmisin kardeşim ben o arabanın ne istedigini biliyorum bir iki sefer benim özgünle ayara çıkmam lazım

_muhaRRem
15-08-2011, 21:15
Amin hakan abi

Muharrem araban çıkınca bana verirmisin kardeşim ben o arabanın ne istedigini biliyorum bir iki sefer benim özgünle ayara çıkmam lazım

bi çıkarıym arabayıda güçlerimizi birleştirerek bi ayar yapalım hep beraber :)

Oconner
15-08-2011, 21:21
Nazar duası_____
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا""
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَ

Ertan-R
15-08-2011, 21:46
Kanka RABBİM herkesin kalbine göre versin.Durmak yok yola devam.

basar13
20-08-2011, 08:53
skunk2 gerginin azizliğine uğradık açıkçası, v1 ilk çıkan serilerinde problem yaşanmış v2 çıkarmışlar. biz ilk çıkan seriden aldığımız için bu noktayı atladık açıkçası. gergi probleminden dolayı, zinciri boşaltıyor. zincir yerinden çıkıyor. üst kapak komple sökülüp kontrolleri yapılıcak, supaplarına guide lara bakılıcak.

zincir toda
gergi hr alıcaz
egzantrikler skunk2 şimdilik kalıcak belki değiştirebiliriz. (2004-2005 yıllarında b serilerinde egzantrik kırılma problemi çok yaşanıyordu bunun önüne geçildi fakat kuşkularım var skunk2 den açıkçası artık)
emme kasnağını junk2(skunk2) almıştık onada güvenim kalmadı vtc kasnağını geri takıcaz.
Hakkımızda hayırlısı.

Gecmis olsun zincir cikinca subap yakalamama ihtimali varmi ?

Motor acildimi son durum nedir ?

34GUN34
20-08-2011, 11:11
aynen öyle işte,RABBİM herşeyi gören ve işitendir,bu kötü iftiralardan RABBİM HEPİMİZİ KORUSUN...hepimizin gönlüne göre versin,gönlünde ne varsa aynısını ona versin İNŞAALLAH.

AMİİİNNN abi

potter744
21-08-2011, 18:51
Amin hakan abi

wıdeo ısterım sormayıda unutma ama kardesım 100-200 arasını :p

searock///
31-08-2011, 23:00
Guncel bi haber varmi acaba ? Soktunuzmu kapagi? Emin Olun en az sizin kadar merakla bekliyorum , Insallah kotu birseyler cikmaz ...

_muhaRRem
31-08-2011, 23:26
kapak söküldü guid larda,pistonlarda en ufak bi sorun yok. subaplardan bi kaçı ezik çıktı. komple subap set siparişleri verilecek bayramdan sonra. durum bundan ibaret.. Herşeyin hayırlısı.

searock///
31-08-2011, 23:34
kapak söküldü guid larda,pistonlarda en ufak bi sorun yok. subaplardan bi kaçı ezik çıktı. komple subap set siparişleri verilecek bayramdan sonra. durum bundan ibaret.. Herşeyin hayırlısı.

Cok buyuk gecmis Olsun :(( allaha sukurler olsun cok ucuz kurtarmisin ...subaplar Nasil Ezilmis ? Pistonada vurmamis dedin ?

_muhaRRem
31-08-2011, 23:37
Cok buyuk gecmis Olsun :(( allaha sukurler olsun cok ucuz kurtarmisin ...subaplar Nasil Ezilmis ? Pistonada vurmamis dedin ?

zaten düşük devir ve hızda bu durum başımıza geldi. pistonlar bir tur subap yakalamış o kadar, yakında fotoğraflarınıda eklerim zaten.

reddewill
31-08-2011, 23:39
geçmiş olsun herşeyde vardır bi hayır

rapture
31-08-2011, 23:42
töğbe töğbeeeeeeeeeeeee

searock///
31-08-2011, 23:53
zaten düşük devir ve hızda bu durum başımıza geldi. pistonlar bir tur subap yakalamış o kadar, yakında fotoğraflarınıda eklerim zaten.

Tekrardan Cok Buyuk gecmis Olsun :(( allahtan dusuk devirde olmus !!! Allah yuzune bakmis vallahi ...

deaThRace
01-09-2011, 01:05
bahsettiğiniz şehir efsaneleri teee bursaya kadar geldi, ancak ve ancak doğruluk payının olmadıgı bilgisini saolsun ilgili ve alakalı arkadaşlarımızdan alarak bir "ohhhhh" çektik...

araba sanki bizimmiş gibi bekliyoruz aracı. Allah' ın izniyle herşey gönlünüzce olur ve OTTOMAN' ı gerek istanbul' da gerekse misafirimiz olarak bursa' ya geldiğinizde imkanlar dahilinde izleme fırsatı buluruz.
Allah tekerinizi düz bastırsın. kazasız, belasız ve fitne-fesattan uzak, mutlu bir şekilde inşallah :)

ademsezer
01-09-2011, 10:28
muharrem bu tur arabalarda filitre degiştirmek gibi bişey allah bloguna zewal wermesin

Göki,ZD
24-11-2011, 19:32
kofez pıstıbde arac fenaydıı atarrrlı bişey..
kazasız belasızz

Ottoman sandığın araç TH Turbo Type-R, Eski YY Type-R yani..

Ottoman Type-R Paşaoğlu Servis de parça bekliyor..