Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo için en ideal lastik ?
Evo için en ideal lastik fiyat/performans/ömür bakımından tavsiyeleri bekliyorum...
S.Özeren
12-12-2010, 16:23
güncelllll. .. . .. .. . .
ahmet3425
12-12-2010, 16:41
lastigin onun icin bunun icini mi oluyor ? hava ve yol sartlarına gore oluyor kullanmak istediğin 2 tip lastik var kıs lastiği yaz lastiği.
mevsim itibariyle kıs lastiği almanı tavsiye ederim lassa snowways isini gorur...
Geçmişinde evo kullanan,evo sahibi olmuş tecrübeler yaşamış arkadaşlardan abilerden kar lastiği dışında bir tavsiye beklenmekte...
Teşekkürler....
Tholl-ga
12-12-2010, 17:20
Geçmişinde evo kullanan,evo sahibi olmuş tecrübeler yaşamış arkadaşlardan abilerden kar lastiği dışında bir tavsiye beklenmekte...
Teşekkürler....
savaş ustaya sor
savaş ustaya sor
Bridgestone Adrenalin diyor ama genel olarak forumda bilgisi olan kiş,lerden bilgi almak istedim....
Adrenalin kullanıyor arkadasım evo 9 da baya memnun.
Bridgstond s001 al İçin Rahat olsun evoyA her daim sert yanak yumusak taban lazim
kanka 406 da adrenalın kullanıyordum lastıkte asprin gibi ;) ama s001 için daha iyi diyorlar iyi bi araştır bakalım
GokhanRS
12-12-2010, 19:32
bridgestone s001 şuan en iyi lastiği. ferrari masarati gibi firmalar orjinal ekipmanı olarakta satışa sunuldu. her bayinin elinde yok sipariş üstü getirebilirsin yiğit.
bridgestone s001 şuan en iyi lastiği. ferrari masarati gibi firmalar orjinal ekipmanı olarakta satışa sunuldu. her bayinin elinde yok sipariş üstü getirebilirsin yiğit.
evet her bayıde olmuyor bende sıparısle almıstım
-HAKTAN-
12-12-2010, 22:10
Adrenalin tavsiye ederim evo için gayet mantıklı bir lastik yol tutuşu ve konforu tatminkar 2 ay önce 4 tanesini 1.100 tl'ye almıştım.1 yıl içerisinde 3 defa ücretsiz çekici hizmetide veriyor.
MUTLU RAFİ
13-12-2010, 08:49
Adrenalin grubundaki en iyilerinden biri fakat s 001 yeni çıkan bi ürün avrupadaki testlerde en iyisi seçildi hemde verdiğim arkadaşlar çok memnun
Adrenalin tavsiye ederim evo için gayet mantıklı bir lastik yol tutuşu ve konforu tatminkar 2 ay önce 4 tanesini 1.100 tl'ye almıştım.1 yıl içerisinde 3 defa ücretsiz çekici hizmetide veriyor.
aldığın bayinin bilgilerini bir pm şeklinde alabilirmiyim rica etsek :icon_tup:
S.Özeren
13-12-2010, 21:02
bendekilerde adrenalin :) tanesi 250 lira 2 yıl garantili 1 yıl yol yardımcı 4 çekici hakkı var
bendekilerde adrenalin :) tanesi 250 lira 2 yıl garantili 1 yıl yol yardımcı 4 çekici hakkı var
seninkiler 16 ya kanka 17 için rakam değişir zannımca ama senin bayiden de rakam alırık ;)
-HAKTAN-
13-12-2010, 21:27
pm attım...