Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzon spor olimpiyat stadını salladı
erayakar
13-12-2010, 08:30
Trabzon spor 3 istanbul 1..
Olimpiyat stadı tarihinde ilkdefa bukadar kalabalığa tanıklık etti..55000 kişi...bu taraftarı istanbul takımları kendi evlerinde topluyamıyolar..
ama çok soğuktu abi ya, hele güneş gidince.. fena üşüdük yanii.. :)
Valla eray paşam trabzon olarak başarılı bir senedenisin inşallah devamı gelir ;)
Lakin senede bir defa takımımı görme fırsatım olsa emin ol bende soguk kar demez stadı doldururdum onun için çok önemli değil 55 000 kişinin gelmesi orda olanlara sor bakalım bir daha giderlermi o stada ? dün o stadda olanların bir çogu halen ısınamıyor şuan :D :DBiz o stadı çok doldurduk lakin başarı olmayınca doldursan ne olur ,kaldıki stadın güney kısmı kale arkasına taraftar almadılar ve kapalının sol tarafı komple boştu dikkat ettiysen:icon_tup: o stad dolmaz emin ol .Tekrardan başarılar Trabzonspora ;)
SekoLive
13-12-2010, 09:06
abi herşey güzelde o yolu o soğukda camda gitmek nasıl bişey :D :D
Valla helal olsun Anadolu takımları tam gaz bu sezon. ;)
İnsallah bu sene Trabzonspor sampiyon olur.
RottingChrist
13-12-2010, 09:28
sabah haberlerinde izledim tam bir karnaval alanına dönmüş ortalık. helal olsun. bkemediğin bileği öpeceksin demişler.
Trabzon spor 3 istanbul 1..
Olimpiyat stadı tarihinde ilkdefa bukadar kalabalığa tanıklık etti..55000 kişi...bu taraftarı istanbul takımları kendi evlerinde topluyamıyolar..
O dağın başında ilk defa değil bu kadar seyirci yanlış bilgilendirmeyelim ;
09 Ağustos 2003 Galatasaray - Diyarbakırspor 62.600 ,
21 Eylül 2003 Galatasaray - Fenerbahçe 70.125 ,
31 Temmuz 2002 Galatasaray - Olimpiyakos 79.414
kişi seyretmiştir.
SekoLive
13-12-2010, 09:41
kişi seyretmiştir.
dip not o yollar ozaman bu kadar iyi değildi insanlar dağ bayır aşarak gelmişlerdi ;)
erayakar
13-12-2010, 09:46
valla eray paşam trabzon olarak başarılı bir senedenisin inşallah devamı gelir ;)
lakin senede bir defa takımımı görme fırsatım olsa emin ol bende soguk kar demez stadı doldururdum onun için çok önemli değil 55 000 kişinin gelmesi orda olanlara sor bakalım bir daha giderlermi o stada ? Dün o stadda olanların bir çogu halen ısınamıyor şuan :d :dbiz o stadı çok doldurduk lakin başarı olmayınca doldursan ne olur ,kaldıki stadın güney kısmı kale arkasına taraftar almadılar ve kapalının sol tarafı komple boştu dikkat ettiysen:icon_tup: O stad dolmaz emin ol .tekrardan başarılar trabzonspora ;)
abi okadar abartma ...trabzon seyircisi inan herzaman o stadı doldurur..doldurmayada devam edecektir ..soğuk fenaydı evet stadın yarısı hasta olmuşur doğrudur ama değer be abi..:d:d
yaş 28 bi şampiyonluk göreliöm artık :)
JumboAli
13-12-2010, 09:48
bursa sampıyon olmasında kım olurs olsun. Insallah trabzon olur
Anadolu takımları şampiyon olsun lafım yok ama sivas gibi bursa gibi avrupa'da patlayıp patlayıp gelmesin.Önemli olan avrupa kupaları bence.
yaş 28 bi şampiyonluk göreliöm artık :)
siz ligi alın, şu nalet türkiye kupasnı da biz alalım :D :D
heleki trabzonun otobüsü çok güzeldi çok begendım
dip not o yollar ozaman bu kadar iyi değildi insanlar dağ bayır aşarak gelmişlerdi ;)
bu kadar iyi değildi derken? :D
o senelerde ne yol ne otopark vardı..
altınşehirin içinden olimpiyat stadına yürüdüğümü bilirim :)
SekoLive
13-12-2010, 10:11
bu kadar iyi değildi derken? :D
o senelerde ne yol ne otopark vardı..
altınşehirin içinden olimpiyat stadına yürüdüğümü bilirim :)
:D iyi bilenler anlıyor dediğimi
ilk maç cska sofya yada olimpiyakos macıydı ilk 15 yada 30 dk da 2 gol olmustu arkadaşlarımın çoğu o goolleri görememişti :D :D biz çok erken çıkınca girmiştik içeri ve golleri seyretme şansımız olmustu :D :D :D dereleri geçenlerde vardı dağ tepe diyip dereyi unutmamak altın sehirle arasında kalan :D
dragon07
13-12-2010, 10:30
şampiyonluk konuşmak için erken :) arada 9 puan fark var FB kapatır o farkı.
ama inş trabzon şampiyon olur :)
Alicanrs
13-12-2010, 10:37
siz ligi alın, şu nalet türkiye kupasnı da biz alalım :D :D
yok abi onu unut sen :D:D öle bişi olamaz:D
yok abi onu unut sen :D:D öle bişi olamaz:D
bak 96 yı tekrar yaşatırız size ;) TS ne zaman şampiyonluğa gitse karşısında tek rakip bulmuştur o da FB.. bu nedenle TS taraftarı FB yi sevmez ;)
Ahmet_28
13-12-2010, 11:02
ben bir tek şampiyonlar ligi final maçında gördüm bundan daha fazla taraftarı.ayrıca 55 değil 60 bini aşkındı taraftar sayısı.güney kale arkasına taraftar alınmadı.doğu tribünü ve diğer kale arkası kroidorlarda dahil doluydu sadece batı tribününde ufak boşluklar kalmıştı.
inşallah bu tempo böyle devam eder sezon sonuda mutlu sona ulaşırız.varsa yürekli takım 3-5 bin kişilik değilde bölsün stadı yarı yarıya yada tamamını trabzona ayırsın gene her yeri doldururuz ''bize her yer trabzon'' :)
Yok daha bursa devri kapandı yavaştan yavaştan kümeye artık :)
İnşallah trabzon olur :D
Galatasarayın hali duman
beşiktaşta farksız
fenerbahçede çukura düştü
Süper lig böyle güzel aslında,her sene başka şampiyon
darısı sivassporumuza :D
OnurÖzden
13-12-2010, 11:13
Yok daha bursa devri kapandı yavaştan yavaştan kümeye artık :)
sakin ol şampiyon
sakin ol şampiyon
Sakiniz son şampiyon :D
erayakar
13-12-2010, 11:19
sakiniz son şampiyon :d
yeni şanpiyonun şerefine:d:d
yeni şanpiyonun şerefine:d:d
İnşallah abi :D
ben bir tek şampiyonlar ligi final maçında gördüm bundan daha fazla taraftarı.ayrıca 55 değil 60 bini aşkındı taraftar sayısı.güney kale arkasına taraftar alınmadı.doğu tribünü ve diğer kale arkası kroidorlarda dahil doluydu sadece batı tribününde ufak boşluklar kalmıştı.
inşallah bu tempo böyle devam eder sezon sonuda mutlu sona ulaşırız.varsa yürekli takım 3-5 bin kişilik değilde bölsün stadı yarı yarıya yada tamamını trabzona ayırsın gene her yeri doldururuz ''bize her yer trabzon'' :)
:)) bravo üstat
sakin ol şampiyon
Takım sevginiz , Türkiye sevginizin önüne geçmesin.
Şampiyon oldunuz , ne oldu ?
Koca bir hiç.
Real gelsin , Barça gelsin demekle olmuyor.
Bir Valencia geldi neler olabileceğini gördük.
OnurÖzden
13-12-2010, 11:42
Takım sevginiz , Türkiye sevginizin önüne geçmesin.
Şampiyon oldunuz , ne oldu ?
Koca bir hiç.
Real gelsin , Barça gelsin demekle olmuyor.
Bir Valencia geldi neler olabileceğini gördük.
Demek koca bir hiç ?
Tamam.:heyoo:
isterse 100000 olsunlar :D yılın pankartını bozbaykuslar açtı :D ts-ibb macında
bize heryer trabzona karşılık :D
http://www.incicaps.com/resimler/bizeheryerdeplasman.jpg
buda fener macında dedeler müziği :D
hhPMpLmfU0o
samet_61
13-12-2010, 13:19
bize her yer TRABZON...
karadenizli olarak bende gidecektim gidemedim helal olsun valla :)
hava okadar soguk olmasaydı daha cok dolardı emınım
kişi seyretmiştir.
GS - ifebe maçına Ankaradan 20 otobüs gitmişdik...
bunu yazarak neden ortamı geriyosun? biz de gayse diyelim size..
bunu yazarak neden ortamı geriyosun? biz de gayse diyelim size..
aman abi tartışma olmasın bejeke sekiztaş yazabilirsin rahatlamak için ben sinirlenmem :D
MUGENPOWE®
13-12-2010, 20:03
oo stadın acılıs macında bıletlı seyırcı rekoru kırıldı 79500 bıletlı seyırcıyle yanlıs hatırlamıosam we sabah 4tte felan ewe gelmstk ne gundu aklıma geldı sımdı pofff..
Yigit S.
13-12-2010, 20:53
Şampiyonlar ligi finali de full değilmiydi ?
S.Özeren
13-12-2010, 21:01
güzel toplandılar abartmayın o kadarda yok öyle yapardık yok böyle olurdu falan 3 büyüklerin taraftarı dışında elle tutulur bi taraftar yok işte es es miş bursaymış falan onlarda gölgede kalıyolar ;)
Sefa_vts
13-12-2010, 21:05
Şampiyonlar ligi finali de full değilmiydi ?
İlk defa bu kadar çok deplasman taraftarı ile doldu denmesi daha doğru ş.liginde full dü evet :)
Alicanrs
13-12-2010, 21:06
bak 96 yı tekrar yaşatırız size ;) TS ne zaman şampiyonluğa gitse karşısında tek rakip bulmuştur o da FB.. bu nedenle TS taraftarı FB yi sevmez ;)
ben beşiktaşlıyım abi :D türkiye kupasını alıcaksınız inş benimde temennim o:)
güzel toplandılar abartmayın o kadarda yok öyle yapardık yok böyle olurdu falan 3 büyüklerin taraftarı dışında elle tutulur bi taraftar yok işte es es miş bursaymış falan onlarda gölgede kalıyolar ;)
geçen sene bursa 33 bin kişi götürdü olimpiyata ;)
Ben yazcaktım daha önceden yazılmış.
2-2 biten GS-FB maçında o stad full+full dolmuştu hemde ozamanda yollar yokken.
bu ne ya ? bi doğru düzgün msg atmayı beceremiyormusun ? sizler yüzünden bu forumda futbol konuşulmuyor konular kilitleniyor.Çok gazınız varsa gidin stadlara yada türbün forumlarına havanızı alın gelin.
Bende yazım şimdi ardından biri cvp versn hop başkası atlasın o yazsın derken konu kitlensin...
Biraz ilerleyin artık.
Valla helal olsun Anadolu takımları tam gaz bu sezon. ;)
İnsallah bu sene Trabzonspor sampiyon olur.
:icon_tup::rolleyes:
TS ne zaman şampiyonluğa gitse karşısında tek rakip bulmuştur o da FB.. bu nedenle TS taraftarı FB yi sevmez ;)
Feneri fenerlilerden başka kimse sevmez.
Feneri fenerlilerden başka kimse sevmez.
aman sevmeyin, gölge etmeyin başka ihsan istemez ;)
Eray Yümsel
13-12-2010, 21:39
trabzon bu sene çok iyi inanıyorum sezon sonu ilk 5 te yer alıcak. :hehe:
suleyboy
13-12-2010, 22:23
bu sene trabzon şampiyon arkadaşlar
geçen sene bursa 33 bin kişi götürdü olimpiyata ;)
Büyük başarı 33 bin taraftar ;)
TOPlansanız TOPlansanız o kadar ederiniz var zaten ;)
Büyük başarı 33 bin taraftar ;)
TOPlansanız TOPlansanız o kadar ederiniz var zaten ;)
bursasporlu değilim, ama belli senin bursasporla alakalı ciddi sıkıntıların var, farklı bir başlıktada dikkatimi çekmişti. bir şehirden farklı bir şehire, otobüsle bu rakamlarda taraftar götürebilen bir kulüp varsa söyleyin bizde bilelim.
SekoLive
13-12-2010, 22:40
bursasporlu değilim, ama belli senin bursasporla alakalı ciddi sıkıntıların var, farklı bir başlıktada dikkatimi çekmişti. bir şehirden farklı bir şehire, otobüsle bu rakamlarda taraftar götürebilen bir kulüp varsa söyleyin bizde bilelim.
mecdiyeköyden altınşehir olimpiyata galatasaray iett otobüsleriyle götürmüştü :D
şaka bi yana bursanın ki ciddi başarıydı okadar kişiyi oraya getirip yenemeden gitmek :)
yanılmıyorsam o gün bursada sanayiyi tatil etmişlerdi.
Bursasporlu degilsin çekirgesporlu musun yoksa bu kadar savunduguna göre :)
Hangi takımlısın bursanın çekirge diye bir şeyi vardı galiba :D
Benimle yaşıtsın ama araştır biraz 33.000 dedigin ne şimdi yani büyük bir başarı mı gerçekten
Üç büyük takımların taraftarlarının 20 saatlik yollara kaç otobüsle gittigini biliyor musun?ultrAslan,gfb,çarşı..araştır biraz
Dün neydiniz bugün koktunuz anladın o neydiniz lafını :)
Fazla büyütmeyin kendinizi
Önce hangi takımı destekledigine karar ver ..Bursaspor'u ve taraftarı çok savunuyosun kaç konuda sonrada bursasporlu degilim diyosun..
Vay arkadaş bu forumda amma dansöz adam var ..
ahmet kaya konusunda ahmet1245 nickli galiba bilmiyorumda o da atıp tutuyordu diyarbakırlı bir arkadaş gelince sus pus oldu bir laf degiştirdi
Neyse ya sizin gibi adamlarıda tanımak varmış forumda :D
Bursasporlu degilsin çekirgesporlu musun yoksa bu kadar savunduguna göre :)
Hangi takımlısın bursanın çekirge diye bir şeyi vardı galiba :D
Benimle yaşıtsın ama araştır biraz 33.000 dedigin ne şimdi yani büyük bir başarı mı gerçekten
Üç büyük takımların taraftarlarının 20 saatlik yollara kaç otobüsle gittigini biliyor musun?ultrAslan,gfb,çarşı..araştır biraz
Dün neydiniz bugün koktunuz anladın o neydiniz lafını :)
Fazla büyütmeyin kendinizi
Önce hangi takımı destekledigine karar ver ..Bursaspor'u ve taraftarı çok savunuyosun kaç konuda sonrada bursasporlu degilim diyosun..
Vay arkadaş bu forumda amma dansöz adam var ..
ahmet kaya konusunda ahmet1245 nickli galiba bilmiyorumda o da atıp tutuyordu diyarbakırlı bir arkadaş gelince sus pus oldu bir laf degiştirdi
Neyse ya sizin gibi adamlarıda tanımak varmış forumda :D
galatasaraylıyım ama memleketimin ve ailemin yaşadığı şehrin takımı hakkındada yeterli bilgiye sahibim. 33.000 kendi sahan için övünülecek bir rakam değil ama 2-3 gün öncesine kadar tr deplasman rekoruysa demekki iyi bir rakammıs. kimsenin kendini büyüttüğü falan yok, adadolu takımlarını büyütenler, hergün gittikçe küçülen büyüklerdir bunuda unutma. diğer olay neydi bilgim yok ama dansöz falan kullandığın kelimelere dikkat et, 16. hafta lider trabzon ikinci bursaysa önce kendinizi sorgulayacaksınız, öyle sağa sola laf atmakla olmuyor bu işler.
galatasaraylıyım ama memleketimin ve ailemin yaşadığı şehrin takımı hakkındada yeterli bilgiye sahibim. 33.000 kendi sahan için övünülecek bir rakam değil ama 2-3 gün öncesine kadar tr deplasman rekoruysa demekki iyi bir rakammıs. kimsenin kendini büyüttüğü falan yok, adadolu takımlarını büyütenler, hergün gittikçe küçülen büyüklerdir bunuda unutma. diğer olay neydi bilgim yok ama dansöz falan kullandığın kelimelere dikkat et, 16. hafta lider trabzon ikinci bursaysa önce kendinizi sorgulayacaksınız, öyle sağa sola laf atmakla olmuyor bu işler.
Vaay reis coştu..galatasarayı da sorguluycaz o zaman hani sen galatasaraylısın ya ;)
Dikkat etmiyorum kardeş var mı itirazın?Bitecek bu günleriniz merak etme sen sayılıdır yani..efsaneler tekrardan ayaklanır iki gün sonra kümeye düşmemeye oynarsınız kardeşinize de düşman olursunuz yakındır o günler..
Madem 33.000 taraftarı biliyosun geçmişinizide kontrol et nasıl karakterde bir kulüp ve taraftar oldugunuzu iyi bilirsiniz
Galatasaraylı degilsin ayrıca dansöz lafınıda dogruladın kendince
Bir bursaspor bir galatasaray rengini belli et bakalım :)
Ben de sivasda yaşıyorum ama sivasspor hakkında pek bir şey beni ilgilendirmiyor küme düşmesin bana yeter diyorum böyle iddaalı iddaalı yorumlar yapmıyorum senin gibi..Varsa yoksa BEŞİKTAŞ diyorum inşallah bankasya'da sizi görmek dilegiyle geldiginiz yere geri dönün :)
S.Özeren
13-12-2010, 22:58
madem iş hangi taraftar büyük meselesine geldi
http://img59.imageshack.us/img59/1882/f9b2d0ce004d462e9f16c65.jpg (http://img59.imageshack.us/i/f9b2d0ce004d462e9f16c65.jpg/)
:)
madem iş hangi taraftar büyük meselesine geldi
http://img59.imageshack.us/img59/1882/f9b2d0ce004d462e9f16c65.jpg (http://img59.imageshack.us/i/f9b2d0ce004d462e9f16c65.jpg/)
:)
Büyüklere saygımız sonsuz geçmişten bu yana..
Asıl dert olan bu sivrisinekler :D
S.Özeren
13-12-2010, 23:04
yani kendinize bakın diyolarda biz kötü günde yuhaa iyi günde huppa değiliz renklerin aşığıyız kümede düşse şampiyonlar ligide kazansa bizim için GALATASARAY TÜRKİYE'dir :)
SekoLive
13-12-2010, 23:06
yani kendinize bakın diyolarda biz kötü günde yuhaa iyi günde huppa değiliz renklerin aşığıyız kümede düşse şampiyonlar ligide kazansa bizim için GALATASARAY TÜRKİYE'dir :)
samet hakli sonuna kadar katiliyorum :)
konu kilide doğru gidiyor ha gayret.. ranthor nirdesin kuzum :D :D
bursaspor bursadadır ve sadece bursada kalmaya devam edecektir
galatasaray-beşiktaş-fenerbahçe hadi trabzonuda ekleyelim..bunlar türkiyedir her zamanda öyle kalacaktır S.mert kardeş :)
Yani sevineceginiz son seneler yavaştan kümeye kardeşim bu işler böyle :D
S.Özeren
13-12-2010, 23:08
Büyüklük lig kazanmaksa evet beşiktaş,bursa,fenerbahçe,trabzonda büyük ;)
Büyüklük lig kazanmaksa evet beşiktaş,bursa,fenerbahçe,trabzonda büyük ;)
Haa tek büyük galatasaray yani şurada bi sinerji ortamı yapalım dedik sen saglam holigan çıktık :D
Kasaturamı almayım gardaaaaş ;) :D
S.Özeren
13-12-2010, 23:10
Haa tek büyük galatasaray yani şurada bi sinerji ortamı yapalım dedik sen saglam holigan çıktık :D
Kasaturamı almayım gardaaaaş ;) :D
:) holiganlıkla fanatikliği karıştırmayalım bence Galatasaray Türkiye'nin dünyadaki tek büyük takımı buna itiraz edebilcek olan varmı acaba ?
Döner bıçağını çekerim haa :hahaha:
TolgaEsentepe
13-12-2010, 23:10
keşke trabzon şampiyon olsa, seneye tekrar bursa olsa, sivas olsa kayseri olsa... Galatasaraylıyım ama 3büyüğe odaklı bir lig zevk vermez oldu. fenerde gs de yeniliyor benim hoşuma gidiyor açıkcası :)
:) holiganlıkla fanatikliği karıştırmayalım bence Galatasaray Türkiye'nin dünyadaki tek büyük takımı buna itiraz edebilcek olan varmı acaba ?
Döner bıçağını çekerim haa :hahaha:
Hayır bursaspor daha büyük :( :( :( öyle deme şimdi kırılırız vallahiiii :(
S.Özeren
13-12-2010, 23:12
bu sene zaten trabzon götürcek gibi duruyo bu işi gerçi 19 hafta varken biraz saçma bi tahmin oluyo ama bursa,trabzon ve fener arasında geçer heralde ilk üç
Hayır bursaspor daha büyük :( :( :( öyle deme şimdi kırılırız vallahiiii :(
:) bursaspor'un yaptığı takdire değer bi başarı ama devamlılık olmazsa ufaldıkca ufalır..
SekoLive
13-12-2010, 23:13
arkadaşlar bu sene ligin böyle geçeceği bariz belliydi
adın değiştirdiler
süper toto süper lig yaptılar
resmen toto gibi maçlar var bi o alıyo bi bu alıyo
tarihde böyle bi sene görülmemiş :D resmem toto oynar gibi oynuyor küçük takımlar büyük takımları :D
arkadaşlar bu sene ligin böyle geçeceği bariz belliydi
adın değiştirdiler
süper toto süper lig yaptılar
resmen toto gibi maçlar var bi o alıyo bi bu alıyo
tarihde böyle bi sene görülmemiş :D resmem toto oynar gibi oynuyor küçük takımlar büyük takımları :D
Toto lafını yanlış yerlere çektim başkaan ama seninde o anlamda demek istedigini anladıııım :D ;) :D
dimii abiiiiii :D