Orijinalini görmek için tıklayınız : GT2 Laguna seca porsche vs corvette, final mukemmel !
Gecen senenin hadisesi ama hala tartisiliyor... Yorumlarinizi duymak istedim...
http://www.youtube.com/watch?v=brNtbaMadX4
mertarıkan
15-12-2010, 20:54
arabaların farları konusunda yasal bişeyler yok mu acaba? vette nin farları çok göz alıyo gibi geldi... finalede dicek bişey yok :D
initial-D
15-12-2010, 20:56
verildi be abi,ama seyretmeyenler vardır,herifler fena kapışıyor:)
Çok keyifli bir yarışmış hepsini izledim çok çekişmeli geçmiş özellikle o iki pilot 10'ar kilo vermişlerdir heralde tulumların içinde :) Porsche takımı ceza almışmıdır sanırım finish çizgisi geçilmeden oluyor kaza
Yiğit Ş.
15-12-2010, 21:30
iyiymiş :) sonuç ne oldu peki ? pit çıkışına geçişinin yada son anda tokuşmalarının herhangi bi yaptırımı oldu mu ?
ben anlamadım vette onde idi pit yoludan geldi gecti sonra bir baktım porsche onde vette bariz daha hızlı ama gecemiyor son andada porsche anlamsız sıkıstırdı adamı vette daha hızlı ver yolu gitsin :)
bu araclar nasıl aynı sartlarda yarısıyor yahu biri 6 lt biri 3,6 lt :)
Farlar yasal ama bence yasaklanmasi lazim, ciddi gicik bir durum :D
kimse ceza almadi, yarisi porsche kazandi...12.virajda (duzlukten once) korvet arkadan vuruyor porcsheye, o sayede zaten yanina kadar giriyor, ama cezasi kesiliyor :)
korvet beyaz cizgiyi gectigi icin ceza aliyor, o yuzden porscheye yol veriyor.. telsizden anons yapiyor hakemler yol ver diye :)
korvet deli olmus belli, cok hata yapmis, saldirmak lazimda sabirli saldirmak lazim.. eger zamani iyi ayarlamazsan dahada geriye dusuyorsun bu durumlarda..sinirlerine hakim olan kazanmis...
Yiğit Ş.
15-12-2010, 22:12
diskler çok iyi yav :)
initial-D
15-12-2010, 22:16
vettenin kanı fazla kaynıyor zaten,pit çıkışının yoluna giriyor deli:)
Yeni gördüm bende fena videoymuş vette hakkaten deli :)
mert_leon
15-12-2010, 23:04
son sahne mükemmel yahu porshe iyi dayandı..
gokhan035
16-12-2010, 01:14
ilk defa izledim süper bi video, sonunda tav oldum ama corvette i tutuyodum ben :D en sonda arkadan dokunmadan yanına sokulabilseydi o zaman kaza yine böyle olsa da belki porsche a ceza gelebilirdi. Göz göre göre şeritinden kayarak sıkıştırıyor bence porsche ama corvette de az değil tabi :) ama fena zevkli, eğer corvette kayarken önde bitirseydi yarışı şaka gibi olurdu :) corvette in takımı delirdi resmen çıkışta kavga çıkmıştır :D
porsche en iyisini yaptı, corvette çok kaşındı :D
Corvette kaşınmış porsche öç almış :)
Valla buna kalp dayanmaz :) bende korvet cizgiyi gectimi diye bakmistim tekrar ilk seyrettigimde :D baya bomba olurdu heralde
Katiliyorum, eger korvet 12.viraja aciktan girip porcheye camurluk dayasaydi olay bitmisti.. ama cok sans geldi adama, son turun basinda ne yapti oyle disardan saldirdi :) porsche sinirlerine hakim mukemmel bir yaris cikardi, helal olsun
buda yine ayni pistte motoGP rossi vs stoner, klasiktir buda :icon_tup:
http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA
v=sfPM77TsGaA
initial-D
16-12-2010, 18:00
Valla buna kalp dayanmaz :) bende korvet cizgiyi gectimi diye bakmistim tekrar ilk seyrettigimde :D baya bomba olurdu heralde
Katiliyorum, eger korvet 12.viraja aciktan girip porcheye camurluk dayasaydi olay bitmisti.. ama cok sans geldi adama, son turun basinda ne yapti oyle disardan saldirdi :) porsche sinirlerine hakim mukemmel bir yaris cikardi, helal olsun
buda yine ayni pistte motoGP rossi vs stoner, klasiktir buda :icon_tup:
http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA
v=sfPM77TsGaA
vette hızlı olduğu halde kaybediyor valla sakilliğinden:)
pist hertürlü şeye çok açık olduğundan dolayı böyle heyecanlı şeyler yaşatıyor:icon_tup:benim en sevdiğim pistlerden
Efsane video vette çok iyi ama =)
SercanTurkoz
16-12-2010, 18:32
way arkadaş :D
çOk kaşınmış ama ya...
ahmet3425
16-12-2010, 18:52
tek kelimeyle MÜTHİŞŞŞ :)
Vette kral :D
Türkiyede olsa porsche pilotunu döverlerdi :)
VTec_king
16-12-2010, 20:47
iyi kapışmışlar vette daha üstünmüş,
ama porsh u kullanan vetteyi kullansa açar gider demekki..
^^ guzel tespit :icon_tup:
vette daha güçlü kesinlikle düzlükte farkını ortaya koyuyor, ancak porsche virajlarda tartışmasız çok daha iyi. Viraj çizgisini vetteye göre daha dar bile alsa, gene daha içerde olarak bitirebiliyor virajı.
cossie16
16-12-2010, 21:45
mükemmel bir kapışma olmuş ( :
JapanVsGermany
17-12-2010, 15:44
baştan sona mükemmel!!!!
sonu daha da mükemmel!!!!
Bu ikisine selektör yapıp alakasızca uzayan ne ayak :)
initial-D
17-12-2010, 23:36
o p kategorisinde yarışıyor ve specleri gereği öyle uzaması gerekiyor zaten:)
bizim seyrettiğimiz gt2 sınıfı:)bundan daha hızlı sınıfta araçlar var o sırada pistte yarışan
merttepe
17-12-2010, 23:44
prototiplerin stopları çok güzel.
Ahahahhaa o alet baska gezegenden :D
GT1 ve GT2 leri ayni anda piste saliyorlar, boyle enteresan oluyor :)
Low-Rider
18-12-2010, 00:12
Çok keyifliydi.
Vette ciddi hızlı porcshe ye göre her seferinde toprağa çıkmasına rağmen kapatıp geliyor.
Vette haketti ama :D Vette kaza yaparak finish'i geçti.Sıralamada yer aldı mı yoksa yarış dışı mı sayıldı?
initial-D
18-12-2010, 00:23
Çok keyifliydi.
Vette ciddi hızlı porcshe ye göre her seferinde toprağa çıkmasına rağmen kapatıp geliyor.
Vette haketti ama :D Vette kaza yaparak finish'i geçti.Sıralamada yer aldı mı yoksa yarış dışı mı sayıldı?
yarışın %90ını bitiren yarışı bitirmiş sayılıyora f1 deki gibi bu da puan almıştır 2. olarak.sonuçta kazadan sonra çizgiye kadar onu geçen olmadı
Low-Rider
18-12-2010, 00:25
F1'de ki gibiyse ok:)
Yarış sonrası girdiler mi acaba birbirlerine:D
ben olsam corveti ykar porşun üstüne fırlatırdım okadar gaz bastılar fınıs cızgısındede olay yaptılar..
initial-D
18-12-2010, 00:28
F1'de ki gibiyse ok:)
Yarış sonrası girdiler mi acaba birbirlerine:D
valla onu bilmemde BTCC de şikanda arkadan gelen geç fren yapıp öndekine kapıdan girip yarış dışı bırakıyor ve yarış dışı kalan da "normal yarış kazası büyütülecek birşey yok" diyosa...bunları bilemeyeceğim:D
Low-Rider
18-12-2010, 00:32
BTCC'de olağan ama o durumlar ya yıllardır adamlar alışık:D
BTCC oyunlarının bile hasar modellemesi bir farklı olur hep , kapılar bagaj falan kopar gider:D
bu pist nfs shift te de vardı galiba oyunda benim arabamda korvetti :)
initial-D
18-12-2010, 00:35
BTCC'de olağan ama o durumlar ya yıllardır adamlar alışık:D
BTCC oyunlarının bile hasar modellemesi bir farklı olur hep , kapılar bagaj falan kopar gider:D
öyle tabi:)omuz omuza mücadelenin bokunun çıktığı bir seri:D
yalnız vettede pit yoluna girip atlaya zıplaya adam geçicek *** olması bitirdi beni:)gt40ın sağından geçişi saymıyorum bile:)
Low-Rider
18-12-2010, 00:36
Sağdan geçip önüne atlaması seneler önce Hakkinen'in aynı şekilde Schumacher'i son 1-2turda geçtiği anı hatırlattı.
O geçişte zaten en iyi geçişler arasında yer aldı , canım sıkıldıkça açar izlerim:D
initial-D
18-12-2010, 00:39
hhaaa
schumi,zonta-hakinen:Devet evet aynısı
Türkiye'de olsa sopalar konuşurdu:D