Orijinalini görmek için tıklayınız : yurtdışı para transferi
karşılıklı olarak bu işlemi en ucuz nası halledebiliriz? westernunion gibi aşırı kazık metodlar dışı nası hallolur? şimdiden teşekkürler. yapılacak işlemler yunanistan ile türkiye arasında olacak...
ptt diyecem ama onlar zaten western unionla anlaşmalı.
daha ucuza malolan başka bi yer yok diye biiyorum.
diğerleri dahada beter...
etrafındaki en yakın türk bankası ne ise ona türkiyeden hesap açtır bankamatiği yunanistandaki arkadaş alır sen burdan normal hesaba yatırısın o da ceker bu kadar basit
etrafındaki en yakın türk bankası ne ise ona türkiyeden hesap açtır bankamatiği yunanistandaki arkadaş alır sen burdan normal hesaba yatırısın o da ceker bu kadar basit
peki ordan geri gelcek para için ne yapmam lazım? birde böyle bir olay var...
şöyle birşey var, yunanistandaki ziraat bankası hesabına direkt olarak para yatırdığımda ufak bir komisyon karşılığında transferi yapabiliyorum galiba, bundan daha az masraflı ve zaman alan bir yöntem varsa onu öğrenmek istiyorum...
redbaron
25-12-2010, 02:25
paypal 10 krktr
turbo&quattro
25-12-2010, 06:42
Paypal....%3 komisyon aliyorlar...
peki takip vergisi yada ek bir ücrete tabi olmuyor mu?
sadece yüzde 3 mü? ben burdan 100 lira gönderdiğimde benden 3 lira mı komisyon alacaklar?
ben burdan 100 euro gönderdiğimde arkadaşımın elinde olması için 103 lira göndermem yeterlimi?
paypalden bahsediyorum.
turbo&quattro
26-12-2010, 20:20
Parayi alandan kesiyorlar komisyonu gonderenden degil.
Parayi alandan kesiyorlar komisyonu gonderenden degil.
yani bahsettiğiniz yüzde 3 alıcıdan kesilecek, ve sadece 3 ile kalacak. öğrenmek istediğim 3 ten fazla bir ödeme olacak mı?
Moneygram sistemini kullaniyorum ben.Sitesinden masraflari gorebilirsin.
www.moneygram.com
Moneygram sistemini kullaniyorum ben.Sitesinden masraflari gorebilirsin.
www.moneygram.com
moneygram %15 lerden bahsediyor çok fazla...
turbo&quattro
26-12-2010, 20:31
yani bahsettiğiniz yüzde 3 alıcıdan kesilecek, ve sadece 3 ile kalacak. öğrenmek istediğim 3 ten fazla bir ödeme olacak mı?
Ne kadar gonderirseniz gonderin komisyon miktari %3 ten fazla olmayacak.
Tayfun-E30
26-12-2010, 20:33
Bir banka hesabi ac bankamatiginide ona ver kartsiz islemden para yatirabilir yada cekebilirsin yada vezneden hesap senin adina oldugu icin...
Bir banka hesabi ac bankamatiginide ona ver kartsiz islemden para yatirabilir yada cekebilirsin yada vezneden hesap senin adina oldugu icin...
tabi doğru ama, ters yönlüsüde var. yani ordanda para alacağım, o zamanda gerçi tam tersini izleyebilirim bakalım...
typeRace
26-12-2010, 21:01
moneybookers.com türkçe sayfasıda var,sorunsuz ve ucuz..