PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2001-02 Megane 1.6 cabrio sorunsalı

umitgt
25-12-2010, 20:13
106,Saxo temizdi orjınaldi ıvırdı zıvırdı derken kafama göre bulamayınca vazzgeçtim bu sevda dan :)

Şimdi ise Megane '00-'02 Megane 1.6 Cabrio düşünüyorum.
Ancak aramızdan geçmiş zamanda kullanan bir arakdaş varsa

Tentesinde kronik bir sorun olup olmadıgı
Coupe dan farklı olarak herhangi bir kronik sıkıntısı olup olmadıgı hakkında bilgi almak istiyorum.

Fiyat olarak 14-16k lira arasına temiz cabrio lar mevcut kazası belası olmayan, Astra Coupe yada Cabrio düşündüm oda ayırdıgım bütçeyi aşıyor 20-25k lira..O nedenle Megane 'ı düşünüyorum yogun olarak..Satmak istesem baş ağrıtır mı?

Ve son olarak ise verilen paraya değer mi? Yine Coupe mi almalıyım?

Şimdiden teşekkürler

http://images01.olx.fr/ui/1/70/56/3436456_1.jpg

Erk@n
25-12-2010, 21:01
O fiyatlara bulabileceğin en donanımlı ve model olarak yeni araçlardan biri.Eli yüzü düzgünlerden bulursan uzun süre binebilirsin.Ancak pek tutulmadığı için 2. eli zayıf bir araç.

kickbuttowski
25-12-2010, 22:14
ben olsam o fiyatlara japon dusunurdum cok daha iyi performans verir tabi aradiginiz oysa

Mutu
25-12-2010, 22:37
İlla cabrio olacak diye bir şartınız var mı acaba?

TolgaEsentepe
25-12-2010, 22:57
ben olsam o fiyatlara japon dusunurdum cok daha iyi performans verir tabi aradiginiz oysa

15 bine performans veren japon ?

kickbuttowski
25-12-2010, 23:48
15 bine performans veren japon ?

dogru haklisiniz japonlar turkiyede ederinin kat kat fazlasina satilmaya calisiliyor bir an oyle geldi aklima

edit: 15.000 liram olsa alacagim araba bu olurdu :) cok severim kendilerini linkteki de cok temiz ve orijinal italyan...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-tipo-special-orders-for-the-year-1994-rally-in-car-35888490/detay

slowmotion
26-12-2010, 00:47
dogru haklisiniz japonlar turkiyede ederinin kat kat fazlasina satilmaya calisiliyor bir an oyle geldi aklima

edit: 15.000 liram olsa alacagim araba bu olurdu :) cok severim kendilerini linkteki de cok temiz ve orijinal italyan...

1994 Fiat Tipo 2.0 16V 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-tipo-special-orders-for-the-year-1994-rally-in-car-35888490/detay)

dostum 13-14bin bu araca pahalı değilmi? ayrıca performansıda çok iyi değil bunların

kickbuttowski
26-12-2010, 01:06
dostum 13-14bin bu araca pahalı değilmi? ayrıca performansıda çok iyi değil bunların

bir ara fiyati 9000 tlye kadar dusmustu arabanin durumu cok iyi sahibiyle konustum niyetlenmistim almaya sadece distan boyasi var motora anahtar degmemis

performansi iyi degil diyorsun ama ben hic bir vti in 250yi zorladigini gormedim:) 147ps olmasi gerek guzel araba sekli cok hosuma gidiyor birde ben araba surmeyi tipoyla ogrendim o yuzden sempati duyarim hep

Ozel bir araba turkiyede sayili var cogu apacilerin elinde heba olmus dunyada da sayili var sadece 93-95 arasi uretildi bu model.

Kisaca bana herseyiyle guzel gelen bir araba su an polonyadayim burada bulabilsem hemen alirim ne durumda olduguna bakmadan burada sadece GrandTourismo denen 118 hplik modeli var:rolleyes:

slowmotion
26-12-2010, 01:13
bir ara fiyati 9000 tlye kadar dusmustu arabanin durumu cok iyi sahibiyle konustum niyetlenmistim almaya sadece distan boyasi var motora anahtar degmemis

performansi iyi degil diyorsun ama ben hic bir vti in 250yi zorladigini gormedim:) 147ps olmasi gerek guzel araba sekli cok hosuma gidiyor birde ben araba surmeyi tipoyla ogrendim o yuzden sempati duyarim hep

Ozel bir araba turkiyede sayili var cogu apacilerin elinde heba olmus dunyada da sayili var sadece 93-95 arasi uretildi bu model.

Kisaca bana herseyiyle guzel gelen bir araba su an polonyadayim burada bulabilsem hemen alirim ne durumda olduguna bakmadan burada sadece GrandTourismo denen 118 hplik modeli var:rolleyes:

9binse fiyat süper, ama 250 kısmı inandırıcı değil, kadran hatası denen birşey de var biliyorsundur umarım. 240 diyip 215 yapan arabada gördük reelde... 94 model, 2.0 motor ve 4tl benzinin olduğu ülkede bu araba zor gider.

neyse arkadaşın konusunu heba etmeyelim. megane cabrio performans beklentisi yoksa üstünü açıp keyifle gezilecek arabadır. fiyatıda makul seviyelerde. tentesine alırken iyi baktırın su almasın yeter

devil_berk22
26-12-2010, 01:23
bence cabriosu yerine coupe lerine bakarsanız daha sıkıntısız binilebilir ***** bir süre sonra tente sıkıntıları vs. başlıyor ve 2.eli daha yavaş oluyor cabrioların

caglarcb
26-12-2010, 10:25
vts ve gti vazgeçmişsiniz ama ayırdığınız bütçelerde forumdaki satılıklar konusunda eli yüzü düzgün bi 106 birde vts var baktınızmı o araçlara?

Mutu
26-12-2010, 10:42
9binse fiyat süper, ama 250 kısmı inandırıcı değil, kadran hatası denen birşey de var biliyorsundur umarım. 240 diyip 215 yapan arabada gördük reelde... 94 model, 2.0 motor ve 4tl benzinin olduğu ülkede bu araba zor gider.

neyse arkadaşın konusunu heba etmeyelim. megane cabrio performans beklentisi yoksa üstünü açıp keyifle gezilecek arabadır. fiyatıda makul seviyelerde. tentesine alırken iyi baktırın su almasın yeter

2.0 tiposu olan bir arkadaş taktırmıştı da benzinde de 50kuruş lpgde de 50 kuruş yakıyo diyodu :hahaha:

umitgt
26-12-2010, 17:33
Öncelikle yanıt veren herkese teşekkür ederim.

Maksadım full donanıma sahip(sunroof,klıma,airbag,ABS) cabrio yada coupe bir araç almak.. Onedenle bütçem dahilinde Karşıma Megane Cabrio,,Coupe (12-14tl arası) yada Astra Coupe(15-16) kalıyor..

Amacım Keyıfle haftasonu binebilecegim sorun sıkıntı cıkartmayacak bir araç..

Megane Coupe m oldugu için daha önce Cabrio suna daha sıcak bakıyorum..

Sitede biliyorum var temiz gti/vts ama artık almak istemiyorum :)

Japon aracına gelince ayırdıgım bütçeye gidipte civic hb 1.4 is almam bana göre çok boş bir araç :)

Tipo öneren arkadaşım teşekkür ederim alma amacım Tipoya uygun değil ..

_driver_
26-12-2010, 17:45
tentesıne ıyı baktırın bence
***** cabrio aracların genetık hastalıgı
eger cabrio degılde coupe dusunursenız sıtede bı arkadasın uygun fıyatlı satılık ılanı vardı
yanlıs hatırlamıyosam hatasızdı aracı

Mutu
26-12-2010, 17:45
Öncelikle yanıt veren herkese teşekkür ederim.

Maksadım full donanıma sahip(sunroof,klıma,airbag,ABS) cabrio yada coupe bir araç almak.. Onedenle bütçem dahilinde Karşıma Megane Cabrio,,Coupe (12-14tl arası) yada Astra Coupe(15-16) kalıyor..

Amacım Keyıfle haftasonu binebilecegim sorun sıkıntı cıkartmayacak bir araç..

Megane Coupe m oldugu için daha önce Cabrio suna daha sıcak bakıyorum..

Sitede biliyorum var temiz gti/vts ama artık almak istemiyorum :)

Japon aracına gelince ayırdıgım bütçeye gidipte civic hb 1.4 is almam bana göre çok boş bir araç :)

Tipo öneren arkadaşım teşekkür ederim alma amacım Tipoya uygun değil ..

Ford focus sport trendlere de bakabilirsin. Dediğin donanımlar onda da mevcut. :icon_tup: Ve de iç olarak gayet ferah arabalar.

Örnek olarak:

2000 Ford Focus 2.0 Sport Trend 15.700 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-sahibinden-37215580/detay)

EREN34
26-12-2010, 18:11
Benim arabayı satayım:P Kanka Megane Cabrio aman diyorum ne gerek var.Ha Megane Cabrio ha Reno 19 cabrio.Gereksiz yavrum.Megane Coupe anca satılırken cabrio ile ne işin var?

umitgt
26-12-2010, 18:22
Dursun garajda Eren ya zaten haftasonu sadece keyfı bıner oldum araca.. Clio 1.6 dynamik vardı kendıme ayırmıştım oda satıldı. Coupe da alabilrim uygun kafama yatarsa ful 1.6 donanım..
Cabrıo daha zevklı gibi ama bilemedim. İst..dakı sıyah Astra Coupe da kaçtı zaten :)

Ayrıca 2.0 Litre araç düşünmüyorum.

EREN34
26-12-2010, 18:27
Dursun garajda Eren ya zaten haftasonu sadece keyfı bıner oldum araca.. Clio 1.6 dynamik vardı kendıme ayırmıştım oda satıldı. Coupe da alabilrim uygun kafama yatarsa ful 1.6 donanım..
Cabrıo daha zevklı gibi ama bilemedim. İst..dakı sıyah Astra Coupe da kaçtı zaten :)

Ayrıca 2.0 Litre araç düşünmüyorum.

benzin olmuş 4 lira ekonomi düşünen adam artık 1.6 benzinede bakmıyor:) Cabrio yu ciddi ciddi geç derim.clio 1.6 tek kapı al çok daha mantıklı kanka

Utku
26-12-2010, 18:34
o paraya en iyi donanımlardan biri bence.Aynı resimdeki gibi gri tenteli deri koltuk 110hp 16v motorlu kız gibi bulunursa tadından yenmez

umitgt
26-12-2010, 18:42
o paraya en iyi donanımlardan biri bence.Aynı resimdeki gibi gri tenteli deri koltuk 110hp 16v motorlu kız gibi bulunursa tadından yenmez

Hahha ne güzel benı anlayan biri çıktı :D

Eren Clio dan daha yenı indim, tek kapı Clıo olarak RS olmadıktan sonra zor..
Ama 2.0 litre istemiyorum vergi vs biçok yönden :)

Mutu
26-12-2010, 19:01

Focus alırsan kasko bedeli vergi dilimi mevzundan ötürü 1600-1800 vergisi ödeyeceğini hatırlatırım :icon_tup:

kickbuttowski
26-12-2010, 21:45

15 yasini gecen araclara vergi odemiyorsunuz yani temiz birsey bulursaniz yasi cok onemli midir?

bu durumda tipoya vergi odenmiyor:beuj: