Orijinalini görmek için tıklayınız : M5 Vs Type R (türkiye roll )
http://www.youtube.com/watch?v=zbwZxt04usE&mode=related&search
bu typrlarda bi 5 inci vites var oLamaz 4 5 boy yese bile 5 atınca yakalıo gelıo gecıo gidiyo ne mubarek şanzımanmiş yaw ...:hahaha::hahaha:
deathofacar
18-06-2007, 22:04
4 üncü vites daha mübarektir aslında. 5 de fena sayılmaz.
tam şaka makinası valla:D 300hp var herlade bole yurudune gore
biLmem resite sormak lazım BMK TYPR kac hp makınan:)
MUGENPOWE®
18-06-2007, 23:55
m5te bı 4kısı fln war bıde sıstemler dewrede galıba dsc fln
^^ANIL^^
19-06-2007, 00:24
m5 baya kalabalık 5 kişi gibi galiba bide süren adam hiç sürmeyi bilmiyo erken vites atıyo fln power tuşuna basılmamış ve dsc devrede böle bi sahne oluyo tabi yanlış anlaşılmasın type-r çok iyi gidiyo yani ama yeni kasa m5 i geçicek gibi deil yani reşit te eski bmw cidir böle bişeyin mümkün olmadığını kendiside gelir nsl şartlarda geçtiğini söler ztn :):):):)
beyler salaklaişmayalım lütfen M5 i geçemssssiniz atmosferik typerla k24 bile geçemes aaşalamayın M5 i yaaa !!!! adamın hareketine dikkat edin :) typer bastığı zaman :)
beyler salaklaişmayalım lütfen M5 i geçemssssiniz atmosferik typerla k24 bile geçemes aaşalamayın M5 i yaaa !!!! adamın hareketine dikkat edin :) typer bastığı zaman :)
arkadaşlar özgun konuyu yakalamiş adam zaten power tuşunamı ne basmamiş ve nazık davranın birisi ve net 7 kişi:)daha ne olabilir..yoksa 3 boy avans 7 8 boy yiyordur beyaz bi subarudan reşit duymasın:)
ben m5 sürdüm :) m6 da sürdüm gerçekten cidddi makinalar 250 beygir yetmes:)
^^ANIL^^
19-06-2007, 00:49
ben m5 sürdüm :) m6 da sürdüm gerçekten cidddi makinalar 250 beygir yetmes:)
bende sürdüm ahahahahahaha
heh bide o var anılda sürdü bak typer turbo desen amenna ama atmosferik heleki yeni M5 o 300 beygirlik modddadır :D
^^ANIL^^
19-06-2007, 00:58
power tuşu basılı deilken araba ztn 300 hp fln gidiyo bide dsc devrede bide arabada kişi varmış böle bi durum olması normal yani biz reşit arkadaşımızın arabasını küçümsemiyoruz çok gzl gidiyo gerçekten ama yeni m5 le muhattap olamaz yanlış değerlendirmeler yapmıyalım arkadaşlar :):)
anlamadığım su arada 3 4 boy mesafe yerken bi typr 5 inci vitese atınca nasıl gelıp gecıyo bu mesafeyi kapatıyo dier viteslerde bu araba nerde...:Deli:
286lık stock m3 ile aynı kişimi acaba.
http://www.youtube.com/watch?v=MKeOHnc1W2M
anlamadığım su arada 3 4 boy mesafe yerken bi typr 5 inci vitese atınca nasıl gelıp gecıyo bu mesafeyi kapatıyo dier viteslerde bu araba nerde...:Deli:
ben akşam alim gelim m6 yi deneyelim istersen :) bak bakalım hiçbiyerde ggeçiomu 100-200 ü 8 saniyelerde kötü deil :)
haha videonun yorumlar süper ::D
286lık stock m3 ile aynı kişimi acaba.
http://www.youtube.com/watch?v=MKeOHnc1W2M
hahahahaha bende dıom reşit neden msnde yok kac gundur:)reşit süper ya bi gece denedık dedıkı 1.1 bas denedık ben baya mesafe actım bana dediği ben 5 ci vites te gelıorum dedım top speed yapaLım arada 3 as 950 damperlı 2 scanıa tır en sonu göremedım ama 2 tane dev ftih vardı tuğLa yukle..
ondan sora dedıkı ben 2 de sen 3 de deneyelım ara kapancakmi öle bastığımızda tabı 3 boy oldu araba turboyu yakaladı anda 4 atarken yanına geldım bi el salladım fedai ustanın kalfasıda şahit yanıma aldım dedım abi ne 5 inci vites miş ya fena aralar kapatıyo :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
bu hırtlık var ama denildi gibi m5 6 kişi ve power kapalıyken olabilir
beş kişi bile olsa :D m5 basmıyo bu kesin yani...
euheuhe :) yok artık yaa neyse :)
^^ANIL^^
19-06-2007, 14:46
ben akşam alim gelim m6 yi deneyelim istersen :) bak bakalım hiçbiyerde ggeçiomu 100-200 ü 8 saniyelerde kötü deil :)
benide al da arabada 300 kg yi tamamlayalım herzamanki gibi özgün ahahah :):)
elektronik gaz pedalının iyi bişey olmadığı kesin ilk kalkışta çok fark oluyo
^^ANIL^^
19-06-2007, 14:54
sen m5 teki gaz tepkisini bi görsen kendine gelemezsin orda adam süremediği için öle bişi oluyo :):)
anıl reşit iyi bi arkadaşımızıdır cidden yasınde öle onlar 2 si zaten kuzenler 2 snde de typr var...benım korkum yakında doğan abinin yaptığı supralara biLenmesinler:)
bu zmanında bnm anılı geçmem gibi olmuş puahhahahaha
eski günler aklıma geldi birden
^^ANIL^^
19-06-2007, 15:13
bu zmanında bnm anılı geçmem gibi olmuş puahhahahaha
eski günler aklıma geldi birden
ahahah harbi cem işte aynı o hesap kardeşim
^^ANIL^^
19-06-2007, 15:15
anıl reşit iyi bi arkadaşımızıdır cidden yasınde öle onlar 2 si zaten kuzenler 2 snde de typr var...benım korkum yakında doğan abinin yaptığı supralara biLenmesinler:)
abi bende reşit kötü bi arkadaşımızdır demiyorum ki yani iyi bi arkadaşımız bi sorunumuz yok arabasıda çoğu type-r a göre gzl de gidiyo ama m5 e yavaş derler adama yani abi :):):)
sakın typ-r sahibi m5 i kullanıyor olmasın?;)
yaw belki m5 yazısı yapıştırmış bi 5.30 filandır :p
-Ehehe .. :)
-Çekimler süper yaa M5'liler satsın Type-r alsınlar .. :p
-Şaka bi yana M5 eğer orda tam gaz yüklenirse Type-R üzülür ..
benim verdiğim videoda cekim yapan bahsedilen m5 :)
benim verdiğim videoda cekim yapan bahsedilen m5 :)
aLLa aLLa ne bicim bi m5 ya reşite böle acıyosa bi subaru evo ne yapar 450 hp Lık makınaya..
^^ANIL^^
19-06-2007, 19:45
ne biçim m5 le alakası yok adam basmıyoki sulhi boş konuşma olm :):) süremiyo adam bastını sanıyo 5.000 de vites atıyo fln hiçbişi açık deil
MUGENPOWE®
19-06-2007, 19:53
ah orda olcaktı dananıın bırı taamdı 300le gıderken ayaanı cıkartırdı ahuauhauhahuahu
sen m5 teki gaz tepkisini bi görsen kendine gelemezsin orda adam süremediği için öle bişi oluyo :):)
doğru sürememiştir zaten benim kastım da o ilk baştakı fark çok vazla ayrıca m5 e bindim bilirim tepkisini
^^ANIL^^
19-06-2007, 20:51
doğru sürememiştir zaten benim kastım da o ilk baştakı fark çok vazla ayrıca m5 e bindim bilirim tepkisini
tamam biliyosan nie gaz tepkisi kötü gibi bir yorum yapmışsın 2. sayfadaki yorumuna bak ben ondan dedim görsen die görmüşsün biliyosan sorun yok bidaha iyi bak o zaman :)
o dediğin renault peugeot ya da ford da falan olur :) m5 in elektronik stabilite sistemleri açık ve 400 hp lik modda üstüne birde 5 kişi olduğunu düşününce ilk anda biraz geriye düşmesi normal karşılanabilir.
m serilerineki elektronik gaz pedalı geçekten amacına uygun sportifliği destekleyen bir yapıdadır ekonomiyi değil.
M5' im olsaydı bu başlığa çok alınırdım:)
MUGENPOWE®
19-06-2007, 23:57
M5' im olsaydı bu başlığa çok alınırdım:)
amma gaz werdn beaaaaaaaaaa
amma gaz werdn beaaaaaaaaaa
Kime..? :)
^^ANIL^^
20-06-2007, 00:07
harbi fena gaz verdin ama ben arabayı sattım 2 ay oldu ahahah :):):)
Ben kimseyi kastedmedimki yaw kendi yorumumu yaptm neyse:)
emreekin
20-06-2007, 02:06
güzel yaaaaaaaa..:D :D :D
türker42
20-06-2007, 09:03
kesinlikle m5 değil bu araba m5 iç dizaynı ve aynaları biraz daha farklı, ayrıca dikkat ederseniz nagigasyon ekran değil bmw deki,
kesinlikle m5 değil bu araba m5 iç dizaynı ve aynaları biraz daha farklı, ayrıca dikkat ederseniz nagigasyon ekran değil bmw deki,
bu kadar adam boşamı konuşuor kimse anlamdıda m5 oldunu senmi anladın...
ben gözümle gördüm araba m5 rahat ol sen...
H.bilgili
20-06-2007, 12:04
bmw m5 benıde sahıt yazabılırsınız ;) :)
BMK TypeR
20-06-2007, 12:08
sulhı kardesım cok bos konusyosun bence benım arabada senle denmede beyın bıle yoktu 4-5 boy gecmende dogal oda 4 vıtesden sonra:))) harcadıgın parayla bı typer alınır rahat ol sen ben 1500ytl harcadım arabaya sen 15000ytl belkıde daha fazla:)))
artı arkdaslar m5 arkadasın olayı anlatıyım orkun kardesım, özgur evo yurudugunde ahmetın 200sx le yurudugunde arabada 5 kısı dsc ıptal m tusuna baslı sadece power basılı degıldı artı smg 4 kullanıyodu sımdı smg6 ve powerda denedık sadece 2 vıtes dayandım sonra acmaya basladı ne evo nede s200sx nede typer gecemez m5 ı powerla 5000lıtre makınenın nasıl devır cevırdıgını gordum ınanılmaz:)) ben vıdeo koymakda ıstemem o vıdeoda m5 sahıplerı koydu artı m5 smg4 de ve power basılı deyılken gaz tepkısı ıyı degıl ben 400ps deyurudum ve 5 kısıydı 400psde teke tekde denedık yakın gıttık 170 gıbı gectı yıne.
BMK TypeR
20-06-2007, 12:11
sulhı bıde sunu dusun egsozlu fılıtrelı stock motoru acılmamıs ımpreza getır yada sti ben beyını sokucem denıyım bakalım typerı gecıyomu bende 20.000ytl harcarsam senın ıcınden degıl subaru fabrıkasının ıcınden gecerım:))) artı 6 ayda 10 kere cekıcı ustune cıkan araba ıstemem kalsın:)))
reşit onu bırakta nasıl tokatladım seni :) bide 2.kornada basıyosun sen varyaa....
:):)
bu videoyu çok önce koyucaktım ben de çoğunluk bılıoyodur diye koymuyım dedım...
m5le yurume olayı ztn biraz garipti m tusunu dusununce soradan olay ortaya çıktı;)...
m3lerle olan videoları yorumlasak daha iyi e46, e36, modded e36:):)
sulhı bıde sunu dusun egsozlu fılıtrelı stock motoru acılmamıs ımpreza getır yada sti ben beyını sokucem denıyım bakalım typerı gecıyomu bende 20.000ytl harcarsam senın ıcınden degıl subaru fabrıkasının ıcınden gecerım:))) artı 6 ayda 10 kere cekıcı ustune cıkan araba ıstemem kalsın:)))
yaa ne güzel olur böle bişi yapılsa denense subarularla evolarla bizde görsek:icon_tup: para harcamakla olmuyo işte herşey malesef:cool: cok ciddi araçların denendigini görmek kim istemez örnek olarak işte E plaka impreza var civic turbo denese izlesek fenamı olur drag yapsalar:soru::D
BMK TypeR
20-06-2007, 18:44
reşit onu bırakta nasıl tokatladım seni :) bide 2.kornada basıyosun sen varyaa....
kardesımsın gecersın ama fılıtre varken zor:)))
reşit bu arada ben arabaya typrın 5ci vites dişlisini arabaya koydum araba iskenderın ordayken fedai usta geldı söktü herhalde şimdi 5 te supralara 5 boy arkadayken 10 boy atarım:icon_wack:icon_wack:icon_wack:hahaha::hahah a:
yaa ne güzel olur böle bişi yapılsa denense subarularla evolarla bizde görsek:icon_tup: para harcamakla olmuyo işte herşey malesef:cool: cok ciddi araçların denendigini görmek kim istemez örnek olarak işte E plaka impreza var civic turbo denese izlesek fenamı olur drag yapsalar:soru::D
gerenk yok:) awd;)
reşit motorun ıcıne girilmemıs wrx yada stı typera karşı vayy be:):heyoo:
BMK TypeR
20-06-2007, 18:50
sen atarsın kardesım rahatım ben:)))
ya ben bişii dicemde geçildikten sona 100 kişi var demiceksin diceksende 100 kişiyi indirip deniceksin :)
reşit bu arada ben arabaya typrın 5ci vites dişlisini arabaya koydum araba iskenderın ordayken fedai usta geldı söktü herhalde şimdi 5 te supralara 5 boy arkadayken 10 boy atarım:icon_wack:icon_wack:icon_wack:hahaha::hahah a:
sulucum senın ımpreza hala doluysa ve ıyı yuruyosa bı deneme ayarlıyalımmı ne dersın? d16ZC turbo ıle?
Maxiboost
20-06-2007, 22:03
nası yani stock engine stock turbo impreza ve atmosferik type-r mı?
sulucum senın ımpreza hala doluysa ve ıyı yuruyosa bı deneme ayarlıyalımmı ne dersın? d16ZC turbo ıle?
selcuk rodajım bitsin beyın gelsın denerım kardeşim sorun deil..
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: yaw en son ben 34 turbo koydum ne oldu 35 sti turbo vardı gene ne oldu:)stok kol stok piston stok enjektor vardı ne oldu gene hahahaha alemsın reşittt...
+ daha arabam cekıcı tepesinde yolda kalmadı ama unutma kendı sınıfında para harcayıpta kıran typr da oLdu iyi biliyosun!! araban stok deilse kırman riskin büyür:)
sulhı yınemı bastan yaptın yaw. nezaman bıtcek o dedıklerın. bızım araba hazır
sulhı yınemı bastan yaptın yaw. nezaman bıtcek o dedıklerın. bızım araba hazır
vaLLa selcuk kırmadan içini dışını vs deiştım şimdi iskenderde yenı turboya göre ap ve dp gene komple egzoz yapıo yarın alcam nasipse..
okı bakalım nhayırlısı
ok sağolasın selcuk..
Yavaş..... git rölantin sapıtmasın reşit ..
Konuşurken lafın nerelere gittiğini düşün ....
Beynini sökücen Sti la denicen yada beyni takıcan Sti la denicen ....
Reşit bi yavaş kardeşim uçmayalım dimi ...
Sti a *** Atıcaksan önce geç ondan sonra *** at Stock Sti la Stock Typr-R Şaka olur baya ışınlanır yanından Sti anca stoplarına bakarsın....
Bilip bilmeden Subaru STI 'ı boklamanın alemi yok .
Yasinle denedik gördün ; 911 Carrera 4S le denedik gördün daha napalım Sti a *** atmaman için durup geri vitestemi geçelim yakıştımı bu yorum şimdi sana ...
Ha ayrıca araba Fabrika garantisinde orjinal bi araçtır ali usta veli usta kurcalamamış ayardı bişidi yapılmamıştır. Hayatında çekici yüzüde görmemiştir . desenki gel deneyelim bi gece 2 arabayla denedik gördük ben tutupta 50 kez çıkartmam garajımdan o aracı TypR için ...
Senin yerine yasin yazsaydı buraya bu yazdıklarını yazmazdı düşünürdü az düşünde yaz be canım kardeşim ...
kavga çıkarsa yeminederim direk silerim haberiniz olsun ona göre yazışın :)
bu arada buğraaa 1.8 1.8 1.8 dieebağrıo o gösterge:D elimde 10 dk :D
Bak kanka STI'ı oyuncak sanıyolar anlamıyorum ben bu işi .
1,8 e gelince haklısın ama Satıcam kanka aracım fabrika garantisinde biliyorsun Ne onu bozmak nede Satıcağım bir arabayla Gaz basmak istemiyorum.Alıcak kişi napar bilmem ama bendeyken Standart kalmaya devam edicek....
Ben bu arabaya bukadar özenle binmeyip devamlı gazın üstünde yaşasaydım şimdi açardık 1,8 devam ederdik ama ***** :D Araç müzelik kahretsin :D Keşke dangur dungur bişi olsaydı kıyamıyorum ki bişiyini ellemeye :D
Benim hedefi biliyosun sen onu bi araştır bakalım napılabiliyo :D
ozi ne o be 1.8?
........................................
05 model 2.0 sti m olsun 1.7 peak 1.5 cont heryerde gezerım!!...
gerenk yok:) awd;)
reşit motorun ıcıne girilmemıs wrx yada stı typera karşı vayy be:):heyoo:
awd ama dragta awd nin 50 60metre şansı var sonrası dezavantajdır her zaman için. dünyanın en iyi drag aracı subaru için sölüyorum bunu arka cekerdir her zaman drag arabası olarak arka ceker araclar kullanılır;)
awd ama dragta awd nin 50 60metre şansı var sonrası dezavantajdır her zaman için. dünyanın en iyi drag aracı subaru için sölüyorum bunu arka cekerdir her zaman drag arabası olarak arka ceker araclar kullanılır;)
arka çeker yoktur arkadan itiş vardır:)
Berent.t
21-06-2007, 00:51
mesela bi örnek versene arkadaşım...? :D
mesela bi örnek versene arkadaşım...? :D
mesela videomuzda mevcut olan m5 typer roll yapan:)
BMK TypeR
21-06-2007, 02:28
Yavaş..... git rölantin sapıtmasın reşit ..
Konuşurken lafın nerelere gittiğini düşün ....
Beynini sökücen Sti la denicen yada beyni takıcan Sti la denicen ....
Reşit bi yavaş kardeşim uçmayalım dimi ...
Sti a *** Atıcaksan önce geç ondan sonra *** at Stock Sti la Stock Typr-R Şaka olur baya ışınlanır yanından Sti anca stoplarına bakarsın....
Bilip bilmeden Subaru STI 'ı boklamanın alemi yok .
Yasinle denedik gördün ; 911 Carrera 4S le denedik gördün daha napalım Sti a *** atmaman için durup geri vitestemi geçelim yakıştımı bu yorum şimdi sana ...
Ha ayrıca araba Fabrika garantisinde orjinal bi araçtır ali usta veli usta kurcalamamış ayardı bişidi yapılmamıştır. Hayatında çekici yüzüde görmemiştir . desenki gel deneyelim bi gece 2 arabayla denedik gördük ben tutupta 50 kez çıkartmam garajımdan o aracı TypR için ...
Senin yerine yasin yazsaydı buraya bu yazdıklarını yazmazdı düşünürdü az düşünde yaz be canım kardeşim ...
Bugra kardesım ben beyın yokken sendekı sti 5 sonuna kadar denedık typerı gecemedınız 5 kere denendı salamaya gerek yok evrende denedı sende denedın sonuc 5 sonu sti onde degıl 6 atınca sti gectı (beyın yokken)!!!!
BMK TypeR
21-06-2007, 02:29
bu arada araban stock dıyosun ozgun 1,8 bar dıyo:)))) konusmaya gerek yok.
BMK TypeR
21-06-2007, 02:36
sulhı senın stock dedıgın arabada ıntercoll onde evc safc pompa enjektor artı vf34 turbo vardı kardesım benmı yanlıs bılıyorum stock 97 subaru yada farketmez modelı, sadece egsoz ve fılıtreyle typerı gecıcek komık olmayın bence ve bu kadarda fanatık olmayın.
1.8 yapalım diorumstock olmayan sti i stiyosan çok var bulalım
sulhı senın stock dedıgın arabada ıntercoll onde evc safc pompa enjektor artı vf34 turbo vardı kardesım benmı yanlıs bılıyorum stock 97 subaru yada farketmez modelı, sadece egsoz ve fılıtreyle typerı gecıcek komık olmayın bence ve bu kadarda fanatık olmayın.
:hahaha::hahaha: enjektör yoktu be canım o zaman sende de headers ınjen kit egzozun vardı bendekılerde oLğan seyler:D:D:e hadi bunlar bende var cipin arbaası eskı halınde vedo kuLLanırken ona ne diceksın coller yok 1.1 gidiyo 96 model turbo ile:)
BMK TypeR
21-06-2007, 11:06
ya sulhı senmı anlamıyosun benmı sen sadece headers egzoz ıntake koy elleme baska parca koyma sen typerımı gecıcen sulhı sen ıntercoll sok evc safc ponpanı headers egozun kalsın bende beynı sokucem gel deneyelım:))) osmana ne oldu arabayı aldım geldım ben osmana motor kırmadan 4 boy actım sonra elledınız arabaya ayar yaptınız bana 3 boy actı 230 da gectım yıne hanı sızın deyımınız varya yasın 5 vıtes gecsın osmanı sato abıyı sadece dortte 1 boy one gectıler gectı dedınız bu araba 2-3-5-6 gectı onları sonra dıyosun osman bmkyı da gectı 230 dada ben yerlestırdım gıttım vedoya kendıne sor:)))) 1 gun sonra blok kırdı. araba 10.000 harcandı sımdı arabanın ıcıde yapılı ıntercoll da onde sımdı karsıya geldım gece benı cagırdılar karısya geldım mertere eve donduler dedıkı 1.1 de gecersın bızı 1.3 basmıyo kesıklık yapıyo:))))) 60km geldım yan yattı bıdahada karsıya gelırsem dobe kolpa olmıyıcak kımse herkezı aradık atasehırdıye herkezı topladık sızde gelıcektınız bız merterdeyız:))) ınsan gunduz der bız karsıya gelmıyıcez dıye ben yıne kalktım gece 1 geldım karsıya osman cagırdı sonra kactı boşgec sulhı konusmaya gerek yok headerslı egozlu ıntakelı typerı aynı seyler ustunede olan subaru gecemez sti da.sen harca arabana 15000ytl gecıcen tabı bende beyınde olsa ama bende o parayı harcarsam yıne dıyorum subaru fabrıkasının ıcınden gecerım.osmanı ara sen gelsın bmk denesın ok 1.5 basın soylemesı benden gecemesınız bejı ona gore ama osman araba kırdıye basarmı bılmem:)))
yaa amma sidik yarış yapıosunuz beyler biltince denrsiniz sende beyninle gelirsin denersiniz 1 boy geçtide o geçtide odurda budurda şuydu buyudu kASMAYIN kendinizi uzatmayında konuuyu sidik yarışı yapar gibi yeterr kasmayıun
abi bu mevzu karakolda biticek kopuyom gülekten pc basinda:) bak canım reşitim osman tmm o zaman 10 bın harcandın ama bi *** yoktu arabada sora benzın sornu feLan vs regulatorle çözduk güzel bi ayar yaptık fedai ustayLa..sora vedo senı geçtiğinde bu efsana 5 ci vtesiniz varya akıl almıo ne ara kapanıo nede yaklaşılıyo:)sora abi yeterin yanı ben subaru fanatiği oLabilirm tmm eyvaLLah ama abi bişeyleride kabul etmek lazım ben zaten daha bu satten sora bi typri kaileye almam sacma oLur zaten denemek ama sen bu stileri gecerım biLmem ne feLan yanlış abi stokdan zaten 265 hp akıl var mantık var sende 200 hp sin bu cekıcı mevzusuna gelınce urfa kardeşimde 10 bın dolar harcadı dıelım oda kırıp yolda kaldı cekıcılerle gitmek bize mahsus deil unutma cip kol cıkardı ama snde biliyosun ne kol cıkaran hondaLar var:) 5 ci vitesinize hastayım...araba kırmakda buyuk etken pilotaj hatası buyuktur aylarca 1.3 cont gittim ne kol var ne piston en sonda kırmaya calıştım 1.5peak 1.4 cont gittim vf34 turbomLa..ama gene kıramadım .en son pis benzındeın tek subopum eridi başkada sıkıntım yok çok şükür:)
BMK TypeR
21-06-2007, 12:27
sulhı bız vedoyla kalktık ok ayarı yaptınız bısey demem makıne yuruyo da sen sımdı ac 3-4 boy 200 kadarmı denıyıcez adamın yanına geldım gecıyodum 230 gıbı ayagına gazdan cektı sonra camı actı kendısı dedıkı kanka geldın yanıma yururduk yanyna dedı 260kadar ama egt yukseldı fılan dedı ondan bıraktım dedı kı ben oyle geldımkı 4 boy gerıden senın araban ıtse onu orda don lastıgı gıbı ayarıyodum sen 3-4 gorup konusma bu arabanın 5-6 sı var kendınız konuyosunuz osmanla sato sadece 4 vıtes de 1 boy acabılıyo typera yasının arabaya yıne gectık demısız yanı typer 2-3-5-6 onde gıdıyo 4 vıtes gecınce bız gectık vay anasını ya komık olmayın bence osmandsa cıakrsın yıyosa denesın ogun geldım kactı herkez ayak yapmayın karsıya gelmedınız gelıcez dedınız kolpa yaptınız ben gec egeldım osman geldedı kanka 1.3 kesıklık yapıyo 1.1 de gecersınız dedı denemedı gerı donduk yoldan boş konusmaya gerek yok sen mevzuyu bılmeden konusma ogun(5ay once) selım abının orda bugra geldı gectım dıyodu yasını donuste 10 kısı sahıt azız abı murat eczacı herkez geldı sti gecmısmı bızı:))) 305hp typer header egsoz fılıtre:))) hatta benım gordugum yarım boy typer ondeydı sımdı geldı ustunde hondata beyın var araba 4 boy en az daha ıyı gıdıyo o arabayı bugra gecıyo 2 boy hala bıze dıyokı stock araba ya yasının arabada ıbnelık var yada ozaman bugra efendı barı 1.8 yaptı:)))
BMK TypeR
21-06-2007, 12:37
sen vedoya sor, ogun resıt, 230 da yanına geldı. benı gecmeye baslıyodu, gazı kestım dıyıcek, delıkanlıysa sen bıkere nerdeydın sulhı bız 230 cıkınca kımse yoktu son denemede donuste atıp tutuyosun arabalar guzelde bırazda gerceklerı konus canım kardesım 2 kere dendık 170 de vedo gazı cektyı hep nasıl ayarsa 170 kadar ptınız herhalde donuste ısrar ettım cıkınca ne b..k oldugu bellı oldu arabanın onun ıcın konusmaya gerek yok sulhı. ben arkdaslarıma dostlarıma araba muhabbetı yaoan adamı sevmem sulhı hala anlamadınız baska kankalarınızla karıstırmayın benı nevıdeo cektın nede koydum hıcbıyere:))) onun ıcın rahat olun sen arabanı cıkar ucakla kalk:)))
bu sıtede konustunuz m5,typer m5ıgecemez tabı bıızm sartlar agore yuruduk ama ahmet 200sx le m5 gecınce bız gectık oldu ozaman 200sx de gecemez deyınde evoda susalım herkez arabasını uvmesın m5 lede yurumek ıstetyen varsa yurutelım suan 507ps nıf 11 lede yuruttuk araba bellı 50-250 100-250 varsa yurutecek hemen gelıyım ama evoda 200sx de typerda kadranda bızde 200 godsterıken onlarda 230 gosterıyo ozaman 50-100-270 dıyelımde kımse gazdan cekmez ayagını:))))
reşit bırak bu işleri :) Filtreyi taktıysan akşam deneyelim.... sonra bahane bulma
BANA BAKIN KARDESLERIM HEPINIZI DELECEM HABERINIZ OLSUN :d:d:d:dMUHABBETI COK UZATTINIZ AMA ARTIK BEN NOKTAYI KOYOM KUSUN LAN HODRI MEYDAN KIM KIMI GECECEKSE CIKIN OTOBAN ORDA
BENLEDE DENEDI RESO FILITRE YOKKEN BENDE FILITRE VARDI YANIMA BI KARDESIMI ALDIM IKI KISI OLDUK NE OLDU RESOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:d:d:d
BMK TypeR
21-06-2007, 16:59
nemı oldu selım abı hıc bısey 2-3-4 ondeyım 5 de ondesın(oda 215 40 17 lastıkten dolayı ama 6 da o lastık yaramıyo ben 5 deyken sen 6 atıyosun araba kalıyo yerınde) 6da ondeyım:))) bu arada ben gecerken gaz kesme olayları turedı heryerde:)))
selım abım senle yanındakının toplamı anca benım kılom burada mılletı yanlıs yonlendırme:)))) fılıtreyı taktım hdf cfu deneyebılırsınız sonra aglamak yok benden demesı atasehırde beklerız ne zaman olursa:)))
:icon_tup::hahaha::icon_wack:beuj::cool::cool::con fused:;):D:heyoo:
BMK TypeR
21-06-2007, 17:00
bu arada herkezı sevıyorum bu kadar hırs yapmayın:))) denekeısteyen atasehıre gelır bundan sonra:))
abi arabam bitsin kesintisiz roLL istıyen parasına kıyar kınaLından sora corluya kadar sıkar:)
BMK TypeR
21-06-2007, 17:18
sulhı oyollarda cok sarıyo arabam atasehırden boluya kadar uyar banada:))))
hahahah abi ne sarmanız bitti nede 5 ci vitesınız neymiş bu typrlar ya:D:D:D:D
BMK TypeR
21-06-2007, 17:24
sulhı kardesım oyle dıyosan oyledır arabanı yap ızmıtten boluya kadar gaz cekmeden gıdelım ama sana bıde cekıcı cagıralım ıstersen:))))
BMK TypeR
21-06-2007, 17:25
sulhı artık tek rakıbın atlas jet oda atatürk hava lımanından kalkabılırse denersınız:))))
sulhı artık tek rakıbın atlas jet oda atatürk hava lımanından kalkabılırse denersınız:))))
güzel espiri maşallah tofaş cam yazılarına benzemiş;)
aracım sarıyo diyosunda roll yapıncada sarmıycakmı afedersin:soru: ayrıca burda pilotajınızı konuşturmuyosunuzki boluya yada ankaraya kadar basıcaksınız? araçları karşılaştırcaksınız boş yol düzlükte basın.
^^ANIL^^
21-06-2007, 20:24
reşit i kimse geçemez kardeşim siz burda neyin davasını yapıyosunuz bu adam ne araba alırsa geçilmez oluyo kardeşim ahahah:):):)
BMK TypeR
21-06-2007, 20:42
anıl benı cok gecen var onemlı degılde olanı soylemek delıkanlı olmak lazım otobanda 3 boy gecılıp yanyana gıdıyorum dıyen ınsan degılım araba kendıne gore ıyı gıdıyo hakınıda kımseye yedırmem e60 m5 cok gecen oldu oyle duyuorum ama herkez gelsın deyınce kımse yok:)))
BMK TypeR
21-06-2007, 20:44
güzel espiri maşallah tofaş cam yazılarına benzemiş;)
aracım sarıyo diyosunda roll yapıncada sarmıycakmı afedersin:soru: ayrıca burda pilotajınızı konuşturmuyosunuzki boluya yada ankaraya kadar basıcaksınız? araçları karşılaştırcaksınız boş yol düzlükte basın.
o aramızdakı espırı kardesım sen normal sarmaya yorum getırme:)))
reşit bak buğra 1.8 bassın hatta 2 baqsssın ne basarsa bassn çıkın danayin boluya kadar ankarayakadar sulhiile deneyin 260 270 ekadar burda sidik yarışı yapmayın yeter ben sıkıldım sizin geyiğinizden typer ın bi gücü var 250 beyugirde olsa bazı şeyler var her araba için var bişiler beni burda konuşturmayın insangibi yazışın .....
BMK TypeR
21-06-2007, 21:41
kardeısım ınsan gıbı yazın dedıgın ben daha gırmeden vıdeomu koymuslar bı dunya laf uyarsaydın sende mılletı sıdık yarısı baslamıstı zaten ben sıdıkte yarıstırmıyorum araba bellı 3000ytl harcadık gıdıcegı bu 25000harcayınca gıdıcegı baska olur elbette, kımse sıdık yarıstırmıyo bugraya da laf sokmadım sulhıyle atısıyoduk araya gırdı neden gırdı onuda anlamıs degılım.sen benı uyarcagına herkezı uyar bence.
neyse ya konuyu uzatmayaLım arkadaşlar araba için can sıkmayaLım gereksiz şeyler..arkadaşliğimiz baki olsun..
Nedemek 5de yanyanaydık 6da uzayıp gidiyo uzayıp giden bensem nasıl geçiyosun ben onu anlaömıyorum kafam bitürlü almıyo ?
hem geçilip hemde bukadar konuşan insan görmedim dicem ben bitane biliyorum galiba sende 2. olma yolunda devam et bigün anlarsın nedemek istediğimi...
5 vitesli tayyar varmış bizim haberimiz yok 20 kmde geçtim ama 21 kmde geçildim ozamn ben sti geçerim bende koşarak ferrari geçerim ama 2ci adımda ferrari geçer. ozamn fena koşarım ayrıca koşarak ferrari geçerim ...
Uraşamıycam ben bukadar ağır bi geyikle....
Cevap mevap yazmayın bana adımıda anmayın kardeşim daralttınız ya ...
BMK TypeR
22-06-2007, 12:32
Nedemek 5de yanyanaydık 6da uzayıp gidiyo uzayıp giden bensem nasıl geçiyosun ben onu anlaömıyorum kafam bitürlü almıyo ?
hem geçilip hemde bukadar konuşan insan görmedim dicem ben bitane biliyorum galiba sende 2. olma yolunda devam et bigün anlarsın nedemek istediğimi...
5 vitesli tayyar varmış bizim haberimiz yok 20 kmde geçtim ama 21 kmde geçildim ozamn ben sti geçerim bende koşarak ferrari geçerim ama 2ci adımda ferrari geçer. ozamn fena koşarım ayrıca koşarak ferrari geçerim ...
Uraşamıycam ben bukadar ağır bi geyikle....
Cevap mevap yazmayın bana adımıda anmayın kardeşim daralttınız ya ...
bugra efendı adam gıbı yaz benden demesı ben gelıp laf mı soktum senın adını anmadım kendın atladın bıdunya yasınla konusmusun sanamı laf yazdım. sulhı laf yazdı, ona karsılık verdım. artı 305sti da ben gectım demedım canım kardesım ıyı oku yada okumayı bılmıyosan senı okula yollayalım. dedımkı 220-230 kadar 5 sonuna kadar gecemıyo 6 da uzayıp gıdıyo dedım eeee bundan sen ne anladın onu anlamadım sacma sapan konusma benım ısım olmaz gecme gecılme mevzusuna bunuda bılıyosun sen ıyı bugra efendı sana o gunde dedım baskalarıyla karıstırma benı.
buğra reşit kapatın be kardeşim yeter bu konu harbi baydı başlıycam gecmesıne gecilmesıne bu kadar hırs gereksiz arkadaşlar..ÖZGÜNNNNNNNN kıtLe kardeşim bu konuyu kapansınnnn yaaaa yeter!!
BMK TypeR
22-06-2007, 15:57
buğra reşit kapatın be kardeşim yeter bu konu harbi baydı başlıycam gecmesıne gecilmesıne bu kadar hırs gereksiz arkadaşlar..ÖZGÜNNNNNNNN kıtLe kardeşim bu konuyu kapansınnnn yaaaa yeter!!
sulhı konu gecme gecılme degıl ben topıcı okumadan sacma sapan seyler yazmısınız oyle boy tırlar kamyonlar tanekrler vardıya arada o bakımdan sana cevap yaz<dım sadece artı m5 pozısyonunu soyledım anlattım ama bugra efendı subaru dıyınce neden adını bıle vermeden ustune alındı. onuda anlamıs degılım onun ıcın mıllet burda sacma sapan konusuyo bız konusunca cıddıye bınıyo ıs kımse bılmeden gormeden yorum yapmasın ozaman m5 le zaten typer karsılastırmak yanlıs.adama gulerler zaten.
bende kımseye bogun egıcek degılım herkez olanı yazsın.bıldıgını konussun benım cumlemı anlamadan yorum yapmasın kımse.
Arkadaşlar ortam daha fazla gerilmesin aksi halde konuyu kapatmak zorunda kalıcağız, lütfen biraz sakin olalım.
uzatmayın konuyadayazmayın pols insanlar yorum okusun sidik yarışı değil son Uyarım :D
vıdeonun ılk başında typerın bastıgı zaman m5lının el hareketıen dıkkat buneya gıbısınden yanı typerın m5 gecmesı sacma
lan reso ben SELIM olm sen m5 gecıyom dıyon sonra m3 un vıdosu pıyasaya cıkıyo sonra dosunkı? 200 sx m5i geçince(beyaz) dıosunki gecemez senın vıdeonda youtubede sen gecınce m5i iyi oluyoda 200 sx gecınce nasıl geciyo oLuyo?buna bi anlam veremedım baba?
youtubede cfu rolingde yada tilki selim rolıngde sende filtre yok ben 2 kişiyim yaz bak ne cıkıo sora izle:heyoo::heyoo:
TURBO_S2K
23-06-2007, 01:19
Tartisma gerektirmeyen bu konularin bu kadar uzamamasi lazim bence. Tamam M5 te 4 kisi varmis, 400hp modundaymis bu yuzden de Type-R yanindan gitmis ama sonunda gecilmis. M5 500hp mod da olsa, tek basina olsa type-r gecemezdi, zaten sahibi de bole soyluyo. Type-R M5 i gecemez. bu kadar basit. Type-R M5 le diil 5. vites, 3. vitese kadar bile beraber gidemez.
Berent.t
23-06-2007, 02:18
e yani....:icon_tup:
BMK TypeR
23-06-2007, 11:21
lan reso ben SELIM olm sen m5 gecıyom dıyon sonra m3 un vıdosu pıyasaya cıkıyo sonra dosunkı? 200 sx m5i geçince(beyaz) dıosunki gecemez senın vıdeonda youtubede sen gecınce m5i iyi oluyoda 200 sx gecınce nasıl geciyo oLuyo?buna bi anlam veremedım baba?
youtubede cfu rolingde yada tilki selim rolıngde sende filtre yok ben 2 kişiyim yaz bak ne cıkıo sora izle:heyoo::heyoo:
selım abı o vıdeoyu ben koymadım yuotubeye koyan adamıda sevmem benı karıstırma hırs yapmayın benıde konusturmayın ben kac kere dedım 200sx al gel kardesım adamı hasta etmeyın.m5 ne ben ne 200sx ruyasında goremez 507hp de smg6 da boş konusmayın benım m3 le vıdeom var hemde 7 tane ben ama sekıl olsun dıye hıc bıyere koymadım cfu gelınce ızlemeye gerek yok ben senı havada karada gecerım selım abım benı bıdaha baskalarıyla karıstırmayın burda mılletın ıcınde sende sulhıde konusmasın bozusuruz sonra. ben burda bana laf yazıldı yazdım sulhıye, bugra efendıde sende selım abı ne oldu sıze anlamadım sevmedıgım seyler ne kadar uzatınız anlamadım sana gelınce abı vıdeo koyma ne oluyo onuda anlamadım prımmı yapıcan ıkı kısı dıyosdun fılıtre yok dıyosun sızın ıknızın agırlı ben edrrtım artı 2-3-4 ondeyım 5 de ondesın 6 da ben odeyım tekrar vıdeo koyduysan bısey demem 6 vıtesıde cektıysen ok.(bende ıkı oksıjen sensoru sokuk arabada artı ıntake yok onlar varken yedıgın 2-3 boyları unutma artı bende lastık yok kabak yanındakı kardesımızde bılıyo bende nasıl sardıgını arabanın sen hala neyın pesındesın anlamadım.sımdı lastıkde aldım sensorude taktım beyını takmam gelde vıdeo cekelım bı gorelım nasılmıs yazık dıyorum sadece.hepınız Allaha emanet olun.