PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şanlıurfa da kimler var

Orhan
31-12-2010, 11:18
Eşimin tayini Şanlıurfaya çıktı yardımcı olabilecek kimler var acaba

SekoLive
31-12-2010, 11:19
abi hayırlı olsun tayin neresine çıktı ufanın?

Orhan
31-12-2010, 11:21
abi hayırlı olsun tayin neresine çıktı ufanın?

Güngören ilköğretim okulu ama sanırım merkezde başka bi okula görevlendirme olacak

mmustu
31-12-2010, 11:21
hayırlı olsun abi

şimdi nası olacak senin iş falan urfaya mı geçeceksiniz

Orhan
31-12-2010, 11:58
hayırlı olsun abi

şimdi nası olacak senin iş falan urfaya mı geçeceksiniz

Yok kayınvalide hanım çocuk gidecekler bende hafta sonları gideceğim ben iş özel iş o nedenle benim orda çalışmam imkansız

mmustu
31-12-2010, 12:10
wuu kötü olacak desene abi :(

Orhan
31-12-2010, 13:42
wuu kötü olacak desene abi :(

biraz öyle olacak:(

SekoLive
31-12-2010, 13:53
abi siverekde bi abimiz var oranın yerlisi eğer oraya tahin edilirse onu ararız yardımcı olacğını düşünüyorum.

imparatoR
31-12-2010, 14:55
ben urfadayım abi; ne yapabilirim? ne konuda yardım istiyosun?

Vts_Power
31-12-2010, 15:00
orhan orda sağlam kardeşlerimiz var yengemizi yanlız bırakmazlar ne lazımsa hallettirriz çocuklara kafanı yorma

DogukanB
31-12-2010, 15:04
hayırlı olsun orhan abi

Vts_Power
31-12-2010, 15:12
orhan cebini kaydetmemişm ben ver arayım.konuştum ben sorun yok ilk etapda kalacak yerde varmış.havaalanından direk alacaklar sizi bana ulaş :)

RIDVAN
31-12-2010, 15:20
Gaziantepde Bir İşiniz Düşerse Başımızla Beraber.

Orhan
31-12-2010, 15:40
abi siverekde bi abimiz var oranın yerlisi eğer oraya tahin edilirse onu ararız yardımcı olacğını düşünüyorum.
sağolasın

ben urfadayım abi; ne yapabilirim? ne konuda yardım istiyosun?
ev tutulacak şehri bilen nerlerde oturulur nerler rahattır vs. gibi bilgiler lazım

orhan orda sağlam kardeşlerimiz var yengemizi yanlız bırakmazlar ne lazımsa hallettirriz çocuklara kafanı yorma
valla ilaç gibi geldin özelden mesaj attım

hayırlı olsun orhan abi
sağolasın doğukan

orhan cebini kaydetmemişm ben ver arayım.konuştum ben sorun yok ilk etapda kalacak yerde varmış.havaalanından direk alacaklar sizi bana ulaş :)
özelden cep numaramı attım

Gaziantepde Bir İşiniz Düşerse Başımızla Beraber.
urfaya gelince orayada gezmeye geliriz artık

messi
31-12-2010, 19:09
hayırlı olsun. antepteyim. yakınız. :)

BERKİN
31-12-2010, 23:59
gökan abı şanlıurfalı ama banlı şuan babası oranın yerlısı mıllı egıtımden yardımcı olucaktır herturlu

imparatoR
01-01-2011, 00:51
ev konusu problemli urfada,kiralık ev bulmak gerçekten zor...
bulsan fiyatlar çok yüksek heleki memur kesimiysen..emlakçı kültürü var şahıstan ev aldığında şanslı adlediosun,anlastıgın aylık kiranın 1 aylık karşılığını emlakcıya ödüyorsun,genellikle böle tabi vampir deilse emlakçın..
geçeceği okulun belirlenme durumunda etrafı muhitler adına araştırma yapmak sizin adınıza yerinde olur gibi..
taşlar yerine oturana dek polisevinde yer ayarlayabilirim,kamusal otellerin içinde en tutarlı rakamlar polisevindedir belki bilirsin ..
şu bahsettiğin kadarına bunları sıralayabilirim abi..
herşeyde bi hayır vardır hayırlısı olur sizin içinde inşallah..

imparatoR
01-01-2011, 01:12
uçak biletlerine verilen paraları gözün götürmüyorsa pegasus antep ,antep urfa otobüs (15 tl) 2,30 saat şeklinde ulaşabilirsinde..
takribii anadolu jet veya x firmaya vereceğin rakamın % 30 altında bi maliyetle ulaşmış olacaksın..

Orhan
01-01-2011, 16:03
uçak biletlerine verilen paraları gözün götürmüyorsa pegasus antep ,antep urfa otobüs (15 tl) 2,30 saat şeklinde ulaşabilirsinde..
takribii anadolu jet veya x firmaya vereceğin rakamın % 30 altında bi maliyetle ulaşmış olacaksın..

Pegasusun İstanbuldan Antep'e uçuşu varmış doğru ama Ankara'dan yok

ergin
03-01-2011, 18:01
pegasus'u bilmiyorum ama ankara-antep arası ucuş var. bu arada bende antepdeyım dogma buyume ankaralıyım bu arada burada da yapabılecegımız bışey varsa elımızden gelenı yaparız

skaratas2
23-01-2011, 21:46
54 th arkadaşımız kısaca özetlemiş ev durumlarını. bende memurum ve yakın zamanda geldim urfaya, kira konusunda en uygun zaman şimdi. havalar ısındıkca fiyatlarda o derece ısınıyor. iii bir ev 600 tl civarı başlıyor. emlakçı furyası var ve hersene kira döneminde yeni kiralıyormuşsunuz gibi komisyon isteyenler olduğu söyleniyor(dikkat edin-pazarlığınızı ona göre yapın). bahçeli evler, yenişehir ve karaköprü gözde mahalleler memurlar için. polisevi gerçekten yer ayarlanabilirse en uygun yer. eşinizin okulu belli olmadan ev tutmanızı tavsiye etmem. urfaya özel yemek yemek isterseniz gülhan res. veya sağlık kebap favorilerim. sormak istediğiniz bi konu veya yardımcı olabileceğimiz durumvarsa görüşelim.hayırlı olsun.

Berkan
23-01-2011, 23:44
hayırlı olsun Orhan abi

gökan
23-01-2011, 23:46
ben urfalıyım akrabalarımda orda bana okulun adını verırımısın herturlu yardımcı olurum sıze:)urfada oturcaksanız yensıehırde oturun polısevının ordaydı bızım ev nezıh ve guzle bıyer:)yada harran unıv eskı kampusun oralar:)

Orhan
24-02-2011, 11:34
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim
Okulun lojmanı varmış köy okulu köyde gayet iyi bi yer o nedenle lojmana yerleştiler hiçbir sıkıntı çekmedik hepinize ilginizden ve desteğinizden ötürü teşekkür ederim özellikle vts power Ahmet; dostum çok ilgilendin desteğini esirgemedin allah razı olsun

Shekil
24-02-2011, 11:41
hayırlı olsunn

gökan
24-02-2011, 11:45
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim
Okulun lojmanı varmış köy okulu köyde gayet iyi bi yer o nedenle lojmana yerleştiler hiçbir sıkıntı çekmedik hepinize ilginizden ve desteğinizden ötürü teşekkür ederim özellikle vts power Ahmet; dostum çok ilgilendin desteğini esirgemedin allah razı olsun
Bı sıkıntı olursayer konusnda bna söylybılırsn yerlısyz bnım akrblrmda öğretmn babmda unıverstede ögretm uyesı harran unıvde

Orhan
24-02-2011, 11:53
hayırlı olsunn
sağolasın :)

Bı sıkıntı olursayer konusnda bna söylybılırsn yerlısyz bnım akrblrmda öğretmn babmda unıverstede ögretm uyesı harran unıvde
sağolasın sen gidiyormusun urfaya denk gelirse görüşelim yardımlık bi durum olmaz inşallahta tanışmış oluruz

crused
24-02-2011, 13:48
kardeşim sen bana ulaş işin olmuş bil. sen hiç bişeyi dert etme ev konusu olsun millieğitimle ilgili problemler olsun. sıkıntı olmadan hallederiz.

levent
24-02-2011, 14:07
hayırlısı olsun abi, askerlik gibi binevii bu durum.

bizim de kuzenin eşi muşta zorunlu hizmetten dolayı (çocuk doktoru), ekimde doluyo süresi , cidden zor ilk başlarda özellikle.

Orhan
24-02-2011, 14:14
kardeşim sen bana ulaş işin olmuş bil. sen hiç bişeyi dert etme ev konusu olsun millieğitimle ilgili problemler olsun. sıkıntı olmadan hallederiz.
sağolasın teşekkürler telefonunu kaydediyorum

hayırlısı olsun abi, askerlik gibi binevii bu durum.

bizim de kuzenin eşi muşta zorunlu hizmetten dolayı (çocuk doktoru), ekimde doluyo süresi , cidden zor ilk başlarda özellikle.

valla aynen askerlik gibi :D
18 aylık bi süreç ben askerden sonra evlendim hanım yolumu gözlememişti artık o açığıda kapattık :D

levent
24-02-2011, 14:17
sağolasın teşekkürler telefonunu kaydediyorum

valla aynen askerlik gibi :D
18 aylık bi süreç ben askerden sonra evlendim hanım yolumu gözlememişti artık o açığıda kapattık :D

bizimkiler evlenip özgür abi askere gitmişti bi de :D askerden geldi çocuk oldu çocuk 2 yaşındayken anne uzmanlığa geçti, tayin muş'a çıktı :) geçenlerde zor vs dedi dedim bişey kalmadı ekime, bekarlığa da alıştık olm o zor gelcek şimdi dedi :D (çapkınlık vs yapmaz :))

tekrar kolay gelsin abi, en zor kısmı hasretlik oluyo işin bide gitgeller çok yoruyo(muş) :)

RIDVAN
24-02-2011, 14:41
Anteplik bir işiniz olursa abi.her türlü konuda elimizden geleni yaparız. antep.urfa aynı kapı ;)

Orhan
24-02-2011, 15:33
bizimkiler evlenip özgür abi askere gitmişti bi de :D askerden geldi çocuk oldu çocuk 2 yaşındayken anne uzmanlığa geçti, tayin muş'a çıktı :) geçenlerde zor vs dedi dedim bişey kalmadı ekime, bekarlığa da alıştık olm o zor gelcek şimdi dedi :D (çapkınlık vs yapmaz :))

tekrar kolay gelsin abi, en zor kısmı hasretlik oluyo işin bide gitgeller çok yoruyo(muş) :)
çapkınlık olmasada bekarlığa alıştıktan sonra gerçekten zor oluyor :D

Anteplik bir işiniz olursa abi.her türlü konuda elimizden geleni yaparız. antep.urfa aynı kapı ;)

sağolasın teşekkürler ;)