Orijinalini görmek için tıklayınız : 27 FH 106 arac hakkın bilgi
PASA DEMİR
07-01-2011, 00:03
2001 Peugeot 106 GTI 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-emsalsiz-2001-gti-30622580/detay)
arac hakkında bilgisi olanvarmı
Anecdote
07-01-2011, 00:09
Araç Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlar Yardımcı Olurlar.
Resimlere bakaraktan , "01 Model 110.ooo KM ve 13.ooo TL olarak çok uygun arkadaşlarıda dinlemek gerekir.
hddsheriff
07-01-2011, 00:12
aynı araba için 2 konu 1 mesaj yazdın dağı taşı bu ilanla doldurmayı mı düşünüyorsun ?
yönetimden rica ediyorum 106 gti sorgulamalarını tek başlıktan toplasak nasıl olur ?
o paraya sağlam 2001, heleki sarı hayatta olmaz ucuz etin yahnisi misali
ee artık kimse vtec lerin fiyatlarına laf demez :)
aynı araba için 2 konu 1 mesaj yazdın dağı taşı bu ilanla doldurmayı mı düşünüyorsun ?
yönetimden rica ediyorum 106 gti sorgulamalarını tek başlıktan toplasak nasıl olur ?
evet abi doğru söylemişsin hemen hemen hergün bir 106sorgulanıyor zaten en azndan tek başlık altında olmuş olur
güneşbalkan
07-01-2011, 00:19
+1905 pm attım az önce vti başlığını açan mod'a ilgilenirse iyi olacak :)
bi kaç kere gördüm adanada aracı.. gideri fena deil.. orjinal sarı olmayabilir belki.. kaporta motor durumunu bilmiyorum ama gidişi fena sayılmaz ;)
Antepdeykende gideri fena değildi , ama diğer durumunu pek bilmiyorum açıkcası.
Arkadaşoım biz kayseriden gittik bu araç antepteydi orda baktık motoruna filan bakmadık ama görünce geri döndük. antepte 5 tane filan 106 bakmıştık bunuda gördük dediğim gibi görünce motoruna bile bakmaya gerek duymadık. Ama tabi bu seni vazgecirmesin bak gör.
PASA DEMİR
07-01-2011, 08:21
Arkadaşoım biz kayseriden gittik bu araç antepteydi orda baktık motoruna filan bakmadık ama görünce geri döndük. antepte 5 tane filan 106 bakmıştık bunuda gördük dediğim gibi görünce motoruna bile bakmaya gerek duymadık. Ama tabi bu seni vazgecirmesin bak gör.
dışardan senin dedigin gibiyse içine bakmaya gerek yok eyvallah sag olasın
ben konuştum arac sahibiyle kendi getircekti aracı sakaryaya ben gitmicektim adanaya aracını cok güveniyo kesinlikle kaza degişen yok diyo dışardan kompile boyatdım bide sag caurlukda düzeltme var dedi aracı getirim sakaryaya servise sokarsın benim dediklerimden başa bişey cıkarsa almazsın aracı diyo cocuk 1000 kilometre yol yapcak bide düşünüyom cocuk arabasına güvenmese niye 1000 kilometre yol yapsın ?
erayakar
07-01-2011, 08:35
13 tl 2001 model ..bukadar olur fazlasını beklememek lazım..iyi bişe olsa 16,17 yazardı..
okanturan
07-01-2011, 08:51
aracı antepte iken gördüm kasası toplu duruyordu ama kazasını belasını bilmem o zamanlar 16 17 gibi rakkamlarda idi sanırım
Bu araç orjınal sarı..Ama önden kazası var..Antalyada iken bu araç eskı plakası 07 BGM 70 arkadaşım da görmüş onden fena patlamış bir araç..Yanı senın anlıyacağın bu araba dan cacık olmaz..komple boya var macun var değişen var düzeltme var varda var yanii:) Orjınal temız 2001 full bir sarı 19 22 arası...
Aracın Kazasını Belasını Bilmiyorum. Ama Antepdeyken. Gerçekten Çok Düzgün Duruyordu Öyle Yıpranmış Oynanmış Gibi Durmuyordu Toplu Dimdikdi 15-16 Bi Fiyat İstiyorlardı Şuanki Halini Bilemiyorum Ama.Hakkınıza Hayırlısı Ayrıca İlle Pahalı Araba İyi Olucak Diye Birşeymi Var Acaba Arkadaşlar. Hiç Anlamıyorum
Pahalı ucuz olcak diye bişe yok ama ben aracı gördüğümde kaportasını beğenmedim zaten arka tampon çamurluk arası yere sprey boyayla rutuş bile atmışlardı 2 metreden göze batıyodu sonradan güzelce kaborta elden geçmiştir bilemem ama. diycem oki 106 GTİ a binen adam illaki piyasısınıda bilir emsalleri 15-16 dan aşağı yoksa temiz ise niye 12-13 lira desin suan en kötü bitik GTİ lara bile 12 den aşağı fiyat çekmiyolar benim aracım temiz olsa acelem bile olsa 15 den aşağı fiyat koymam. Hele bide istanbulda 2002 sarı vardı bi orjinal filan diyodu pert arabaya:) modelimi yanlış yazdı acaba diye tlfn açtık idda ediyo bizde dedik 2002 kalmadı orjinal diye gel bak orjinal değilse bedava veririm filan diyodu:) oda bu fiyatlarda bişeydi.Yalan söyleyen yada malını gerçekten bilmeyen çok adam var. o arkadaşta belki bilmiyodur geldiğinde anlıycak arabayı.Vahim bi durum okadar yol gelirim diyosa.
Antepdeykende gideri fena değildi , ama diğer durumunu pek bilmiyorum açıkcası.
Bir kaç kişiye daha sordum , kAyseri'den bakıldığını da biliyorum.
Antalya'dan getiren arkadaşına satmıştı alan kişide 13 bin küsürlü ilanda dosta düşmana karşı efkara satılık diye birşeyler yazıyordu.
Sonrasında da aracın kazalı olduğu yönünde dedikodular dolaşmıştı ne kadar doğru bilemiyoruz.
Bir kaç kişiye daha sordum , kAyseri'den bakıldığını da biliyorum.
Antalya'dan getiren arkadaşına satmıştı alan kişide 13 bin küsürlü ilanda dosta düşmana karşı efkara satılık diye birşeyler yazıyordu.
Sonrasında da aracın kazalı olduğu yönünde dedikodular dolaşmıştı ne kadar doğru bilemiyoruz.
Kardeşim biz kayseriden 3 kişi gittik o zman bendede 106 vardı onla gittik orda orhan var beyaz turbo GTİ olan sırf o arabaya binmek için gittik ordada 5-6 gti ya bakltık paramız cebimizdeydi ama hiç birini beğenemedik bu arabada ünv. tarafında bi yerde üstünde satlık yazıyodu geçerken gördük durduk bakmaya yanına geldik tekrar bindik gittik. 3-4 ay önce öyleydi ama sonradan kaborta düzelmiştir bilemem.Biz beğenmedik başkası beğenebilir malı kötülemeyim sonuçta
PASA DEMİR
07-01-2011, 15:47
şimdi aradım aracın sahibini adam basa basa söylüyo aracda sol camurluk düzeltme var ve arac orjanal sarı renk diyo ve ben boyattım diyo sol camurluk antalyadaki cocukda olmuş kendiside boyatmış arac antalyadan gaziantape gelmiş oda gaziantepden almış 15500 bin almış arabada sol camurluk düzelmiş ve kendisi boyatmış bunlardan başka bişey cıkarsa adapazarına getiriyom arabayı diyo 101 nokta espertiz sok aracı diyo bunlardan başka bişey cıkarsa aracı adapazarında bırakacam diyo cocuk basa basa ben anlamadım bişey gitti yavv nasıl iştir bu midem bulandı benim ?
şimdi aradım aracın sahibini adam basa basa söylüyo aracda sol camurluk düzeltme var ve arac orjanal sarı renk diyo ve ben boyattım diyo sol camurluk antalyadaki cocukda olmuş kendiside boyatmış arac antalyadan gaziantape gelmiş oda gaziantepden almış 15500 bin almış arabada sol camurluk düzelmiş ve kendisi boyatmış bunlardan başka bişey cıkarsa adapazarına getiriyom arabayı diyo 101 nokta espertiz sok aracı diyo bunlardan başka bişey cıkarsa aracı adapazarında bırakacam diyo cocuk basa basa ben anlamadım bişey gitti yavv nasıl iştir bu midem bulandı benim ?
Telefonda söylenenlere inanmayın bence,ben de şehir belirtmeyim ama çok iddaalı konuşanlar olmuştu tanıdık aracılıgıyla aynı şehirden 2 tane 106'yı servise sokturmuştuk her şeyi çıktı ortaya,ve tekrar telefon konuşmasında''valla billa bilmiyordum şunun şurasında bu oldugunu bunun burasında bu oldugunu ''gibi cümleler kurmaya başladı..
106 gti almak zor iştir..Ben de aylarca araştırdım ama o kadar aylarca araştırıp alınacak bir araba almadım ne yalan söyleyim,yinede şimdiye kadar bir zararını yolda bıraktıgını görmedim çok şükür ,sadece diger orjinal 106'lara bakınca benimkinin o kadar iyi olmadıgını söyleyebiliyorum o kadar :)..Allah başka 106 nasip ederse çok ince eleyip sık dokuycam bundan sonra
Umarım güzel bir şey alırsınız
BosphorusBoys
07-01-2011, 15:56
Bu kdr çok ilgileniyor ve istiyorsan eski bir 106 we vts sahibi olarak
sana yardımcı olayım kardesim
arabayı bnm dediğim yere getirsin araç sahibi bende baktırayım sana döneyim...
PASA DEMİR
07-01-2011, 15:56
Telefonda söylenenlere inanmayın bence,ben de şehir belirtmeyim ama çok iddaalı konuşanlar olmuştu tanıdık aracılıgıyla aynı şehirden 2 tane 106'yı servise sokturmuştuk her şeyi çıktı ortaya,ve tekrar telefon konuşmasında''valla billa bilmiyordum şunun şurasında bu oldugunu bunun burasında bu oldugunu ''gibi cümleler kurmaya başladı..
106 gti almak zor iştir..Ben de aylarca araştırdım ama o kadar aylarca araştırıp alınacak bir araba almadım ne yalan söyleyim,yinede şimdiye kadar bir zararını yolda bıraktıgını görmedim çok şükür ,sadece diger orjinal 106'lara bakınca benimkinin o kadar iyi olmadıgını söyleyebiliyorum o kadar :)..Allah başka 106 nasip ederse çok ince eleyip sık dokuycam bundan sonra
Umarım güzel bir şey alırsınız
kardeşim zaten bidem bulandı vaz gectik bizde bende aracı olcam zaten kendime aramıyorum tyz ogluna bakıyoz oda anlamıyo bana atıyo topu bende arada kalmak istemiyorum temiz bulana kadar devam aramayaaa
PASA DEMİR
07-01-2011, 16:00
Bu kdr çok ilgileniyor ve istiyorsan eski bir 106 we vts sahibi olarak
sana yardımcı olayım kardesim
arabayı bnm dediğim yere getirsin araç sahibi bende baktırayım sana döneyim...
vallah o güzelligi yaparsan cok memlun olurum ver tlf numaranı arayım seni sonrada aracın sahibinbi arayım senin yanına getirsin aracı bi bakıver zamet olmazsa
BosphorusBoys
07-01-2011, 16:06
vallah o güzelligi yaparsan cok memlun olurum ver tlf numaranı arayım seni sonrada aracın sahibinbi arayım senin yanına getirsin aracı bi bakıver zamet olmazsa
pm ledim sana tlfunumu
Kardeşim millet tlfnda neler söylüyo neler.Orda baktırcan biri varsa baktır yada soksun serviste ekspere gönder parasınıda sana taratıp yollasın bak nolmus ne etmiş için rahat olsun.Ama tabi gittiğindede bi baktır tam sağlam olsun.
ygtkrmdnz
07-01-2011, 17:02
çok çok üst düzey bir sarı 106 beklemeyin ama fiyatına ve piyasadaki diğer araçlara oranla güzel arabadır ..
Jön Türk
07-01-2011, 17:13
Antalyada arkadaşımdaydı. Sol taraftan kaldırıma çktı diye hatırlıyorum.Ahım şahım birşey yoktu.Önü başka gerisi bir başka yerde değildi yani.
PASA DEMİR
07-01-2011, 17:30
tyz oglu vaz gecti arabadan arkadaşlar tşk ettim hepinize
pm ledim sana tlfunumu
yabancı birinin değil abi beni ara beraber gideriz
fatmagül gibi olmuş walla olay
KingoAtmo
07-01-2011, 20:24
bu araç antepdeki sahibinin ismini bilen varmı?
walla yılmaz abi gil bilyordu sanırım
F1 çakar sistemini ben yaptım aracın.Sahibiyle msnde görüşüyorduk ama ilandaki isimle msndeki kişi farklı.Heralde aracı sattı başkasına.
Denk gelirse bi soruyum da pek msnede gelmiyor
aLperTunga
07-01-2011, 22:51
olay olmuş konu..herkes ayrı bişey söylüyor biri pert oldu diyor biri ufaktı diyor..valla bende anlamadım :) bence yapacagınız en saglam iş adama ekspertiz ücretini yollayın soksun orda bi yetkili servise..sonucunu faxlasın sana ona göre sizde karaınızı verirnn ;)
evet abi doğru söylemişsin hemen hemen hergün bir 106sorgulanıyor zaten en azndan tek başlık altında olmuş olur
+1905 pm attım az önce vti başlığını açan mod'a ilgilenirse iyi olacak :)
Konu Acmadan once ARAMA yazan yere basip altinda acilan kutucuga sorun soru yada ogrenmek istediginiz kelimeleri yaziyorsunuz cikan sonuclara bakip eger arasinda yok ise konu aciyorsunuz bolece forumda bosu bosuna yeni baslik ve konu acilmamis oluyor .
Buyrunuz 24-06-2006, 12:24 tarih ve zamaninda acilmis ayrica son mesajida Dün, 23:41 de atilmis aktif ve kapsamli konu :
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/72767-gti-sorgulamalari-peugeot.html
Ö.öztüRk
25-07-2011, 18:16
Konu kapatılalı çok olmuş ama bilgi amaçlı söyliyim , BEN BU ARACI ADANA'DAKİ İLANINDAN ARADIM , ARAÇ SAHİBİYLE EN AZ 5 DEFA TELEFONLA GÖRÜŞTÜM , ARABASINI ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ , konuşmalarından delikanlı , dürüst , sözünün eri birine benziyordu , bu yüzden güvenerek trabzon'dan kalkıp 1100 Km 1 arkadaşımla Adana'ya gittik . bizi otogar'dan aldı , aracın yanına götürdü . geldiğimiz araçla bu aracın arasında 100 Mtre mesafe vardı , arabadan inmeden dünyamız karardı , ilana koyulan resimler 4-5 sene öncesinin resimleriydi,aracın o araçla uzaktan yakından alakası yoktu. Aracın diyer bir arkadaşın dediği gibi önden büyük bir darbesi vardı.Ve aracı galiba sobacı toplamıştı.Size diyeceğim oki İnternet ortamından Telefon'la kimsenin dediğine inanmayın. Bizim gibi fuzuli yol yapmış olursunuz.
ygtkrmdnz
26-07-2011, 00:50
bu araç antepdeki sahibinin ismini bilen varmı?
Yorumu biraz geç görmüşüm k.bakmayın aracın Gaziantep'deki sahibi bu ;
Uns Açk | Facebook (http://www.facebook.com/profile.php?id=781189110)
yazık yav en cok zoruam gıden sey araba almaya gıdysun dedıgı gıbı cıkmıyr:)
Bu arada bi arkadas kayseriden antebe geldik aracin durumu kotuydu demis de, universitrnin onunde duran satilik yazan aracla bu arac ayni degildi, uninin karsisindakinin plakasi farkliydi ve durumu fenaydi ancak satildi. Fh 106 nin kazasini bilemem ancak yanindan gecerken incelemistim yaklasik 1 yil once tertemizdi fakat suanki halini bilemem zaten trabzondan giden arkadas gerekli yorumu yapmis
ygtkrmdnz
26-07-2011, 11:08
kardeşim üniversitenin orada boş arazide duran aracı diyorsan eğer koşarak uzaklaşmak lazım yakınından durumu berbat ötesi idi
BosphorusBoys
26-07-2011, 12:12
ben bu arac için ilgilenen arkadasa ghuzel yorum yazmıştım keşke ilgilenen arkadasla bir görüşseydinde öyle gelseydin adanaya.