Orijinalini görmek için tıklayınız : GTi - VTS Sorgulamaları
Eski plakası 35 cey 07 , yaklaşık 2 senedir ankarada yalnız izmirdeyken canlı görmüştüm abartılacak derecede temiz ve diriydi 2 parça boyası vardı değişeni yoktu şu an nasıldır bilemem ankarada inceleyecek olursam gerekli bilgileri veririm
http://img209.imageshack.us/img209/9287/1003084zpk4.jpg
http://img230.imageshack.us/img230/299/1003101lv4.jpg
Ben inceledimde kardes,dedigin gibi iyi duruyor bikac hatasi disinda.18 den assa vermicek gibi benimde ufak tefek yapacagim seylerle 20yi bulur bana oda cok para bence.ankaraya ilk getiren arkadastan 16 ya almadik zamaninda salak gibi
dangerahmet
04-09-2011, 15:37
Ben inceledimde kardes,dedigin gibi iyi duruyor bikac hatasi disinda.18 den assa vermicek gibi benimde ufak tefek yapacagim seylerle 20yi bulur bana oda cok para bence.ankaraya ilk getiren arkadastan 16 ya almadik zamaninda salak gibi
Aynen,Kısmet ama dediğiniz gibi fiyat tuzlu biraz, araçtan memnun galiba yeni alan arkadaş satılacak fiyatlara inerse kaçırılmaz bi araç
mstfcn28
04-09-2011, 17:39
Beyler şu an yaz dönemi olduğundanmıdır genel olarak bir artış var ama 106 fiyatları çok uçtu:)
Kış döneminde LT 106 ve 61 AC 106 normal fiyatlara gitmişlerdi...
Bende almayı düşünüyorum ancak kendimi aralık ayında toplayabileceğim.
Siz ne diyorsunuz şu an mı böyle hep mi böyle kalır.
Çok temiz cc jantlı 2001 106 ya verilecek para taş çatlasın 17.000 ne diyorsunuz?
serhat306
04-09-2011, 17:41
Beyler şu an yaz dönemi olduğundanmıdır genel olarak bir artış var ama 106 fiyatları çok uçtu:)
Kış döneminde LT 106 ve 61 AC 106 normal fiyatlara gitmişlerdi...
Bende almayı düşünüyorum ancak kendimi aralık ayında toplayabileceğim.
Siz ne diyorsunuz şu an mı böyle hep mi böyle kalır.
Çok temiz cc jantlı 2001 106 ya verilecek para taş çatlasın 17.000 ne diyorsunuz?
17 bınde cok ıyı araba ıyı para ama 17 yazan adamdan 15 lıraya alırsın zaten arabayı...
Kis gelince gorun siz fiyatlari arkadaslar .. CEY plaka yanlis hatirlamiyorsam 14500-15000 TL Gibi bi rakama satildi alan kisidede turbo saxo vardi gri mk2 onuda benim arkadasim almisti hatta alan cocuguda biliyorum satanda arkadasimdi. 106 icin 17000 TL de cok para ..
mstfcn28
04-09-2011, 17:59
Kis gelince gorun siz fiyatlari arkadaslar .. CEY plaka yanlis hatirlamiyorsam 14500-15000 TL Gibi bi rakama satildi alan kisidede turbo saxo vardi gri mk2 onuda benim arkadasim almisti hatta alan cocuguda biliyorum satanda arkadasimdi. 106 icin 17000 TL de cok para ..
Kış gelince ne olur fiyatlar?:)
üstadlarım bu araçlar hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
1.
Peugeot 106 GTI 1997 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 57842506 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-stock-106-gti-s16-muayene-26-08-2013-57842506/detay/)
2.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 57880066 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kiraz-kirmizi-106-gti-57880066/detay/)
3.
Peugeot 106 GTI 2000 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 57870714 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-seytan-kirmizisi-57870714/detay/)
Teşekkürler Saygılar
Bu ilanlardan 1 ve 3 ü ele.Diğeri 2 numara ya yönel
Peugeot 106 GTI 1999 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 57523490 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilgi-cekmek-isteyene-57523490/detay/)
Beyler bilgisi olan?değişeni yok dendi de henuz baktirmadim
Araç güzel belli her halinden
dangerahmet
04-09-2011, 18:15
Fiyatların Yüksek Olmasının Tek Sebebi Günden Güne Temiz 106ların Tükenmesi ve Bu Kadar Tutulan Bir Aracın Üretiminin Olmamasıdır vede Leş GTiların Artmasıdır Bu Yüzdende Aracı İyi , Temiz ve Masrafsız Olan Satıcılar Fiyatları Artırıyor,Fazlası Biraz Saçma Oluyor ama 12 13 14 lere Leş 106 Almaktansa Durum Müsait Oldukça Sıkıntısız Binme Amacı İle O Paraları Vermek Mantıklı Gibi Geliyor Bana Başımızın Ağrımaması İçin.
Fiyatların Yüksek Olmasının Tek Sebebi Günden Güne Temiz 106ların Tükenmesi ve Bu Kadar Tutulan Bir Aracın Üretiminin Olmamasıdır vede Leş GTiların Artmasıdır Bu Yüzdende Aracı İyi , Temiz ve Masrafsız Olan Satıcılar Fiyatları Artırıyor,Fazlası Biraz Saçma Oluyor ama 12 13 14 lere Leş 106 Almaktansa Durum Müsait Oldukça Sıkıntısız Binme Amacı İle O Paraları Vermek Mantıklı Gibi Geliyor Bana Başımızın Ağrımaması İçin.
:icon_tup: üretimi olmayan arabanın her zaman pirimi vardır temiz ise :)
Kardes bu bir sene once neden boyle degildi direkt analist gibi yorum yaptinda .. Birden mi bu bulunamayan 106 lar cikti piyasaya ? Birde ucuk fiyat istenen arabalara bi bakar misin kac tane ? Ve nerenin arabalari hepsi belli .. Pert kaydi olan istenilen fiyattan fazla hasar bicilen arabalara nanemolla fiyatlar istenilen piyasada herkez degim yerinde ise ' tuttugunu uydurmaya calisirken ' ne fiyata bakar ne etikete koy pesin parayi git adamin yanina telefonda laga luga yapmadan bak nasil aliniyo o arabalar .. Kisin bu fiyatlar boyle mi kalacak saniyosunuz .. Bir de herkeze gore 'les' ve 'temiz' kavrami farkli .. Bana gore bi degiseni iki uc parca boyasi olan les degildir alinir .. Niyahetinde evlenmeye hatun aramiyorsun ama gonul istioki iyisi olsun .. Ama sen donup bakmazsin o ayri , tamamen goreceli ..
Kardes bu bir sene once neden boyle degildi direkt analist gibi yorum yaptinda .. Birden mi bu bulunamayan 106 lar cikti piyasaya ? Birde ucuk fiyat istenen arabalara bi bakar misin kac tane ? Ve nerenin arabalari hepsi belli .. Pert kaydi olan istenilen fiyattan fazla hasar bicilen arabalara nanemolla fiyatlar istenilen piyasada herkez degim yerinde ise ' tuttugunu uydurmaya calisirken ' ne fiyata bakar ne etikete koy pesin parayi git adamin yanina telefonda laga luga yapmadan bak nasil aliniyo o arabalar .. Kisin bu fiyatlar boyle mi kalacak saniyosunuz .. Bir de herkeze gore 'les' ve 'temiz' kavrami farkli .. Bana gore bi degiseni iki uc parca boyasi olan les degildir alinir .. Niyahetinde evlenmeye hatun aramiyorsun ama gonul istioki iyisi olsun .. Ama sen donup bakmazsin o ayri , tamamen goreceli ..
bundan bir sene önce ne vtec fiyatları böyleydi ne kare kasa fiyatları nede si fiyatları böyleydi adamlar kare kasalara 11 12 13 yazmaya başlayınca gti'cı p*ç mi ? yazmasın 98 vtec'in özelligini biribana yazsın... 30 lira yazıyor admlar... bence suan yazan bütün 106ların hakkı... ayrı yetten herkezin arabası kendine adam ne yazarsa yazar gidersin bakarsın dersin abi bak burası söyle orası böyle
benim düşüncemde bu anlaşılırsa verilir düşüncesindeyim.
mstfcn28
04-09-2011, 21:52
Yani baktığın zaman 5-6 ay öncesine kadar herşey normalken ne tesadüfki yaz döneminde fiyatlar uçtu bence arabaların bittiğinden değilde yaz aylarının getirdiği birşey:D
Yani baktığın zaman 5-6 ay öncesine kadar herşey normalken ne tesadüfki yaz döneminde fiyatlar uçtu bence arabaların bittiğinden değilde yaz aylarının getirdiği birşey:D
Nokta ..
Ayrica milletin derdi araba satmaktan cikmis reklama donmus ..
bana sorulucak olursa.. yaz geldiginde her zaman araç fiyatları fırlar.. bayram zamanı en satılmıycak araç bile satılır.. bayram zamanı fiyatlar daha kabarıktır her zaman.. bu yıllardır hep böyledir benim gözlemledigim bildigim..
örnegin racing motorlar gibi ... kışın 1 2 hatta 3 lira fiyat fark ediyor yazın nasıl şişiyor fiyatlar :icon_tup:
vti ya werılen 25 ıle 30 rakamlar benım ıcın fazladır... we bızım arabaların hakkıda en az 15 lerdır..... orjınal sahıne we doğana en az 10 ıstenen bısehırdeyız...
Nokta ..
Ayrica milletin derdi araba satmaktan cikmis reklama donmus ..
merak ettim sizde gti kullanıcısısınız galiba siz aracınızı kaça satarsınız satsanız ?
herkes bırseyler soylemıs ama benım anlamadıgım nokta her aracın bır fıyatı var demek degıl her arac bır olmadıgı gıbı ıstenılen rakamlarda yuksek oluyor ucuz arac cok masraf kısı sıkısmadıktan sonra ucuz alınan her aracta masraf vardır arkadasım kendısı soyluyor sahıne 10 lıra ıstıyorlar bızım aracımız avrupa aracı efsane tabırı kullanılan bır arac ısıne gelen alır gelmeyen almaz herkez malını kendı parasını koyup almıs mal onun...
ne fıyat bıcerse bıcsın ben arabamı keyfı satıyorum ıstedıgım rakam ucukta degil satılsın demıyorum ama anlayana satılmasada kalsın bınerım bundan 3-4 seneye kadar herkes bu aracları arıycak o zaman degerı anlasılır aracın
herkes bırseyler soylemıs ama benım anlamadıgım nokta her aracın bır fıyatı var demek degıl her arac bır olmadıgı gıbı ıstenılen rakamlarda yuksek oluyor ucuz arac cok masraf kısı sıkısmadıktan sonra ucuz alınan her aracta masraf vardır arkadasım kendısı soyluyor sahıne 10 lıra ıstıyorlar bızım aracımız avrupa aracı efsane tabırı kullanılan bır arac ısıne gelen alır gelmeyen almaz herkez malını kendı parasını koyup almıs mal onun...
ne fıyat bıcerse bıcsın ben arabamı keyfı satıyorum ıstedıgım rakam ucukta degil satılsın demıyorum ama anlayana satılmasada kalsın bınerım bundan 3-4 seneye kadar herkes bu aracları arıycak o zaman degerı anlasılır aracın
:icon_tup: postları okurken aklımdan ne geçtiyse yazmışsın daha sölenicek tek bir kelime bırakmamışsın ;)
kimsenin kimsenin malına istediği fiyata yorum yapmaya hakkı yok ben dün 19250 istiyordum bugun 23 istiyorum satılsın derdindemiyim asla değilim mayıs ta aldım bugune kadar yaptıgım masraf 5000 lirayı geçti incik boncuk masrafı kaldı,postlardan bırınde denmişki 17 istiyene 15 le gıt alırsın diye bana birisi 2000 lira aşagısı ıle gelip arabamı almaya kalkıcak anama söver gibi değil arabayı kolunu bacagını zor alır
:icon_tup: postları okurken aklımdan ne geçtiyse yazmışsın daha sölenicek tek bir kelime bırakmamışsın ;)
kimsenin kimsenin malına istediği fiyata yorum yapmaya hakkı yok ben dün 19250 istiyordum bugun 23 istiyorum satılsın derdindemiyim asla değilim mayıs ta aldım bugune kadar yaptıgım masraf 5000 lirayı geçti incik boncuk masrafı kaldı,postlardan bırınde denmişki 17 istiyene 15 le gıt alırsın diye bana birisi 2000 lira aşagısı ıle gelip arabamı almaya kalkıcak anama söver gibi değil arabayı kolunu bacagını zor alır
reklam yapma :D zhauzhauxhughauhsuaghu :hahaha:
reklam yapma :D zhauzhauxhughauhsuaghu :hahaha:
farketmez 23000 i veren alır ;) yoksa evlat bizimdir bizim kalacaktır
onurtopcu
04-09-2011, 23:15
Burda madem herkez arabacı bu işin yazı kışı olmaz düzgün arabaya herzaman hakettiği para verilir ve ayrıyetten şu piyasada sadece 106 prim yapmadı farkındaysanız tüm yürüyen piyası arabaları prim yaptı herkezin arabası kendine isteyen istediği rakamı yazar sende gider bakarsın ;)
mstfcn28
04-09-2011, 23:15
Eser abi sen zaten kendi ağzınla demişsin , sen arabayı satmıyorsun ki.Keyfe keder.
Bende vermiştim geçenlerde kaldırdım Cj 5 in ilanını 15.000 $ yazmıştım.(pasif yaptım)
Ama tabiki kimse kimsenin malına fiyat biçemez.
Benim sadece en başta bahsettiğim araçların gerçek ederini merak etmem.Şu da bir gerçek yaz aylarında genel bir artış var.
Tabiki herkesin malı kıymetlidir fiyatını yüksek yazar alıcısını bulur satarda.
Aynı örnekleri vermek istemiyorum ilk mesajımda yazdım bir önceki syfada.
dangerahmet
04-09-2011, 23:37
Herkesin görüşüne saygım var bu konuda zevk meselesi sonuçta kardeş ;) Kendi Görüşümde bu , Ben Senin dediğinden farklı birşey söylemiyorum
Sadece Boyasız Kazasız Değişensiz Araçlar Temizdir,Diğerleri Leştir Demiyorum Farkındaysan
Sonuçta 10,11,12 Yaşında Araçlar İllaki Olacak Boyası yada Değişeni.. Temizden Kastım Temiz Titiz Kullanılmış Bakımları Yapılmış Ekmeği Yenmemiş Mıncıklanmamış Araçlardır.
Yalnız Yaz Döneminde Fiyatların Yüksek Olmasında Anormal Bi Durum Yok Bu Her Sene Oluyor Genelde Aynı Düzeyde Fiyatlar.
Geçtiğimiz Seneler de 14, 15 İstenen Temiz 106'lara 17 18 bin Değer Biçiyorlar Ben Bunun Nedenini Söyledim Zaten Bi Önceki Mesajımda. ve Kimsenin Yazdığı Fiyatı Eleştirmiyorum İsteyen İstediğni Yazar.
Satıcının nakite ihtiyacı yok ise şu piyasa da , temiz 106da temiz vtec de temiz paralar..
Çok şahit oluyoruz ekmeği yenmemiş 13e alınan op orjinal 1998-1999 106 da , aynı eşdeğerde 18e satılan 106 da.. Bunlar tamamen satıcı ile alakalı bir durum. Keza her zaman alıcısı olan bir araç...
Ayrıca spor olan bir aracı şahinle doğanla vs ile kıstas tutmakta yanlış.. Farklı segment ve farklı farklı müşteri gruplarına sahip araçlar..
arkadaslar ısteyen ıstedıgı rakamı yazar aracına sonuca bakmak lazımbu rakamlara yanı 10 a 15 e 20 lere 106 satılıyosa vardır kı alıcısı satılıyo yuksek rakam yazılınca arac satılmıyo dıye bısey mı var yanı bızım burda rakamları tartısmamızın hıc bı amacı sonucu yok bende aracıma 22500 yazdım ısteyen ıstedıgı rakamı yazar onemlı olan satılıp satılmadıgı arkadaslar
arkadaslar ısteyen ıstedıgı rakamı yazar aracına sonuca bakmak lazımbu rakamlara yanı 10 a 15 e 20 lere 106 satılıyosa vardır kı alıcısı satılıyo yuksek rakam yazılınca arac satılmıyo dıye bısey mı var yanı bızım burda rakamları tartısmamızın hıc bı amacı sonucu yok bende aracıma 22500 yazdım ısteyen ıstedıgı rakamı yazar onemlı olan satılıp satılmadıgı arkadaslar
aynen öyle . her araba sahibine güzeldir ve istedigi rakamı yazar sonucta mal onun . ve denildiği gibi satılıp satılmadıgı önemli olan ..
Satıcının nakite ihtiyacı yok ise şu piyasa da , temiz 106da temiz vtec de temiz paralar..
Ayrıca spor olan bir aracı şahinle doğanla vs ile kıstas tutmakta yanlış.. Farklı segment ve farklı farklı müşteri gruplarına sahip araçlar..
açıkçası sözüm meclisten dışarı, beyaz şahin gençliği şu an 106 gti larin peşinde. 2 hafta önceye kadar gti imi satmadan önce inanılmaz keyif alırken, sonra sonra soğumaya başladım. çünkü ismini çoktann kirletmişler... :)
saçma sapan apaçilerde 106 gti görünce arabadan bir anda tiksindim. çünkü ister istemez böyle bir gruba dahil oluyorsunuz trafikte. camı açmaya insan utanır çekinir oluyor.
temiz 106 gti her zaman iyi parayı hak eder ama maalesef böyle bir gerçek de var. ;)
bakalım bahsettiğim tayfanın hedefinde hangi araba var?
Galeriden satılık modifiyeli Peugeot 306 GTI 150000 km' de Siyah renk 16.250 TL sahibinden.com'da - 58217122 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-gti-2-sahibinden-hatasiz-masrafsiz-boyle-temizi-imkansiz-58217122/detay/)
306 gti arıyoruz varmı bildiginiz temiz düzgün 306 gtilar ?
Peugeot 306 GTI 2000 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 52820093 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bilen-bilir-52820093/detay/?)
Galeriden satılık modifiyeli Peugeot 306 GTI 150000 km' de Siyah renk 16.250 TL sahibinden.com'da - 58217122 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-gti-2-sahibinden-hatasiz-masrafsiz-boyle-temizi-imkansiz-58217122/detay/)
Peugeot 306 GTI 2000 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 52820093 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bilen-bilir-52820093/detay/?)
İlk araba çok temiz daha öncede yazmıştım ama 98 306'da 4 airbag gibi bir dünya yok:) pazarlıklı 15e alınabilcek araba.
Trabzondaki beyaz ise 6 yıldır satıcak bir türlü istediği fiyata satamadı.
Eğer illaki beyaz istiyosan benim eski arabayı al derim...Bendeyken çok başkaydı,ama aldıklarından sonra çok ciddi masraflar edip arabayı baya değiştirip adam ettiler.Şu andada çok sağlam yürürü var:icon_tup:2 parça boyası vardı.
açıkçası sözüm meclisten dışarı, beyaz şahin gençliği şu an 106 gti larin peşinde. 2 hafta önceye kadar gti imi satmadan önce inanılmaz keyif alırken, sonra sonra soğumaya başladım. çünkü ismini çoktann kirletmişler... :)
saçma sapan apaçilerde 106 gti görünce arabadan bir anda tiksindim. çünkü ister istemez böyle bir gruba dahil oluyorsunuz trafikte. camı açmaya insan utanır çekinir oluyor.
temiz 106 gti her zaman iyi parayı hak eder ama maalesef böyle bir gerçek de var. ;)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
İlanı şu anda yok ama geçtiğimiz ay 3 günlüğüne koymuştu sonra vazgeçtim filan demişti.İstediği fiyat olduktan sonra satar tabiki.rahat 16.500 leri hakeden arabadır ve bu sitedeki herkesde referans olur yani
KingoAtmo
06-09-2011, 14:22
dostum 2003-2004 den itibaren apaçilerin eline geçmeye başladı bu araçlar...
2011 de olduğumuza göre sizbiraz geç farkına varmışsınız
Emre Ekrem
06-09-2011, 15:10
Kendi 306 mı satıyorum, doğru düzgün binmiyorum boşuna yatıyor. Fiyat düşünmedim, ederini de bilmiyorum, bakar ortalama alır belirlerim bir fiyat. Düşünen var ise öm den konuşuruz, daha ilan vermedim.
YavuzNaz
06-09-2011, 15:14
Kendi 306 mı satıyorum, doğru düzgün binmiyorum boşuna yatıyor. Fiyat düşünmedim, ederini de bilmiyorum, bakar ortalama alır belirlerim bir fiyat. Düşünen var ise öm den konuşuruz, daha ilan vermedim.
http://img163.imageshack.us/img163/6493/imag0050v.jpg
araç hakkında biraz bilgi alabilirmiyim? komple kaplama yaptırdınız sanırım.?
Bu mat kırmızı 306 yı k.örende görüyorum. Çok tatlı duruyo MaaşALLAH.
Not: Araç sahibini tanımam.
Emre Ekrem
06-09-2011, 15:22
evet gına gelmişti artık aster griden bende boyatmak yerine kaplattım, böylece geri dönüşü olabilyor ve 15oo takla attı iyi bilirim değişmedik bir vites topuzu var gibi saçma sapan laflara da maruz kalmamış olurum diye düşünmüştüm, arabada sadece sağ ön çamurluk değişmiş (benden önceki sahibi döneminde) ön logo iptali vardı aldığımda bende farklı olsun diye başka bir peugeot logosu taktırdım, bir iki parçasında lokal boyası var, başkada bir sıkıtısı yok. Bakımları düzenli ve yetkili serviste yapılıyor ailede 3. cü araç şuan. 99 model km sini noktasına kadar net hatırlamıyorum bakmam lazım 130 bin civarlarında olması gerekiyor.
bu da diğer fotoları. Şuan tüm arma ve logoları takılı, bu fotolar kaplamadan hemen sonra çekilmişti.
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/82793-3o6-gti.html
Emre Ekrem
06-09-2011, 15:23
Bu mat kırmızı 306 yı k.örende görüyorum. Çok tatlı duruyo MaaşALLAH.
Not: Araç sahibini tanımam.
evet basınevlerinde oturuyorum kayınvalideye giderken görüyorsunuzdur. :)
Trabzonda ki eleman tesisatci iki kardesler paylasip binemiyorlar zaten arabayi bayagi incelemistim yani denemek istedigimde gelmediler kiyamiyolar arabaya oldukca temiz en son beyaz kosei jantlar vardi ustunde hatta benim 306 GTI jantlarinida onlardan birine sattim .. Ulasmak isteyen olursa zor olmaz yardimci olurum yalniz su var Trabzon adamin da para oldugundan mi yoksa kanlarinda mi var ucuza araba vermezler ama akil almaz fiyatlarada araba alirlar .. Kendi sattigim aracimdan ve cevremde ki bir cok arkadastan biliyorum .. Sonuc itibari ile 306 alinir .. Guzel temiz .. Zaten dukkanlarinin yanindaki bos isyerinin icinde sakliyolar genellikle
Arkadaşlar Araçları Takip ediyorum ve sizlere bildirmeye devam ediyorum :)
Yeni İlan :
Peugeot 106 GTI 2000 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 58248447 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hayat-onunla-guzel-civciv-58248447/detay/)
Eski ilan :
Peugeot 106 GTI 2000 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - Pasif İlan - 45298949 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-g-t-i-16-v-45298949/pasif-ilan/)
Şu Linktede Haberlere Konu Olacak Derecedeki Kazası :D
Tanjant'ta kaza, can kaybı yok (http://www.trabzonum.org/forum/showthread.php?t=32056)
Kanmayın Kandırmayın Millet Oralara Kadar Gidecek.Bizde Şehir Şehir Gezdiğimiz İçin Acısını Biliriz
Bilgilerinize Sunarım ..!
pm attım kardeşim, 306gti-6 düşünenler bana pm atabilir, aracımın satılık ilanı yok, hakkını verene veririm ama.
deneme teklifleriniz değerlendirilir arkadaşlar bu arada yazayım dedim:D:D ..
Trabzonda ki sari cok cok temizdi yazik oldu bi tane daha vardi sari oda viraji alamadi 150 160 ile refuje girdi onda can kaybi vardi yanindaki de uzun sure komada yatmisti ..:/
İlanı şu anda yok ama geçtiğimiz ay 3 günlüğüne koymuştu sonra vazgeçtim filan demişti.İstediği fiyat olduktan sonra satar tabiki.rahat 16.500 leri hakeden arabadır ve bu sitedeki herkesde referans olur yani
34 FZ 5006 dan bahsediyorsun evet çok güzel bir araç.. :icon_tup:
Arkadaşlar Araçları Takip ediyorum ve sizlere bildirmeye devam ediyorum :)
Yeni İlan :
Peugeot 106 GTI 2000 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 58248447 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hayat-onunla-guzel-civciv-58248447/detay/)
Eski ilan :
Peugeot 106 GTI 2000 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - Pasif İlan - 45298949 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-g-t-i-16-v-45298949/pasif-ilan/)
Şu Linktede Haberlere Konu Olacak Derecedeki Kazası :D
Tanjant'ta kaza, can kaybı yok (http://www.trabzonum.org/forum/showthread.php?t=32056)
Kanmayın Kandırmayın Millet Oralara Kadar Gidecek.Bizde Şehir Şehir Gezdiğimiz İçin Acısını Biliriz
Bilgilerinize Sunarım ..!
Haa evet vay bee..Toparlamamışl araba aynı gibi
Şu büyük kaza yapan sarı sanırım bu.
Edit: link varmış zaten.
allah korumuş.. sahiplerini... allah kimseye yaşatmasın.
Haa evet vay bee..Toparlamamışl araba aynı gibi
aynısı aracı bana 10.500 gibi bırakmıştı eski sahibi . antalyaya görmeye gitmiştik bu aracı. ben kazasını ögrenince almadan gelmiştim sana söylemiştim hatta abi :)
cRc Ramo
07-09-2011, 13:34
35EF761 plakalı siyah 106 gtı, tanıyan varmıdır bu plakayı :confused:
bu araç hakkında bilgisi olan varsa paylaşırmı
Peugeot 106 GTI 2001 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 53268592 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-masrafsiz-iyi-yururu-olan-gti-arayanlara-53268592/detay/)
ÜSTÜNERC
08-09-2011, 10:03
Trabzondakı beyaz 306 gti fabrika cıkıslı orjinal beyaz galiba turkiyede 3-4 tane var orjinal fabrıka cıkıslı oda bunlardan 1 tanesi araca eskı sahıbı cok ıyı davranıyordu gazlama ara sıra cok nadir goruyordum ki oda olur yani sonucta gazlama makınası bu araclar kazası varmıdır bılmem ama araca sımdıkı sahibide temiz bakıyor 15 e alınabılıecek bir arac
Oğuzhan Ç.
08-09-2011, 10:06
35EF761 plakalı siyah 106 gtı tanıyan varmıdır bu plakayı :confused:
Geçen gün Akdeniz caddesinde gördüm ama maalesef tanımıyorum..
alpergti
08-09-2011, 10:37
35EF761 plakalı siyah 106 gtı tanıyan varmıdır bu plakayı :confused:
aman gözünü seveyim ölünceye kadar binersin...
Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.550 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 58301859 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-daha-temizi-yok-58301859/detay/#)
06 Y 5089 plakalı aracı bilen varmı arkadaslar şimdi araba orduda orduya gitmeden önce kimdeydi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden tesekkürler.
cRc Ramo
08-09-2011, 12:43
aman gözünü seveyim ölünceye kadar binersin...
eywallah paşa binmeyi hiç düşünmedim. çok geçiyor dükkanımın önünden çatara patara ister istemez merak ettim ondan sordum :)
demek ordan buraya gelmiş hayırlı olsun diyelim alana
mstfcn28
08-09-2011, 12:48
Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.550 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 58301859 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-daha-temizi-yok-58301859/detay/#)
06 Y 5089 plakalı aracı bilen varmı arkadaslar şimdi araba orduda orduya gitmeden önce kimdeydi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden tesekkürler.
Çok hoşmuş görüntü olarak pazarlıkla iyi bir fiyata alınır.
evet cok temiz duruyor daha once tanıyan yokmu aceba aracı
yanılmıyorsam siyah olan izmitteki 41 .. 666 plaka olan araç olması lazım temiz bi araç ben corsayı satarsam gene 106 yada 306 gti düşünüyorum
Ö.öztüRk
08-09-2011, 14:03
Trabzonda ki eleman tesisatci iki kardesler paylasip binemiyorlar zaten arabayi bayagi incelemistim yani denemek istedigimde gelmediler kiyamiyolar arabaya oldukca temiz en son beyaz kosei jantlar vardi ustunde hatta benim 306 GTI jantlarinida onlardan birine sattim .. Ulasmak isteyen olursa zor olmaz yardimci olurum yalniz su var Trabzon adamin da para oldugundan mi yoksa kanlarinda mi var ucuza araba vermezler ama akil almaz fiyatlarada araba alirlar .. Kendi sattigim aracimdan ve cevremde ki bir cok arkadastan biliyorum .. Sonuc itibari ile 306 alinir .. Guzel temiz .. Zaten dukkanlarinin yanindaki bos isyerinin icinde sakliyolar genellikle
tesisatcı engin ve osman abiden araç satılalı 1 yıl falan oldu abi araklı ilçesine satıldı. aLan arkadaş radyatörde faln sıkıntı vardı yenisini takıyım derken sağlam parçaları bile değişti yürürü 10 numara bütün resimleri var bende aracın. aracı ordu' tarafından almıştık 4 yıl önce orjinal halde değişensiz ufak bir yerinde boya vardı 16.500'e almıştık. şuan araç sahıbı ortalama 24 milyardan biniyor banada diyor sat diye ama hakkı 18 var rahat
Ö.öztüRk
08-09-2011, 14:04
Trabzonda ki sari cok cok temizdi yazik oldu bi tane daha vardi sari oda viraji alamadi 150 160 ile refuje girdi onda can kaybi vardi yanindaki de uzun sure komada yatmisti ..:/
diğer sarı dediğin araba biizm 306'yla kaza yapan araba abi ordu'da şuan araç Eski plakası 61 NC 010
bu araç hakkında bilgisi olan varsa paylaşırmı
Peugeot 106 GTI 2001 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 53268592 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-masrafsiz-iyi-yururu-olan-gti-arayanlara-53268592/detay/)
gri gti'a quik'lere benzerliğinden dolayı üvey evlat muamelesi yapılsa da bu araba çok temiz duruyor, 13'e bırakırsa bu para hakkıdır bence. üzerindeki ekstralar bile 2000 tl'den fazla tutar. evladiyelik alınıp, ilerde renk değişimi ile 10 numara olur. Kaza boya durumu hakkında bilgi veren olursa, ben de memnun olurum.
eleman facebook'a video atmış, cooper s tokatlıyo. cooperdaki hüllecilik yapmıyosa, gti gayet iyi yürüyo.. :)
Peugeot 106 GTI 1997 Model 19.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 47046654 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bakimlari-yeni-yapilmis-masrafsiz-gti-47046654/detay/)
Bu geçmişi temiz olmayan gti değil mi abiler, kardeşler ?
Acil bilgi lazımmmm :(
Peugeot 106 GTI 1997 Model 19.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 47046654 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bakimlari-yeni-yapilmis-masrafsiz-gti-47046654/detay/)
baska bak en ıyısı kardesım:D
baska bak en ıyısı kardesım:D
Ya yok çok anlatılan bi araba(2 kere motor yapılan, şanzıman kıran, kazalı satılan) vardı satıcının yalan söylediği falan tam emin olamadım, o bahsedilen sayfayı da bulamadım, ben ilgilenmiyorum zaten, arkadaşım bakıyor ondan emin olmadan yazmayayım dedim. Ama sanırım buydu, bilenler yazar az sonra umarım, insanları zan altında bırakmamak için araştırmadan yazmayayım dedim. :icon_tup:
aLperTunga
09-09-2011, 10:57
Ya yok çok anlatılan bi araba(2 kere motor yapılan, şanzıman kıran, kazalı satılan) vardı satıcının yalan söylediği falan tam emin olamadım, o bahsedilen sayfayı da bulamadım, ben ilgilenmiyorum zaten, arkadaşım bakıyor ondan emin olmadan yazmayayım dedim. Ama sanırım buydu, bilenler yazar az sonra umarım, insanları zan altında bırakmamak için araştırmadan yazmayayım dedim. :icon_tup:
aynen o araç :icon_tup:
resimde bile pek iç açıcı durmuyor geçmişini bilmesem bile tavsiye etmem :)
Temiz, sağlıklı, bakımlı, giderli 306gti-6 arayanlar benimle irtibata geçebilir arkadaşlar.
Araç hakkında pm ile bilgi veririm düşünenlere.
Aracın plakası da 39 SS 068 sorgulayabilirsiniz.
Satma nedenimi merak edenler olabilir söyliyim hemen onu da, kanatlıya geçmek inşallah.
İBRAHİM_MEY_GTİ
09-09-2011, 13:17
yapma be alican yapma dur seni ayırım:):)
YavuzNaz
09-09-2011, 13:25
Temiz, sağlıklı, bakımlı, giderli 306gti-6 arayanlar benimle irtibata geçebilir arkadaşlar.
Satma nedenimi merak edenler olabilir söyliyim hemen onu da, kanatlıya geçmek inşallah.
alican hernekadar tekrar 106 veya vts alacak olsamda bi değişiklik yapma düşüncem var bu aralar bir pm bekliyorum hayırlısı olsun.
SekoLive
09-09-2011, 13:28
alican hernekadar tekrar 106 veya vts alacak olsamda bi değişiklik yapma düşüncem var bu aralar bir pm bekliyorum hayırlısı olsun.
yakışır yavuz abi daha güzel olur hatta 306 :)
YavuzNaz
09-09-2011, 13:39
yakışır yavuz abi daha güzel olur hatta 306 :)
sağol serkan gönlümde yatan bir araç zaten, ama bakalım hanımda tip olarak beğendi gönlüme göre bulursam alma niyetim var :)
MoonWolf38
09-09-2011, 15:34
Peugeot 206 2.0 GTI 2001 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 57934746 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-beyaz-prens-206-gti-57934746/detay/)
Peugeot 206 2.0 GTI 2002 Model 18.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 58256436 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-izmirin-incisi-206-gti-58256436/detay/)
Araçlar hakkında bilgisi olan varmı_???
Ö.öztüRk
09-09-2011, 16:06
Peugeot 206 2.0 GTI 2001 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 57934746 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-beyaz-prens-206-gti-57934746/detay/)
Araçlar hakkında bilgisi olan varmı_???
aracı biz topladık , Renk değimi var siyahtan beyaza , çıtırda bi kazası var motorunda faln sorun yok şaselerinde falan hiçbir problem yok daha detaylı bilgi pm atabilirm
semihakkuş
09-09-2011, 16:08
Peugeot 106 GTI 1997 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 57854571 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-gti-s16-57854571/detay/)
arkadaşlar bu araç geçen sene adanadan ilanı verelien ve uzun bir süre ilanda kalan araç değilmi? bana o geldide birde araçla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse makbule geçer
MoonWolf38
09-09-2011, 17:24
aracı biz topladık , Renk değimi var siyahtan beyaza , çıtırda bi kazası var motorunda faln sorun yok şaselerinde falan hiçbir problem yok daha detaylı bilgi pm atabilirm
Bilgi için tşk arkadaşım...
Peugeot 106 GTI 1997 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 57854571 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-gti-s16-57854571/detay/)
arkadaşlar bu araç geçen sene adanadan ilanı verelien ve uzun bir süre ilanda kalan araç değilmi? bana o geldide birde araçla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse makbule geçer
Bu araba İstanbuldan satılıktı hatta ilanının başlığı güvenlik paketli s16 gibi bişeydi.
Eskı Plakası 34 TG 699 tufan abinin aracıydı.Araç güzel bir araç ama son halini blemiyorum
Bu 20 liraysa gerisi ni sen düşün :D::D
Hayırlısı olsun kardeşim :)
sağolasın abi, bi moda oldu şu kanatlılar birde biz bakalım tadına diyoruz :D
Bu 20 liraysa gerisi ni sen düşün :D::D
komik bir ilan =)
Acil bilgi lazım arkadaşlar,
Peugeot 206 2.0 GTI 2001 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 52619420 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-hatasiz-hastasina-satilik-52619420/detay/)
arkadaşlar gümüs renk 206 gti 34 ZR 6646 plakalı aracı tanıyan varmı acaba 2001 model.._???
resimde bile pek iç açıcı durmuyor geçmişini bilmesem bile tavsiye etmem :)
Zaten bahsedilen araç olduğunu öğrendikten sonra, resimde görndüğündne iyi olsa dahi bize uzak, kasko şirketlerine yakın olsun :)
aynen o araç :icon_tup:
Tamam teşekkürler.
bu kastamonu da 17.000 TL fiyat bicilen seytan kirmizi otomobil dusuk km li falan Yavuznaz nickli arkadasin aracimi .. o aracin ilani 16000 TL idi silindi eklendi 17 olmus .. Bir de aracin pert kaydi var dige duydum yanlis anlasilmasin dogru mudur . Ustam uzerine alinma soruyorum sadece herhangi bir camur atma olayi filan yok .
YavuzNaz
10-09-2011, 11:44
aracın pert kaydı yok ben kaza yaptım doğrudur.
değişen parçası kaput, sağ çamurluk, çamurluk paneli motor blok sağlam hiç açılmadı km orjinal.
ön tamponu bile orjinal.
ayrıca araç beli bükük değil yürüterek soktuk dükkana,
sadece sol kapısında lokal boya vardı ben aldığımda şuan değişen parçaları hariç boya yok tavan dahil.
sahibi ile benim bir yakınlığım yok toplanırken sürekli takipteydim yardımcıda oldum. ederi o değil tabiki.
aLperTunga
10-09-2011, 22:56
aracın pert kaydı yok ben kaza yaptım doğrudur.
değişen parçası kaput, sağ çamurluk, çamurluk paneli motor blok sağlam hiç açılmadı km orjinal.
ön tamponu bile orjinal.
ayrıca araç beli bükük değil yürüterek soktuk dükkana,
sadece sol kapısında lokal boya vardı ben aldığımda şuan değişen parçaları hariç boya yok tavan dahil.
sahibi ile benim bir yakınlığım yok toplanırken sürekli takipteydim yardımcıda oldum. ederi o değil tabiki.
güzel toplamışlar ama maşş..arabanın kafası çok düzgün duruyor
YavuzNaz
11-09-2011, 14:44
Evet baya uğrastilar, öylesine toplanmadı güzel olmuş.
güzel toplamışlar ama maşş..arabanın kafası çok düzgün duruyor
Evet alper güzel toplanmış detaylıca bende baktım..Araç güzeldi zaten ilk kazası
aLperTunga
11-09-2011, 22:19
Evet alper güzel toplanmış detaylıca bende baktım..Araç güzeldi zaten ilk kazası
ilk tecrübesi yanı diyosunn :) saglık olsun cana gelceene mala gelsın
YavuzNaz
11-09-2011, 23:17
İstediğim ayarda bir araç buldum bomboş :) sahibi yurtdisindaymis abisi ile görüştük fiyatımızı belirledik onlarada uygun gelirse yakın zamanda bı 106 daha alicam en siyahından :)
İstediğim ayarda bir araç buldum bomboş :) sahibi yurtdisindaymis abisi ile görüştük fiyatımızı belirledik onlarada uygun gelirse yakın zamanda bı 106 daha alicam en siyahından :)
hayırlısı olsun bakalım git gide azalan şu 106 piyasasında temiz araç kalmadı desek yeridir.....kıymet bilmek lazım....
YavuzNaz
15-09-2011, 10:50
:) sağolasın, evet maalesef öyle, kısmet olurda alırsam otoparka zincirlicem :) çok göze geliyor çook
Ö.öztüRk
15-09-2011, 11:02
:) sağolasın, evet maalesef öyle, kısmet olurda alırsam otoparka zincirlicem :) çok göze geliyor çook
:) heryerini kapatıp bi 3-4 yıl bekletmek lazım :)
bu seferkide geçenki gibiyse mümkünse zincirle abi =)
Peugeot 106 GTI 2000 Model 22.249 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 58347095 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-saf-sari-sin-58347095/detay/)
bugun yarın satıldı satıldı kaldırıcam ılanı arkadaslar pusuda fıyatını dusurım dıye bekleyenler beklemesınler ben zaten yardımcı olucagım kadar oluyorum saygılarrr
Peugeot 106 GTI 2000 Model 22.249 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 58347095 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-saf-sari-sin-58347095/detay/)
bugun yarın satıldı satıldı kaldırıcam ılanı arkadaslar pusuda fıyatını dusurım dıye bekleyenler beklemesınler ben zaten yardımcı olucagım kadar oluyorum saygılarrr
tak su jantları tak :) :icon_tup:
Ö.öztüRk
15-09-2011, 11:25
yakında bizimkide buralardadır :) hayırlısı olsun diyelim
YavuzNaz
15-09-2011, 11:35
bu seferkide geçenki gibiyse mümkünse zincirle abi =)
hemen hemen aynı ayarda :) otoparkta yerini bile ayarladım pamuklu kumaştan brandalar yaptırdım collinite lar şampuanlar aldım neler neler :)
hemen hemen aynı ayarda :) otoparkta yerini bile ayarladım pamuklu kumaştan brandalar yaptırdım collinite lar şampuanlar aldım neler neler :)
mümkünse resim çekipte buraya koyma =)
tak su jantları tak :) :icon_tup:
benden alıcak yenı sahıbı taksın kardesım benden bu kadar :D bugun yarın satıldı satıldı yoksa vazgecıcem ıste o zaman takarım jantları
benden alıcak yenı sahıbı taksın kardesım benden bu kadar :D bugun yarın satıldı satıldı yoksa vazgecıcem ıste o zaman takarım jantları
hadi hayırlısı =)
Ö.öztüRk
15-09-2011, 11:44
bizimkilerede lastikler bekleniyor orjin mi cc mi karar veremedik ilk başlarda fakat takacaz öyle görünüyor
valla ıkı gune cıkarmazsam elımden saxo 2 ler takılıcak hemen ust kapak acıp portpolısh yapıcam komple conta koyucam yazılım yapıcam hem yurutucem hemde gosterıcem aracı o dakkadan sonra 25 de getırseler zor alırlar elımden:D:D
Ö.öztüRk
15-09-2011, 11:58
:) hadi hayırlısı diyelim o zaman satılsada satılmasada Ben çok seviyorum BF'yi
aLperTunga
15-09-2011, 12:02
yavuz inş. hayırlı olur allah agız tadıyla bınmeyı nasıp eder inş..
aLperTunga
15-09-2011, 12:04
valla ıkı gune cıkarmazsam elımden saxo 2 ler takılıcak hemen ust kapak acıp portpolısh yapıcam komple conta koyucam yazılım yapıcam hem yurutucem hemde gosterıcem aracı o dakkadan sonra 25 de getırseler zor alırlar elımden:D:D
anaaa sen rollmu yapıcan lenn hayırdır bozdunmu yeminini :)
Alicanrs
15-09-2011, 12:07
anaaa sen rollmu yapıcan lenn hayırdır bozdunmu yeminini :)
varmı öle bi g.. okanda:D:D yemin etmişti bozdu bi daha yemin etti dahada sanmıorm :D:D direksiyon başında rol mol yapmaz anca sağ koltukta izler:D
seninki gişelerde bekliyomuş haberin olsun :D:D
nabım olmuyo bole ya ne yemınler bozuyo mıllet bende bunu bozım barı nabım :D:D
gıselere selam apdullah abı 2. ayda gorusuo muyuz :D:D
schizophrenic
15-09-2011, 22:30
Şu gti hakkında bilgi alabilirmiyim tanıyanınız bileniniz varsa , bu fiyata alınırmı tavsiye edermisiniz ?
ciddi düşünüyorum ankaradan gidecem bursaya teşekkürler şimdiden cvplarınız için ;)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 57932829 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bursa-caddelerinin-kral-gti-si-57932829/detay/#)
Hayırlısı okan..Saxo 2 leri takalım :D:D
schizophrenic
15-09-2011, 22:39
gözüme pek hoş görünmedi
sahibi ile görüştüm bütün ağır bakımlarını yaptırmış , bel altıda boyası var işte
kapak demişsiniz port polish fln mı var dedim yok diyo çok özel bi kapak diyo bursada turbocu cem ' e göstermiş o bile hayret kalmış :D
kaput içi resmini rica etseydin merak ettim dogrusu =)
Bayrampaşalı
16-09-2011, 09:20
Peugeot 306 GTI 1998 Model 12.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 55188314 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-satiyorrrrr-55188314/detay/)
arkadaslar bılgısı olan varmıdır bu arac hakkında ?
araç bende yanlız merak ettimde bu araç hakkında bilgisi olan var mı acaba
http://b1109.hizliresim.com/11/9/16/12211.jpg
bu izmitte vardı bi tane bu model omu =)
yada yeşilköyde bi ara dolanan vardı bu model onada benzettim
maşallahı var kazasız belasız inş.
Maşallah 10 numara :icon_tup:
SekoLive
16-09-2011, 19:21
cihaz bugun buradaydı :) maşalllahı var guzeldii
Peugeot 306 GTI 1998 Model 12.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 55188314 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-satiyorrrrr-55188314/detay/)
Araç 98 ama airbag 99 ve sonrası modellerinkinden.
Sen hala bulamadın mı araç? :)
306 arıyorsa alicanın SS'i düşünebilir cok güzel begendigim bir 306
Bayrampaşalı
16-09-2011, 20:31
Araç 98 ama airbag 99 ve sonrası modellerinkinden.
Sen hala bulamadın mı araç? :)
yok walla hala bulamadım bu paralara duzgun arabayı kımse vermıyo :D
SS i bılıyorum fakat suan durumum yok o yuzden yanaşamıyorum
yok walla hala bulamadım bu paralara duzgun arabayı kımse vermıyo :D
SS i bılıyorum fakat suan durumum yok o yuzden yanaşamıyorum
sadece 306 gti mı bakıyorsunuz :soru:
306 arıyorsa alicanın SS'i düşünebilir cok güzel begendigim bir 306
ss in fiyat nedir kardesim ?
gti-6 düşünen benimle irtiabata geçebilir arkadaşlar aracım ss 306 zaten biliyorsunuzdur çoğunuzda kondisyonu vs. olsun...
harun sağol kanka düşüncelerin için
arkadaş istanbulda bu 106 ların deposu varda bizimmi haberimiz yok yahu nerden buluyosunuz bunları
ss in fiyat nedir kardesim ?
gti-6 düşünen benimle irtiabata geçebilir arkadaşlar aracım ss 306 zaten biliyorsunuzdur çoğunuzda kondisyonu vs. olsun...
harun sağol kanka düşüncelerin için
iyi insan lafının üstünemi gelirmiş yoksa :D :hahaha:
106 gti düşünen arkadaşlara yardımcı olucam
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 57880066 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kiraz-kirmizi-106-gti-57880066/detay/?#)
:D eyvallah kanks, konuya bakmıycaktım öylesine bi bakıyım dedim arabam satılcakmış nerdeyse :D
:D eyvallah kanks, konuya bakmıycaktım öylesine bi bakıyım dedim arabam satılcakmış nerdeyse :D
video'mu çektin mi :hahaha: :D
Bayrampaşalı
16-09-2011, 20:53
sadece 306 gti mı bakıyorsunuz :soru:
106 306 206 bunlara bakıyorum aslında ama dedıgım gıbı ıste bulamadım hala bıtane butceye uygun
video'mu çektin mi :hahaha: :D
yok kanka:(:( çekicem yarın inşallah ama merak etme;)
106 306 206 bunlara bakıyorum aslında ama dedıgım gıbı ıste bulamadım hala bıtane butceye uygun
12-13lük gti-6'lara bakma mesut 20ye anca çıkarsın:icon_tup:
harbi 12 13lükler cok cenaze duruyordu geçen baktıgımda o paralara yazık olur sadece başın agrır bence 306da
bu arada harunun 106ya neden bakmıyorsun mesut gayet uygun bi fiyatıda var bütçen ne kadar bilmiyorum ama?
Bayrampaşalı
16-09-2011, 21:00
haklısın kardesım bu gidişle alamıcam zaten yılbasına kalıcak ucuz etin yahnisi yenmıyo :(
Bayrampaşalı
16-09-2011, 21:02
bu arada harunun 106ya neden bakmıyorsun mesut gayet uygun bi fiyatıda var bütçen ne kadar bilmiyorum ama?
alican bana kalsa zaten onu aldırcam dırek ama bırader uyuzluk yapıyo sunroof da klımada yok dıye
alican bana kalsa zaten onu aldırcam dırek ama bırader uyuzluk yapıyo sunroof da klımada yok dıye
allah gönlünüze göre versin =) o paralara daha düzgününü bulursunuz inşallah:icon_tup:
12 13 14 lere cok fazla secenek yok zaten arkadaslar ne kadar az masraf acanı bulursanız onu dırek alın o paralara en ıyısıne 3 lıra harcarsınız 16 ya gelır zaten sıze
aracı yakından ıncelemıstım cıhanın sattıgı arac klımasız sunrooflu olan temız arac uc parca boya olması lazımdı benım bıldıgım bırazda gunes yanıgı var ama baya temız aractı hayırlısı olsun kım aldı
aracı yakından ıncelemıstım cıhanın sattıgı arac klımasız sunrooflu olan temız arac uc parca boya olması lazımdı benım bıldıgım bırazda gunes yanıgı var ama baya temız aractı hayırlısı olsun kım aldı
Araç bizdedir, bilgi için teşekkürler yeniden.
arkadaslar okanın eskı aracı gza sıyah 106 satılıktır, fıyat 17.000
TolgaEsentepe
17-09-2011, 00:13
20ye mi alalım 106yı ne yapalım kıçı kırık arabaya :o
arkadaslar okanın eskı aracı gla sıyah 106 satılıktır, fıyat 17.000
gza yı satıyo mu la hayırdır kanka bı pm atsana bana alırım arabamı gerıye kanka
Emre Ekrem
17-09-2011, 07:52
Modeli ile airbag uyuşmuyor, airbag 99-01 için, ayrıca sol kapının çizgisi de yok gibi, sanki biraz kapital sıkışmış gibi duruyor araç.
Bayrampaşalı
17-09-2011, 09:19
Modeli ile airbag uyuşmuyor, airbag 99-01 için, ayrıca sol kapının çizgisi de yok gibi, sanki biraz kapital sıkışmış gibi duruyor araç.
şaseye falan önem verıyorum aslında bıraz gerısı ufak ufak toplanıp adam olur ama kararda veremedım ugrasılırmı :icon_wack
arkadaslar okanın eskı aracı gla sıyah 106 satılıktır, fıyat 17.000
hayırdır ufuk niye satıyor :/
ÜSTÜNERC
17-09-2011, 12:01
şaseye falan önem verıyorum aslında bıraz gerısı ufak ufak toplanıp adam olur ama kararda veremedım ugrasılırmı :icon_wack
baktıgın o gri 306 gti ise o arabanın toplanması ıcın rahat 3 mılyar harcarsın.o kapı kapanmıyor gıbı dısarda kalmıs sankı ön tampon zaten boyanacak ıllakı boyanacak yerleri var baskı balatasını lastıklerını mutlaka sen degıseceksın ne kadar bakımlıdır dıyorsada bunlar her arac alımında yasanan seyler bence biraz daha bekle guzel bı para bırıktır veya daha baska araclar bak derım bu aracı ancak 9-10 mılyara alcaksınkı masraf yapıp bınebılesın.Zaten km si ucmus gıtmıs 169 bin :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-satiyorrrrr-55188314/detay/
bu aractan bahseddıyorum bence ceset leş bişe
valla inş bulursunuz kafanıza göre ama kötü gti ı adam etmek adamı hayattan sogutur . inş gönlünüze göre bulursunuz.
Bayrampaşalı
17-09-2011, 12:23
baktıgın o gri 306 gti ise o arabanın toplanması ıcın rahat 3 mılyar harcarsın.o kapı kapanmıyor gıbı dısarda kalmıs sankı ön tampon zaten boyanacak ıllakı boyanacak yerleri var baskı balatasını lastıklerını mutlaka sen degıseceksın ne kadar bakımlıdır dıyorsada bunlar her arac alımında yasanan seyler bence biraz daha bekle guzel bı para bırıktır veya daha baska araclar bak derım bu aracı ancak 9-10 mılyara alcaksınkı masraf yapıp bınebılesın.Zaten km si ucmus gıtmıs 169 bin :)
bu aractan bahseddıyorum bence ceset leş bişe
kardesım haklısın gıttık gorduk zaten cenazesı kalkıcak bı araba 5 dese gene satamaz komple bitmiş arac
ya bızım amacımız ayagımızı yerden kessın yılbasına kadar kullanıcagımız bı arac arıyoruz ama bakalım artık bu gıdısle beklıcez gıbı gözükuyo :( iyi arac iyi para edıyo suan
Bayrampaşalı
17-09-2011, 12:24
valla inş bulursunuz kafasına göre ama kötü gti ı adam etmek adamı hayattan sogutur . inş gönlünüze göre bulursunuz.
insallah dostum bakalım kısmet ama bu gidişle beklıcez gibime gelıyo
insallah dostum bakalım kısmet ama bu gidişle beklıcez gibime gelıyo
valla bayramdan sonra fiyatlar düşebilir su an da ciddi anlamda bütün 2. el piayassı fırlamıs durumda sadece gti icin diil . ama kötü gti a sakın bulasma bence az derli toplu olsun yani
Bayrampaşalı
17-09-2011, 12:37
valla bayramdan sonra fiyatlar düşebilir su an da ciddi anlamda bütün 2. el piayassı fırlamıs durumda sadece gti icin diil . ama kötü gti a sakın bulasma bence az derli toplu olsun yani
öle yapıcaz artık kac gundur ucuz yollu olanlara baktık ugrasılmaz derecede kötü durumdalar beklemeye gecıcez
tesekkurler tavsıyen ıcın :icon_tup:
Peugeot 106 GTI 1998 Model 16.100 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 58751944 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-gti-en-temizi-58751944/detay/)
bu araç hakkında bilgisi olan varmı???
12-13 e alinan gti adami zyiflatir,saclarini dokturur,paranoyak yapar 4-5 fazla verip saglikli kalmak bence en dogrusu
Ö.öztüRk
17-09-2011, 13:28
12-13 e alinan gti adami zyiflatir,saclarini dokturur,paranoyak yapar 4-5 fazla verip saglikli kalmak bence en dogrusu
:icon_tup: en güzel açıklama :)
noktası virgülüne kadar katılıyorum :)
Bayrampaşalı
17-09-2011, 13:46
zayıflatırsa alırım walla kılo vermeye calısıyorum nasıl olsa :D
zayıflatırsa alırım walla kılo vermeye calısıyorum nasıl olsa :D
haha sadece zayıflatsa eyv eser saymıs bi ton yan etkisi var :D
Bayrampaşalı
17-09-2011, 13:54
haha sadece zayıflatsa eyv eser saymıs bi ton yan etkisi var :D
yok makarası bı yana vazgectım :D ya bıraz daha beklıcem yada başka bişeyler bakıcam ıdarelık
noktası virgülüne kadar katılıyorum :)
Alakasiz ama tamponu boyatiyorum senin icin plakasiz foto cekicem :)
Alakasiz ama tamponu boyatiyorum senin icin plakasiz foto cekicem :)
:) bekliyorum ozaman merakla :icon_tup:
kagan-07
17-09-2011, 15:26
Peugeot 106 GTI 1998 Model 16.100 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 58751944 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-gti-en-temizi-58751944/detay/)
bu araç hakkında bilgisi olan varmı???
Kardesm araç antalyadan gitme 07 km 161 plakası.airbagsz model burdayken 13 lira gibi fiyat isteniodu.kmyi düşürmüşler 140bin civarndaydı die hatırlıom
gza yı satıyo mu la hayırdır kanka bı pm atsana bana alırım arabamı gerıye kanka
aynen gza kanka, 17yı weren alır
hayırdır ufuk niye satıyor :/
benı aradı kanka 17 yı weren alır dedı :)
benı aradı kanka 17 yı weren alır dedı :)
allah allah :beuj:
bırısıne 10.000 tl borc werdım.. Borcunu werıcek zamanı geldı.. Benım alma ıhtımalım war. Kapı onune cekerım mavı sıyah vts gti :):)
eskı aabam cok guzeldı alcaksan dusunme al kanka rakam uysa ben hemen yarın alırım kenara koyarım daha da benden kımse alamaz tavan dahıl boyatıp muzelık yaparım yanı makıne yı
EmRe_RxT
17-09-2011, 17:51
Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 58301859 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-daha-temizi-yok-58301859/detay/)
araç hakkında bilgisi olan var mı eski ankara aracı sanırım :soru:
kardesım haklısın gıttık gorduk zaten cenazesı kalkıcak bı araba 5 dese gene satamaz komple bitmiş arac
ya bızım amacımız ayagımızı yerden kessın yılbasına kadar kullanıcagımız bı arac arıyoruz ama bakalım artık bu gıdısle beklıcez gıbı gözükuyo :( iyi arac iyi para edıyo suan
Gri kardeşim okeye dönmüş 2 kere :)
aynen gza kanka, 17yı weren alır
Okan kesın alır :D:D
SEÇKİN172
17-09-2011, 19:39
Gza 29 varya arkdaşlar müzelik makinadır okanın dedigi gibi.
Okan kesın alır :D:D
okan herzaman heryerde dıo gza dıo baska bısı demıo :D okanla gza nın arasında köklu bı gti askı war :D hayırlısı dıyelım :)
Gza 29 varya arkdaşlar müzelik makinadır okanın dedigi gibi.
roll war sen nıe gıtmedın mc e :D
bu arac hakkında bılgısı olan ?
Peugeot 106 GTI 1997 Model 17.550 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 57549756 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ac6310-57549756/detay/?source=directSearch)
Peugeot 106 GTI 1997 Model 17.550 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 57549756 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ac6310-57549756/detay/?source=directSearch)
araç en son 34ac106 nickli okan depe arkadaşımızdaydı
alfonso4474
19-09-2011, 20:38
fiyatı ucurmuslar maşalah orjinal far stop takan zaten fiyatları 16.17 arasında gezdryo
fiyatı ucurmuslar maşalah orjinal far stop takan zaten fiyatları 16.17 arasında gezdryo
hehe :D:D:D
ac hakkında ne biliyorsunuz merak ettim dogrusu bizle paylaşırmısınız :soru:
arkadaslar bılıp bılmeden yorum yapmıyalım arac bos degıl ustundekı parcalar
m 52 pıston
ust kapak port polısh
fıltre
13*61 kısa sanzıman
51 lık boru
307 sıboplar
chıp
taymıng
hafıf volant
bunlar bossa arac bos rakqam olayına gelınce sattıgım kısının yanı okan abının parayla ısı yok ısteyen alır ısteyen almaz ole far takıp stop takıp dıye yorum yapmazsak ıyı olur hersey zevke kalmıstır lafım sadece tek bı kısı ıcın gecerlı degıl arkadaslar kımse ustune alınmasın bugune kadar kı her arabamda dıs gorunum tamamen orjınaldı 34ac6310 un tamamen arkasındayım ve herkeze taqvsıye ederım he rakam sıze kalmıs ona bısey dıyemem
Ben hem zayıfım hemde kelim:D Kaybedecek bişi yok demek ki:D
Geyik bir yana. Ben Megane'ı 12ye vermem (büyük konuşmuş olmayayım genede) elin oğlu 306yı neden versin? ***** 306 piyasası daha canlı Megane'a göre
alfonso4474
19-09-2011, 20:51
ac hakkında ne biliyorsunuz merak ettim dogrusu bizle paylaşırmısınız :soru:
diğer konuda boş yazıldıgı için öle dedim zaten genel olarak konustum bu araç için değil sadece ,yoksa takip edyorum hergün enaz 10 defa sitede takılıyorum dolu ise fikrim tabiki değişir
alfonso4474
19-09-2011, 20:52
arkadaslar bılıp bılmeden yorum yapmıyalım arac bos degıl ustundekı parcalar
m 52 pıston
ust kapak port polısh
fıltre
13*61 kısa sanzıman
51 lık boru
307 sıboplar
chıp
taymıng
hafıf volant
bunlar bossa arac bos rakqam olayına gelınce sattıgım kısının yanı okan abının parayla ısı yok ısteyen alır ısteyen almaz ole far takıp stop takıp dıye yorum yapmazsak ıyı olur hersey zevke kalmıstır lafım sadece tek bı kısı ıcın gecerlı degıl arkadaslar kımse ustune alınmasın bugune kadar kı her arabamda dıs gorunum tamamen orjınaldı 34ac6310 un tamamen arkasındayım ve herkeze taqvsıye ederım he rakam sıze kalmıs ona bısey dıyemem
araç boş yazıldıgı için o yorumu yaptım yoksa araçla ilgili bi sorunum yoktur :)
diğer konuda boş yazıldıgı için öle dedim yoksa takip edyorum hergün enaz 10 defa sitede takılıyorum dolu ise fikrim tabiki değişir
sagdan soldan duyulan kulaktan dolma bilgilerle yorum yaparsanız insanların tepkisini çekersiniz :) :icon_tup:
alfonso4474
19-09-2011, 21:04
sagdan soldan duyulan kulaktan dolma bilgilerle yorum yaparsanız insanların tepkisini çekersiniz :) :icon_tup:
tepki çekecek bişi yok bunda başkalarının araçlarını avukatlıgını yapmaya gerk yok eski sahibi yazdı cevabımı verdim konuyu kapatalım.
tepki çekecek bişi yok bunda başkalarının araçlarını avukatlıgını yapmaya gerk yok eski sahibi yazdı cevabımı verdim konuyu kapatalım.
ben kimsenin avukatlıgını yapmadım yada araçlarının avukatlıgınıda yapmadım sadece size bişey söyledim.. bunu dikkate almak yada almamak size kalmış iyi akşamlar konu kapanmıştır :icon_tup:
bu gfu ya neler olmuş böyle içi falan :)
Peugeot 106 GTI 1997 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 59375196 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-satilik-106-gti-186-beygirr-59375196/detay/)
o kadar şeyi değiştirmişler bir yazıyı aynı kalmış:)
bir de bir sorum olacaktı sizlere ;
bu cc jantları bazı 106 larda göze çok hoş gelirken bazılarında iyi durmuyor sizce neder olabilir ?
bazıları flanş takıyo bazıları takmıyo o yüzden farkediyo şu adamıda sahibindene mi şikayet etcez nereye etcez silsinler bunu artık yani
19.999 yazıyordu en son baktığımda :D
bu gfu ya neler olmuş böyle içi falan :)
Peugeot 106 GTI 1997 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 59375196 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-satilik-106-gti-186-beygirr-59375196/detay/)
o kadar şeyi değiştirmişler bir yazıyı aynı kalmış:)
bir de bir sorum olacaktı sizlere ;
bu cc jantları bazı 106 larda göze çok hoş gelirken bazılarında iyi durmuyor sizce neder olabilir ?
Kavga etmiştim ben onunla kara listesine aldı beni :D
Benim attığım mesaj ;
bu kadar temizi yok mu ? bu kadar turşusu yok diyecektin heralde.. araban senden önce 7000 liraya satılıktı kazalı halde.. neden bahsediyosun sen.. 2 kere şanzıman kıran 2 kere motor yapılan arabanmı en temiz.. komple beyazdan sarıya çevrilen arabamı çok temiz.. insanları enayi yerine koymayın temiz GTi görmediyseniz gösterelim.
Araç sahibinin attığı mesaj :D
kardesım gel goster bakalım bu arac o arac degıl bu 1,sı 2,sı senın dedıgın tursu arac dedıgın gıbı aynı en son kazasında pert oldu huyrdaya ayrıldı bu arac tekırdagdan alındı plaka 59 du ama ıstanbula geldıgı ıcın mecburı plaka degıstırdık nalet olsun kı o pert hurdaya cıkmıs 106 nın plakası sans eserı bu araca geldı 3, süne gelırse aracın yok ustundekı jantlarına kadar aynı dıyen ınsanlar var uzerınde alındıgında orjınal gtı jantları vardı bu jantları bız yenı aldık bu arac bayadır bende eskı rengı orjınal acık lımon ama bız boyattık koyu sarı yaptık 3 boya karıstırdık ve bu oldu sunuda dıyeyım boyle bılıp bılmeden hakaret etme ben senın sattıgın mallara hakaret etmedım dımı kardes ne sanslısınkı nesem yerınde bugun agzımdan kufur cıkmıyacak ben senın gıbı karaktersız ve on yargılı bırı degılım belkı benden cok buyuksundur belkıde kucuk yasım 26 senınkını bılmem ama dedıgım gıbı gel araca bak o arajın sase numarasını bılıyorsan bak bakalım omu degılmı kusura bakma yıne kotu kelıme kullandıysam + unutmadan arac bende bayadır bu arac 3 kez kıbrıs tunınglerıne ve draglarına gıttı aklında olsun sımdı arayım 17 bın hemen verıyorlar hemde galerı nys uzatmaya gerek yok sıze hayırlı satısalr..
arabanın iç resmi yurt dışından bir 106 ..
he bide son kazası falan son haline göre suan baya ugraşmışlar gene şekli yerine gelmiş arabanın :D
Kavga etmiştim ben onunla kara listesine aldı beni :D
Benim attığım mesaj ;
bu kadar temizi yok mu ? bu kadar turşusu yok diyecektin heralde.. araban senden önce 7000 liraya satılıktı kazalı halde.. neden bahsediyosun sen.. 2 kere şanzıman kıran 2 kere motor yapılan arabanmı en temiz.. komple beyazdan sarıya çevrilen arabamı çok temiz.. insanları enayi yerine koymayın temiz GTi görmediyseniz gösterelim.
Araç sahibinin attığı mesaj :D
kardesım gel goster bakalım bu arac o arac degıl bu 1,sı 2,sı senın dedıgın tursu arac dedıgın gıbı aynı en son kazasında pert oldu huyrdaya ayrıldı bu arac tekırdagdan alındı plaka 59 du ama ıstanbula geldıgı ıcın mecburı plaka degıstırdık nalet olsun kı o pert hurdaya cıkmıs 106 nın plakası sans eserı bu araca geldı 3, süne gelırse aracın yok ustundekı jantlarına kadar aynı dıyen ınsanlar var uzerınde alındıgında orjınal gtı jantları vardı bu jantları bız yenı aldık bu arac bayadır bende eskı rengı orjınal acık lımon ama bız boyattık koyu sarı yaptık 3 boya karıstırdık ve bu oldu sunuda dıyeyım boyle bılıp bılmeden hakaret etme ben senın sattıgın mallara hakaret etmedım dımı kardes ne sanslısınkı nesem yerınde bugun agzımdan kufur cıkmıyacak ben senın gıbı karaktersız ve on yargılı bırı degılım belkı benden cok buyuksundur belkıde kucuk yasım 26 senınkını bılmem ama dedıgım gıbı gel araca bak o arajın sase numarasını bılıyorsan bak bakalım omu degılmı kusura bakma yıne kotu kelıme kullandıysam + unutmadan arac bende bayadır bu arac 3 kez kıbrıs tunınglerıne ve draglarına gıttı aklında olsun sımdı arayım 17 bın hemen verıyorlar hemde galerı nys uzatmaya gerek yok sıze hayırlı satısalr..
Eski sahibi aramızdan bir arkadaştı sanırım. Aslında noter satışın nüshasını alıp(***** ruhsat fotokopisi oluyor) sırf popoma çevirmeye gideceksin adamı:) Ulan arka tampon çıta iptaline kadar aynı olacak ama o araç olmayacak yok artık oha lebraham james:D
arabanın iç resmi yurt dışından bir 106 ..
he bide son kazası falan son haline göre suan baya ugraşmışlar gene şekli yerine gelmiş arabanın :D
Onu yapan kaportacı kör oldu:D :D
Onu yapan kaportacı kör oldu:D :D
abim geçenlerde bi laf etti cok güldüm :D
ulan adamlar vuruyor vuruyor bide bırakmıyorlar araba piyasadan kalksın kesiyorlar biçiyorlar :D gene cıkartıyorlar piyasaya dedi
:hahaha:
abim geçenlerde bi laf etti cok güldüm :D
ulan adamlar vuruyor vuruyor bide bırakmıyorlar araba piyasadan kalksın kesiyorlar biçiyorlar :D gene cıkartıyorlar piyasaya dedi
:hahaha:
hahahaha valla doğru demiş :D :D
YavuzNaz
20-09-2011, 07:56
okan seni severim güzel bir kardeşimsin arabayı sattığın adama soruyorum pistonlar nerde söktük diyor egzantrikler nerde söktük diyor. oem pejo parçası ile araba dolumu oluyor şimdi kaçtane 106 ya bindin m52 dediğin pistonu poşete koyup elimde gezdirmem. niyetlenmiştim ac ye işin aslı o değilmiş hayırlısı olsun kozmetik olarak çok beğeniyorum inşallah değeri bilinir. Bilip bilmeden diye yorum yazan arkadaşlarada soruyorum neyini gördünüz arabanın nesini biliyorsunuz.?
yavuz abı benım yazdıklarımın hepsı var o aracda sen neyın pesındesın benı seversın bılırım evet kac tane 106 ya bındıgımden sanane abı ne alaka he abı merak etme yeterı kadar 106 ya bındım ben hala da bınıyorum abı
YavuzNaz
20-09-2011, 09:23
okanım kaç 106 ya bindin bunları biliyor olman lazım manasında söyledim :) kaç 106 ya bindin diye sormuyorum :) tabiki beni ilgilendirmez
yavuz abı benım yazdıklarımın hepsı var o aracda sen neyın pesındesın benı seversın bılırım evet kac tane 106 ya bındıgımden sanane abı ne alaka he abı merak etme yeterı kadar 106 ya bındım ben hala da bınıyorum abı
Konuyu anlamadan cevap yazma bu birrrrrr adamın canını sıkma ikiiiiii senin daha yaşın küçük bilmezsin bu işleri üççççççç
Araba bitti bu hafta deneyecegiz dörtttttt akşam gelde sökelim beşşşşşş :D
okanım kaç 106 ya bindin bunları biliyor olman lazım manasında söyledim :) kaç 106 ya bindin diye sormuyorum :) tabiki beni ilgilendirmez
Yavuz yanlış anlaşılma olmuş görüldügü gibi stres meğil yok şu bizim polisaj makinasını ayarlada alalım :D bedavadan az pahalı olsun yeter :)
YavuzNaz
20-09-2011, 09:29
yaşar abi bi makine var arkadaşta şehir dışından gelcek, sıfırdan az eski uygun fiyatlı cepten ulaşırım.
[QUOTE=yaşar;2614210]Konuyu anlamadan cevap yazma bu birrrrrr adamın canını sıkma ikiiiiii senin daha yaşın küçük bilmezsin bu işleri üççççççç
Araba bitti bu hafta deneyecegiz dörtttttt akşam gelde sökelim beşşşşşş :D
anlasıldı hersey :D:D sen onu bunu bırak abı gelım de sokelım makıne mı de alım mı pasta cıla yapcaz mı arabana :D
yaşar abi bi makine var arkadaşta şehir dışından gelcek, sıfırdan az eski uygun fiyatlı cepten ulaşırım.
Ben bahsettigin crown fleks 120 tl sıfırını buldum ama elinde yoktu ,2 haftadır taşınma işleri ile ugraşıyorudum bitti bu hafta ama bende bittim elim ayagım kalkmıyor cila yada uygulama yapacak hiç takatım yok ama alacagım koyayım kenara dursun :9
anlasıldı hersey :D:D sen onu bunu bırak abı gelım de sokelım makıne mı de alım mı pasta cıla yapcaz mı arabana :D
Mesaj attım kardeşim ;)
mstfcn28
20-09-2011, 10:25
Çok temiz araç bende düşünüyorum ama ben bu fiyata bakamam bu araca.(Beni aşar)
Arkadaşımıza hayırlı satışlar.
Peugeot 106 GTI 1999 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 59395150 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-takasliiiii-59395150/detay/)
arkadaşlar ne dersiniz sizce alınıp uğraşmaya değer mi? (boyasıydı döşemeleriydi vs.)
YavuzNaz
20-09-2011, 10:53
kötü durmuyor, döşemelerde sonradan yapılan değil zaten yapılacak masraf olarak kozmetik işleri var. mekanik durumu nedir öğrenmek lazım. kaput değişmiş yazıyor, panel orjinalmi motor içi fotografı isteyebilirsin.
yavuz abi kapı içi döşemeleri ses sisteminden ötürü sanırım değişik duruyor ben sistemi sökerim alırsam.orjinal kapı içi döşemesini sıfır bulabilirmiyim?o diğer incik boncukları devir saati vs onlarıda kaldırırım.birde 99 larda airbagteki amblem gümüş olmuyormuydu.arkadaşı aradım değişmedi direksiyon vs diyor ama.trabzona gidip almadan dönmek istemiyorum.
kagan-07
20-09-2011, 11:26
Peugeot 106 GTI 1999 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 59395150 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-takasliiiii-59395150/detay/)
arkadaşlar ne dersiniz sizce alınıp uğraşmaya değer mi? (boyasıydı döşemeleriydi vs.)
Bende cok düşündm kardesm bu arabayı daha öncede ilanı vardı hatta plakası 53 dc 868 di.araç sahibiyle konustm tek degişen ön kaput demişti oda apartmanın altında durarken balkondan bişey düşmüş dedi.vazgecme sebebim ise sunroof orjinal degil sonradan açmaymiş bunuda araç sahibi söledi.
Bende cok düşündm kardesm bu arabayı daha öncede ilanı vardı hatta plakası 53 dc 868 di.araç sahibiyle konustm tek degişen ön kaput demişti oda apartmanın altında durarken balkondan bişey düşmüş dedi.vazgecme sebebim ise sunroof orjinal degil sonradan açmaymiş bunuda araç sahibi söledi.
hmm saolasın kardeş
YavuzNaz
20-09-2011, 11:42
airbag üzerindeki logoların tüm modellerde metal değil 99 ve üst modellerde öyleydi diye hatırlıyorum.
kapı döşemeleri çıkma bakacaksın maalesef :)
GFU'nun fotoğrafları Serhattayken olan fotoğraflar.yani çok eski fotoğrafları Beyazdan sarıya boyandıktan sonra yeni çekilen fotoğrafları.sonra jant degişti daha sonrada kaza yaptı.Fotoğrafların çekildiği yer'de serhat'ın internet cafe'si vardı ordan yani.
GFU gene Aynı GFU
trabzondaki beyaz 99 model güzel duruyor ama sunroof açtırmakla araca haksızlık etmiş.
bakan bilen varsa araç ne durumda?
Beyler aracım çok acil olarak 1 aylığına 16.500tl'ye pazarlıksız satılıktır.
2000 model, gti-6, kazasız, bel altı boyalar mevcut tavanda yok, 116bin km'de.
-EKSTRALAR-
hks filtre + kit ,
carbon egzos,
ara boru, ppr motorsport emme manifoldu+gaz kelebeği port polish+termal emme contası
6cm voglant spor yay
ECUFAST chip
Headers sargılı
-GENEL BAKIM-
5w-40 castrol edge yağ
OEM yağ filtresi
OEM ön/arka fren balataları
OEM benzin filtresi
OEM buji
Direksiyon kutusu bakımı+ hidroliği
-EKSİKLER-
2. 6 aylık vergi yatırılmamıştır
ön tampon boyanmalı
vites topuzu değişmeli
sunroff'un sol arka ayağı kırık
*geri açılmada sıkıntı yok geri açıldıktan sonra kapanırken bi taraf geliyor diğer taraf gelmiyor ucuz maliyetli bi sıkıntı
*yukarı açılıp kapanmada sıkıntı yok
km/h göstergesi bi gelip bi gidiyor 50-60tl'lik bi masraf bu da.
Yürürü kondisyonu belli olan bi araçtır, orjinalliği tartışılmaz.
PAZARLIKSIZ 16.500tl, ACİLDİR.
Aracımı acil bi durum olmasa bu fiyata asla vermem ki soranlar olmuştu bbikaç kişi onlara verdiğim fiyatta 18bin tl idi açıkca burdan da söyliyim, nakit ihtiyacımdan dolayı satılıktır.
NOT: Bakımların hepsi 200km oldu yapılalı, Ekstraların hepsi 250km oldu yapılalı.
http://www.youtube.com/watch?v=KoPQFkZuPSM
http://www.youtube.com/watch?v=OahaQ1fuXsc&feature=related
http://b1109.hizliresim.com/11/9/20/7048.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
http://b1109.hizliresim.com/11/9/20/7056.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
http://b1109.hizliresim.com/11/9/20/7062.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
http://b1109.hizliresim.com/11/9/20/7066.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
Bayrampaşalı
20-09-2011, 19:13
http://img851.imageshack.us/img851/6123/dsc0013qd.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/851/dsc0013qd.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
arkadaslar bılgısı olan varmıdır aracın gecmısı hakkında yarın almayı dusunuyorum aracı bı senedır benım arkadasımda duruyo sakaryadan almıstı 54 zs ıyı plakası
by serçe
20-09-2011, 19:33
http://img851.imageshack.us/img851/6123/dsc0013qd.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/851/dsc0013qd.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
arkadaslar bılgısı olan varmıdır aracın gecmısı hakkında yarın almayı dusunuyorum aracı bı senedır benım arkadasımda duruyo sakaryadan almıstı 54 zs ıyı plakası
? yokmu bilgisi olan
bazıları flanş takıyo bazıları takmıyo o yüzden farkediyo şu adamıda sahibindene mi şikayet etcez nereye etcez silsinler bunu artık yani
Ahahahah :D:D:D
Gunahini almayayim emin degilim. Zs 800 muydu zs baska birseymiydi ayni bu sekil bitik kazali bir saxoyu baya bi sure satamadilar zamaninda
Bayrampaşalı
20-09-2011, 19:45
Gunahini almayayim emin degilim. Zs 800 muydu zs baska birseymiydi ayni bu sekil bitik kazali bir saxoyu baya bi sure satamadilar zamaninda
sakaryadan aldıklarında kasa gayet duzgundu bı sıkıntısı yoktu zs gerısı neydı hatırlamıyorum ama 800 degıldı kendılerı boyattılar daha yenı eger olumlu yanıt gelırse yarın alıcam aracı o yuzden bılenlerden yardım beklıyorum
edit: 54 zs 464 aracın eskı plakası sımdı buldum eskı resımlerını ordan baktım
Hadi hayirlisi Mesut. 800 olan balkopugu mk2 sunrooflu guzel bir arac o zaman.
Ne kadara Anlastin durum nedir bilmiyorum ama jdmvti (Alican) da 306 sini gonul rahatligi ile tavsiye edebilirim. Yakindan gorup inceleyip begendigim bir arac
sakaryadan aldıklarında kasa gayet duzgundu bı sıkıntısı yoktu zs gerısı neydı hatırlamıyorum ama 800 degıldı kendılerı boyattılar daha yenı eger olumlu yanıt gelırse yarın alıcam aracı o yuzden bılenlerden yardım beklıyorum
Hayırlısı olur İnşallah temız bir araca benzıyor..
Bayrampaşalı
20-09-2011, 20:06
Hadi hayirlisi Mesut. 800 olan balkopugu mk2 sunrooflu guzel bir arac o zaman.
Ne kadara Anlastin durum nedir bilmiyorum ama jdmvti (Alican) da 306 sini gonul rahatligi ile tavsiye edebilirim. Yakindan gorup inceleyip begendigim bir arac
reis onu bılıyorumda param cıkmıyo o kadar bu arac arkadasımda oldugu ıcın bırazını vade yapıcak bana guzellık olarak
Bayrampaşalı
20-09-2011, 20:07
Hayırlısı olur İnşallah temız bir araca benzıyor..
tesekkurler sınan abı bakalım kısmet buyuk ıhtımal oldu gıbı bıseyler
Anladum Mesut. Hayirli olsun simdiden.
sağolasın abi önerdiğin için.
sağolasın abi önerdiğin için.
Olay senlik degil arabalik haci:) mal iyi mal. Temiz bakimli arabayi herkes onerir ;)
mesut bı bılgım yok arac hakkında yardımcı olmak ısterdım
Peugeot 106 GTI 1997 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 59375196 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-satilik-106-gti-186-beygirr-59375196/detay/?)
gfu nun yeni ilanı
Peugeot 106 GTI 1997 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 59375196 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-satilik-106-gti-186-beygirr-59375196/detay/?)
gfu nun yeni ilanı
bu arabanın içi 106 gti değil , bildiğin doğan taksi olmuş. bir de ilan başlıkları bomba. :p
bu arabanın içi 106 gti değil , bildiğin doğan taksi olmuş. bir de ilan başlıkları bomba. :p
aracın içi zaten yurt dışından bir fotograf ilk bir kaç karede oldugu gibi
zaten fotograftada maxi tuning yazıyormuş :) belki bilirsiniz maxi yurt dışının en kral apaçisi hehehehehhe :D 106lara 307 farı takıyorlardı
YavuzNaz
21-09-2011, 08:08
içi çok fena ya koltuklar direksiyon taşlıtarla işi etiket şahinler gibi bide beyaz yanak takarsa tam olur.
içi çok fena ya koltuklar direksiyon taşlıtarla işi etiket şahinler gibi bide beyaz yanak takarsa tam olur.
bu aracın içi =)
http://img183.imageshack.us/img183/4517/e1071601er3.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/2460/e1071602vu6.jpg
http://img469.imageshack.us/img469/938/e1071603wp5.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/9118/e1071604zi9.jpg
http://img176.imageshack.us/img176/9154/e1071605kd2.jpg
maxi tuning cok zevkli :D :hahaha:
zaten fotograftada maxi tuning yazıyormuş :) belki bilirsiniz maxi yurt dışının en kral apaçisi hehehehehhe :D 106lara 307 farı takıyorlardı
hhhahah :D sabah sabah çok pis dumur oldum.. artık hiç bir şeyin doğruluğuna inanmıyorum, yalan dünya, lanet olsun..
hhhahah :D sabah sabah çok pis dumur oldum.. artık hiç bir şeyin doğruluğuna inanmıyorum, yalan dünya, lanet olsun..
:D estağfurullah olurmu öyle şey sabah erken saattiya ondan olmuştur :)
YavuzNaz
21-09-2011, 10:32
anasının ..mı bunlara kim ilham veriyorlar ya arabanın haline bak :)
anasının ..mı bunlara kim ilham veriyorlar ya arabanın haline bak :)
maxi tuningin bütün işleri öyle abi :D bi kaç tane örnek
http://www.maxituning.es/files/cochestuning/maxi_tuning_128_peugeot_206_10trasera.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/2092/851003cv4.jpg
http://www.maxituning.es/files/fotos_lista_clubes/ese_laguna_pont_aerriiiiiiiiiiii.jpg
http://www.maxituning.es/files/cochestuning/maxi_tuning_honda_civic_entrada.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/2899/851001th3.jpg
http://img210.imageshack.us/img210/7448/e1040203px2.jpg
http://robson.m3rlin.org/cars/wp-content/uploads/2007/12/peugeot-106-mega-tuned-1-3rd-maxi-tuning-show-montmelo-2001-wallpaper-copy.jpg
severek izliyoruz tarzlarını :D
bu maxı tuning'e arabasını yaptıranlar akıl sağlığı yerinde olmayan insanlar galiba
10 sene önce bunlar modaydı :D
10 sene önce bunlar modaydı :D
bu kadar degildi ya :D :hahaha:
bu adamın TR'deki beyaz şahinci gençliği ile bağlantısı var mıdır?
zeipower
21-09-2011, 17:07
bu aracın içi =)
http://img183.imageshack.us/img183/4517/e1071601er3.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/2460/e1071602vu6.jpg
http://img469.imageshack.us/img469/938/e1071603wp5.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/9118/e1071604zi9.jpg
http://img176.imageshack.us/img176/9154/e1071605kd2.jpg
maxi tuning cok zevkli :D :hahaha:
GüzeLim 1o6 yı ne haLe getirmişLer :beuj:
SekoLive
21-09-2011, 17:10
o mor lagunayı kim yaptı arkadaş öyle :deli: :D :D
mami_makinen
21-09-2011, 17:27
arac benım sekı aracım eskı plakası 34 ak 9196 aracın pert kaydı var ılk kayıt koksaldayken oldu .ıkıncısı arabayı toplatıp satttıgımız arkadasta oldu aldıgı gun kafadan vurdu 2 on camurluk kaput panel 2 aırbag degıstı....
ASLINDA BUTÜR KONULARA KARSIYIM FARKINDAYSAN KIMSENIN ARASTIRDIGI SORDUGU 106 VEYA SAXO VTS ILANINA YORUM YAPMIYORUIM .
AMA BAKIYORUM HERKES ARABACI OLMUS BI YORUM YAPIYO BEN 106 LARA YORUM YAPMAYA BASLASAM MILLET ARABA SATAMAZ ..
DUNE KADAR BENDEN ALDIGI ARABALARLA MILLETE 106 CIYIM DIYEN KARDESLER VEYA ARABAMI YURUT O BENI GECIYO NASIL YAPARIZ DIYEN KARDESLER BURADA MAASALLAH KENDI CAPINDA ARABACI MODIFIYECI OLMUSLAR MILLETE AKIL VERIP ABILIK YAPIYOLAR ...
YANI BURADA ANLATMAK ISTEDIGIM ARABAYI ALACAK ARKADAS KONU ACACAGINA GOTURSUN ARABAYI USTASINA GOSTERSIN ISINE GELIYOSSA ALSIN SONUCTA BI CUVAL CIVATA ...
mami_makinen
21-09-2011, 17:30
okan seni severim güzel bir kardeşimsin arabayı sattığın adama soruyorum pistonlar nerde söktük diyor egzantrikler nerde söktük diyor. oem pejo parçası ile araba dolumu oluyor şimdi kaçtane 106 ya bindin m52 dediğin pistonu poşete koyup elimde gezdirmem. niyetlenmiştim ac ye işin aslı o değilmiş hayırlısı olsun kozmetik olarak çok beğeniyorum inşallah değeri bilinir. Bilip bilmeden diye yorum yazan arkadaşlarada soruyorum neyini gördünüz arabanın nesini biliyorsunuz.?
arac benım eskı aracım okana ben sattım okan ne derse dogrudur ..ıkıncısı sen kac tane 106 ya bındın merak ettım ..
YavuzNaz
21-09-2011, 17:41
arac benım eskı aracım okana ben sattım okan ne derse dogrudur ..ıkıncısı sen kac tane 106 ya bındın merak ettım ..
hocam O mesajda ben okana kaç 106 aldın diye sormuyorum noktalamadan kaynaklı yanlış anlaşılma oldu, kaç 106 ya bindin biliyor olman lazım diye sordum, galericilik yapacak kadar değil ama bir kaç 106 ya bindim bilgi sahibi olacak kadar. :) he bindiklerimdede bu arabayı dolduran şudur diye etiket olmadı hiç bir zaman.
saygılar abi :)
Bayrampaşalı
21-09-2011, 17:48
arac benım sekı aracım eskı plakası 34 ak 9196 aracın pert kaydı var ılk kayıt koksaldayken oldu .ıkıncısı arabayı toplatıp satttıgımız arkadasta oldu aldıgı gun kafadan vurdu 2 on camurluk kaput panel 2 aırbag degıstı....
ASLINDA BUTÜR KONULARA KARSIYIM FARKINDAYSAN KIMSENIN ARASTIRDIGI SORDUGU 106 VEYA SAXO VTS ILANINA YORUM YAPMIYORUIM .
AMA BAKIYORUM HERKES ARABACI OLMUS BI YORUM YAPIYO BEN 106 LARA YORUM YAPMAYA BASLASAM MILLET ARABA SATAMAZ ..
DUNE KADAR BENDEN ALDIGI ARABALARLA MILLETE 106 CIYIM DIYEN KARDESLER VEYA ARABAMI YURUT O BENI GECIYO NASIL YAPARIZ DIYEN KARDESLER BURADA MAASALLAH KENDI CAPINDA ARABACI MODIFIYECI OLMUSLAR MILLETE AKIL VERIP ABILIK YAPIYOLAR ...
YANI BURADA ANLATMAK ISTEDIGIM ARABAYI ALACAK ARKADAS KONU ACACAGINA GOTURSUN ARABAYI USTASINA GOSTERSIN ISINE GELIYOSSA ALSIN SONUCTA BI CUVAL CIVATA ...
tesekkur ettım mami abi :icon_tup:zaten bugun gosterdım aracı baya tursu cıktı vazgectım en guzelı buymus zaten buldugun arabayı gostercen ısıne gelıyosa alıcan en mantıklısı
Bayrampaşalı
21-09-2011, 17:51
@Mesut -- Limana yanaş:D
yanasıcamda sen bana yanasmıyon hacı :D
hg satıldı hayırlı ugurlu olsun yeni sahibine :)
yanasıcamda sen bana yanasmıyon hacı :D
pm attım....