Orijinalini görmek için tıklayınız : GTi - VTS Sorgulamaları
cihan-34
17-10-2011, 08:49
e sağ arka çamurluğu napıcaz cihan abi macun dolu koltuk yırtık abla 150 kg miş herhalde arabanın içi pislik içinde 12dedin ya benden 11 çalışır:D:D
Kardeşim zaten yıkıldım ne vaatlerle gittik aynen sağ taraf kendileri sürmüşler zaten belli :D yoklukta binerdik napalım 12 ye :)
cihan-34
17-10-2011, 08:51
kanka kaputta değişik dimi?ben aradım bunu kaput değişk dedim yok orjınal dedi dedim yaa değişik işte yan sanayı kaput takılmış ben anlarım dedim yok orjınal değişmedi dedi sonrada taam senın eşşeğin kancık dedim kapattım..bak demekki doğru bilmişim değişmiş yani :) yan sanayi kaput beli eder kendini gerçi herkes resimden anlamaz ;)
Sen bu işi çözmüşsün alperim bidaha sana gösterecem arabayı nette yanına gitmeme gerek yok :D
cihan-34
17-10-2011, 08:55
Direk gidip kendin etüd edince sıkıntı olmuyor,en güzel ekspertiz kendin bakacaksın resim aldatabiliyor bazen :)
12 verdiysen adama iyi vermişsin ömer bey'e ben 10 çalışır dedim,ama şuda bir gerçek yakında boyanmış allanmış pullanmış olarak çıkacaktır :)
Aynen öle başkan ama bu biraz zaman alır :)
12 ye alınsa 1 lıraya adam olur 15500 e satılır abı ,:D:D
Emre Ekrem
17-10-2011, 09:05
Peugeot 306 GTI 1998 Model 12.850 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 56529613 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-gt-56529613/detay/) arkadaşlar bu araba nasıl bütçemiz bu aralar aşagı yukarı böle bi araba bakıyoz?
far, sis ve kaput ve yan sinyaller ph3, araç ph2, zevk için değişmiş olabilir, kazada olabilir. Boya takıntısı lafı zaten çok sinir, komple boyalı demek bu kadar mı zor.
cihan-34
17-10-2011, 09:21
12 ye alınsa 1 lıraya adam olur 15500 e satılır abı ,:D:D
Okanım o işler senden sorulur diyosan olur yapalaım kardeşim :D:D
Peugeot 306 GTI 1998 Model 12.850 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 56529613 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-gt-56529613/detay/) arkadaşlar bu araba nasıl bütçemiz bu aralar aşagı yukarı böle bi araba bakıyoz?
Bu araba 2 sene önce 17 gibi fiyatlardaydı..Hatta 2. fotosu aynı foto ve oem jantlı fotolarıda vardı..Telefonda baya övmüştü ama bakılmış herhalde araca pek iyi çıkmamış fiyattan belli normal:icon_tup:
Bence pazarlıkla 11.500 12 civarına alınır.Bir 3 daha koyarsın canavar olur
Peugeot 106 GTI 2000 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 59548518 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hatasiz-86000-de-gti-sigara-icilmememis-emsalsiz-59548518/detay/?source=directSearch)
Arkadaşlar şuu araç hakkıında bilgisi olan varmıdır..Ankaralı arkadaşlardan yardım istiyorum.. :)
bu araç km sinden hatırlıyo gibiyim istanbul yeşilyurtta satılıktı ustunde compomotive yada oz jant wardı sonra bursaya satıldı diye hatırlıyorum tam emin değilim
YavuzNaz
17-10-2011, 09:58
bu araç km sinden hatırlıyo gibiyim istanbul yeşilyurtta satılıktı ustunde compomotive yada oz jant wardı sonra bursaya satıldı diye hatırlıyorum tam emin değilim
evet compo TH2-1775 jant vardı üzerinde güzel bir araçtı maslaktada görmüştüm o olabilme ihtimali yüksek.
Peugeot 106 GTI 2001 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 61648159 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2001-gti-satilik-61648159/detay)
tanıyan bilen varmıdır?
YavuzNaz
17-10-2011, 12:35
sayfalar önce konusu geçti antalyadaki taz plaka 106 şuan 4 el değiştirdi antalyadan sonra, bitik bir araba olduğunu söyleyenler var gözümle görmedim.
gökh@n_gr
17-10-2011, 13:07
Peugeot 106 GTI 2001 Model 19.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 60125717 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2001-model-peugeot-106-gti-60125717/detay/)
bu aracı bilen var mı?
Birkaç sayfa önce konusu geçmişti ancak tam hatırlamıyorum geriye doğru sayfaları tarayabilirsiniz...
gökh@n_gr
17-10-2011, 13:12
Birkaç sayfa önce konusu geçmişti ancak tam hatırlamıyorum geriye doğru sayfaları tarayabilirsiniz...
teşekkürler buldum olumlu şeyler yazılmış:icon_tup:
EmrahErdogan
17-10-2011, 13:14
Bende pugcuyum ama gtı lara yazılan ucuk rakamları gorunce ınsan pugdan soğuyor ..
peugeot 106 gtı 2001 model 13.500 tl sahibinden satılık ikinci el gri renk - 61648159 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2001-gti-satilik-61648159/detay)
tanıyan bilen varmıdır?
07 taz :):)
Peugeot 106 GTI 2001 Model 19.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 60125717 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2001-model-peugeot-106-gti-60125717/detay/)
bu aracı bilen var mı?
Araç güzel belli her halınden...
ondertopcu
17-10-2011, 19:46
Bende pugcuyum ama gtı lara yazılan ucuk rakamları gorunce ınsan pugdan soğuyor ..
hondalar 25 lere giderken gtı larında 12-13 olması mantıksız olmazmı?
:icon_tup: :)
yani iyi araba iyi para..aldığınızda daha az para harcıyorsunuz :)
kışa düşer inş piyasada bi gti alırız artık 20 lira fiyatlar çok gibi ama alıcısı varsa yapççak bişi yok
bu aracı bilen var mı?
benm bildigim kadarıyla bir kaç parçasında çiziklerden dolayı boya var alına bilicek temiz kalan son nadirlerden diyebilirim...düşünün derimmm apaçinin birine gitmesin.. :)
yani iyi araba iyi para..aldığınızda daha az para harcıyorsunuz :)
Hatta hiç harcamıyorsunuzz :) Keyfe keder..:icon_tup:
aLperTunga
17-10-2011, 21:57
Sen bu işi çözmüşsün alperim bidaha sana gösterecem arabayı nette yanına gitmeme gerek yok :D
ulan cihan ne adamsın..son zamanlarda cila yapmıyoruz hazır kışta geldi bi araba şekli yapalım 2.shellde :D
aLperTunga
17-10-2011, 22:01
alper arabayı sattınmı
sattım özcanım..
alper arabayı sattınmı
Sattı oldu herhalde 1 aydan fazla :)
aLperTunga
17-10-2011, 22:03
Sattı oldu herhalde 1 aydan fazla :)
2 ay 16 gün oldu satalı.(01.08.2011)
değerinin bilen birine gitmiştir inşallah yokmu sağtek kırmızı led stop satan yahu
2 ay 16 gün oldu satalı.(01.08.2011)
Hadi bee gün be gün saymışsın alper Maşallah :)
Araç güzel belli her halınden...
Sinan abi airbag ler işlemli gibi geldi bana? yanılıyomuyum.
gökh@n_gr
18-10-2011, 09:56
Evet arkadaslar bugun ankaraya geldim sabah 7 gibi seytan kirmizi 2001 icin.arabaya baktirdim sonuc benim acimdan husran oldu. Basta arabanin icinden baslayayim. Arka koltuklar duzgun on iki koltuk sirtliklari yirtilmis yerinden Cikmis oynuyor cok kotu.sunroofu bozuk kolu allaha emanet duruyor.sunroof gunesligini bi cektik asagi geldi:)
Kaportaya gecersek sag on camurluk,kaput degisik on panelde duzeltme var.arkadan tiklamasi var bagajin icinde yamukluk var. Sag camurlukta gunes yanigi var.direksiyonda bi garip duruyordu islemli gibi.yani anliyacaginiz elim bos donuyorun izmire:)
yunus_kg
18-10-2011, 10:03
Evet arkadaslar bugun ankaraya geldim sabah 7 gibi seytan kirmizi 2001 icin.arabaya baktirdim sonuc benim acimdan husran oldu. Basta arabanin icinden baslayayim. Arka koltuklar duzgun on iki koltuk sirtliklari yirtilmis yerinden Cikmis oynuyor cok kotu.sunroofu bozuk kolu allaha emanet duruyor.sunroof gunesligini bi cektik asagi geldi:)
Kaportaya gecersek sag on camurluk,kaput degisik on panelde duzeltme var.arkadan tiklamasi var bagajin icinde yamukluk var. Sag camurlukta gunes yanigi var.direksiyonda bi garip duruyordu islemli gibi.yani anliyacaginiz elim bos donuyorun izmire:)
bahsettiğiniz araç bumu
gökh@n_gr
18-10-2011, 10:16
Evet bu arac
gökh@n_gr
18-10-2011, 10:18
aferim.....
Atraksiyon seviyorum mudur ama sensiz olmuyo bidaha tovbe:)
SekoLive
18-10-2011, 10:19
aracın koltuklar taban halısı ilk günki gibi yazılms demekki fabrika hatası varmıs.
çok geçmiş olsun.
yunus_kg
18-10-2011, 10:20
millet bide görmeden mi konuşuyo gönül rahatlığıyla alabilirsiniz diolar :beuj:
Evet bu arac
yazık olmş :/ o kadar yol yapmışsınız vaktiniz çalınmış :icon13:
yol parasını felan alsaydın ahh sen niye gidersinki bensiz.
gökh@n_gr
18-10-2011, 10:22
Sagolun beyler evet biraz can sıkıcı oldu ama nasip degilmis napalım hakkimizda hayirlisi
gökh@n_gr
18-10-2011, 10:26
yol parasını felan alsaydın ahh sen niye gidersinki bensiz.
Süprüzzzz yapcaktim kanki ama olmadi:D
süprüzmüş, ulen gülim mi üzülim mi anlamadım ki :)
Süprüzzzz yapcaktim kanki ama olmadi:D
hazır gitmişken o çevrede alternatif bakabileceğin araç yok mu dostum
gökh@n_gr
18-10-2011, 10:36
hazır gitmişken o çevrede alternatif bakabileceğin araç yok mu dostum
Ben almaya gelmistim araci o yuzden pek dusunmedim cevredekileri zaten su an otobusteyim ankarayi gorup donuyorm nasip degilmis
YavuzNaz
18-10-2011, 11:06
gitmişken keşke alternatif birkaç araç belirleseydin eli boş dönmek sıkıntı, geçmiş olsun kardeşim
zeipower
18-10-2011, 11:11
Sagolun beyler evet biraz can sıkıcı oldu ama nasip degilmis napalım hakkimizda hayirlisi
Hayrlısı olsun en azından gözünle görmüş oldun demekki kimsenin Lafına ınanmamak gerekiyormuş
alpergti
18-10-2011, 11:53
aferim sana sen bu gidişle 1-2 lira harcarsın araba bakma parası...
adam temiz değişensiz demiş atlamış gitmiş hemen :Deli:
ondertopcu
18-10-2011, 15:33
Burda kulaktan duyma çok yorum yapılıyor ne yazıkki . Boşa gittiniz belki ama aklınızıda kalmadı en azından
gerçekten çok üzüldümmm ben olmalıydım orda adamın kafasını patlatırdım heralde... adamın hem vaktini al hem ahını olucak şey degil...
TolgaEsentepe
18-10-2011, 15:47
vay bee.. birde böyle şöyle hatasız böyle boncuk böyle kIral demeleri yok mu...
gecmiş olsun sen yine direk basıp gitmişin ben tavsiye üzerine yardırıp antalyaya gittim ellerim bomboş şarkısını söyliye söyliye döndüm bide kapora yaktım senden daha kötü vaziyetteydim :)
gecmiş olsun sen yine direk basıp gitmişin ben tavsiye üzerine yardırıp antalyaya gittim ellerim bomboş şarkısını söyliye söyliye döndüm bide kapora yaktım senden daha kötü vaziyetteydim :)
alacaktın benimkini rahat rahat binicektin :hahaha::hahaha::hahaha:
alacaktın benimkini rahat rahat binicektin :hahaha::hahaha::hahaha:
valla kanka hacının yüzünden hep yemin ediyorum garajda aradım telefonu acmadı :) gece yarısına kadar izmirde olmam gerekiyordu iş muhabbetini biliyorsun nasip değilmiş . inandık gittik aynı otobusle döndüm bide muavin le falan kanka olduk zorunlu muhabbet ettik beni teselli etmeye bile çalıstı boşver ya zaten g.t kadar araba takma kafana falan :D:D:D
valla kanka hacının yüzünden hep yemin ediyorum garajda aradım telefonu acmadı :) gece yarısına kadar izmirde olmam gerekiyordu iş muhabbetini biliyorsun nasip değilmiş . inandık gittik aynı otobusle döndüm bide muavin le falan kanka olduk zorunlu muhabbet ettik beni teselli etmeye bile çalıstı boşver ya zaten g.t kadar araba takma kafana falan :D:D:D
o saatlerde hacıya ulaşamazsın :D öyle kanka nasip değilmiş :)
muavinle zorunlu muhabbet :D:D muavine ... sana bişey olmasın :D
o saatlerde hacıya ulaşamazsın :D öyle kanka nasip değilmiş :)
muavinle zorunlu muhabbet :D:D muavine ... sana bişey olmasın :D
olm adam ağır hondacı cıktı honda satılıp 106 mı alınır diye sıcak suyu kafamdan boşaltıcaktı :D sürekli izmire kadar gelip gecerken laf soktu :)
olm adam ağır hondacı cıktı honda satılıp 106 mı alınır diye sıcak suyu kafamdan boşaltıcaktı :D sürekli izmire kadar gelip gecerken laf soktu :)
sende tam adamına çatmışsın ne diyim :D gelmiş geçmiş olsun :)
Vay anasını ya çok şaşırdım gerçekten..Bu kadar kötü olması :(:(
İndigo maviyi diyorsun dimi alma dediğim :)
İndigo maviyi diyorsun dimi alma dediğim :)
aynen onu diyorum dinlemedik seni ama otobuste dönerken kendi kendime çok kulagını cınlattım :D
temiz 106lar azalıyor artık git gide
bende war bıtane temız gti ılanı wardı tuhaf tuhaf teklıfler geldıı ıcın kaldrdım ds plaka 106 uzaklarda aramayın kardeşim:D:D
Vtec-SEDAN
18-10-2011, 20:57
sen dinlemedin beni Gökhan... :)
gökh@n_gr
18-10-2011, 21:14
sen dinlemedin beni Gökhan... :)
kanka dinledim senide ayarlayamadık o zaman:)
Vtec-SEDAN
18-10-2011, 21:16
kanka dinledim senide ayarlayamadık o zaman:)
limit arttı sanırım hayırlısı bakalım. bulursun öyle böyle :icon_tup: ;)
cihan-34
19-10-2011, 10:33
ulan cihan ne adamsın..son zamanlarda cila yapmıyoruz hazır kışta geldi bi araba şekli yapalım 2.shellde :D
Ne zaman istersen kanka her zaman hazırım alo de yeter :)
bende war bıtane temız gti ılanı wardı tuhaf tuhaf teklıfler geldıı ıcın kaldrdım ds plaka 106 uzaklarda aramayın kardeşim:D:D
aynen canlı görmüştüm bornovada denk geldi sanırım tam hatırlamıyorum şeytan kırmızı olması lazım maşallah . :icon_tup:
Emre Ekrem
19-10-2011, 11:09
Dostum, sorsaydın ya "gidip bakabilecek var mı?" diye, illaki birimiz gider bakardık Ankara dan.
gökh@n_gr
19-10-2011, 11:12
Dostum, sorsaydın ya "gidip bakabilecek var mı?" diye, illaki birimiz gider bakardık Ankara dan.
sağol abi eşeklik bende:) izmirdeki arkadaşlarımında var ankarada baktıracağı tanıdık en sürpriz yapayım onlara diye düştüm yola nasip değilmiş napalım:)
aynen canlı görmüştüm bornovada denk geldi sanırım tam hatırlamıyorum şeytan kırmızı olması lazım maşallah . :icon_tup:
teşekkürler eet şeytan kırmızı.....;)
alpergti
19-10-2011, 19:53
teşekkürler eet şeytan kırmızı.....;)
ilan falan koyma kanka sen çöpleri alırlar senin arabayı almazlar a.q böyle bi milletiz biz :icon_tup:
Dün akşam Leventte 06 plaka şeytan kırmızısı bir 106 gördüm :) kelimelerle ifade edilemez güzellikteydi :)
Bu Aracın Olayı Nedir Acaba Bu İşe Girilirmi Yoksa Sağlam Parasınamı Mal Olur ve Araç Turşumu ?
Acil çekme belgeli 106 GTİ - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 62118376 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-acil-cekme-belgeli-106-gti-62118376/detay/)
Bu Aracın Olayı Nedir Acaba Bu İşe Girilirmi Yoksa Sağlam Parasınamı Mal Olur ve Araç Turşumu ?
Acil çekme belgeli 106 GTİ - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 62118376 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-acil-cekme-belgeli-106-gti-62118376/detay/)
sahsim adina konusuyorum araba aradigim donemlere denk gelseydi ben bunu alirdim
Ö.öztüRk
20-10-2011, 11:57
alınabilir bi araç.
YavuzNaz
20-10-2011, 12:10
cama kadar girmiş ama proje için alınır itina ile sökülür, bunu doldurmadan önce selete oturtmak lazım düz gitsin gerisi hallolur.
cRc Ramo
20-10-2011, 12:39
Dün akşam Leventte 06 plaka şeytan kırmızısı bir 106 gördüm :) kelimelerle ifade edilemez güzellikteydi :)
aynalarının boyası dökülmüş. sahibide bayan olabilir mi dikkat ettiyseniz o kadar:):soru:
SekoLive
20-10-2011, 12:42
demek bilinen bi araç mış bu ablamızın gti :)
Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 61356108 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2001-indigo-mavi-61356108/detay/)
izmirli arkadaşlarım bu araç nedir ne değildir arkadaşım ilgileniyorda bilgisi olan
Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 61356108 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2001-indigo-mavi-61356108/detay/)
izmirli arkadaşlarım bu araç nedir ne değildir arkadaşım ilgileniyorda bilgisi olan
Güzel araca benzıyor resimden özcan..Değerlendırılir.. :)
Güzel araca benzıyor resimden özcan..Değerlendırılir.. :)
abi resimden güzel duruyorda ankaradaki ş.kırmızı işi gibi olmasın sonra:D
ilan falan koyma kanka sen çöpleri alırlar senin arabayı almazlar a.q böyle bi milletiz biz :icon_tup:
kesinlikle.
+1905.
abi resimden güzel duruyorda ankaradaki ş.kırmızı işi gibi olmasın sonra:D
Olabilirde..Hatta ş.Kırmızı daha iyi duruyordu resımden.. :icon_tup:
Olabilirde..Hatta ş.Kırmızı daha iyi duruyordu resımden.. :icon_tup:
aslında ş.kırmızı resimlerde top gibi duruyordu
gökh@n_gr
20-10-2011, 14:08
kaput,sağ çamurluk,marşpiyel değişik.klima kompresörü yok.ön panel değişik.orjinal parçaları yok vs vs:)
kaput,sağ çamurluk,marşpiyel değişik.klima kompresörü yok.ön panel değişik.orjinal parçaları yok vs vs:)
teşekkür ederim
gökh@n_gr
20-10-2011, 14:10
teşekkür ederim
rica ederim arabada daha önce egzantrik falanda vardı sökmüşler
Beklediğim bir cevap :)
gti arayanlar gelin size temiz araba vereyim :) özcan sende uzaklarda arama :D
gökh@n_gr
20-10-2011, 14:12
Beklediğim bir cevap :)
sen bu arabayı kaçırmaman lazımdı bilirsin diye düşünüyodum kaputu,tavanı,bagajı karbon kaplıydı satılıktı bi ara oz jantlar vardı üstünde:)
sen bu arabayı kaçırmaman lazımdı bilirsin diye düşünüyodum kaputu,tavanı,bagajı karbon kaplıydı satılıktı bi ara oz jantlar vardı üstünde:)
Şimdi daha ıyı hatırladım :icon_tup:
bu o arabamı yanlış bilmiyorsam eksantrik falanda olması lazımdı bir ara
2001 gri var isterseniz kendi aracım ilanı yok.
O araba ya orj far takmışlar sankı bırazcıkın değişik olmuş :)
gökh@n_gr
20-10-2011, 14:16
evet vardı ama sökmüşler
liftin üstünde duruyodu hatta moretta felan vardı değilmi?
gti arayanlar gelin size temiz araba vereyim :) özcan sende uzaklarda arama :D
alper abi kağan sorduda bi bakıver dedi:) abi 106 sana ayrı bi yakışıyor gel satma şu arabayı napcan vtec açıpta:D
gökh@n_gr
20-10-2011, 14:17
2001 gri var isterseniz kendi aracım ilanı yok.
2001 gri ve içine inanamazsınız o kadar diyim niyeti olan varsa baksın:icon_tup:
2001 gri ve içine inanamazsınız o kadar diyim niyeti olan varsa baksın:icon_tup:
Sen alsana araba arıyorsun :) k.gri mi yoksa g.grimi??
KingoAtmo
20-10-2011, 14:19
Beyler resimdeki arabayı almayı düşünüyoruz bilen eden varmıdır, Hadi bakalım
http://i56.tinypic.com/2rogp3p.jpg
gökh@n_gr
20-10-2011, 14:19
Sen alsana araba arıyorsun :) k.gri mi yoksa g.grimi??
k.gri olsa kaçırır mıyım sence ama gri istemiyorum ben yoksa kaçırmam zaten her gün üstündeyim arabanın:)
kül gri olsa kendi arabamı bile satar alırdım:D
sinan abi bilir:D
k.gri olsa kaçırır mıyım sence ama gri istemiyorum ben yoksa kaçırmam zaten her gün üstündeyim arabanın:)
Anladım renkten dıye tahmın ettım bende..
alper abi kağan sorduda bi bakıver dedi:) abi 106 sana ayrı bi yakışıyor gel satma şu arabayı napcan vtec açıpta:D
yok özcan vtec açmıyacam :D
Beyler resimdeki arabayı almayı düşünüyoruz bilen eden varmıdır, Hadi bakalım
http://i56.tinypic.com/2rogp3p.jpg
hauahuahuaha kendi arabanı mı alıcan :D
ala ala onun kafasında vti mı var :icon_wack msn de bosuna kafa patlatıomuşuz biz ozaman :heyoo:
ala ala onun kafasında vti mı var :icon_wack msn de bosuna kafa patlatıomuşuz biz ozaman :heyoo:
kanka özcanla en son görüştüğümüzde vtec falan diyordum :D epey oldu görüşemez olduk :D
kanka özcanla en son görüştüğümüzde vtec falan diyordum :D epey oldu görüşemez olduk :D
haha sende ne yapacagını bilemedin kanka cc jantı koy devam et kelini öpeyim :D hacıylada kafa burun gidionuz ne güzel :icon_tup: kondisyonu çok iyi şu an bence.
haha sende ne yapacagını bilemedin kanka cc jantı koy devam et kelini öpeyim :D hacıylada kafa burun gidionuz ne güzel :icon_tup: kondisyonu çok iyi şu an bence.
ahahahaha :D sağolasın kanka :icon_tup:
orhan_guney
20-10-2011, 16:21
Peugeot 106 GTI 1998 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 61709500 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-106-gti-s16-160-beygir-61709500/detay/#)
bilgisi olan varmı ? 2 arac için .
Peugeot 106 GTI 1997 Model 11.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 61364680 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-cok-acil-satilik-106-gti-61364680/detay/)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 61709500 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-106-gti-s16-160-beygir-61709500/detay/#)
Peugeot 106 GTI 1997 Model 11.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 61364680 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-cok-acil-satilik-106-gti-61364680/detay/)
2 side birbirinden harita :) Siyahı hiç tavsiye etmem.Diğeri de orta halli bir araca benzıyor ..
2 side birbirinden harita :) Siyahı hiç tavsiye etmem.Diğeri de orta halli bir araca benzıyor ..
resimlerde siyah daha iyi gibi sanki maviye göre :)
KingoAtmo
20-10-2011, 16:28
Sıkan, Atıp tutan varmı bi deneyeyim dedim :D
bilerek mi pis halini koydun :D
aslında pert alınmaz dicektim vazgeçtim :D dedim ciddiye alır :hahaha:
YavuzNaz
20-10-2011, 16:35
siyah leş ötesi okadar diyim. 1 ay olmadı beykozdan satıldı.
mavide yeni toplanmış bence 10 lira hakkı var.
resimlerde siyah daha iyi gibi sanki maviye göre :)
Hep zaten güzel gözüküyorlar :D:D
orhan_guney
20-10-2011, 16:38
ozaman şöyle yapıcagız temiz bıraz uygun vts veya gt bulmammız gerek.
gökh@n_gr
20-10-2011, 17:08
Peugeot 106 GTI 1999 Model 16.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 56710014 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-full-orjinal-stock-56710014/detay/)
bunun durumu nedir var mı bilen?
Peugeot 106 GTI 1999 Model 16.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 56710014 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-full-orjinal-stock-56710014/detay/)
Bu bizim emre kurt abinin eskı arabası sakaryaya satmıştı.Çok düzgün bir araç.Kendı keyfe keder komple boyattıydı.İstersen sana emre abinin telını veririm sana detaylı herşeyını söler..
gökh@n_gr
20-10-2011, 17:18
Bu bizim emre kurt abinin eskı arabası sakaryaya satmıştı.Çok düzgün bir araç.Kendı keyfe keder komple boyattıydı.İstersen sana emre abinin telını veririm sana detaylı herşeyını söler..
alayım bir pm:)
alayım bir pm:)
p.m Gönderildi ..:icon_tup:
evet abi bayadır görüşemez olduk bak görüşmeyeli 51lik düz boru yaptım remusa flanş yaptırdım ama takamadım:D sonra mk2 jantı taktım:)
HarunToprak
20-10-2011, 20:13
Peugeot 106 GTI 1998 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 62170119 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-gti-s16-hatasiz-62170119/detay/#)
Araç hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 62170119 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-gti-s16-hatasiz-62170119/detay/#)
sadece ön çamurluk değişik ise bence alınabilir
HarunToprak
20-10-2011, 20:20
Aynen banada cazip geldi eğer bilen varsa ciddi olarak düşünücem aracı tanıyan yok mu acaba :S
gelme pişman olursun.araç giderken yan yan gidiyor.muhtemelen şaselerde eğrilik var.
gelme pişman olursun.araç giderken yan yan gidiyor.muhtemelen şaselerde eğrilik var.
++++ olarak araç bizim sokakta 1 ay yattı leş bir araç ben inceleedım alınmazz...
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 62127277 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hodri-meydannn-gel-gor-62127277/detay/)
Sinan abi gitme bişi söyle :) var mı bilgin , ilgin..
Edit: 34 UV 106 imiş..
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 62127277 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hodri-meydannn-gel-gor-62127277/detay/)
ufak bi araştırmayla bulduk:D t t sağolsun
ufak bi araştırmayla bulduk:D t t sağolsun
Aynen vallahi :D :D
Aynen vallahi :D :D
Bize bu dünyada gtı binmek nasip olmycak sanki :d.
UV 106 apo görünce yazar zaten :)
UV 106 bendeyken kasası çok güzeldi..eksiklerini yatırdım bagaj logosunu yazılarına kadar sıfır aldın..10 numara bir boya yaptırdım...motorda son haliyle sıkıntısızdı...ama benden gideli epey oldu son halini bilmem...fotolar benim çektiklerim ..güncel değil..he birde sanrufu ben açtırmıştım webasto da...
fotoğrafı eskiyse uv nin zaten şimdi ne haldedir tahmin edebiliyorum
zonguldaktaki siyah ist anadolu yakasından gitti sanırım hatta burdayken km 145 felan diye hatırlıyorum logo iptali varsa dediğim araçtır
fotoğrafı eskiyse uv nin zaten şimdi ne haldedir tahmin edebiliyorum
zonguldaktaki siyah ist anadolu yakasından gitti sanırım hatta burdayken km 145 felan diye hatırlıyorum logo iptali varsa dediğim araçtır
Aynen :icon_tup:
Peugeot 106 GTI 2000 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 62031613 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-prensesimi-satiyorumm-farki-tarzinda-gorunusunde-62031613/detay/?)
arkadaslar yarn sabah almaya gıdıyoruz bu aracı bılen varmıdır gecmısı nasıl
Peugeot 106 GTI 2000 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 62031613 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-prensesimi-satiyorumm-farki-tarzinda-gorunusunde-62031613/detay/?)
eskı at plaka araba kazası cok koltuklar sonradan yapma derı alınır mı dersen sıze kalmıs hakkı o degıl ama
eskı at plaka araba kazası cok koltuklar sonradan yapma derı alınır mı dersen sıze kalmıs hakkı o degıl ama
kazası cok derken degısen yok dedı arkadas sıkıntısz kazasız demıstı
cok ıste onden yandan arkadan var kazasız demıs arkadas ama ole yanı ıstersen plakayı sorgula bı yarında burda yorum yapanlar olucaktır sana zaten
YavuzNaz
21-10-2011, 07:21
bizim mahallenin aracı idi eski Plakası AT ise son derece bitik ölümlü kazaya karışmış bir araba.
uGuR8505
21-10-2011, 07:56
At 797 pert kaydi wardi olumlu kazaya karismis deniyordu..
Aracı kırıkkale de görüyorum lokantanın önünde duruyor kaza bela durumunu bilemicem ama araç çok bakımlı düzgün duruyo dışardan, incelemek lazım:icon_tup:
janer106
21-10-2011, 08:46
Aracı kırıkkale de görüyorum lokantanın önünde duruyor kaza bela durumunu bilemicem ama araç çok bakımlı düzgün duruyo dışardan, incelemek lazım:icon_tup:
at 797 ise arkana bakmadan kac derim karsıda galerideyken incelemiştim içinde ölü var demişlerdi kacıp geldik
zeipower
21-10-2011, 08:57
At Plakaysa daha önce şişlide satılıktaydı
Ben nıyetlenıp gıtmıstım pek hoş bi araç değil tabı herkesin araçtan anlayısı farklı genede sıze kalmış ..
YavuzNaz
21-10-2011, 09:09
AT plaka 106 hergün gördüğüm araba semtimdeydi, dışardan nasıl durduğu nasıl baktığınıza bağlı 106nın duruşu benim gözümde farklıdır, başkasında farklı, olması gereken standartları vardır, o arabada gözüme hiç hoş gelen bir araç olmadı benim toplayan düzgün toplamaya çalışmış ama olmamış dediğim gibi ölümlü kazası var.
sarı 106 tı kafadan ıy yemıs bellı panel ıclerı bıle boyalı fotolardan bılle bellı oluyo gıdıp bakmaya degmez o fıyatı hıc hak etmez .
SekoLive
21-10-2011, 09:30
bende yavuz abi gibi görürdüm aracı. hatta gti olduguna ben inanmamıstım birisi söliyince öğrendim gti oldugunu ve cok sokak arası sert kullanıma maruz kalmstı .
pert kaydı varmıs zaten aracn gıtmedık arkadaslar zaten orda yazan fıyattan baya bi aşağı düşmüştü
evet abi bayadır görüşemez olduk bak görüşmeyeli 51lik düz boru yaptım remusa flanş yaptırdım ama takamadım:D sonra mk2 jantı taktım:)
sen düz boru ve remus :eek::eek: mk2 jantı güzel olmuştur :icon_tup:
UV 106 yı daha önce gebzeden bir arkadaş almıştı ondan önceki durumunu bilmiyorum ama arka bagaj kapağı, arka tampon değişti. arka sol çamurluktan itibaren soldan komple boyandı diye biliyorum. şimdiki sahibi neler yaptı bilemiyoruz tabi :)
pert kaydı varmıs zaten aracn gıtmedık arkadaslar zaten orda yazan fıyattan baya bi aşağı düşmüştü
meraktan soruyorum kaça bırakmıstı . :) ?
YavuzNaz
21-10-2011, 13:21
14 küsür bir rakama oraya gitti diye duydum
TechTurkey
GTİ-VTS Sorgulamaları'na Uğranmadan GTİ Alınmaz :D
Biraz Baktımda Memlekette Meğerse Hemen Hemen Hiç İç Açıcı 106 Kalmamış
way arkadaş pert araç 14 e gidiyo:D cillop gibi vts yi satamıoz o paranın altına:D
kagan-07
21-10-2011, 14:23
sen düz boru ve remus :eek::eek: mk2 jantı güzel olmuştur :icon_tup:
Bende inanamamiştm abide aldım gazladım bii deli gibi olmuş zaptolmuyo wala kat acayip sıkıyomuş arabayı...mk2lerle ayrı bi dünyz olmuş zaten :))
YavuzNaz
21-10-2011, 14:44
way arkadaş pert araç 14 e gidiyo:D cillop gibi vts yi satamıoz o paranın altına:D
benim sana tavsiye ettiğim aracı diyosun dimi.?
benim sana tavsiye ettiğim aracı diyosun dimi.?
evet kuzene almıştık.trigeri bakımları vs de yapıldı bize gelen paradan düşüğe vericez bakalım..
evet kuzene almıştık.trigeri bakımları vs de yapıldı bize gelen paradan düşüğe vericez bakalım..
Kardeşim hangi araç o link varmı acaba ?
AT 797 ye bakmaya bile değmez o derece kötü.Pert kaydı 2 sefer..
Bende inanamamiştm abide aldım gazladım bii deli gibi olmuş zaptolmuyo wala kat acayip sıkıyomuş arabayı...mk2lerle ayrı bi dünyz olmuş zaten :))
orjinal sistem vardı..maşallah maşallah..yarın gelinde görüşelim :D
meraktan soruyorum kaça bırakmıstı . :) ?
10 liraya bile verir elden çıkarması lazım :)
10 liraya bile verir elden çıkarması lazım :)
18 yazıp 10a vericek baya güzel pazarlık payı bırakmıs ozaman :Bravoo:
TolgaEsentepe
21-10-2011, 19:55
elinde uygun değişensiz gti ı olan varsa değerlendirebilirim acil satılık paraya sıkışmış annesi evden kovmuş araba yüzünden falan
poşetçay
21-10-2011, 20:24
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 13.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 62036984 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-satilik-mk2-vts-62036984/detay/)
bilgisi olan varmı
Kardeşim hangi araç o link varmı acaba ?
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/98057-mk1-saxo-vts.html burda konusu mevcut hocam..
aLperTunga
23-10-2011, 02:05
total çakma ;) ön panelde boyalı muhtemelen değişmiş olabilir..
aLperTunga
23-10-2011, 02:12
4 sene önce 34 at 797 iken plakası bizim mahallenın arabasıydı burdan ıstanbula gitti istanbulda bı kaç el değiştirdi..sonrada o tarafa geldi.düzgün bir araba değildi kesınlıkle alınacak bı araba değildi o zamanlar..oyun hamuru yanı..koltuklar sonradan yapma deri..kaça anlaştınız bilmiyorum ama gerisi size kalmış..
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 61915041 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-06-viz-76-sade-modifiye-61915041/detay/)
Bu saxo hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Bikaç gündür inceliyorum ancak arayıp görüşmedim. Fikri olan ?
Bu 2000 saxoların orjinal mk1 mi mk2 mi olduğunu nerden anlıyoruz? geçen baktık bitanesine çamurlukları kestirmiş mk2 yapmış mk1 i.
En kolay arka stoplardan.
En kolay arka stoplardan.
+++ Gösterge saatınden
Bu araç kesme mi şimdi kafadan kazalı mı ?
aLperTunga
24-10-2011, 09:57
+++ Gösterge saatınden
göserge saatinin resmi yoksa anlayabileceğiniz en basit yer koltuk kafalıkları..stop felan değişmek en basit iş genelde 2 stobu takıyorlar 1 lerede..dediğim gibi koltuk kafalıklarına dikkat edin özellikle arka koltuk kafalıklarına :icon_tup:
aLperTunga
24-10-2011, 09:59
Bu 2000 saxoların orjinal mk1 mi mk2 mi olduğunu nerden anlıyoruz? geçen baktık bitanesine çamurlukları kestirmiş mk2 yapmış mk1 i.
çamurluk kesme işlemi hikaye inanmayın varmı öyle bi babyiğit çamurlukları kesip önünü 2 ye cevirecek..adam bariz yalan söylemiş kestik diye hani çamurluklarım orjınal ama biz kestirdik demeye getirmiş..öyle bir dünya yok yani çamurluklar değişmeden 2 ye çeviremez arabayı..
gökh@n_gr
24-10-2011, 10:02
total çakma ;) ön panelde boyalı muhtemelen değişmiş olabilir..
önceki sahibi ile telefonda görüştüm ben aracı komple boyatan o kişi.Bana sadece sağ ön cam değişik dedi hısız girmiş başka değişen parçası yok aracın dedi tavanı komple yanıkmış o yüzden boyanmış hatta aracı alırsan haber ver fotoları sana göndereyim elinde bulunsun dedi
aLperTunga
24-10-2011, 10:03
Bu araç kesme mi şimdi kafadan kazalı mı ?
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 61915041
Orjinal saxo 2 bu araç..:icon_tup:
aLperTunga
24-10-2011, 10:05
önceki sahibi ile telefonda görüştüm ben aracı komple boyatan o kişi.Bana sadece sağ ön cam değişik dedi hısız girmiş başka değişen parçası yok aracın dedi tavanı komple yanıkmış o yüzden boyanmış hatta aracı alırsan haber ver fotoları sana göndereyim elinde bulunsun dedi
valla kardeş aracı gözümle görmediğim sürece inanmam ben,ama yazık etme yine kendine izmir sakarya arası..
gökh@n_gr
24-10-2011, 10:07
valla hocam o zaman inş ben yanılıyorumdur. ama yazık etme yine kendine izmir sakarya arası..
doğru diyosun:) zaten şu anki sahibi ile belli bir fiyat konuştuk akşamına aradı daha yüksek fiyat verdiler siz ondan yüksek verirseniz anlaşalım falan dedi orda ticaret bitti:)
göserge saatinin resmi yoksa anlayabileceğiniz en basit yer koltuk kafalıkları..stop felan değişmek en basit iş genelde 2 stobu takıyorlar 1 lerede..dediğim gibi koltuk kafalıklarına dikkat edin özellikle arka koltuk kafalıklarına :icon_tup:
Aradığım cevap buydu abi eyw.
çamurluk kesme işlemi hikaye inanmayın varmı öyle bi babyiğit çamurlukları kesip önünü 2 ye cevirecek..adam bariz yalan söylemiş kestik diye hani çamurluklarım orjınal ama biz kestirdik demeye getirmiş..öyle bir dünya yok yani çamurluklar değişmeden 2 ye çeviremez arabayı..
İşte söküldü takıldı demeye getirdi. Biz de hayırlı işler dedik ayrıldık.
doğru diyosun:) zaten şu anki sahibi ile belli bir fiyat konuştuk akşamına aradı daha yüksek fiyat verdiler siz ondan yüksek verirseniz anlaşalım falan dedi orda ticaret bitti:)
bucadaki gri saxo2 ye baktınız mı ?
gökh@n_gr
24-10-2011, 12:20
bucadaki gri saxo2 ye baktınız mı ?
ben vts düşünmüyorum
al artık bi araba yaa ben daraldım be a.g . onu düşünmüyom bunu düşünmüyom ne düşünüyon neler geçiriyon aklından söyle bana...
alpergti
24-10-2011, 12:45
al artık bi araba yaa ben daraldım be a.g . onu düşünmüyom bunu düşünmüyom ne düşünüyon neler geçiriyon aklından söyle bana...
beyaz 2001 50000 de boyasız 13-14 arası olması lazım :D
rüyalarıma giriyo artık otokentte 106 bakıyoz beraber rüyamda benide delirtti.
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 61915041 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-06-viz-76-sade-modifiye-61915041/detay/)
Bu saxo hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Bikaç gündür inceliyorum ancak arayıp görüşmedim. Fikri olan ?
Bu araç birkaç gündür eskişehirde...Cok detaylı inceleme fırsatım olmadı ama genel olarak dusurunu beğendim ben kasası boyası vs dügzün duruyor...İsteyen olursa detaylı bakarım baktırırım...
ben vts düşünmüyorum
ne bileyim hem uzak değil size hem temiz gözüktü gözüme bi söyliyeyim dedim:D
Resat106
26-10-2011, 21:20
araba yok pıyasada beaaa nerden sattık
Sattın mı beyazı yaa..
Sattın mı beyazı yaa..
Ankara'da yine satılık :)
İBRAHİM_MEY_GTİ
27-10-2011, 09:51
Peugeot 106 GTI 1999 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 62771057 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-106-gti-62771057/detay/)
bu arac hakkında bilgi vericek olan varmı?yardımlarızın için şimdiden saolun...
YavuzNaz
27-10-2011, 09:54
yeni toplandı. komple boyalı boyanırken gördüm :) panelden şüpheliyim.
yeni toplandı. komple boyalı boyanırken gördüm :) panelden şüpheliyim.
Aynen paneli değişti bu aracın.Çıkma orj ındıgo mavi paneli ..
İBRAHİM_MEY_GTİ
27-10-2011, 10:03
fiayyta bişeyler olursa uygun bi fiyata alınırmı diyosunuz arakadaslar?
aLperTunga
27-10-2011, 12:05
Peugeot 106 GTI 1999 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 62771057 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-106-gti-62771057/detay/)
bu arac hakkında bilgi vericek olan varmı?yardımlarızın için şimdiden saolun...
araç diri duruyor,eger şaseleri temizse pazarlık edilip alınabilecek bir arabaya benziyor ama tamamen fotolara göre yorum yaptım..canlı olarakda görmek lazım tabıkı.
nie sattın be kanka sana gül gibi araba verdik :)
YavuzNaz
27-10-2011, 12:31
fiayyta bişeyler olursa uygun bi fiyata alınırmı diyosunuz arakadaslar?
bilecikteki siyahı al çamurluklar ön panel orjinal tavan hariç boyalı kozmetik temizliğe ihtiyacı var boş araç fiyatıda uygun.
Resat106
28-10-2011, 20:45
vala yenı işyerı actıgım için sattım kanka napayım ınsallah daha ıyısını alırız ama zorr su durumda temız 106 mı kaldı sattıgım cocuk 2 sene snra gerı verıcek bana bakalım....aynı sekılde olursa alırım yıne....
mstfcn28
28-10-2011, 21:29
Bende ufaktan bakınıyorum varmı bişiler boncuk dediklerimizden:)
Önümüzdeki hafta birkaç kişi ile görüşcem telefonda.
TolgaEsentepe
28-10-2011, 21:58
bilecikteki siyahı al çamurluklar ön panel orjinal tavan hariç boyalı kozmetik temizliğe ihtiyacı var boş araç fiyatıda uygun.
hangisi bu bana yarar mı hocam ? :D
Yarayabilir tolga :)
Tolga 106 mı alıyorsun alda deneyek :)
var mı şöyle komple boyalı, değişeni olmayan? sade bir 106-saxo..
TolgaEsentepe
28-10-2011, 22:18
Yarayabilir tolga :)
bana bi mesaj atsana dayıcım nedir ne değildir :)
Tolga 106 mı alıyorsun alda deneyek :)
hahahaha beni geçersin sen denemem senle :(
var :) sıfır mtorlu 50 km de :)
var :) sıfır mtorlu 50 km de :)
aynası ve jantları orjinal, kaput uzatması olmayan bir araba mıdır? kaç modeldir? fiyatı nedir? :)
Sheyhzade
28-10-2011, 23:26
daha önceki sahibi havalandırma yaptırdığı için kaputunu değiştirdiğimiz bi bal köpüğü 106 var düşünürsen.
554 743 55 44
daha önceki sahibi havalandırma yaptırdığı için kaputunu değiştirdiğimiz bi bal köpüğü 106 var düşünürsen.
554 743 55 44
Kapilarda ki S16 yazilarina hastaydim bro ben hep yatiyordu zaten lisenin alt tarafinda eski sahibindeyken o arabayi sonax a sok cikar cincik binilir ..
YavuzNaz
29-10-2011, 08:08
ara detayları vereyim.
Peugeot / 106 / GTI / BAZI AŞKLAR CİNSELLİK TAŞIMAZ 106 GTI sahibinden.com'da - 62966296 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bazi-asklar-cinsellik-tasimaz-106-gti-62966296/detay/#)
bu ılanın sahıbını tanıyam varmı acaba benım aracın resmını koymus arayıp bıraz azarlıycamda keko
Kapilarda ki S16 yazilarina hastaydim bro ben hep yatiyordu zaten lisenin alt tarafinda eski sahibindeyken o arabayi sonax a sok cikar cincik binilir ..
bahsettiğiniz çağtayın 106 mı kardeşim ?
TolgaEsentepe
29-10-2011, 11:49
ara detayları vereyim.
arayamıyorum pm alsam :D
YavuzNaz
29-10-2011, 12:12
olm telefonun aküsü bitti msn e gel.
vala yenı işyerı actıgım için sattım kanka napayım ınsallah daha ıyısını alırız ama zorr su durumda temız 106 mı kaldı sattıgım cocuk 2 sene snra gerı verıcek bana bakalım....aynı sekılde olursa alırım yıne....
Hayırlısı olsun önce iş tabi, aynen artık pek kalmadı öle 106.. olanlarda 20 bin istiyor zaten. inşallah iyi durumda olur da alırsın tekrardan geri kanka :)
nie sattın be kanka sana gül gibi araba verdik :)
gülmü....güldürmeyin beni.....
arabam komple boyalı değil değişeni var..( sağ ön çamurluk,bagaj kapağı düzeltilebilirdi fakat orjinali ile değiştirildi..fotoğrafları var ) sade, temiz en önemlisi masrafsızdır..beyaz renk 2000 model donanım olarak boş diyebileceğim modeldir..173 bin km de..tek airbag,klima,abs..motoru yüklüdür :)
sizin c3 ile isterseniz başa baş değişirim abicim..sanırım ankaradasınız oraya da getirebilirim :)
adaş ben alayım senin arabayı :)
adaş ben alayım senin arabayı :)
vereyim adaş özledin mi gti ı :)
arabam komple boyalı değil değişeni var..( sağ ön çamurluk,bagaj kapağı düzeltilebilirdi fakat orjinali ile değiştirildi..fotoğrafları var ) sade, temiz en önemlisi masrafsızdır..beyaz renk 2000 model donanım olarak boş diyebileceğim modeldir..173 bin km de..tek airbag,klima,abs..motoru yüklüdür :)
sizin c3 ile isterseniz başa baş değişirim abicim..sanırım ankaradasınız oraya da getirebilirim :)
iyiymiş.. bir 106 ya 23 lira para verecem he mi? ;)
en fazla 14 veririm 106 saxo lara...
13-14 e satarsan alırım.. ;)
Peugeot / 106 / GTI / BAZI AŞKLAR CİNSELLİK TAŞIMAZ 106 GTI sahibinden.com'da - 62966296 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bazi-asklar-cinsellik-tasimaz-106-gti-62966296/detay/#)
bu ılanın sahıbını tanıyam varmı acaba benım aracın resmını koymus arayıp bıraz azarlıycamda keko
Sadece bir resmını koymuş.Araçta satılmış zaten:)
Peugeot 106 GTI 1999 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 59874048 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinde-satilik-orjinal-106-hb-959-59874048/detay/)
fena durmuyor önceki msjlara baktım sorgulayan olmamış sanırım bilen var mı?
mstfcn28
29-10-2011, 18:44
................edit.
Peugeot 106 GTI 1999 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 59874048 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinde-satilik-orjinal-106-hb-959-59874048/detay/)
Fiyat uygun araç fena değil gibi duruyor ama koltuklar 2001 modelin :):)
Sadece bir resmını koymuş.Araçta satılmış zaten:)
bir resim bir resimdir abi ben tehdit edince satıldı tabi ilanı kaldırmış:D
bir resim bir resimdir abi ben tehdit edince satıldı tabi ilanı kaldırmış:D
Anladım :) Bende çok yaşadım böle şeyleri :)
su106GTI
29-10-2011, 19:25
ankara etlık ten ben alıp gelmıstım ant bır arkadasa 5 yıl oldu ii arabadır 3 parca boya vardı sadece sonradan arka bagaj kapagında bır yamukluk vardı arkadan dokanmıslar duzgun arabadır baktırılabılır. arka koltuklar alındıgında 2001 dı
ön koltuklarda 2001 komple takım
anladığım kadarıyla arka 2001 diye önüde antalyadaki arkadaş 2001 yapmış teşekkürler :)
Sheyhzade
29-10-2011, 21:18
bahsettiğiniz çağtayın 106 mı kardeşim ?
aynen moruk. bende duruyor artık araba, çağatay şehir dışında gelmio pek buralara.
Sheyhzade
29-10-2011, 21:21
serdarım dediğin gibi tek ihtiyacı pasta cila, başka bi ihtiyacı yok şükür.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.298 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 62622454 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-degisen-yok-bel-alti-boyali-gti-62622454/detay/)
Ankara .
Peugeot 106 GTI 1999 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 63041664 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-satisa-geldik-zevk-almasini-bilene-63041664/detay/)
İstanbul
arkadaşlar bu araçlar hakkında bilgi almam mümkün müdür :)
multispace
29-10-2011, 21:53
arkadaşlar selamlar
Peugeot 206 2.0 GTI 2000 Model 17.250 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 63017708 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-yok-boylesi-59-000-klm-2000-mod-pejo-206-2-0-gti-full-orjinall-63017708/detay/)
bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır
Sheyhzade
29-10-2011, 21:57
arkadaşlar selamlar
Peugeot 206 2.0 GTI 2000 Model 17.250 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 63017708 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-yok-boylesi-59-000-klm-2000-mod-pejo-206-2-0-gti-full-orjinall-63017708/detay/)
hastayım bu galerilerin pejo yazışına :D
mad_max1978
29-10-2011, 22:31
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.298 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 62622454 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-degisen-yok-bel-alti-boyali-gti-62622454/detay/)
Ankara .
Peugeot 106 GTI 1999 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 63041664 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-satisa-geldik-zevk-almasini-bilene-63041664/detay/)
İstanbul
arkadaşlar bu araçlar hakkında bilgi almam mümkün müdür :)
resme bakarak yorum yapmayı sevmem ama ankaradaki arabanın marşbiyel dodikleri fiber.nerden baksan ikisi 500 600 liradır sıfırı.
arkadaşlar selamlar
ben arac ararken tel ile görüşmüştüm fazla pazarlığı yok adamın ama araç güzele benziyor, satamadı zaten 3-4 aydır nette var ilanı
kanka km si direksiyona bakılırsa baya aşagı çekilmiş
iyiymiş.. bir 106 ya 23 lira para verecem he mi? ;)
en fazla 14 veririm 106 saxo lara...
13-14 e satarsan alırım.. ;)
isterseniz dedim..13-14 lük arabalar var tabi..satmam ;)
hep sölüyorum 13-14 e alınan gti heleki 2000-2001 modeller,insanın saçını döker,verem olmuş gibi zayıflatır,arabadan soğutur en kötüsü paronayak yapar :)
bykarakus
30-10-2011, 00:59
Ben 97 modeli 16.000 sattmistim :)
hep sölüyorum 13-14 e alınan gti heleki 2000-2001 modeller,insanın saçını döker,verem olmuş gibi zayıflatır,arabadan soğutur en kötüsü paronayak yapar :)
2000 öncesininde hakkını yeme şimdi :D:D
2000 öncesininde hakkını yeme şimdi :D:D
haşa yemiyorum ama 97 olur sahibi çok sıkışmış olur (eğer araba düzgünse) o zman edebilir ama benim gözümde 97 model 15-16 :)
alakasız ama 3-4 sene öncesine kadar bu gti ların % 70 i patlaktı şimdi ilanlara bakınca sadece % 10 u kazalı :) alayı kazasız
haşa yemiyorum ama 97 olur sahibi çok sıkışmış olur (eğer araba düzgünse) o zman edebilir ama benim gözümde 97 model 15-16 :)
alakasız ama 3-4 sene öncesine kadar bu gti ların % 70 i patlaktı şimdi ilanlara bakınca sadece % 10 u kazalı :) alayı kazasız
tabiki Allah kimseyi zorda bırakmasın..doğru söylüyorsun :) bir çoğunun kazası yok km ler yerinde hiç yol yapmamışlar :)
23 milyara bir ilan ver bakalım. kaç yılda satabileceksin akıllı kardeşim ;)
23 milyara bir ilan ver bakalım. kaç yılda satabileceksin akıllı kardeşim ;)
iyi gti da kusura bakma iyi para..22 bin istiyorum..bakalım siz kaç günde satacaksınız :)
Bu fiyat yorumlarinada hasta oluyorum. Herkes malina istedigi parayi yazar isine gelirse alirsin isine gelmezse almazsin. Cooookkk pahali yuksek der alinca bitane piyasanin en yuksek parasini isterler. Soyluyorum bana gore bu arabanin masrafini karsilar toplarim dersen en copu bile altindir. Cok diil bikac sene sonra daha da degerlenicekler. Bu piyasada tutulan uretimi durmus tum araclar icin gecerli oldugu gibi 106 icinde gecerlidir. :icon_tup::icon_tup:
mad_max1978
30-10-2011, 01:42
diyen abimiz koyu hondacı ama:)
diyen abimiz koyu hondacı ama:)
Eger postu benim icin attiysan eywallah:icon_tup: Kimse icin soylemedim bunu sadece konuyu okudum yorumumu yaptim:icon_tup: Ama simdi yorumlara tekrar baktim koyu hondaci daha iyi bilir bu durumu cunku eg, ef, ek vb. Kasa hondalarin fiyatlari ortada. Yani arz talep meselesi onlarada pahali diyemeyiz cunku yok yok yok yenisi yok eskinin eniyisini ariyoruz:D:icon_tup: ve faxla kisi ariyo o zamanda durum bu:icon_tup::icon_tup:
kanka km si direksiyona bakılırsa baya aşagı çekilmiş
dikkatimi çekti kanka ,kaportası düzgün duruyor ve siyah iyi bir kozmetik, motor bakımıyla bişiler olur gibi :)