Orijinalini görmek için tıklayınız : "Kadifegül'ün suçu ne?"
erayakar
07-01-2011, 11:17
Muğla'nın Milas ilçesinde aç kalınca yiyecek bulmak için dağlara çıkan bir eşek 4 kişinin tecavüzüne uğradı. Polis, hayvanseverlerin şikayeti üzerine bir kişiyi tecavüz sırasında suçüstü yakaladı.HABERE BAKYA!!
BU ŞEREFSİZLİĞİ YAPANIN ALLAH BELASINI VERSİN ..!!!
Allahım daha neler görücez bildigin eşşek ya :S
vay arkadaş fanteziyi kesss :D
Anıra anıra gebersinler hacı
yanlız garip gelmesin bu iş beyler :)
anadoluda hemen hemen çoğu köyde eskiden bu iş oluyordu :D ben çook kişiden duydum :D
kaynak ???
anadoluda hemen hemen çoğu köyde eskiden bu iş oluyordu :D ben çook kişiden duydum :D
banada birisi taktiğini anlatmıştı, çukur kazılırmış eşeği sokarmışsın çukura, tepik atmasın diye.. dedim sen neyin kafasını yaşıyosun zektir git şurdan..
Anecdote
07-01-2011, 11:27
töbe töbe bu nasıl iştir nereye kadar bu abazanlık :mad:
Aynen abi sivasın kızılkavraz köyünde çok duyuluyordu hatta utanmadan söyleyenler vardı ben eşşekçiyim diye
allah akıl fikir versin :D
evet katılıyorum :)
Cihan Çizmeci
07-01-2011, 11:30
Eşşek'in gözlerinede kapatmışlardır muahhaha :D :D
İnsan oğlu aslında en hayvani yaratıktır :)
evet katılıyorum :)
Neye katılıyodunuz abi ben anlamadım :D
kaynak ???
banada birisi taktiğini anlatmıştı, çukur kazılırmış eşeği sokarmışsın çukura, tepik atmasın diye.. dedim sen neyin kafasını yaşıyosun zektir git şurdan..
ahahaha güler misin ağlar mısın olaya bak :confused:
Ozan Özer
07-01-2011, 11:32
Bunu yapanları toprağa gömüp,eşeğe s.... lazım :)
SekoLive
07-01-2011, 11:32
http://www.yeniresim.com/data/media/366/www.yeniresim.com_-_Film_Afileri_-_izgifilm_Animasyon_-_Eek_Ve_Shrek.jpg
aklıma bunun türkce dublajı geldi
:D
karşıyım böyle olaylara.
Eşşek'in gözlerinede kapatmışlardır muahhaha :D :D
İnsan oğlu aslında en hayvani yaratıktır :)
Neye katılıyodunuz abi ben anlamadım :D
sen varya :D katılıyorum derken duyuyoruz öyle şeyleri :D
Hasta beyinler bunlar ancak şu var bunları tedavi paklarmı ? Düşündürücü..
kadifegüle tecavüz edilirken üstüne dökülen içki gelmiştir
Cihan Çizmeci
07-01-2011, 11:43
.
Açık kapı eşşek var dediler geldik :smokin:
http://img49.imageshack.us/img49/9545/untitled1nk9.jpg
Hayır hiçbir şey bilmiyorsun paranı ver geneleve falan git o kadarda olmaz arkadaş bu nasıl azgınlıktır ya
azmişlar arkadaş bunlarr.eşek lan bu gerizakali insan lar yuzunden
guzelim türkiyem hep insanlarin gozun de kotu animsatiyo.
otuzdört
07-01-2011, 11:50
Bizim semtte bir komsu anlatıyordu. Bizim Köyde Evlenmeyen Elemanlar Eşşeğe Biniyor Diye :D
Deli Dumrul filmini izleyenler bilir :D
Biz abazayık :D :D :D
http://facebookvideoindir.gen.tr/deli-dumrul-hepimiz-abazayik-visss-hatuna-bak-tas-gibi.html
Arkadaşlar bu azgınlık değilki bu aşikar sapıklıktır hepimizin ergenlik çağında bir takım duyguları gün gelip peak seviyeye ulaşmıştır ancak hangimizin aklına böyle bir şey gelmiştir ? Ben bu işi sapıklıktan başka bir olarak göremiyorum maalesef..
bunları ana haber büLtenine cıkarıp deşifre etmek gerek ya :@
hahahha hatta çok zevkli olduğunu normal ilişkiden daha iyi olduğunu iddia edenler bile duydum ben :hehe:
+18 e girer anlattırmayın bana burda :D
hayvan herifler 20 lira verip yapamıyorlarmı acaba bu işi
hahahha hatta çok zevkli olduğunu normal ilişkiden daha iyi olduğunu iddia edenler bile duydum ben :hehe:
+18 e girer anlattırmayın bana burda :D
tamam sus :hehe::hehe::hehe:
focus musty35
07-01-2011, 12:09
ya şaka maka harbı rezıl bı olayda normal yanı burası turkiye gevurlar 14 15 yasında sexs hayatına baslarsa bızım burde essek fuck cok normal :D
SekoLive
07-01-2011, 12:09
hayvan herifler 20 lira verip yapamıyorlarmı acaba bu işi
haklısın fakat
olay dağda oluyo dağda nerede bulacan da 20 verecen o işi yapacan :D
adamlar harbi sapıkmış eşşeğe denk gelmişler ayıya denk gelseler ne olacakdı merak ediyorm :D
günümüzü karıştırmıyorum tabi ama eskide anadolunun bilmem ne köyündeki adam yada çocuk nerden bulacak imkanı parayı hatunu da yapacak :D
köyler ilçe merkezlerine dünya mesafede ilçe merkezleride il merkezlerine :D uzun iş reizzzz :D samanlık kapının dibinde :hehe:
Cihan Çizmeci
07-01-2011, 12:10
haklısın fakat
olay dağda oluyo dağda nerede bulacan da 20 verecen o işi yapacan :D
adamlar harbi sapıkmış eşşeğe denk gelmişler ayıya denk gelseler ne olacakdı merak ediyorm :D
Yatırım yapılması lazım :D
Açılım yapalım köylere :hahaha:
Mustu abi lütfen dur walla hayvan severler derneğine şikayet etcekler Tech i :D
focus musty35
07-01-2011, 12:11
bu konudan cok geyık cıkar tapıkteyım :D
OnurÖzden
07-01-2011, 12:12
http://img218.imageshack.us/img218/6003/adszyzu.png
Şu gözleri kapatma olayına hastayım:D
focus musty35
07-01-2011, 12:13
günümüzü karıştırmıyorum tabi ama eskide anadolunun bilmem ne köyündeki adam yada çocuk nerden bulacak imkanı parayı hatunu da yapacak :D
köyler ilçe merkezlerine dünya mesafede ilçe merkezleride il merkezlerine :D uzun iş reizzzz :D samanlık kapının dibinde :hehe:
cok mantıklı karı bulcan ayarlıcan bırsyler ısmarlıcn ortam yapcan uzun iş cek otlak bıyere daya samanı vur kırbacı vur kırbacıııı hahahahaha
Cihan Çizmeci
07-01-2011, 12:14
cok mantıklı karı bulcan ayarlıcan bırsyler ısmarlıcn ortam yapcan uzun iş cek otlak bıyere daya samanı vur kırbacı vur kırbacıııı hahahahaha
Yok bide "açna , kapama , sıkma , dur yapma" bunlarda yok :cool:
:rolleyes::hahaha:
arkadaşlar böyle konulara gerçekten gerek olmadığını düşünüyoruz