Orijinalini görmek için tıklayınız : Muayene Sorunu!!!
hakan308
12-01-2011, 22:24
Herkese iyi aksamlar 2006 model vitonun muayenesi geldi ve ruhsatta 9+1 minibus gorunmesine ragmen ici 6+1. İcini bozmadan halledebilecegimiz Ankarada kimler var acaba ?
araca standart 10 koltuk takacaksınız sorun muhtamel arka koltuklarda somunlu alyanlı civatarlar kullanın bütün baglantıları tamamlayın koltuklar saglam ve orijinal düzende olsun sıkıntı çıkmaz he yok 7 kişi olarak olsun diyor sanız gidp bir proje cizdiriyorsunuz onun maliyetini bilmiyorum ama o 7 kişilik hali ile sorunsuz ömür boyu kullanırsınız proje ile ama kamyonet olarak
halletmesi kolay bir mesele degil yani boşa ser sefil olmayın
Bence eksik koltuk nerde diye sormazlar.
Geçen hafta bence ticari götürdüm ruhsatta üzerinde reklam vardır yazıyordu ama reklamları sökülmüştü birşey demediler + 1 senelik yerine 2 senelik muayene yaptılar :D
Arka silecek suyu çalışmıyordu birşey demediler ( başka araçları geri gönderdiler)
Yangın tüpü bagajın içindeki gizli bölümde dedim "tamam" dedi yetkili bagajı açıp bakmadı bile ne var ne yok diye :)
Geçen hafta bence ticari götürdüm ruhsatta üzerinde reklam vardır yazıyordu ama reklamları sökülmüştü birşey demediler + 1 senelik yerine 2 senelik muayene yaptılar :D
Arka silecek suyu çalışmıyordu birşey demediler ( başka araçları geri gönderdiler)
Yangın tüpü bagajın içindeki gizli bölümde dedim "tamam" dedi yetkili bagajı açıp bakmadı bile ne var ne yok diye :)
siz 2 yazdılar dıye 2 yıl var sanmayın cezasını sizden alırlar sonra gecikme olarak elınızde raporda yazan tarıh ne ıse ona uyun silecek suyuda hafif kusur yangın tüpüde hafif önemsenmemiştir reklam logosu olmamasıda hafif kusur :D yani siz boşa sevınmeyın önemli ama önemsiz şeyler aslında dedikleriniz :icon_tup:
maxpower
12-01-2011, 23:01
eksik koltuk nerde diye kesin sorarlar
forumda ibrahim nickli bi abi var gebzede, muayene konusunda yardımcı olabilir siz kendisine özel msj atın
bana 106 da sılecek suyuna agır kusur yazmıstı.ne yaptıkları bellı olmuyo.eryamana gıt hakan sansını dene zaten 1 ay verıyolar yemezse o bır ayda mecbur ne gerekıosa onu yaptır.bence..
CasabLanca
12-01-2011, 23:04
bizimde caravellei götürmüştük vipdi koltuklar tamdı ek 3 kişilik koltuk atmıştık
koltuklar birbirine yakın diye caz yaptılar geçirmediler :D
siz 2 yazdılar dıye 2 yıl var sanmayın cezasını sizden alırlar sonra gecikme olarak elınızde raporda yazan tarıh ne ıse ona uyun silecek suyuda hafif kusur yangın tüpüde hafif önemsenmemiştir reklam logosu olmamasıda hafif kusur :D yani siz boşa sevınmeyın önemli ama önemsiz şeyler aslında dedikleriniz :icon_tup:
2 senenin farkındayım plakaya 2011 yapıştırdılar ama sileceğin suyu değil fiskiyesi çalışmıyordu bagajda ilk yardım çantası flnda vardı :)
3.stop lambasının ampülü patlamış ondan geçemedim zaten tek seferde :D
mal tasıyoruz onun için söküldü hesabı kesin gecersin
soracaklarını sanmıyorum o da ayrı;)
hakan308
13-01-2011, 08:28
eksik koltuk nerde diye kesin sorarlar
forumda ibrahim nickli bi abi var gebzede, muayene konusunda yardımcı olabilir siz kendisine özel msj atın
Bekledigim cevap buydu tesekkurler :)
eksik koltuk sırasını sormazlar
hakan308
13-01-2011, 08:31
araca standart 10 koltuk takacaksınız sorun muhtamel arka koltuklarda somunlu alyanlı civatarlar kullanın bütün baglantıları tamamlayın koltuklar saglam ve orijinal düzende olsun sıkıntı çıkmaz he yok 7 kişi olarak olsun diyor sanız gidp bir proje cizdiriyorsunuz onun maliyetini bilmiyorum ama o 7 kişilik hali ile sorunsuz ömür boyu kullanırsınız proje ile ama kamyonet olarak
halletmesi kolay bir mesele degil yani boşa ser sefil olmayın
Zaten gecen sene projeye uydurup halletmistim hani bu sene projeye uydururken ugrasmayim koltuk kirasi parasini halledecek kisiye vereyim demistim
kardeş ben dün soktum muayeneye, inan ne yangın tüpüne baktılar ne başka bişeye. İnanılmaz savsaklama var Tüvde son zamanlarda. Bence koltuk sayısına takılmıyacaklardır. Takılsalarda bu kusurunu gidermek adına sana tam 1 ay veriorlar, hiç boşuna önceden önlem alma.
Zaten gecen sene projeye uydurup halletmistim hani bu sene projeye uydururken ugrasmayim koltuk kirasi parasini halledecek kisiye vereyim demistim
Bence milleti zan altında bırakacak konusmalar yapmayalım su forumda..:icon_tup:
emresener
13-01-2011, 09:04
Eksik koltuk Nerde diye soruyorlar sorulmuşluğu vardır bi arkadaşın minibüsü en arka koltuk olmadan götürdük adamlar ruhsatta 9+1 yazıo neden 6+1 diye sordular geçmedi teknik değişiklik oluomuş ;) yer tuvturk silivri istasyonu
Arkadaşlar biz muayene uzmanıyız ve sizin söyledikleriniz savsaklama v.s. gibi şeyler aracın model yılı ve kullanım şekline ( ticari hususi ) gibi durumlarda bakılan ve bakılmayan durumlardır. Bilmeden lütfen kimseyi zan altında bırakmayalım !...
ben kayınpederin transporterini götürmüştüm ivedik muayene istasyonuna koltuk sayısı eksik teknik değişiklik yapılmış diye geçirmediler bilgi olsun
Aracınızı bilmiyorum ama muayene raporunun sağ alt kısmında yazan muayene geçerlilik süresini dikkate alın.
Arkadaşlar biz muayene uzmanıyız ve sizin söyledikleriniz savsaklama v.s. gibi şeyler aracın model yılı ve kullanım şekline ( ticari hususi ) gibi durumlarda bakılan ve bakılmayan durumlardır. Bilmeden lütfen kimseyi zan altında bırakmayalım !...
boşver yanki ülkemizde kulaktan dolmaya yada gördügünü yanlış anlama olayı meşhurdur ben çok denedim ama olmadı her konuda anlatıyorum ama bi cacık olmuyor kişiler almak istedıklerını alıyorlar :D
emresener
13-01-2011, 10:40
boşver yanki ülkemizde kulaktan dolmaya yada gördügünü yanlış anlama olayı meşhurdur ben çok denedim ama olmadı her konuda anlatıyorum ama bi cacık olmuyor kişiler almak istedıklerını alıyorlar :D
Şimdi haklı olarak savunuyosunuz ama benım arabam 3 YILDIR muayeneden ABT egzozları ile geçiyordu tuvturk istasyonlarından ama bu sene geçmedi ? buna cevap ne var ? Bu sene Başka gecen seneler başka ?Herkese Değişik uygulamalar yapıldığı için böyle değişik bilgiler çıkıyo insanlardan ;) SAbit bi standart yok..
burada tüvü savunmuyoruz uzmanlar kıldı tüydü deniyor biz o yanılgıyı düzeltmeye çalışıyoruz hayatın her karesinde öküz görmezmiyiz görürüz uzmanların içindede vardır ama demezlermi istisnalar kaideyi bozmaz :D
sürekli güncelleniyor kusurlar verilme amaçları uygulama şekilleri bizlik tüvlük bir mesele degil aslında ulaştırma bakanlıgı ile kaynaklı :D
sizin egzoz sisteminizde bir kısımdan sonra çift çıkış olarak ilerliyordu yanılmıyorsam araç üretildiginde üstünde varmıydı abt mugen ne fark eder sonradan yapılan degişiklik :D
emresener
13-01-2011, 10:59
sürekli güncelleniyor kusurlar verilme amaçları uygulama şekilleri bizlik tüvlük bir mesele degil aslında ulaştırma bakanlıgı ile kaynaklı :D
sizin egzoz sisteminizde bir kısımdan sonra çift çıkış olarak ilerliyordu yanılmıyorsam araç üretildiginde üstünde varmıydı abt mugen ne fark eder sonradan yapılan degişiklik :D
Sonradan yapılma tamam ona bişey demiyorum ama 3yldır geçip bu sene geçmemesi ve bu sekilde acıklayıcı bi cevap verilmemesi "bu sene baska gecen seneler baska" denınce insan cıldırıyo :D Seneyede 4egzozlu sekilde gelcem belki geçer diye:D
Sonradan yapılma tamam ona bişey demiyorum ama 3yldır geçip bu sene geçmemesi ve bu sekilde acıklayıcı bi cevap verilmemesi "bu sene baska gecen seneler baska" denınce insan cıldırıyo :D Seneyede 4egzozlu sekilde gelcem belki geçer diye:D
denemekte fayda var :D
hakan308
13-01-2011, 11:09
Tecrube etmis arkadaslarin verdikleri cevaplara gore bu sene gene gerekli tadilatlari yapip gidecegiz anlasilan. Herkese tesekkurler
Tecrube etmis arkadaslarin verdikleri cevaplara gore bu sene gene gerekli tadilatlari yapip gidecegiz anlasilan. Herkese tesekkurler
her sene sök tak çıkar ugraştıgınız ve harcadınız vakit para ile tek seferde 7 kişil olarak işletseniz proje ile hiç sorun yaşamazsınız sanırım içiniz rahat olur
yada hiç uğraşmayın kapıya kadar gelip muameleci lere verin aracınızı onlar işi biliyolar her türlü geçirirler....... Aracı değil tabiii :D
yada hiç uğraşmayın kapıya kadar gelip muameleci lere verin aracınızı onlar işi biliyolar her türlü geçirirler....... Aracı değil tabiii :D
:icon_tup::icon_tup::D:icon_tup::icon_tup:
hakan308
13-01-2011, 13:59
her sene sök tak çıkar ugraştıgınız ve harcadınız vakit para ile tek seferde 7 kişil olarak işletseniz proje ile hiç sorun yaşamazsınız sanırım içiniz rahat olur
Ruhsatta minibüs olarak geçmesi için yolcu kapasitesinin 9+1 olması gerekiyor.Yoksa ilk başta projeyi ona göre çizdirip hallederdim:)
hakan308
13-01-2011, 14:00
:icon_tup::D