PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi lpg ?

TolgaEsentepe
13-01-2011, 22:27
Hayırlısıyla 1.6 motor benzinli 307 aldım. Bu modele bu motora hangi lpg markası sorunsuz olur arkadaşlar bilginiz tecrübeniz var ise paylaşırsanız sevinirim

ceskin
13-01-2011, 22:30
kardesım hayırlı olsun.bı bakıyım fıyat vs yarın arayım senı ben

oğuzk
13-01-2011, 22:31
Bir tanıdığımız 2004 te sıfır aldığında teleflex taktırmıştı sattı 2.4 accord aldı şimdi onda da teleflex var.Çok memnundu.

Marka-montaj olarakta

Tunalı-Teleflex
Özbek opel-prins

CasabLanca
13-01-2011, 23:00
sana gel bendeki 307deki lovatoyu takalım dedim burun kıvırdın bak CGTY'in 307e taktık :D

hddsheriff
13-01-2011, 23:04
tolga aşağıda ki siteyi bir incele LPİ sistemi daha mantıklı bence LPg den

edit: Her araca uygun değil arayıp aracına uygunluğunu sorman lazım

LPG Dönüşümünde Devrim! Vialle LPi Sıvı Püskürtmeli LPG Sistemi (http://www.vialle.com.tr/default.aspx)

darkred
13-01-2011, 23:05
Hayırlı olsun :D

Artık araba cok yakıyo diyipte eskişehire gelmemezlik yapmazsın umarım :D

snan1910
ankarada BRC-Mocan Otogaz
internetten yorum,adres,telefon bulabilirsin.
bence direk kendinde konuş.. memnun kalırsın..

TolgaEsentepe
kardesım hayırlı olsun.bı bakıyım fıyat vs yarın arayım senı ben
saolasın abi bekliyorum senden haber :)

Bir tanıdığımız 2004 te sıfır aldığında teleflex taktırmıştı sattı 2.4 accord aldı şimdi onda da teleflex var.Çok memnundu.

Marka-montaj olarakta

Tunalı-Teleflex
Özbek opel-prins

teleflex, prins falan biraz pahalı, daha orta karar birşeyler lazım bana kardeş :)

sana gel bendeki 307deki lovatoyu takalım dedim burun kıvırdın bak CGTY'in 307e taktık :D

sıfır olsun istedim canım :) nemelazım 2. el lpg sıkıntı çıkartır zaten yine pejo aldık hala akıllanamadım şaşırıyor herkes nasıl gti almadın yine diye :D

TolgaEsentepe
13-01-2011, 23:11
tolga aşağıda ki siteyi bir incele LPİ sistemi daha mantıklı bence LPg den

edit: Her araca uygun değil arayıp aracına uygunluğunu sorman lazım

LPG Dönüşümünde Devrim! Vialle LPi Sıvı Püskürtmeli LPG Sistemi (http://www.vialle.com.tr/default.aspx)

yarın sabahtan arıyayım burayı abi sağolasın birazdan detaylı incelicem bu sistemi :)

Hayırlı olsun :D

Artık araba cok yakıyo diyipte eskişehire gelmemezlik yapmazsın umarım :D

yapabilirim eskişehire gelip seni geçemedikten sonra niye geleyim :D

Bugün gittim oraya. Tanıdık vasıtasıyla zaten konuştuk bayağı. Araştırmak istiyorum detaylıca bugün 6yere gittim, her biri farklı bir markayı övüyor. birinin ak dediğine bir diğeri kara diyor biraz garip işler :)

snan1910
13-01-2011, 23:15
Bugün gittim oraya. Tanıdık vasıtasıyla zaten konuştuk bayağı. Araştırmak istiyorum detaylıca bugün 6yere gittim, her biri farklı bir markayı övüyor. birinin ak dediğine bir diğeri kara diyor biraz garip işler :)

bizim 4 arabayada mocanda brc taktırdık biz. çok memnunuz.sorunumuz yok.
tüm tanıdıklarada orayı tavsiye ediyoruz 20-25 araba yapılmıştır tanıdık. öneririm :D

TolgaEsentepe
13-01-2011, 23:20
bizim 4 arabayada mocanda brc taktırdık biz. çok memnunuz.sorunumuz yok.
tüm tanıdıklarada orayı tavsiye ediyoruz 20-25 araba yapılmıştır tanıdık. öneririm :D

anladım arkadaşım evet bende beğendim açıkcası. hem yan dükkanıda tanıdık artık orada yaptırabilirim belki ama brc den farklı markalar olabilir mi diye düşünüyorum ne bileyim lovato landırenzo mudur nedir :) gibi

halilcan9455
14-01-2011, 07:01
biz daha önce 3 kere atiker taktık hiçbir sorun yok gayet memnunuz.
lpg kiti kadar montajıda önemli o yüzden iyi bir yerde taktırmanı tavsiyte ederim.

by_BuRoCk
14-01-2011, 07:18
yinemi pug aldın yaaa :D
hayırlıs olsun canım güle güle kullan kazasız belasız
2a mühendisliklerde brc taktırmanı öneririm

maxpower
14-01-2011, 07:52
lovatoda gayet iyi tolga, arkadaşlarımda var yıllardır sorunsuz kullanıyorlar

şaşmaza dönünce sağda aytok lovato tabelasını görürsün, orda taktırdılar

maskaran
14-01-2011, 08:23
Yenimahalle Erciyes iş yerleri sitesin de OLGUN LPG var . On numara kadrosu ve mükemmel işçiliği var tavsiye ederim . Landi Renzo markası bizde 5 tane araç var hepsinde senelerdir o kit takılı sorun yok tavsiye ederim :)

34ER2890
14-01-2011, 08:48
1,5 sene 25.000 km atiker kullandım sorun olmadı ufak bi kaç ayar gerekn durum oldu o kadar biraz sesli çalışıyor enjektörleri başkada bi şey yok paran çoksa italyan taktır brc falan ;)

poseidon
14-01-2011, 11:08
Bir arakdaş daha sormuştu aynı yorumu sana da yazıyorum.

Zotiker, cortgaz, mortgaz tarzı ne üdüğü belirsiz bir sistem koyma da ne koyarsan koy.
Yazık etme.

Demek istediğim şu: zaten piyasada adını duyurmuş 7-8 tane italyan 2 tane de Hollanda malı lpg sistemi var. Hangisini canın isterse onu al birbirlerinden farkı olmayacaktır.

highpower
14-01-2011, 11:12
manifolta gömülü enjektörler arıza lambasının yanmamasını garanti ediyor 3 yıl 100000 km garantisi var bencede Teleflex-GFI taktırmalısın.egere uzun sure sorunsuz ve sıkıntısız binmek istiyorsan cok güzel bir marka.

KingoAtmo
15-01-2011, 01:01
tolgacım hayırlı olsun araban, bana sorarsan yetkili servise taktır , pırıl pırıl bin

onn_dear
15-01-2011, 02:08
307 lpg de çok saçmalıyor arkadaşım 2004 model 307 ye taktırmıştı arabada çıkmadık arıza kalmadı, zaten lpg montajı yapan yerde pug.ların lpg de verimsiz oldugunu söylemişti.

kısacası lpg.de bence hiçbiri, pug olacaksa 1.6 110 hp HDI olmalı...

TolgaEsentepe
15-01-2011, 02:15
ovvv kafa karıştırıcı bir yorum geldi :) salak pejo nun lpg ye pek uyumlu olmadığı genel kanı ama takmak zorundayım öyle bir durumda var :)

BurakCengizhanoğlu
15-01-2011, 02:55
benzin 5 e gidiyo mecbur takılmalı

h.guroglu
15-01-2011, 02:58
lpg de en önemlisi öncelikle adam gibi montaj marka 2 planda kalıyor bence tabiki öncelik brc prins lovato gibi italyan markalarıdır ama benim aracımda (marea) atiker var benden önceki sahibi takmış bende yaklaşık 1 senedir kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım ama çevremden ve lpg montaj atölyesi olan arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla montaj çok önemli öncelikle montajı işinin ehli biri yapmalı

ygtrn
15-01-2011, 15:08
ankarada kendi lpg sistemimi taktırdığım yerin bilgilerini verebilirim istersen.....

aracım 1.2 barda ve lpg de sorunsuz yürüyor bilgine :)

Orhan
15-01-2011, 20:35
mavi denizler lpg
brc ana bayi brc düşünürsen yardımcı olurum sahibi tanıdığım

ArMy
15-01-2011, 20:38
mavi denizler lpg

Bende mavi denizleri tavsiye ederim..Ankara bölge bayisi..İşlerinde ustalar..
Şıkırdaması hariç brc sorunsuz sıkıntısız..

1.3 cdtı
15-01-2011, 22:11
kesinlikle brc taktır ve mocana git işçilikleri on numara

maxpower
15-01-2011, 22:32
Bende mavi denizleri tavsiye ederim..Ankara bölge bayisi..İşlerinde ustalar..
Şıkırdaması hariç brc sorunsuz sıkıntısız..

yeni çıkan enjektörlerinde ses azalmış diye duydum ama tecrübe eden oldu mu??

ArMy
15-01-2011, 22:35
yeni çıkan enjektörlerinde ses azalmış diye duydum ama tecrübe eden oldu mu??

Yeniden kasıt ne kadar bir süre? Belirli tarih varmı kıyas yapıcam da :)

maxpower
15-01-2011, 22:42
Yeniden kasıt ne kadar bir süre? Belirli tarih varmı kıyas yapıcam da :)

my10 demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam, 2ay kadar önce serviste söylemişlerdi

ArMy
15-01-2011, 22:46
my10 demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam, 2ay kadar önce serviste söylemişlerdi

Teşekkürler bi gittiğimde bende baktırayım hangi modelmiş bizdekiler..

sinan-s
15-01-2011, 22:48
Tolga hayırlı olsun..LPG alma desemde alıcaksın biliyorum :):) Marka olarak BRC al ..

TolgaEsentepe
16-01-2011, 00:38
Tolga hayırlı olsun..LPG alma desemde alıcaksın biliyorum :):) Marka olarak BRC al ..
saolasın müdür pejodan kopamadık yine :) brc takıcam muhtemelen ya

mavi denizler lpg

abi pm atarmısın telefonlarını rica etsem

ankarada kendi lpg sistemimi taktırdığım yerin bilgilerini verebilirim istersen.....

aracım 1.2 barda ve lpg de sorunsuz yürüyor bilgine :)

dostum senden de bir pm bekliyorum iletişim bilgisi için

TolgaEsentepe
16-01-2011, 00:40
kesinlikle brc taktır ve mocana git işçilikleri on numara

mocan'la görüşmüştüm internetten de araştırdım olumsuz tek yorum almadım.. Brc de yerli ve yabancı üretim mi varmış my 7 my 10 falan birşeyler diyor herkes tam fikir sahibi olamadım malesef.. Enjektör sesi pek yok yokmuş sanırım artık brc de öyle diyorlar genelde ama tecrübem yok malesef

snan1910
16-01-2011, 12:34
mocan'la görüşmüştüm internetten de araştırdım olumsuz tek yorum almadım.. Brc de yerli ve yabancı üretim mi varmış my 7 my 10 falan birşeyler diyor herkes tam fikir sahibi olamadım malesef.. Enjektör sesi pek yok yokmuş sanırım artık brc de öyle diyorlar genelde ama tecrübem yok malesef

brc taktırırsan zaten 2a mühendislik yetkili servisine taktır.2yıl 100k garantin var.türkiyenin her yerinde anında deiğişim yapıyorlar ve sorun yaşamazsın garanti konusunda.doğu ileride dahil yaklaşık olarak tüm illerde yetkili servis var.yetkili servis olarakda daha öncede yazdığım gibi ankarada mocanı öneririm. yerli yabancı üretim yok. malzemeler kit halinde italyadan istanbula istanbuldan ankaraya ana bayiye geliyor geliyor.ana bayide bayilere dağıtım yapıyor. ana bayiyle diğer bayilerin tek farkı bu ana bayi dağıtım yapıyor. türk üretimi felan diye bir şey yok dedikodu. :)
şuan yetkili servisler my10 modelini takıyor. yani 2010 yılında çıkan model. yanlış hatırlamıyorsam kasım ayı civarında çıkmıştı.enjektörler daha sessizleştirildi bu modelle.ve bir kaç değişiklik yapıldı. zaten my07 modelini şuan yetkili bayilerde bulamazsın..
bir kere yapılcak birşey olduğu için önerim düzgün bi markayı iyi işçiliği olan bi yerde yaptırın başınız ağrımasın..kolay gelsin :):)

TolgaEsentepe
16-01-2011, 20:16
yarın sabahtan mocan'a gidicem. bir kaç soru sorucam tatmin ederlerse taktırıcam hemen :)

TolgaEsentepe
17-01-2011, 19:58
Bugün Brc taktık Mocan Otogaz'da hayırlısıyla. İşçilikten son derece memnun kaldım.. 1 2 hafta sonra tekrar yorum yapabilirim genel olarak konu silinmezse. taktırmayı düşünenlere referans olabilir..

ArMy
17-01-2011, 20:00
Bugün Brc taktık Mocan Otogaz'da hayırlısıyla. İşçilikten son derece memnun kaldım.. 1 2 hafta sonra tekrar yorum yapabilirim genel olarak konu silinmezse. taktırmayı düşünenlere referans olabilir..

Kanka enjektör sesi ne durumda..Gerçekten kesmişlermi sesi?

TolgaEsentepe
17-01-2011, 20:15
Kanka enjektör sesi ne durumda..Gerçekten kesmişlermi sesi?

kanka benim manifold dipte kalıyor dolayısıyla enjektörlerde en dibe gitmiş oldu :) kaput kapalıyken ben ses falan duyamadım öyle pek :) ama şunu diyebilirm bir kaç brc li araç geldi sesleri fazlaydı bayaa benimkinde de öyle ses cıksa takılırdım :D

ArMy
17-01-2011, 20:19
kanka benim manifold dipte kalıyor dolayısıyla enjektörlerde en dibe gitmiş oldu :) kaput kapalıyken ben ses falan duyamadım öyle pek :) ama şunu diyebilirm bir kaç brc li araç geldi sesleri fazlaydı bayaa benimkinde de öyle ses cıksa takılırdım :D

Kesmişler o zmn :) Hadi hayırlı olsun :)

snan1910
17-01-2011, 20:20
yarın sabahtan mocan'a gidicem. bir kaç soru sorucam tatmin ederlerse taktırıcam hemen :)

hayırlı olsun. yazdığınızı şimdi gördüm önceden görseydim gelirdim bende :)
sorunsuz ekonomik sürüşler inşallah :)

TolgaEsentepe
17-01-2011, 20:27
Kesmişler o zmn :) Hadi hayırlı olsun :)

sağol canım teşekkür ederim :)

hayırlı olsun. yazdığınızı şimdi gördüm önceden görseydim gelirdim bende :)
sorunsuz ekonomik sürüşler inşallah :)

sağolasın. görüşürüz birgün gelirsin oraya :) umarım ekonomik olabilir bakıcaz artık :D

Schumi
17-01-2011, 23:35
Pejo da ucuz LPG baş ağrıtır. LPI pahalı geliyorsa Prince taktır. Teleflex tende memnun olanları duydum.

Orhan
18-01-2011, 07:44
hayırlı olsun ben dönüş yapana kadar montaj bitmiş :D

TolgaEsentepe
18-01-2011, 09:15
Pejo da ucuz LPG baş ağrıtır. LPI pahalı geliyorsa Prince taktır. Teleflex tende memnun olanları duydum.

takıldı artık schumi :) şuan için memnunum brc den, 1 2 haftaya belli olur herşey net şekilde :)

hayırlı olsun ben dönüş yapana kadar montaj bitmiş :D

ehehehe valla abi senden cvp gelmedi yaptırdım bende :D

olcay_bora
03-03-2011, 22:54
forumda okudugum kadar atikere de hep olumlu yanıtlar verilmiş ama forum dısında kime sorsam atiker kötü dior sıkıntı yaratıyor fln diyorlar bilmiorum napcam

Murat Özcan
03-03-2011, 23:02
en uygunu brc tavsıye ediyorum baya bir arkadaşım kullanıyor sorunsuz

ClioSportAge
03-03-2011, 23:04
doğru montajla atiker İtalyan işi değil dünya işi bile olabiliyor. Clio sportumda 40 bin km yaptım tık demedi. Stop etmedi yada gaz ayarı istemedi sadece 10 binde bir bakımını yaptır.

Tunç
03-03-2011, 23:06
şuan prıns marka cok ıyı ama pahalı

yesil
04-03-2011, 14:26
ben eski aracıma brc taktırmıştım performans olarak biraz düşmüştür mutlaka ama bn hiç hissetmedim. yokuşta bile benzine göre bir fark hissedilmiyordu.

VteC_MaNiaC
04-03-2011, 15:07
doğru montajla atiker İtalyan işi değil dünya işi bile olabiliyor. Clio sportumda 40 bin km yaptım tık demedi. Stop etmedi yada gaz ayarı istemedi sadece 10 binde bir bakımını yaptır.

+birmilyon

atikerde ayar çok önemli...