Hayırlısıyla 1.6 motor benzinli 307 aldım. Bu modele bu motora hangi lpg markası sorunsuz olur arkadaşlar bilginiz tecrübeniz var ise paylaşırsanız sevinirim
Hayırlısıyla 1.6 motor benzinli 307 aldım. Bu modele bu motora hangi lpg markası sorunsuz olur arkadaşlar bilginiz tecrübeniz var ise paylaşırsanız sevinirim
.
kardesım hayırlı olsun.bı bakıyım fıyat vs yarın arayım senı ben
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
Bir tanıdığımız 2004 te sıfır aldığında teleflex taktırmıştı sattı 2.4 accord aldı şimdi onda da teleflex var.Çok memnundu.
Marka-montaj olarakta
Tunalı-Teleflex
Özbek opel-prins
tolga aşağıda ki siteyi bir incele LPİ sistemi daha mantıklı bence LPg den
edit: Her araca uygun değil arayıp aracına uygunluğunu sorman lazım
LPG Dönüşümünde Devrim! Vialle LPi Sıvı Püskürtmeli LPG Sistemi
Hayırlı olsun
Artık araba cok yakıyo diyipte eskişehire gelmemezlik yapmazsın umarım![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
ankarada BRC-Mocan Otogaz
internetten yorum,adres,telefon bulabilirsin.
bence direk kendinde konuş.. memnun kalırsın..
saolasın abi bekliyorum senden haber
teleflex, prins falan biraz pahalı, daha orta karar birşeyler lazım bana kardeş![]()
sıfır olsun istedim canımnemelazım 2. el lpg sıkıntı çıkartır zaten yine pejo aldık hala akıllanamadım şaşırıyor herkes nasıl gti almadın yine diye
![]()
.
yarın sabahtan arıyayım burayı abi sağolasın birazdan detaylı incelicem bu sistemi
yapabilirim eskişehire gelip seni geçemedikten sonra niye geleyim
Bugün gittim oraya. Tanıdık vasıtasıyla zaten konuştuk bayağı. Araştırmak istiyorum detaylıca bugün 6yere gittim, her biri farklı bir markayı övüyor. birinin ak dediğine bir diğeri kara diyor biraz garip işler![]()
.
biz daha önce 3 kere atiker taktık hiçbir sorun yok gayet memnunuz.
lpg kiti kadar montajıda önemli o yüzden iyi bir yerde taktırmanı tavsiyte ederim.
yinemi pug aldın yaaa
hayırlıs olsun canım güle güle kullan kazasız belasız
2a mühendisliklerde brc taktırmanı öneririm
lovatoda gayet iyi tolga, arkadaşlarımda var yıllardır sorunsuz kullanıyorlar
şaşmaza dönünce sağda aytok lovato tabelasını görürsün, orda taktırdılar
Yenimahalle Erciyes iş yerleri sitesin de OLGUN LPG var . On numara kadrosu ve mükemmel işçiliği var tavsiye ederim . Landi Renzo markası bizde 5 tane araç var hepsinde senelerdir o kit takılı sorun yok tavsiye ederim![]()
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
1,5 sene 25.000 km atiker kullandım sorun olmadı ufak bi kaç ayar gerekn durum oldu o kadar biraz sesli çalışıyor enjektörleri başkada bi şey yok paran çoksa italyan taktır brc falan![]()
Bir arakdaş daha sormuştu aynı yorumu sana da yazıyorum.
Zotiker, cortgaz, mortgaz tarzı ne üdüğü belirsiz bir sistem koyma da ne koyarsan koy.
Yazık etme.
Demek istediğim şu: zaten piyasada adını duyurmuş 7-8 tane italyan 2 tane de Hollanda malı lpg sistemi var. Hangisini canın isterse onu al birbirlerinden farkı olmayacaktır.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
manifolta gömülü enjektörler arıza lambasının yanmamasını garanti ediyor 3 yıl 100000 km garantisi var bencede Teleflex-GFI taktırmalısın.egere uzun sure sorunsuz ve sıkıntısız binmek istiyorsan cok güzel bir marka.
tolgacım hayırlı olsun araban, bana sorarsan yetkili servise taktır , pırıl pırıl bin
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:36.177 - 07.05.2023
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.