Orijinalini görmek için tıklayınız : Ibiza TDI FR - Golf Mk4 GTI - Civic Vti
Alperen-B
20-01-2011, 13:53
Ibiza TDI : Chip - eksoz - egr iptal - kat iptal
Golf MK4 GTI: Chip - Qtp - Filtre - Downpipe - Regülatör
Civic Vti: Headers - Eksoz - Cai
lYoWPfLbczU
YouTube - Civic VTI Golf GTI Ibiza TDI (http://www.youtube.com/watch?v=lYoWPfLbczU)
EYPQrYxyr0Y
YouTube - Civic VTI Golf GTI Ibiza TDI Era VGT (http://www.youtube.com/watch?v=EYPQrYxyr0Y)
enginman ve dou_corolla nicki arkadaslarımın ayagına saglık. Araçlarına kocaman bi maşallah.
Bu kadar zamandır yaptigim hicbir yarışta hicbir sekilde hırs yapmadığımı herkes bilir.. O gece herkes tekken benim yanıma video çekmesi icin birini almak istememde bunu açıklar iyi bir sekilde sanırım.. Yalniz artik hırs mı denir heyecan mı denir ne denir bilmiyorum buna ama önüme kamyon çıktığı anda ayağını gazdan çekmeyen 2 arkadasıma da tesekkur!!! ederim..
Alperen aracına masallah gitmesi gerektiği gibi gidiyor artik.. Sevindim senin adına..
Yarisirken bahane uydurulmasindan nefret ederim her zaman söylerim bunu.. Bitik turboyla bu kadar gidiyo yapacak bisey yok demek istedim sadece..
Alperen-B
20-01-2011, 14:11
Bu kadar zamandır yaptigim hicbir yarışta hicbir sekilde hırs yapmadığımı herkes bilir.. O gece herkes tekken benim yanıma video çekmesi icin birini almak istememde bunu açıklar iyi bir sekilde sanırım.. Yalniz artik hırs mı denir heyecan mı denir ne denir bilmiyorum buna ama önüme kamyon çıktığı anda ayağını gazdan çekmeyen 2 arkadasıma da tesekkur!!! ederim..
Alperen aracına masallah gitmesi gerektiği gibi gidiyor artik.. Sevindim senin adına..
Yarisirken bahane uydurulmasindan nefret ederim her zaman söylerim bunu.. Bitik turboyla bu kadar gidiyo yapacak bisey yok demek istedim sadece..
dou ben senle ve kamer le ne zaman rolling yapsam cok zevk alıyorum bunu da her zaman söylüyorum sende biliyorsun. o gün ben sana da söyledim yemin de ettim ben orda senn sıkıstıgını görmedim görmüş olsam ayagımı gazdan çekerdim sana yol verirdim. canımız bi yarıştan önemli değil sonucta metal parçası hiçbir zaman senle benm aramda hiçbirşekilde de hırs vs. olmadı olmazda yani. yine tekrar kusura bakma inan orda görseydim hemen çekilirdim.
evet bitik turbo ile maşallahı var gerçekten bi de siz arabada 2 kişiydiniz. ibiza yakın zamanda daha hızlı olacak inşallah :)
dou ben senle ve kamer le ne zaman rolling yapsam cok zevk alıyorum bunu da her zaman söylüyorum sende biliyorsun. o gün ben sana da söyledim yemin de ettim ben orda senn sıkıstıgını görmedim görmüş olsam ayagımı gazdan çekerdim sana yol verirdim. canımız bi yarıştan önemli değil sonucta metal parçası hiçbir zaman senle benm aramda hiçbirşekilde de hırs vs. olmadı olmazda yani. yine tekrar kusura bakma inan orda görseydim hemen çekilirdim.
evet bitik turbo ile maşallahı var gerçekten bi de siz arabada 2 kişiydiniz. ibiza yakın zamanda daha hızlı olacak inşallah :)
Kalemin emrah senin bide onla oynatalım seni bi :)
öpüşün barışın adam olun nan:D
lan asıl sıkıntıyı ben çektim dou nun hemen arkasındaydım balatalarda yenı degısmıstı o gun durmadı araba seat era olacaktık :D
Alperen-B
20-01-2011, 14:15
pompamda sorun var biliyorsun onu bugün yarın halletmiş olurum kanka sonrada rc ile çıkar basarız :)
sanmıyorum ki önünün kapandığını bile bile kimse ayağını gazdan çekmesin .. dediği gibi görmemiştir .. roll candan önemli değil ya hakkaten ..
araçların hepsinede maşallah , ilk defa ibizanın bu kadar geride kaldığı video gördüm ..
öpüşün barışın adam olun nan:D
lan asıl sıkıntıyı ben çektim dou nun hemen arkasındaydım balatalarda yenı degısmıstı o gun durmadı araba seat era olacaktık :D
Kamyona vursam one cupra tampon takardim sorun dEğil de arkada olan tampondan olacaktık :) üstüme çıkıyordun :)
Maşallah araçlara ,daha dikkatli gençler :)
sanmıyorum ki önünün kapandığını bile bile kimse ayağını gazdan çekmesin .. dediği gibi görmemiştir .. roll candan önemli değil ya hakkaten ..
araçların hepsinede maşallah , ilk defa ibizanın bu kadar geride kaldığı video gördüm ..
Kalsın artik geride turbo sadece sus olarak duruyo gibi bisey artik :) bide vti ile denk gidiyoruz hala yanyana videomuz yok sadece.. Gti tahmini benden 40-50 hp kadar güçlü :icon_tup:
Masallah hepsi canavar gibi ibizayada ayri masallah.
Maşallah araçlara alperen güzel olmuş araba.
enginman01
20-01-2011, 15:38
alperen ve dogu ıkınızınde ayagına saglık alperen aracın cok degısmıs eskı halınıde bıldıgım ıcın bukadar değısmesını beklemıyordum acıkcası turbodan anlamadıgımdan kaynaklanıyor heralde buda :D :D bu arada sevgılı kankam dou eger oyle bır sıkıntı olacagını bılsek kesınlıkle zaten boyle bırseyı yasamazdık hıc bır sekılde aramızda hırs olmaz bızım bu kacıncı yarısımız kanka senınle, yasadıgın zor durumdan dolayı nekadar kızabılcegını tahmın edebılıyorum cunku sende bılıyorsunkı bende bı kac kez olumden dondum ve yıne arkadaslarımla yarısırken basıma geldı bu kesınlıkle kasıtlı bırsey yok olamazda alperen barıyere yapıstı bende ona yapıstım sen sıkısmayasın dıe ama bılemezdık o tırın orta serıde gececegını kı bende alperende farketmedık bıle senın frenlerı kıtledıgını yarısı bıraktı heralde dedık devam ettık basmaya kızma kanks bıze bılmedende senı uzduysek kusura bakma ozur dılerım tekrar I LOVE YOU :) bu arada ıbıza bır nevı cam car gorevıyle bulundu yarısta arkadaslar 2 kısıyle bastı ayrıca bıtık turboyla bıle halen bukadar gıdebılıyorsa coming soon dıyorum :D ayagınıza saglık allah korumaya devam etsın bızı :)
Alperen-B
20-01-2011, 15:44
Maşallah araçlara alperen güzel olmuş araba.
eyw. saolasın :) daha eksiklerimiz var onları tamamladıktan sonra daha da güzel olacak inşallah.
alperen ve dogu ıkınızınde ayagına saglık alperen aracın cok degısmıs eskı halınıde bıldıgım ıcın bukadar değısmesını beklemıyordum acıkcası turbodan anlamadıgımdan kaynaklanıyor heralde buda :D :D bu arada sevgılı kankam dou ........................
senn de ayagına saglık abi. tşk ler eski salyangozumuzun eksoz kısmı çatlak çıktı o yüzden istediğimiz gibi gitmiyordu. şimdi o bahsettiğim eksiklerimi de tamamlarsam iyi olur diye düşünüyorum
Maşallah araçlara bende diyorum dou neden bukadar geride kalmış aracında bir sıkıntımı var acaba diye meğer turbo bitikmiş... :) Bu arada aman dikkat edin kendinize beyler..
turbodan zıyade 2 kısıydı dou o yuzden
\..
sende esp var sen kazana dustun kaderin hepmi boyle senin kanka :D
tum araclara masallah :)
dou kankam öncelikle geçmiş olsun kazasız atlatılmış, belirtildiği gibi görmemiştir arkadaşlar yani az çok samimiyetinizi biliyoruz uzaktanda olsa :)
yeni turbonuda en sabırsız olarak senden sonra ben bekliyorumdur emin ol , maşallah tüm araçlara da bu arada GTi kendine gelmiş desek doğru bi söz söylemiş oluruz heralde :)
flexamin
20-01-2011, 16:18
lan mesai bitsede gidip eve izlesem :D iş yerinden izleyemiyorum :S
Alperen-B
20-01-2011, 16:32
lan mesai bitsede gidip eve izlesem :D iş yerinden izleyemiyorum :S
eheheh :) sen naptın bulabildin mi kafana göre bi gti
dragon07
20-01-2011, 16:47
valla ortamı biliyorum hepinizi çok seviyorum beyler...çok güzel denemeler olmuş
alperanın daha gideri var.doguda turbosunu upgrade etsin çok güzel çekişmeli olur ;)
enginman01
20-01-2011, 18:24
Bu nedir arkadas. Ufurukculerin (turbocu) arasinda kaldik :) caf cuf 2 elliyorlar 30-40 bg isyanlardayim. :D :D
flexamin
20-01-2011, 18:42
eheheh :) sen naptın bulabildin mi kafana göre bi gti
yok bea :S bulamadım aslında buldum tek kapı :S ama işte ailevi durumlardan falan olmadı:D büyük ihtimalle koca dötlü passatı yüklicem :D
bu arada maşşalah araçlara. ayrıca golf de çok güzel gidior maşallah kardeşim
şiitttttttttttt noluyo ordaaaa:D:Ddouyu üzmeyinn gelirim valla ziyarete yaz kış dememm tüm araçlara maşallah aman dikkat gençler geri dönüşü olmayan hatalara maruz kalmayınn allah korusun:icon_tup:
ocean0636
20-01-2011, 19:19
Maşallah araçlarınıza çok güzel denemeler olmuş, bu ibizaları çok seviyorum ya az yakar çok kaçar spec :)
Alperen-B
20-01-2011, 20:09
yok bea :S bulamadım aslında buldum tek kapı :S ama işte ailevi durumlardan falan olmadı:D büyük ihtimalle koca dötlü passatı yüklicem :D
bu arada maşşalah araçlara. ayrıca golf de çok güzel gidior maşallah kardeşim
hmmm anladım kardesim hayırlısı olsun yaa passat iyidir :). bu arada teşekkür ettim senn şu koca dötlüyü yüklede videolarını izleyelim o zaman :)
skaratas2
20-01-2011, 21:45
maşallah, beyler ayağınıza sağlık. iyi bir video izlettiniz.araçların çok daha iyi olacağı kuşkusuz.
chiefkadir
20-01-2011, 21:56
alperen ve dogu ıkınızınde ayagına saglık alperen aracın cok degısmıs eskı halınıde bıldıgım ıcın bukadar değısmesını beklemıyordum acıkcası turbodan anlamadıgımdan kaynaklanıyor heralde buda :D :D bu arada sevgılı kankam dou eger oyle bır sıkıntı olacagını bılsek kesınlıkle zaten boyle bırseyı yasamazdık hıc bır sekılde aramızda hırs olmaz bızım bu kacıncı yarısımız kanka senınle, yasadıgın zor durumdan dolayı nekadar kızabılcegını tahmın edebılıyorum cunku sende bılıyorsunkı bende bı kac kez olumden dondum ve yıne arkadaslarımla yarısırken basıma geldı bu kesınlıkle kasıtlı bırsey yok olamazda alperen barıyere yapıstı bende ona yapıstım sen sıkısmayasın dıe ama bılemezdık o tırın orta serıde gececegını kı bende alperende farketmedık bıle senın frenlerı kıtledıgını yarısı bıraktı heralde dedık devam ettık basmaya kızma kanks bıze bılmedende senı uzduysek kusura bakma ozur dılerım tekrar I LOVE YOU :) bu arada ıbıza bır nevı cam car gorevıyle bulundu yarısta arkadaslar 2 kısıyle bastı ayrıca bıtık turboyla bıle halen bukadar gıdebılıyorsa coming soon dıyorum :D ayagınıza saglık allah korumaya devam etsın bızı :)Aman dikkat edin gençler :) Maşallah hepinizin arabasına :)
dou, x5 turbosu olmamı ;)
maşallah güsel yürümüş araçlar..
Araçlara maşallah. Alper gün geçtikçe araç dahada iyileşiyor tebrikler.
Bu nedir arkadas. Ufurukculerin (turbocu) arasinda kaldik :) caf cuf 2 elliyorlar 30-40 bg isyanlardayim. :D :D
Kiwremm sakin oll geliyorumm benn :icon_tup:
Ayğınıza saglık buarada aman beyler dikkatli olunnn .....
Her zamn zevkle basıyoruzz hepberaber, bensiz rolleninn bakimmm siz :eek:
Atar büyükk olucak gelince hehehhe :D
Alperen-B
20-01-2011, 22:16
Araçlara maşallah. Alper gün geçtikçe araç dahada iyileşiyor tebrikler.
eyw. abi teşekkürler. detayları senle msn de konuşuruz :D
YouTube - Ibiza Brake Test (http://www.youtube.com/watch?v=VgxqfHYaaAY)
VgxqfHYaaAY
aboww. dou iyi yırtmışın walla. tıra amele sümüğü gibi yapışacakmışın :D
FR a dikkatli bakın bi süre sonra çok farklı olucak ;)
alperen ve engin abi araçlarınıza kocaman maşallah
eyw. abi teşekkürler. detayları senle msn de konuşuruz :D
Konuşalım kardeş. Uzun süre oldu ne yaptın ne ettin varmı bi ihtiyacın istanbuldan :)
slowmotion
20-01-2011, 23:19
bütün araçlarımıza maşallah, hepimize allah kaza bela vermesin. alperen aracın iyi yürümüş.
slow motion yaşadım her şeyi, önüme bi döndüm tır :hahaha: :hahaha:
Allah korumuş aman dikkat ,
slow motion yaşadım her şeyi, önüme bi döndüm tır :hahaha: :hahaha:
onun bir döndüm toros sw versiyonuda bizde vardı douyla :D
o versiyonda torosla vti arasından geçmiştiniz ya, ben o vti daydım evet :D dou abiyle ben öyle ya da böyle bir action a giriyoruz sağolsun :D
O toroslu amcanın kapı komşusu olarak geçmiştiniz yanından :D Neyseki Torosların ayna F1 style :D
Fazla oldu askiyon ogün :) araba gördünmü ayağını çekecen aga :)
maşallah araclarımıza :) kazasız belasız denendi bitti ya ona şükür :) gti ada ayrıca maşallah :) doucum ayrıca bitik turboyla ve 2 kişiyle bastıgın için medeni cesaretinden dolayı kutlarım seni :) daha nice kazasız belasız rollenmelere inşallah :D
butun araclara maşallah .. akıllı olsun herkes:)
O videoya göre iyi yırttın diyenler bide onun 1 saniye oncesini görmeliydi bence :)
O videoya göre iyi yırttın diyenler bide onun 1 saniye oncesini görmeliydi bence :)
gözümde kamera olsaydı keşke :D emniyet kemeri candır, yoksa torpidoya girerdim heralde :D
gözümde kamera olsaydı keşke :D emniyet kemeri candır, yoksa torpidoya girerdim heralde :D
Dua etmekle meşgul oldugundan o kısmını cekemedin sanırım :)
Aman dikkat edin gençler :) Maşallah hepinizin arabasına :)
dou, x5 turbosu olmamı ;)
Bir yerden para bekliyorum abi.. Gelirse olur ;)
Alperen-B
21-01-2011, 13:57
Konuşalım kardeş. Uzun süre oldu ne yaptın ne ettin varmı bi ihtiyacın istanbuldan :)
abi pompamda sorun var rolle çıktıgımızda ilkinde çok iyiydi sonradan aptallaştı yine pompa afr de doğal olarak sapıttı. pompayı hallettik mi cooler filan takmayı düşünüyorum işte abi. senle konusuruz msn den :)
eyw. teşekkür ettim
bütün araçlarımıza maşallah, hepimize allah kaza bela vermesin. alperen aracın iyi yürümüş.
teşekkür ettim şenel :)
tolga900
21-01-2011, 17:01
otoban ve roll benide götürün bir gün.:D maşallah hepinize kazasız belasız binin.
yanlıs anlamayın amaa seatta sorun muu varrr::::((???
Evet dostum turbosu bitik ;)
Alperen-B
21-01-2011, 23:42
otoban ve roll benide götürün bir gün.:D maşallah hepinize kazasız belasız binin.
abi eskisi gibi gelip gitmiyorsun ki çocuk olduktan sonra :)
Dounun ilk videodaki hareket fena :D
ayagınıza saglık golf hakkatten iyi yürüyor kazasız belasız
yanlız tankere hiç aksiyon demeyin varsa biri benim videoyu eklesin :D :D
By_FresH
23-01-2011, 21:35
maşallah araçlara doucum küsüm seninle :(
yeni kocanız geldı lan ayık olun:D
o bekledigim para gelsin senle bi karı koca oluruz :D kim koca olur kısmet :D
Alperen-B
23-01-2011, 23:33
ahuauah rahatına bak :D karımız olmasın o :D
yusufcan_1982
01-02-2011, 19:23
ALPEREN - b MAŞŞALAH İYİ YÜRÜMÜŞ KAZA BELA VERMESİN COK DEİŞMİŞ
dou kanka beni alsaydın yanına yine gecerdik :)
alperen astradan sonra bu biraz hızlı gelmiştir maşallah :)
Alperen-B
02-02-2011, 00:18
ALPEREN - b MAŞŞALAH İYİ YÜRÜMÜŞ KAZA BELA VERMESİN COK DEİŞMİŞ
eyw. saolasın turbo değiştikten sonra gidişi güzel oldu bana simdilik yetiyor
dou kanka beni alsaydın yanına yine gecerdik :)
alperen astradan sonra bu biraz hızlı gelmiştir maşallah :)
ahuahua :D astra deme bana yaa. zaten buna ilk binenlerden biri de sensin istanbuldan bursaya geçtiğimizde :D